Litecoin-prisforutsigelse – er det verdt å investere?

De kryptovaluta marked har opplevd ulike opp- og nedturer det siste året. Mens alle snakker om kryptovalutaer, er det fortsatt mange spørsmål å svare på.

Er du forvirret hvis du skulle investere i Litecoin? Ikke sikker på om prisen vil gå opp eller ned?

Vel, her er de gode nyhetene: alle spørsmålene dine vil jeg svare på i denne guiden. Jeg vil dekke det grunnleggende om Litecoin, og dele med deg våre favorittprisforutsigelser om Litecoin. Det er vanskelig å forutsi den nøyaktige fremtiden for Litecoin, men vi kan hjelpe deg med å ta et bedre valg.

Litecoin er den 8. største kryptovalutaen, med en markedsverdi på mer enn 9 milliarder dollar. Så hva gjør Litecoin akkurat så populær?

An tidligere Google-ansatt, Charlie Lee, opprettet Litecoin i 2011. Akkurat som Bitcoin, Litecoin er også en digital valuta. Den er bygget på det samme blockchain som Bitcoin og kan brukes til å foreta betalinger. Den største fordelen som Litecoin tilbyr over Bitcoin er hastighet. Faktisk kalles Litecoin “Lite” -mynt fordi det er det nesten fire ganger raskere enn Bitcoin.

Før vi kommer inn i vår Litecoin-prisforutsigelse, kan vi først forklare forskjellene mellom Bitcoin og Litecoin.

Prediksjon for Litecoin: Litecoin VS Bitcoin

Litecoin er veldig lik til Bitcoin. Akkurat som Bitcoin, er det det bygget på samme kode. Tenk på det som operativsystemoppdateringen du mottar på smarttelefonen din. Akkurat som en oppdatering tar sikte på forbedre noen av problemene med smarttelefonen din, Litecoin har som mål å fikse noen av problemene med Bitcoin.

Siste Coinbase-kupong funnet:

En annen viktig forskjell er det totale antallet mynter som eksisterer. I likhet med hvordan verdens gullforsyning er begrenset, er også tilgangen på kryptovaluta-mynter. Bare maksimalt 21 millioner Bitcoins kan opprettes. Maks antall Litecoins er 85 millioner.

Prediksjon for Litecoin: Litecoins.

For å foreta en betaling ved hjelp av kryptovaluta, må du betale et transaksjonsgebyr. Avgiften er mye høyere når transaksjoner sendes med Bitcoin i stedet for å bruke Litecoin. Dette betyr at det ikke bare er det raskere å foreta betalinger ved hjelp av Litecoin, men det er det også mye billigere. Dette er en av grunnene til at det er mer sannsynlig at mange Litecoin-prisforutsigelser er positivt.

I tilfelle av vår vanlige valuta, føderale banker kan skrive ut nye sedler for å øke tilgangen på valuta. Dette er ikke tilfelle med kryptovaluta, da det ikke er noen myndigheter som kan “trykke” flere mynter.

Visste du at nye mynter må “utvinnes” for å kunne brukes? Igjen, akkurat som gull!

Alt du trenger å vite er at gruvedrift er prosessen der folk bruker datamaskiner for å oppdage nye Litecoin, Bitcoin, og andre mynter. For å utvinne Bitcoin (eller andre kryptovalutaer) trenger du en super-spesialisert og kraftig datamaskin, i motsetning til de vanlige datamaskinene du finner i butikkene.

Du kan imidlertid gruve Litecoin med en vanlig datamaskin, bare ved å legge til noen få grafiske prosesseringsenheter (GPU). Så hvis du bestemmer deg for at du vil eie Litecoin, men ikke vil kjøpe den på en børs, vil du kanskje tenke på å bryte den.

Prediksjon for Litecoin: Bitcoins.

Av nettopp denne grunnen, Litecoin er tilgjengelig for flere enn Bitcoin. Dette er grunnen til at Litecoin ofte blir referert til som sølv av kryptovaluta, og Bitcoin blir referert til som gull.

Forskjellene mellom teknologien til de to myntene har stor innvirkning på prisene. Nå som du vet hvordan Litecoins teknologi er forskjellig fra Bitcoins teknologi, vil det være lettere for deg å forstå vår Litecoin-prisforutsigelse.

Den historiske prisutviklingen til Litecoin

Litecoin har vært en av de beste resultatene i 2018. Hvis du kjøpte Litecoin i begynnelsen av 2017 da prisen var på $ 4,50, du ville ha laget en gevinst på nesten 8000% innen utgangen av året! Det er nesten 80 ganger investeringen din.

Så hvis du hadde investert $ 500 i januar 2017 ville du ha tjent med nesten 45 000 dollar da prisen på Litecoin nådde det høyeste punktet i desember 2017.

Du kan se den historiske prisutviklingen til Litecoin i diagrammet nedenfor. Det er ingen tvil om at Litecoin har vist enorme mengder vekst for et par år tilbake, noe som gjør den til en av de ti beste kryptovalutaene etter prosentvis vekst.

Prediksjon for Litecoin: Prisdiagram for Litecoin.

En annen viktig ting du bør vite før vi kommer inn i vår Litecoin-projeksjon er at Litecoin har høyt handelsvolum. Dette betyr at flere og flere mennesker selger og kjøper Litecoin i kryptovalutamarkedet. Litecoin er fjerde når det gjelder handelsvolum, like etter Ethereum.

Prediksjoner for Litecoin

Det er ingen tvil om at kryptovalutamarkedet beveger seg veldig fort, gjør det veldig vanskelig for investorer å bestemme hvordan de skal velge de beste investeringsalternativene.

I denne situasjonen er det best å gjør din forskning for å hjelpe deg med å forstå hva dagens markedstrender er. Faktisk bør du alltid kontakte en finansekspert før du foretar større investeringer.

Oppført nedenfor er toppen Litecoin spådommer, som du kan bruke som utgangspunkt i forskningen din for å hjelpe deg med å forstå markedet bedre.

Litecoin-prediksjon ved hjelp av teknisk analyse

La oss først forklare teknisk analyse slik at du har en klar forståelse av grunnlaget for denne spådommen.

De teknisk analyse vurderer bare fakta fra tidligere og nåværende prisutvikling, og handelsvolumtrender. Det tar ikke hensyn til ting som hvor god teknologien bak en kryptovaluta er, og så videre.

Tekniske analytikere kjøre dataene gjennom matematiske funksjoner for å komme med prisforutsigelser. Det som er bra for oss er at vi ikke trenger å bekymre oss for den matematiske delen, ettersom det er mange analytikere som utfører analysen og deler den på internett.

Walletinvestor.com, et nettsted som utfører teknisk analyse, har laget en 1-års Litecoin-prisforutsigelse av rundt $ 127. De spår at Litecoin kanskje ikke er den beste investeringen i det lange løp.

Prediksjon for Litecoin: analyse av tekniske data.

En annen nettsted for teknisk analyse mener at hvis Litecoin krysser 250 dollar-merket, vil det være utgangspunktet for en ytterligere prisstigning. Deres Litecoin-anslag, på kort sikt, er satt til $ 300.

Ja, jeg vet hva du tenker – det er en så enorm prisklasse å forutsi, ikke sant?

Vel, det vi kan ta bort fra denne analysen er at prisen på Litecoin, som andre kryptovalutaer, kan endre seg mye de neste årene. Se, det er ikke helt ubrukelig!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Prediksjon av Litecoin basert på prisen på Bitcoin

Det er mange spådommer som sier Litecoins vekst vil være høyere enn Bitcoin. Ingen vet egentlig hva som vil skje, men her er noen gode grunner til hvorfor det er spådommer som disse.

  • Litecoin har vist bedre vekst enn Bitcoin tilbake i 2018;
  • Litecoin forbedret teknologien som Bitcoin bruker (husk at den er 4 ganger raskere!);
  • For øyeblikket viser Litecoin god utvinning.

I følge oracletime.com, fordelene med Litecoin fremfor Bitcoin vil interessere mange nye investorer. Deres Litecoin-prognoser for slutten av 2020 var $ 1000, men det var også spådommer som det kan til og med stige opp til $ 2000!

Det var en annen projeksjon av investingpr.com som forventet at prisen på Litecoin skulle nå opp til $ 1000 tilbake i 2018. De forventer at flere investorer vil begynne å investere i Litecoin når de ser etter andre alternativer enn Bitcoin, og å redusere risikoen.

Selv om disse spådommene var veldig spennende, skjedde det ikke. I januar 2021 var Litecoin verdt rundt $ 175. Dette er langt fra $ 1000, men du kan aldri vite hva fremtiden bringer.

Prediksjon for Litecoin: Bitcoin-diagrammer.

Akkurat hvordan Bitcoin ofte sammenlignes med gull og Litecoin ofte sammenlignes med sølv … hva gjør vi med gull i virkeligheten? Oppbevar den. På samme måte vil Bitcoin brukes til lagringsverdi, mens Litecoin skal brukes til handler.

Ja, det er sant det Litecoin har fordeler i forhold til Bitcoin. Imidlertid er det også sant at Litecoin kan miste noen av fordelene som gjelder gruvedrift og kostnader.

Så, så mye som prediksjonen over Litecoin-prisene kan gjøre at du vil investere, bør du først se på de andre faktorene før du tar en beslutning.

Litecoin Prognose av eksperter (som John McAfee)

Du spør deg kanskje hvem det er John McAfee? Selv om du bare er litt seriøs med å investere i kryptovaluta, er det på tide for deg å kjenne igjen navnet. John McAfee er en stor tids kryptoinvestor og en veldig aktiv promoter av kryptovalutaer. Prisframskrivningene hans kan ha reell innvirkning på prisene på kryptovalutaer.

Så, hva er hans syn på fremtiden til Litecoin?

John McAfee mener at Litecoin ikke har økt i verdi så mye som det burde ha. Han sa det Litecoin kan stige like mye, om ikke mer, enn Bitcoin. Hvis vi mener at John McAfees spådom for Bitcoin er riktig, hvem skal da si at han tar feil med Litecoin.

Litecoin-prisforutsigelse: en mann som tenker.

George Tung, en kryptovaluta-analytiker, hadde sagt sitt om Litecoin-prisforutsigelsen. Han sa at prisen på Litecoin vil stige så høyt som $ 1500 i 2018. Han er ikke alene, siden det er mange eksperter og analytikere som trodde at prisen på Litecoin vil fortsette å stige i 2018. Som vi kan se nå, reduserte prisen på Litecoin betydelig ved utgangen av 2018. Den gode nyheten er at for øyeblikket (juni 2021) øker Litecoins pris sakte.

Hvor mye kan det stige til, skjønt? Vel, jeg antar bare tiden vil vise. Men i det minste vet du nå hva ekspertene lager av det.

En av grunnene til at mange tror at Litecoin vil prestere bra i år, er på grunn av retur av Charlie Lee, grunnleggeren av Litecoin. Han forlot Litecoin og bestemte seg for å bli med Coinbase, men har nylig blitt et aktivt medlem av Litecoin-teamet igjen.

Charlie Lee har sagt at 2021 vil være et godt år for Litecoin. Imidlertid har han nektet å gi sin forventede pris på kryptovalutaen.

Prediksjon fra Litecoin fra et Wall Street-perspektiv

Kryptovaluta har begynt å få oppmerksomhet fra Wall Street handelsmenn og investorer, også. Akkurat som oss, kunne de ikke hindre seg i å interessere seg for kryptovalutaer.

Wall Street har mye erfaring når det gjelder investeringer i aksjer og andre eiendeler. Dette betyr at de skal ha en god ide om hva som er og hva som ikke er en god investering.

Kelly, hodet ofBK Capital Management (LLC), er en Wall Street-forhandler som har som jobb å holde oversikt over kryptovalutamarkedet. BK Capital Management er et selskap som har fokus på å foreta investeringer i kryptovalutaer. Kelly ga en Litecoin-prognose på $ 87 – $ 107 de neste 12 månedene, så det er kanskje ikke den beste investeringen akkurat nå. Imidlertid, ifølge samme kilde. prisen på Litecoin kan gå opp til $ 347,8 innen utgangen av 2024.

Litecoin-prisforutsigelse: Wall Street-investorer.

Kelly er positiv til Litecoin på grunn av fordelene den har over Bitcoin. Han mener at raskere transaksjoner og lave avgifter er det som gjør Litecoin til et attraktivt investeringsalternativ for alle.

Prøv å tenke på Litecoin som iPhone X og Bitcoin som iPhone 8. Den eneste forskjellen er at iPhone X er billigere i dette tilfellet.

Prediksjon for Litecoin for 2021

Hvis du planlegger å investere i Litecoin på lang sikt, er det en god ide å se på prisforutsigelser for 2021.

Longforecast.com er et nettsted som spesialiserer seg på å gi langsiktige økonomiske prognoser ved hjelp av teknisk analyse. Longforecast.com’s Litecoin-projeksjoner 2021 er inne området $ 86 til $ 170.

Oracletimes.com er et annet nettsted som forventer at Litecoin-prisen skal være $ 1000 på et tidspunkt i overskuelig fremtid.

Prediksjon for Litecoin: Litecoin, Ethereum og Bitcoin.

Denne projeksjonen er basert på Litecoins ytelse i 2017 – som var bedre enn Bitcoins 2017-ytelse. Det er imidlertid ikke basert på teknisk analyse eller ekspertuttalelse. Det er derfor du kanskje vil fokusere mer på andre spådommer.

Andre faktorer som kan påvirke fremtiden til Litecoin

Det er noen få andre faktorer som kan påvirke fremtiden til Litecoin.

Teknologi

Endringene som er gjort i selve teknologien til Litecoin, er en viktig ting å merke seg. Litecoin gikk nylig gjennom en begivenhet kalt en “Hard Fork”. La meg forklare deg hva som er en hard gaffel.

For å si det enkelt, den deler kryptovalutaen i to. En del av splittelsen er fortsatt den eldre versjonen – Litecoin, i dette tilfellet. Den andre delen av splittelsen resulterer i fødselen av en ny kryptovaluta, som i dette tilfellet er Litecoin Cash. Litecoin Cash hevder å tilby visse fordeler i forhold til Litecoin, men vi vil lagre den diskusjonen for en annen gang.

Litecoin-prisforutsigelse: en Litecoin på et bærbar tastatur.

Så, hva skjedde da denne splittelsen fant sted? Noe bra burde ha skjedd, men ingenting skjedde. Faktisk har Litecoin prestert veldig bra siden hardgaffelen mens Litecoin Cash ikke har gjort det.

Coindesk har også sagt sitt om Litecoin-prisforutsigelser. Tilbake i 2018 trodde de at hvis Litecoin blir værende over $ 240 for en kort periode, da kunne det nå $ 300-merket veldig snart. I følge dem kunne Litecoin dra nytte av de positive nyhetene til grunnleggeren, Charlie Lee, og lanseringen av de nye funksjonene. Dessverre skjedde det ikke den gangen.

Forskrifter

Kan du forestille deg å spille en fotballkamp uten noen dommer? Det ville ikke fungert bra, ikke sant? Vel, det er slik kryptovalutamarkedet fungerer akkurat nå – det er ingen forskrifter på plass!

Dette vil imidlertid endre seg snart. Regulatorer fra hele verden har blitt veldig aktiv når det gjelder kryptovalutaer. Ingen vet hvilken innvirkning regelverket vil ha på Litecoins fremtid, eller på noen annen kryptovaluta.

Det vi vet er at dette regelverket kan sakte ned marked, generelt. Dette kan ha en lignende effekt på Litecoin-prognosen. Jeg anbefaler at du holde deg oppdatert med nye kryptovalutaregler da det vil hjelpe deg med å holde investeringene dine sikre.

Så er Litecoin verdt å investere i?

Som du kan forstå, er det det ikke noe enkelt svar til dette spørsmålet. Det er veldig vanskelig å forutsi hva prisen på Litecoin kan være på 24 timer – og enda vanskeligere å forutsi prisen på Litecoin om et år.

Det vi imidlertid kan se fra Litecoin-prisforutsigelsene ovenfor, er at Litecoin beveger seg i en positiv retning. Den har teknologiske styrker som kan hjelpe den til å bli enda mer populær i kryptoverdenen.

jeg tror teknisk analyse og Ekspertråd er noe du alltid bør vurdere før du investerer. Det tror jeg også forskrifter kan ha stor innvirkning på fremtiden til Litecoin. Så det er viktig at du lærer om disse reglene, spesielt i ditt land.

Til og med de største investorene og eksperter av kryptovaluta synes det er vanskelig å forutsi fremtiden for krypto. Så før du investerer, bør du gjøre så mye forskning som mulig og planlegg investeringene dine slik at selv om prisene faller, er du fortsatt trygg.

Viktigst, ikke invester alle pengene dine i bare en kryptovaluta. Selv om du synes en av de ovennevnte Litecoin-prisforutsigelsene er veldig attraktiv, aldri investere mer than du har råd til å tape.

* Merk: denne artikkelen er en personlig mening. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du konsultere en fagperson.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map