Ledger Wallet Review

Du har sikkert hørt om alt det forskjellige typer crypto lommebøker, imidlertid en slik rekke alternativer gjør det vanskelig å velge den mest pålitelige. I dag tar vi en titt på Ledger Nano S og finner ut hvor sikker den er.

Ledger Nano S er en av de mest populære og anbefalte krypto-lommebøkene i markedet. Det er imidlertid viktig å nevne at du faktisk trenger å kjøpe Ledger-lommeboken for å lagre bitcoins.

I denne anmeldelsen vil jeg introdusere deg for Ledger-lommeboken og forklare hvordan den fungerer. Jeg vil også gå gjennom det fordeler og ulemper samt en full gjennomgang av sikkerhetsfunksjonene. Til slutt vil jeg vise deg hvordan du gjør det sett det opp samt motta og sende mynter.

La oss begynne med å finne ut hva Ledger-lommeboken er!

Fordeler

  • Super sikker
  • Beskyttelse mot fysisk skade
  • Støtter mer enn 1500 mynter og poletter

Ulemper

  • Relativt dyrt

Hva er Ledger Wallet?

De Ledger Nano S også referert til som Ledger lommebok, er en maskinvare kryptovaluta lommebok som lar deg trygt lagre kryptovalutaene dine. Ikke bare det, men det lar deg også sende og motta mange forskjellige kryptovalutaer.

Selskapet bak Ledger er en Fransk oppstart som ga ut sin første lommebok i 2014. Siden den gang har de blitt markedsledende innen maskinvare-lommebokindustrien. Faktisk er Ledger-lommeboken så vellykket at den har solgt over 1 million enheter!

Så, hva er en Ledger Hardware Wallet?

Før jeg forklarer hvordan en hardware-lommebok fungerer, er det en god ide å forstå hvordan en programvare lommebok fungerer.

Flertallet av mennesker lagrer sine kryptovalutaer i en programvarelommebok som kan lastes ned på en stasjonær / bærbar datamaskin eller mobilenhet. Disse har mange fordeler, som å være veldig praktisk å sende mynter til en annen person, samt å være gratis.

Ledger lommebok gjennomgang: reskontroenhet.

Imidlertid er de noen ganger sårbare for å bli hacket. Dette er fordi en hacker er i stand til å installere skadelig programvare på enheten og smitt brukerens datamaskin med en nøkkellogger, som lar dem stjele lommebokens private nøkler og kryptovalutaene som er lagret i dem.

Dette er hvordan hardware lommebøker som Nano Ledger S er forskjellige. I stedet for at de private nøklene og kryptovalutaene dine holdes på en programvareplattform, er de det holdt på en fysisk maskinvareenhet! Dette betyr også at myntene dine alltid holdes offline, noe som gjør det praktisk talt umulig for noen å få tilgang til dem eksternt.

Tabell: Hovedinformasjon om Ledger Nano X og Nano S

Hvis en hacker ønsket å stjele kryptovalutaene som ble holdt i Ledger-lommeboken din, ville de ikke bare stjele enheten, men de ville også trenge din hemmelig pin. Sikkerhetsfunksjonene er enda større enn dette, men jeg vil snakke om det nærmere senere!

Så nå som du vet hva lommeboken gjør, la oss finne ut hvilke kryptovalutaer Ledger Nano S støtter!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Ledger Nano S-støttede mynter

Som du sikkert vet, er det nå mer enn 1500 forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig for kjøp og salg, med flere og flere som legges til hver dag. Dessverre er det ingen lommebok i verden som kan lagre dem alle, og noen lommebøker kan bare lagre en bestemt mynt.

Heldigvis er Ledger-lommeboken en multi-valuta lommebok, som betyr at det er i stand til å lagre mange forskjellige mynter.

Ledger lommebok kan støtte 26 mynter og mer enn 1500 tokens. Dette inkluderer de åpenbare myntene som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og Bitcoin kontanter, i tillegg til mindre populære mynter som Ubiq, Hcash og Stratis! Du kan også koble Ledger Nano S til lommebøker som MEW og NEON, slik at du også kan lagre alle Ethereum- og NEO-tokens på Ledger.

Ledger lommebok gjennomgang: Ledger lommebøker.

Teamet på Ledger Nano S jobber kontinuerlig med å legge til listen over støttede kryptovalutaer, og IOTA er en av de neste store myntene som forventes å bli inkludert!

Så nå som du vet hva Ledger Nano S støttede mynter er, vil den neste delen av denne guiden dekke fordelene med Ledger-lommeboken.

Sammenlign Ledger Wallet side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Ledger Wallet side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Fordeler med Ledger Nano S

Som du sikkert har funnet ut, har største fordelen å kjøpe Ledger-lommeboken er at den er det den sikreste måten å lagre myntene dine på! Å eie en maskinvarepungebok er faktisk så nær å lagre kryptovalutaene dine i en sikker safe! Men hvorfor?

Vel, som jeg nevnte tidligere, programvare lommebøker kan være hacket hvis en enhet er infisert med skadevare, virus eller en nøkkellogger. Hva hackerne prøver å gjøre er å stjele de private nøklene dine, som da vil gi dem full tilgang til lommeboken din.

Med Ledger Nano S, dine private nøkler lagres i selve enheten. Videre, som lommeboken alltid er offline (med mindre du sender penger – mer om dette senere), kan ingen prøve å få tilgang til dem via en internettforbindelse.

Når du mottar enheten din, må du velg et PIN-nummer, som må være minst 4 sifre. Bare du skal vite dette PIN-nummeret, og du må legge det inn manuelt på enheten hver gang du vil bruke den.

Ledger lommebok gjennomgang: sikkerhet.

Det er en ekstra lag av sikkerhet også som beskytter deg hvis du noen gang glemmer det. Etter å ha bekreftet PIN-nummeret ditt, vil du bli gitt et 24-ords gjenopprettingsfrase. Igjen vises dette på Ledger-skjermen, så ingen andre enn deg vil ha tilgang til den. I tilfelle du glemmer PIN-koden din, kan du ganske enkelt skrive gjenopprettingsfrasen på enheten og deretter opprette en ny PIN-kode.

Utviklerne slipper også regelmessige firmwareoppdateringer. Så for å sikre at maskinvareenheten forblir sikker, du må utføre regelmessig Oppdaters.

En annen sikkerhetsfunksjon er Ledgers beskyttelse mot fysisk skade. Ledger Nano S er bygget ved hjelp av høyt holdbare materialer, inkludert et deksel som er laget av rustfritt stål. Dette sikrer at hvis du gjorde feilen ved å slippe den, ville det være veldig vanskelig for enheten å bli skadet.

Det er ikke noe som heter et perfekt produkt, ikke sant? Så selv Ledgers sikkerhet er en av de beste i bransjen, det er noen ulemper å vurdere også. Jeg vil diskutere dem nedenfor.

Ulemper ved Ledger Nano S

For det første, i motsetning til programvare lommebøker, Nano Ledger S er ikke gratis. Hvis du kjøper lommeboken direkte fra Ledger-lommeboken, koster det deg rundt 59 EUR. Selv om du kanskje kan få det billigere fra en annen forhandler (som Amazon), jeg vil ikke anbefale du gjør det.

Dette er fordi du kan ikke garantere at selgeren ikke har installert et virus i maskinvareenheten, som kan gi dem tilgang til lommeboken din. Kjøp alltid direkte fra offisiell produsent, som du kan gjøre her!

Ledger lommebok gjennomgang: Ledger Nano S priser.

En annen ulempe er dens ulempe. Når det gjelder å sende mynter til noen andre, må du støpsel din Nano Ledger S inn i din stasjonær enhet. Når du gjør det, må du da oppgi din PIN-kode. Dette er mye mindre praktisk enn å bruke en programvarelommebok, da det tar mer tid og krefter å overføre penger.

Du må også vurdere at Ledger-lommeboken er mindre brukervennlig enn noen av programvarelommebøkene som er tilgjengelige. Det er veldig viktig at du leser bruksanvisningen før du setter den opp.

Nå som du kjenner fordelene og ulempene med Ledger Nano S, skal jeg nå svare på spørsmålet om det virkelig er umulig å hacke!

Er Ledger-lommeboken motstandsdyktig mot hacking?

La oss finne det ut hva ville skjedd hvis en hacker klarte å stjele Ledger-lommeboken fysisk.

For det første, for å få tilgang til pengene dine, trenger hackeren din personlige pin, som bare du har. De ville bli gitt tre forsøk ved å angi riktig pin-nummer, og hvis de angir feil PIN-kode tre ganger, vil Ledger gå inn i en tidsbestemt tid lockout. Dette er en utmerket sikkerhetsfunksjon, da det gir deg tid til å få tilbake tilgang til Ledger-lommeboken din ved å skrive inn din passordfrase for sikkerhetskopi.

Imidlertid er det en interessant historie som ble gitt ut av en journalist på Wired.com i slutten av 2017, som forklarte hvordan han mistet både pin-nummeret sitt, så vel som hans gjenopprettingsfrase. Journalisten hadde mer enn $ 30.000 i kryptokurver i sin Nano Ledger S og hadde ingen måte å få tilgang til midlene.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Ledger Nano S og Trezor One

Journalisten klarte å finne en programmeringsgeni som fant et sårbarhet i den siste versjonen av Ledger-lommeboken, som tillot ham å overstyre en nylig sikkerhetsoppdatering. Etter å ha fulgt instruksjonene fra programmereren, klarte Journalisten på en eller annen måte å få tilgang til lommeboken sin.

Selv om Ledger Nano S team hevder at denne sikkerhetsfeilen siden er løst, den viser at ingenting er 100% sikkert. Selv de sikreste hvelvene i verden har blitt hacket før, så husk bare at selv om en maskinvare lommebok gjør det nesten umulig for noen å stjele pengene dine, ingenting er sikkert.

I virkeligheten, hvis du var i samme posisjon som journalisten, er det ingen måte at du noen gang vil kunne få tilbake pengene dine. Ledger Nano S har aldri tilgang til dine private nøkler, så det er ditt ansvar å holde dem trygge.

Hva kommer i Ledger-lommebokpakken

Lurer du på hva som er inkludert når du kjøper Ledger-lommeboken? Vel, her er en liste over ting du vil finn i boksen:

  • Ledger Nano S
  • Instruksjonskort
  • Nøkkelring
  • Nøkkelbånd
  • Gjenopprettingskort
  • USB-kabel

Selv om jeg nevnte det tidligere, vil jeg bare minne deg på det aldri kjøp Ledger lommeboken fra andre steder enn det offisielle nettstedet.

Hvordan sette opp Ledger-lommeboken

Hvis du har lest dette Ledger lommebok guide så langt bør du nå ha en god ide om hva lommeboken gjør, hvordan den er forskjellig fra en programvarelommebok og dens fordeler og ulemper. Jeg har også utforsket lommebokens sikkerhet også.

Så hvis du har bestemt deg for å kjøpe en (eller du allerede har en), skal jeg nå vise deg det hvordan du setter den opp!

1. Først må du sette Ledger Nano S inn i enhetens USB-port.

2. Du skal nå se "Konfigurer som ny enhet" på skjermen til Ledger-lommeboken. Ved å trykke på knappen til høyre velger du "Ja".

Ledger lommebok gjennomgang: konfigurasjon

3. Dette vil nå installere de nødvendige driverne på enheten.

4. Du blir nå bedt om å velge et PIN-nummer. For å starte prosessen, trykk på både venstre og høyre knapp samtidig.

Ledger lommebok gjennomgang: velge PIN-kode.

5. Du kan velge hvilken som helst PIN-nummerkombinasjon, så lenge den er mellom 4 og 8 sifre. Det kan imidlertid ikke være lett å gjette kombinasjoner som “1,2,3,4” eller “9,9,9,9”. Du må også skrive inn dette PIN-kode hver gang du vil bruke Ledger-lommeboken, så ikke glem den!

6. Når du har angitt PIN-nummeret og er fornøyd med det, blir du bedt om å oppgi det igjen. Dette er for å sikre at du ikke har gjort en feil.

7. Så snart du har bekreftet PIN-nummeret ditt, vil Ledger-lommeboken gi deg beskjed om å skrive ned din sikkerhetskopieringsfrase.

Ledger lommebok gjennomgang: gjenopprettingsfrase.

8. Det er veldig viktig at du skriver ned 24-ords gjenopprettingsfrase og hold det trygt. Dette kan være det siste som står mellom at du mister pengene dine. Husk at hvis du glemmer PIN-nummeret ditt eller har stjålet enheten din, vil passordfrasen gi deg tilgang til myntene dine.

9. Hvert av de 24 ordene vil vises på skjermen hver for seg. Etterpå vil enheten teste deg ved å be deg om å skrive inn noen av ordene på nytt.

Ledger lommebok gjennomgang: gjenopprettingsfrase.

10. Når du har fullført konfigureringen av passordgjenoppretting, er Ledger-lommeboken nå klar til bruk!

Ledger lommebok gjennomgang: klar enhet

Så nå som du har satt opp Ledger Nano S, la oss finne ut hvordan du kan sende mynter til den!

Hvordan å motta midler

La meg vise deg hvordan du sender penger ved hjelp av Ledger.

1. Før du begynner, må du først laste ned Ledger Manager. Du kan gjøre det her.

2. Klikk på Tilgjengelig i Chrome, etterfulgt av nedlasting. Følg deretter installasjonsinstruksjonene.

3. Når du har installert Ledger Manager, må du last ned lommebok-appen.

4. Uansett hvilket alternativ du valgte, last ned appen til enheten din og installer den.

5. Når du starter Bitcoin-appen (eller din valgte kryptovaluta) som du nettopp har installert, blir du bedt om å sette inn Ledger-lommeboken i maskinen din og angi PIN-koden din..

6. Du blir deretter spurt om du vil ha en Legacy-lommebok eller en Segwit-lommebok. Det mest brukervennlige alternativet er Segwit.

Ledger lommebok gjennomgang: lommebok type.

7. Klikk deretter på Motta, som du finner øverst i applikasjonen.

Ledger lommebok gjennomgang: lommebok installasjon.

8. Klikk nå Vis adresse på enheten.

Ledger Wallet gjennomgang

9. Din unike Bitcoin Ledger-lommebokadresse vises nå. Du kan bare kopiere den, gå over til lommeboken som for øyeblikket lagrer myntene dine, og deretter overføre dem over! Advarsel: Send bare Bitcoin til denne adressen.

Ledger Wallet Review

Det er det! Ledger-lommeboken din skal motta myntene innen få minutter! La oss nå se på hvordan du sender mynter fra Ledger til en annen lommebok!

hvordan Sslutt Funds

Jeg skal nå vise deg det hvordan sende Bitcoin fra Ledger-lommeboken. Denne prosessen er den samme for alle mynter, men bare sørg for at du har installert riktig app for mynten du vil sende eller motta, som du finner i delen ovenfor. Jeg vil fortsette å bruke Bitcoin for dette eksemplet.

1. Gå tilbake til din Bitcoin lommebok applikasjon. Hvis du har koblet fra Ledger-lommeboken, må du sette den inn på nytt og angi PIN-koden din igjen.

2. Denne gangen klikker du på Sende øverst på skjermen.

Ledger Wallet Review

3. Alt du trenger å gjøre nå er skriv inn lommebokadressen du vil sende midlene til, samt beløpet. Du har også muligheten til å velge transaksjonsgebyr. Husk at jo lavere transaksjonsgebyr, jo langsommere vil transaksjonen ta.

Slik avslutter du bitcoins på Ledger-lommeboken

4. Til slutt, for å fullføre transaksjonen, klikk på greenen Sende knapp!

Det er det! Du vet nå hvordan du sender kryptovalutaer med Ledger Nano S!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjon

Jeg håper du har funnet dette Ledger lommebok gjennomgang hyggelig og lærerik. Jeg har gitt deg all den informasjonen som jeg mener er viktig før du bestemmer deg for å investere i en.

Hvis du klarte å lese denne guiden fra start til slutt, bør du nå ha en veldig god forståelse av hva Ledger-lommeboken gjør, så vel som alle dens fordeler og ulemper.

Alt i alt, Ledger Nano S er en av de mest pålitelige og sikre krypteringslommebøkene. Den har et ekstra sikkerhetslag, noe som betyr at du ikke bare trenger å velge en PIN-kode, men også en 24-ords gjenopprettingsfrase. Dessuten, siden den er laget av slitesterke materialer, bør du ikke være bekymret for fysisk skade.

Hvis du fortsatt har noen bekymringer eller spørsmål angående Ledger-lommeboken, kan du gjerne spørre!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map