Ledger Nano X gjennomgang

Med den økende populariteten til kryptovalutaer øker det også behov for sikre lommebøker. Lagring av kryptovalutaer på nettet er imidlertid ikke den beste ideen, hardware lommebøker er virkelig pålitelig når det gjelder å beholde enorme mengder krypto. Derfor kan denne Ledger Nano X-anmeldelsen være akkurat det du leter etter.

I denne Ledger Nano X-gjennomgangen vil jeg gi deg det alle detaljene angående denne maskinvare lommeboken, inkludert informasjon om selskap, Ledger Nano X støttes mynter, proffer og ulemper i tillegg til ytterligere detaljer.

Ved slutten av denne anmeldelsen bør du kunne bestemme om Ledger Nano X-lommeboken passer for dine behov.

Uten videre, la oss hoppe inn i detaljer om selskapet og Ledger-lommeboken.

Overordnet dom: Ledger Nano X er den ledende lommebok i kryptovaluta-maskinvare i markedet. Den gir optimal sikkerhet, støtter mer enn 1500 kryptovalutaer, kan administreres fra mobilenheten din og tilbyr en mer komfortabel design sammenlignet med selskapets forrige versjon. Selv om Ledger Nano X er relativt dyr, er de nye funksjonene helt verdt det.

Fordeler

 • Kan administreres fra mobilenhet
 • Veldig sikker
 • Støtter mer enn 1500 kryptovalutaer
 • Komfortabel design

Ulemper

 • Relativt dyrt

Ledger Nano X Review: Kort introduksjon til selskapet og lommeboken

Hovedbok ble grunnlagt tilbake i 2014 av åtte spesialister som har ekspertise innen kryptovalutaer, innebygd sikkerhet, entreprenørskap og andre sikkerhetsløsninger for blockchain-applikasjoner. For tiden har selskapet mer enn 130 ansatte i Paris, Vierzon og San Francisco.

Interessant fakta: Ledger er så populær at den allerede har solgt mer enn 1 million enheter. Imponerende, ikke sant?

Ledger Nano X gjennomgang

Ledger lommebok er høyt anbefales for folk som er gale etter sikkerhet. Det er så mye mer pålitelig enn lommebøker for programvare som er koblet til internett og kan hackes når som helst. Å være en kald lommebok, er alle eiendelene som overføres til Ledger Nano X holdt frakoblet. Jeg kommer nærmere inn på detaljer når jeg snakker om sikkerhet i denne Ledger Nano X-gjennomgangen.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Ledger Nano X Review: PROS

La oss starte denne Ledger Nano X-gjennomgangen fra de positive sidene. Sørg for å vurdere hver av dem før du tar den endelige avgjørelsen.

Ultimate sikkerhet

“Er Ledger Nano X trygg?” – det er et av hovedspørsmålene som kryptovalutaentusiaster fortsetter å spørre før du kjøper denne enheten. Av denne grunn vil jeg gjøre dette super klart en gang for alle.

Ledger Nano X kan gi deg ultimate sikkerhet. Det er en maskinvare lommebok (også kjent som en kald lommebok), noe som betyr at alle Bitcoins, Litecoins og andre altcoins vil være sikkert lagret offline. Når det er sagt, kan en hacker rett og slett ikke få tilgang til det online.


Du vil kanskje legge merke til at Ledger Nano X har Bluetooth Low Energy (BLE) -tilkobling som lar deg bruke den uten behov for kabel. Selv om trådløs tilkobling høres veldig praktisk ut, kan den også gi deg noen sikkerhetsproblemer. Før jeg går til konklusjoner, la meg imidlertid forsikre deg om at det ikke er noen sikkerhetsproblemer når det gjelder Ledger Nano X.

Ledger Nano X gjennomgang

Siden bare offentlige data er overført via Bluetooth og dine private nøkler og frø forlater aldri enheten, det er ingen grunn til å bekymre deg for det. Selskapet fremhever det faktum at selv om noen ville hacke Bluetooth-tilkobling, har Ledger Nano X funksjoner Sikkert element (SE) som ber om tillatelse før du gjør noen endringer.

Dessuten er det viktig å nevne i denne Ledger Nano X-gjennomgangen at selskapet utviklet en unikt operativsystem kalt BOLOS som integrerer en sikker brikke for Ledger-lommeboklinjen. Ledger er den eneste lommeboken i markedet som tilbyr slik teknologi.

Når du mottar Ledger Nano X-enheten, må du dessuten opprette en PIN-kode på minst 4 sifre. Sørg for å holde denne koden for deg selv. Hvis du glemmer nålen din, er det en 24-ords gjenopprettingsfrase du får for å opprette en ny pin. Når det er sagt, bør du ikke spørre “er Ledger Nano X trygt?” fordi det er en av de sikreste kryptovaluta lommebøkene i markedet.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Ledger Nano X og Trezor Model T

Nå, siden Hovedbok er en maskinvare lommebok, det er viktig å vurdere beskyttelsen mot fysisk skade. Den gode nyheten er at Ledger Nano X er laget med materialer av høyeste kvalitet som kan beskytte enheten mot fysisk skade. Siden dekselet er laget av rustfritt stål, det er fullstendig beskyttet i tilfelle du mister det.

Programvare lommebøker (også kjent som hot lommebøker) fungerer helt annerledes. De kan vanligvis være lastet ned på stasjonære eller mobile enheter. Mange velger varme lommebøker fordi de fleste av dem er helt gratis (unntatt avgifter) og er super lett å bruke. I de fleste tilfeller kan selv folk som bruker dem for første gang finne ut av ting.

Ledger Nano X gjennomgang

Det som er viktig å forstå er imidlertid at du bør aldri ha store mengder kryptovalutaer i programvarelommebøker – en hacker kan installere skadevare inn i enheten og smitt den ved hjelp av en keylogger som gjør det mulig å stjele lommebokens private nøkler og ha kryptovalutaene dine. Høres ikke for trygt ut, har jeg rett?

Selvfølgelig sier jeg ikke at alle programvare lommebøker er dårlige; de er rett og slett ikke så pålitelig som maskinvarealternativer. Når det er sagt, bør du bare lagre et beløp som du ikke ville være for trist å miste i dem.

Støtter hovedkryptovaluta og mer

Hvis du ikke er interessert i vanlige kryptovalutaer, for eksempel Bitcoin eller Ethereum, men heller foretrekker mindre populære alternativer, er det viktig å være klar over mynter som støttes av Ledger Nano X. Tross alt er det ingen slik enhet som støtter alle eksisterende kryptovalutaer.

Ledger Nano X gjennomgang

Ledger Nano X støtter mer enn 1500 mynter og poletter, inkludert mest populære kryptovalutaer:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • USD Tether (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Ledger støtter også andre, mindre populære altcoins, så selv om du er interessert i mindre vanlige kryptovalutaer, vedder jeg på at du vil kunne finne mynten din.

Design og brukervennlighet

Utseendemessig Ledger Nano X er nesten det samme som selskapets første modell – Ledger Nano S. De eneste forskjellene er at det er det litt tyngre og har en bredere skjerm, Du kan imidlertid fortsatt plassere den enkelt i hånden.

De navigasjonsknapper er plassert ved siden av skjermen, akkurat som i forrige modell. Hvis du vil trykke “enter”, holder du bare de to knappene sammen.

Ledger Nano X gjennomgang

Alt i alt er det trygt å si at Ledger Nano X-design er det mer avansert sammenlignet med S-versjonen. Siden du har en større skjerm, er det lettere å se lommebokadresser og alle de andre nødvendige detaljene.

Hvis du går videre, hvis du vil koble Ledger Nano X til datamaskinen din, kan du gjøre det ved hjelp av USB-C-kabel, Det er imidlertid også en mulighet til å bruke lommeboken din ved hjelp av en smarttelefon. Det sistnevnte alternativet er så mye mer behagelig da du kan flytte pengene dine til maskinvareboksen umiddelbart. Imidlertid kan det også gi noen sikkerhetsproblemer (på grunn av Bluetooth-tilkobling) som jeg nevnte tidligere i denne Ledger Nano X-gjennomgangen.

Dermed kommer Ledger Nano X med noen virkelig fantastiske oppdateringer som gjør en hel prosess med å bruke denne hardware lommeboken mye morsommere.

Sammenlign Ledger Nano X side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Ledger Nano X side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Ledger Nano X anmeldelse: CONS

Selv om Ledger Nano X kommer med noen flotte funksjoner, er det også noe du bør ta i betraktning.

Relativt dyrt

Når det gjelder hardware-lommebøker, er et av hovedproblemene at du faktisk må kjøpe dem. Selv om deres prisene har en tendens til å variere, Ledger Nano X er et av de dyrere alternativene.

For tiden, Ledger Nano X-prisen er 119,00 €‎. Sammenlignet med S-modell det koster bare 59,00 €‎, det er ganske en økning. Ikke glem at Ledger Nano X er en ny og forbedret versjon som kommer med virkelig attraktive funksjoner som du ikke finner i noen annen lommebok i markedet..

Selv om prisen er en av hovedårsakene til at folk velger lommebøker for programvare (de fleste av dem er gratis), sikkerhet bør alltid komme først når det gjelder lagring av kryptovalutaer. Tenk deg å miste alle myntene du lagrer i programvarelommeboken, bare fordi du ikke ønsket å kjøpe en maskinvarepung. ‎

Ledger Nano X sammenlignet med Ledger Nano S

Jeg fortsetter å si at Ledger Nano X er en ny og forbedret lommebok som kan gi deg enda flere funksjoner, men hvordan er den forskjellig fra Ledger Nano S?

For klarhets skyld vil jeg gi deg en rask sammenligning av disse to enhetene.

Ledger Nano S Ledger Nano X
 • 3-20 apper
 • 1100+ kompatible kryptoaktiver
 • Ledger Live
 • 50+ lommebøker kompatible
 • Blåtann: –
 • Skjerm: 128 x 32 piksler
 • Kontakt – USB Type Micro-B
 • Batteri: –
 • Pris: 59,00 €‎
 • Opptil 100 apper
 • 1100+ kompatible kryptoaktiver
 • Ledger Live
 • 50+ lommebøker kompatible
 • Bluetooth-kompatibilitet
 • Skjerm: 128 x 64 piksler
 • Kontakt – USB Type-C
 • Batteri: 8 timer
 • Pris: 119,00 €‎

Som du kan se, er det noen hovedforskjeller når det gjelder Ledger-lommebøker. Ledger Nano X kan støtte opptil 100 apper, har en større skjerm som forbedrer brukervennligheten, og gir Bluetooth-kompatibilitet som lar deg administrere Ledger-lommeboken fra din mobile enhet.

Ledger Nano X gjennomgang

Mens Ledger Nano X er dobbelt så dyrt, kommer den med funksjoner som er helt verdt prisen.

Hva kommer i Ledger Nano X lommebokpakke?

Ledger Nano X kommer med en pakke som inneholder 5 elementer, gjelder også:

 • 1 USB C-kabel
 • 1 nøkkelringrem for enheten
 • 3 gjenopprettingsark
 • 1 komme i gang brosjyre
 • Ledger Nano X-enheten i seg selv

Selv om videre i denne Ledger Nano X-gjennomgangen du finner all nødvendig informasjon om hvordan du bruker enheten, er det alltid et startblad som vil lede deg gjennom prosessen.

Hvordan sette opp Ledger Nano X?

Det er seks trinn å følge når sette opp Ledger Nano X.

Trinn 1: Få Ledger Live.

Ledger Live er en programvare som trengs for å sette opp enheten din og administrere kryptovalutaer. Du kan laste ned desktop app for Windows, Mac og Linux på Ledgers offisielle side, og få en mobilapp fra App Store eller Google Play.

Ledger Nano X gjennomgang

Når du laster ned en app, legge til en konto som vil tillate deg å administrere krypto.

Trinn 2: Sett opp som en ny enhet.

For å sette opp en ny enhet, må du slå den på først. Bare trykk og hold inne knappen ved siden av USB-porten til du ser Ledger-logoen. Når det er gjort, må du lese instruksjoner på skjermen. Du kan fortsette ved å trykke på høyre knapp og gå tilbake ved å trykke på venstre. Når du ser “Konfigurer som en ny enhet” på skjermen, må du trykke begge knappene samtidig.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 3: Velg en PIN-kode.

Etter å ha utført alle de forrige trinnene, er det på tide å velg en PIN-kode kode. Bare trykk på begge knappene samtidig til du ser “Velg PIN-kode” på skjermen.

Ledger Nano X gjennomgang

Bruk en av knappene til å velge et siffer og trykk begge knappene samtidig for å validere det. Koden din skal bestå av 4-8 sifre, så når du er ferdig, trykk”. Skriv inn nålen på nytt for å bekrefte den.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 4: Skriv ned din 24-ords gjenopprettingsfrase.

Etter at du har tastet inn PIN-koden, vil du se gjenopprettingsfrase på skjermen. Siden det bare blir gitt en gang, må du sørge for å skrive det nøye ned. For å begynne, trykk på begge knappene så ser du det ord nr. 1. Skriv det ned og trykk på høyre knapp for å flytte til ord 2. Fortsett til du har alle 24 ordene. Nok en gang, trykk på begge knappene for å fortsette.

Ledger Nano X gjennomgang

Nå må du bruke høyre og venstre knapp velg gjenopprettingsfrase nr. 1. Fortsett til du bekrefter alle 24 ordene. Og enheten din er klar! Trykk på begge knappene og få tilgang til Dashboard.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 5: Installer apper.

Når enheten er klar, kan du installere applikasjoner på enheten. For å gjøre det, bare gå til Ledger Live Manager og velg de nødvendige appene. Alle de mest populære kryptovalutaene er tilgjengelige, du kan finne Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin og mange andre apper.

Nå kan du få tilgang til Ledger-dashbordet.

Ledger Nano X gjennomgang

Hvordan motta midler

For å motta krypto eiendeler, må du først sørge for at du har Ledger Live sammen med en opprettet konto, samt den nødvendige appen. For eksempel hvis du vil motta Ethereum, du må installere Ethereum-appen. Etter at det er gjort, Følg disse instruksjonene:

Trinn 1: Trykk Transakt kategorien som du finner nederst i appen.

Ledger Nano X gjennomgang

Steg 2: Trykk på “Motta”.

Trinn 3: Velg kontoen du vil bruke.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 4: Bekreft at adressen som vises i Ledger Live samsvarer med adressen du kan se på enheten.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 5: Kopier adressen og del den med en person som vil sende deg penger.

Ledger Nano X gjennomgang

Selv om vi allerede har funnet ut at er Ledger Nano X lommebok trygg, bør du likevel være forsiktig og sørge for at adressen du deler med andre mennesker er den samme som den ble gitt i utgangspunktet.

Hvordan sende midler

Før du sender penger, må du oppgi transaksjonsdetaljer. Her er en rask guide til hvordan du gjør det:

Trinn 1: Trykk på Transakt kategorien som du finner nederst i appen.

Ledger Nano X gjennomgang

Steg 2: Trykk på “Send”.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 3: Velg kontoen som du vil sende midler til.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 4: Skriv inn Mottakeradresse. Du kan gjøre det enten manuelt eller ved å trykke på “Skann QR-kode”.

Ledger Nano X gjennomgang

Trinn 5: Angi beløpet du vil sende.

Trinn 6: Trykk “Fortsett”.

Etter at du har oppgitt transaksjonsdetaljer, må du bekrefte og signere. Slik kan du gjøre det:

Trinn 1: Undersøk transaksjonsdetaljer og hvis de stemmer, trykk “Fortsette”.

Steg 2: Kontroller at enheten er slått på og låst opp og deretter velg Ledger Nano X å sende med.

Trinn 3: Åpne crypto-appen og trykk “Fortsette”.

Trinn 4: Gå gjennom alle transaksjonsdetaljer og sørg for at de er riktige. Når du er klar til å bekrefte det, trykker du på to knapper.

Trinn 5: Transaksjonen din er bekreftet!

Det kan virke litt utfordrende å bruke denne hardware-lommeboken, men hvis du fulgte denne Ledger Nano X-gjennomgangen, burde det ikke være et problem.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjoner

Derfor, Ledger Nano X er en av de mest pålitelige maskinvarelommebøkene på markedet. Siden det er en kald lommebok og de private nøklene dine holdes frakoblet, har hackere ikke tilgang til den.

Videre, sammenlignet med Ledger Nano S, gir den nyere modellen bedre brukervennlighet. Ikke bare lar det deg bruke en mobilapp til å administrere kryptoaktiva, men har også en større skjerm det gjør det mer behagelig å navigere.

Tabell: Fordeler og ulemper med Ledger Nano X og Nano S

Når det gjelder Ledger Nano X-støttede mynter, er enheten det kompatibel med mer enn 1100 kryptovalutaer. Når det er sagt, vil du kunne lagre ikke bare de mest populære, men også mindre kjente mynter og poletter.

Jeg håper at denne Ledger Nano S-anmeldelsen var nyttig, og du klarer å finne all informasjonen du lette etter. Uansett hva du bestemmer, vet det alltid kalde lommebøker kan beskytte kryptovalutaene dine best.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map