KuCoin Wallet Review

Ønsker å komme inn på kryptovalutaer, men er du ikke sikker på hva som er den beste måten å gjøre det på? Vel, de fleste kryptoentusiaster vil fortelle deg at et av de første trinnene du bør ta er å finne en pålitelig kryptolommebok! I dag, i dette KuCoin lommebok gjennomgang, vil vi diskutere en av de mindre sannsynlige kandidatene.

Hvorfor sier jeg “mindre sannsynlig”? Vel, mest fordi KuCoin er det, riktignok, en kryptovaluta-utveksling – det blir egentlig ikke sett på som en lommebok, i det minste ikke i ordets tradisjonelle forstand.

Når det er sagt, etter hvert som antall kryptovaluta-fans øker over hele verden, vender flere og flere seg mot utveksling for alle deres krypto-lagringsbehov.

Er det en god ting? Vi vil, det kan bli – det er imidlertid også mye mer komplisert enn det. La oss ikke kaste bort tid, og komme til kjøtt og poteter av ting, skal vi?

Fordeler

  • Stort utvalg av kryptovalutaer som støttes
  • Veldig enkelt å registrere seg på & bruk
  • Lave uttaksgebyrer, gratis innskudd

Ulemper

  • Uregulert
  • Innbruddshistorie
  • Tilsynelatende ingen oppbevaring av kald lommebok

KuCoin Wallet Review: Cryptocurrency Exchange-Wallets vokser i popularitet

Jeg antar at det beste stedet for oss å komme i gang er å henvende seg til elefanten i rommet og utdype hele “exchange-wallet” -aspektet i gjennomgangen.

Mens noen lurer på, er det en app for KuCoin-lommeboken, andre vil stille spørsmål – hvordan kan du til og med lagre myntene dine på denne plattformen? En enkelt titt på noen KuCoin-anmeldelser på nettet vil avsløre det det absolutte flertallet av dem diskutere KuCoin fra utvekslingssiden av ting, heller enn lommeboken.

Tabell: Fordeler og ulemper med Coinbase Wallet Binance-lommeboken

Dette er sant, KuCoin er en kryptokursutveksling – den merker seg som en, og annonserer egentlig ikke noen kryptolagringsfunksjoner. Det betyr ikke at det ikke har noen.

De aller fleste børser som for øyeblikket er der ute, på markedet, vil ha kryptolagringsfunksjoner. Naturligvis betyr ikke dette at du skal bruke dem alle, det samme som med dine standard lommebøker, bytter kan være mindre enn pålitelige, og det vil derfor være ganske usikkert å holde eiendelene dine på dem.

KuCoin lommebok gjennomgang: finn neste krypto perle.

Det er faktisk enda mer tilfelle med utvekslinger! På grunn av arten av hvordan de fungerer, er utveksling sentrale mål for mange nettangrep og forskjellige andre hackingsforsøk.

Hvorfor vil noen ha kryptoaktiva på børs hvis det er tilfelle? Noen få gode grunner, egentlig! Noen av disse grunnene gjelder også den aktuelle KuCoin-lommeboken!

La oss diskutere disse grunnene ved å nevne de viktigste tingene som KuCoin “gjør riktig”, så langt det gjelder lommebokfunksjonaliteten. Vær imidlertid oppmerksom på at vi vil fokusere på nettopp det – lommebokdelen av plattformen. Hvis du faktisk ønsker å primært bruke KuCoin som en børs, kan du finne en gjennomgang av det her.


Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

KuCoin Wallet Review: PROS

Det er ganske mange aspekter som er verdt å diskutere så langt som fordelene med KuCoin-lommeboken gå, men sannsynligvis ville det beste handlingsalternativet være å starte fra noe som deles mellom alle utvekslingslommebøker – selve utvekslingen av funksjonaliteten.

En Cryptocurrency Wallet med innebygde Exchange-funksjoner

For å være helt nøyaktig, er det faktisk omvendt, men du vet hva jeg mener.

Som påpekt et par ganger i denne KuCoin-lommeboken, er KuCoin faktisk først og fremst en utvekslingsplattform. Hva dette betyr er at du vil være i stand til handle kryptovalutaer fra lommebokens komfort.

Mens noen kanskje undervurderer hvor fantastisk dette er, vil andre sikkert få det. Spesielt de som har hatt stramme handelsplaner før.

KuCoin lommebok gjennomgang: øyeblikkelig utveksling.

Du ser, de beste kryptovaluta lommebøkene som penger kan kjøpe er maskinvareenheter – gode eksempler inkluderer Hovedbok og Trezor. I denne sammenheng betyr “best” “tryggest” – det finnes ingen lommebokalternativer som gir bedre sikkerhetsfunksjoner enn de nevnte maskinvareenhetene.

OK, det er papirlommebøker, men det er en helt annen boks med ormer, og vi kommer ikke engang nær å åpne den.

Mens hardware lommebøker gir stor sikkerhet, skjønt, de mangler bekvemmelighet. Disse enhetene brukes til langsiktig kryptolagring – hvis du har noen forestillinger om å handle myntene dine en gang i blant, vær forberedt på bryet med å få dem inn og ut av maskinvaren lommebok hver gang.

Dette er hvor KuCoin-innskudd kommer inn for å redde dagen.

Med KuCoin vil du kunne bytt kryptovaluta med et enkelt klikk på en knapp – bokstavelig. Siden det er en exchange-wallet, kombinerer plattformen de to funksjonalitetsaspektene til en!

Kucoin Deal aktiv akkurat nå:

Dette er ekstremt bemerkelsesverdig for alle som er seriøse med det dagshandel, og hvem som trenger å være foran markedet. Med krypto fortsatt det mest spekulative og ustabile markedet på planeten, ting kan endre seg på et øyeblikk – å holde seg foran kurven er avgjørende for en vellykket handelsmann, i det minste langsiktig!

Bruker KuCoin lommebokanmeldelser vil fortelle deg at denne plattformen lar deg gjøre nettopp det – kombinert med en topplokk for maskinvare (som betyr at du vil beholde en liten del av myntene dine på KuCoin for alle dine handelsbehov, og resten – inn en kald lommebok), dette gir deg det beste fra begge verdener!

En stor liste over støttede kryptovalutaer

Flere krypto aktiva støtte er riktignok noe av et undervurdert aspekt av kryptovaluta-lommebøker generelt. Dette er også spørsmålet om hva jeg kan sende til en KuCoin-lommebok.

Ser du, de fleste kryptoentusiaster har blitt vant til det hver mynt har en lommebok. Dette betyr at uansett hvor mange mynter du har hodl, du må finne separate lommebøker for hver av dem.

Vel, i det minste det BRUKES FOR Å VÆRE tilfelle. Inn kom hardware lommebøker, og reddet dagen … Slags.

KuCoin lommebok gjennomgang: tilgjengelige markeder.

Topp lommebøker for maskinvarekryptovaluta støtte et bredt utvalg av forskjellige eiendeler. Dette stemmer med begge deler Hovedbok og Trezor. Utvalget som tilbys av disse merkene er imidlertid begrenset til hvor mange som er interessert i en bestemt mynt.

Så interessert, at de også ville utvikle en lommebokspesifikk app for den enheten for å støtte mynten. Ya – det er litt komplisert.

Bytte lommebøker, derimot, er forskjellige i denne forbindelse. Bruker KuCoin lommebokanmeldelser vil fortelle deg at KuCoin faktisk gjør det, støtter et ganske bredt utvalg av kryptovalutaer – ser fra utveksling-side av ting, det er vel over 200 mynter støttet av plattformen! Det er enormt!

Flere kryptokurrencystøtter betyr at du kan lagre alle (mest?) Kryptoene dine på en enkelt lommebok – KuCoin. Vel, visst – ikke en ENKEL lommebok, siden hver kryptoaktiva har en dedikert. Imidlertid vil de alle være lokalisert og vises på KuCoin-kontoen din.

KuCoin lommebok gjennomgang: utvekslingsprosedyre.

Dette er fint både fra et praktisk perspektiv, men også fra den av rolig til sinns, også. Oppriktig, du trenger ikke å sortere gjennom og prøve å huske alle passordene dine og forskjellige lommebokautentiseringsmetoder – alt vil være plassert på en enkelt plattform! Igjen – når du leser gjennom KuCoin-lommebokanmeldelser, ser dette ut til å være en elsket funksjon!

Så neste gang du spør – hva kan jeg sende til en KuCoin-lommebok? -, bare vet det plattformen støtter et bredt utvalg av kryptoer – du kan absolutt sende de fleste av topprangerte kryptovalutaer på markedet.

Svært lave uttaksgebyrer

Uttaksgebyr er riktignok noe som mest gjelder utvekslingslommebøker. De kan være litt innviklede, så la meg forklare.

Det er to store typer av utbetalingsgebyrer for kryptovaluta som du kan støte på – de som er relatert til tjenestene til en utvekslingsplattform (dvs. de som er nevnt i denne KuCoin-lommeboken), og andre som er belastet av blockchain av en bestemt krypto eiendel.

De sistnevnte er uunngåelig – uansett hvilken type lommebok du bestemmer deg for å bruke, vil blockchain-avgifter alltid gjelde. Imidlertid kan bytterelaterte gebyrer variere.

Noen børser vil ha semi-anstendige avgifter, mens andre til og med kan tillate deg å gjøre gratis innskudd og uttak. Sistnevnte er imidlertid en sjelden forekomst.

KuCoin lommebok gjennomgang: eksempler på uttaksgebyr.

Med KuCoin er det faktisk kryptoinnskudd, helt gratis. Det er fantastisk! Når det gjelder uttaksgebyrer, eksisterer de imidlertid – når det er sagt, de er det blant de laveste du kommer over.

Dette er spesielt bra hvis du aktivt tar ut og setter inn avgiftsintensive kryptovalutaer, for eksempel Ethereum. Hver eneste liten bit av gwei (gass for ETH-transaksjoner) som du sparer, kommer til å legge seg på, i stor tid!

En av de tryggere Exchange-lommebøkene

Sikkerhet er åpenbart en stor faktor når vi diskuterer en krypto lommebok der ute – denne KuCoin lommebokanmeldelsen er ikke noe unntak fra den regelen. Siden byttebøker har en ganske dårlig omtale av sikkerhetsaspektet, er det verdt å grave litt dypere og sjekke ut hva slags sikkerhetsfunksjoner KuCoin benytter.

Rett utenfor flaggermusen vil alle som stiller spørsmålstegn ved KuCoin-lommeboksikre lære at plattformen bruker sikkerhetstiltak som tofaktorautentisering (2FA) og e-post påloggingsbekreftelser. Enkle tiltak, men de avskrekker flertallet av wannabe-hackere og svindlere fra å prøve å få tilgang til plattformen og brukerfondene som er lagret i.

KuCoin lommebok gjennomgang: opprett en konto på 10 sekunder.

Videre finner du forskjellige ekstra sikkerhetstiltak, for eksempel revisjoner og bedriftsbasert, sikkerhets dedikerte team som hele tiden observerer plattformen for mistenkelige aktiviteter.

Til slutt, hva bruker KuCoin-lommebokanmeldelser angår, ser det ut til at plattformen har et ganske anstendig rykte når det gjelder sikkerhetssiden av ting. Det er noen få bemerkelsesverdige problemer det er verdt å diskutere (og det er nøyaktig hva vi skal gjøre om et øyeblikk), men generelt er plattformens nåværende stilling i denne forbindelse ganske anstendig.

Sammenlign KuCoin Wallet side om side med andre

Visste du?

Sammenlign KuCoin Wallet side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

KuCoin Wallet Review: CONS

Opp til dette punktet i KuCoin-lommeboken gjennomgang, har vi allerede diskutert de viktigste fordelene som du kan forvente mens du bruker KuCoin som alternativ for en kryptovaluta lommebok. Fordelene er faktisk ganske bemerkelsesverdige!

Før du tar en endelig avgjørelse, er det fremdeles ting som må nevnes og utdypes – ting som kanskje ikke er like fine å høre som de vi allerede har gått gjennom til dette punktet i anmeldelsen.

Det aller første som dukker opp når du tenker på den mindre enn ideelle siden av KuCoin er de skjelvende sikkerhetstiltakene at plattformen har ansatt i noen tid nå, og historien om et sikkerhetsbrudd, generelt.

Ingen tilsynelatende kuldeoppbevaring + historie om et sikkerhetsbrudd

Det er ganske mye å pakke ut her, så la oss ta det ett skritt om gangen og ta opp aspektet “no cold storage”, først.

Det absolutte flertallet av de avanserte plattformene for utveksling av kryptovalutaer (i forlengelse av det – exchange-lommebøker) kommer til bruke fryselagringsenheter for å holde brukerens eiendeler sikre. Måten dette fungerer på er at plattformene holder opptil 95% av kryptoer på maskinvarelagringsenheter, mens resten 5% fungerer som en reserve for handel.

Alle som lurer på er KuCoin-lommeboksikre, bør merke seg at plattformen det gjelder ikke gjør det. Det er ikke noe lagring med KuCoin.

Dette har naturligvis mange problemer. Det gjør KuCoin en 100% varm lommebok – mens det ikke er et problem i seg selv, har varme lommebøker en tendens til å ha mange sikkerhetsproblemer, og anses å være mye mindre trygge enn for eksempel maskinvarelagringsenheter.

KuCoin-lommebok gjennomgang: sikkerhetsbrudd.

Sikkerhetsfeilene viser også. KuCoin har hatt et sikkerhetsbrudd – et stort antall av selskapets klientmidler ble stjålet etter at hackere fikk tak i KuCoins private lommebok-private nøkler. Sak og poeng.

Det morsomme her er at KuCoin bemerker hvordan deres “kalde lommebøker ikke ble påvirket”. Hvis du ser på noen anmeldelser fra KuCoin-lommeboken som er igjen på nettet, vil du ha problemer med å finne informasjon om plattformens bruk av fryselager..

Uansett hva som er tilfelle, er en ting klart – hot lommebøker blir ansett for å være et mindre enn sikkert alternativ, og KuCoins situasjon eksemplifiserer dette perfekt. Er KuCoin lommebok trygt nå? Vi vil, det ser ut til å være – plattformen har økt sine sikkerhetstiltak, og det har ikke vært noen mer bemerkelsesverdige hacks siden den som ble diskutert ovenfor.

Ikke en regulert plattform

Før du går ut og begynner å gjøre KuCoin-innskudd, eller prøver å lære “hva kan jeg sende til en KuCoin-lommebok?”, Bør du ta hensyn til det faktum at plattformen anses å være enuregulert utveksling”- dermed også en uregulert lommebok også.

Uttrykket “uregulert” er ganske selvforklarende – det refererer til det faktum at det er ingen overordnet institusjon som vil se over aktivitetene til den aktuelle børsen, og dermed gjør krypteringsutvekslingstjenestene potensielt risikable, og også ulovlige noen steder rundt om i verden.

KuCoin-lommebokanmeldelse: tilgjengelige fordeler med en vellykket kontobekreftelse.

Regulering hjelper handelsmenn beholde tillit til en utveksling, siden de kan være sikre på at det alltid kommer til å være en offisiell institusjon som ser etter noe stygt spill eller mistenkelige aktiviteter. Manglende regulering gjør derimot mange mennesker urolige – hvis kryptoene dine skulle forsvinne på et tidspunkt, ville du ikke ha noe sted å gjøre krav på.

For å være helt gjennomsiktig, må jeg si – noen bruker KuCoin lommebokanmeldelser uttrykke glede gitt plattformens uregulerte natur. Det er faktisk helt normalt – en stor del av kryptovalutaentusiaster mener at uregulerte børser er den eneste veien å gå.

Vel, ok – desentraliserte børser, for å være mer korrekt. Imidlertid pga filosofien bak krypto, mange liker faktisk å bruke en uregulert utveksling, siden dette tilsynelatende fremmer ideen om en desentralisert plattform som har ingen styrende myndighet (selv om selve plattformen er styrende myndighet, i dette tilfellet).

KuCoin lommebok gjennomgang: sikkerhetstiltak.

Så – kort sagt, før du stiller spørsmål ved “er det en app for KuCoin-lommebok?”, Og laster ned programvaren på alle enhetene dine, bør du vurdere risikoen som følger med den aktuelle plattformen. Mens det har vært ingen bemerkelsesverdige problemer med hensyn til KuCoins uregulerte natur, er det fortsatt noe som er viktig å vurdere!

Klager angående kundesupport

Kundeservice er noe som har en tendens til å bli ignorert ganske mye når du plukker ut den beste lommeboken for kryptovaluta for lagring av eiendelene dine i. Det er imidlertid ingen overraskelse – selv om du leser gjennom noen bruker KuCoin lommebokanmeldelser, er det andre aspekter blir gitt mer oppmerksomhet, dermed forblir kundesupport ofte på sidelinjen.

Dette burde ikke være tilfelle. Støtte kan være ekstremt viktig, spesielt når det gjelder kryptovalutaaktiva!

Tabell: Firmainformasjon om Ledger Nano X og Trezor Model T

Åpenbart mens KuCoin-innskudd kan være enkle, og selve plattformen kunne tilby utbredt støtte for en rekke forskjellige kryptoer, kundesupportsiden av ting er ikke den beste. Dette er også et uttrykk for noen bruker KuCoin lommebokanmeldelser.

Plattformen har live support – dette er fantastisk. Det er også tilgjengelig 24/7, som er en ganske sjelden og definitivt bemerkelsesverdig funksjon.

Hva er problemet, da?

KuCoin lommebok gjennomgang: kundesupport.

Noen klienter fra KuCoin merker at det kan være ganske vanskelig å få tak i supportteamet, og responstidene er vanligvis veldig lange.

I mange tilfeller er dette ikke et avtalsbrudd. Tenk deg imidlertid at hvis du skulle støte på et teknisk problem midt i transaksjonen, og plutselig har du mistet tilgangen til alle eiendelene dine, ganske enkelt på grunn av en teknisk feil. Det er sannsynligvis mye panikk involvert!

På toppen av det vil du sannsynligvis også ønske å få tak i kundesupport så snart det er mulig. Hvis responstidene er veldig lange, vel … Ting kan ende ganske dårlig.

Kort sagt, mens KuCoin har det mange forskjellige fordeler Når det gjelder kundesupport, er selve støtten middelmådig, og du kan slutte å vente i noen lange perioder til du får svar på din henvendelse.

Hvordan bruke KuCoin Wallet?

Nå som vi har fått alle detaljene om fordelene og mangelen ved KuCoin-lommeboken ut av veien, er det bare å diskutere brukbarhetsfaktorene av plattformen – med andre ord hvordan du kan begynne å bruke KuCoin som din egen, dedikert alternativ for lagring av kryptovaluta.

Hvordan registrere deg på KuCoin?

Først og fremst – registreringsprosessen.

Trinn 1: Gå til KuCoin offisielle nettside. Det er nøyaktig det samme nettstedet du vil besøke for å registrere deg på KuCoin-børsen. Gitt at plattformen det er snakk om er for et faktum, primært en kryptovaluta-utveksling, den første registreringsprosessen er helt det samme, også.

KuCoin lommebokanmeldelse: hjemmesiden til KuCoin.

Steg 2: Når du er på hjemmesiden til nettstedet, klikker du på “Melde deg på”-Knappen øverst på siden.

Trinn 3: Som vanlig med disse tingene, blir du bedt om det din epost, og til lag et passord. E-postbekreftelsen skjer faktisk fra samme, første registreringsskjerm – ganske interessant!

KuCoin lommebok gjennomgang: registreringsprosess.

Trinn 4: Når du har angitt bekreftelseskoden du mottok til e-postadressen din, og opprettet et passord, er det bokstavelig talt det – du har nå en konto på KuCoin!

KuCoin lommebok gjennomgang: avslutt registreringsprosessen.

På dette stadiet vil du bli presentert for en skjerm som spør om du vil kjøpe eller sette inn noen kryptofond inn på kontoen din. Ikke gå ut av skjermen! På neste trinn i vår KuCoin-lommebokanmeldelse, ser vi på KuCoin-innskudd, og begynner fra den aktuelle skjermen..

Før det, skjønt, må jeg si – det er å registrere seg på KuCoin blant de enkleste og raskeste prosessene der ute!

Det er veldig sjelden å finne en lommebok for kryptovaluta som lar deg begynne å bruke tjenestene sine så raskt. Du kan bokstavelig talt “speedrun” registreringsprosessen på mindre enn 10 sekunder, spesielt hvis du har e-postfanen åpen ved siden av KuCoin-utvekslingen!

Riktignok skyldes dette delvis det vi snakker om en uregulert plattform her. Imidlertid, hvis det ikke gjelder deg, vil du sikkert sette pris på enkelheten og hastigheten i registreringsprosessen!

Hvordan sette inn / trekke ut kryptovaluta eiendeler til / fra KuCoin?

Nå, da – du har registrert deg på plattformen, og etter nøye vurdering av flere brukeranmeldelser av KuCoin lommebok der ute, har du bestemt deg for gjør ditt første innskudd. Hvordan skal du gå frem for å gjøre det?

La oss sjekke det ut!

Trinn 1: Forutsatt at du har blitt værende på skjermen diskutert ovenfor, klikk “Innskuddsmidler”.

Steg 2: Nå må du velg kryptovaluta-eiendelen du vil sette inn. Som du sikkert allerede kan se, er listen det ENORM – det er tilsynelatende uendelige antall forskjellige mynter som du kan sette inn til KuCoin!

KuCoin-lommebokanmeldelse: BTC-innskuddsadresse.

For å holde ting enkelt, har jeg bestemt meg for å holde meg til BTC for mitt eksempel. Når du har valgt en konto (hoved- eller trading), klikker du på “Fortsette”.

Trinn 3: Du vil bli presentert for en Bitcoin-lommebokadresse. Hvis du vil gjøre et innskudd med en gang, er alt du trenger å gjøre å kopiere og lime det inn på uttaksdestinasjonen, dobbeltsjekk om adressen er den samme (med andre ord – hvis du ikke har en keylogger eller noe annet virus), og gjør innskuddet.

KuCoin lommebok gjennomgang: forskjellige tilgjengelige BTC-adresser.

Som du ser, er det imidlertid også en mulighet til å generere en SegWit-adresse, også.

SegWit-adresser lar deg overfør BTC raskere, og på en mindre gebyrintensiv måte. Ikke alle lommebøker støtter dem skjønt, så det er definitivt nok en seier på KuCoins side av ting!

Trinn 4: Når det gjelder trekke kryptoaktiva fra KuCoin, prosessen er veldig lik (bare omvendt). Du må velge eiendelen du vil ta ut, og lime inn mottaksadressen.

KuCoin lommebok gjennomgang: trinn du må ta før du tar ut midler.

Her, men før du tar uttak, må du begge sette opp SMS- eller Google-basert 2FA, og også lage et eget handelspassord. Selv om det ikke er tilfelle med KuCoin-innskudd, uttaksmessig, fungerer dette som et ekstra sikkerhetslag.

Så, hva er konklusjonen her? Det er trygt å si det KuCoin er sikkert veldig enkelt å bruke, hvis du planlegger å bruke den bare som et lagringsalternativ for kryptovaluta! Registreringsprosessen er ekstremt enkel og rask (blant de raskeste jeg ennå har møtt, faktisk), og både innskudd og uttak er selvforklarende og veldig enkelt å administrere.

Alt i alt bør du ikke møte noen problemer verken å trekke tilbake eller deponere kryptovalutaene dine på KuCoin-lommeboken. Definitivt betryggende!

Sammendrag

Nå som vi har analysert og diskutert KuCoin i lang tid, og også sett på noen av de mer fremtredende brukerne KuCoin lommebokanmeldelser, er alt som er igjen å svare på dette – vil jeg anbefale å bruke plattformen som et kryptovaluta lommebokalternativ?

Ja og nei.

Når du diskuterer metodene for kryptolagring, er den eneste funksjonen du virkelig bør være fullstendig oppmerksom på sikkerhet. Hvis lommeboken du velger ikke er sikker, kan du godt ender opp med å miste alle eiendelene dine.

KuCoin lommebok gjennomgang: lommebokfond.

Er KuCoin lommebok trygg? Vi vil… Delvis. Det anses å være et trygt sted for kryptohandel og utveksling, det har imidlertid riktignok noen skarpe problemer som må løses.

Når det er sagt, gjør plattformen det støtte et stort utvalg av forskjellige kryptovalutaer, og har til og med noen fantastiske uttaksgebyrer, med innskudd som er helt gratis.

På toppen av det, KuCoin er veldig enkel å bruke, i det minste når det gjelder lommebokdelen av plattformen. Det er gode nyheter for enhver nybegynner der ute!

For å være helt rettferdig, hvis du ønsker å bruke KuCoin som en kryptolagringsplattform, er mitt råd til deg enkelt – få to lommebøker. Nemlig, en maskinvarekrypto lommebok, og så KuCoin-lommeboken.

Ved å holde det absolutte flertallet av midlene dine på en maskinvarepungebok, vil du være garantert maksimal sikkerhet. På den annen side, hvis du vil handle og leke med de forskjellige kryptomyntene som er tilgjengelige på markedet, Hvis du lagrer en liten del av myntene dine på en varm lommebok som KuCoin, kan du også gjøre nettopp det!

KuCoin-lommebokanmeldelse: KuCoin-anmeldelser.

Alt dette lar deg i utgangspunktet gjøre det utnytte det beste fra begge verdener – det av toppnivå sikkerhet, og også det av utrolig bekvemmelighet. En flott kombinasjon, helt sikkert!

Hvis du vil finne en pålitelig lommebok til maskinvaren, men ikke er sikker på hvor du skal begynne, bør du sjekke ut heller Ledger Nano X, eller Trezor Model T. I skrivende stund vurderes disse to enhetene å være de tryggeste alternativene på hele markedet.

Konklusjoner

Vi har offisielt nådd slutten av vår KuCoin lommebok anmeldelse! Nå har jeg fortalt deg alt du trenger å vite om den aktuelle utvekslingslommeboken – dens mest bemerkelsesverdige funksjoner, skarpe problemer og til og med hvordan du kommer i gang med å bruke den, hvis du bestemmer deg for å.

Tydeligvis, KuCoin har sikkert mye å tilby til den gjennomsnittlige kryptoentusiasten, spesielt noen som ser etter diversifisere porteføljen sin ganske mye. Det er også den andre tingen – det er ganske åpenbart at KuCoin faktisk har funksjoner som passer til folk som leter etter en avansert kryptovaluta-utveksling.

Hvis du ønsker å prøve KuCoin som et utvekslingsalternativ, du kan lese mer om den siden av plattformen her. Imidlertid kan den også godt brukes som lommeboktjeneste.

Til slutt, hvis du lurer på “er det en app for KuCoin-lommeboken?”, La meg fortelle deg – det er! Du kan laste ned applikasjonen fra selskapets offisielle nettside, eller finn den i app-butikken på mobilenheten din.

Når det er sagt, ikke glem å sjekk ut noen andre pålitelige lommebokalternativer! Takk for at du leser, og lykke til med alle dine kryptorelaterte satsinger som kommer!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map