Kjøp Dogecoin: Hvor og hvordan kjøpe Dogecoin

I dag skal vi se på en av de mer unike kryptovalutaene rundt – Dogecoin og finne ut hvor og hvordan du kjøper Dogecoin.

I denne guiden vil du lære hva Dogecoin er, hva Dogecoin ble opprettet for, hva det ble brukt til i dag, og om du skulle tenke på Dogecoin som en fremtidig kryptovaluta..

Etter det vil neste avsnitt se på alternativer for å kjøpe Dogecoin. Denne delen vil dekke: hvor du kan kjøpe Dogecoin, hvordan kjøpe Dogecoin, hvordan kjøpe Dogecoin med USD, og ​​hvordan kjøpe Dogecoin med PayPal.

For å fortelle deg sannheten, det er en sterkt anbefalt plattform at du bør sjekke ut når kjøper DogecoinBinance! Siden Dogecoin brenner akkurat nå, kan dette være et mulighet for livet.

På slutten av guiden bør du vite følgende:

 • En kort historie om Dogecoin.
 • Hva Dogecoin kan brukes til.
 • Hvis Dogecoin er en god eller en dårlig investering.
 • Hvordan kjøpe Dogecoin.
 • Hvor kan jeg kjøpe Dogecoin.

På slutten vil vi oppsummere alt med noen avsluttende tanker. Som vanlig er det ganske mye å dekke. Så som dogen selv vil si:

Wow. Mye tid. Hvor avfall.

Sørg også for å kjøpe Dogecoin bare på de mest pålitelige og pålitelige utvekslingene der ute! Binance er et godt eksempel på en slik utveksling. Du kan kjøp Dogecoin raskt og uten store problemer HER.

Kjøp Dogecoin: Dogecoin-pris.

Kjøp Dogecoin på Binance NÅ!

Hva er Dogecoin?

Dogecoin er:

Siste Coinbase-kupong funnet:

 • Åpen kilde: Koden er fritt tilgjengelig for alle programmerere som kan endre seg selv
 • Desentralisert: Blockchain, eller databasen, finnes på mange datamaskiner over hele verden
 • Peer-to-peer-valuta: Å sende og motta mynter trenger ikke en sentral server eller myndighet for å arbeide valuta

Hvis du allerede vet litt om Bitcoin, vil du sannsynligvis merke at Dogecoins beskrivelse ligner mye på Bitcoin. Imidlertid er det noen viktige forskjeller.

For det første er det mye mer Dogecoin enn det er Bitcoin. På det tidspunktet jeg skriver denne artikkelen, er det mer enn 128 milliarder DOGE og kanskje til slutt, vil du kjøpe Dogecoin. En annen forskjell er at det ikke er noen endelig grense for hvor mange Dogecoins som blir opprettet.


For noen dager tilbake, Dogecoin har nådd sin heltidshøyde og økte den med mer enn 300%. Når det er sagt, kan det være en av de sjeldne mulighetene når du kan multiplisere inntektene dine på bare en dag. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, bør du besøke Binance for den enkleste og raskeste måten å kjøpe Dogecoin på.

Merk: Når du ser Dogecoin oppført på børser, bruker den ofte “ticker” DOGE. Dette brukes på samme måte som BTC brukes til Bitcoin og ETH brukes til Ethereums opprinnelige valuta, Ether.

Til slutt bruker Dogecoin annen koding for gruvearbeiderne sine. Det er litt forvirrende og altfor teknisk for denne artikkelen. Alt du virkelig trenger å vite er at vanlige datamaskiner kan bryte Dogecoin. Dette er annerledes enn Bitcoin.

Bare spesialiserte datasystemer som er designet for kryptodrift kan lønnsomt utvinne Bitcoin i disse dager. Disse systemene er kjent som Application-Specific Integrated Circuits eller “ASICs”, for kort. Forskjellen er at CPUer (sjetongene i vanlige datamaskiner) fremdeles kan bryte Dogecoin.

Hva er Dogecoins formål?

Som du sikkert kan se fra logoen på bildet ovenfor, Dogecoin ble opprinnelig opprettet som en spøkvaluta. Åpenbart er det morsomt å kjøpe Dogecoin. Den startet i 2013 og ble skapt av Billy Markus og Jackson Palmer. Disse to grunnleggerne har siden forlatt prosjektet.

Selve navnet er hentet fra et populært tidlig “meme” på internett. Den opprinnelige meme inneholdt en Shiba Inu hund (den minste hunderasen fra Japan). Meme hadde et bilde av en av disse hundene med flerfarget, komisk sans (skrift) tekst skrevet på en slags ødelagt engelsk. Eksempler på denne teksten kan sees rundt i hund avbildet i Dogecoin-logoen:

“Plz mine, v rik, veldig valuta, wow, mye mynt, hvor penger, så krypto”

Til tross for at han startet som en vitsevaluta, DOGE raskt utviklet et sterkt samfunn rundt det. Dette fellesskapet begynte å bruke valutaen til å tipse andre internettbrukere for innholdet på forum som Reddit. Denne formen for tipping har blitt Doges primære formål.

Siden opprettelsen har Doge også vært vant til donere penger til veldedige organisasjoner. Disse har inkludert det jamaicanske bobslaget fra 2014 som ikke hadde råd til å komme til Sotsji vinter-OL, en Nascar-sjåfør ved navn Josh Wise, og et rent vannprosjekt i Kenya kalt Doge4Water.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Er Dogecoin en fremtidig mynt?

Som med alle eiendeler, avhenger hvorvidt Doge er en fremtidig mynt av når personen først kjøpte Doge og når de bestemmer seg for å selge den.

Kjøp Dogecoin: Dogecoin-pris.

Hvis du ville ha spurt meg om Dogecoin er et godt kjøp tidligere i år, kan jeg si at akkurat som andre altcoins kan det uventet svinge i pris og gi deg rask inntjening. Men nå Dogecoins pris har økt med mer enn 1000% i år, og mer enn 300% i dag, Det virker definitivt som en av de bedre fremtidige mulighetsmyntene!

Hvis du vil gå på dette toget og kjøpe Dogecoin, bør du gå for Binance – en av de mest pålitelige og sikre kryptovalutautvekslingsplattformene! Den støtter også fiat-valutaer, så det er det en av de enkleste måtene å kjøpe Dogecoin også.

Hvordan kjøpe Dogecoin

Å kjøpe Dogecoin kan være litt vanskelig hvis du ikke er vant til å kjøpe kryptovaluta. Det er noen måter å gjøre det på. Nedenfor finner du instruksjoner om hvordan du kjøper Dogecoin med USD, hvordan du kjøper Dogecoin med kredittkort, og hvordan du kjøper Dogecoin med PayPal.

Hvordan kjøpe Dogecoin med USD

Det er ikke mange alternativer å kjøpe Dogecoin med USD direkte. Imidlertid tilbyr noen kryptovaluta-børser fiat-par med DOGE. Den mest anerkjente børsen for å kjøpe Dogecoin er:

For noen mindre kjente, mindre byttealternativer, kan du sjekke ut:

 • Exrates
 • YoBit
 • Livecoin

For å kjøpe Dogecoin med en av disse børsene, følg bare trinnene nedenfor. Hver utveksling vil være litt annerledes, men for det meste gjelder disse trinnene for alle.

 • Registrer deg på den valgte sentralen. Jeg bruker Binance for dette eksemplet. Bare klikk “Registrer” øverst til høyre på utvekslingssiden.

Fyll ut skjemaet nedenfor:

Kjøp Dogecoin: Binance registrering.

 • En gang registrert, gjøre et innskudd. Klikk på “Lommebok” og deretter "Fiat og Spot" på navigasjonsfeltet øverst til høyre på nettstedet.
 • Klikk på “Innskudd” -knappen. Du vil bli presentert med alternativene nedenfor. Klikk på innskuddsvalutaen du vil bruke for å sende USD til børsen.

Kjøp Dogecoin: fiat innskudd på Binance.

 • Følg instruksjonene på skjermen legge inn informasjon Binance be om.
 • Etter det, finn “DOGE / USD” -paret. For å gjøre denne typen “Doge” i søkefeltet. Klikk på “DOGE / USDT” -paret. USDT er en stablecoin – prisen er alltid fast til den amerikanske dollaren (du vil først kjøpe USDT med et forhold på 1: 1 av din innskudd USD). Endelig, angi mengden Dogecoin du ønsker å kjøpe, velger du Market-fanen og klikker “Kjøp DOGE”.

Kjøp Dogecoin: kjøp på Binance med USDT.

 • Etter at du har handlet, bør du straks trekke DOGE til en lommebok som ikke er en børs. For å gjøre dette, klikk “Trekk ut” ved siden av DOGE-saldoen. Du må da oppgi den sikre lommebokadressen din.

Merk: Det er viktig å trekke DOGE-en din med en gang til en lommebok som du kontrollerer de private nøklene til. Børs er ikke trygge steder å lagre kryptovaluta. De blir ofte hacket. Last ned en lommebok med flere aktiva som f.eks Jaxx. Enda bedre, bruk en maskinvare lommebok som Ledger Nano X. Dette gjelder alle metodene for å kjøpe Dogecoin oppført nedenfor.

Hver av børsene som lar brukerne kjøpe Dogecoin med USD, godtar forskjellige innskuddsalternativer i USD. Jeg har listet opp hver nedenfor:

 • Binance: Visa / Mastercard, bankoverføring, ACH bankoverføring, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, Capitalist, AdvCash, Qiwi.
 • Exrates: Betaler, perfekte penger, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: Ok, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, kapitalist.

Fordeler og ulemper Ved å kjøpe Dogecoin med USD direkte

Fordeler:

 • Rask og lett.
 • Du trenger bare registrer deg på en sentral.

Ulemper (bare relatert til mindre børser):

 • Små børser (som de som er oppført ovenfor) er ofte helt uregulerte. Dette betyr at de kan forsvinne når som helst, og det vil ikke være noe du kan gjøre med det. Du ville bare miste alle pengene du hadde lagret på børsen! Husk, ikke la noen kryptovaluta være på noen børs NOEN GANG.
 • Disse små børsene kan ta store avgifter for innskudd direkte i USD. Noen av metodene ovenfor er gratis. Andre kan kreve 1-2%.
 • Mindre børser har vanligvis mindre likviditet. Dette betyr at hvis du ønsker å kjøpe en stor mengde Dogecoin, har de kanskje ikke nok til å selge deg. Metodene nedenfor er mye bedre for større ordrer.
 • Valutakursene og gebyrene for handler kan være veldig høye. Du bør alltid sjekke prisen mot et nettsted som Coinmarketcap før du kjøper.

Kjøp Dogecoin med et kredittkort

Hvis du vil kjøpe Dogecoin direkte med fiat-valutaer (for eksempel USD eller EUR), deretter Binance er det beste alternativet. Denne kryptokursutvekslingen tilbyr robust sikkerhet, høy likviditet, vennlige avgifter og flere andre fordeler!

Binance Deal aktiv akkurat nå:

Det er svært få andre alternativer å kjøpe Dogecoin med kreditt- eller debetkort. Livecoin hevder å godta kredittkorttransaksjoner. Å være en liten uregulert børs, er det imidlertid opp til deg om du vil stole på dem med kredittkortopplysningene dine.

Kjøp Dogecoin med Bitcoin

Jeg har listet opp hvordan kjøpe Dogecoin med Bitcoin nedenfor. I dette eksemplet bruker vi Coinbase:

 • Setter kursen mot Coinbase og klikk på Registrer deg.
 • Fyll ut registreringsside.

Coinbase oppretter et kontoskjema

 • Når du er registrert, må du legg til kredittkortopplysningene dine.
 • Så til kjøp Bitcoin, klikk på “Kjøp / selg” -fanen som vist nedenfor.

Coinbase Bitcoin kjøp

 • Du må da skriv inn mengden Bitcoin du vil kjøpe.
 • Velg betalingsmåte (kredittkort) og skriv inn detaljene for å fullføre salget.
 • Klikk på “Kontoer” -fanen, og du bør se mengden Bitcoin du nettopp har kjøpt i Bitcoin-lommeboken.

Neste må du bytt Bitcoin mot DOGE. For dette eksemplet bruker jeg Binance. Igjen er trinnene nedenfor:

 • Fyll ut detaljene dine på standardregistreringssiden.
 • Når du er registrert, klikker du på “Funds” og deretter "Innskudd" på toppmenyen. Å velge et innskudd med Bitcoin gir deg din Bitcoin-mottaksadresse.

Kjøp Dogecoin: Binance BTC-adresse.

 • Kopier denne adressen og gå tilbake til Coinbase.
 • Når du har logget på Coinbase, klikker du på “Kontoer” -fanen.

Coinbase-kontoer

 • Under “Dine kontoer” vil du se din Bitcoin lommebok. Det er her du vil se mengden Bitcoin du kjøpte på Coinbase. Du må klikke “Send” som vist nedenfor. (For dette eksemplet kjøpte vi ikke noe Bitcoin. Derfor er alternativet “Send” grå. Hvis du har Bitcoin her, bør du kunne klikke på det.)

BTC myntbase på lommebok

 • Når du har klikket “Send”, bør du se følgende rute.

Sende kryptovaluta til mottakeren

 • I Mottakerboks, du trenger å lim inn Binance-adressen du kopierte tidligere.
 • Angi hvor mye Bitcoin du vil overfør til Binance-lommeboken.
 • Klikk på “Send midler”
 • Om noen minutter burde du gjøre det motta BTC på Binance.
 • Gå tilbake til Binance og klikk på "Markeder" øverst på siden.
 • Skriv “DOGE” i søkeboksen og trykk enter. Trykk deretter på DOGE / BTC-par.
 • Du blir omdirigert til a ny handelsside. Trykk på Market-fanen nederst på skjermen, og skriv inn mengden Bitcoin du vil bruke på DOGE.
 • Så er det bare å trykke "Kjøp DOGE".

Kjøp Dogecoin: kjøp på Binance via BTC.

 • Det kan ta noen minutter å fullføre bestillingen. Når det er gjort, vises DOGE-en din i lommebokdelen.
 • Det er da viktig å trekke DOGE-en din i en sikker lommebok. Jeg vil anbefale enten en maskinvarepungebok. Du kan imidlertid bruke en programvarelommebok hvis du bare lagrer små mengder DOGE for tipping online.

Det er det, du fullførte prosessen med å kjøpe Dogecoin.

Kjøp Dogecoin ved hjelp av PayPal

Til og med færre kryptovaluta-børser godtar PayPal enn de gjør kredittkort. Dette er fordi brukere ganske enkelt kan rapportere transaksjonen til PayPal og kreve pengene tilbake. Børser vil åpenbart ikke at folk stjeler kryptovaluta fra dem. Av denne grunn er PayPal-innskudd sjeldne. Det er imidlertid måter å kjøpe Dogecoin ved hjelp av PayPal.

Sannsynligvis den enkleste og sikreste måten å kjøpe Dogecoin ved hjelp av Paypal, er å først bruke den til å kjøpe Bitcoin. Dessverre godtar Coinbase og noen av børsene som er oppført så langt ikke det. Imidlertid har ekte peer-to-peer-utvekslinger, som LocalBitcoins, ofte handelsmenn som er villige til å godta PayPal. Du kan imidlertid være sjokkert over hvor mye de tar betalt for tjenesten!

Jeg har oppført trinnene for kjøpe Bitcoin ved hjelp av PayPal nedenfor:

 • Gå over til LocalBitcoins.
 • Klikk på “Registrer deg gratis” (se nedenfor.)

Registrer skjema på LocalBitcoins

 • Fyll ut detaljene og logg inn.
 • Klikk på lenken som sier “Kjøp Bitcoins” (rød pil nedenfor), og bruk deretter rulle ned-boksen for å velge PayPal (blå). Du vil merke at prisen er mye dyrere enn den gjennomsnittlige markedsrenten på Bitcoin. Da jeg skrev denne artikkelen og tok skjermbildet, var kursen for Bitcoin på XE.com £ 4683,17. Du kan se fra skjermbildet nedenfor at PayPal-tradere tar rundt 20% premie. Dette er fordi så mange av dem blir lurt av folk som gjør tilbakeførsler. Det er en risiko for handelsmenn å godta PayPal, slik at de trenger kompensasjon.

buy-dogecoin

 • Når du har bestemt deg for hvilket tilbud du skal velge, klikker du på “Kjøp”. Du vil da motta instruksjoner om hvordan du skal betale selgeren.
 • Når transaksjonen har funnet sted, må du trekke tilbake BTC til et nettsted som Binance. For å gjøre dette, kopier adressen din fra Binance (se trinnene ovenfor for mer informasjon). Klikk deretter “lommebok” over på Local Bitcoins (rød pil nedenfor) og lim inn Binance-adressen din i linjen (gul pil).

Instruksjon om hvordan du foretar en transaksjon på LocalBitcoins

Hvis du har fulgt denne guiden fra begynnelsen, bør du vite resten av trinnene allerede. Gå tilbake til Binance og følg instruksjonene ovenfor for handel med BTC for DOGE.

Konklusjon

Som du kan se, Dogecoin er litt forskjellig fra mange andre kryptovalutaer vi har dekket. Det har egentlig ikke blitt designet som en deflatorisk valuta (tilbudet blir alltid større). Dogecoin tjener et nyttig formål, i motsetning til mange kryptokurver rundt i dag.

Det har funnet en fin brukstilfelle som en mynt for å tipse noen brøkdeler av en cent til internettbrukere som skaper morsomt eller interessant innhold. Samfunnet rundt DOGE og det nåværende teamet av utviklere som bruker valutaen på de veldedige måtene de har gjort, er også en verdig brukssak.

Kjøp Dogecoin: Dogecoin-pris.

Kjøp Dogecoin på Binance

Før folk pleide å si at det å kjøpe noen Dogecoin sannsynligvis ikke vil gjøre deg millionær – med mindre utviklerne setter en hard grense for antall tilgjengelige mynter. Så hvis du vil ha noe kryptomoro, kan du alltid kjøpe Dogecoin på pålitelige utvekslinger, som for eksempel Binance.

Imidlertid økte prisene i Dogecoin i dag mer enn 1000% prosent på en måned, det er rettferdig å si at Dogecoin var og fremdeles kan være en fremtidig mulighetsmynt.

sammenlign id ="4" type ="statistikk"]

Håper denne guiden har vært nyttig for deg når du lærer litt mer om denne interessante digitale valutaen. Du bør nå vite historien, dens formål, hvor du kan kjøpe inn, hvordan du kjøper den ved hjelp av forskjellige metoder, og om den skal betraktes som en fremtidig kryptovaluta.. Som dogen vil si:

Wow. Mye kunnskap. Veldig lærende.

Så hva tror du? Ser du på Doge som en fremtidig kryptovaluta?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map