KeepKey gjennomgang

Hvis du leter etter et sikkert sted hvor du kan “lagre” kryptovalutaer, har du sannsynligvis kommet over kalde lommebøker. I så fall dette KeepKey gjennomgang kan være akkurat det du trenger for øyeblikket.

KeepKey er en bedre kjent maskinvare lommebok. Men er det faktisk bra og pålitelig? I denne KeepKey-gjennomgangen vil jeg svare på disse og mange flere spørsmål, inkludert lommebokens funksjonalitet, store fordeler og mangler, prising, KeepKey-støttede mynter og så videre.

I tillegg finner du all nødvendig informasjon på hvordan du setter opp enheten, sende og motta eiendeler.

La oss starte denne KeepKey-lommebokgjennomgangen med å finne ut mer om selskapet.

Overordnet dom: KeepKey er en hardware-lommebok som har en elegant og moderne design. Lommeboken er enkel å bruke, den tilbyr unike sikkerhetstiltak samt kundevennlige priser. Lommeboken i seg selv kan enkelt administreres for din mobile enhet. Hovedproblemet er imidlertid at det bare støtter 40 kryptovalutaer.

Fordeler

 • Sikker maskinvare lommebok
 • Lett å bruke
 • Attraktiv pris

Ulemper

 • Støtter bare 40 kryptovalutaer
 • Kan være tung å bære rundt

KeepKey Review: Hva er ShapeShift?

Shapeshift var grunnlagt i 2014 i Sveits av Erik Voorhees. Selskapet klarte å tiltrekke seg en god del midler som tillot ShapeShift å øke sin virksomhet.

KeepKey gjennomgang

Selskapet lar deg bytt Fox tokes gratis, det gir deg to forskjellige plattformer – Beta versjon og Klassisk, i tillegg til andre nyttige verktøy. Nå, som du sikkert allerede har gjettet, er ShapeShifts mest populære produkt KeepKey – en frakoblet lommebok som vil bidra til å beskytte kryptovalutaene dine mot hackere.

Det jeg synes er veldig interessant, er at da KeepKey-lommeboken ble opprettet, var den det detaljhandel til $ 239. Imidlertid gikk prisen betydelig ned gjennom årene og nå koster KeepKey bare $ 49.

Nå som vi dekket denne informasjonen, kan vi hoppe inn i den omfattende KeepKey-gjennomgangen.

Siste KeepKey-kupong funnet:

KeepKey gjennomgang: PROS

La oss begynne med det positive.

Relativt sikker – kald lommebok

Først og fremst er det viktig å forstå at når det gjelder å velge den beste kryptovaluta-lommeboken for dine behov, den mest kritiske faktoren er sikkerhet. Det spiller ingen rolle om lommeboken er tiltalende eller er veldig enkel å navigere hvis eiendelene dine kan bli stjålet i øyeblikket..


Sikkerhet vanligvis avhenger av lommeboktypen. For å hjelpe deg med å forstå det bedre, vil jeg introdusere deg for forskjellige typer lommebøker der ute:

 • Online lommebøker. Online lommebøker er minst sikre. Når du holder alle myntene dine online, må du virkelig stole på leverandøren. Selv om de fleste lommebøker på nettet ikke lagrer dine private nøkler, betyr det ikke at myntene dine ikke kan bli stjålet. Også når det gjelder hacking, er online lommebøker de mest sårbare. Så med mindre du beholder veldig små mengder kryptovalutaer, bør du tenke på mer sikker lagring.
 • Programvare / app lommebøker. Programvare lommebøker er bra når du handler daglig. De er sikrere enn på nettet, men ikke like bra som maskinvarepunger.
 • Maskinvare lommebøker. Hvis du lagrer store mengder kryptovalutaer og ikke vil miste dem, er en maskinvarepungebok et av de mest anbefalte alternativene for deg. Siden de private nøklene dine er lagret frakoblet, er du beskyttet mot hacking.
 • Papir lommebøker. En papirlommebok anses å være den sikreste, men hvis du mister den ved et uhell, går også alle myntene dine tapt.

Den gode nyheten er at KeepKey er en maskinvare lommebok, så det er en av de sikreste lagringene for eiendelene dine. Når det er sagt, selv om datamaskinen din er infisert med skadelig programvare, vil ikke hackere kunne stjele kryptovalutaene dine.

KeepKey anmeldelse: KeepKey lommebok.

I tillegg til å være den kalde lommeboken, gir KeepKey deg også en PIN-kode og utvinningsfrø. Ledger Nano S og andre pålitelige hardware-lommebøker har de samme sikkerhetstiltakene.

KeepKey lommebok har denne unike funksjonen der den er bytter PIN-kode fra tid til annen. På denne måten klarer ikke skadelig programvare å kopiere koden din og stjele kryptovalutaene dine.

Når det gjelder gjenopprettingsfase, det er viktig å forstå det hvis noen finner ut det spesifikke 24 ord, den personen kan gjenopprette waller og stjele alle eiendelene dine. Når det er sagt, bør du holde frøfrasen din skjult.

Nå, selv om det er høyst usannsynlig, la meg forklare dette for klarhets skyld. Hvis en hacker klarer å få tilgang til lommeboken din på en eller annen måte og har som mål å stjele eiendelene dine, er det denne knappen på enheten du må trykke på og hold inne for å bekrefte transaksjonen.

Merk: hvis du bryr deg om sikkerhet, bør du aldri kjøpe hardware-lommebøker fra tredjepartsleverandører. Hvis du mottar en manipulert enhet, kan du miste alle pengene dine.

Jeg kunne ikke finne flere detaljer angående tekniske aspekter knyttet til sikkerhet, men vi kommer tilbake til dette emnet igjen i denne KeepKey-gjennomgangen.

Brukervennlig, elegant design

Flertallet av hardware lommebøker er relativt vanskelig å bruke. Imidlertid er brukervennlighet en av fordelene det er verdt å bli nevnt i denne KeepKey-gjennomgangen.

Det som er eksepsjonelt med KeepKey er at den bare har en knapp. Denne knappen brukes til å slå enheten på og av. Alle de andre prosessene kan styres gjennom mobilappen. Det inkluderer å angi PIN-koden din og sette opp gjenopprettingsfrøet.

KeepKey gjennomgang: KeepKey lommebok fordeler.

Nå har du sannsynligvis lagt merke til at KeepKey er det en av de største kryptovaluta lommebøkene på markedet. Sammenlignet med Trezor og Ledger er den mer enn to ganger større. Her er KeepKeys dimensjoner:

 • Høyde: 38,0 mm
 • Bredde: 93,5 mm
 • Dybde: 12,2 mm

En av de viktigste fordelene som KeepKey har over andre hardware lommebøker er a bredskjerm. Den lar deg se hele kryptovaluta-adressen uten å måtte bla frem og tilbake. Basert på brukere av kalde lommebøker, er det en av aspektene som er sterkt forbedrer brukervennligheten.

På grunn av det faktum at KeepKey har en enorm skjerm, er det mer utsatt for riper. Men siden skjermen er beskyttet av et polykarbonathus, det er ikke nødvendig å bekymre seg for den fysiske skaden som kan påvirke enhetens funksjonalitet.

KeepKey gjennomgang

Hvis du foretrekker bredere skjermer, kan du også sjekke Ledger Nano X. I motsetning til selskapets første versjon har den en større skjerm som lar deg se hele kryptovaluta-adressen. Akkurat som KeepKey.

Endelig KeepKey installasjonsprosessen er relativt rask. Dessuten vil det ikke være vanskelig å sende og motta eiendeler. Jeg vil veilede deg gjennom disse prosessene på slutten av denne KeepKey-gjennomgangen.

Attraktiv pris

For øyeblikket koster KeepKey lommebok bare $ 49, det var imidlertid dager da du måtte betale mer enn $ 200 for samme enhet. Selskapet har sannsynligvis redusert prisene på grunn av konkurranse.

La oss ta en rask titt på konkurrentenes priser:

 • Ledger Nano S – $ 59
 • Ledger Nano X – $ 119
 • Trezor One – $ 59
 • Trezor Model T – $ 159

Som du kan se, konkurrenter opprettholde ganske like priser når det gjelder deres første modeller. Men hvis du vil få mer avanserte versjoner, koster det deg $ 119 for Ledger Nano X og $ 159 for Trezor Model T.

Når det er sagt, holder KeepKey litt lavere enn gjennomsnittlig prispunkt det virker helt rettferdig for meg. Når det gjelder å velge en pålitelig modell som tilbyr et lignende prispunkt, vil jeg absolutt anbefale Ledger Nano S.

Sammenlign KeepKey side om side med andre

Visste du?

Sammenlign KeepKey side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

KeepKey gjennomgang: CONS

Nå som vi dekket alle de positive sidene av denne KeepKey-lommebokgjennomgangen, er det på tide å se på ulempene til lommeboken..

Begrenset antall mynter som støttes av KeepKey

Det er ganske åpenbart at når det gjelder de mest populære kryptovalutaene, er det enkelt å finne lommebøker som støtter dem. Men hvis du liker mindre vanlige mynter, er det kanskje ikke så lett.

KeepKey gjennomgang

Den triste delen er at KeepKey bare støtter 40 kryptovalutaer. Mens du kan finne alt ledende mynter og tokens å velge mellom, er det svært lite sannsynlig at du kan sende, lagre og motta mindre populære tokens. Her er noen av de støttede myntene:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • BINDESTREK
 • Flere ERC-20 tokens
 • etc.

Sammenlignet med Ledger lommebøker den støtten mer enn 1000 kryptovalutaer, dette kan virke som et lite antall.

Men hvis du har en bestemt mynt i tankene, kan du fylle ut KeepKey’s Formular for anmodning om aktiva og forvent at det er flere som er interessert i den kryptovalutaen. Selv om det ikke er perfekt, er det i det minste en mulighet.

Nå som du vet all informasjonen om mynter som støttes av KeepKey, er det på tide å gå videre.

Tung å bære rundt

Som jeg nevnte tidligere i denne KeepKey-anmeldelsen, er det større enn noen annen lommebok for kryptovaluta på markedet. Selv om den store skjermen forbedrer brukervennligheten, er det også ganske tung å bære rundt.

Dette problemet er kanskje ikke så viktig hvis du holder lommeboken skjult hjemme, men hvis du foretrekker å ha den rundt i lommen (noe som ikke anbefales), kan det være litt ubehagelig.

KeepKey-lommeboken veier 54g, så du bør selv bestemme om det er et problem eller ikke.

Hva kommer inn i pakken?

Når KeepKey blir levert til deg, er det hva finner du i en pakke:

 • KeepKey lommebok i seg selv
 • En vevd nylon USB-kabel
 • Gjenopprettingsfrase reservekort
 • Garantiinformasjon
 • Hvordan bruke KeepKey?

Nå som vi dekket alle fordelene og ulempene med denne KeepKey-lommebokgjennomgangen, er det på tide å finne ut hvordan du bruker den. Jeg vil begynne med å vise deg det hvordan du konfigurerer KeepKey og gå deretter til å sende og motta eiendeler.

Hvordan begynne å bruke KeepKey?

Før du begynner å gjøre noe, du må ha:

 • En datamaskin
 • Chrome-nettleser (sørg for at du har den nyeste versjonen)
 • KeepKey maskinvare lommebok
 • USB-kabel
 • KeepKey Client App (du kan få og få tilgang til den via Google Chrome app store)
 • Gjenopprettelseskort (det er inkludert i pakken)

Når du har alt du trenger, følg hvert av trinnene:

Trinn 1: Last ned KeepKey Client-appen

Steg 2: Åpne appen og klikk på “Initialiser KeepKey”

Trinn 3: Legg til enhetsnavnet / etiketten.

KeepKey gjennomgang

Trinn 4: Velg og bekreft PIN-koden din. Den kan bestå av opptil 9 sifre. Det anbefales at du inkluderer minst 6. Ta en titt på skjermen nøye når du velger sifre, fordi de endres før bekreftelsen.

KeepKey gjennomgang

Trinn 5: Det er på tide å skrive ned gjenopprettingsfrasen. De setning består av 12 ord. Det er viktig at du skriver ned alle ordene riktig. Når du har gjort det, holder du inne knappen for å bekrefte.

Trinn 6: Det er det. Nå blir du ført til dashbordet ditt.

Selv om du allerede vet hvordan du begynner å bruke KeepKey, er denne KeepKey-anmeldelsen ikke over ennå.

Hvordan sende?

Før du sender eiendelene dine, må du sørge for at du har det nødvendige beløpet. Hvis det er tilfelle, fortsett med å følge denne veiledningen:

Trinn 1: Øverst på ShapeShift-siden finner du “Send”, klikk på den.

KeepKey gjennomgang

Steg 2: Nå må du velge et aktivum du vil sende. Du kan finne den nødvendige eiendelen ved å bruke søkeverktøyet eller bare bla nedover i den tilgjengelige listen.

KeepKey gjennomgang: velg eiendel.

Trinn 3: Velg eiendelen du vil sende, og klikk på “Neste”.

Trinn 4: Fyll ut detaljene, inkludert mottakeradresse og beløpet du vil sende, og klikk på “Fortsett”.

KeepKey gjennomgang: fyll ut detaljer.

Trinn 5: Bekreft at den oppgitte informasjonen er riktig, og klikk “Send”.

KeepKey gjennomgang: bekreft detaljer.

Trinn 6: Skriv inn PIN-koden din og klikk “Send”.

KeepKey-gjennomgang: skriv inn pin.

Som jeg fortalte deg krever sending av kryptovalutaer med KeepKey minimal innsats.

Hvordan motta?

Det siste aspektet som skal inkluderes i denne KeepKey-gjennomgangen er prosessen med å motta eiendeler. Slik gjør du det:

Trinn 1: Klikk på “Motta” øverst på ShapeShift-siden.

KeepKey gjennomgang

Steg 2: Akkurat som når du sender mynten, finn den nødvendige eiendelen, velg den og klikk “Neste”.

KeepKey anmeldelse: velg mynt.

Trinn 3: Nå må du bekrefte at adressen du ser på KeepKey samsvarer med på skjermen din.

KeepKey gjennomgang: bekreft adressen.

Trinn 4: Kopier hele adressen og send den til personen som skal sende deg eiendeler.

KeepKey-gjennomgang: kopier lommebokadresse.

Siden KeepKey er så enkel å bruke, vil ikke mottak av eiendeler være noe problem.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Konklusjoner

Derfor, som lovet i begynnelsen av denne KeepKey-gjennomgangen, svarte jeg på alle de viktigste spørsmålene angående denne lommeboken.

KeepKey er en maskinvare lommebok som følger med noen gode sikkerhetsfunksjoner. Siden det er en kald lommebok og eiendelene dine lagres frakoblet, det er en av de sikreste lagringene for eiendelene dine.

KeepKey er større enn andre populære kryptovaluta lommebøker. Selv om den er relativt tung, forbedrer en bred skjerm brukervennligheten sterkt. Lommeboken er enkel å sette opp, sende og motta eiendeler.

Det største problemet med KeepKey er at det støtter bare 40 kryptovalutaer. Sammenlignet med Ledger Nano S og X som støtter mer enn 1000 mynter og poletter, høres det veldig begrenset ut.

Jeg håper at du fant denne KeepKey-anmeldelsen nyttig og allerede vet om denne lommeboken passer for dine behov!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map