Jaxx Wallet Review

Så du har kjøpt noen kryptovalutaer, og har nå kommet for å lese om noen Jaxx lommebok anmeldelser om hvorvidt denne lommeboken er det beste stedet å oppbevare dem? Vel, i dag, skal du finne ut av det! I denne komplette Jaxx-lommebokgjennomgangen skal jeg fortelle deg alt du trenger å vite om den aktuelle lommeboken.

Til å begynne med vil jeg gi deg et overblikk av hva lommeboken faktisk er og hvor lenge den har eksistert. Etter det kommer vi til full gjennomgang av Jaxx-lommeboken avgifter og funksjoner, etterfulgt av en oversikt over sikkerheten. Til slutt vil jeg veilede deg gjennom hvordan du setter den opp og hvordan du bruker den, med noen veldig nyttige skjermbilder!

Fordeler

  • Støtter 90+ forskjellige kryptovalutaer
  • Lett å bruke
  • Innebygd bytte
  • Parring på tvers av plattformer
  • Gratis å bruke

Ulemper

  • Noen sikkerhetsproblemer

Jaxx Wallet Review: Hva er Jaxx Wallet?

Hver enkelt bruker Jaxx lommebok gjennomgang der kommer sannsynligvis til å fortelle deg det Jaxx er en digital lommebok som lar deg sende og motta en rekke forskjellige kryptovalutaer, i tillegg til å gi brukerne et trygt sted å lagre dem. Lommeboken ble opprettet i 2014 av Anthony Diiorio, hvem er en av medstifterne av Ethereum!

INTERESSANT FAKTA

I følge en nylig publisering av Forbes-listen, er Anthony Diiorio den åttende rikeste personen i kryptovalutaverdenen, med en estimert formue på mellom $ 700 millioner til $ 1 milliard.!

Jaxx lommebokanmeldelse: Anthony Diiorio.

Jaxx-lommeboken er en "flervaluta lommebok", og lar deg lagre mange forskjellige kryptovalutaer på samme sted. I skrivende stund i juli 2021 kan Jaxx-lommeboken faktisk lagres mer enn 90 forskjellige mynter (noen av disse har jeg listet opp nedenfor), med mer og mer som blir lagt til hele tiden.

Jaxx lommebok gjennomgang: støttede kryptovalutaer.

Når du leser gjennom Jaxx-lommebokanmeldelser, vil du også legge merke til at lommeboken er tilgjengelig for nedlasting på de fleste enhetstyper. Dette inkluderer Windows, Mac, og Linux for stasjonære enheter og Android og iOS for mobile enheter. Videre er Jaxx-lommeboken også tilgjengelig for bruk som en Google Chrome-utvidelse, noe som betyr at det er lett å få tilgang til uansett hvor du er.

Jaxx lommebok gjennomgang: støttede plattformer.

I mars 2018 kunngjorde Jaxx-utviklerne det lommeboken deres hadde blitt lastet ned mer enn 1,2 millioner ganger, gjør den til en av de mest populære lommebøkene i markedet!

Så nå som du har en god oversikt over hva Jaxx-lommeboken er, vil den neste delen av denne Jaxx-lommebokoversikten se nærmere på hovedtrekkene og fordelene.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Funksjoner og fordeler

Nedenfor finner du noen av de mest bemerkelsesverdige og vanligvis refererte fordelene til Jaxx.

Lommebok med flere valutaer

En av de beste funksjonene ved å bruke Jaxx lommeboken er at den lagrer mange forskjellige kryptovalutaer. Som du kan se i listen over, inkluderer dette populære mynter som Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin kontanter (BCH) og Ethereum (ETH). Imidlertid inkluderer den også mange mindre populære mynter som Enhjørningsgull (UKG), Storm (STO) og Gnosis (GNO)!

Tabell: Kryptovalutaene støttet av Coinbase Wallet og Jaxx

Dette gjør det perfekt for folk som har mange forskjellige kryptovalutaer fordi ellers måtte de lagre hver mynt i en enkelt lommebok. Tenk deg hvor frustrerende det ville være hvis du hadde BTC, ETH og LTC, men måtte laste ned en annen lommebok for hver av dem?

Parring på tvers av plattformer

Jeg nevnte tidligere alle de forskjellige enhetene du kan laste ned Jaxx-lommeboken til. Jaxx har også en fantastisk funksjon som heter parring på tvers av plattformer – den knytter alle lommebøkene sammen!

For eksempel hvis du laster ned Jaxx-lommeboken til Android-mobilen din og skrivebordet, alle midlene er tilgjengelige på begge enhetene. Dette er en stor fordel, som om en lommebok ikke er sammenkobling på tvers av plattformer, vil du bare kunne bruke en enkelt enhet til lommeboken din.

Intern kryptovalutautveksling

En annen fantastisk fordel med å bruke Jaxx-lommeboken er at den har en ShapeShift API innebygd. ShapeShift er en tredjeparts utvekslingstjeneste som lar deg bytte en kryptovaluta mot en annen, alt i Jaxx-lommeboken!

Jaxx lommebok gjennomgang: intern utveksling.

Dette betyr at hvis du holdt Bitcoin, men bestemte meg for at du ønsket å bytte noe med Ethereum, du kan gjøre det i Jaxx-lommeboken! Uten denne byttetjenesten må du imidlertid send pengene dine til en annen kryptovaluta-utveksling, gjøre en handel, og så trekk dem tilbake til Jaxx-lommeboken.

Brukervennlighet

Med mer enn en million nedlastinger av brukere, Jaxx-lommeboken har et av de mest brukervennlige grensesnittene som er tilgjengelige. Dette er flott, da det gjør det perfekt for både nybegynnere og mer erfarne kryptovaluta-brukere.

Virkelig, skjønt, trenger du ikke engang Jaxx-lommebokanmeldelser for å fortelle deg dette – som du kan se fra skjermbildet nedenfor, har plattformen veldig enkle farger, klartekst og dets veldig enkelt å se transaksjonshistorikken din.

Jaxx lommebok gjennomgang: grensesnitt design.

QR-skanning

Hvis du er en fan av bekvemmelighet, da vil du elske QR skannefunksjon som er tilgjengelig i Jaxx lommeboken. La meg forklare: For det første, hvis du vil trekke litt Bitcoin fra en kryptovalutautveksling til Jaxx-lommeboken din, i stedet for å måtte angi din lange Bitcoin-lommebokadresse, kan du ganske enkelt skann koden med mobiltelefonen!

Jaxx lommebok QR-skannefunksjon er også veldig nyttig hvis du vil sende noen mynter på farten. Hvis du for eksempel var i en ekte butikk som aksepterte kryptovaluta, kunne du ganske enkelt skanne butikkinnehaverens enhet, og Jaxx-lommeboken ville gjøre overføringen!

Avgifter

Uansett hvilken enhet du vil installere lommeboken på, Jaxx lommeboken er helt gratis! Det er et røverkjøp!

Selvfølgelig er Jaxx ikke i virksomhet for å tape penger, så de tjener når brukere bytter kryptovaluta gjennom ShapeShift API. Når det gjelder å sende kryptovalutaer til en annen lommebok, du betaler bare blockchain-nettverksavgiften, som varierer avhengig av mynten og hvor opptatt nettverket er. Jaxx tjener ingen penger på dette.

Så nå som du vet alle fordelene, vil neste avsnitt i denne Jaxx-lommeboken se på sikkerhetsfunksjonene.!

Sammenlign Jaxx side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Jaxx side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Er Jaxx Wallet Safe? Sikkerhetsoversikt

Når du velger en lommebok for kryptovaluta, er det veldig viktig å vurdere hvor sikkert det er. Det er alltid bra når en lommebok har fine funksjoner, for eksempel brukervennlighet og støtte for flere valutaer. Imidlertid, hvis sikkerheten er svak, må du kanskje se andre steder.

Så la oss finne ut – er Jaxx-lommeboken trygg?

Personlig kontroll

For det første når du laster ned lommeboken, du vil ikke bli bedt om personlig informasjon. Dette er flott for de av dere som elsker personvern, og det betyr også at du, og bare deg, vil ha tilgang til dine private nøkler. Glem aldri, hvis du mister dine private nøkler, vil pengene dine være borte for alltid.

Jaxx Wallet Review

Jaxx-teamet aldri har tilgang til dine private nøkler, som de er holdes lokalt på enheten. Selv om dette gir et ekstra sikkerhetsnivå, betyr det at hvis du ble hacket, ville de ikke kunne gjenopprette pengene dine.

Backupfrø

For å beskytte lommeboken ytterligere, anbefales det å ta en regelmessig sikkerhetskopi. Det er her du får en fraseuttrykk (som et passord), som du kan skrive ned for oppbevaring. Dette er flott hvis enheten (e) dine blir skadet, da du kan bruke den til å gjenopprette lommeboknøklene.

Påloggingssikkerhet

dessverre, det er ingen tofaktorautentisering (2FA) eller støtte for flere signaturer innenfor Jaxx-lommeboken. Bedømt av tilbakemeldingen som tilbys av brukerens Jaxx lommebokanmeldelser, dette er en av lommebokens viktigste svakheter, også.

2FA-funksjonen som er tilgjengelig i andre lommebøker, betyr at du må oppgi en kode som sendes til din personlige mobiltelefon før du kan utføre en transaksjon (for eksempel å sende penger eller til og med logge inn).

Jaxx Wallet Review

Støtte med flere signaturer er når du trenger det bekreft påloggingen på mer enn én enhet. Det er synd at ingen av disse funksjonene er tilgjengelige.

Har Jaxx blitt hacket tidligere?

Jaxx blockchain lommebok opplevd et stort hack i slutten av 2017, hvor mer enn $ 400 000 i Ethereum (ETH) ble stjålet fra brukerens lommebok. Hacket ble mulig da en bruker lastet ned Jaxx-lommeboken til en "jailbroken" iPhone. Dette er når en mobiltelefon er låst opp slik at den er tilgjengelig i ethvert nettverk.

Det betyr imidlertid også at det er ingen garanti for at nedlastede apper er sikre. Som et resultat var en hacker i stand til å få tak i brukerens sikkerhetskopifras, som deretter tillot ham å overføre myntene til sin egen personlige lommebok.

Jaxx Wallet Review

Selv om dette ikke helt var Jaxxs skyld, var problemet at de faktisk var klar over sårbarheten, men de gjorde ikke noe for å fikse det. Jaxx-utviklere hevdet at de ikke ønsket å gjøre noen større endringer i plattformen, da det ville ha gjort lommeboken vanskeligere å bruke.

Alt i alt, dette er den eneste sårbarheten som Jaxx-lommeboken har opplevd siden den ble lansert i 2014. Så så lenge du holder dine private nøkler trygge, ikke prøv å laste ned appen på en jailbroken telefon, og utføre en vanlig sikkerhetskopi, da skal midlene dine være trygge.

Nå som du vet at Jaxx lommebok er trygg, vil neste del av denne Jaxx lommebok-gjennomgangen vise deg hvordan du setter den opp!

Hvordan sette opp Jaxx-lommeboken?

Hvis du har lest denne Jaxx blockchain-lommebokanmeldelser så langt, vil du vite det Jaxx kan installeres på de fleste enhetstyper. Jeg vil nå vise deg hvordan du konfigurerer det ved hjelp av skrivebordslommeboken, men installasjonsprosessen er lik for alle enhetstyper.

1. Først må du besøke det offisielle Jaxx-nettstedet og last ned riktig fil for enhetstypen din.

Jaxx lommebok gjennomgang: komme i gang.

2. Før nedlastingen begynner, vil Jaxx gi deg en “sjekksum”. Dette lar deg bekrefte at filen du laster ned er ekte ved å matche den med kontrollsummen du fikk når du installerte den.

Jaxx lommebok gjennomgang: oppsett.

3. Nedlastingsfilen er omtrent 65 MB, så avhengig av Internett-hastigheten din, kan det hende du må vente noen minutter. Når nedlastingen er fullført, klikker du på .EXE fil.

Jaxx lommebok gjennomgang: nedlasting.

4. Jaxx vil nå trekke ut de nødvendige filene til enheten.

Jaxx lommebok gjennomgang: installasjonsprosess.

5. Når Jaxx blockchain-lommeboken er installert, vil du se følgende plattform. Som standard viser skjermen detaljer om Bitcoin-lommeboken din. Dette inkluderer din personlige lommebokadresse, balansere, Tilsvarende dollar, og QR-koden din.

Jaxx lommebok gjennomgang: QR-kode.

6. Jaxx-lommeboken lar deg lagre mer enn 90 forskjellige mynter. Så la oss finne ut hvordan vi kan sjekke en annen kryptovaluta – jeg skal se etter Civic (CVC).

7. Klikk på menyikonet øverst til høyre i lommeboken.

Jaxx lommebok gjennomgang: transaksjonshistorikk.

8. Rull ned og se etter kryptovalutaen du vil sjekke. Som du ser er ikke Civic (CVC) krysset av, så jeg må merke av i ruten.

Jaxx lommebok gjennomgang: sjekke spesifikk kryptovaluta.

9. Neste, på toppen av lommeboken, klikker du på den lille pilen (peker til høyre).

Jaxx lommebok gjennomgang: valgprosess.

10. Fortsett å klikke på pilen til du ser kryptovalutaen du vil ha. Når du har gjort det, klikker du på den.

Jaxx lommebok gjennomgang: velge en spesifikk krypten mynt.

11. Som du kan se fra skjermbildet nedenfor, kan du nå se all nødvendig informasjon for den valgte mynten.

Jaxx lommebok gjennomgang: sjekke kryptovaluta-balanse.

Gratulerer, du vet nå hvordan du setter opp Jaxx-lommeboken! Fortsetter vår Jaxx lommebokanmeldelse, skal jeg vise deg hvordan du sender og mottar mynter!

Hvordan bruke Jaxx-lommeboken?

Først opp, sendeprosessen.

Sende midler

1. Først må du finne kryptovalutaen du vil sende. Ikke glem, du må kanskje sørge for at ruten er krysset av i innstillingsmenyen (trinn 8 ovenfor).

2. I mitt eksempel skal jeg sende Ethereum. Klikk på Sende knappen øverst på skjermen.

Jaxx lommebok gjennomgang: sende kryptovaluta.

3. En boks vises, der du trenger å oppgi lommebokadressen du vil sende myntene.

Jaxx lommebok gjennomgang: mottaksadresse.

4. Her har du to alternativer. Kopier og lim inn ønsket adresse her, eller hvis du bruker en mobiltelefon, kan du Klikk på strekkodebildet og ta et bilde av mottakerens strekkode som automatisk vil oppgi full lommebokadresse.

Jaxx lommebok gjennomgang: skann QR-kode.

5. Til slutt skriver du inn myntene du vil sende og klikker på Sende. Som du kan se på skjermbildet nedenfor, vil den amerikanske ekvivalenten oppdateres når du skriver inn beløpet du vil sende kryptovaluta.

Jaxx lommebok gjennomgang: velge summer og andre tall.

Motta midler

Hvis du ønsker å motta penger i Jaxx-lommeboken din, er det en veldig kul funksjon som lar deg generer en QR-kode med det nøyaktige beløpet – Jeg skal vise deg hvordan nedenfor.

Men hvis du ikke ønsker å bruke en QR-kode, trykker du bare på motta, kopier din mottaksadresse (offentlig) og send den til personen som sender deg mynter.

1. Klikk på på toppen av skjermen Motta. Da jeg brukte Ethereum (ETH) i mitt forrige eksempel, vil jeg bruke det igjen. Ikke glem å endre den til kryptovalutaen du vil motta før du gjør dette.

Jaxx lommebok gjennomgang: motta midler.

2. Skriv deretter inn antall mynter du vil motta. Som du vil se på skjermbildet nedenfor, oppdateres tilsvarende dollar. Hvis beløpene ser riktig ut, klikker du på det grønne generere knapp.

Jaxx lommebok gjennomgang: sjekk mottaksbeløpet.

3. Jaxx-lommeboken viser deg nå en unik strekkode. Hvis noen skanner den, vil lommeboken deres vite at den må sende 2ETH til Jaxx-lommeboken din! Dette er veldig nyttig hvis du trenger å sende penger fra en tredjeparts utveksling til din Jaxx blockchain-lommebok!

Jaxx lommebok gjennomgang: ber om ETH fra en adresse.

Konklusjon

Så jeg håper at du har hatt glede av dette Jaxx lommebok gjennomgang! Hvis du har lest den fra start til slutt, bør du nå ha en god forståelse av hva Jaxx-lommeboken er, og hvordan den fungerer.

Dette inkluderer en oversikt over alle hovedtrekkene, slik som Jaxx-lommeboken avgifter, brukergrensesnitt, støttede valutaer, og de ShapeShift API-protokoll! Jeg har også diskutert sikkerheten av lommeboken.

Selv om lommeboken er en av de tryggeste, er det skuffende den har ikke 2FA eller et flersignaturalternativ ved pålogging. Det faktum at teamet ikke løste sikkerhetsproblemet i slutten av 2017 er også bekymringsfullt.

Tabell: Tilkoblingsfunksjonene til Trezor Model T og Jaxx

Jeg ga deg også trinnvise instruksjoner om hvordan du setter opp Jaxx-lommeboken, samt hvordan du sender og mottar midler.

Personlig, Jeg liker Jaxx-lommeboken for sin bekvemmelighet. Jeg har en Jaxx-lommebok på både mine mobile og stasjonære enheter, slik at jeg kan sende og motta penger til enhver tid!

Uansett, det er det for nå. Hvis du føler at det er en bedre lommebok der ute, vennligst gi meg beskjed i kommentarene nedenfor!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map