Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX: Full guide

Så du vil vite hvordan du overfører fra Coinbase til GDAX? Ikke noe problem, jeg skal lede deg gjennom hvert trinn på veien!

Å kjøpe og selge kryptovalutaer er nå en industri på flere milliarder dollar, og Coinbase er en av de mest populære byttealternativene for nybegynnere, ettersom de lar brukerne enkelt kjøpe mynter ved hjelp av fiat-valuta..

I min ‘Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX’-guide, skal jeg først forklare kort hva hver sentral gjør, sammen med hovedfunksjonene. Etter det skal jeg raskt snakke om GDAXs plan om å merke om til ‘Coinbase Pro’.

Når du har den nødvendige bakgrunnsinformasjonen, skal jeg vise deg hvordan du kjøper fra Coinbase, hvordan du overfører fra Coinbase til GDAX og til slutt, hvordan du bruker GDAX!

(Så hvis du allerede er trygg på kunnskapen din om Coinbase og vil hoppe til fokuset i denne veiledningen, kan du gjerne rulle ned til delen “Hvordan overføre fra Coinbase til Coinbase Pro (GDAX)”)

La oss starte med å finne ut hva Coinbase er!

Opprinnelsen til Coinbase

Coinbase offisiell logoCoinbase er en kryptokursutvekslingsmegler som lar folk kjøpe og selge en rekke forskjellige mynter. De ble først lansert i 2012 og ligger i San Francisco i USA. Coinbase har vokst så raskt at det nå har behandlet ordrer for mer enn 20 millioner brukere, til sammen $ 150 milliarder dollar i transaksjoner! Ikke bare dette, men de har også mer enn 535 mennesker som jobber i sitt amerikanske hovedkvarter!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Det viktigste salgsargumentet til Coinbase er at de tillater brukere å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av virkelige betalingsmetoder som en bankkonto eller et debet- / kredittkort. Dette gjør det enkelt for folk som ønsker å kjøpe kryptovaluta for første gang!

Plattformen er også veldig enkel å bruke, noe som gjør den ideell for nybegynnere av krypto! I skrivende stund i juli 2018 viser Coinbase bare fire forskjellige mynter. Dette er Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC). Coinbase-teamet kunngjorde imidlertid nylig at de også snart vil støtte Ethereum Classic (ETC)!

Når det gjelder gebyrer, Coinbase koster 3,99% å bruke et debet- eller kredittkort. Innskudd på bankkontoer er mye billigere og kan variere fra en kostnad på 0% til 1,49%. Handelsgebyr utgjør 1,49%, som du vil bli belastet hver gang du foretar et kjøp.

priser

For eksempel, hvis du vil kjøpe $ 1000 i Ethereum, vil du motta ETH-ekvivalenten på $ 985,10.

Du trenger ID for å bruke Coinbase!

Det er viktig å huske at du må bekrefte identiteten din før du kan kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av ekte penger. Coinbase KYC (Know Your Customer) prosessen er rett frem. Alt du trenger å gjøre er å oppgi personlig informasjon, støttet av en kopi av ID-en din. I de fleste tilfeller kan Coinbase-systemet autentisere dette automatisk, noe som betyr at prosessen bare tar noen minutter!

Så nå som du vet hva Coinbase er, vil neste del av guiden min “Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX” finne ut hva GDAX er!

Forklarer GDAX

GDAX offisiell logoGDAX – som er standarder for Global Digital Asset Exchange – er en kryptovaluta-utveksling som ble opprettet i 2016 av det samme selskapet som opprettet Coinbase. Plattformen ligner på de fleste andre digitale børser, da den lar deg kjøpe, selge og handle kryptokurver direkte med andre brukere. GDAX fungerer som mellommann mellom kjøper og selger, og til gjengjeld tar du et gebyr.

Det beste med Coinbase og GDAX forholdet er at du bare trenger å åpne en konto på en av de to børsene. For eksempel, hvis du har en konto hos Coinbase, vil du automatisk ha en konto hos GDAX!

GDAX støtter samme mengde kryptovalutaer som Coinbase, som er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Bitcoin Cash (BCH). På toppen av dette er det også mulig å handle disse kryptovalutaene mot verdien av fiat-valutaer som USD og EUR!

Sammenlignet med Coinbase er GDAX bedre egnet for tradere med tidligere erfaring, da du må ha minst en grunnleggende forståelse av hvordan handel fungerer. Mens Coinbase bare lar deg kjøpe eller selge en mynt, er funksjonene på GDAX mye mer avanserte. Dette inkluderer begrensningsordrer, stoppordrer og markedsordrer!

Når det gjelder gebyrer, krever GDAX forskjellige priser, avhengig av hvilken type handel du foretar. Hvis du er en “Market Maker”, som betyr at du gir plattformen den nødvendige likviditeten, er handelsavgiftene gratis! På den annen side, hvis du er en “Market Taker”, som betyr at du tar likviditeten som produsenten gir, vil du betale mellom 0,10% og 0,30%, avhengig av hvor mye du handler.

GDAX gebyrstruktur

Så nå som du vet hva GDAX gjør, la oss fortsette! Før jeg viser deg hvordan du overfører fra Coinbase til GDAX, ønsket jeg raskt å diskutere det kommende GDAX-merket!

GDAX Rebrand til Coinbase Pro

I mai 2018 ble det kunngjort at GDAX endret navn til Coinbase Pro. Selv om alle de samme funksjonene vil være tilgjengelige, vil nye tjenester også legges til. Dette vil omfatte protokoll og staking av stemmegivning og flere tokens som støttes.

Videre vil Coinbase Pro også gjøre innskudd og uttak av midler enda enklere, samt introdusere en ny funksjon som lar deg se porteføljen din av investeringer.

Det er viktig å huske at selv om GDAX ommerker seg til Coinbase Pro, vil du fortsatt kunne overføre fra Coinbase til GDAX (Coinbase Pro).

På toppen av GDAX-merkevaren har morselskapet også kjøpt en protokoll kalt Paradex, som gjør det mulig for folk å gjøre lommebok-til-lommebok-overføring av ERC-20-tokens innen Coinbase-plattformen..

Merk: ERC-20 tokens er kryptovalutaer som er bygget på toppen av Ethereum blockchain. ERC-20 står for "Ethereum-forespørsel om kommentar"!

Så nå som du vet om den kommende ommerkingen, vil neste del av guiden min ‘Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX’ se på hvordan du kjøper kryptovalutaer på Coinbase.

Hvordan kjøpe Cryptocurrency på Coinbase

Før du overfører fra Coinbase til GDAX, må du først åpne en konto hos Coinbase. Når du har gjort dette, må du også bekrefte identiteten din ved å oppgi en rekke personlige opplysninger (som navn og adresse) og deretter laste opp identitetskortet ditt (for eksempel passet ditt).

Hvis du på dette stadiet allerede har mynter i Coinbase-kontoen din, kan du hoppe til neste del av guiden “Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX”!

 1. Når du er logget på kontoen din, klikker du på Kjøpe selge øverst på siden.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Nå vil du se et utvalg av fire forskjellige kryptovalutaer du kan kjøpe. Klikk på den du vil kjøpe. I min ‘Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX’-guide, kjøper jeg Bitcoin.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 2. Bla til bunnen av siden og skriv inn mengden kryptovaluta du vil kjøpe. Når du har angitt beløpet i din lokale valuta, oppdateres kryptovalutaekvivalenten automatisk. I mitt eksempel kjøper jeg 750 EUR i verdi av Bitcoin, noe som vil gi meg 0.12458237 BTC.Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX
 3. Klikk nå på den store blå Kjøp Bitcoin umiddelbart

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 4. Og det er det! Du har nå kjøpt mynter fra Coinbase!

Så nå som du vet hvordan du skal kjøpe mynter på Coinbase, vil neste del av guiden min vise deg hvordan du overfører fra Coinbase til GDAX.

Hvordan overføre fra Coinbase til Coinbase Pro (GDAX)

Husk hvordan jeg fortalte deg at når du åpner en konto hos Coinbase, vil du automatisk ha en GDAX-konto åpen for deg? Vel, i skrivende stund i juli 2018 har Coinbase Pro erstattet GDAX! Men ikke bekymre deg, du kan fortsatt logge på med de samme innloggingsdetaljene som du bruker på Coinbase eller GDAX!

Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

For å gjøre ting enklere for deg, bare klikk på lenken min å gå rett til Coinbase Pro!

 1. Når du har logget på Coinbase Pro, klikker du på Lommebøker øverst på skjermen.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 2. Klikk på nederst på siden innskudd

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Nå må du bestemme hvilken mynt du vil overføre fra Coinbase til GDAX. Du kan til og med overføre fiat-valutasaldoen også!

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Når jeg ønsker å handle USD med Bitcoin, skal jeg overføre USD-saldoen min fra Coinbase til GDAX (Coinbase Pro)! Ikke bekymre deg, prosessen er den samme uansett hvilken kryptovaluta eller fiat-valuta du vil overføre!

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 2. Til slutt klikker du på det blå Innskudd for å fullføre overføringen fra Coinbase til GDAX! Coinbase Pro (GDAX) -kontoen din skal finansieres i løpet av få sekunder!

Så nå som du vet hvordan du overfører fra Coinbase til GDAX, vil neste del av guiden min vise deg hvordan du bruker Coinbase Pro!

Hvordan bruke Coinbase Pro

 1. Nå som Coinbase Pro-kontoen din er finansiert, klikker du på Velg Marked å begynne å handle.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Du kan nå velge hovedvalutaen du vil handle. Da jeg vil handle USD / BTC, klikker jeg på USD.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Klikk deretter på sammenkoblingen du vil handle.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Du vil nå være på hovedhandelsskjermen for sammenkoblingen du vil handle! Du vil se mye statistikk, for eksempel nåværende markedsordrer, samt et diagram som lar deg analysere prisbevegelser.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX - Dashboard

 2. På venstre side av siden ser du bestillingsskjemaet. Angi mengden kryptovaluta du vil kjøpe eller selge i boksen.

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Hvis du akkurat har begynt, er det sannsynligvis best å bruke Marked bestillingsalternativ. Dette vil behandle handelen din til gjeldende markedspris!

  Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX

 1. Klikk på for å fullføre handelen STED KJØP BESTILLING (eller PLATS SELG BESTILLING er du selger) -knappen. Og det er det! Du har nettopp fullført din første handel på Coinbase Pro!

Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX: Konklusjon

Og det er slutten på guiden min ‘Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX’! Hvis du har lest det hele veien, vet du nå hvordan du skal overføre penger fra Coinbase til Coinbase Pro (GDAX). Som du nå vet er prosessen veldig enkel!

Selv om Coinbase Pro (GDAX) er for mer erfarne tradere, er plattformen enkel å bruke. Det jeg liker med det er hvordan du enkelt kan sette inn ekte penger rett inn på Coinbase Pro-kontoen din ved hjelp av en bankkonto!

Hvis du synes at “Hvordan overføre fra Coinbase til GDAX” -guiden er nyttig, eller hvis du har spørsmål, kan du gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map