Hvordan lage en kryptovaluta: tips og triks

Du har kanskje hørt om Bitcoin eller Ethereum, og kanskje til og med Ripple, men faktisk er det over tusen forskjellige mynter og tokens tilgjengelig. Faktisk, ifølge Wikipedia, det er over 1384 kryptokurver i bruk over hele verden. Det er mange kryptoer! Så hvorfor ikke legge til i pakken? Vel, det kan hende du kan etter at jeg har lært deg hvordan du lager en kryptovaluta.

Før vi begynner, er det tre ting du trenger å vite:

Logo for en idé Hvordan lage en kryptovaluta

DU TRENGER

EN GOD IDÉ

Å bygge et token / mynt for å bygge et token / mynt er dømt til å mislykkes. Det må ha et formål (det må tilføre verdi til verden).

Logo for folks tillit som vil hjelpe deg Hvordan lage en kryptovaluta

DU MÅ TJENE

MENNESKES TILLIT

For å gjøre dette må du bygge et ‘fellesskap’. Dette er følgende for kryptovalutaen din. Å opprettholde et kryptosamfunn er hardt arbeid, så vær nøye med dette punktet.

Logo for en innebygging om hvordan du lager en kryptovaluta

DU TRENGER KODING & CRYPTO SIKKERHETSKUNNSKAP

Ja, du kan ansette ‘talent’, men du må forstå hvordan symbolet / mynten din skal fungere.

På slutten av denne veiledningen: Du vil forstå det grunnleggende om hvordan du lager en kryptovaluta og viktigheten av å bygge tillit til menneskene som støtter kryptovalutaen din!

Denne guiden vil også hjelpe deg med å forstå hvor viktig det er å ha en god idé og et formål med kryptoen din (og hvorfor du trenger mye ekstra penger for å finansiere dette prosjektet!).


Men hvis du bestemmer deg for det i stedet for å lage en kryptovaluta, du vil kjøpe noen, Jeg har noen forskjellige plattformer du kan tilby: Coinbase, Binance og Coinmama. Når du bruker disse plattformene, kan du kjøpe Bitcoin, Ethereum eller annen kryptovaluta umiddelbart!

Velg også alltid en pålitelig og sikker kryptovaluta lommebok for å holde eiendelene dine beskyttet, enten du bestemmer deg for å lage en kryptovaluta eller bare kjøpe noen mynter. Det anbefales å gå for hardware lommebøker, slik som Ledger Nano X og Trezor Model T.

Hvordan komme i gang

Den virkelige ‘komme i gang’ begynner med ideen din, men vi kommer til det senere. La oss først snakke litt om teknologi.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Det er to primære måter å lage en kryptovaluta på:

 • Bygg din blockchain – dette vil ha sin egen ‘mynt’
 • Bruk NEO, Ethereum eller en lignende plattform for å lage en applikasjon – dette vil ha sitt eget ‘token’

Så det første du må bestemme når du skal finne ut hvordan du lager en kryptovaluta, er om du skal bygge et “token” eller en “mynt”. Skal du starte fra bunnen av? Eller bygg et symbol på teknologi som allerede er klarert og tilgjengelig?

Mynter og tokens er begge kryptovalutaer. Forskjellen er: en mynt tilhører blockchain, mens et token er bygget på en eksisterende blockchain. Så det kan være tusenvis av tokens bygget på en blockchain, mens det bare kan være en mynt.

Her er noen av de mest populære myntene:

Hvordan lage en kryptovaluta

Noen av disse blockchain-teknologiene kan brukes til å lage tokens. Den mest populære blockchain for å bygge applikasjoner og tokens er Ethereum.

Ethereum vs NEO: Det mest populære valget for poletter

Hvordan lage en kryptovaluta

ETH

✓ Innfødt virtuell maskin

✗ Kjører på Proof of Work mining frem til

for Proof of Stake nettverksoppgradering

✓ Gjennomsnittlig stasjonær lommebok

✓ Kvalitets tredjepartsalternativer

✓ Maskinvare lommebok

Hvordan lage en kryptovaluta

NEO

✓ Innfødt virtuell maskin

✗ Node-, delegat- og stemmesystemer

foreløpig ufullstendig, planer ukjent

✓ Gjennomsnittlig stasjonær lommebok

✗ Minimale tredjepartsalternativer

✗ Ingen maskinvare lommebok

Tokene bygget på Ethereum kalles ERC-20 tokens. Ethereum blockchain er et flott spillfelt for folk som prøver å lære å lage en kryptovaluta fordi Ethereum blockchain var den første som tilbyr denne tjenesten og er veldig godt klarert.

NEO er veldig lik, men bruker i stedet NEP-5 standard token, og lar folk bruke NEO-blockchain til å lage applikasjoner og tokens. Det er den nest mest populære plattformen!

Ethereum kan ha fortrolighets- og popularitetsfordelen, men NEO har en egen fordel. På NEO kan du bygge med mange forskjellige programmeringsspråk, inkludert C ++ og Java. På Ethereum kan du bare bygge ved hjelp av Solidity (Ethereums programmeringsspråk).

Dette betyr at utviklere som bruker NEO ikke trenger å lære et nytt språk, og i stedet kan bruke et språk de allerede er kjent med.

Så, hva foretrekker du å lære å lage en kryptovaluta? Hvis du vil bruke Ethereum, må du lære soliditet. Hvis du bruker NEO, kan du bruke et eksisterende språk som du kanskje allerede er kjent med.

Den gode nyheten er: Soliditet trenger ikke å være vanskelig å lære. Den ble designet for å være lik Python, JavaScript og C ++ for å gjøre det lettere å lære. I tillegg har vi vårt eget interaktive soliditetstreningskurs som lærer deg språket ved å vise deg hvordan du lager Solidity-spillet trinn for trinn. Det er en ny, morsom måte å lære på: den heter Space Doggos.

Også, hvis du er interessert i kjøpe disse kryptovalutaene, du kan gjøre det på Coinbase eller Binance.

Å bygge en ‘mynt’ kontra å bygge et ‘token’

Bitcoin-logo

MYNT:

✓ Har sin Blockchain

✗ Veldig dyrt

Akes Tar mye tid

Bitcoin-logo

TOKEN:

✓ Bygget på en eksisterende blockchain

✓ Ikke dyrt

✓ Tar ikke mye tid

Å avgjøre om du trenger en mynt eller et token er et stort valg: det bestemmer mange ting for prosjektet ditt, inkludert hvor mye penger du trenger å bruke.

Å lære å lage en kryptovaluta (som krever å bygge en blockchain fra bunnen av) er veldig dyrt og tar mye tid. Du trenger også et fantastisk team av utviklere!

Men hvis du ikke trenger blockchain, kan du bare opprette et token. I stedet for å bygge din blockchain, kan du bare bygge en app som kjører på en eksisterende blockchain – som Ethereum eller NEO.

Ja, å lage et token og en app (dApp / desentralisert applikasjon) krever fortsatt mye tid, penger og et stort team av utviklere. Men det er mye enklere og billigere å gjøre enn å lage en mynt / bygge din blockchain!

Innledende myntoffer (ICO)

Når et tradisjonelt selskap bestemmer seg for å bli børsnotert, tilbyr selskapet et første børsnotering – som er en måte å skaffe penger i bytte mot aksjer..

Vel, ICO-er (Initial Coin Offerings) er veldig like. ICO er hvordan blockchain-kunnskapsrike selskaper skaffer penger til sine kryptoprosjekter. Men i stedet for at investorene kjøper aksjer, mottar de “tokens”.

INTERESSANT FAKTA

Prøver å finne ut hvordan du lager en kryptovaluta, slik at ICO kan være veldig, veldig nyttig. Og fordi kryptosektoren for tiden er veldig populær, kan det nå være en flott tid å starte en!

Bærbar PC med ICO og Bitcoin-logo

Å få tillit spiller en stor rolle i suksessen til en ICO. De mest vellykkede ICO-ene er de som har et sterkt team av utviklere / grunnleggere og en solid veikart. En veikart forteller investorer hva prosjektet planlegger å oppnå i fremtiden, og hvordan de planlegger å bruke midlene.

Nå, la oss se nærmere på opprettelsen av kryptovaluta. Men først vil jeg gjøre noen forutsetninger.

 1. Du har ikke millioner av dollar i banken for å lage din egen “mynt” for kryptovaluta.
 2. Du vil heller ta den enklere ruten og lage dApp og token ved å bygge på en eksisterende, pålitelig blockchain

Så jeg vil holde meg til den mindre tekniske, billigere og mindre ekstreme versjonen av hvordan du lager en kryptovaluta. Slik lager du et ‘token’.

Begynnelsen

ICO-er tilbyr en rask måte å skaffe penger til prosjektet ditt, men det blir ikke lett. For å kunne starte en ny kryptovaluta via en ICO, er det du trenger:

 • En ‘stor idé’ – hvordan vil blockchain-prosjektet ditt hjelpe en bestemt bransje? Hvilket problem vil det løse?
 • Et sterkt utviklingsteam for å lage ERC-20 eller NEP-5 tokens
 • Et sterkt utviklingsteam for å lage din ICO-smarte kontrakt – når brukere sender krypto til din smarte kontrakt, sender den smarte kontrakten riktig mengde token til dem
 • En profesjonell ekstern revisjon – dette er for å kontrollere at din token og smarte kontrakt er sikker, slik at du ikke blir hacket
 • En velskrevet whitepaper – dette er et dokument som presenterer ideen din, problemet den løser, veikart og hvordan den fungerer / teknologien den bruker
 • En markedsføringskampanje – nettside, sosiale medier, pre-&-samfunnsutvikling etter salg, fora og media
 • Et samfunnsledelsesteam

La oss se på hvorfor du trenger alle disse tingene for å lage et vellykket kryptokurrencyprosjekt.

Den store ideen om hvordan du lager en kryptovaluta

Dette er sentrum for prosjektet ditt! Du må tenke på hvordan dApp vil hjelpe deg i bransjen du målretter mot. Planlegger du å fjerne en nåværende mellommann (som en bank eller en megler)? Ønsker du å løse virkelige problemer (for eksempel fattigdom eller mangel på utdannelse)?

Du må tenke på et reelt problem og hvordan blockchain-teknologi kan løse det. Hvis prosjektet ditt ikke har noen reell fordel, hvorfor vil noen investere eller bruke det? Hvis du vil skape verdi, må du legge til verdi.

Her er noen bransjer som kan få hjernen din til å flyte med ideer: File Storage, Content Services, Insurance, Marketing Peer-to-Peer Communications, Finance, Medical og Energy / Electricity. Alle disse bransjene kan bli hjulpet massivt ved hjelp av blockchain-teknologi via dApps.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Utviklingsteamet

En av de største delene av hvordan du lager en kryptovaluta, er å velge riktig (e) utvikler (e) for din token og smart kontrakt kan være forskjellen mellom suksess og fiasko. Du må være veldig forsiktig og velge en utvikler du kan stole på for å gjøre en god jobb.

Ideen er den første nøkkelfaktoren, men den er ubrukelig uten et godt team. Du trenger et talentfullt team som hjelper deg med å bringe ideen din til liv! Jeg vil bare anbefale å ansette folk med mange års erfaring med å jobbe med blockchain-teknologi.

For å få kontaktene du trenger, bør du sikte på å bli mer involvert i blockchain-samfunnet. Jeg foreslår at du går til blockchain-arrangementer, kobler deg til nye mennesker og bygger relasjoner i bransjen. Dette vil hjelpe deg med å finne de rette personene som kan delta i prosjektet ditt!

Smart kontrakt

Smarte kontrakter spiller en stor rolle når det gjelder hvordan du lager en kryptovaluta. For de som ikke vet hva en smart kontrakt er, la meg kort forklare:

En smart kontrakt er som en tradisjonell kontrakt; bortsett fra at den er digital, kjører på blockchain, kjøres automatisk og kan ikke endres.

Smart kontraktvisualisering

Inne i en smart kontrakt skrives regler. I en ICO smart kontrakt kan reglene være omtrent som HVIS en bruker sender 1 ETH til den smarte kontrakten, SENDE sender den smarte kontrakten 100 tokens til den brukeren.

Fordi den smarte kontrakten fungerer automatisk, er det ingen tredjepart som kontrollerer den. Dette betyr at brukeren ikke trenger å stole på deg.

I stedet stoler de på den smarte kontrakten, som bare er kode. Hvis koden er riktig, kan den ikke jukse deg. Så brukeren vet at de alltid vil få betalt riktig antall tokens og at de vil motta dem i tide.

Reglene for den smarte kontrakten er skrevet av utviklerne dine, så du må bestemme disse reglene avhengig av hvordan du vil at ICO skal fungere.

For mer om smarte kontrakter, se min Hva er en smart kontrakt guide.

En profesjonell ekstern revisjon

Som jeg sa for et øyeblikk siden, er smarte kontrakter bare kode. Dette er det samme for tokens. Å finne ut hvordan du oppretter en kryptovaluta inkluderer også å finne ut sikkerheten til den. Så for at en bruker skal stole på koden, må de vite at den er sikker. Dette er grunnen til at du trenger en profesjonell revisjon.

Ikke bare betyr det at brukeren / investoren kan føle seg trygge, men det betyr også at du kan føle deg trygg – du vil ikke bruke alle pengene på smarte kontrakter og symbolutvikling bare for at den skal bli hacket.?

Det er et viktig trinn som gir legitimitet til prosjektet ditt. Disse revisjonene blir ofte referert til som ICO-sikkerhetsrevisjoner, og du kan få dem fra selskaper som Praktisk forsikring. Sørg alltid for at revisjonsselskapet du velger er troverdig og har en lang historie.

Å få ICO verifisert med en profesjonell revisjon vil bidra til å fremme kryptovaluta-prosjektet ditt. Det fremmer det faktum at prosjektet ditt følger bransjestandarder og retningslinjer for databeskyttelse – gir prosjektet ekstra verdi. Det er et avgjørende trinn!

Velskrevet Whitepaper om hvordan du lager en kryptovaluta

Hvis du vil lære hvordan du lager kryptovaluta, må du vite hvordan du lager en god whitepaper. Når jeg sier bra, mener jeg bra – en whitepaper er hva investorer vil bruke til å bedømme prosjektet ditt.

Hvitbokstrinn om hvordan du lager en kryptovaluta

INTERESSANT FAKTA

Å lage et godt papir som skal presenteres for publikum, bør være en av dine viktigste prioriteringer. Hvis en ICO er live, men ikke har en papirbok, bør du være veldig forsiktig med den!

Så, la oss se på hva som gjør en glimrende ICO-papir. I følge VentureBeat-forskning, en whitepaper skal følge dette formatet:

 • Alle whitepapers skal være i PDF-format – PDF-whitepapers er tilgjengelige på forskjellige systemer og nettlesere uten å bekymre deg for format / struktur og layoutproblemer.
 • Sidetall – alle hvitbøker må ha to versjoner. En vanlig whitepaper (20-100 sider) og et lite papir (rundt 2-8 sider). Et sent papir er bare en kortere versjon av whitepaper – den fremhever all nøkkelinformasjonen.
 • God grammatikk er et must – Hvis du har problemer med dette, hvorfor ikke ansette eksterne whitepaper korrekturlesere?
 • Språk – hvitboken din skal være på flere språk. Ansett oversettere slik at du kan gi ut papiret ditt på de mest populære språkene. Jeg anbefaler engelsk, mandarin, spansk, japansk og koreansk. Hvis du kan gjøre mer, gå for det!
 • Svar på følgende spørsmål:
 • Hva er ideen din?
 • Hvorfor er din idé / løsning nødvendig?
 • Hva skal ICO-midlene brukes til?
 • Når vil tokens bli utgitt slik at de kan handles og noteres på børser?
 • Når vil prosjektet være ferdig? (Vis en detaljert tidslinje over trinnene du vil ta fra ICO for å projisere en suksess!)
 • Hvem er teamet ditt? Hva har de gjort tidligere? Hvordan er de kvalifiserte for jobben?

Markedsføring for ICO

En annen stor del av hvordan du lager en kryptovaluta er å lage en markedsføringsstrategi for den. Du må bygge støtte og tillit fra et lokalsamfunn. Du trenger et nettsted, et godt domene og en god tilstedeværelse på sosiale medier. Det er også mange forskjellige markedsførings- og salgsverktøy online som kan hjelpe deg med å annonsere ICO.

Sosiale medier

Jeg vil anbefale Facebook, Twitter og LinkedIn i det minste. Hvis du er seriøs med sosiale medier, vil jeg også gi råd til Instagram og Snapchat, selv om alt avhenger av prosjektets art.

Du kan enten klare dette selv eller ansette et team for å gjøre det for deg. Uansett bør du lage en sterk sosial mediekampanje som øker populariteten til ICO.

Sosialmediaside til B2B-markedsførere

Sammenligningstabell for sosiale medier

trykk & Media

Dette er hvor ICO får virkelig troverdighet, og siden ICO er en stor del av hvordan du oppretter en kryptovaluta med suksess, er kredittverdigheten avgjørende. Hvis artikler om prosjektet ditt blir publisert på kjente, respekterte mediasider (som Forbes, Business Insider, etc.), vil ICO være mye mer pålitelig.

Du kan prøve å lage disse tilbudene selv, eller igjen, du kan leie et team for å gjøre det for deg. Jo mer populært nettstedet er, desto mer vil artikkelen koste (vanligvis). Så se hva som er tilgjengelig, og bestem deretter hva som er best for deg.

Sponset innhold

Facebook-annonser og Google-annonser pleide å være bra for ICO-er, men kryptorelaterte annonser har nå blitt utestengt av disse to leverandørene. Dette skyldes uansvarlig utgifter fra brukere til ICO-er som ikke har prestert veldig bra. Jeg vil anbefale å se på LinkedIn og Twitter-annonsering i stedet. Siden disse to plattformene er mer forretningsorienterte enn de andre, kan det ha stor nytte for planen din om hvordan du lager en kryptovaluta.

Blogging

Dette er super viktig! Du må holde samfunnet oppdatert, og dette er en fin måte å gjøre det på. Du kan enten poste til et nettsted som Medium, eller bare legge ut på en blogg på nettstedet ditt. Uansett bør innholdet du legger ut være relevant for fremdriften i prosjektet ditt.

Epost markedsføring

Dette er veldig effektivt, og jeg vil alltid anbefale å gjøre dette fra begynnelsen av prosjektet ditt.

Du må samle supporternes e-postadresser slik at du kan holde dem oppdatert via e-post. Hver gang du har nyheter eller en ny kampanje, kan du kontakte dem direkte ved å sende dem en e-post.

For å samle e-postadressene deres, er det mange forskjellige metoder du kan bruke. Jeg vil anbefale å legge inn et nyhetsbrevregistrering for nettstedet ditt. På den måten kan alle som er interessert i ICO, sende inn e-postadressen sin og motta oppdateringene dine direkte til e-postinnboksen.

Kampanjer

På veien for hvordan du lager en kryptovaluta, trenger du å markedsføre den mye. Kampanjer kan omfatte ting som nye bonuser på ICO og nye belønninger. Med ‘bonuser’ mener jeg at ICO ofte strukturerer token-salget sitt slik at det inkluderer en bonus (som en rabatt) til tidlige kjøpere.

For eksempel kan du sette en 20% bonus den første uken av ICO. Det vil bety at alle som kjøper tokenet ditt den første uken av ICO, vil motta 20% flere poletter enn de betalte for. Så hvis John kjøper 100 tokens den første uken, sender den smarte kontrakten ham 120 tokens.

Med ‘bounty rewards’ mener jeg at du kan tilby gratis tokens til folk som markedsfører din ICO. For eksempel kan du tilby 5 tokens til alle som deler ICO-lenken din til Facebook og Twitter.

Dette kan være en veldig billig måte å markedsføre din ICO på! Spesielt fordi det ikke krever noen forhåndskostnader.

Administrere samfunnet ditt

Samfunnet kan være en kraftig ting å omgi deg med mens du lærer å lage en kryptovaluta. Du trenger også et sted der samfunnet kan snakke med hverandre og stille spørsmål. Den mest populære appen å bruke til dette er Telegram. Det er en direktemeldingsapp, som WhatsApp eller Facebook Messenger. Imidlertid er det kjent for sin sikkerhet og har blitt en veldig pålitelig, favorisert app i kryptoverdenen.

Telegram er ikke ment å gi inntekter,

det vil aldri selge annonser.

Telegram

Så, etter min mening, er det viktig å sette opp en godt administrert Telegram-gruppe! Det vil bidra til å fremme godt samfunnsengasjement og hjelpe deg med å bygge relasjoner med dine støttespillere.

Du bør også bruke fora. Mange investorer søker i fora når de undersøker et prosjekt – de liker å se hva folk sier om et prosjekt og hvor godt teamet svarer på spørsmålene.

Enten du bruker fora for å dele din vei om hvordan du oppretter en kryptovaluta, gruppechatter eller begge deler: du vil sannsynligvis trenge et fellesteam. Dette avhenger av hvor populær ICO din vil være, men uansett er det bedre å spare deg tid. Vil du heller klare det selv eller bruke noe av budsjettet ditt på å få et team til å administrere det for deg?

Du bør vurdere det faktum at samfunnet ditt vil stole mer på deg hvis du er rask til å svare på meldinger. Det virker mer troverdig og pålitelig!

Ettersom samfunnet ditt sannsynligvis vil bestå av mennesker fra hele verden, vil du kanskje også ha et team som er basert over hele verden. Hvis de har eksterne medarbeidere som er basert i forskjellige tidssoner, kan du ha et døgnåpent samfunnsadministrasjonssystem!

Et selskap som tilbyr denne tjenesten er Gå sosialt. De er UK-baserte, har mye erfaring med å administrere vellykkede ICOer og kan tilby et bredt spekter av nyttige tjenester, inkludert samfunnsledelse.

Jeg vil anbefale å finne et selskap som Go Social som har et godt rykte – ellers kan du ende opp med et selskap som representerer deg dårlig og får deg til å se dårlig ut!

Money Aspect i hvordan du lager en kryptovaluta

Stor bunke med Bitcoin-mynter

Penger, penger, penger. Du trenger penger for å betale for smart kontrakt og tokenutvikling, nettstedet, revisjonen, whitepaper, markedsføring og PR (community management).

Jeg kan ikke lyve for deg – det er dyrt. Smarte kontrakt- og tokenutviklere kan kreve mye penger fordi det ikke er mange av dem i forhold til hvor mange ICO de er. Du kan forvente at prisene starter fra rundt $ 100 / time, selv om noen kan lade mye mer.

Hvor lang tid det tar for en utvikler å fullføre den smarte kontrakten og symbolet, kan variere avhengig av hva du trenger. For et generelt estimat vil jeg tillate to uker (jobber mandag-fredag, 9-17). Det er totalt $ 8000 hvis du betaler $ 100 / time!

Revisjonene er heller ikke billige – varierer vanligvis fra $ 3000 til $ 10.000. Igjen, alt avhenger av hva du trenger.

Jeg kan fortsette og fortsette om priser og gi deg gjennomsnittlige kostnader osv., Men det er ikke noe poeng. Alt avhenger av hva du vil og hvem du kjenner.

Hvis du kobler deg til de rette personene, kan du gjøre prosessen med hvordan du lager en kryptovaluta mye billigere. Så det jeg vil råde til er å gjøre mye forskning og snakke med mange mennesker.

Konklusjon: Den viktigste delen og ditt første trinn!

Denne opplæringen om “lage din kryptovaluta” har gått gjennom det tekniske og ikke-tekniske arbeidet du trenger å gjøre for å lage en vellykket kryptovaluta via en ICO. Men vi fortsetter å gå tilbake til ett viktig poeng. Prosjektet ditt vil bare lykkes hvis du har en god ide! I følge myntmarked, det er over 1500 kryptovalutaer for øyeblikket (03.15.18). For å skille seg ut må du ha et sterkt formål – du trenger en god løsning på et viktig problem.

For eksempel er BitDegree en løsning på utdanningssystemet. Før BitDegree måtte studentene betale store avgifter for å ta kurs og oppnå kvalifikasjoner. Nå kan de bruke BitDegree til å lære og få betalt for å gjøre det fordi, i BitDegree-økosystemet, blir studenter og lærere betalt av fremtidige arbeidsgivere.

Arbeidsgiverne påvirker kursene, noe som betyr at når studentene er kvalifiserte, har de alle egenskapene som trengs for jobben hos arbeidsgiveren. Det sparer mye penger for arbeidsgiverne fordi det er mye dyrere for dem å gå ned den tradisjonelle treningsveien.

Dette åpner mange muligheter for arbeidsgivere, studenter og lærere – det løser et stort problem! Det er nøyaktig hva ideen din trenger å gjøre. Hvis du trenger ekstra hjelp til å lage en egen kryptovaluta, kan du gå til BitDegree-opplærings- og kurssiden og lære av de beste!

I tilfelle etter at du har lest denne veiledningen, bestemmer du deg for å velge en enklere måte å få kryptovalutaer på, bør du sørge for å gå for de mest pålitelige kryptokursutvekslingene, som Coinbase og Binance. Oppbevar også eiendelene dine i sikre hardware-lommebøker til enhver tid!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map