Hvordan kjøpe Ripple: En omfattende guide

For hver kryptovaluta som eksisterer, er det hundretusener av entusiaster som støtter dem. Noen mennesker gjør det rent for økonomiske midler, andre tror på kryptos fremtid og vil Brukerstøtte årsaken. Uansett resonnementet bak det kan være, er det klart at alle har en favoritt.

Derfor vil jeg i dag fortelle deg hvordan du kjøper Ripple – en av de mest populære og vellykkede kryptovalutaene i verden.

For å starte ting, forteller jeg litt om selve Ripple. Jeg er sikker på at du kanskje allerede vet litt om denne kryptovalutaen (du vil sannsynligvis ikke lese denne guiden hvis du ikke gjorde det), men en fin oppfriskning vil være bra for en flytende start. Etter det vil vi snakke om Hvorfor og hvordan å kjøpe Ripple, hvor å gjøre det og så videre.

Hva er Ripple??

Nå, før vi begynner å snakke om Ripple, er det viktig å skille en enkel ting – kryptovalutaen vi kaller “Ripple” kalles ikke “Ripple”.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Det er forvirrende, jeg vet det, men bare vær med meg.

Hvordan kjøpe Ripple: Ripple hjemmeside.

Ripple er navnet på systemet som holder kryptomynten i spørsmålet. Mynten i seg selv heter XRP. Imidlertid ble folk så vant til å kalle mynten Ripple, at ingen engang bryr seg lenger, og alle forstår hva de snakker om. Så for enkelhets skyld og klarering vil jeg i denne opplæringen også referere til mynten som Ripple (med mindre annet er oppgitt).

Nå som vi har fått det ut av veien … Hva er Ripple??

I det er en mest enkel form, er Ripple en sentralisert kryptovaluta som ble gitt ut i 2012 av Chris Larsen og Jed McCaleb. Legg merke til nøkkelordet i den setningen – sentralisert. Ripple er en av de sjeldne sentraliserte kryptovalutaene som har gjort den stor.

Begrepet sentralisert betyr at Ripple tilhører et selskap – de fleste kryptovalutaer i dag er desentraliserte, noe som igjen gjør det mulig for alle og alle som vil bidra til utviklingshøyde.

Desentraliserte kryptoer ble industristandarden – de blir sett på som fremtiden for kryptovalutaer (som er den bokstavelige utførelsen av ordet gratis). Men ganske åpenbart klarte Ripple det … Hvordan?

Fordelene med Ripple

I lengst tid ble Ripple kalt “Bitcoin-morderen”. Det er en ganske dristig uttalelse, men mynten hadde midler til å sikkerhetskopiere den.

Først av alt, fordi Ripple er sentralisert, den trives i sin eget designet og skreddersydd økosystem. Dette gjør at transaksjonene som er gjort med mynten er ekstremt raske, spesielt sammenlignet med hastighetene som Bitcoin gir.

Hvordan kjøpe Ripple: Ripple-funksjoner.

En annen stor grunn til Ripples suksess er myntens posisjon bankskrue. Ripple er samarbeidet med mer enn 100 banker over hele verden, slik at mynten kan aksepteres i mainstream. Hvis du har kunnskap om kryptovaluta, forstår du hvor stor en avtale dette er.

For øyeblikket er det regjeringer i verden som direkte forbyder kryptokurver fra sine land. Ripple er den eneste kryptomynten som har en grønt lys – fordi det er sentralisert og regulert, er institusjoner som banker mildere og mer tillitsfulle overfor det.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Ripple-verdi

På tidspunktet for skrivingen av denne opplæringen er Ripple verdsatt for øyeblikket til $ 0,2270. Selskapet bak mynten hevder å ha utviklet et system for å hjelpe Ripples pris gradvis å øke.

Systemet er ganske enkelt: ved utgivelsen av Ripple, 1 milliard mynter ble utstedt til publikum. Protokollen ble designet slik at det ikke kunne opprettes flere mynter – dette betyr at når du bruker XRP i en transaksjon, er beløpet du brukte borte for alltid.

Prinsippet om knapphet brukes i dette scenariet – jo mindre ringmynter det er, jo mer verdifulle blir de, akkurat som gull eller diamanter.

Med kryptomarkedet som er så ustabilt, er det vanskelig å si om dette prinsippet fungerer eller ikke. Det faktum at Ripple fremdeles er så populært, og at folk fortsetter å lete etter hvordan man kjøper Ripple, burde nok være en god indikator..

Hvordan kjøpe Ripple?

Så … Hvordan kjøpe Ripple-kryptovaluta?

Å kjøpe Ripple kan vise seg å være en mer utfordrende oppgave enn, la oss si, å kjøpe Bitcoin. Og det er ikke bare fordi Bitcoin er så populært.

Fordi Ripple er sentralisert, ikke alle de populære utvekslingsstedene for kryptovaluta viser mynten som et tilgjengelig alternativ. Mange mennesker som ser hvor de skal kjøpe Ripple, kan slå en vegg ganske fort når de ser at deres favorittkryptohandelsplattformer ikke er vert for mynten..

Folk ser også på hvordan kjøpe Ripple i USA – det er noen få nettsteder som tilbyr gode valutakurser og transaksjonsgebyrer for borgere i USA.

Jeg har sammensatt en liste over noen av de mest populære metodene og plattformene å kjøpe Ripple fra. Denne listen er ikke ordnet i en bestemt rekkefølge med mindre annet er oppgitt.

BitStamp

Hvis du tenker på hvordan du kjøper Ripple, BitStamp (av den offentlige mening) regnes som en av de mest populære og enkle måtene å gjøre det på.

Selv på Ripples offisielle nettside (ripple.com) er BitStamp øverst på listen i delen “XRP Buying Guide”. Så hvordan kjøpe Ripple på denne plattformen?

Hvordan kjøpe Ripple: Bitstamp-hjemmesiden.

Først og fremst trenger du en konto. Det kreves navn, etternavn, e-postadresse og hjemland for å opprette en profil på nettstedet. Etter det får du en unik bruker-ID og passord for kontoen din. Husk denne informasjonen – du trenger den for å logge på kontoen din!

Det er et stort skritt til som holder deg borte fra å kjøpe Ripple – du må bekreft kontoen din. Dette gjøres ved å gi legitimt bevis på din ID.

Sannheten blir fortalt at mange mennesker skyr unna ideen om å verifisere ID-ene sine når det gjelder kryptovalutaer. Disse menneskene ønsker rett og slett å drive sin virksomhet i en privat sak, og ID-bekreftelse er det motsatte av det. Du bør imidlertid huske på at Ripple er en sentralisert kryptovaluta.

Det er helt offisielt og lovlig å kjøpe, handle og selge det (med mindre annet er oppgitt av landets myndigheter eller andre myndigheter). I dette scenariet er slike bekreftelsesprosesser helt normale prosedyrer.

Merk: For ytterligere sikkerhet kan du også konfigurere en 2-faktor bekreftelsesprosess på den nyopprettede kontoen din, selv om det ikke er nødvendig.

Når du er ferdig med denne prosessen, kan du gjøre det innskudd fiat-valutaer inn på BitStamp-kontoen din og bruk dem til å kjøpe Ripple på plattformen.

Tenker på hvordan du kan kjøpe Ripple i USA? BitStamp har deg dekket – plattformen gir den tjenester til både EU- og USA-kunder likt.

Kraken

Et annet veldig populært alternativ for hvordan du kjøper Ripple i USA og EU, Kraken er en av de mer respekterte og anerkjente kryptohandelsplattformene i markedet.

Hvordan kjøpe Ripple: En omfattende guide

I lengst tid har Kraken blitt anerkjent som den mest pålitelige Bitcoin-handelsplattformen i verden. Basert i San Fransisco, ble Kraken frigitt for allmennheten tilbake i 2011 – bare to år etter oppstarten av Bitcoin. Unødvendig å si har selskapet klart det skaffe seg et rykte for seg selv.

Hvordan kjøpe Ripple-kryptovaluta på Kraken? Prosessen er ganske lik den til BitShare. Du opprett en konto, bekreft den, og fortsett med å bekrefte ID-en din og det er det – du kan begynne å handle! Du må også sette inn en fiat-valuta på plattformen for å kjøpe Ripple. Den mest brukte fiat-valutaen på Kraken er naturlig nok USD.

Hvis du spesifikt leter etter måter å kjøpe Ripple i USA, er Kraken sannsynligvis et av de beste stedene du kan henvende deg til – ikke bare er det anerkjent og pålitelig, men det er også USA-basert. Dette gjør prosessen med å verifisere kontoen din og kjøpe Ripple mye raskere og enklere.

Cex

Cex.io er enda en handelsplattform for kryptovaluta som er mye brukt av folk som leter etter hvordan du kjøper Ripple online. Selv om det ikke er så populært som de andre plattformene på denne listen, har Cex klart å bygge et rykte om en god og pålitelig kryptoutvekslingsplattform..

Hvordan kjøpe Ripple: Cex hjemmeside.

Årsaken til at du kanskje ikke har hørt om Cex, er at den mest brukes av Europeiske og britiske baserte kryptoentusiaster. Cex fungerer både som en kryptovaluta handelsplattform og en kryptomyntlommebok – Dette gjør prosessene med å kjøpe, selge handel og bytte mynter på stedet mye enklere og mer flytende.

Plattformen ble lansert i 2013 og regnes som superbegynnervennlig å bruke. En annen flott funksjon som Cex tilbyr er at de lagrer brukerens midler i offline lagringsområder – dette fungerer som et lag med ekstra ekstra sikkerhet.

Prosessen med å kjøpe Ripple på Cex er ganske grei og på linje med de andre markedsplassene på denne listen. Registrer, bekreft kontoen din og ID og deponer fiat-valutaer eller populære kryptoer som Bitcoin eller Litecoin – og det er det! Du er klar til å handle og kjøpe Ripple.

Coinbase

I ganske lang tid kunne ikke folk kjøpe Ripple på Coinbase. Imidlertid endret alt seg tilbake i 2019, da den presenterte nylig tilgjengelige kryptovalutaer, inkludert Ripple.

Coinbase er ikke bare kjent som en av de mest pålitelige utvekslingsplattformene for kryptovaluta men også som anbefalt kryptolommebok hvor du kan lagre myntene dine. Selv om Coinbase tilbyr en programvarelommebok, er den kjent for å være svært sikker.

Hvordan kjøpe Ripple: En omfattende guide

Å kjøpe Ripple på Coinbase er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere og bekrefte kontoen din. Sett deretter inn fiat-valutaer og begynn å handle Ripple.

Konklusjoner

Som du sikkert kan se selv, kryptokurver forårsaker fortsatt store bølger av spenning rundt om i verden. Folk leter ikke bare hvor du kan kjøpe Ripple – hver eneste populære kryptovaluta i markedet får dette, og lignende spørsmål ble kastet mot dem. Og sant å si – dette er en stadig voksende prosess.

Den naturlige tankegangen er at en slik situasjon vil være at hovedsakelig desentraliserte kryptokurver tar de ledende posisjonene når det gjelder allmennhetens interesse. Tross alt er hele konseptet med en kryptovaluta basert på frihet og desentralisering. Imidlertid møter vi Ripple.

Ripples vellykkede posisjonering på toppen av markedet kan bety flere ting. Det kan bety at folk fortsatt er interessert i det, at skaperne jobber med noe stort for fremtiden, at kryptovalutaen blir mer akseptert i de desentraliserte-kryptokurrency-fansamfunnene … Visst nok, men det viser absolutt at Ripple er langt fra å bli glemt.

I denne opplæringen var målet ikke bare å svare på enkle spørsmål som “hvordan kjøpe Ripple?” eller “hvor kan jeg kjøpe Ripple?”. Jeg ønsket at du skulle se det større bildet – ikke bare å finne ut om kjøpsprosessen, men også å forstå Hvorfor tusenvis av mennesker over hele verden leter etter “hvordan kjøpe Ripple-kryptokurrency?”.

Siden det kan være vanskelig å finne en pålitelig utvekslingsplattform, bør du sjekke ut Coinbase, Binance og Kraken.

Vel, vi har nådd slutten av “Hvordan kjøpe Ripple?” opplæringen. Jeg håper du vil bruke informasjonen du lærte for å finne den beste Ripple-handelsplattformen der ute!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map