Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: En grundig guide

I løpet av de siste årene har det blitt tydelig at kryptovalutaer har blitt kjent og brukt av mange flere forskjellige grunner enn bare å tjene penger. Selv den gjennomsnittlige kryptovalutaentusiasten er vanligvis interessert i mer enn bare mynten eller token selv – disse kryptoene representerer store og ofte humanitære mål som strekker seg mye bredere enn bare økonomisk gevinst.

I dag, i denne veiledningen, skal vi snakke om en slik kryptovaluta – vi lærer hva som er NEM og hvordan du kjøper NEM-kryptovaluta.

Først og fremst skal jeg introdusere NEM generelt – hva det er, hvilket formål tjener det og så videre. Jeg vil også fortelle deg om en veldig interessant beslutning som selskapet tok mens de sto overfor et stort problem, og jeg vil snakke om NEMs mest unike funksjoner. Etter det vil vi snakke om hva som er og hvordan du kjøper XEM – symbolet bak NEM.

Anerkjenner NEM-kryptovaluta

Kort oppsummert, NEM (New Economy Movement) er en peer-to-peer-plattform som ble skapt for å styrke og fremme den økonomiske friheten som blokkjeder gir.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Litt forvirrende, ikke sant?

De opprinnelig formål av skaperen bak NEM var å skape en helt uavhengig, samfunnsbasert kryptovaluta. Skaperen og utvikleren (en “Bitcoin Talk” forumbruker kalt UtopianFuture) ble inspirert av NXT – et betalingsnettverk for kryptovaluta utviklet hele veien tilbake i 2013.

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: NEM-hjemmesiden.

UtopianFuture opprinnelig ment å lage en gaffel med NXT, men etter å ha lagt merke til at en original, uavhengig kode var en bedre idé, han lanserte NEM i begynnelsen av 2014.

Helt siden starten var plattformen det fokusert på å lage en blockchain det ville være både raskere og mer skalerbart enn de eldre versjonene – dette er faktisk de to store problemene som vanligvis er forbundet med blockchain, generelt.

Historie

Hvis du tenker på hvordan du skal kjøpe NEM-kryptovaluta, er det en noen viktige punkter bør du vite om plattformens historie.

Som jeg allerede har nevnt, er første versjon av NEM ble introdusert på starten av 2014, men en stabil versjon av plattformen ble ikke gitt ut før midten av 2015.

NEM begynte å få trekkraft og ble i 2016 lagt merke til av en stor kryptoutvekslingsplattformoperatør i Japan som ringte Teknisk Bureau. Selskapet og skaperen av NEM ble enige om en partnerskapsavtale som involverte etableringen av en ny blockchain.


Tenker hvordan du skal kjøpe NEM-kryptovaluta? Du bør være nysgjerrig på en veldig interessant begivenhet som skjedde i begynnelsen av 2018. NEM ble bare nylig implementert i en av de japanske hovedutvekslingsplattformene for kryptovaluta., Coincheck. På grunn av dårlig sikkerhetsimplementering under den første overføringen skjedde en hacking – hackerne stjal NEM-mynt verdt $ 400 millioner USD.

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: En grundig guide

Dette er imidlertid ikke den interessante delen. Det som virkelig er interessant er hva teamet bak NEM valgte å gjøre med det. Den logiske ruten her var å implementere det som er kjent som en hard gaffel inn i NEM-blockchain. Hardgafler er det ekstreme oppdateringer som endrer kjernen i blockchain som de er implementert i.

Dette ville ha tillatt skaperne av kryptovalutaen å endre alt de ønsket i systemet. I stedet for å gjøre det valgte de imidlertid å installere et automatisk merkesystem.

Dette nye systemet merket NEM-mynter som ble stjålet og spores transaksjonen de ble brukt i. Etter bare flere måneder avsluttet NEM-teamet dette prosjektet – de hadde nok informasjon til å gi de lokale politimyndighetene.

Hvis du er en person som leter etter hvordan du kjøper NEM-kryptovaluta, bør denne informasjonen være veldig interessant for deg. Selskapet bak NEM valgte en veldig uvanlig rute for å løse et stort problem – og det gjorde underverker.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Hvorfor er NEM unikt?

Før vi går videre, bør jeg nevne en ting – når du søker på nettet om hvordan du kjøper NEM-kryptovaluta, kan du støte på andre mennesker som leter etter hvordan du kjøper XEM.

Husk at dere begge snakker om det samme – det er bare det NEM er navnet på hele prosjektet, samtidig som XEM er navnet på faktisk kryptovaluta. Det burde imidlertid ikke være en plage – folk er vant til å kalle mynten også NEM.

Hvordan kjøpe NEM Cryptocurrency: XEM fordeler.

Hva gjør NEM unikt og skiller seg ut fra den enorme mengden andre lignende kryptovalutaer? Vel, en av de største tingene må nok være bevis på viktigheten.

PoF

Som du kanskje ikke vet, er kryptovalutaer vanligvis basert på to kontrakter – Bevis for arbeid og Bevis for innsats.

Bevis for arbeid i for tiden den mest populære. Mynter som Bitcoin, Ethereum og andre ordinære kryptokurver bruker PoW-kontrakter i sine blokkjeder. Måten disse kontraktene fungerer på er at de tillater gruvedrift av kryptomynter – systemet ditt jobber (gruver), og for det blir det belønnet en liten mengde kryptovaluta.

Dette var den opprinnelige måten å skaffe seg kryptovalutaer (Bitcoin er basert på denne kontrakten), men nå blir det den verste metoden for å gjøre det – PoW-kontrakter krever enorme gruvedrift utstyr (gårder) og en ufattelig mengde strøm for å være effektiv.

De Bevis for innsats Kontrakten anses å være det bedre og mer levedyktige alternativet – det eliminerer gruvedrift og belønner kryptomyntholdere for å sette myntene sine og dermed gi medium for transaksjoner som skjer i blockchain. Mange nye kryptovalutaer implementeres PoS – selv Ethereum overgår sakte mot det også.

Imidlertid er det et tredje alternativ som mange mennesker som leter etter hvordan man kjøper NEM-kryptokurrency glemmer – Bevis for viktighet. Med denne kontrakten blir myntholderdeltakelse i samfunnet og selve transaksjonene belønnet med den samme kryptomynten (i dette tilfellet – NEM-mynten).

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: NEM-økosystem.

Det er litt av en komplisert prosess, og jeg skal ikke gå grundig i å prøve å forklare den (det vil ta veldig lang tid), men det jeg kan si er at hvis du vil bli et aktivt medlem av NEM-samfunnet, må du skaffe deg 10000 XEM-mynter og vent på at de skal investere (de gjør det passivt mens du holder deg i lommeboken din).

Ved å implementere dette, er det nåværende teamet bak NEM håper å revolusjonere blockchain og føde en ny og sterkere plattform. Hvis du leter etter hvordan du kjøper NEM-kryptovaluta, bør du definitivt investere mer tid i å undersøke dette grundig.

Rask og skalerbar

En annen grunn til at NEM anses å være unik, er at det er det relativt rask og skalerbar, spesielt sammenlignet med de eldre kryptovalutaene i markedet. Dette skyldes noen grunner, men de viktigste er alle sentrert rundt måten denne plattformen blir opprettet og utviklet på.

Nå som vi har fått alt det tekniske ut av veien, kan vi begynne å snakke om hvordan vi kan kjøpe NEM – eller rettere sagt, hvordan kjøpe XEM. Til å begynne med, la oss ta en titt på NEMs faktiske situasjon innen kryptovalutamarkedet – det er prissvingninger og sannsynlige scenarier for fremtiden.

NEM-pris

Nedenfor kan du se XEM-pris gjennom årene av dets eksistens.

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: En grundig guide

Det er tydelig at NEM hadde en litt treg start – dette kan være på grunn av prosjektets manglende publisitet eller skaperens nisje originale idé. Du kan sikkert se at den XEM-prisen opplevde noen svinger – den største krasjen skjedde tilbake i januar 2018. Det er faktisk noen grunner til det.

unødvendig å si, Coincheck blir hacket og så enorme mengder av mynten som ble stjålet, påvirket definitivt XEM-prisen ganske mye. Men det skjedde slik at dette innbruddet skjedde på et tidspunkt da kryptovalutamarkedet som helhet var på et veldig dårlig sted – i overgangsperioden fra 2017 til 2018 opplevde markedet et krasj som aldri før. De fleste kryptovalutaprisene falt – noen sluttet faktisk aldri å krasje.

Dette kan imidlertid ikke sies om NEM. Hvis du fortsatt tenker på hvordan du skal kjøpe NEM-kryptovaluta, bør dette være noen veldig gode nyheter – NEM-mynten har faktisk sluttet å falle i pris og har begynt å stabilisere seg. Ta en titt på denne NEM-prisforutsigelsesguiden for å finne ut hva du kan forvente deg i fremtiden.

I skrivende stund, den nåværende XEM-prisen er $ 0,04 USD. Det faller lett inn i kategorien øre mynter – mynter som er verdt mindre enn en dollar og er gode for nybegynnere som leter etter hvordan du kjøper XEM.

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta?

Med all den informasjonen som er gitt og ute av veien, kan vi endelig snakke om hvordan vi kan kjøpe NEM-kryptokurrency. Naturligvis vil du sannsynligvis ønske det gjør det med et kreditt- eller debetkort, for moro skyld bekvemmelighet – det er tross alt den beste måten å kjøpe NEM på! Før det er det aller første du må gjøre å finne en NEM kryptovaluta lommebok.

NEM lommebok

Å velge en riktig NEM-lommebok bør være din prioritet nummer én. Det er ingenting viktigere enn en sikker og sikker kryptovaluta-lommebok – hvis alle XEM-myntene dine blir stjålet på grunn av en svak lommebok, vil du definitivt ikke være interessert i hvordan du kjøper NEM-kryptovaluta.

Heldigvis er det en flott lommebok tilgjengelig – NEM Nano Lommebok. Denne lommeboken er spesielt designet for XEM-mynter – den støttes av de fleste operativsystemer (den er en stasjonær lommebok, så det bør ikke være noen problemer for Windows-, iOS- eller Linux-brukere), har et øyeblikkelig utvekslingsalternativ via Changelly-handelsplattformen og , viktigst, er sikre.

Hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta: En grundig guide

Et annet fantastisk alternativ som Nano-lommeboken gir, er at den støtter Trezor – en av de mest sikre og elskede maskinvarekryptovaluta-lommebøkene i markedet. Hvis du er seriøs i søket etter hvordan du kjøper XEM, bør du definitivt vurdere å skaffe deg Trezor og lagre myntene dine der.

Kjøpe mynten

Nå som du har lommeboken din, kan du begynne å lete hvor du kan kjøpe NEM. Saken med denne kryptovalutaen er at den ikke er så lett å kjøpe som, la oss si, Bitcoin. Du kan ikke kjøpe NEM ved hjelp av fiat-valutaer (dollar, euro osv.). Den beste og mest optimale måten å kjøpe XEM-mynten på er å kjøpe Ethereum (hvis du fortsatt ikke har den) og deretter bruke den til å kjøpe NEM.

Så hvor skal jeg kjøpe NEM? Vel, det er ganske enkelt – som jeg allerede har nevnt, hvis du har Nano lommebok, den har en integrert Changelly trading tilgang. Changelly er en av de mer populære utvekslingsplattformene for kryptovalutaer der ute – det er anerkjent, trygt og har et fast gebyr på 0,5% per transaksjon (kryptovalutabasert transaksjon, det vil si).

Hvis du likevel trenger å kjøpe Ethereum, kan det bli litt kostbart å gjøre det med fiat-valutaer – Changelly legger ikke egentlig vekt på dette, og det er en av de viktigste problemene folk har med denne plattformen..

Når du har kjøpt Ethereum, tilbyr Changelly flott ETH til XEM valutakurser. Prosessen skal være relativt rask og jevn – bare legg inn en bestilling av mengden XEM-mynter du vil ha, og vent – de nye myntene dine skal komme på bare et par timer! Hvis du vil sjekke ut andre kryptovaluta-børser, anbefaler jeg sterkt Coinbase og Binance.

Konklusjoner

Mest sannsynlig, hvis du leter etter hvordan du kjøper NEM kryptovaluta, du tenker på hvordan du kan støtte hele prosjektet og ikke bare tjene på at mynten egentlig ikke vet noe eller bryr seg om selve plattformen.

Det er mange innovative og til og med banebrytende kryptokurrencybaserte prosjekter som for tiden er i markedet og er verdt å være oppmerksom på – selv om det kan være vanskelig å velge, er NEM sikkert en av dem. Selskapets tilnærming til spørsmål og deres problemløsningsmetoder er en god indikasjon på dette – etter Coincheck-hacket, kunne de lett ha implementert en hard gaffel.

Visst, dette ville ha vært en skadelig forandring, og ingen visste egentlig hvor det ville føre, men det ville ha løst det aktuelle problemet. Teamet bak NEM valgte imidlertid den vanskeligere, men enda mer smarte måten ut – og det fungerte.

I denne veiledningen har vi snakket om hva som er NEM, hvor du kan kjøpe NEM og hvorfor du bør vurdere det i utgangspunktet. Hvis du fortsatt er interessert i hvordan kjøpe NEM-kryptovaluta, du bør absolutt gjøre mye omfattende undersøkelser og chatte med folk på nettet før du bestemmer deg for om mynten er verdt å kjøpe i utgangspunktet.

Søk også etter eksperter fra kryptovaluta på nettet – det er folk som har fulgt myntenes (og selskapets) fremgang helt siden første dag.

Vel, vi har nådd slutten av opplæringen “Hvordan kjøpe NEM Cryptocurrency”. Bare for å oppsummere – få en trygg og pålitelig lommebok, finn en anerkjent kryptohandelsplattform (Coinbase og Binance er gode alternativer) og bytt ETH til XEM. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map