Hvordan kjøpe IOTA: Hvor og hvordan

Hei hei! Krypto nybegynnere! Velkommen til denne guiden om hvordan du kjøper IOTA-kryptovaluta!

Har du en venn som ikke slutter å snakke om den neste "stor ting" i krypto? Vel, det gjør jeg også!

Først snakket de om Bitcoin, så fortalte de deg om Litecoin. Deretter var det Ethereum, Ripple, EOS, Cardano, bla bla bla…

Listen over kryptokurver blir lenger og lenger for hver dag! Hva om du neste gang du ser den irriterende vennen din, forteller du om den neste store tingen i stedet?

Vel, i denne guiden skal jeg snakke litt om en av de mest spennende kryptovalutaene, IOTA. Jeg skal fortelle deg hva som gjør IOTA annerledes (hvis du ikke allerede visste det), og så vil jeg fortelle deg noen av de beste måtene å kjøpe IOTA-mynt på.

Jeg vil også vise deg hvordan du kjøper IOTA ved hjelp av en av de mest populære kryptovaluta-børsene rundt – Binance.

Jeg burde nok fortelle deg hva IOTA er (kort) før jeg forteller deg hvordan du skal kjøpe IOTA. Så, hva er IOTA?

En kort IOTA-forklarende

Hvordan kjøpe IOTA

Siste Coinbase-kupong funnet:

IOTA ble lansert i 2016 av David Sonstebo, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener og Serguei Popov.

IOTA er forkortelse for, Internet of Things Application. IOTA er designet for å brukes av alle maskiner og apparater som er koblet til internett.

Tenk deg det! I fremtiden kan IOTA være nettverket som hjelper en førerløs lastebil med å levere melk til huset ditt som kjøleskapet ditt bestilte for deg! Det er også en kryptovaluta med stor forskjell.

Hvordan fungerer IOTA?

IOTA har ikke gruvearbeidere eller belønninger, det har ikke en gang en blockchain! I stedet bruker den en rettet asyklisk graf (DAG). Det er en veldig komplisert måte å si at brukere bekrefter hverandres transaksjoner. DAG IOTA bruker kalles Tangle.


Hvordan IOTA floker fungerer

Når brukere foretar en transaksjon ved hjelp av Tangle, vil enheten deres verifisere to andre transaksjoner før transaksjonen blir behandlet. Det er litt som å holde en dør åpen for å slippe to personer gjennom før noen andre holder døren åpen for deg. Så hvorfor er dette bedre enn å bruke en blockchain?

IOTA har ikke gruvearbeidere, så det har ikke transaksjonsgebyrer. IOTA er gratis å bruke! Det er også veldig raskt. IOTA kan behandle om 1000 tp / s. IOTA er gratis, det er raskt og leverer melk (slags)!

Uansett, nå som vi har dekket det, la oss komme til hovedtemaet i denne artikkelen – Hvor og hvordan kjøpe IOTA.

Å kjøpe IOTA er ikke som å kjøpe Bitcoin fordi ikke alle kryptobørser tilbyr IOTA for handel.

Her er fire av de beste børsene for å kjøpe IOTA-mynt. Jeg begynner med Binance …

Hvor kan jeg kjøpe IOTA: Binance

Hvordan kjøpe IOTA på Binance

Binance er en kinesisk krypto-til-kryptohandel. Dette betyr at du bare kan kjøpe eller selge kryptovalutaer med andre kryptovalutaer.

Hvis du vil kjøpe kryptovalutaer med din lokale fiat-valuta – som amerikanske dollar eller japanske yen – må du først besøke en annen børs. Jeg vil anbefale en bytte som Coinbase for nybegynnere som vil kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av fiat-valutaer.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Binance Trading Funksjoner

Binance er en av verdens største krypto-børser. Det er behandlet mer enn 2,5 milliarder kroner Amerikanske dollar handler i løpet av det siste døgnet. Dette kalles dets 24-timers handelsvolum.

Binance tilbyr grunnleggende og avanserte handelsfunksjoner. De avanserte innstillingene vil trolig være for kompliserte for de fleste nybegynnere. Hold deg til grunnleggende handelsinnstillinger, så vil du ha det bra. Hvis du er trygg og vil lære, er utformingen av Binance tydelig og full av nyttig informasjon.

Binance-avgifter

Du må gjøre et innskudd før du kjøper IOTA-mynten. For å gjøre dette overfører du bare enten Bitcoin eller Ethereum fra en annen børs til Binance-kontoen din. Det er ingen gebyr for dette, og når kontoen din er finansiert, er du klar til å kjøpe IOTA-mynt.

Du betaler et gebyr på 0,1% av handelsbeløpet når du kjøper IOTA med Binance. Du får en 50% gebyrrabatt, men hvis du bestemmer deg for å konvertere midlene dine til Binance Coin (BNB) før du kjøper IOTA. Dette betyr at du bare betaler et gebyr på 0,05%!

Når du vil trekke IOTA-en din, blir du belastet 0,5 IOTA.

Nå vet du hvor billig det er å kjøpe IOTA-mynt med Binance. Men hvor trygt er det?

Binance Security

Binance tilbyr brukerne tofaktorautentisering. Børsen ble angrepet av hackere i mars 2018. De klarte imidlertid ikke å stjele brukerfond før Binance-teamet stoppet dem. Binance er faktisk en trygg og pålitelig plattform.

Hvordan kjøpe IOTA på Binance

Merk: Tofaktorautentisering er der brukerens konto har to typer passord.

Neste, ta en titt på å kjøpe IOTA med Bitfinex …

Bitfinex

hvordan kjøpe iota 5Bitfinex ble åpnet i 2012 og er basert i Hong Kong, Kina. Det tilbyr å handle med amerikanske dollar, euro og kryptovaluta. Dette betyr at du kan finansiere kontoen din uten å måtte besøke en annen børs først.

Bitfinex-handelsfunksjoner

Bitfinex behandlet mer enn 1,5 milliarder kroner Amerikanske dollar handler i løpet av det siste døgnet.

Bitfinex tilbyr mer avanserte handelsfunksjoner enn de fleste nybegynnere vil kunne bruke. Børsen er designet for erfarne handelsmenn og handelsselskaper. Imidlertid vil de fleste brukere finne nettstedet enkelt nok til å bruke IOTA-mynt.

Bitfinex-avgifter

Det er ingen avgift hvis du finansierer kontoen din med kryptovalutaer. Som nybegynner vil du sannsynligvis ønske å finansiere kontoen din med USD eller EUR. For å gjøre dette kan du bruke bankoverføring som vil bli belastet med et gebyr på 0,1%.

Du kan velge hvordan du kjøper IOTA med Bitfinex. Du kan være en produsent eller en taker. Takers betaler høyere handelsavgifter enn produsenter. Taker-handler på mindre enn 500 tusen USD vil bli belastet med et gebyr på 0,2%. For samme handel vil en produsent bli belastet 0,1%. De fleste nybegynnere vil kjøpe IOTA-mynt som takere. Det er en jevnere og enklere måte å handle på.

Merk: En produsent er en handelsmann som vil handle kryptovaluta for en pris som ikke allerede er notert på børsen. En taker vil handle kryptovaluta for en pris som allerede er oppført. En bestillings bestilling blir fylt ut umiddelbart. En produsent må kanskje vente til en taker godtar prisen.

Når du vil trekke IOTA-en din, blir du belastet 0,5 IOTA. Så, å kjøpe IOTA med Bitfinex er litt dyrere enn med Binance, men er det tryggere?

Bitfinex sikkerhet

Bitfinex prisdiagram

Bitfinex har blitt hacket flere ganger. I mai 2015 stjal en hacker 1500 Bitcoin. I et nytt angrep, 119.796 Bitcoin ble stjålet. Plattformen hadde returnert midler til alle brukere som hadde tapt penger innen april 2017. Bitfinex forbedret også sikkerhetsfunksjonene mye. To-faktor autentisering tilbys brukere og 99,5% av alle midlene er lagret offline.

Hvor kan jeg kjøpe IOTA neste? Binance og Bitfinex har begge billige og enkle måter å kjøpe IOTA-kryptovaluta på. Hva med Gate.io?

Gate.io

Hvordan kjøpe IOTA på gate.io

Gate.io er en krypto-til-kryptobørs som ble lansert i 2017. Den er tilgjengelig på engelsk og kinesisk.

Gate.io prøver å gi brukerne tilgang til spennende nye kryptokurrencyprosjekter – som IOTA!

Gate.io handelsfunksjoner

Selv om det er en ny sentral, er Gate.io en av de travleste. Dets 24-timers handelsvolum er

mer enn 2 milliarder kroner Amerikanske dollar.

Gate.io tilbyr mer enn 250 forskjellige handelspar. Dette vil være for mye valg for de fleste nybegynnere. Børsen er imidlertid godt designet, og de fleste handelsmenn bør synes det er enkelt å bruke.

Merk: Handelspar er de to valutaene der det tilbys en valutakurs. Et handelspar ser slik ut; 1 BTC = 8,662 USD.

Gate.io-avgifter

Du må finansiere din Gate.io-konto med kryptovaluta før du kjøper IOTA. Du blir ikke belastet for dette.

En kostnad på 0,2% av handelsbeløpet vil bli gjort for kjøp av IOTA.

Uttak av IOTA belastes med et gebyr på 0,1 IOTA

Som du kan se, er Gate.io-avgifter enkle å forstå, noe som er bra for nybegynnere. Hvor trygt er det å kjøpe IOTA-mynt med Gate.io?

Gate.io sikkerhet

Gate.io har ikke blitt hacket, noe som er bra. Det har imidlertid bare vært live i et år, så jeg vil bli overrasket om det allerede hadde mistet brukerfond! Plattformen tilbyr tofaktorautentisering samt SMS-varsler. Den har også separate passord for tilgang til kontoer og for flytting av midler.

Børsene jeg har fortalt deg om så langt, gir deg noen gode måter å kjøpe IOTA på. Men er vår neste bytte bedre enn resten? La oss sjekke ut HitBTC…

HitBTC

Hvordan kjøpe IOTA 8

Den siste børsen på listen vår over hvor du kan kjøpe IOTA er HitBTC. HitBTC er basert i Hong Kong, Kina og har vært live siden 2013. Det er nok en krypto-til-krypto-utveksling. Beklager, nybegynnere! Du må kjøpe Bitcoin fra en meglerbørs før du kan handle her.

HitBTC-handelsfunksjoner

HitBTC er den minste børsen jeg har snakket om. Den har et døgnåpent handelsvolum på ca. 323 millioner USD.

HitBTC er ikke designet for nybegynnere. Den har mange funksjoner som mer erfarne handelsmenn vil elske. Disse inkluderer marginhandel og stop-limit ordrer. Imidlertid kan plattformen fortsatt brukes av nybegynnere som kjøper IOTA! Men hvor mye vil det koste?

HitBTC-avgifter

Å sette inn Bitcoin på kontoen din vil koste 0,0006 BTC.

HitBTC bruker maker / taker-systemet for sine handelsavgifter. Taker handler belastes 0,1% av handelsbeløpet. Produsenter blir ikke belastet noe!

Hvis du tilbyr å kjøpe IOTA til en pris som er høyere enn de som er notert på børsen, betaler HitBTC deg 0,01% av handelsbeløpet. Dette kalles en rabatt. Ganske kult, he?

HitBTC Security

HitBTC er veldig trygt! Det var offer for et hack like etter at det ble åpnet, men har vært veldig seriøst med brukersikkerhet siden. Plattformen bruker funksjoner som nødstopp og kryptering for å beskytte brukerdata og midler.

HitBTC har også tofaktorautentisering og forteller brukerne når kontoen deres har blitt åpnet av en ukjent IP-adresse.

Så, nå som spørsmålet ditt "Hvor kan jeg kjøpe IOTA?" har blitt besvart, vet du nå hvor du kan kjøpe IOTA med noen av de beste børsene på markedet. La oss se hvilken børs som er best, så viser jeg deg hvordan du kjøper IOTA med den vinnende børsen!

Og vinneren er…

Jeg tror den beste utvekslingen for nybegynnere for å lære å kjøpe IOTA med er Binance. Alle de fire børsene er gode plattformer for å lære å kjøpe IOTA. Imidlertid tilbyr Binance brukerne en trygg, billig og enkel måte å kjøpe IOTA-kryptovaluta på.

Så la oss ta en titt på kjøpsprosessen av IOTA gjennom Binance. Vær imidlertid oppmerksom på at andre utvekslingsalternativer fortsatt er ganske gyldige – alt du trenger å gjøre er ta en dypere titt på hver enkelt av dem, og bestem hva som passer deg best!

Merk: I dette eksemplet vil jeg vise deg hvordan du kjøper IOTA med Bitcoin. Hvis du foretrekker å bruke Ethereum, følg deretter trinnene, uansett hvor det står Bitcoin (eller BTC), erstatt det med Ethereum (ETH).

Hvordan kjøpe IOTA ved hjelp av Binance: Registrer deg

Du trenger en Binance-konto før du lærer hvordan du kjøper IOTA. For å registrere deg, gå til Binance-hjemmesiden og klikk på Registrere.

Hvordan registrere deg på Binance

Sørg for at du velger et sterkt passord og en e-postadresse som har sine egne tofaktorautentiseringsinnstillinger. Deretter blir du bedt om å fullføre en enkel bekreftelsesoppgave. Og det er det! Du er nå registrert og bekreftet. Nå skal jeg vise deg hvordan du kjøper IOTA.

Raskt tips: Du får muligheten til å konfigurere tofaktorautentisering når du logger på for første gang. Sørg for at du gjør dette, det er veldig viktig! Du må laste ned Google Authenticator som du kan gjøre her.

Finansiering av kontoen din

Gå til for å finansiere kontoen din Midler og så Innskudd / uttak. Deretter må du velge kryptovalutaen du vil sette inn på kontoen din.

Hvordan finansiere kontoen din på Binance

For eksempel, hvis du har Bitcoin lagret på en annen børs og du vil bruke den til å kjøpe IOTA, velg Innskudd innen Bitcoin rad. Binance vil nå vise deg Bitcoin-innskuddsadressen du kan sende Bitcoin til.

Nå må du gå til børsen som har din Bitcoin og sende Bitcoin til adressen Binance ga deg. Når kontoen din er finansiert, kan du få 50% avgiftsrabatt jeg snakket om tidligere. For å gjøre dette, gå til Brukersenter i kontoen din og sørg for at rabatten er . Det ser slik ut;

Hvordan kjøpe IOTA 11

Og nå, øyeblikket vi alle har ventet på …

Gjøre en handel

Binance har to handelsinnstillinger; grunnleggende og avansert. Bruk de grunnleggende innstillingene til du er mer erfaren. For å velge handelsinnstillinger, gå til Utveksling og velg Grunnleggende. La oss nå kjøpe IOTA!

Du vil bli vist en lang liste over handelspar på Basic trading-skjermen. Finn IOTA / BTC. Velg dette paret. Det vil se slik ut;

Hvordan kjøpe IOTA-aksjer

Deretter fyller du ut bestillingsskjemaet med mengden IOTA du vil kjøpe. Når du har gjort det, klikker du på Kjøp IOTA og det er det! Du er nå den stolte eieren av en av de raskest voksende kryptovalutaene på markedet.

IOTA-balanse

Nå som du vet hvordan du kjøper IOTA, trenger du et sted å si det. Det er en veldig dårlig idé å legge igjen kryptovaluta på børser. Binance belaster faktisk brukere med inaktive midler et gebyr. Det beste stedet å beholde alle kryptovalutaer er i din egen sikre lommebok.

Merk: En lommebok er der du oppbevarer alle kodene du trenger for å få tilgang til kryptovalutaen din. En lommebok kan være programvare, maskinvare, online eller offline. Du bør prøve å bruke mer enn en type lommebok for å lagre kryptokodene dine. Og husk: Hold dem sikre! Lommebøker er veldig viktige.

Konklusjon

I begynnelsen av denne guiden lurte du på, “hvor kan jeg kjøpe IOTA?”, Og nå vet du hvor og hvordan du skal kjøpe IOTA. Det var tross alt ikke så vanskelig?

Hva skal du gjøre nå? Du bør gå ut og finne din irriterende venn. Fortell dem alt om, “The Next Big Thing in Crypto”. Du kan fortelle dem om hva IOTA er og de fire beste stedene å kjøpe den. Du kan til og med fortelle dem hvordan du kjøper IOTA med Binance. Bare ikke fortell dem om gebyrrabatten!

Hvis du har funnet denne guiden lett å følge og nå har kjøpt din egen IOTA, vennligst gi meg beskjed! Tror du også at IOTA er neste Ethereum? Eller er det bare sprøytenarkoman? Er det et bedre sted enn Binance å kjøpe det? Inntil neste gang nybegynnere av krypto, farvel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map