Hvordan kjøpe Electroneum: Nybegynnerveiledning for kjøp av Electroneum

Hei alle sammen. Velkommen til en annen trinnvis guide, i dag skal jeg vise deg hvordan du kjøper Electroneum!

Med så mange forskjellige kryptovalutaer å velge mellom, kan det være hodepine å vite hvilken man skal investere i. Imidlertid antar jeg at ved å besøke denne artikkelen, har du bestemt at Electroneum-mynten er verdt investeringen din! Vel, jeg har noen gode nyheter for deg – du har kommet til rett sted.

Visste du forresten at du kan gruve Electroneum ved hjelp av en mobiltelefon! Kult, ikke sant? Dette er grunnen til at det blir så populært!

Som med alle kryptovalutaer er det aldri noen garanti for at et prosjekt vil lykkes. Så først trodde jeg at jeg ville dele med deg litt bakgrunnsinformasjon før jeg viste deg hvordan du kjøper Electroneum.

Deretter vil jeg gjennomgå tre av de beste børsene å kjøpe Electroneum fra, etterfulgt av en enkel trinnvis guide som viser deg nøyaktig hvordan du kjøper Electroneum for første gang.

Så hva venter du på? La oss hoppe inn i det!

Hva er Electroneum?

Electroneum ble opprettet i september 2017. ICO (det første mynttilbudet) endte tidlig da det nådde sitt harde kort på $ 40 millioner. Interessant nok var Electroneum det første britiske baserte teamet som lanserte en ny kryptovaluta.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Merk: En hard cap er det maksimale beløpet et nytt kryptoselskap ønsker å samle inn. En soft cap er et minimumsbeløp det må samles inn for at prosjektet skal starte.

Electroneum-plattformen ble opprettet ved å forge Monero-koden. Det er for tiden 6,698 milliarder Electroneum i omløp og bare 21 milliarder kan noen gang opprettes.

Merk: Når jeg snakker om “forking” av en annen blockchain, betyr det at den opprinnelige koden kopieres, men endres for å gjøre forbedringer. Kjente eksempler på gafler inkluderer Ethereum Classic (fra Ethereum) og Bitcoin Cash (fra Bitcoin).

Ideen med Electroneum-teamprosjektet er å lage en kryptovaluta som kan brukes av alle med mobiltelefon. Dette er veldig nyttig for de som bor i fattige land, ettersom folk flest ikke har tilgang til en PC eller bærbar PC.

Årsaken til at prosjektet ser ut til å bli stort i utviklingsland er at det for tiden koster mye penger å sende midler internasjonalt. For eksempel koster det å bruke Western Union til å overføre $ 200 til Afrika gjennomsnitt på 12% i avgifter, som betyr at mottakeren vil tape $ 24. Dette er mye penger for mange mennesker, spesielt de som lever i fattigdom.

Ved å laste ned den brukervennlige Electroneum-mobilappen, kan folk sende og motta ETN-mynter på bare noen få minutter, til en kostnad på mindre enn en dollar. Det er en enorm besparelse, ikke sant ?! Og et av svarene på hvordan du kjøper et Electroneum-spørsmål.


En annen veldig kul funksjon er at Electroneum-appen lar deg gruve mynter fra mobiltelefonen din! Gruvedrift er prosessen med å bruke datakraft for å verifisere transaksjoner på blockchain. Når du gruver populære mynter som Bitcoin, trenger du imidlertid veldig kostbar maskinvare som bruker mye strøm.

Alt du trenger å gjøre for å bryte Electroneum er imidlertid å laste ned appen, logge på og klikke på start gruvedrift. Det er det! Ingen spesiell maskinvare, ingen programmeringskunnskap og ingen dyre strømregninger!

Prisytelsen til Electroneum har vært ganske inkonsekvent siden den ble lansert. Da den først begynte å handle, ble den priset til $ 0,09 per mynt og nådde høyder på $ 0,22 i begynnelsen av januar 2018.

Tre måneder senere falt den imidlertid ned til bare $ 0,02. Dette er ganske normalt for kryptovalutaer, ettersom prisene ofte kan endres raskt. Å tjene penger med investering i kryptovaluta handler noen ganger om god timing!

Så nå som du vet hva prosjektet gjør, la oss finne ut hvor du kan kjøpe Electroneum!

Hvor å kjøpe Electroneum

Hvordan kjøpe et Electroneum-spørsmål følges alltid av hvor du kan kjøpe Electroneum ett. Siden Electroneum-mynten er ganske ny kryptovaluta, er det bare noen få børser du kan kjøpe den fra. Jeg vil dekke hver av disse børsene og fordelene og ulempene, slik at du kan bestemme hvilken som er best for deg. Din beslutning kan være basert på tilgjengelige betalingsmåter, avgifter eller kanskje noe annet.

Kucoin

Kucoin-børsen ble opprettet i mai 2017 og ligger i Hong Kong. Det lar brukerne kjøpe, handle og selge over 70 forskjellige kryptovalutaer, inkludert Electroneum. Dessverre tillater ikke Kucoin deg å bruke fiat-penger til å sette inn eller ta ut, så du må finansiere kontoen din ved hjelp av en annen kryptovaluta..

Hvis du ønsker å kjøpe ETN på Kucoin, kan du bytte den med enten Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH). Handelsvolumet for begge disse myntene er bra, så du bør ikke ha noe problem med å finne en selger!

Kucoin-avgifter er også veldig bra, og hver handel koster bare 0,1%. Innskudd er alltid gratis, men uttak koster penger, og beløpet vil avhenge av kryptovalutaen du vil ta ut.

Du trenger heller ikke oppgi identifikasjon for å begynne å handle, så lenge du ikke ønsker å kjøpe eller selge mer enn 2 Bitcoin (eller tilsvarende) per dag!

En annen god ting med Kucoin er at kundeservicen er utmerket, slik at brukerne kan få støtte via telefon, e-post og til og med live chat. Det er også et heltids sikkerhetsteam på Kucoin, som sørger for at pengene dine forblir trygge.

Så, Kucoin får tommelen opp fra meg!

La oss nå se på mitt andre forslag i denne “Hvordan kjøpe Electroneum” -guiden.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Kryptopi

Ligger i New Zealand, Kryptopi har tilbudt sine byttetjenester siden 2014. De viser mer enn 500 forskjellige kryptovalutaer å kjøpe og selge, noe som gjør den til en av de største børsene for valg.

Cryptopia har til og med en online markedsplass (i likhet med eBay), hvor du kan kjøpe og selge alt fra elektronikk til bøker i bytte mot kryptokurrency!

De eneste fiatinnskuddene som Cryptopia tillater, er New Zealand dollar, og du kan bare gjøre dette direkte fra en New Zealand bankkonto. Ellers kan du sette inn penger ved hjelp av en kryptovaluta som Ethereum.

Hvis du vil kjøpe Electroneum med Cryptopia, kan du bytte det mot Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) eller Tether (USDT). Så mange alternativer å velge mellom!

Hver gang du handler, betaler du et gebyr på 0,2% på mynten du selger. Hvis du for eksempel selger 2 Bitcoins for Electroneum, betaler du et gebyr på 0,004 BTC.

Cryptopia er registrert hos regjeringen i New Zealand, noe som betyr at de må ta sikkerhet veldig alvorlig. Hvis du bare setter inn penger med kryptovaluta, er alt du trenger å gjøre å bekrefte e-postadressen din. Når du har gjort dette, kan du deretter ta ut opptil $ 5000 per dag. Hvis du bestemmer deg for at du trenger mer, kan du øke dette til $ 50000 per dag ved å bekrefte identiteten din.

En annen god ting, for alle nybegynnere der ute, er at Cryptopia ikke har noen avanserte funksjoner, noe som gjør det veldig enkelt å bruke!

Dessverre er det ingen live chat eller telefonstøtte når du ” er i tvil om hvordan du kjøper Electroneum, men du er i stand til å skaffe deg en supportbillett på nettstedet..

Qryptos

Den tredje mulige utvekslingen å vurdere i denne “Hvordan kjøpe Electroneum” -guiden er Qryptos. Denne børsen ble også opprettet i 2017 og har mange handelsverktøy og er perfekt for mer erfarne kryptovalutahandlere.

Qryptos bruker virkelig avansert programvare og klarer å behandle opptil 1 million transaksjoner per sekund! Wowzers …

Igjen, som de andre børsene jeg har anbefalt, er det ingen fiat-innskuddsfasiliteter, så du vil ikke kunne bruke debet- eller kredittkortet ditt! I stedet kan du sette inn med en annen kryptovaluta.

Hver handel koster deg bare 0,15%, noe som er veldig god verdi. Hvis du vil kjøpe Electroneum fra Qryptos, kan du bruke enten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Qash (QASH).

Handelsvolumet på Electroneum er imidlertid veldig lavt, så det kan være bedre å bruke enten Kucoin eller Cryptopia.

Nå som vi har dekket disse børsene, er du klar til å kjøpe noen egne Electroneum-mynter ?! Flott! La meg ta deg gjennom trinnvis prosess …

Hvordan kjøpe Electroneum

Jeg skal nå vise deg hvordan du gjør det kjøp Electroneum fra Kucoin. Personlig er dette min favorittutveksling av de tre som er oppført ovenfor. Den har det høyeste handelsvolumet, de billigste avgiftene, og påmeldingsprosessen er veldig enkel!

Ikke glem at du ikke kan sette inn penger med debet- eller kredittkort, så du må først kjøpe en kryptovaluta. Den enkleste måten å gjøre dette på er med Coinbase, ettersom du kan bruke ekte penger. Ikke bekymre deg, men hele kjøpsprosessen tar bare rundt 10 minutter!

Kjøper Ethereum på Coinbase

Forutsatt at du nå har satt opp Coinbase-kontoen din – er du nå klar til å kjøpe noe kryptovaluta. Du kan handle Ethereum mot Electrum hos Kucoin, så følg disse trinnene, så vil jeg vise deg hvordan du gjør nettopp det.

 1. Når du er logget på Coinbase, klikk på Kjøpe selge.

  Hvordan kjøpe Electroneum

 2. Klikk nå på Ethereum

  Hvordan kjøpe Electroneum

 3. Nederst på skjermen ser du en rute som ber deg om å angi mengden Ethereum du vil kjøpe. I eksemplet mitt nedenfor kjøper jeg 125 euro, noe som gir meg 0,37961655 ETH. Hvis du er fornøyd med den viste konverteringsfrekvensen, klikker du på “Kjøp Ethereum øyeblikkelig”.

  hvordan du kjøper electroneum

Når du har lagt til betalingsmåten, klikker du på bekreft og ETH vil bli satt inn på kontoen din.

Åpne en konto hos Kucoin

Coinbase-kontoen din vil nå bli finansiert med Ethereum. Så nå må du nå overføre Ethereum til Kucoin. Men først må du åpne en konto!

 1. Besøk det offisielle Kucoin-nettstedet innen ved å klikke på denne lenken.
 2. Klikk på øverst til høyre på siden Melde deg på.

  Registreringsskjema på KuCoin

 3. Du får se Kucoin-vilkårene. Jeg anbefaler å lese dem for å forsikre deg om at du forstår retningslinjene for nettstedet. Når du er lykkelig, merker du av for Enig vilkår og betingelser og klikk deretter Neste.

  Vilkår for bruk

 4. Nå må du oppgi e-postadressen din og velge et sterkt passord.

  Registreringsskjema på KuCoin

 5. Du må også bekrefte at du er menneske. Bare flytt puslespillet inn i puslespillet!

Når du har bekreftet e-postadressen din, blir du automatisk logget på.

Overfør Ethereum fra Coinbase til Kucoin

God start! Nå må du overføre Ethereum du kjøpte fra Coinbase til Kucoin!

 1. Gå til Coinbase-kontoen din og klikk på Kontoer øverst på siden.

  hvordan du kjøper electroneum

 2. Deretter blar du ned og klikker på Ethereum. Klikk deretter på Sende.

  ETH lommebok på KuCoin

 3. Nå må du oppgi Kucoin-lommebokadressen du vil sende midlene til. For å gjøre dette må vi dra tilbake til Kucoin!
 4. I Kucoin klikker du på Eiendeler.

  KuCoin aktivakategori

 5. Skriv inn i søkefeltet Ethereum og klikk deretter på Innskudd.

  Deponering av Ethereum på KuCoin

 6. Du blir nå bedt om å installere Google Authenticator. Klikk Neste og følg deretter instruksjonene. Dette er viktig og gir ekstra sikkerhet til kontoen din.

  Installerer autentisering

 7. Når du har konfigurert Google Authenticator, går du tilbake til trinn fem ved å klikke på Innskudd. Du vil da se advarselen nedenfor. Dette for å sikre at du setter inn riktig mynt (som i vårt tilfelle er Ethereum). Klikk deretter Bekrefte.

  Bekreftelse av kjøp av Ethereum

Du vil nå se din unike Ethereum-lommebokadresse for Kucoin. Kopier den til utklippstavlen.

Ethereum-lommebokadresse

Merk: ikke bruk denne adressen. Bruk din egen unike adresse.

Gå nå tilbake til Coinbase og lim inn adressen i ønsket felt. Når du klikker Sende, Ethereum-myntene dine sendes til Kucoin-kontoen din. Dette kan ta opptil 10 minutter å fullføre.

Hvordan kjøpe Electroneum på Kucoin

 1. Nesten ferdig! Det er bare ett skritt til, og du vil ha dine egne Electroneum-mynter. Når Kucoin-kontoen din er finansiert med Ethereum, klikker du på Markeder øverst på siden.

  KuCoin-kategorier

 2. Klikk deretter på ETH og skriv deretter inn i søkeboksen ETN. Akkurat som i bildet nedenfor, klikk deretter på ETN / ETH.KuCoin-søkefelt
 3. Du er nå på hovedhandelsskjermen for Electroneum / Ethereum-børsen! Se etter den grønne kjøpsboksen nederst til høyre på siden.KuCoin kryptovalutamarked
 4. Klikk nå på det blå Beste pris lenke og skriv inn mengden Electroneum-mynter du vil kjøpe. I eksemplet mitt nedenfor kjøper jeg 1000 ETN som vil koste meg totalt 0,049300 ETH. Prisen vil endres avhengig av beløpet du kjøper.

  Hvordan kjøpe electroneum på kucoin

 5. Til slutt, for å fullføre handelen, klikker du på greenen KJØPE Når du klikket på den beste markedsprisen, bør handelen fullføres innen et par sekunder.

Gratulerer! Du har nå dine egne Electroneum-mynter!

Avsluttende ord

Jeg håper du har funnet nyttig hvordan jeg kjøper Electroneum guide! Hvis du har lest det hele veien, vil du nå ha litt kunnskap eller Electroneum og noen av fordelene det gir brukerne.

Spesielt liker jeg det faktum at Electroneum tilbyr noe til generasjoner fra tredje verden. Det lar brukerne tjene penger ved å bryte fra den mobile enheten, noe som jeg synes er ganske fantastisk!

Så hvis du fulgte trinn-for-trinn-veiledningen min for å kjøpe Electroneum, så ønsker jeg deg lykke til med investeringen din, og jeg er glad jeg kunne hjelpe!

Uansett vil jeg gjerne høre tankene dine om Electroneum … Hva er din favoritt ting med det? Klarte du å kjøpe tidlig eller under ICO? Legg gjerne igjen kommentarene nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map