Hvordan kjøpe Cardano og få en ADA-lommebok

Visste du at Cardano ble opprettet av den samme personen som var med å grunnlegge både Ethereum og BitShares? Vel, det var det! Uansett, hvis du ønsker å lære å kjøpe Cardano og få en ADA-lommebok som passer, er du på rett sted!

Den første delen av min Hvordan kjøpe Cardano-guiden vil fortelle deg litt om hva Cardano (ADA) er før du viser deg hvordan og hvor du kan kjøpe den.

Vi går deretter videre til hvordan du skaffer en ADA-lommebok slik at du kan lagre Cardano etter at du har kjøpt den.

Så hva venter du på? La oss komme i gang!

Røtter av Cardano

Hvordan kjøpe Cardano på desentraliserte applikasjonerCardano ble først lansert i 2015 av en stiftelse kalt Input-Output Hong Kong (IOHK), ledet av Charles Hoskinson.

Siste Coinbase-kupong funnet:

De ønsket å lage en blockchain som var i stand til å overgå eldre blockchains som Bitcoin og Ethereum, som grunnleggerne kaller første og andre generasjons blockchains..

Det endelige målet er å skape en plattform som kan fungere som et globalt betalingssystem og dApp-nettverk ved å behandle veldig raske, billige og skalerbare transaksjoner. Teamet utvikler en protokoll som vil ha muligheten til å behandle krysskjede smarte kontrakter og bygge en bro mellom kryptofinansiering og tradisjonell finansverden..

Cardano logo og ADA mynt symbolNoen ganger blir folk forvirret om forskjellen mellom Cardano og ADA, så la meg fjerne det. Navnet på blockchain som behandler og lagrer transaksjoner er Cardano, mens navnet på kryptovalutaen er ADA. Det er så enkelt!

For å lære mer om selve Cardano-prosjektet, sjekk ut vårt Hva er Cardano guide.

Hvor kan jeg kjøpe Cardano

Jeg viser deg hvor du kan kjøpe Cardano før jeg viser deg hvordan du kjøper det. Så hvis du allerede er klar over hvor du skal kjøpe den fra, er det bare å hoppe til delen Hvordan kjøpe Cardano.

Som du sikkert vet, er det nå hundrevis av forskjellige kryptovaluta-børser på markedet, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Derfor tenkte jeg at det ville være en god idé å gå gjennom alle fordelene og ulempene ved hver sentral jeg har gjennomgått, slik at du selv kan bestemme hvilken som passer best til dine behov! La oss starte med Binance!


Binance Exchange

Hvordan kjøpe Cardano på BinanceSelv om Binance først startet i 2017, er de nå den største børsen i verden for det daglige handelsvolumet. En av deres største fordeler er at de viser godt over 100 forskjellige kryptovalutaer

og de er også regelmessig den første børsen som viser en ny populær mynt etter at den er ferdig med sin ICO.

Interessant, Binance er ansvarlig for godt over 1 milliard dollar transaksjoner om dagen, men de tillater ikke brukere å sette inn eller ta ut ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter som debet / kredittkort eller bankkonto.

Dette kan være ganske frustrerende hvis du bruker Binance for første gang og ikke har noen mynter å finansiere kontoen din med. Du blir imidlertid ikke belastet med å sette inn penger ved hjelp av en kryptovaluta, og uttak av Cardano koster bare 1 ADA-mynt, noe som er veldig rimelig. Når det gjelder handelsavgifter, er disse også lave med bare 0,1% for hver handel.

Binance-utvekslingen tilbyr brukere både en grunnleggende og avansert versjon, noe som gjør den perfekt for nybegynnere, så vel som mer erfarne tradere.

Binance har en veldig god rekord i å holde utvekslingen trygg, uten store hack rapportert siden de ble opprettet. For å holde kontoen din sikker, er det vel verdt å bruke deres Google Authenticator-funksjon, som krever at du oppgir en mobilkode hver gang du logger på.

Til slutt, når det gjelder kundeservice, er det tre måter å kontakte Binance-teamet på. Det er et live chat-anlegg, e-poststøtte, eller du kan sende inn en billett. Store deler av hjelpeavdelingen er ikke veldig nyttige, da mye av det er oversatt dårlig fra kinesisk.

Nedenfor har jeg listet opp de generelle fordelene og ulempene ved å kjøpe Cardano fra Binance.

PROs

✓ Mer enn 100 forskjellige mynter er oppført

✓ Lave handelsavgifter

✓ Stor likviditet

✓ Perfekt for både nybegynnere og mer erfarne tradere

✓ Gratis innskudd og billig avgift for å ta ut ADA

✓ Utmerket sikkerhet

✓ Live chat-anlegg

Ulemper

✗ Godtar ikke innskudd ved bruk av ekte penger

Section Kundesupport-hjelpeseksjonen er dårlig oversatt

Så nå som du har god forståelse av hva Binance kan tilby deg, vil den neste delen av “Hvordan kjøpe Cardano” -guiden gå gjennom KuCoin!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

KuCoin Exchange

KuCoin-utveksling ble opprettet i mai 2017 av en gruppe spesialister som tidligere jobbet med prosjekter som Ant Financial og iBox PAY.

Hvordan kjøpe Cardano: KuCoin-logo.

KuCoin er en veldig brukervennlig plattform som anbefales for de som leter etter den enkleste måten å kjøpe Cardano på. KuCoin-appen er tilgjengelig på både Android og iOS, og er definitivt egnet for nybegynnere.

Kucoin støtter omtrent 100 kryptovalutaer og mer enn 400 handelspar. Plattformen tilbyr lave avgifter og gode produkter, som Spot Trade, Marin Trade, Contract Futures, Pool-X, Staking og Lending. Disse funksjonene anbefales for mer avanserte brukere.

KuCoin kommer med sterke sikkerhetstiltak, men det anbefales fortsatt å oppbevare eiendelene dine i en sikker maskinvarebok.

PROs

✓ Mer enn 100 forskjellige mynter er oppført

✓ Lave handelsavgifter

✓ Passer for nybegynnere og avanserte tradere

✓ Sterk sikkerhet

Ulemper

✗ Relativt lavt handelsvolum

HitBTC Exchange

Hvordan kjøpe Cardano på HitBTCBasert i Estland og lansert i 2013, har HitBTC eksistert mye lenger enn Binance. Plattformen tillater brukere å kjøpe og selge mer enn 200 forskjellige kryptovalutaer, inkludert Cardano.

En av de største fordelene med å kjøpe ADA-mynter fra HitBTC er at børsen lar deg sette inn og ta ut penger fra ekte penger. Faktisk har de et av det bredeste utvalget av metoder når det gjelder å finansiere kontoen din. For eksempel, ved å bruke den tredje betalingsleverandøren PerfectMoney, kan du bruke debet- / kredittkort eller en bankkonto.

Det er en verifiseringsprosess på HitBTC hvis du bestemmer deg for å sette inn penger fra ekte penger, som er det samme for alle børser. Dette vil kreve at du oppgir noen personlige detaljer (som ditt fulle navn / adresse osv.) Og laster opp litt identifikasjon (for eksempel passet ditt).

Innskudd og uttak med ekte penger er ganske dyrt hos HitBTC, hvor hver betalingsprosessor belaster sitt eget beløp. De gjør også strukturen for utbetalingsgebyr for kryptovaluta ganske uklar, men brukere har rapportert at disse også er høye.

Når det gjelder handelsgebyrer, blir takere belastet 0,1%, mens produsenten betaler ingenting. Hvis du ikke er klar over det, er produsenten den som gir børsen likviditet (dvs. sender inn begrensningsordrer), og takeren er den personen som “tar” prisen som tilbys.

Plattformen er mer egnet for erfarne tradere, da grensesnittet ikke er veldig klart noen ganger, så hvis dette er første gang du kjøper kryptovaluta, kan det være best å prøve en annen børs.

Et siste poeng å vurdere er sikkerhet. Børsen opplevde et stort hack i 2015, med skurkene som klarte å stjele mange mynter. Selv om ingenting har skjedd siden det gjelder at sentralene til sentralen ikke var sikrere. Derfor er det viktig å ta ut myntene dine rett i ADA-lommeboken!

Jeg har listet opp et sammendrag av alle fordeler og ulemper ved HitBTC nedenfor.

PROs

✓ Et av de største valgene av virkelige innskuddsmetoder

✓ Mer enn 200 forskjellige kryptovalutaer oppført

✓ Svært lave handelsavgifter

Ulemper

✗ Den veldig langsomme verifiseringsprosessen for innskudd fra den virkelige verden

✗ Rapporter om dyre og langsomme uttak

✗ Dårlig kundeservice

✗ Plattformen er ikke ideell for nybegynnere

✗ Opplevde et hack i 2015

Lav likviditet på noen av myntene deres

Så, hva synes du om de to første ADA-myntbørsen jeg har oppført så langt? Hvis du fremdeles er usikker, vil neste del av “Hvordan kjøpe Cardano” -guiden gjennomgå Bittrex!

Bittrex Exchange

Bittrex, opprettet i 2014, er en amerikansk basert kryptokursutveksling. De har et av de største daglige handelsvolumene, noe som betyr at du aldri vil slite med å finne likviditet. De lister opp alle de store myntene som Bitcoin, Ethereum og selvfølgelig Cardano, samt noen mindre mynter.

Hvordan kjøpe Cardano Bittex

Dessverre, akkurat som Binance, er det ikke mulig å sette inn midler ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter som en bankkonto eller debet- / kredittkort, så du må finansiere kontoen din ved hjelp av en annen kryptovaluta. Dette er imidlertid gratis, i likhet med uttak, så du trenger bare å betale blockchain-transaksjonsgebyret.

Med mindre du planlegger å handle virkelig store beløp (tilsvarende 1 BTC / dag), trenger du ikke å sende inn ID. Hvis du setter opp tofaktorautentisering, øker dette til tilsvarende 3 BTC / dag.

Å være en amerikansk basert børs, tar Bittrex kontosikkerhet veldig seriøst og holder de fleste av midlene i fryselager.

En ytterligere ulempe ved å bruke Bittrex-plattformen er at deres kundeservicealternativer virkelig er begrensede. Det er ingen live chat eller telefonsupport, så du må sende inn en billett. Noen brukere har rapportert raskere responstid gjennom sine sosiale mediekanaler, så du kan også prøve det hvis du trenger øyeblikkelig hjelp.

Nedenfor har jeg oppsummert alle fordeler og ulemper ved Bittrex.

PROs

✓ Stort utvalg av kryptovalutaer tilgjengelig

✓ Lav innskudds- og uttaksgebyr ved bruk av kryptovaluta

✓ Perfekt for både nybegynnere og mer erfarne tradere

✓ Utmerket sikkerhet

Ulemper

Accept Godtar ikke ekte penger

✗ Handelsgebyrene er litt høyere enn andre børser

✗ Ingen live chat eller telefonstøtte

Jeg har nå gjennomgått tre forskjellige børser der du kan kjøpe Cardano. Hvilken tror du passer best til dine behov? Den neste delen av Hvordan kjøpe Cardano-guiden skal diskutere Gate.io.

Gate.io Exchange

Hvordan kjøpe Cardano på gate.ioGate.io ble opprettet i 2017 og er en av de nyeste kryptovaluta-børsene som kommer inn på markedet. Plattformen lister opp mer enn 250 kryptovaluta-sammenkoblinger, hvorav mange er mindre populære altcoins

som noen ganger er vanskelig å finne andre steder.

En av de beste funksjonene ved å bruke Gate.io er at det er en av de mest brukervennlige sentralene som er tilgjengelige, med klare og skarpe farger som gjør det enkelt å navigere. Selv om handelsvolumene er mye mindre enn slike som Binance, er det fortsatt en god mengde likviditet tilgjengelig på Gate.io.

Det er ikke mulig å finansiere kontoen din ved hjelp av fiat-valuta, noe som betyr at du må sette inn med en kryptovaluta, som er gratis. Handelsgebyrene utgjør 0,2% for hver handel du foretar, men dette reduseres når du handler større beløp.

I henhold til Gate.io-avgiftsstrukturen betaler du bare 0,1 ADA-mynter for å ta ut Cardano, noe som er veldig billig!

Sikkerhet ser veldig bra ut på utvekslingen, med brukere som tilbys muligheten til å sette opp tofaktorautentisering. Gate.io bruker også fryselager for å lagre flertallet av kundemidlene, noe som gir et ekstra sikkerhetslag. Imidlertid ser det ut til å være svært lite informasjon på nettstedet om hvor sentralen faktisk ligger eller hvem som eier den, noe som er ganske bekymrende.

En ytterligere ulempe ved å bruke Gate.io er at når det gjelder kundeservice, er det ingen live chat eller telefonsupport, så du må sende inn en billett via din online konto, eller sende en melding på Telegram.

Jeg har oppsummert alle fordeler og ulemper ved Gate.io nedenfor.

PROs

✓ Veldig bra utvalg av mynter

✓ Ideell for nybegynnere – brukervennlig

✓ Lav handelsavgift – jo mer du handler, jo mindre betaler du

✓ Billige uttaksgebyrer

Ulemper

✗ Kundeservicealternativene er begrenset

✗ Lite bedriftsinformasjon tilgjengelig på nettstedet

✗ Godtar ikke innskudd i fiatvaluta

Fortsatt en veldig ny børs, andre har større handelsvolum

Så der har du det, fire av de beste børsene for å kjøpe Cardano! Hvilken foretrekker du mest? De har alle sine egne fordeler og ulemper, så det kommer bare an på hva du liker å prioritere mest.

Den neste delen av “Hvordan kjøpe Cardano” -guiden viser deg hvordan du kjøper ADA-mynter, med trinnvise instruksjoner!

Hvordan kjøpe Cardano

I min trinnvise guide vil jeg vise deg hvordan du kjøper Cardano ved hjelp av Binance-børsen. Plattformen har det største handelsvolumet, gebyrene er lave, og det er veldig enkelt å bruke nettstedet generelt! Du kan også kjøp ADA med kreditt- eller debetkort på Kraken – siden det vanligvis er å foretrekke å kjøpe Cardano-mynter med fiat-penger, er dette et godt alternativ!

Vær oppmerksom på at prosessen er veldig lik gjennom hver av børsene jeg nevnte i delen Cardano.

Før du kan komme i gang med Binance, må du få tak i noe kryptovaluta, slik at du kan finansiere kontoen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøpe Ethereum (ETH) fra Coinbase, da du enkelt kan bruke debet / kredittkort eller bankkonto.

Det er andre børsmeglere som lar deg gjøre dette også, så hvis du vil lese guiden min om Coinbase-alternativer, klikk på lenken her!

Åpne en konto i binanse

  1. Først må du besøke det offisielle Binance-nettstedet, som du kan gjøre ved ved å klikke på denne lenken.
  2. Klikk på øverst til høyre på skjermen Registrere.

   Hvordan kjøpe Cardano på Binance

  3. Nå må du oppgi e-postadressen din, velge et sterkt passord og krysse av i vilkårene. Klikk deretter Registrere.

   hvordan kjøpe cardano på Binance

  4. Som et sikkerhetstiltak (for å sikre at du er menneske og ikke en robot), må du dra glidebryteren over og matche stikksag.

   Hvordan kjøpe Cardano på Binance

  5. Binance vil da sende deg en e-post. Gå til innboksen din og klikk på bekreftelseskoblingen.

   Hvordan kjøpe Cardano på Binance

  6. Gratulerer, du har nå en Binance-konto!

   Hvordan kjøpe Cardano

  Sett inn midler i Binance

  Når du har konfigurert Binance-kontoen din, må du nå finansiere den. Du må få innskuddsadressen din, slik at du kan overføre penger. Jeg viser deg hvordan du gjør det nedenfor.

   1. Når du er logget inn, flytt musen over Midler (øverst på siden) og klikk deretter på Saldoer.

   2. Du vil nå se en lang liste over kryptovalutaer som Binance støtter. Skriv inn Ethereum i søkeboksen. Klikk deretter på Innskudd knappen som er i samme rad.

    Hvordan sette inn kryptovaluta på Binance

   3. Din unike Binance-lommebokadresse for Ethereum-innskudd vises nå. Sørg for at du klikker på Kopier adresse knapp.

    ETH innskuddsadresse

   4. Gå til Coinbase-kontoen din (eller hvilken sentral du bestemte deg for å bruke) og lim inn adressen i. Når du har sendt myntene, skal de komme til Binance-kontoen din innen 10 minutter.

   Hvordan kjøpe Cardano på Binance

   Hvis du har fulgt min trinnvise kjøpsguide så langt, bør du nå ha en fullfinansiert Binance-konto.

   Den siste delen av denne guiden vil vise deg hvordan du kjøper Cardano.

    1. Beveg musen på toppen av siden Utveksling og klikk deretter på Grunnleggende.

     Hvordan bytte kryptovaluta på binance

    2. Klikk på til høyre på skjermen ETH og søk deretter etter. Du bør se skjermbildet nedenfor.

     Hvordan kjøpe Cardano på binance

    3. Klikk deretter på ADA / ETH.

     Hvordan kjøpe Cardanoon Binance

    4. Du er nå på hovedskjermbildet for sammenkobling av Cardano og Ethereum.

     Hvordan kjøpe Cardano på binance

    5. Rull ned under diagrammet og se etter Kjøp ADA handelsboks. Forsikre deg om at du klikker på Marked.

     Cardano Marketplace på Binance

    6. Du må nå angi antall mynter du vil kjøpe. Hvis du vil bruke hele Ethereum-saldoen, klikker du på 100%. Hvis du ikke gjør det, kan du angi ønsket beløp i boksen. Til slutt klikker du på Kjøp ADA for å fullføre handelen.

    Det er det, du har nettopp kjøpt din helt egen Cardano!

    Nå, hvor lagrer du det?

    Hvor skal du lagre Cardano (Hvordan skaffe en ADA-lommebok)

    I motsetning til andre populære kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, er det faktisk bare en lommebok du kan lagre ADA-myntene dine i! Dette kalles Daedalus, og det er den offisielle lommeboken opprettet av Cardano-teamet.

    Lommeboken har noen veldig sterke sikkerhetsfunksjoner; det er imidlertid ikke tilgjengelig på alle enhetstyper ennå.

    Du må laste den ned til datamaskinen din, som du kan gjøre ved å gå til den offisielle Daedalus-nettsiden. Nettstedet gir deg trinnvise instruksjoner, hvis du trenger hjelp. For å gjøre ting enklere for deg, kan du få tilgang til nettstedet ved å ved å klikke på denne lenken!

    Hvordan kjøpe Cardano Daedalus-lommeboken Last ned gratis

    Når du har installert den, vil du kunne sende, holde eller motta ADA-mynter. Dette er den tryggeste måten å lagre dem på, så prøv å ikke la myntene dine være i bytte for lenge.

    Cardano-utviklerne jobber for tiden med andre funksjoner i lommeboken, for eksempel en Android- og iOS-app, samt støtte for andre kryptovalutaer. Teamet har også kunngjort at de snart håper å gjøre ADA kompatibel med populære hardware lommebøker, men du må vente til de gjør videre utvikling.

    Konklusjon

    Jeg håper du har hatt glede av “Hvordan kjøpe Cardano” -guiden! Hvis du leser den fra start til slutt, bør du nå ha en god forståelse av hva prosjektet gjør og hva det tar sikte på å gjøre.

    Du vet ikke bare hvordan du skal kjøpe Cardano, men du vet nå også fire av de beste børsene du kan kjøpe den fra, sammen med alle fordelene og ulempene. Grunnen til at jeg valgte de spesielle børsene, er at de hver tilbyr forskjellige ting for forskjellige brukere.

    For eksempel, hvis du virkelig vil bruke et debetkort til å finansiere kontoen din, men ikke har noe imot å vente noen dager på å få bekreftet kontoen din, ville HitBTC være ideelt. Men hvis du foretrekker å komme i gang med en gang og ønsker en bytte med mye likviditet, er Binance sannsynligvis mer egnet! Uansett handler det om personlig preferanse.

    Hvilken sentral endte du opp med å bruke? Fant du det greit å skaffe myntene dine, eller hadde du et problem? Legg igjen kommentarene nedenfor, jeg vil gjerne vite!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map