Hvordan investere i Bitcoin og er Bitcoin en god investering?

Bitcoin – temaet de siste årene i kryptoverdenen. Mot slutten av 2017 så alle ut til å vite hva Bitcoin var. Og alle som ikke visste hva det var, så ut til å spørre om det, i tillegg til å lure på hvordan de skulle investere i Bitcoin. Men hvorfor?

Vel, det er enkelt.

Prisen på Bitcoin har vokst enormt de siste årene. Faktisk har den vokst så mye at den får andre normale investeringer (aksjer, obligasjoner, etc.) til å se ut meningsløst.

Når det er sagt, blir investering i Bitcoin stadig flere populær. Før du bestemmer deg for en investering, må du imidlertid sørge for at du valgte riktig utvekslingsplattform å kjøpe myntene dine fra!

La oss snakke Bitcoin

La oss sammenligne Bitcoins vekst med veksten av Amazon (ja, selskapet). Amazon har hatt stor vekst de siste 5 årene og har vært det et av de beste selskapene i verden! Hvis du kjøpte en andel av Amazon for 5 år siden, ville det ha kostet deg $ 274. Den samme andelen ville nå være verdt rundt $ 3100 i dag.

Siste Coinbase-kupong funnet:

La oss sammenligne det med Bitcoin. Hvis du visste om Bitcoin og kjøpte en for 5 år siden, ville det ha kostet deg $ 45. Nå vil den samme Bitcoin være verdt $ 11194. Du kan se hva jeg mener om at andre investeringer ser meningsløse ut nå, ikke sant?

Hvordan investere i Bitcoin: en kvinne som skriver inn kredittinformasjonen sin på Amazon.

Uansett, det er nok med Amazon. Det du virkelig vil vite er om det nå er et godt tidspunkt å investere i Bitcoin, hvordan du investerer i Bitcoin og i så fall hva den beste måten å investere i Bitcoin er.

Så, la oss komme til det, skal vi?

Hva er Bitcoin og er Bitcoin en god investering?

For å vite om Bitcoin er en god investering eller ikke, må du forstå litt om hva Bitcoin er. Å investere i noe du ikke vet noe om er alltid en dårlig idé.

Så gjør alltid mye forskning og snakk med en finansiell rådgiver før du investerer.

Enkelt sagt, Bitcoin er en digital valuta – det er penger som er online. Akkurat som pengene vi bruker hver dag, kan du bruke Bitcoin til å kjøpe, selge og handle med andre mennesker. Når du kjøper Bitcoin (som jeg vil vise deg hvordan du gjør delen “Hvordan investere i Bitcoin?” Nedenfor), du lagre den i en digital lommebok.

Hvordan investere i Bitcoin: en minibank og et kredittkort som settes inn i den.

Deretter kan du sende Bitcoin fra den digitale lommeboken til andres digitale lommebøker, akkurat som en bankoverføring. Dette kalles en Bitcoin-transaksjon. Alle transaksjoner er lagret på Bitcoin blockchain, som er en type teknologi som holder Bitcoins trygge for hackere.

Formålet med Bitcoin er å fjerne behovet for at et enkelt selskap (banker, PayPal, etc.) har kontroll over pengene dine. I stedet, med Bitcoin, har du full kontroll. Alle Bitcoin-transaksjoner er bekreftet på et tillitsløst delt nettverk som ikke eies av noen.

Bitcoin-investeringen

Som jeg nevnte ovenfor, har Bitcoin vist seg å være en av de beste investeringene de siste 10 årene. Selv om mange har tvilt på Bitcoin, har den fortsatt å øke år etter år.

La oss se på hvordan Bitcoin har vokst siden etableringen i 2009:

Fødsel av Bitcoin: Bitcoin ble først kjøpt i 2010 til en pris på rundt $ 0,06. Ja, det er riktig! $ 0,06 – billigere enn en sjokoladestang. Så hvis du hadde $ 20 for å investere i Bitcoin i 2010, kunne du ha kjøpt 333 Bitcoins. De 333 Bitcoins ville nå være verdt over $ 3,7 millioner! Jeg vedder på at du skulle ønske du visste hvordan du skulle investere i Bitcoin da, ikke sant?

2011: Bitcoin vokste jevnt og trutt i 2010 og startet 2011 til en pris av rundt $ 0,30. Mot slutten av 2011 var det verdt rundt $ 6,10. Det er en samlet økning på over 2000%! På dette tidspunktet ble Bitcoin brukt til å kjøpe ulovlige ting online gjennom det “mørke nettet”.

Merk: Bitcoin-transaksjoner er anonyme. Dette gjør at folk kan være ukjente når de betaler i Bitcoin. Det vanligste nettstedet som var kjent for å selge ulovlige ting på nettet for Bitcoin var “Silk Road”. Som du kan forestille deg, endte “Silk Road” dårlig for skaperen.

Hvordan investere i Bitcoin: en handel - en Bitcoin for en pose med hvitt pulver.

2013: Dette var året med “Bitcoin akseptert her”. Bedrifter begynte å akseptere Bitcoin som betalingsalternativ, og Bitcoin nådde totalt markedsverdi på 1 milliard dollar. Ved utgangen av 2013 var en Bitcoin verdt rundt $ 817!

Market Cap: Bitcoins markedsverdi er den totale prisen på alle Bitcoins lagt sammen.

2014: Når det gjelder prisen, var ikke 2014 et flott år å vite hvordan man investerer i Bitcoin. Prisen på Bitcoin hadde falt til $ 300 innen utgangen av året. Dette var imidlertid året det Microsoft begynte å akseptere Bitcoin-betalinger. Du kan nå bruke Bitcoin til å kjøpe Xbox-spill, apper og videoer fra Microsoft. Dette var et stort skritt for den aktuelle kryptovalutaen.

2017: Uten tvil var 2017 året Bitcoin eksploderte. Wall Street og store investeringsbanker begynte å investere i Bitcoin. Mange mennesker begynte å følge Bitcoin – det begynte å være på nyhetene hver dag. Prisen på Bitcoin gikk veldig høyt, og startet på rundt $ 985 og steg til høyder av nesten $ 20.000!

Så som du kan se, har investering i Bitcoin gjort mange mennesker rike. Når det er sagt, er det imidlertid viktig at du forstår fordeler og ulemper med en Bitcoin-investering. Så før vi forklarer hvordan vi kan investere i Bitcoin, la oss se på fordeler og ulemper.

Fordeler med å investere i Bitcoin

Det blir bare 21 millioner Bitcoins opprettet. Hva betyr dette for deg? Tenk på det. Jo mer populær Bitcoin blir, jo flere vil ønske å kjøpe den. Hvis det ikke kan opprettes flere Bitcoins, vil etterspørselen fortsette å øke for hver Bitcoin, noe som øker prisen.

Stor avkastning på investering. Som du kan se fra tidslinjen ovenfor, kan Bitcoin tilby avkastning på investeringen du ikke finner noen andre steder.

Lett å investere. Bitcoin er lett å investere i. Du kan kjøpe den og selge den når du vil. Du trenger ikke å signere en avtale, og du kan gjøre det alene!

Bitcoin’s Uses. Det er mange gode bruksområder for Bitcoin. Her er en liste over grunner til at noen foretrekker å bruke Bitcoin fremfor det tradisjonelle banksystemet:

  • Det gjør at folk enkelt kan sende penger til hverandre
  • Det er mye raskere og billigere å sende internasjonale betalinger
  • Folk har kontroll over pengene sine, i stedet for at bankene har kontroll
  • De anonyme transaksjonene betyr at folk har privatliv

Ulemper med å investere i Bitcoin

Flyktig (prisen endres alltid på store måter). Når du tenker på hvordan du kan investere i Bitcoin, må du alltid vurdere ulempene med å investere. Prisen på Bitcoin endres hele tiden. Dette er imidlertid ikke bare små endringer. For eksempel, etter at Bitcoin nådde den høyeste prisen på $ 19.839 den 17. desember 2017, falt den til $ 12.015 den 22. desember. Det er et totalt tap på $ 7824 på bare fem dager!

Regjeringsforskriften. Du lurer kanskje på “men hvorfor?”. Vel, Bitcoins anonyme transaksjoner kunne forårsake enorme mengder problemer for lokale myndigheter. Bitcoin tillater ulovlige aktiviteter betales online uten ID. Bitcoin kan også brukes som en måte for mennesker og bedrifter å unngå skatt.

Hvordan investere i Bitcoin: regjeringen i USA.

Begrenset skalering. For øyeblikket kan Bitcoin bare håndtere 3 til 7 transaksjoner per sekund. Så når det blir mer populært, blir tiden det tar for Bitcoin-nettverket å verifisere en transaksjon lenger. Hvis dette problemet ikke løses snart, vil avgiftene for å sende Bitcoins øke, og det vil også tiden det tar å sende Bitcoins øke. Dette kan få deg til å lure på ikke om hvordan å investere i Bitcoin, men bør Jeg investerer i Bitcoin?

Dessverre ser det ut til at oppfinneren av Bitcoin (Satoshi Nakamoto) ikke tenkte på at dette skulle bli et problem i fremtiden.

Mangel på sikkerhet

Fordi Bitcoin ikke kontrolleres av et enkelt selskap, er det ingen hjelp hvis du gjør en feil. For eksempel, hvis du glemmer “passordet” til Bitcoin-lommeboken din, er det ikke noe firma å kontakte for å tilbakestille passordet ditt. Du spør kanskje “men hva skjer hvis jeg ved et uhell sender Bitcoins til feil sted?” vel, det enkle svaret er det Bitcoins vil være borte for alltid.

Kortsiktig investering eller langsiktig investering?

Så, bør du investere i Bitcoin på lang eller kort sikt? Vel, hvis du ser på veksten av Bitcoin de siste 5 årene, er det klart at det å holde Bitcoin på lang sikt virker som det beste alternativet.

Hvordan investere i Bitcoin: avkastning på investeringen.

Før du lærer deg å investere i Bitcoin, er det imidlertid viktig at du har en klar strategi i tankene når det gjelder investeringen din. La oss hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hva som vil fungere best for deg, skal vi?

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Kortsiktig investering – minutter, dager, uker

Kortsiktig investering kan krever mye av tiden din og kan være veldig stressende når prisene ikke går din vei (du taper penger). Men når ting går din vei, kan du tjene raske penger, og ha det gøy å gjøre det.

Jeg vil bare anbefale kortsiktig investering for de som er forberedt på å bruke mye tid på å analysere diagrammer og gjøre markedsundersøkelser. Prisen på Bitcoin beveger seg veldig raskt opp og ned, så du må alltid følge med på kartene nøye og ha en solid plan!

Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke starter kortsiktig investering uten noen opplæring. Igjen, snakk alltid med en finansiell rådgiver før du investerer.

Langsiktig investering (eller HODLing) – 1 år+

HODL”- Vent i kjære livet. Dette er et begrep som brukes i kryptoverdenen hele tiden. Enkelt sagt betyr det å holde på investeringene dine. Ikke bare har en langsiktig eierandel av Bitcoin vært den beste måten å tjene penger de siste 5 årene, men det er også den enkleste!

Så i stedet for å sitte ved datamaskinen din hele dagen og analysere diagrammer – kan du lene deg tilbake, slappe av og vente på at prisen på Bitcoin skal stige. Men husk: invester aldri et beløp du ikke har råd til å tape. Ingen investeringer er garantert!

Nå skal du ha en god ide om du vil investere eller ikke. Hvis svaret ditt er “JA!”, Så les videre.

Hvordan investere i Bitcoin?

“Hvordan investerer jeg i Bitcoin?” – en nybegynners favoritt spørsmål. Jeg forstår hvor vanskelig det kan være å finne det beste alternativet som fungerer for deg. Men ikke få panikk! Derfor er jeg her for å hjelpe.

La oss snakke sikkerhet

Første ting først må du sette opp en Bitcoin lommebok. En Bitcoin-lommebok er som lommeboken du lagrer din lokale valuta i, den eneste forskjellen er at denne lommeboken lagrer digital valuta.

Hvordan investere i Bitcoin: folk som snakker om å investere.

Det finnes imidlertid forskjellige typer digitale lommebøker. Her er noen av lommebøkene jeg anbefaler:

Online lommebøker (minst trygt alternativ)

Online lommebøker bør bare være et midlertidig lagringsalternativ for din Bitcoin. Du bør bare legge igjen Bitcoin i disse lommebøkene hvis du må. Selv om de er det lett å bruke, de er minst sikre. Å legge Bitcoin i en online lommebok betyr at du setter din lit til sikkerheten til nettstedet du bruker.

Online lommebøker inkluderer: Coinbase og Xapo

Programvare lommebøker (tryggere alternativ)

Programvarelommebøker er som apper du installerer på datamaskinen eller telefonen. De gir deg god sikkerhet og gir deg full tilgang til dine offentlige og private nøkler. De er også gratis å bruke og enkle å sette opp!

Programvare lommebøker inkluderer: Mosebok og Jaxx

Hardware Wallets (det tryggeste alternativet!):

Maskinvarelommebøker er alternativet jeg anbefaler for lagring av Bitcoin. De lar deg lagre Bitcoins offline på et lite stykke maskinvare. Du kobler maskinvarelommeboken til datamaskinen din (med USB) og overfører Bitcoins til den.

Dette lar deg lagre Bitcoin offline, slik at de ikke kan hackes. Når du lurer på hvordan du kan investere i Bitcoin, vil jeg definitivt gå for den sikreste lommeboken.

Imidlertid har de en pris. De fleste hardware lommebøker er priset til rundt $ 100, så jeg anbefaler bare å kjøpe en hvis du investerer mye penger.

Hardware lommebøker jeg anbefaler: Trezor og Ledger Nano S

Bitcoin Mining

Hva er Bitcoin mining? Det høres forvirrende ut, ikke sant?

Jeg vil gjøre vårt beste for å forklare det enkelt for deg.

Bitcoin mining er en prosess som utføres ved hjelp av spesielle datamaskiner. Dette er datamaskiner som er designet for å verifisere transaksjoner på Bitcoin blockchain. Til verifisere transaksjoner, datamaskiner må løse et matematisk problem.

Den første datamaskinen som løser problemet belønnes med Bitcoin. Det er akkurat som gullgravere blir belønnet med gull! Datamaskinene er gruvearbeidere! Så, her er en annen løsning på hvordan du kan investere i Bitcoin-spørsmålet.

Høres enkelt ut, ikke sant? Vi vil, det er det ikke. Det er tusenvis av datamaskiner som prøver å bekrefte transaksjoner. Noe som betyr en ting – det er mye konkurranse. Så hvis du vil bryte Bitcoin alene, må du investere mye penger i datamaskiner for å slå konkurransen!

Imidlertid er det andre alternativer for gruvedrift av Bitcoin. Det vanligste alternativet for mindre gruvearbeidere er å bli med i et Bitcoin-gruvedrift.

Hvordan investere i Bitcoin: gruvedrift.

Som navnet antyder, et Bitcoin-gruvedrift er en gruppe / gruppe datamaskiner som jobber sammen for å verifisere Bitcoin-transaksjoner. Alle datamaskinene i en gruvedrift kombinerer datakraften for å bekrefte transaksjoner.

La oss forestille oss at du har blitt med i et Bitcoin-gruvedrift, og du gir 5% av datagruppens datakraft. Når gruvedriften din bekrefter en transaksjon, blir du belønnet med 5% av Bitcoin.

Jeg anbefaler at hvis du vil starte gruvedrift, begynner du å bli med i et Bitcoin-gruvedrift.

Bitcoin-gruvedrift er ikke alltid lønnsomt og krever rundt $ 2000 – $ 3000 å sette opp.

Les vår guide for å lære mer om hvordan du investerer i Bitcoin, gruvedrift, gruvebassenger og datamaskiner du trenger "Hva er Bitcoin Mining og hvordan fungerer det?".

Coinbase-metoden

Dette er den beste måten å investere i Bitcoin for nybegynnere.

Coinbase er en av verdens største børser når det gjelder kryptovalutaer. Det lar deg kjøp Bitcoin ved hjelp av kreditt- / debetkortet ditt. Nettstedet er brukervennlig, og de gjør det veldig enkelt for deg å opprette en konto.

Hvordan investere i Bitcoin: Coinbase og Bitcoin.

Coinbase lar deg ikke bare kjøpe Bitcoin, men du kan også kjøpe Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash.

Jeg har en fullstendig guide om hvordan du oppretter en Coinbase-konto – husk å sjekke den ut: Den komplette veiledningen om hvordan du kjøper Bitcoin og hvor du skal gjøre det.

Hvordan investere i Bitcoin anonymt?

En av tingene folk liker best med Bitcoin er at den lar deg holde informasjonen privat! Så, for de av dere som ønsker å holde seg ekstra private, kjøp Bitcoin på en peer-to-peer handelsplattform kan være det beste alternativet for deg.

Hvis du lurer på hvordan du gjør det anonymt, er en annen god ting med peer-to-peer-plattformer at du ikke har en mellommann å betale et gebyr til! Det stemmer – 0% avgifter!

Du må imidlertid være forsiktig når du bruker disse nettstedene. Noen Bitcoin-selgere kan prøve å stjele pengene dine, så sjekk alltid at selgeren du bruker har 100% positiv tilbakemelding på kontoen sin.

Peer-to-peer-handelsplattformen som jeg anbefaler er LocalBitcoins. Ved å bruke LocalBitcoins kan du sette opp vilkårene for Bitcoin-kjøpet ditt. Noen selgere ber om legitimasjon, men andre ikke.

LocalBitcoins gir deg muligheten til å:

  • Finn folk som bor lokalt for deg – så kan du møte dem og betale kontant;
  • Sett inn kontanter på en selgers bankkonto – gå til din lokale bank og send den til bankkontonummeret som selgeren gir deg;
  • Betal ved bankoverføring – send pengene dine til selgerens bankkonto ved hjelp av bankkontoinformasjonen de gir deg.

Minibanker

Akkurat som du bruker en minibank for dine lokale penger (USD, EUR osv.) kan du nå bruke en minibank til Bitcoin! Den eneste forskjellen er at du ikke kan bruke Bitcoin-minibanker til å ta ut penger. Du kan bare bruke den til å kjøpe Bitcoin. Det beste med Bitcoin-minibanker er at de er det enkel, enkelt å bruk, og du kan bruke kontanter / papirpenger. Det er et av de enkleste svarene på hvordan du kan investere i Bitcoin.

Hvordan investere i Bitcoin: en minibank.

Bitcoin-minibanker er imidlertid sjeldne, så du må sjekke om en er i nærheten av deg først. Du kan finne det her: Bitcoin minibank i nærheten av meg. Noen av Bitcoin-minibankene ber om ID, men de fleste av dem trenger ikke det.

Jeg anbefaler at du tar med deg Bitcoin-lommebokdetaljene dine, slik at du kan sende Bitcoins rett til Bitcoin-lommeboken din fra minibanken. Hvis du ikke gjør det, må Bitcoin-minibanken lage en ny lommebok for deg – den skriver ut den offentlige og private nøkkelen på kvitteringen din.

Konklusjoner

Og der har vi det!

Du bør nå ha en god ide om Bitcoin er det riktig investeringsalternativ for deg. Og i så fall vet du hvordan du investerer i Bitcoin.

Bitcoin har vist seg å være en flott investering gjennom årene, men hvem skal si at veksten vil fortsette? Jeg antar at svaret på det spørsmålet avhenger av hvem du spør. Det er så mange forskjellige alternativer om fremtiden til Bitcoin.

Hvis du skal investere, ønsker jeg deg velkommen til kryptoverdenen (mange spennende ting skjer her). Bare husk, det er viktig at du bare investerer det du har råd til å tape.

Så gi oss beskjed: skal du investere? i så fall hvilken utvekslingsplattform (eller andre metoder) vil du bruke?

* Merk: denne artikkelen er en personlig mening. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du konsultere en fagperson.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map