Hvordan bruke Binance: Den komplette guiden

I dag skal jeg lære deg hvordan å bruke Binance. Å kjøpe og selge kryptovaluta kan være stressende, så det er viktig å velg en utveksling du kan stole på. Det er også viktig å finne en utveksling som oppfyller dine behov, og er ikke for komplisert å bruke. Det er ingenting verre enn å åpne en konto på en børs og deretter innse at du ikke vet hvordan det fungerer!

Hvis du tenker på å åpne en konto med Binance, så les videre.

I denne Binance-opplæringen lærer jeg deg alt du trenger å vite om hvordan du bruker Binance. Jeg skal vise deg hvordan du registrerer deg, hvordan du handler på Binance, og hvilke Binance-handelsavgifter du må betale. Jeg vil også fortelle deg hvor trygt sentralen er å bruke, og til og med hva slags brukere den er designet for.

Når du er ferdig med å lese, vet du alt om en av de største børsene i krypto og enda viktigere, du vet hvordan du bruker Binance!

Jeg begynner med en kort introduksjon til utvekslingen.

Lore of Binance

Binance ble grunnlagt i Kina i 2017 av Changpeng Zhao og Yi He. Han og Zhao jobbet begge på OKCoin utveksling før du bestemmer deg for å bygge kryptobørs.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Selskapet ble tvunget til å forlate Kina i september 2017 etter at den kinesiske regjeringen forbød handel med kryptovaluta. Det har siden hatt kontorer i Japan og Taiwan. Det er for øyeblikket basert på Malta.

Binance har sin kryptovaluta kalt Binance Coin (BNB). Børsen brukt et første mynttilbud av Binance Coin å heve 15 millioner dollar verdi av finansiering i juli 2017. Rabatter tilbys handelsmenn som bruker BNB til å betale handelsavgift (som jeg vil forklare i detalj litt senere!)

Slik bruker du Binance: Binance-logo.

Merk: Et første mynttilbud (ICO) er en enkel måte for kryptovirksomheter å skaffe penger uten å bruke mer kompliserte metoder som obligasjoner eller aksjer.

CoinMarketCap lister Binance som den nest største kryptobørs på markedet. I løpet av det siste døgnet har mer enn 1,4 milliarder dollar verdt kryptovaluta har blitt handlet på den.

Binance er en krypto-til-krypto-utveksling. Dette betyr at brukere kan bare bruke den til å handle kryptovalutaer. Hvis du ikke allerede eier noe kryptovaluta, må du kjøpe noe før du kan begynne å handle med Binance. Jeg foreslår at du bruker en sentral som tilbyr fiat valuta handel som Coinmama, CEX.IO eller Coinbase.

Merk: Fiat-valutaer er de offisielle valutaene i nasjoner. Eksempler inkluderer den japanske yenen (JPY), den amerikanske dollaren (USD) og det britiske pundet (GBP).

Når du har kryptovaluta, kan du bruke den til å handle med mer enn 200 mynter og poletter på Binance. Nå som du vet hva det er, er du klar til å lære hvordan du bruker Binance!

Før jeg kan vise deg hvordan du bruker Binance, må jeg vise deg det hvordan du åpner en konto.

Hvordan åpne en konto

Følg de enkle instruksjonene nedenfor, så handler du på kort tid!

1. Bli registrert: Det første du trenger å vite om hvordan du bruker Binance, er hvordan du blir registrert! Gå til Binance-hjemmesiden og klikk på Registrere.Hvordan bruke Binance: registrering.

Du blir omdirigert til registreringssiden der du må skriv inn e-postadressen din og opprett et passord.Hvordan bruke Binance: registreringsskjema.

Merk: Bruk alltid en e-postadresse som du vet er sikker og som du sjekker regelmessig. Når du oppretter et passord, bruk en blanding av tall, symboler, store og små bokstaver.

2. Les og godta Binances vilkår for bruk, og klikk Registrere.

3. Bevis at du ikke er en robot. Du blir bedt om å fullføre et puslespill som du synes er enkelt. Med mindre … du er en robot!Hvordan bruke Binance: bekreftelseskontroll.

En e-post vil nå bli sendt til deg. Klikk på verifiser e-post for å fullføre registreringen.Hvordan bruke Binance: kontoaktivering vellykket.

Gratulerer! Du er innehaver av en Binance-konto. Deretter vil jeg vise deg hvordan du bruker Binance, men først må du sikre kontoen din.

4. Sikre kontoen din: Når du logger på for første gang, blir du spurt om du vil konfigurere 2FA. Du ønsker å sette opp 2FA, det er veldig viktig! Hvis du velger Hopp over for nå, du angrer på det senere!Slik bruker du Binance: 2FA eller Two-Factor-Authentication.

Merk: 2FA er tofaktorautentisering. Det er en sikkerhetsfunksjon som gir brukerne en ekstra form for passord. Når du bruker 2FA, skriver brukerne inn sitt normale passord og en andre kode som kan sendes til en mobil enhet via SMS eller opprettes av Google Authenticator app.

Når du har konfigurert 2FA, er du klar til å finansiere kontoen din. Dette betyr å flytte kryptovaluta inn i den. Du kan gjøre dette ved å sende kryptovaluta fra en kryptolommebok eller en annen børs – som Coinbase – til Binance-kontoen din. Slik fungerer det.

Hvordan finansiere en konto

For denne Binance-opplæringen vil jeg bruke Coinbase som et eksempel på en måte du kan finansiere Binance-kontoen din. En lignende prosess vil gjelde nesten alle andre børser du sender pengene fra. jeg vil bruke Ethereum (ETH) som et eksempel på en kryptovaluta du kan bruke til å finansiere Binance-kontoen din.

1. Gå til Coinbase: Logg inn på Coinbase-kontoen din og klikk på Kontoer. Klikk deretter på Sende der det står ETH lommebok.Slik bruker du Binance: Coinbase ETH lommebok.

Du blir bedt om å skrive inn en Mottaker. Dette er hvor Ethereum vil bli sendt. Du sender den til Binance, så du må få en Ethereum-adresse fra Binance-kontoen din.

2. Logg inn på Binance-kontoen din. Klikk på på oppgavelinjen Midler deretter Innskudd.Slik bruker du Binance: Binance-innskudd.

Nå skriver du inn kryptovalutaen du trenger en adresse til. I dette eksemplet bruker jeg Ethereum. Binance vil opprette en Ethereum-adresse som du kan sende midler til.Hvordan bruke Binance: deponering av Ether.

De ETH innskuddsadresse er der du skal sende Ethereum-midlene dine, så kopier og lim dem inn i Mottaker i Coinbase-kontoen din.Hvordan bruke Binance: sende ETH via Coinbase.

Alt du trenger å gjøre nå er bestemme hvor mye Ethereum du vil sende til Binance-kontoen din og klikk Sende. Midlene vises på Binance-kontoen din så snart de er behandlet av Ethereum-nettverket.

Nå vet du hvordan du bruker Binance til å åpne og finansiere en konto. Deretter kan du lære å handle på Binance!

Hvordan handle på Binance

Det er to Binance-handelsinnstillinger: Grunnleggende og Avansert. Nybegynnere bør begynne med å handle inn Grunnleggende.

De Grunnleggende handel innstilling har en enkel layout som er lett å forstå. Bare viktig informasjon for å gjøre handler vises. Du må huske det Binance er en profesjonell handelsplattform, så selv den Grunnleggende handelsinnstilling kan virke for komplisert for noen nybegynnere å bruke. Det vil imidlertid ikke ta deg lang tid å forstå det!

De Avansert handelsinnstilling gir eksperthandlere tilgang til alle pristabellene og markedsdataene de trenger for å gjøre komplekse handler. Siden dette er en begynnerveiledning for Binance, viser jeg deg bare hvordan du kjøper på Binance i Grunnleggende. Jeg vil lagre de vanskelige tingene for en annen dag!

Så, la oss lære hvordan du bruker Binance til Grunnleggende handler.

Hvordan bruke Binance for grunnleggende handler

1. Logg inn på Binance-kontoen din. Fin og enkel!

2. Klikk på Utveksling på oppgavelinjen og velg Grunnleggende.Slik bruker du Binance: Grunnleggende utvekslingsmodus.

3. Som du kan se, Grunnleggende er ikke veldig grunnleggende!

Slik bruker du Binance: Grunnleggende Binance-diagrammer.

4. Velg et handelspar. Binance viser hundrevis av handelspar. Dette er par mynter som Binance tilbyr en valutakurs for. For eksempel, Bitcoin kan handles med 143 forskjellige mynter, så vi sier at Bitcoin har 143 handelspar på Binance. I dette eksemplet er kontoen vår finansiert med Ethereum, så vi kan bare handle med Ethereum.

For å finne ut hvilke kryptovalutaer som tilbys for handel med Ethereum, velg ETH øverst til høyre. Du kan nå se det Ethereum har 140 forskjellige handelspar på Binance. Velg mynten du vil bytte Ethereum mot. For eksempel kan du velge Ripple (XRP).Hvordan bruke Binance: sortering.

5. Velg hvilken type handel du vil gjøre. Binance tilbyr tre slag av handler:

  • Begrens bestillinger la brukerne sette maksimumsprisen de er villige til å betale for mynter eller minimumsprisen de er villige til å selge dem for. Handlere må da vente til en kjøper eller selger godtar prisen.

  • Markedsordrer tillate brukere å handle mynter til sin nåværende markedspris. Denne typen handel er den raskeste og mest enkle.

  • Stopp begrensningsordrer la handelsmenn kjøpe eller selge en mynt når den har nådd en viss pris. Denne typen ordre brukes ofte av pro-tradere.

I dag skal jeg bare vise deg hvordan du kan kjøpe på Binance med markedsordrer. De er raske, enkle og perfekte for nybegynnere.

6. Velg beløpet du vil handle. Klikk på Marked hvis du er fornøyd med den gjeldende markedsprisen og angir mengden Ripple (eller den valgte mynten) du vil kjøpe. Du kan angi dette som et beløp eller som en prosentandel av Ethereum i kontoen din.Hvordan bruke Binance: kjøpe XRP.

Nå, den enkle biten! Klikk på Kjøp XRP og det er det. Du er nå en Binance-kryptotrader!

Nå vet du hvordan du bruker Binance til å gjøre handler, jeg må fortelle deg om Binance trading avgifter.

Handelsgebyrer

Binance-handelsavgifter er noen av de laveste på markedet. Binance belaster ikke brukere for å gjøre innskudd. Dette er fordi utvekslingen er kun kryptovaluta. Det unngår de høye avgiftene som børser som tilbyr fiat-handel må ta betalt.

Binance krever forskjellige uttaksgebyrer for forskjellige kryptovalutaer, men de er alle ganske lave. Hvis du for eksempel trekker deg Ethereum, blir du belastet 0,01 ETH og hvis du trekker ut Ripple, blir du belastet 0,25 XRP.

Binance-handelsavgifter er begrenset til 0,1% av hvert kjøp eller salg brukerne foretar. Denne avgiften reduseres med 50% hvis handelsmenn bruker Binance Coin til å betale dem. Så det er en endelig avgift på bare 0,05%!

Hvordan bruke Binance: gebyrer for handel.

Du trenger bare å sjekke handelsgebyrene til konkurrentene for å forstå hvorfor Binance er en av de mest populære børsene på markedet. Bittrex og Bitstempel er kjent for å ha lave avgifter, og de tar begge avgifter 0,25% for hver handel. Det er fem ganger mer enn Binance!

Som du ser, er Binance-handelsavgifter en av børsens beste funksjoner. Deretter vil jeg fortelle deg om en annen av funksjonene – sikkerhet.

En kort merknad om Binance Security

Hvis jeg ikke lærer deg noe annet i dag, lærer jeg deg hvordan du bruker Binance trygt!

Binance-brukere kan beskytte seg mot tyver og hackere på flere måter:

Slik bruker du Binance: Two-Factor Authentication.

To-faktor autentisering:

Denne sikkerhetsfunksjonen er så viktig at jeg har nevnt den to ganger!

Hvordan bruke Binance: phishing.

Ignorer forespørsler fra personer som hevder å være fra Binance:

Ingen fra Binance-teamet vil noen gang be om passordene dine eller 2FA-kodene dine. De vil heller aldri be deg om å sende mynter til en “sikker konto” eller noe annet sted!

Hvordan bruke Binance: offisiell nettside.

Bruk bare det offisielle Binance-nettstedet:

Ikke klikk på lenker til Binance i e-post / popup-vinduer. Sjekk den offisielle Binance URL-en, og bokmerk den! Hvis du trenger å kontakte Binance-teamet, kan du bruke kontaktinformasjonen på hjemmesiden.

Hvordan bruke Binance: antivirusprogramvare.

Bruk sterk antivirusprogramvare:

Binance-kontoen din er bare like trygg som enheten du får tilgang til. Forsikre deg om at alle enhetene du bruker for å få tilgang til Binance-kontoen din, er fri for feil og virus.

Å bruke en kryptobørs er ikke som å bruke tjenestene som tilbys av banken din. Det er ingen 24-timers hjelpelinjer å ringe eller bygninger du kan besøke for å klage! Du er ansvarlig for sikkerheten til kontoen din, så vær trygg, krypto nybegynnere!

Så langt har jeg lært deg hvordan du bruker Binance til å åpne en konto og foreta grunnleggende handler. Jeg har også lært deg om Binance trading avgifter og sikkerhet. Før du går over til Binance og begynner å handle, vil jeg ta en rask titt på hva slags bruker Binance er designet for.

Hvem er Binance for?

Binance er designet for å appellerer til så mange brukere som mulig. Børsen er enkel nok til at nybegynnere kan bruke, og tilbyr nok mynter og funksjoner for å holde eksperthandlere lykkelige også. Jeg vil anbefale Binance til kryptohandlere på nesten alle nivåer av erfaring.

De eneste brukerne som kan slite med å bruke Binance, er førstegangshandlere. Disse brukerne eier sannsynligvis ingen kryptovaluta og forstår kanskje ikke det grunnleggende om kryptohandel. Hvis dette høres ut som deg, så foreslår jeg at du registrerer deg på en børs som Coinbase. Med Coinbase vil du kunne kjøpe din første kryptovaluta med fiat-valuta og gjøre noen enkle handler. Da er du klar til å prøve Binance.

Handel med Binance tar deg fra nybegynner til ekspert gjennom sin Grunnleggende og Avansert innstillinger. Du kan begynne med å gjøre enkle markedstransaksjoner og gå videre til de mer komplekse grense- og stopp-grense-ordrehandlene.

Binance tilbyr sine brukere en stort utvalg av mynter og hva slags markedsinformasjon du ikke finner på de fleste andre børser. Den eneste tingen den ikke har er fiat-handel. Men det er i ferd med å endre seg.

28. juni 2018 kunngjorde Team Binance at det hadde lansert sin første fiat-handelsbørs i … Uganda! Binance Uganda vil tillate handelsmenn å bruke Binance for å kjøpe kryptovalutaer med fiat-valutaer for første gang. Når fiat-handel blir tilgjengelig på alle Binances plattformer, forutser jeg at de fleste brukere ikke trenger å gå noe annet sted.

Så jeg har snakket om hvordan kjøpe på Binance, som kan bruke Binance og hvor mye det koster å handle med Binance. Alt du trenger å gjøre er å dele noen få visdomsord med deg før jeg drar.

Konklusjoner

Markedet for utveksling av kryptovaluta er veldig overfylt. Børsene som lykkes vil være de som tilbyr funksjoner som enhver næringsdrivende kan bruke og glede seg over. I denne Binance-opplæringen tror jeg at jeg har vist deg en utveksling som gjør akkurat det!

Binance har et handelsvolum på over 1,4 milliarder dollar med god grunn – det fungerer!

Binance har millioner av glade kunder over hele verden. De bruker Binance fordi det er enkelt og har gode handelsfunksjoner. Hvis du ikke tror meg, så vet du hva du skal gjøre! Jeg har vist deg hvordan du bruker Binance. Nå, prøv det selv! Gi meg beskjed når du har gjort noen få handler. Jeg vil gjerne høre hva du synes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map