Hva er Tron Coin: TRX Coin Explained

Fra midten av desember til begynnelsen av januar, Tron (TRX) vokste over 2000% – ja, det er 2000% vekst på bare tre uker. Nesten alle har hørt om Tron, men vet du nøyaktig hva det er? Eller spør du deg fremdeles, "hva er Tron-mynt?".

Hvis saken er sistnevnte, er du på rett sted!

Mot slutten av denne guiden vil vi ha dekket alt du trenger å vite for å svare på spørsmålet "hva er Tron-mynt?". I tillegg til det grunnleggende vil jeg også introdusere deg for:

La oss komme i gang!

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • Innholdsorientert plattform
 • Desentralisert
 • P2P-prinsippene gjelder
 • Veldig innflytelsesrikt team og grunnleggere bak prosjektet

Ulemper

 • Noen negative rykter rundt grunnleggerne
 • Kan misbrukes for skatteunndragelse og innsidehandel

Hva er Tron Coin?

For å forstå hva som er Tron-mynt, må vi starte med det grunnleggende. Tron er det en desentralisert underholdnings- og innholdsdelingsplattform som bruker blockchain og peer-to-peer (P2P) teknologi.

Du kan tenke på det som en neste generasjons sosiale medier, som du kan lage og dele innhold med hvem som helst, hvor som helst i verden. Tronix er den grunnleggende kontoenheten i Trons blockchain. Det er valutaen som betaler deg for innholdet ditt, og blir ofte referert til som tickersymbolet, ‘TRX‘.

Folk som liker sosiale medier, online gambling og andre former for underholdning på nettet, vil glede seg over Tron.

Hva er Tron Coin: TRX Coin Explained

Ved å bruke Tron-kryptokurrencyens økosystem kan du ikke bare dele innhold med andre mennesker, men du blir kompensert som innholdsskaper for innholdet og dataene du oppretter. Denne modellen tjener i direkte motstand mot hvordan tradisjonelle sosiale medieselskaper, som f.eks Facebook, tjene penger på brukerdata.

De gjør det ofte uten at brukeren vet det, og høster fordelene for seg selv. Når du bruker Tron-kryptovaluta, har du kontroll over dataene dine, og du blir kompensert for innholdet ditt.

Trons partnerskap

TRX har allerede noen store partnerskap, som det med oBike. Det største sykkeldelingsselskapet i Sørøst-Asia (oBike), basert i Singapore, lanserte sitt eget token, oCoin. Token ble lansert på Trons nettverk. mynter har virkelige verktøy, da myntene kan brukes til å kjøpe turer på oBike-plattformen. Selskapet gjør det mulig for brukere å tjen oCoins bare ved å velge å sykle oBikes.

Andre store partnerskap inkluderer det med en halvleder gigant, Bitmain, som er en ledende produsent og designer av ASIC-sjetonger brukt til Bitcoin gruvedrift. Bitmains Antminer S9 er et av de hotteste produktene som brukes i Bitcoin-gruvesamfunnet. Så når noen spør deg hva som er Tron-mynt, ikke glem å nevne deres enorme nettverk av partnere.

Hva er Tron Coin: TRX Coin Explained

Zag- S&W, en annen av Trons partnere, er et ledende internasjonalt advokatfirma som fokuserer på handels- og selskapsrett. Dette er et lovende tillegg, fordi firmaet er en del av Legal 500, som har et utvidet nettverk til noen av de største selskapene i verden.

Dette partnerskapet vil tilby omfattende støtte i digitale aktiva transaksjoner, drift, risikostyring og juridisk tilpasning på tvers av jurisdiksjoner. Ettersom Tronix er oppført på flere og flere børser, øker behovet for juridisk støtte bare. Dette partnerskapet er veldig strategisk.

Dette er ikke et overraskende trekk fra den ideelle organisasjonen bak Tron.

Tron Foundation

Tron Foundation er en ideell enhet basert i den sørøstasiatiske industrielle sterke armen i Singapore. Stiftelsen driver hovedsakelig med å drive Tron-kryptonettverket i prinsippene for åpenhet, rettferdighet, og gjennomsiktighet i å støtte Trons utviklingsteam.

Teamet bak Tron Foundation vurderer regulering og samsvar å være den høyeste av verdiene. De har godkjenning fra regnskaps- og bedriftsmyndigheten, og de er under tilsyn av selskapsloven i Singapore.

Lurer fortsatt på hva er Tron-mynt? Lær mer om grunnleggeren, Justin Sun, vil hjelpe deg med å forstå mynten bedre.

Justin Sun

Lederen for Tron Foundation er den unge Justin Sun, som har en vanvittig imponerende bakgrunn for noen i alle aldre, enn si noen som er 27. Til å begynne med grunnla han Peiwo-appen som allerede har 10 millioner brukere. Justin Sun har ført til at Peiwo ble den første live streaming-appen for å motta kryptoer. Peiwo-appen er en av de ledende medlemmene av online lydinnholdssamfunnet.

Forbes oppførte Sun som 30 under 30 i Asia. Så når noen spør deg hva som er Tron-mynt eller hvorfor du skal velge Tron-mynt, må du alltid huske på den vellykkede grunnleggeren. Han er også protegéen til Jack Ma som er grunnleggeren av Ali Baba-gruppen. Jack Ma håndplukket Justin Sun for å studere ved det prestisjetunge Jack Ma Hupan University, som har gjort det en lavere akseptrate enn Princeton.

Hva er Tron Coin: Tron-tasten på et tastatur.

Justin Sun er også utdannet ved University of Pennsylvania. Mens forholdet mellom Ali Baba og Tron fremdeles er uklart, forlater noen av de beste utviklerne fra Ali Baba Alibaba for å dra til Tron, noe som gjør problemene enda mer overskyet.

Utover Jack Ma omringet Sun seg med et enda bredere team av all-star mentorer, inkludert Feng Li og Tim Berners-Lee. For de av dere som ikke vet, er Feng Li en rådgiver for Ripple og ledet investering kl Coinbase. Tim Berners-Lee er kjent for oppfinne World Wide Web.

Utover teamet er det et økende antall viktige påvirkere i krypto som tror at TRX-mynten vil lykkes, inkludert Hacker Noon.

Hvordan kan TRON brukes?

Den største fordelen med å bruke Tron crypto er at du er det å styrke kunstnere og innholdsskapere over hele verden til å ha eierskap over innholdet de lager.

Tron leder en bevegelse som noen omtaler som det tredje nettet. Selv om det høres futuristisk ut, vil det tredje nettet, eller web 3.0, gjøre det mulig for folk å bruke internett slik det opprinnelig var ment å brukes til – som et desentralisert, åpent nettverk.

Under dotcom-boblen, Internett hadde tatt en sving vekk fra sin desentraliserte opprinnelse. Sosiale mediegiganter i Silicon Valley bygde på toppen av infrastrukturen som ble gitt til dem og koblet den om slik at Tech Giants kunne tjene penger på brukerdata. Cambridge Analytica er tilfellet og poenget med dette systemet. På det tredje nettet vil Tron imidlertid legge strømmen tilbake i brukernes hender, slik at de har kontroll over sine egne data.

Hva er Tron Coin: Tron-nettstedet foran et diagram.

Ved å bruke Tron crypto fører du internett tilbake på den opprinnelige banen. Du legger data tilbake under din kontroll der du har valget mellom å ikke avsløre eller tjene penger på data for din egen vinning. Så et av svarene på hva som er Tron-mynt er noe som vil føre internett tilbake til sitt opprinnelige formål.

Fra en utviklers synspunkt er Tron også spesiell fordi den for tiden blir bygget på en måte som tillater bruk av hvilket som helst høyt nivå språk for smarte kontrakter. Dette betyr at utviklere i fremtiden vil kunne bruke hvilket programmeringsspråk de foretrekker å bygge på toppen av den åpne programvaredesignen.

En av de største produktene som hittil er utviklet på Tron er kryptovalper. Like etter at kryptokattunger først ble utgitt, forsøkte Tron å spille av det kommende kinesiske året for hunden. Tron hunder selger fortsatt for tilsvarende $ 18. Dette er bare ett av mange eksempler på vellykkede produkter på nettverket.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvordan fungerer transaksjoner?

For å hjelpe deg med å forstå hva som er Tron-mynt, vil jeg gi deg et innblikk i hvordan myntens transaksjoner fungerer.

Som mange andre digitale valutaer, TRX-mynttransaksjoner skjer på en offentlig reskontro. På denne offentlige hovedboken kan historikken til hver transaksjon spores helt tilbake til den første transaksjonen. Transaksjonsmodellen som TRX bruker ligner på transaksjonsmodellen som Bitcoin bruker. Den eneste forskjellen er at Tron har forbedret Bitcoins modell ved å gi ekstra sikkerhet. Modellen TRX bruker kalles UTXO.

I en UTXO-modell er det en grunnleggende utgang som er en mengde penger sendt til en TRX-brukeradresse sammen med et sett med regler som vil låse opp det bestemte angitte beløpet. Det endelige produktet er en utgang som kalles UTXO.

Hva er Tron Coin: TRX Coin Explained

Men for å forstå hva som er TRX, trenger du ikke å vite for mye om UTXO-modellen. Det er mer så for utviklere og nerder som kanskje vet mer enn de burde (ikke at det er noe galt med det!).

Du bør fokusere på det større bildet, holde deg til det samlede verktøyet som Tron leverer til folk som ønsker å gjenvinne kontrollen over dataene sine og fortsatt bruker sosiale medier.

Potensialet til TRON

Siden du allerede har en ganske god idé om hva som er Tron-mynt, er det tid for å diskutere potensialet. Justin Suns forhold til Jack Ma vekker spørsmålet om det vil være en sammenslåing eller konvergens mellom de to enhetene i fremtiden. Enhver slik nyhet ville være monumental og absolutt katapultere Tronix på en allerede godt tråkket vei til suksess.

Tron er fortsatt helt ny, og den er akkurat i gang. Men likevel kan du ikke være for altfor optimistisk.

Tron-krypto kan mislykkes i å vokse på grunn av måten Justin Sun håndterer kommunikasjon, som til tider har opprørt investorer. Solen har rykte å levere oppdateringer som ganske enkelt kunngjør at en stor kunngjøring vil bli kunngjort i fremtiden, noe som forståelig nok er ganske frustrerende. Folk ser også på Sun som for ungdommelig og kanskje for naiv til å drive en blockchain som har størrelsen på Tron.

Hva er Tron-mynt: skaperne av Tron-mynt.

Andre negative skudd til Tron og Justin Suns rykte dukket opp tidlig i 2018 da nyheter sirkulerte om Tron bruker noen av Ethereum’s kode og brudd på Ethereums copyright-lisens. Dette er siden blitt rettet. Rundt samme tid var det også rykter om Justin Sun som utbetalte 1,2 milliarder dollar av sine egne mynter. Dette viste seg også å være et falsk rykte.

Noen vurderer den strengen av gjørme som en FUD-kampanje i et forsøk på å ødelegge omdømmet til Justin Sun. Suns rykte kommer ofte under skudd når folk spør, "hva er Tron-mynt?". Uansett er mynten bare år ett av et veikart som strekker seg helt frem til 2023. Med andre ord, det er fortsatt veldig tidlige dager for Tron, så nyheter som dette vil forsvinne i tide.

Se på Jed McCaleb fra Fantastisk. Folk glemte alt Mt. Gox da nyheter om Stellar-partnerskapet med IBM dukket opp. Igjen, det er tidlige dager for Tron.

Er TRON Secure?

Hvis du bruker Trons plattform, har omdømmet rundt det vært ganske bra hittil. Budsjettet ser ut til å prioritere sikkerhet, som jeg kan hente fra Trons nylige ansettelse av en svært etterspurt sikkerhetsingeniør, Jorge Guo. Han har mottatt anerkjennelse for sitt arbeid fra slike som Google, Qualcomm, Huawei.

Guo vil takle alt forskning og utvikling for Trons sikkerhet. Han hjelper med å svare på sikkerhetssentrerte spørsmål knyttet til temaet, "hva er Tron-mynt?".

Når det gjelder å holde TRX i seg selv, må du bare være smart.

Som å ha et sikkert passord, må du behandle uansett hvordan du lagrer myntene dine veldig følsomt. Du kan velge å oppbevare myntene i en lommebok, som Ledger Nano S, men hvis du bruker en slik lommebok, må du sørge for det skriv ned din private nøkkel. Hvis du ikke skriver ned din private nøkkel, kan du miste myntene dine for alltid.

Siden kryptovaluta er desentralisert, mange lommebøker lagrer ikke informasjonen din i det hele tatt. De har ikke sikkerhetskopier av brukernavnet og passordet ditt. Du kan ikke få sendt en e-post for å tilbakestille passordet ditt hvis du har glemt det. Du må ha den private nøkkelen du får tilgang til når du registrerer deg. Det er det. Det er den eneste måten å komme inn på kontoen din.

Det samme kan sies om å kjøpe Tron-mynter også. Du bør alltid velge en pålitelig valutautvekslingsplattform (eller en pålitelig betalingsformidler), og sørg for at alle sikkerhetstiltakene er i sjakk – bare ved å gjøre det kan du være trygg på det ingen skade vil medføre midler og eiendeler i kjøpsprosessen, og etterpå.

Akkurat som alle andre digitale eiendeler, Tron kan utnyttes, og dets sikkerhet kan brytes. Det er en risiko du må ta i digitaliseringsalderen. Du kan følge grunnleggende sikkerhetsteknikker som sikre dine private nøkler bruker en maskinvare lommebok. Slike teknikker vil øke din evne til å beskytte eiendelene dine.

Imidlertid er du kanskje din egen største fiende når det gjelder å misbruke TRX. Som andre digitale valutaer, kan du bruke den til å gjøre noen ganske ulovlige ting når det gjelder skatteunndragelse eller ulovlig handel (selv om det skal være kjent at Justin Suns TRX vil være låst til 2021, så han kan ikke berøre forsyningen sin som c-suite-ledere på Wall Street).

Hvordan kan det misbrukes?

Som mange andre mynter eller egentlig bare eiendeler generelt, kan TRX brukes for slike skjule penger eller skatteunndragelse. Faktisk, opptil 36% av Bitcoin-eierne planlegger å begå skattesvindel i år, ifølge en artikkel av Motley Fool.

Når reguleringen på kryptokurver øker, er det mindre rom for kriminelle å bruke kryptovaluta ulovlig. Begreper som KYC (Kjenn kunden din) blir mer fremtredende for å identifisere og verifisere personer som bruker digital valuta. KYC er bra for identifisering av aktivaiere, men på en måte fordeler KYC også eierne selv berolige dem om legitimiteten til plattformen de bruker.

Hva er Tron-mynt: en visualisering av Tron-mynten.

Innsidehandel kan også finne sted med Tron akkurat som det kan forekomme for en hvilken som helst annen mynt. Mistanke om innsidehandel er voldsomt i krypto. Ingen uvanlige rykter angående Tron og innsidehandel har dukket opp, og sperrer ikke det debunked ryktet om Justin Sun som tar en milliard dollar verdi av TRX for seg.

Hvis du tar penger for deg selv, bør du ikke tro at Tron er en dårlig mynt hvis du fortsatt prøver å svare på spørsmålet "hva er Tron-mynt", selv om.

Gjennom og gjennom aspekter, TRX-mynt er solid. Teknologien og personellet bak Tron kommer med liten bekymring. Teamet bygges sakte med utviklere fra Alibaba og andre teknologiske giganter. Justin Sun er ung, men det betyr bare at han er av samme generasjon som kryptovaluta er – han forstår et ungdommelig publikum. Denne mynten er absolutt verdt å se på.

Sammenlign Tron side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Tron side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Konklusjon

Med en energisk ung leder i Justin Sun går denne mynten. Grunnleggeren er en av de mest godt koblede menneskene i krypto. Det faktum at han kan ringe Jack Ma, grunnleggeren av Ali Baba Group, samt grunnleggeren av World Wide Web, medlemmer av hans indre krets viser hvor kraftig han egentlig er. Tenk på Justin Suns nettverk når du svarer på spørsmålet "hva er Tron-mynt?".

Har du noen gang hørt sitatet "vis meg hvem du omgir deg med, og jeg vil vise deg hvem du er"? Dette tilbudet gjelder også forretningsveiledninger. Justin Suns første graders nettverk, så vel som hans visjon for fremtiden til Tron, er kraftige eiendeler. Dette prosjektet er fortsatt veldig nytt, og jeg er veldig spent på å se hva fremtiden vil gi for Tron!

Nå, hvis du har kommet til den konklusjonen at du vil kjøpe deg noen Tron-mynter, bør du merke deg at dette bare skal gjøres på pålitelige kryptokursutvekslinger. For eksempel, Binance er en slik børs – å kjøpe Tron her vil se litt ut som dette:

 1. Registrer og bekreft identiteten din på Binance;
 2. Sett opp kontoen din;
 3. Velg hvor mange Tron-mynter du vil kjøpe;
 4. Velg ønsket kjøpemetode;
 5. Gjør kjøpet!

Alternativt…

Hvis du ikke er interessert i å kjøpe Tron-mynter fra en kryptovaluta-utveksling, kan du faktisk kjøpe den via Simplex – et betalingsbehandlingsfirma. På denne måten vil du kunne kjøpe dine Tron-mynter med kreditt- eller debetkort, og vær sikker på at betalingen din er sikkert og raskt, også.

Ikke glem å finne en lommebok for å lagre dine Tron-mynter i. Mange brukere anbefaler Ledger Nano S – Det er sikkert en av de sikreste kryptovaluta lommebøkene der ute!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map