Hva er Bitcoin Cash?

Siden Bitcoin (BTC) har blitt mer og mer populært, hvor lang tid det tar å behandle en transaksjon har blitt tregere og tregere. Det har også kostet hver transaksjon dyrere for avsenderen.

For å forbedre det nåværende Bitcoin-systemet, Bitcoin kontanter (BCH) ble opprettet! Og de ser ut til å gjøre en utmerket jobb så langt – selv om den først ble utgitt i august 2017, har Bitcoin Cash allerede blitt en topp 5 kryptovaluta! Det er ganske åpenbart mens du ser på hvordan det handles i noen populære børser, også.

Men spør du deg fortsatt “hva er Bitcoin Cash?”, Ikke bekymre deg – alt vil bli avslørt i denne artikkelen!

Denne guiden vil fortelle deg alt du trenger å vite om spørsmålet om Bitcoin Cash, hvorfor det ble opprettet og hva det faktisk gjør.

Når du har forstått det grunnleggende, vil vi forklare hvordan du kan kjøp Bitcoin Cash. Siden du må lagre kryptoen din et sted, bør du også vurdere å skaffe deg selv en sikker lommebok, også! Også for de som føler seg virkelig eventyrlystne, vil vi også vise deg hvordan man gruver det!

Så hva venter du på, la oss gå og utforske hva som er Bitcoin Cash og hvordan det startet!

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • Raske transaksjonstider
 • Lavt transaksjonsgebyr
 • Bedre skalerbarhet enn Bitcoin

Ulemper

 • Sways bort fra den første filosofien til Bitcoin
 • Lav tillit blant kryptovalutasamfunn

Hva er Bitcoin Cash: Hvordan det startet?

Det hele startet med avtaler og uenigheter om hvordan du kan forbedre Bitcoins teknologi. Ser du, et av problemene med Bitcoin er, ettersom flere bruker det, nettverkene tar lengre og lengre tid å behandle en transaksjon. Det betyr også at transaksjonsgebyrer blir dyrere!

Hva er Bitcoin Cash: Sammenligning av Bitcoin og Bitcoin Cash.Bitcoin kontra Bitcoin Cash | Kilde: vastava

Bitcoin-entusiaster forsto at dette ble et stort problem, spesielt nå kryptovalutaen ble så populær. For å hjelpe deg med å finne en løsning, foreslo utviklere to forskjellige ideer.

Idé 1: Endre formatet for hver blokk

Her er et eksempel fra den virkelige verden: tenk på å skrive hver Bitcoin-transaksjon på et blankt ark. Først må du skriv lommebokadressene til både avsender og mottaker. Deretter må du skrive de individuelle signaturene for hver transaksjon.

Tenk på det, dette vil ta ganske mye plass på papirarket ditt!

Så en gruppe utviklere foreslo å skille papirarket i to. Ett ark ville ha adressene til avsenderen og mottakeren, mens det andre arket ville inneholde signaturene.

I hovedsak, ettersom det vil være mer plass på papiret, kan flere transaksjoner behandles!

Idé 2: Økt blokkstørrelse

En annen gruppe utviklere trodde det dette var en dårlig idé. Hvorfor? Vel, selv om endring av formatet på hver blokk teknisk ville øke Bitcoins transaksjonshastighet, ville det bare være en midlertidig løsning. Så når Bitcoin-nettverket blir enda mer populært, vil det kreve en ny oppgradering.

De trodde at den beste måten å løse Bitcoins hastighetsproblem var å øke maksimal blokkstørrelse.

Hva er Bitcoin Cash: Bitcoin-blokkstørrelse de siste 7 årene.Kilde: bitinformant

Bruk det samme eksemplet fra den virkelige verden som ovenfor: Tenk deg at det originale arket var 10 mm langt. Det er størrelsen på blokken (med Bitcoin utgjorde dette 1 MB). Det ble foreslått at flere transaksjoner kunne behandles ved å øke blokkstørrelsen.

Så de tenkte å øke arket med 2 ganger, eller til 20 mm langt (2 MB i tilfelle Bitcoin)! Hva denne ideen også tillot, er den maksimale blokkstørrelsen økt med 8 ganger, hvis dette var nødvendig i fremtiden.

Hovedargumentet var at for at Bitcoin skulle bli et daglig betalingssystem, trengte det større blokkstørrelser. Ellers ville det være mer som gull enn penger!

Hvilken idé var den mest populære?

Alle som lurer på hva som er Bitcoin Cash, bør være klar over at i tilfelle Bitcoin, ingen kan gjøre endringer i systemet med mindre folk er enige. Så, for å bestemme hvilket alternativ som ble valgt, gikk det til avstemning! Kan du gjette hvilken idé som vant? Idé 1!

Idé 1 mottatt 97% av stemmene! Imidlertid, for at Bitcoin blockchain skulle gjøre denne endringen, trengte systemet å utføre en myk gaffel.

Selvfølgelig var gruppen av utviklere som foretrakk løsningen i idé 2 ikke fornøyd med den endelige avgjørelsen. Så de bestemte seg for å utføre en hard gaffel som skapte Bitcoin Cash!

Merk: Når jeg snakker om en gaffel, betyr det at det gjøres endringer i utformingen av en blockchain. Når en myk gaffel skjer, betyr det at visse regler endres, men de nye blokkene gjenkjennes fremdeles av den originale programvaren. Imidlertid, i en hard gaffel, fungerer de nye blokkene på en egen blockchain – akkurat som Bitcoin Cash!

Vel, nå som du kjenner historien bak Bitcoin Cash-gaffelen, la oss finne ut svaret på “hva er Bitcoin Cash?”.

Hva gjør Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash ble offisielt utgitt i august 2017. Teknologien ligner veldig på Bitcoin, og det er også samme mengde mynter – 21 millioner.

Alle som hadde Bitcoin den dagen Bitcoin Cash ble opprettet, mottok automatisk gratis Bitcoin Cash! De heldige menneskene som holdt Bitcoin mottok Bitcoin Cash med en rasjon på 1: 1. Ja, det er riktig! Hvis du hadde 1 Bitcoin da Bitcoin Cash ble dannet, ville du umiddelbart mottatt 1 Bitcoin Cash.

Hva er Bitcoin Cash: en Bitcoin på noen dollar.

Et av de vanligste svarene på spørsmålet "hva er Bitcoin Cash?" er at hovedformålet med Bitcoin Cash er å være brukt som betalingssystem. Dette betyr at, akkurat som den opprinnelige Bitcoin-klienten, kan folk sende og motta midler. Imidlertid tillater Bitcoin Cash sin teknologi mye raskere transaksjonstider, og lavere transaksjonsgebyrer!

Mange trodde at de som mottok sine gratis Bitcoin Cash, ville selge det så snart de kunne, men dette har ikke vært tilfelle. Siden den ble utgitt i august 2017, Bitcoin Cash har prestert veldig bra. Det er for øyeblikket en topp 5-kryptovaluta og er også oppført på Coinbase.

Å være notert på Coinbase er en enorm avtale, ettersom de er de mest populære og velkjente børsene i verden! Coinbase lister bare 4 forskjellige kryptovalutaer, så det faktum at de har oppført Bitcoin Cash forbedrer troverdigheten og bevisstheten rundt prosjektet.

Hva er Bitcoin Cash: en Bitcoin Cash-app.

Fordi kryptovalutaen fremdeles er i sine tidlige dager, er det ikke mange selgere som godtar den ennå, spesielt i forhold til Bitcoin. Når Bitcoin Cash blir mer og mer populært, begynner imidlertid nye selgere å akseptere det som en betalingsmåte.

Det er et kult nettsted kalt Godta BitcoinCash som viser alle de forskjellige selgerne som lar deg bruke Bitcoin Cash. De inkluderer ting som overnatting, musikk, kasinoer, parfyme, Fitness Produkter, klær og mye mer! Gjett hva? Hvis du bor i Sør-Afrika, kan du til og med betale for juridisk rådgivning med Bitcoin Cash!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvordan kjøper jeg Bitcoin Cash?

Selv om du ikke lenger trenger å spørre “hva er Bitcoin Cash?”, Trenger du kanskje litt hjelp kjøper noen!

Den enkleste måten å gjør dette med en meglerbytte. Den mest populære av disse er Coinbase, da det er flott for nybegynnere. Du kan kjøpe Bitcoin Cash ved hjelp av din fiat valuta via kreditt- / debetkort eller med bankkontoen din.

For å gjøre ting enda enklere for deg, vil vi gi deg en trinnvis guide for å kjøpe Bitcoin Cash med Coinbase! Først må du åpne en Coinbase-konto.

Åpne en konto med Coinbase

 1. Besøk Coinbase-hjemmesiden, og klikk på Melde deg på.
 2. På dette punktet trenger du bare Skriv inn navnet ditt, epostadresse, og opprette et sikkert passord.
 3. Du må da bekreft mobilnummeret ditt. Så skriv inn koden som sendes til telefonen din til Coinbase-nettstedet.

Du skal nå kunne logge på Coinbase-kontoen din! Nå må du bekreft din identitet.

bekreft din identitet

1. Klikk først på Kjøpe selge øverst på siden.Hva er Bitcoin Cash: hvordan kjøpe eller selge på Coinbase.

2. Coinbase vil nå fortelle deg at du trenger å legge til en betalingsmåte for å fullføre kontooppsettet. Klikk på Legg til betalingsmåte.Hva er Bitcoin Cash: velge betalingsmåte på Coinbase.

3. Du blir gitt to valg. Du kan enten legge til et kreditt- / debetkort eller en bankkonto. Den raskeste måten å kjøpe Bitcoin Cash er med et kreditt- / debetkort. Så vi velger det alternativet.Hva er Bitcoin Cash: legge til bankkonto eller kredittkort på Coinbase.

4. Du må da last opp ID-en din. Dette er et krav på de fleste børser når du vil bruke et kreditt- / debetkort. Klikk på Last opp ID.

5. Coinbase gir deg tre alternativer. Du kan last opp passet ditt, førerkort, eller a ID utstedt av myndighetene. Klikk på den du vil laste opp.Hva er Bitcoin Cash: velge ID-type.

6. Nå må du bestemme hvordan du vil laste opp ID-en. Du kan gjøre dette ved å bruke webkameraet, mobiltelefonen eller bare laste opp filen fra datamaskinen. Velg metoden du vil bruke.

Hva er Bitcoin Cash: velg å laste opp et bilde på Coinbase.

7. Hvis du har lastet opp ID-en din riktig, vil du se meldingen nedenfor. Hvis du får en feil, er det sannsynligvis fordi bildekvaliteten ikke var i høy nok standard. Prøv igjen til det er bekreftet.

Hva er Bitcoin Cash: suksess for kontoverifisering.

Gratulerer! Du vet nå hva som er Bitcoin Cash, og identiteten din er nå bekreftet. Før du faktisk kan kjøpe Bitcoin Cash, må du imidlertid legg til betalingsinformasjonen din.

Legg til betalingsopplysningene dine i Coinbase

1. Her må du oppgi faktureringsadressen. Det må samsvare med adressen til kreditt- / debetkortet ditt, ellers får du en feil!

Hva er Bitcoin Cash: betalingsdetaljer på kontoen.

2. Du blir nå bedt om å oppgi kreditt- / debetkortopplysningene dine. Ikke bekymre deg, Coinbase har høy sikkerhet, slik at detaljene dine er trygge. Når du har gjort dette, klikker du på Legg til kort.Hva er Bitcoin Cash: legge til kredittkort på Coinbase.

Gratulerer! Du har ikke bekreftet identiteten din, og du har også lagt til kreditt- / debetkortet ditt. Nå kan du kjøpe Bitcoin Cash!

Hvordan kjøper jeg Bitcoin Cash på Coinbase

1. Klikk først på Kjøpe selge øverst på siden. Klikk deretter på Bitcoin kontanter.Hva er Bitcoin Cash: velge å kjøpe bitcoin cash på Coinbase.

2. Som du vil se på bildet nedenfor, må du oppgi hvor mye Bitcoin Cash du vil kjøpe. I vårt eksempel ønsker vi å kjøpe 100 euro i Bitcoin Cash, så det er det vi har lagt inn i boksen. Du vil merke at BCH-boksen oppdateres. På handelstidspunktet mottar vi 0,122377315 Bitcoin Cash i retur for 100 euro. Dette vil imidlertid endres avhengig av markedsprisen på kjøpstidspunktet.

Merk: Lurer du på “hva er BCH”? BCH er valutakoden for Bitcoin Cash. Akkurat som penger i den virkelige verden, der USD er amerikanske dollar og GBP er store britiske pund, har hver kryptovaluta sin egen kode.

Hva er Bitcoin Cash: ukentlig grense for Coinbase-konto.

3. Når du klikker på Kjøp Bitcoin Cash umiddelbart, Coinbase vil be deg om å bekrefte betalingsinformasjonen din. Klikk Bekrefte.

Og det er det, det er så enkelt som det! Du har nettopp gjort ditt første Bitcoin Cash-kjøp.

BCH kan også kjøpes via Simplex – du vil gjøre det med kreditt- eller debetkortet ditt, som sørger for at prosessen kommer til å bli rask og glatt, uten sikkerhetshikke underveis.

Det er også mulig å kjøpe Bitcoin Cash fra en krypto-for-kryptobørs. Det er her du setter inn en annen kryptokurrency (for eksempel Bitcoin) og bytter den mot Bitcoin Cash. De fleste større børser vil vise Bitcoin Cash, da det er en av de mest populære myntene på markedet.

Hvis du har fulgt guiden vår til dette punktet, bør du nå være i stand til enkelt å svare “hva er Bitcoin Cash”, og du vet nå hvordan du kjøper det! Deretter vil jeg forklare Bitcoin Cash gruvedrift.

Hvordan utvinnes Bitcoin Cash?

Som de fleste kryptovalutaer, er Bitcoin Cash desentralisert. Dette betyr at ingen enkeltpersoner eller autoriteter har kontroll over nettverket.

Merk: Hvis et nettverk styres av noen, betyr det at det er et sentralisert nettverk. Tenk på Yahoo. Alle dataene deres lagres på en sentralisert server. Da serverne deres ble hacket i 2015, fikk hackerne tilgang til over 500 millioner kontoer! Det ville ikke være mulig på et desentralisert nettverk som Bitcoin Cash.

Imidlertid for et desentralisert system å operere, krever det noder (datamaskiner) til verifisere transaksjoner.

Så hvordan verifiseres transaksjoner? Folk kjent som gruvearbeidere bruker datakraft til å løse matematiske ligninger på blockchain. Når en node i nettverket løser den matematiske ligningen, verifiserer den en transaksjonsblokk. Deretter mottar den en belønning for å bekrefte transaksjonen.

Denne belønningen, i tilfelle av Bitcoin Cash-gruvedrift, er en Bitcoin Cash-mynt.

Hva er Bitcoin Cash?

I dag er det imidlertid vanskeligere og vanskeligere å tjene penger på gruvedrift. Det er så mye konkurranse at bare de som kan generere enorme mengder datakraft blir belønnet. Å generere nok datakraft til bli en vellykket gruvearbeider, du må investere MYE penger (og jeg snakker om ti tusenvis av USD)!

Imidlertid er det andre alternativer for alle nybegynnere der ute! Det er noe som kalles et “gruvebasseng”. Det er her du blir med i et nettverk av andre gruvearbeidere. Sammen kombinerer du datakraften din for å prøve å løse de matematiske ligningene for å tjene Bitcoin Cash-belønningen. Hvis gruvedriften din bekrefter en Bitcoin Cash-transaksjon, belønningen fordeles likt mellom gruvebassenget ditt!

Kult, he?

Vel, det er enkelt å delta i et gruvebasseng – du kan lære mer ved å besøke et av disse nettstedene:

Bitcoin Cash mining er en fin måte å tjene Bitcoin Cash hvis du har riktig programvare og maskinvare til å gjøre det. Imidlertid, hvis ikke, kan det være det beste alternativet for deg å investere i Bitcoin Cash-mynten!

(Dette er ikke økonomisk råd, skjønt … jeg sier bare!)

Sammenlign Bitcoin Cash side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Bitcoin Cash side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Konklusjon

Hvis du leser denne guiden fra start til slutt, bør du ikke lenger spørre deg selv “hva er Bitcoin Cash?”. I stedet, du bør ha en god forståelse av hvorfor den ble opprettet og hvordan den fungerer!

Ikke bare det, men jeg har vist deg hvordan du gjør din første Bitcoin Cash-investering (det vil si hvis du vil). Det er noen få andre metoder for å kjøpe Bitcoin Cash enn Coinbase, men for nybegynnere føler jeg at Coinbase er det mest foretrukne valget!

Innkjøpsprosessen skal se litt ut som dette:

 • Du oppretter en konto den Coinbase;
 • Gå gjennom prosessen med verifisere identiteten din og sette opp alle sikkerhetstiltakene;
 • Velge riktig betalingsmåte, og kryptoen du vil kjøpe;
 • Gjør kjøpet – det er det! Nå er det bare å overføre myntene dine til en sikker lommebok – Hovedbok og Trezor er den mest brukte kalde lommeboken du kan se på.

Et alternativ til å kjøpe Bitcoin Cash på denne måten er å bruke tjenestene til Simplex. Simplex er et fintech-selskap som lar deg trygt kjøpe kryptovalutaer med kreditt- eller debetkortet ditt – det er raskt, enkelt og sikkert!

Du bør også ha god forståelse av viktigheten av gruvedrift, og hvordan du også kan bli gruvearbeider. Husk at Bitcoin Cash mining ikke alltid er lønnsomt, og krever litt investering før du kan begynne.

Så, hva syntes du om “Hva er Bitcoin Cash” -guiden? Tror du utviklerne tok den rette avgjørelsen om å opprette Bitcoin Cash? Eller foretrekker du den gode gamle Bitcoin?

Jeg vil gjerne høre tankene dine. Så ikke vær sjenert, legg igjen en kommentar!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map