Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Den komplette guiden

Hva om jeg fortalte deg at det er en måte å nesten eliminere digital svindel og svindel? Videre – dette er ikke noe av fremtiden eller ‘aldri’ landet. Nei, jeg snakker om noe som er lett tilgjengelig og implementerbar av mennesker som deg og meg. Jeg snakker om Grunnleggende oppmerksomhetstoken.

Noen, etter å ha hørt om funksjonene i dette symbolet, ville umiddelbart avskrive det som en form for en slags svindel eller lureri. Du kunne ikke klandre dem.

De fravær av en tredjepart i treveiskoblingen mellom brukere, annonsører og utgivere høres ut som noe fra en fantasi. Men vær trygg – når du har lest denne guiden, vil du se at dette er ikke bare mulig – den eksisterer allerede! Og ærlig talt er forutsetningen bak den ganske enkel!

Merk: BAT kan kjøpes på Binance – en av de mest pålitelige utvekslingsplattformene for kryptovaluta. Det er også avgjørende å oppbevare myntene dine i pålitelige kryptobokser, som Ledger eller Trezor.

I denne guiden vil jeg fortelle deg alt om FLAGGERMUS – hva det er, hvordan det ble opprettet, hva det ble brukt til, og så videre. Så uten videre, la oss hoppe rett inn!

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • En rekke bruksområder
 • Tillater tipping
 • Stadig økende brukerpool
 • Desentralisert

Ulemper

 • Ikke den mest populære
 • Adopsjonsspørsmål

Hva er Basic Attention Token?

FLAGGERMUS står for “Basic Attention Token”. BAT er (først og fremst) a verktøy token og en program for utveksling av annonser integrert i den modige nettleseren. Det er desentralisert, åpen kilde og basert på Ethereum blockchain. Disse funksjonene gjør det unikt. De nåværende målene for teamet som jobber med BAT er å utvide det til andre mer populære, vanlige nettlesere.

BAT-historie

BAT ble opprettet av en bestemt person Brendan Eich og deretter videreutviklet av Brave Software. Når det er sagt, er det verdt å nevne at disse to prosjektene er separate verk.

Hele konseptet med tokenet er at det sikter mot eliminere (eller rettere, unngå) noen svindel eller mellommenn assosiert med tradisjonelle digitale annonseringsmetoder.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Den komplette guiden

De skaperen av Basic Attention Token hadde en klar visjon å hjelpe kunder, annonsører og brukere. Han understreket målet om å unngå ubehag mens du bruker nettet. Til slutt bestemte han seg for å skape et økosystem med høytidelig formål å oppnå akkurat det.

Etter litt tid fra opprettelsen og distribusjonen av BAT-tokens, noen spesifikke elementer av BAT ble integrert i en bestemt nettleser – Modig nettleser, for å være nøyaktig. Utviklerne designet disse elementene for å passe Brave Payment-programmet. Fram til det tidspunktet brukte den Bitcoin som hovedvaluta for transaksjoner.

Selv om BAT-tokens er mest brukt og assosiert med den modige nettleseren, er det ikke begrenset til det. BAT kan også implementeres i andre nettlesere.

Hvordan fungerer ‘BAT’?

Brukere, utgivere og annonsører kommer vanligvis til den modige nettleseren med den eneste tanken om grunnleggende oppmerksomhetsmerker. Denne nettleseren blir til en isolert økosystem av en slags.

Forleggere legger ut innholdet de lager. Annonsører kommer da til forleggerne og tilbyr dem en bestemt mengde BAT. De bestemme dette beløpet i henhold til den målte brukerens oppmerksomhet.

Brukere får deretter igjen noen BAT for å delta. De har to alternativer nå: de kan enten donere disse BAT-tokens til utgiveren eller bruk dem på plattformen.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Den komplette guiden

Hovedideen her er veldig enkel: tokens beholder alle brukerdataene trygt og privat, samtidig som de gir mer spesifikke, personlige annonser. Og dette er bare fra brukerens side av ting!

Forleggere drar nytte av Grunnleggende oppmerksomhetsmerker fordi de opplever en betydelig mindre mengde svindel mens de maksimerer belønningspotensialet i prosessen. Annonsører mottar i sin tur mye bedre og presise rapporter i tillegg til økt ytelse.

BAT ICO

De BAT ICO (Innledende myntoffer) skjedde igjen 31. mai 2017. Tilbudet var ERC-20 token.

Var det en suksess?

På mindre enn 30 sekunder hevet symbolet rundt $ 35 millioner.

Så ja, jeg tror det er trygt å si at BAT ICO virkelig var en stor suksess på tidspunktet for henrettelsen.

I tillegg til dette beløpet mottok BAT token-prosjektet (sammen med utviklerne) $ 7 millioner som en form for investering fra forskjellige risikokapitalfirmaer.

De komplett beløp av tilbudet til ERC-20 tokens var 1,5 milliarder kroner BAT-tokens. En tredjedel av dette beløpet kom til slutt tilbake til utviklerteamet. Dette er fornuftig fordi de er teamet som utviklet tokenet.

Teamet bruker det beholdte beløpet til videre utvikling av Basic Attention Token-plattformen. I tillegg er målet å øke og motivere til konstant brukervekst.

BAT-brukervekst

Etter at ICO ble avsluttet, var det neste store trinnet å takle brukervekstproblemet.

De team bak BAT-token prosjektet ga bort (vel, kanskje ‘distribuert’ ville være et bedre begrep å bruke her) 300 tusen tokens på slutten av 2017. Disse tokens ble hovedsakelig gitt til nyregistrerte brukere. Etter det organiserte selskapet giveaways, henvisningsprogrammer osv.

Når jeg ser tilbake, var disse forretningsbevegelsene en stor suksess. Den nye brukergruppen utvidet seg raskt og nå kommer brukerne til og med uten noen form for økonomisk motiv – de gjør det av ren interesse og spenning for Basic Attention Token.

BAT lommebok

BAT lommebøker er ganske spesifikke – de kalles Brave lommebøker og vert på Brave-nettleseren. Hovedformålene med disse lommebøkene er å hold BAT-tokens og utføre andre forskjellige transaksjoner.

For å lage denne typen lommebok, bør du først og fremst, åpne din Brave nettleser og naviger til vinduet Innstillinger. En annen måte å gjøre dette på er å skrive om: preferanser i adressefeltet.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Den komplette guiden

Etter det må du slå betalinger på “PÅ”. Dette kan gjøres ved å velge alternativet modige betalinger på venstre panel. Det kan ta noen minutter, men det er det – du har offisielt din modige lommebok!

Hvis du allerede har noen form for kryptovaluta i din besittelse, kan du enkelt legge den til din (nå eksisterende) Grunnleggende Attention Token lommebok. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken valuta du vil Legg til, kopiere adressen og sette i gang transaksjonen. Noen ekstra minutter kan gå og så – voila! – du har nå midler i din modige lommebok.

De BAT-tokens er basert på Ethereum-nettverket. Dette betyr at ETH transaksjoner pleier å være ganske raskere, spesielt sammenlignet med andre kryptovalutaer.

Du kan også legge til disse tokens i andre cryptocurrency lommebøker, med en betingelse – disse lommebøkene må støtte Ethereum-baserte transaksjoner. Og likevel, når de plasseres sammen med Brave lommeboken, faller disse i sammenligning.

Utviklerne designet disse lommebøkene spesielt for Basic Attention Tokens, noe som gjør hele prøvingen * det * mye raskere og enklere.

Siste Coinbase-kupong funnet:

BAT: Pris og markedsposisjon

Når du skriver denne guiden, sitter BAT-token komfortabelt på rang 45 i markedet, ifølge coindesk.com.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Den komplette guiden

De nåværende pris på et BAT-token er $ 0,42. Fra grafen over kan vi se at token øker raskt fra begynnelsen av dette året. Det er tydelig at prisen på token stadig stiger og synker. Imidlertid opplever den for tiden mest hurtig vekst.

Hvorfor BAT?

Som jeg har nevnt i de foregående kapitlene, har BAT-token et stort utvalg av bruksområder, noe som gjør det veldig attraktivt for alle forskjellige typer brukere. Nå vil jeg gi deg noen enkle eksempler på hvorfor bestemte grupper av mennesker kanskje vil bruke BAT-tokens.

 • Annonsører: Annonsører blir stimulert til å integrere de grunnleggende oppmerksomhetsmerker i annonselisten sin. Ved å gjøre det får de en unik evne til å motta veldig spesifikke data og andre forskjellige analyser. BAT-token bruker mange forskjellige verktøy (dvs. oppmerksomhetsmålesystemer, maskinlæringsbaserte algoritmer osv.) For å trekke ut så mye klare og spesifikke data som mulig. Dette gir annonsørene en unik mulighet til motta objektive data om hvordan de spesifikke annonsene deres gjør. Dette lar dem igjen skape mer personlig, brukervennlige annonser i fremtiden.
 • Brukere: Når du bruker den modige nettleseren og samhandler med BAT-tokens, deltar brukerne i en “gi-for-motta” -type av et scenario. Når en bruker ser på annonser, får han en bestemt mengde BAT-tokens som kompensasjon for tiden sin. Deretter kan han på sin side velge hva han vil gjøre med disse tokens. Noen brukere kan velge å bruke disse tokens (som betalingsmåte) på et bredt utvalg av tjenester. Andre kan ‘donere’ dem rett tilbake til forlaget.
 • Forlegger: En utgiver er kompensert av begge annonsører og brukere. Dette skaper et stort insentiv til å utvide publiseringsplattformene for forskjellige typer annonsører ytterligere. Forleggere får også tilbakemelding fra brukerne, som deretter lar dem håndplukk annonsene (og til og med annonsørene) som de vil vise og jobbe med. Noe av det mer kjente forlag som fungerer med og aksepterer Grunnleggende oppmerksomhetsmerker inkluderer The Washington Post, Vimeo, Vice.

Det bør også nevnes at det å få BAT-mynter på Binance er superenkelt. Bare vær sikker på at du holder dem i en sikker lommebok, som Ledger Nano S og Trezor.

Sikkerhet og tipping

Skjønnheten i et slikt treveis system ligger i enkelhet av de ovennevnte handlingene. BAT-tokens lagrer alle innsamlede data lokalt. Tredjeparter er ikke i stand til å involvere seg i disse prosessene (verken i en transaksjon eller dataanalyser). Så hva betyr dette?

EN BAT-type av et økosystem eliminerer nesten alle muligheter for svindel eller svindel. Dette er en stor faktor når du arbeider med online markedsplasser.

Brukere, annonsører og utgivere er trygge når det gjelder dårlig intensjon. Ingen vil være i stand til det svindel og stjele deres midler og eiendeler.

En annen fantastisk fordel med Basic Attention Tokens er at den tillater vipping. Dette alternativet fungerer på samme måte som nettsteder Patreon – du kan bare tipse din favorittinnholdsskapere (YouTubers, bloggere, Twitch-streamere osv.) Til enhver tid.

Den eliminerer tredjeparts involvering (i dette tilfellet vil det være et nettsted som Patreon). Ved å gjøre det maksimerer BAT-tipping mengden tips som mottas av innholdsskaperen. Folk tipser i form av nevnte tokens – på denne måten blir utviklingen og utviklingen av BAT-token enda raskere.

BAT: Sammendrag

Brendan Eich opprettet Basic Attention Token med den beundringsverdige intensjonen om minimere og eliminere bemerkelsesverdige mengder online svindel, svindel og dårlig hensikt. Disse problemene var – og er fortsatt – relevante for de digitale markedsføringssamfunnene. Skaperen og utviklerne tilbød BAT som en av de mulige løsningene.

Det er imidlertid verdt å understreke at BAT som en løsning har kommet langt. Det startet med et interessant konsept, lederutvikling, som gikk sammen med teamet på Brave Software.

Over tid førte prosessen til første BAT ICO, integrering i den modige nettleseren, opprettelsen av BAT-lommeboken. Viktigst, det har resultert i en stadig økende brukerpool.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken: BAT-funksjoner.

De allsidig mobilitet av BAT-kryptovalutaen gjør det mulig å stadig utvide og videreutvikle den. BAT-teamet (med skaperen av BAT selv som drivkraften til prosjektet) jobber hardt for å maksimere tokens bruk. De tar sikte på å presse det opp i markedsposisjonen og gjøre det mer og mer tilgjengelig.

Med en stor pay-to-surf forretningsmodell fungerer som butikkfront, har Basic Attention Token allerede sikret sin posisjon som en fantastisk verktøy for digital markedsføring og interaksjon. Det vil være interessant å se hva fremtiden venter på det.

Sammenlign grunnleggende oppmerksomhetstoken side om side med andre

Visste du?

Sammenlign grunnleggende oppmerksomhetstoken side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

BAT: Konklusjon

Etter hvert som tiden går, blir verktøy som BAT mer og mer nødvendige. Alt som tilbyr forbedre og fremme sikkerheten er avgjørende for velvære for digital markedsføring.

I dag og tid er det ganske vanskelig å understreke hvor viktig et slikt system er. Folk lider av svindlere og hackere hver eneste dag. Et verktøy som BAT-token er en sann messias for området digital valutahandel og online shopping.

Her er trinn du bør følge for å få BAT-tokens:

 1. Få en pålitelig BAT-lommebok (Ledger Nano S eller Trezor).
 2. Opprett en konto.
 3. Finn BAT-adressen din.
 4. Registrer deg til Binance.
 5. Kjøp BAT-tokens med fiat-valutaer.
 6. Overfør en del eller alle eiendelene dine til Ledger Nano S eller Trezor-lommeboken.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map