Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Hvis vi tar en enkelt titt på kryptoverdenen i dag vil vi raskt legge merke til at sky mining er et veldig hett tema i visse gruvesirkler for kryptovaluta. Stadig flere ønsker å vite forskjellige ting om sky mining – hvordan det fungerer, hvem er tjenesteleverandørene, hva er kostnadene osv. Naturligvis trekker mange mennesker mot gratis sky mining, for det ser ut til å være det mest attraktive alternativet der ute.

I denne opplæringen skal vi snakke om alle ting relatert til sky mining. Vi vil dekke begge grunnleggende definisjoner og de mer inngående tingene. Underveis vil jeg gi deg noen eksempler på de beste skydriftleverandørene der ute, både betalte og gratis.

Siden debatten om hvilken er bedre – betalt eller gratis sky mining – ser ut til å være et pågående problem, jeg vil også snakke om noen av fordelene og ulempene som begge disse alternativene har.

Forresten, selv gratis sky mining er et alternativ, du kan også velge å investere i kryptovalutaer og begynne å handle umiddelbart ved å velge pålitelige kryptovaluta-børser, som Coinbase, Binance og Coinmama.

La oss nå finne ut mer om sky mining.

Hva er Cloud Mining?

For å utvikle en hel sirkel type samtale og forståelse, la oss ta det fra toppen og definere sky mining.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Sky mining er vanligvis definert ganske enkelt som en fjernkontroll kryptovaluta gruvedrift service. Denne tjenesten leveres av verter (folk som eier og selger skygruvedriftstjenesten) som har gårder (store samlinger av gruvedrift, vanligvis holdt i store, utpekte fasiliteter).

Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Vertene er vanligvis store selskaper som spesialiserer seg i sky mining. Disse selskapene kjøper store mengder maskinvare for gruvedrift (GPUer, hovedkort, prosessorer osv.) Og bygger hundrevis av rigger. Naturligvis ligger de i henholdsvis størrelse bygninger – store garasjer, lager og så videre. Bygningstypen spiller ingen rolle – de eneste forholdene er billige strømregninger og god kjøling og klimaanlegg.

Sky mining blir mer og mer populært av et par grunner.

Først av alt er det veldig tilgjengelig. Den gjennomsnittlige personen har vanligvis ikke mye plass eller ressurser som kreves for en vellykket gruvedrift. Men ved hjelp av sky mining kan nesten alle “ha” sine utpekt gruve rigger som gir inntekter over tid.

En annen populær grunn er koste (eller mangel på en). Visst, du kan betale noen for deres hosting-tjenester. Imidlertid er gratis sky mining også en ting – med dette alternativet eliminerer du mulige utgifter. Mange mennesker har ikke tusenvis av dollar å bruke på riggene og vedlikeholdet. I slike scenarier blir gratis sky mining et veldig fristende alternativ.

Betalt Cloud Mining vs Free Cloud Mining

Siden Bitcoin ser ut til å være den mest populære kryptovalutaen når det gjelder sky mining, er det mynten jeg skal bruke og referere til fra dette tidspunktet og utover.

Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Debatten om hvilken en av de to (betalt og gratis sky mining) er bedre og mer verdt er et pågående tema i kryptosamfunnet. Selv om det er argumenter for at jo mer du spiller – jo mer tjener du, understreker gratis skyminere mangelen på innledende betaling som oppveiende faktor. La oss se nærmere på disse to typene Bitcoin-gruvedriftalternativer.

Det du imidlertid bør vite er at betalte opsjoner har en tendens til å være bedre enn gratis. Det samme gjelder cryptocurrency-lommebøker. Det er bedre å betale for en sikker og pålitelig maskinvare lommebok, som Ledger Nano X og Trezor Model T, enn å velge et online alternativ.

Betalt Cloud Mining: Fordeler og ulemper

Betalt sky mining kommer i forskjellige planer. Du som kunde, velg en plan som passer deg best (noen nettsteder og selskaper tilbyr til og med tilpassede planer). Så bestemmer du ganske enkelt en tidslinje, med mindre en allerede er gitt på forhånd.

Ulike typer Bitcoin sky mining planer tilbyr forskjellige hash-priser. En hashrate er ganske enkelt en indikator på hvor kraftig riggen er, eller med andre ord hvor mye Bitcoin den kan utvinne til enhver tid..

Betalte gruvearbeidere er enige om at startkostnad for en kontrakt kan være noe (eller veldig) dyrt. Imidlertid understreker de at alt avhenger av hvilken type hashrate du foretrekker. Jo større forskuddsbetaling, jo raskere får du hash-prisen og i sin tur, jo før du begynner å legge merke til lønnsomme resultater.

Evnen til å lage tilpassede planer spiller også en stor rolle i dette. En tilpasset plan betyr at du kan velge hvor mye du vil betale eller hvor fort du vil at riggen skal brytes. Noen selskaper tilbyr til og med muligheten til velg tidspunktet for skyutvinningsprosessen – vil du kanskje gruve i en måned eller to bare for å se hvordan det er, eller til og med hoppe inn i en livslang kontrakt.

Priser

Når det gjelder ulemper med betalt sky mining, den første og åpenbare må nok være prisen. Betalt sky gruvedrift har en tendens til å bli ganske dyrt. Avhengig av hvor mye penger du har bestemt deg for å investere i sky mining, kan selv inngangsplanene virke for dyre å takle.

Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Betalte sky-gruvedrift planer starter vanligvis fra rundt $ 200 – $ 300. Tatt i betraktning de vanlige prisøkningene for følgende plannivåer, er dette en anstendig pris til å begynne med. Med en inngangsplan får du minimum hastighet på hash, mens planens tid kan variere. Disse inngangsnivå sky gruvedrift planer er for det meste designet for folk som har aldri hatt noen tidligere erfaring med sky mining, og vil rett og slett få en følelse av det.

Andre som er seriøse og bestemt at sky mining er fremtiden av deres økonomiske inntekter har en tendens til å investere mye mer helt fra begynnelsen. Dette er ikke et problem i seg selv, men slike investorer bør være klar over og gjøre sine undersøkelser!

Det er mange sykdomsdrevne selskaper der ute som kan la lavere nivåer av kontrakter passere. Dette ville skje ganske enkelt fordi de håpet at personen til slutt ville oppgradere kontrakten til en dyrere. Imidlertid vil de hoppe til en mulighet til å svindle større investorer.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Gratis Cloud Mining – Fordeler og ulemper

Når det gjelder gratis Bitcoin sky mining, den største debatten er om det er verdt det eller ikke.

Gratis sky mining gir folk muligheten til å sette seg inn i verden av cryptocurrency mining uten å måtte investere startgebyrer. Når du søker etter “Bitcoin cloud mining free” på Google, dukker det opp hundrevis av nettsteder som tilbyr sin ekspertise og tjenester i det gratis cloud mining-området.

Hvordan gratis sky mining fungerer er det mens verter krever ingen startgebyrer, de tar visse deler av den månedlige inntekten din, i tillegg til strømkostnadene og vedlikeholdsavgiftene. Når du snakker om Bitcoin-gruvedrift, blir dette et enda større problem.

Bitcoin er kjent for å være en av de tregeste (om ikke de tregeste) kryptomyntene jeg har. Dette skyldes popularitet og markedsverdi. Mange ønsker å eie minst en liten mengde Bitcoin. Noen av dem vil ha det bare for følelsen, andre – for å vise seg foran venner og kolleger.

På grunn av dette, Bitcoin sky mining (gratis) blir en nesten evig prosess. Det faktum at det er gratis, betyr allerede at det kommer til å gå tregt, så når du legger til Bitcoin (som langsom krypto til min) i ligningen, virker fortjenesten nesten ikke eksisterende.

Svindel Problem

Et annet problem med gratis sky mining er at dette området er mettet med svindlere og svindlere. Disse vertene ser vanligvis ikke behov for å fremlegge bevis på arbeidet (eller bare gi falske). Det er fordi de markedsfører tjenestene sine for å være “*GRATIS*! ”.

Disse gutta vil ha fine og skinnende hjemmesider og “mange positive anmeldelser”. Så snart du skriver inn en slags personlig informasjon, kan du være sikker på at den har gått for godt.

Hvis du leter etter Bitcoin cloud mining (gratis) tjenesteleverandører, må du alltid gjøre undersøkelser og se på mer enn ett sted. Forum og nettpraterom er et flott sted å starte. Her tilbyr folk vanligvis gode råd og tips om hvordan man kan unngå ovennevnte svindlere.

Gratis Cloud Mining Sites

Nå som du har en generell ide om hva betalt og gratis Bitcoin sky mining er (og fordeler og ulemper med de to typer gruvedrift), kan vi snakke om noen av de mer bemerkelsesverdige gratis cloud mining selskaper og nettsteder.

MinerFarm

MinerFarm er noe av det mer kjente gratis nettskygruvedrift. Den har et etablert rykte for å være pålitelig og være imøtekommende og enkel å bruke.

Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Hvordan MinerFarm fungerer er at de tilbyr deg en gratis 100Gh / s for bare å registrere seg på nettstedet deres. Hvis dette virker for lavt, kan du alltid oppgradere planen din for å tjene mer. Uttak er enkelt og raskt, og de tilbyr også kundesupport.

Multimining

Mens de blir betalt til skydriftleverandører, Multimining har sin versjon av gratis sky mining. De tilbyr deg 30 GH / s som en livsplan for bare å registrere seg på siden deres.

Det som er kult med Multimining er at de også har et henvisningsprogram – hvis du tar med flere mennesker til nettstedet deres, begynner du å tjene mer krypto. Selskapet er et etablert gratis nettskygruvedrift, så sjekk dem ut!

EOBOT

EOBOT er litt mindre kjent enn de andre gratis Bitcoin-gruvedriftstedene på denne listen. Likevel er nettstedet verdt å dekke og sjekke ut.

Mens du ikke er fri, EOBOT tilbyr anstendige sky mining planer for nesten umerkelige avgifter. Ovennevnte eksempel viser en av planene deres (hvis du velger å betale i USD).

Gratis Cloud Mining: En omfattende guide

Selv om EOBOT ikke er så kjent, har de blitt nevnt i mer enn noen få artikler som snakker om gratis Bitcoin sky mining, så ikke nøl med å besøke dem selv!

Et kort sammendrag

Med økningen av kryptovaluta var det bare et spørsmål om tid når innovative mennesker tenker på forskjellige forretningsplaner for å tjene penger fra dem. Sky mining er et av resultatene av slike ideer.

Med kryptoer som sakte men sikkert tar over verden, vil flere og flere involvere seg. Noen velger å bli blockchain-utviklere, andre leser ganske enkelt hver eneste bit informasjon de finner på nettet. Cloud Bitcoin-gruvedrift er bare en måte for folk å ikke bare bli med i samfunnet av kryptoentusiaster, men også til få noe passivt overskudd på siden.

Når det gjelder betalt sky Bitcoin gruvedrift tjenester, alt er ganske greit. Du velger ganske enkelt en plan og ser hvordan tjenesten fungerer. Den vanskeligste delen her er sannsynligvis å velge riktig vert.

Bestandig sjekk vertens bakgrunn – observere nettstedet deres (eller nettsteder), les alle anmeldelsene du finner. Sjekk også om de har noen slags bevis på arbeidsstatistikk (og hvis de gjør det, dobbeltsjekk dem gjennom andre forskjellige nettsteder).

Gratis sky mining er litt vanskeligere. Sammenlignet med betalt sky mining, du burde undersøke mye mer. Først da vil du kunne ende opp i et langvarig forretningsforhold med leverandøren av skygruvedrift.

Det er en ting som er hyggelig med gratis sky mining, skjønt. Du får muligheten til å teste nettstedet før du bestemmer deg for å investere noe i det. Hvis kundesupport, sikkerhet eller hash-valg ikke passer deg, kan du alltid bare vende deg bort og se etter en ny vert for skygruvedrift.

Konklusjon

Enten det er gratis eller betalt sky mining, ta deg alltid tid plukke en anstendig vert. En av måtene å gjøre dette på er å se på sikkerhetsmålingene deres. Noen selskaper tilbyr dårlig sikkerhet eller har til og med rykte for å være brutt inn eller hacket tidligere.

I slike tilfeller spiller det ingen rolle om disse selskapenes hash-priser er gjennom taket eller om det tilbyr de vakreste grensesnittene – de er ikke pålitelige.

Hvis all fortjenesten og inntektene dine blir stjålet, spiller det ingen rolle hvordan nettstedet ser ut, ikke sant? Tenk deg om du hadde gjort det betalt for en sky mining tjeneste. I dette tilfellet vil du risikere ikke bare miste kryptovalutaen din, men også din kredittkort blir hacket!

Husk at hvis du vil beskytte kryptovalutaene dine, bør du velge pålitelige hardware lommebøker, slik som Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Alt i alt, forhåpentligvis har du nå en bredere forståelse av gratis sky mining. Det er mange alternativer i markedet – forståelig nok kan det være vanskelig å velge bare en. Gjør din forskning, ha en kritisk tankegang, og du bør være satt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map