Grab You Virtual Pickaxe – The Best Ethereum Mining Software

I världen där kryptovalutor är ständigt växer i popularitet och erkännande, det är helt naturligt att människor försöker hitta olika sätt att dra nytta av dem. Idag ska vi prata om en av dessa metoder och försöka avslöja den bästa Ethereum-gruvprogramvaran som finns.

När det gäller kryptor finns det många olika sätt som människor kan tjäna på dem. Du kunde investera i specifik krypto och hoppas att det kommer att fördubblas eller tredubblas i pris, du kan investera i blockchain-teknologin eller några nystartade företag och relaterade företag.

Om du bestämmer dig för att investera i Ethereum, se till att du väljer en tillförlitlig kryptobörs, som Coinbase, Binance och Coinmama. Håll också dina tillgångar skyddade i säkra hårdvaruplånböcker!

Dessutom kanske du vill få några kryptovalutor själv. Det möjliggörs av kryptogruva riggar och programvara.

I den här guiden pratar vi specifikt om Ethereum-relaterade gruvområden. Vi letar efter de bästa Ethereum-gruvarbetarna på marknaden, tittar över ETHminer (Windows) och lär känna Claymore Ethereum-gruvarbetaren..

Varför Ethereum?

Första saker först – varför min Ethereum? Varför inte Bitcoin, eller Ripple eller Dogecoin? Det finns ett par anledningar.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Grab You Virtual Pickaxe - The Best Ethereum Mining Software

Först och främst mycket andra kryptovalutor, startups och olika projekt beror på Ethereum eftersom de är byggda på Ethereum-nätverket. Ethereum är öppet anskaffat och använder smarta projekt för de transaktioner som sker inom.

En av de främsta anledningarna till att människor bryter Ethereum är att det är ganska lönsamt. Ethereum är relativt lätt att bryta men kräver en viss typ av programvara – en Ethereum-gruvprogramvara.

Before You Mine

Vad är gruvprogramvaran? Tja, för att uttrycka det enkelt, det är ett program som använder din GPU: er (grafikkort) som resurser till lösa komplexa matematiska ekvationer. När dessa ekvationer har lösts läggs dina data till systemet (eller med andra ord, ditt block av information läggs till i blockkedjan). Denna typ av process kallas a PoW (Proof of Work) och används av de flesta gruvprogram som finns där ute.

Vi koncentrerar oss på Programvara för gruvdrift i Ethereum, fastän.

Ethereum mining-programvara: Ethereum mining.

Innan du börjar tänka på den bästa gruvprogramvaran där ute, gör du det behöver några saker:

  • Gruvdrift. För att maximera dina intäkter (i vissa fall för att till och med göra märkbara intäkter alls) behöver du bra och välutrustad gruvhårdvara. Hårdvara är oerhört viktigt när det gäller kryptovalutagrupp eftersom en bra utrustning kommer att göra det maximera dina intäkter samtidigt som du minimerar dina kostnader (dvs. elräkningar).
  • En plånbok. Och nej, plånboken som du bär i fickan passar inte. Du behöver en viss typ av en digital plånbok som innehåller kryptovaluta. Varje valuta har vanligtvis sin plånbok (så i det här fallet måste du hitta en säker och ansedd Ethereum-plånbok). Om du är intresserad av att kolla in säkraste alternativen, ta en titt på Ledger Nano X och Trezor Model T.
  • En utsedd gruvplats (frivillig). Det här är inte en enorm nödvändighet, men om du planerar att bryta Ethereum på lång sikt kanske du vill tänka på att hitta en utsedd plats att göra detta. Den idealiska platsen ska vara rymlig och cool – på det här sättet kan du lagra mycket Ethereum gruvutrustning och håll dem också ganska svala utan att investera mer pengar än du borde i kylutrustning.

När du har fått dina väsentligheter kan du börja tänka på den bästa Ethereum-gruvprogramvaran du kan använda.

Gruvbassänger

Innan vi hoppar in i själva programvaran själva har vi dock en sak till att diskutera – gruvpooler.

Programvara för gruvdrift i Ethereum: gruvdrift.

Gruvbassänger är resursområden som distribueras och delas lika mellan gruvarbetarna i respektive kryptovaluta. Dessa pooler blev en sak när enskild gruvdrift blev så svårt att det var nästan omöjligt att få ett block som en oseriös gruvarbetare.

Ett av de mest populära valen när det gäller Ethereum-gruvbassänger är Ethermine. Detta "gruvbassäng" tillåter användaren att förbli anonym samtidigt som han kräver ett måttligt 1% gruvavgift.

Ethermine tillhandahåller sina tjänster i EU, USA och hela Asien. De stöder också några av de mest populära valmöjligheterna för gruvarbetare, till exempel ETHminer eller Claymore.

Ethereum Mining Software

Nu när vi har passerat alla förkrav och täckte den terminologi som behövs kan vi hoppa direkt in i lista över de bästa gruvprogramvaran för Ethereum. Den här listan skapas inte i någon särskild ordning och den försöker inte heller vara ensidig.

Ethereum-gruvprogramvaran som listas nedan har handplockats och analyserats, med deras mest attraktiva funktioner skrivna på displayen.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

ETHminer

Om du är en Microsoft Windows-användare är det ett av de bästa vad du har när det gäller gruvprogramvara Ethereum ETHminer (Windows).

Som en av de mest populära och bästa Ethereum-gruvarbetarna erbjuder ETHminer (Windows) alternativen “Resultat per minut” och “Resultat per dag” samt fyra olika nivåer av affiliate-program som sträcker sig från en 10% bonus upp till 100% bonus!

Även om deras officiella webbplats ger liten eller ingen information om programvarans skapare och till och med själva programvaran, kan en nedladdningslänk och fil lätt hittas på Github.com

Om ETHminer (Windows) låter som Ethereums gruvprogramvara som du letat efter och om du använder Windows som operativsystem, ge det ett försök!

Claymore

De Claymore Ethereum gruvarbetare är ett annat populärt val om du är någon som letar efter bra Ethereum-gruvprogramvara.

Ethereum-gruvprogramvara: Claymore-hemsidan.

Claymore Ethereum gruvarbetare är känd för att vara väl optimerad och för att ständigt få nya uppdateringar. För närvarande stöder gruvarbetaren ett alternativ med “dual mining” – enligt skaparna kan du nu bryta både Ethereum OCH en annan, en specifik typ av krypto (Decred, Lbry, Pascal eller Siacoin) samtidigt.

Teamet bakom Claymore har också pumpat upp gruvhastigheterna, öppnat nya Ethereum-gafflar och är ständigt arbetar med att stödja olika typer av operativsystem (Claymore finns för närvarande tillgängligt på Windows och Linux).

Med tanke på alla ansträngningar som läggs i denna Ethereum-gruvprogramvara är det förmodligen säkert att säga att det är värt att prova!

CGMiner

CGMiner skapades och introducerades för allmänheten för ungefär sex år sedan. Denna Ethereum-gruvprogramvara byggdes med C ++ programmeringsspråk, vilket gör den allmänt tillgänglig och acceptabel för de flesta maskiner där ute.

CGMiner designades specifikt som en gruvprogramvara Ethereum. En av dess mest anmärkningsvärda och berömda funktioner är att den låter dig göra det arbeta med flera enheter och gruvbassänger. Detta är extremt praktiskt om du planerar att expandera och inte begränsa dig till gruvdrift med en enhet.

CGMiner är super lätt att använda (allt du behöver är ditt användarnamn, lösenord, URL och du är bra!) Och mycket intuitiv. Det är perfekt för en nybörjare med kryptovaluta.

WinETH

WinETH är ett annat Ethereum gruvprogramvara för Windows. Den körs på Windows-enheter som har AMD- och Nvidia-grafikkort.

En av de bästa funktionerna som WinETH erbjuder är att den är ganska intuitivt och lätt att använda. Mjukvaruuppdateringarna har automatiskt ett särskilt “gruvläge” som kräver ett minimum av ström och möjligheten att bryta endast när din dator är inaktiv..

Grab You Virtual Pickaxe - The Best Ethereum Mining Software

Du kan ladda ner WinETH Ethereum-gruvprogramvara direkt från deras officiella webbplats, och de har också en handledning om hur man installerar och använder den. Dessutom erbjuder de sitt stöd – allt du behöver göra är att nå ut.

WinETH förtjänar en plats på den bästa Ethereum-programlistan, oavsett om det är på grund av deras gruvprogramvaras enkelhet eller deras vilja att erbjuda dig deras stöd.

Minergat

Minergat anses vara en av de bästa gruvprogramvarorna för Mac-användare. De tillåter dig att bryta från Ethereum blockchain och använda ASIC-poolen.

Med Minergate kan du komma åt deras miniräknare och till och med ha en molntjänst. Du kan också övervaka deras tjänster via ett inbyggt avsnitt på webbplatsen eller läsa deras senaste blogginlägg om vad som händer på insidan av samhället.

Minergate är också stolt över att vara ett företag som endast består av kryptovalutaentusiaster och har support dygnet runt. De har etablerades 2014 och har ökat i affärer sedan dess.

Om du är Mac-användare och letar efter den bästa Ethereum-gruvarbetaren som det också skulle vara ansedd och ha 24/7 support, kolla sedan definitivt ut Minergate.

Jag har fått min programvara – vad nu?

Vid denna tidpunkt kommer du troligen att ha valt den bästa gruvprogramvaran som passar dina behov och behov mest. Bra! Låt oss nu täcka det mycket grundläggande principer för hur man använder det.

Ethereum mining-programvara: ETH mining.

En gång nedladdade, det mesta av programvaran kommer att bli en ett klick installera. Programvara som WinETH erbjuder en snabb och enkel guide för att underlätta processen (och de kan till och med ordna allt automatiskt åt dig!), har andra Handledningar eller guider på skärmen som också kan leda dig genom processen.

Så du har den bästa programvaran installerad och igång – vad nu?

Först och främst är det viktigt att veta det Ethereum (och kryptovaluta i allmänhet) brytning är en mycket långsam och något kostsam process. Om du inte har en specialdesignad och professionellt byggd rigg är chansen att det tar ganska lång tid tills du når märkbara resultat.

”Kostnad” är ett annat ord att tänka på. Ethereums gruvprogramvara, så bra som de kan vara, kommer knappast någonsin att minimera den elkostnad som krävs för att få en framgångsrik Ethereum-gruvdrift..

Det skulle förmodligen också vara en bra idé att använda din Ethereum-gruvprogramvara när du är borta från din dator (kom ihåg WinETH-funktionen som gör det så att programvaran bara börjar bryta när maskinen är inaktiv?). Anledningen till detta är enkel – om din Programvara för gruvdrift i Ethereum är aktiva när du försöker göra något på din dator kommer du inte att kunna – datorn kommer att bli det väldigt långsam och omöjligt att arbeta med.

När du är klar med gruvdrift är nästa logiska steg att sälja det du har lyckats samla in.

Ethereum mining-programvara: ETH-mynt.

Att sälja är ganska enkelt – allt du behöver göra är att hitta en ansedd och pålitlig handlare och har tillgång till din Ethereum-plånbok. Eller kanske väljer du motsatt rutt och bestämmer dig för att behålla det du har samlat med hopp om att Ethereum kommer att skjuta i höjden i pris inom kort?

Slutsats

Det finns gott om Programvara för gruvdrift i Ethereum att välja mellan, men det kan verkligen vara svårt att välja den bästa. Din bästa satsning är att leta efter en mjukvara som är enkel att använda (har ett användarvänligt gränssnitt, tydliga instruktioner, etc.), har hög säkerhet och underhållsfaktorer och har också ytterligare anpassningsfunktioner (dvs. WinETH: s inaktiva gruvfunktion).

Men att välja en bra Ethereum-gruvprogramvara är bara början – det finns många olika saker involverade i att bygga och underhålla ditt eget Ethereum-gruvimperium.

Att ha bra hårdvara och en gruvpool är en bra start, men det finns mycket mer. Du måste ha en anständig mängd kunskap om kryptovaluta världen, i allmänhet. Det räcker inte att till exempel veta det aktuella priset på Ethereum. Du bör inte heller glömma att välja en pålitlig kryptovaluta plånbok, som Ledger Nano X och Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktivt just nu:

Du måste förstå hur kryptomarknaden fungerar, vad HODLing (och varför det är en sak i första hand), hur man vet när priserna på vissa kryptor kommer att stiga eller sjunka (och, ännu viktigare, hur det kommer att påverka andra kryptovalutor), vad är en “bubbla” och en “hajtand” osv.

Så som du kan se är det bara början att ha den bästa Ethereum-gruvarbetaren. Även om sanningen ska berättas är den till att börja med mycket bättre, en gedigen, pålitlig gruvprogramvara snarare än en skissartad som du hittade någonstans på djupet och som begär ditt personnummer var tionde sekund.

Jag hoppas att den här guiden var till hjälp och nu vet du hur man väljer det bästa Ethereum mining programvara (och vad ska man göra efter det)!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map