GDAX gjennomgang

Hei der, kryptovaluta fans! Så du ønsker å lage din første million trading kryptovalutaer, men først vil du vite om GDAX er like bra som andre på nytt utvekslingsplattformer for kryptovaluta, for eksempel Coinbase, Binance og Kraken?

Ikke vær redd – Jeg har alt dekket! Markedene for handel med kryptovalutaer er nå en flere milliarder dollar industri og under de høyeste tidene i desember 2017 var de daglige handelsvolumene like høye som New York Stock Exchange!

I min GDAX-gjennomgang skal jeg svare på ting som ‘Er GDAX brukervennlig?’, ‘Hva koster GDAX-avgiften’? og ‘Er GDAX trygt?’.

Jeg skal til og med vise deg hvordan du bruker GDAX med noen veldig nyttige skjermbilder! Du har mye å lære, så la oss komme i gang ved å finne ut hva som er GDAX!

Fordeler

 • Sikre
 • Lett å bruke
 • Lav handelsavgift

Ulemper

 • Uhjelpsom kundesupport
 • Ingen anonym handel

Hva er GDAX? (Coinbase Pro)

GDAX er en kryptovaluta-utveksling som gjør at folk kan kjøpe, selge og handle en rekke digitale mynter. GDAX ble lansert i 2016 og står for Global Digital Asset Exchange. Menneskene som opprettet GDAX er en del av det samme selskapet som driver Coinbase, som nå er en av de største børsmeglerne i verden!

I hovedsak er plattformen en mellommann mellom kjøpere og selgere og til gjengjeld – GDAX tjener pengene sine ved å belaste transaksjonsgebyrer. For eksempel, hvis John vil kjøpe Bitcoin og Jenny vil selge, blir de begge matchet av GDAX-børsen!

GDAX gjennomgang

Grunnleggerne ønsket å gi sine 13 millioner Coinbase-brukere med en mer avansert handelsplattform. Årsaken til dette er at Coinbase bare lar deg kjøpe og selge kryptovalutaer. På den annen side lar GDAX deg handle dem i sanntid ved hjelp av en en rekke forskjellige handelsverktøy.

Selv om GDAX ønsker å målrette mot den mer erfarne forhandleren, er det fortsatt mulig å bruke betalingsmåter fra den virkelige verden som en bankkonto for å sette inn og ta ut penger.!

Det som er bra er at hvis du har en Coinbase-konto, har du automatisk en GDAX-konto også! Alt du trenger å gjøre er å oppgi de samme innloggingsdetaljene som du bruker på Coinbase!

Akkurat som Coinbase har GDAX nå et av de største handelsvolumene i kryptovalutaindustrien. I skrivende stund i juli 2018 utvekslingen gjennomsnittlig $ 100 millioner dollar i daglige handler. Det mest som noensinne har blitt handlet på GDAX er $ 650 millioner på en enkelt dag, som det oppnådde i slutten av 2017!

Så nå som du vet hva GDAX er, og hvordan de kom i gang, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen snakke om deres nylige omstilling til Coinbase Pro!

Siste Coinbase-kupong funnet:

GDAX er nå Coinbase Pro!?

GDAX kunngjorde i mai 2018 at det skulle ommerket børsen til ‘Coinbase Pro’! Coinbase Pro vil ha alt samme fordeler som GDAX, imidlertid har laget lagt til noen få nye funksjoner for å gjøre det enda bedre!


De ny plattform er nå live, noe som betyr at hvis du prøver å få tilgang til GDAX, vil du bli omdirigert til det nye Coinbase Pro-nettstedet. Da jeg testet det ut for første gang, la jeg merke til noen forskjeller.

For det første er plattformen mye renere, noe som betyr at den er lettere å navigere. Innskudds- og uttaksprosessen er også mer rett frem, som er flott! Jeg la også merke til at pristabellene tilbyr flere alternativer, noe som gjør det mye lettere å se historiske data.

GDAX gjennomgang: funksjoner.

Til slutt gjorde den gamle plattformen det litt vanskelig å se porteføljen din med mynter, men dette er endret for å gjøre det mye mer brukervennlig!

Under kunngjøringen avslørte GDAX også at de hadde gjort det overtatt et selskap som heter Paradex. Teknologien som Paradex har bygget, gjør det mulig for Coinbase- og GDAX-brukere å gjøre det overføre ERC-20-token mellom lommebøkene. Ikke glem, et ERC-20-token er en kryptovaluta som er bygget på toppen av Ethereum blockchain og totalt er det hundrevis av dem!

Bare for å gi deg beskjed, vil jeg fremdeles referere til Coinbase Pro som GDAX for resten av anmeldelsen, da jeg ikke vil forvirre deg!

Så nå som du vet om Coinbase Pro-merkevaren, vil den neste delen av min GDAX-gjennomgang se på hva betalingsmetoder du kan bruke og gebyrene som sentralen krever!

Sammenlign GDAX side om side med andre

Visste du?

Sammenlign GDAX side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Betalingsmåter og gebyrer

GDAX-teamet anerkjente viktigheten av å la folk sette inn og ta ut penger fra ekte penger, noe som betyr at du kan bruke banken din til å finansiere kontoen din.!

Før jeg diskuterte gebyrene, ønsket jeg å gjøre det klart bare visse land har lov til å bruke en bankkonto til å sette inn. Videre vil typen betalingssystem avhenge av landet du befinner deg i.

Hvis du befinner deg i Europa, må du bruke SEPA. GDAX tar ikke noe gebyr for dette, noe som er flott! De GDAX uttaksgebyr for SEPA er bare 0,15 €!

Hvis du er lokalisert i USA., du kan sette inn med en amerikansk bankkonto som koster 1,49% av den totale transaksjonen.

GDAX gjennomgang

GDAX uttaksgebyr når du bruker en amerikansk bankkonto er også 1,49%. Alternativt kan amerikanske kunder gjøre et bankoverføring, som vil koste en fast gebyr på $ 10 for å sette inn og $ 25 for å ta ut.

Hvis du er basert i Canada, Singapore eller Australia, kan du fortsatt bruke penger fra den virkelige verden til å sette inn penger på din GDAX-konto, men for øyeblikket kan du ikke ta ut dem. Dette betyr at du må konvertere eventuelle fiat-valutasaldoer du har til kryptovaluta, og deretter trekke kryptovalutaen tilbake i lommeboken.

Det er også mulig å overføre penger fra Coinbase-saldoen til GDAX-kontoen din. Dette er gratis og tar bare noen sekunder! For en detaljert veiledning om hvordan du gjør dette, kan du sjekke ut denne detaljerte opplæringen!

Hvis du ønsker å gjøre innskudd ved hjelp av en debet- eller kredittkort, GDAX støtter ikke dette direkte, du kan imidlertid gjøre dette innen Coinbase-plattformen. Kostnaden for dette er 3,99% av det totale transaksjonsbeløpet, og når du har gjort det, overfører du bare pengene til GDAX.

Hvis ingen av disse alternativene passer deg, kan du også innskudd ved hjelp av en kryptovaluta! Selv om GDAX ikke vil belaste deg for dette, må du likevel betale transaksjonsgebyr for blockchain. Dette er imidlertid vanligvis mindre enn en dollar og vil avhenge av hvilken mynt du velger å sette inn med. GDAX-uttaksgebyrene for kryptovalutaer er de samme som de som belastes for innskudd, noe som ikke er noe!

Når det gjelder handelsavgifter, er GDAX mye billigere enn Coinbase, som tar 1,49% hver gang du kjøper eller selger! GDAX-avgifter avhenger av et par forskjellige ting, som jeg vil forklare nedenfor.

For det første har GDAX en annen pris for ‘Market Makers’ og ‘Market Takers’. Market maker er personen som gir likviditet til børsen. I hovedsak, hvis den næringsdrivende plasserer en ordre til en høyere pris eller Nedre enn dagens markedspris, så er de en produsent.

For eksempel hvis den nåværende prisen på Bitcoin på GDAX er $ 6800, men du bestiller for å kjøpe den på $ 6300, da er du en markedsmaker fordi pengene dine ikke er tilgjengelige før ordren er utført. Dette er viktig for kryptovalutautvekslinger fordi det sikrer at det er nok likviditet for andre handelsmenn.

Som et resultat, GDAX belaster ikke handelsgebyrer for markedsmakere! På den annen side, hvis en næringsdrivende kjøper eller selger en mynt til den nåværende markedsprisen som tilbys av børsen, så er de en markedstaker!

Gebyrene for markedstakere avhenger av hvor mye du handler i en enkelt måned. Det høyeste gebyret er bare 0,30% av det totale handelsbeløpet. Hvis du handler mer enn $ 10 millioner, reduseres dette til 0,20%, og hvis du er gal nok til å handle mer enn $ 100 millioner, dette er redusert til 0,10%!

GDAX gjennomgang - Prisavgifter

Så nå som du vet om GDAX betalingsmåter og avgifter, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen min se på hvilke mynter du kan kjøpe!

Hvilke mynter kan du kjøpe på GDAX (Coinbase Pro)?

En av de mest skuffende aspekter å bruke GDAX er at antall tilgjengelige mynter å kjøpe, selge og handle er veldig begrenset. Faktisk, i skrivende stund i juli 2018, støtter børsen bare fire kryptovalutaer.

Disse er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Bitcoin kontanter (BCH), som er det samme som Coinbase. Ifølge Coinbase- og GDAX-teamet håper børsene å støtte flere mynter veldig snart.

Dan Romero, hvem er daglig leder i Coinbase, nylig forklart at å legge til flere kryptokurver er en topprioritet, men de tar seg tid på grunn av amerikanske forskrifter. Det vi vet er imidlertid at Ethereum Classic (ETC) snart vil bli den femte mynten som støttes på GDAX, noe som forventes å skje i andre halvdel av 2018!

Kryptovaluta-prosjekter er opptatt av å ha mynten sin oppført på Coinbase og GDAX fordi de har det mer enn 13 millioner kunder og plattformene gjør det enkelt å bruke penger i virkeligheten.

For eksempel, teamet bak Ripple (XRP) har prøvd å få mynten sin oppført på Coinbase og GDAX i lang tid nå, med laget til og med å tilby å låne plattformene $100 millioner verdt XRP! Da rykter ble utgitt om at avtalen skulle gå gjennom, ble verdien av XRP gal! Når det først ble avslørt at Ripple ikke kom til, falt verdien tilbake!

I virkeligheten, hvis du leter etter en børs som støtter mange forskjellige kryptovalutaer, kan det hende at GDAX ikke passer deg. Det er andre børser som Binance at liste hundrevis av forskjellige mynter, med mer tilført hele tiden.

Bare for å gi deg beskjed, er det også mulig å handle de fire støttede myntene mot fiat-valutaer som USD og EUR, som er en kul funksjon!

Så nå som du vet hvilke mynter børsen støtter, vil neste del av GDAX-gjennomgangen min se på registreringsprosessen!

Er det enkelt å registrere seg?

Du husker kanskje hvordan jeg nevnte det tidligere hvis du allerede har en Coinbase-konto, har du automatisk en GDAX-konto. Hvis dette er tilfelle, kan du gå til neste del av min GDAX-gjennomgang!

Hvis ikke, la meg raskt forklare påmeldingsprosessen, som er den samme for både Coinbase og GDAX.

Registreringsskjemaer for GDAX gjennomgang

Siden plattformen er basert i USA, gjør de det ta hensyn til sikkerhet veldig alvorlig. Dette betyr at i motsetning til noen børser, du vil ikke kunne handle anonymt. Som et resultat må du gå gjennom en KYC (Kjenn din kunde) prosess. Men ikke bekymre deg, det er veldig enkelt og tar bare noen få minutter!

For det første må du gi sentralen en rekke personlige detaljer. Dette inkluderer navn, nasjonalitet og full adresse. Etter dette må du last opp litt identifikasjon for å bevise identiteten din, for eksempel pass eller førerkort.

Det som er bra er at dokumentbekreftelse er automatisert, noe som betyr at systemet kan bekrefte identiteten din uten at en GDAX-ansatt trenger å gjøre det manuelt! Da jeg gikk gjennom prosessen, tok det meg bare totalt 10 minutter!

Så snart du har gjort dette, kan du deretter koble din debet / kredittkort eller bankkonto og gjør et innskudd med en gang!

Bare husk det hvis du vil ta ut mer enn $ 10.000 på en enkelt dag, må du gi sentralen ytterligere informasjon. Dette avhenger av hvor du er basert og kan inkludere en telefonbekreftelse eller en forespørsel om bevis på adresse (som en kontoutskrift).

Så nå som du vet om den enkle registreringsprosessen, vil den neste delen av min GDAX-gjennomgang se på børs kundestøtte!

GDAX kundestøtte

Når jeg tenker på å bruke en kryptovaluta-utveksling for første gang, er en av de viktigste tingene jeg ser etter hva kundesupport er tilgjengelig. Hvis en ting går galt, vil jeg vite at jeg kan motta rask og effektiv hjelp, Det er derfor jeg har bestemt meg for å dekke det i min GDAX-gjennomgang!

Kundesupport hos GDAX er en av de beste i bransjen! For det første kan GDAX kundeserviceteam nås via telefon. Denne tjenesten er tilgjengelig mandag-fredag, mellom klokka 8.00 og 17:00 (Stillehavstid).

Hvis du trenger å kontakte teamet utenom disse tidene, Du kan sende dem en e-post 24 timer i døgnet. Alternativt kan du også kontakte GDAX på forskjellige sosiale mediekanaler som Twitter. Hvis du bestemmer deg for å gå denne ruten, må du bare passe på at du ikke legger ut sensitive kontoopplysninger!

Det eneste negative aspektet til GDAX kundeserviceteam er at de ikke har et live chat-anlegg. Men generelt, hvis du har problemer med kontoen din, er GDAX-teamet vanligvis veldig raske til å svare!

Så nå som du vet om kundesupport, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen min finne ut om GDAX-sikker!

Er GDAX trygt?

Som GDAX og Coinbase er begge eies av samme selskap, de bruker begge de samme sikkerhetskontrollene. Jeg nevnte tidligere det hver GDAX-bruker må identifisere seg før de kan begynne å handle, noe som betyr at enhver uredelig aktivitet kan spores direkte til den enkelte.

GDAX er ansvarlig for hundrevis av millioner dollar i kryptovaluta, så de må sørge for at de holder kundens midler trygge. 98% av alle midler oppbevares i fryselager, noe som betyr at de alltid holdes frakoblet. Dette gjør det praktisk talt umulig for en online hacker å få tilgang til dem!

Coinbase lagrer 98% av kundemidlene på denne måten, de resterende er forsikret. Vi oppfordrer alle børser til å bruke disse sikkerhetstiltakene.

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 3. august 2016

De resterende 2% av midlene holdes online, som gjør at sentralen kan behandle kundeordrer. GDAX tilbyr brukerne muligheten til å konfigurere tofaktorautentisering (2FA). Når du har satt opp en 2FA, må du oppgi en unik kode som sendes til mobiltelefonen hver gang du vil logge på.

GDAX har også installert en virkelig god sikkerhetsfunksjon kalt ‘Vault’. Hvis du bestemmer deg for å lagre myntene dine i hvelvet, er midlene det ikke utgitt før 48 timer etter din uttaksforespørsel. Dette fungerer som et ekstra sikkerhetsnivå, for hvis en hacker fikk tilgang til kontoen din, ville du ha 48 timer på deg til å avbryte transaksjonen.

GDAX gjennomgang

GDAX tilbyr også noe som heter multigodkjenning. Det er her mer enn én person er kreves for å bekrefte en uttaksforespørsel. Dette er en fantastisk sikkerhetsfunksjon, da det gjør det praktisk talt umulig for noen å stjele pengene dine! Hvis du for eksempel brukte noen du stolte på som den andre godkjenneren, kunne ingen ta ut midlene dine før dere begge bekreftet det!

En ekstra sikkerhetsfunksjon på GDAX er deres FDIC-avtale. Dette betyr at hvis Coinbase hadde fått hacket pengene sine eller selskapet gikk ut av virksomhet, ville pengene dine vært det beskyttet opp til $ 250.000! Bare husk det, for å være beskyttet av FDIC, må pengene dine være holdt i GDAX USD lommeboken.

Alt høres for bra ut til å være sant, ikke sant? Det var et lite problem som jeg ville snakke med deg om! 21. juni 2018 ble prisen på Ethereum på GDAX plutselig gikk ned fra $ 319 til $ 0,10! Årsaken til dette er at en næringsdrivende solgte ETH for millioner av dollar, noe som i noen sekunder resulterte i en prisulykke.

Dette betydde at noen handelsmenn mistet mye penger ettersom prisfallet aktiverte forskjellige ordrer. Noen mennesker tror at dette var et forsøk på å manipulere markedet, men dette er ennå ikke bevist. Likevel, hvis noen var heldige nok til å bruke $ 380 på ETH når det midlertidig gikk ned til 10 øre da prisen gikk opp i investeringen ville ha vært verdt mer enn 1 million dollar!

Annet enn denne engangshendelsen, er GDAX en av de sikreste børsene i bransjen.

Så nå som du vet er GDAX-trygt, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen min se på hvem sentralen passer for!

Hvem bør bruke GDAX?

De GDAX-plattformen er litt mer kompleks enn Coinbase fordi det faktisk tillater brukere å handle kryptovalutaer, i stedet for bare å kjøpe og selge dem. Dette betyr at du trenger litt erfaring med hvordan kryptovalutautvekslinger fungerer.

Markedene er ustabile og prisene kan stige eller falle raskt, så jeg vil bare sørge for at du forstår noe av det nøkkelegenskaper. Kryptovalutaene du vil handle, kalles ‘Pairings’. For eksempel hvis du vil handel Bitcoin med Ethereum, da må du få tilgang til BTC / ETH-paring. Du kan også handle kryptokurver mot fiat-valutaer på GDAX, slik som en BTC / USD-sammenkobling.

Det mest grunnleggende alternativet kalles en ‘Market Order’, som betyr at du kjøper eller selger en mynt til gjeldende markedspris. Hvis du velger dette alternativet, blir handelen din normalt utført i løpet av et par sekunder.

Det neste alternativet som er tilgjengelig på GDAX, er alternativet ‘Limit Order’. Dette er hvor du velg en pris at du vil handle. Bestillingen fullføres først når den nåværende markedsprisen nådde prisen du valgte.

For eksempel hvis den nåværende prisen på Litecoin var $ 100, men du følte at prisen skulle gå ned, du kunne sette en begrense bestillingen på $ 85. Hvis den nåværende markedsprisen gikk ned til $ 85, vil handelen din bli utført automatisk. Bestillingen kan kanselleres hvis prisen ikke når grenseverdien.

Et annet alternativ tilgjengelig på GDAX er deres ‘Stop Loss Order’. Dette beskytter handelen din fra å miste for mye penger hvis prisen på mynten din går ned. Hvis du for eksempel kjøpte Bitcoin til $ 7000, kan du sette en stopper bestill til $ 5000. Hvis prisen på Bitcoin krasjet, vil systemet automatisk selge myntene dine til $ 5000.

Det er viktig at du lærer deg å bruke alle de ovennevnte funksjonene, da de kan være forskjellen mellom at du tjener eller taper penger!

Så nå som du vet hvem plattformen passer for, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen raskt oppsummere alle fordeler og ulemper som jeg har diskutert.

Fordelene og ulempene

La oss ta en titt på positive og negative ting ved GDAX.

GDAX PROS GDAX CONS
 • Godtar innskudd og uttak på bankkontoer
 • Lav innskudds- og uttaksgebyr
 • Kan overføre penger fra Coinbase
 • Svært lave handelsavgifter
 • Rask kontoåpningsprosess
 • Utmerket sikkerhet
 • God kundesupport
 • Ren og brukervennlig plattform
 • Må behandle debet- / kredittkortinnskudd gjennom Coinbase
 • Bare 4 kryptokurver støttes
 • Ikke alle nasjonaliteter får være med
 • Ingen anonym handel
 • Ingen live chat-anlegg

Nå som jeg har oppsummert fordelene og ulempene på plattformen, vil den siste delen av GDAX-gjennomgangen raskt vise deg hvordan du bruker GDAX!

Slik bruker du GDAX: Testing av grensesnittet

Før vi begynner, siden Coinbase Pro-nettstedet bare nylig er opprettet, vises det noen ganger ikke på Google. Derfor kan du finne den her.

Finne et handelspar

Når du er på Coinbase Pro-plattformen, logger du på og klikker deretter på Handel øverst på siden.

GDAX Review - Coinbase pro trading

Nå må du klikke på Velg Marked. En rullegardinboks vises. Hvis du ser sammenkoblingen du vil bytte – flott! Hvis ikke, velg kryptovaluta / fiat-valutaen du vil handle.

GDAX Review - Coinbase Pro-markedet

Når du har valgt handelsparet ditt, blir du ført til hovedskjermbildet. Jeg skal velge BTC / EUR!

GDAX gjennomgang

Forstå handelsskjermen

Som du vil se i diagrammet nedenfor, kan du se de historiske prisbevegelsene for sammenkoblingen din. I mitt eksempel representerer hver stolpe en ‘5-minutters bevegelse’. Grønn betyr at den gikk opp og rød betyr at den gikk ned! Du kan endre dette fra 1 minutt til 1 dag.

GDAX Review - Coinbase pro prisdiagram

Du kan også endre diagrammet fra lysestake til linjer. Ta en titt på skjermbildet nedenfor!

GDAX Review - Coinbase pro-diagram

Hvordan handle på GDAX

Når du har bestemt deg for hvilken handel du vil gjøre, gå til bestillingsskjemaet til venstre på skjermen. Som du vil se fra eksemplet mitt nedenfor, kan du velge enten ‘Market Order’, ‘Limit Order’ eller ‘Stop Loss Order’. Hvis du ikke kan huske hva disse betyr, kan du gå tilbake til delen “Hvem skal bruke GDAX?” I GDAX-gjennomgangen min!

GDAX Review - Coinbase pro bestilling

Hvis du skal ha en markedsordre, er alt du trenger å gjøre å angi antall mynter du vil kjøpe eller selge. Hvis du vil gjøre en begrensning eller stoppe tap, så skriv inn antall mynter du vil kjøpe eller selge og beløpet du vil at ordren skal utføres på.

GDAX gjennomgang

Som du kan se fra eksemplet ovenfor, har jeg gjort en begrensningsordre. Jeg har spesifisert at jeg vil kjøpe 1 BTC når prisen går ned til 5.000 EUR. Når jeg klikker på Bestill kjøpsordre, min handel vil bare bli utført når prisen på BTC går ned til 5000 EUR!

GDAX gjennomgang: Konklusjon

Og det er slutten på min GDAX anmeldelse! Jeg vet at jeg har gitt deg mye informasjon, men hvis du har lest den fra start til slutt, vil du nå vite alt det er å vite om dem!

Dette inkluderer alt fra GDAX-avgifter, kundesupport, mynttilgjengelighet, sikkerhet, brukervennlighet og til og med betalingsmåter! Jeg ga deg også noen veldig nyttige skjermbilder av hvordan du bruker GDAX for aller første gang!

Til syvende og sist tror jeg GDAX er en av de bedre utvekslinger i bransjen. Selv om du bare kan handle fire forskjellige mynter, liker jeg hvordan enkelt er det å sette inn og ta ut midler, og sikkerheten er stor også. Jeg liker også det faktum at det er rikelig med likviditet!

Hvis du vil sjekke ut andre mer anbefalte børser, kan du sjekk ut Coinbase, Binance og Kraken.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet, er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map