Forstå Ripple Coin

Ripple er en av de mest populære kryptovalutaer i markedet. For tiden står den på tredjeplass, etter Bitcoin og Ethereum.

Du lurer sannsynligvis på hva som er Ripple og hvorfor er det så populært? Du trenger ikke se lenger, da jeg vil dekke begge disse spørsmålene i denne veiledningen.

Jeg vil gi deg en komplett oversikt over Ripple-mynt, det er proffer og ulemper, funksjoner, nåværende verdi og så videre. På slutten av denne guiden vil du også lære mer om Ripples sikkerhetsfunksjoner – en av de viktigste aspektene du alltid bør ta i betraktning!

Før du blir kjent med mer om Ripple-mynt, bør du vite at det er viktig å kjøpe XRP fra pålitelig kryptovaluta-børser, som for eksempel Coinbase, eller velg en enda enklere måte og kjøp den via Simplex – svindelfri betalings prosessering som lar deg kjøpe krypto med kredittkort. Oppbevar den også i trygge kryptolommebøker, for eksempel Ledger Nano S.

Så la oss komme i gang!

Leter du etter det sikreste stedet å kjøpe BTC? Jeg har samlet de best rangerte kryptobørsene som ble godkjent som de sikreste plattformene for å kjøpe BTC nedenfor, så ta en titt.

Tilbyder Visa / Mastercard Tilgjengelig Crypto Our Score Coinbase gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 til

9.8 Les anmeldelse Besøk nettstedet Binance gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 til

9.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet Coinmama anmeldelse JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 flere

9.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Kraken gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • BINDESTREK
 • + 37 flere

9.1 Les anmeldelse Besøk nettstedet eToro gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 til

8.6 Les anmeldelse Besøk nettstedet KuCoin gjennomgang JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 til

8.5 Les anmeldelse Besøk nettstedet Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 flere

8.4 Les anmeldelse Besøk nettstedet Mest populær 729 anmeldelser 9.8 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les anmeldelse Editor’s Choice 1279 anmeldelser 9.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 816 Anmeldelser 9.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 1174 anmeldelser 9.1 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 453 anmeldelser 8.6 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 563 anmeldelser 8.5 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang 603 anmeldelser 8.4 Bankoverføring: JA Besøk nettstedet Les gjennomgang

Fordeler

 • Raske transaksjoner
 • Duglig team
 • Pilotert av mange store institusjoner

Ulemper

 • Sentralisert
 • Fokusert på store selskaper

En introduksjon til Ripple


Det første du trenger å vite er at Ripple er en kryptovaluta fokusert på løse problemene knyttet til internasjonale betalingsoverføringer.

For å være mer presis, Ripple er en plattform for et globalt system for betalinger, oppgjør og utveksling. XRP er kryptovalutaen som byttes ut på denne plattformen til legge til rette for transaksjoner.

Ringemynt: forsiden.

Ripple var utgitt i 2012 av Ripple Labs Inc. med bare en ting i tankene – å gi en friksjonsfri opplevelse for å sende penger globalt ved hjelp av kraften i blockchain.

Så, Ripple er forskjellig fra begge deler Bitcoin og Ethereum. Mens Bitcoin bare er en digital valuta, Ethereum er en plattform for utvikling av smarte kontrakter. Ripple er imidlertid en ny betalingsinfrastruktur rettet mot internasjonale finansielle transaksjoner.

XRP-oppretting og sirkulasjon er et annet eksepsjonelt aspekt som du bør være oppmerksom på. Når det gjelder flertallet av kryptovalutaer, opprettes nye mynter via prosessen som kalles “gruvedrift". Vel, det er ikke tilfelle med Ripple-mynt. Alle 100 milliarder XRP ble opprettet akkurat da Ripple startet.

Det som er enda mer overraskende er det Ripple labs hold 55 milliarder XRP seg selv. Det er unødvendig å si at dette er en ganske uvanlig situasjon, ettersom fokus vanligvis er på desentralisering. og

Så nå som du vet hva som er Ripple, la oss finne ut hva hovedformålet er.

Hva sikter Ripple Coin til å oppnå?

Teknologier har utviklet seg så mye at ting som selvkjørende biler ble en realitet. Men en sektor som ikke har klart å utvikle seg mye, er internasjonale betalingsoverføringer.

Internasjonale betalingsoverføringer opplever to store problemer:

1. De er dyre

Hvis du har foretatt en grenseoverskridende betaling, bør du være oppmerksom på de dyre avgiftene som følger med den. High-street banker er vanligvis det verste for slike betalinger, men til og med tjenester som PayPal tilby relativt høye avgifter – det koster ca 2,9% å foreta en internasjonal betaling med PayPal.

Ripple Coin: avgifter.

På toppen av disse kostnadene taper kunder penger når valutaomregning skjer.

2. De er sakte

I internettalderen der alt er øyeblikkelig, kan internasjonale transaksjoner ta alt fra dager til uker. Det er ingen spesifikk grunn for dette annet enn det faktum at finansinstitusjoner ikke ønsker å oppgradere teknologien sin – forferdelig unnskyldning!

I denne prosessen klarer finansinstitusjoner å tjene mye penger, men kundene lider. Ripple har som mål å endre det og gjør internasjonale overføringer øyeblikkelig og billig.

Siden Ripples lansering tilbake i 2012, selskapet har arbeidet for å løse dette problemet og har vært i stand til å generere mye interesse fra investorer. La oss ta en titt på den historiske ytelsen til Ripple XRP.

Ripple Coin Historisk ytelse

Ripple mynt er en av de eldste kryptovalutaene, men det var ikke alltid så populært. Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, var det først i april 2017 at Ripples pris begynte å øke.

Ripple-mynten handlet rundt $ 0,0066 i januar 2017 og det berørte den høyeste prisen på $ 3,65 i januar 2018. Kan du gjette prosentandelen av avkastning?

Det er riktig! Det er en retur av 55,2%!

Ripple-mynt: Ripple-pris.

Kilde: Coindesk.

Som mange andre kryptovalutaer, Ripple-mynt opplevde en enorm krasj i 2018. Det var en liten prisøkning på slutten av samme år, men det var ikke så signifikant. For tiden er Ripples pris bare $ 0,29, så du kan bare forvente at det vil gå opp igjen.

Ripple er fremdeles inne tredje plass basert på markedsverdi. Det er på grunn av arbeidet de gjør i forhold til å utvikle teknologi og bygge partnerskap i bransjen.

La oss snakke om hvordan Ripple blir brukt i den virkelige verden.

Hvordan bruke Ripple?

I motsetning til Bitcoin som har som mål å fjerne banker som mellomledd, blir Ripple mye brukt av banker for å foreta internasjonale betalinger raskere, billigere og mer gjennomsiktig.

Ripple for banker og finansinstitusjoner

For tiden bruker bankene Society for Internasjonal finansiell telekommunikasjon over hele verden (SWIFT) for å lette betalinger over landegrensene på en sikret måte. SWIFT er i utgangspunktet en meldingsnettverk som sikkert overfører betalingsordrer fra en bank til en annen.

10.000 SWIFT-medlemsinstitusjoner sender omtrent 24 millioner meldinger på nettverket hver dag. Poeng å merke seg her er at SWIFT selv har ingen penger eller kontoer for bankene. Det er bare en kommunikasjon kanalen, men en veldig viktig som en stor mengde internasjonal handel er avhengig av.

Problemet med SWIFT er at det har ikke forandret seg mye siden oppstarten i 1974. Så, Ripple prøver å gjøre endringen som SWIFT ikke klarte å gjøre, og kan betraktes som en direkte konkurrent til SWIFT.

Ripple XRP-nettverk blir brukt og testet av finansinstitusjoner og banker for å sende og gjøre opp internasjonale betalinger på en mer effektiv måte. Det er allerede støttet av over 100 finansinstitusjoner fra hele verden som inkluderer navn som American Express, Santander, Standard Chartered og andre.

Andre Ripple-partnerskap

Bankene er ikke de eneste mottakerne av Ripple. Coinone, en av de største kryptovaluta-børser i Sør-Korea, har inngått et partnerskap med Ripple. Den vil bruke Ripples produkt kalt xCurrent for å lansere “Cross” (en ny global overføringstjeneste).

Ripple forventes også å inngå partnerskap med 5 flere organisasjoner i nær fremtid – RationalFX, MoneyMatch, FairFX, UniPAY, og Exchange4Free. De vil bruke Ripples xVia-produkt for å lette overføringer og bankoverføringer.

OPPDATERING 2021: Ripple samarbeider allerede med alle de ovennevnte selskapene.

Som du kan se, er Ripple-mynt gjør store fremskritt med strategiske partnerskap og aksepteres av et stort utvalg av organisasjoner.

Forstå Ripple Coin

Så, Ripple-protokollen høres veldig gunstig ut når det gjelder internasjonale betalinger. Imidlertid er det noe som gjør mange mennesker ukomfortable. Du kan finne ut alt om det i den videre delen.

Kan Ripple misbrukes?

Den første ideen om kryptokurver var å eliminere sentraliserte byråer, som banker, og skape et virkelig desentralisert system. Vi vil, Ripple Labs Inc., selskapet bak Ripple XRP selv har mer enn halvparten av de totale 100 milliardene XRP som noen gang vil eksistere.

Dette fører til noen av de samme gamle problemene som sentralisering medfører. En enhet, Ripple Labs, blir i dette tilfellet for kraftig. EN mange bekymringer har blitt reist om dette problemet, men administrerende direktør i Ripple har et annet syn.

Ripple-mynt: Ripple CEO.

Ripple er ikke sentralisert. For å være klar, hvis Ripple forsvant i dag, ville XRP fortsette å fungere. For meg er det det viktigste målet på om noe er desentralisert.

Ripple-sjef, Brad Garlinghouse

Ripples team har vært lydhør overfor slike bekymringer og har kommet ut med en desentraliseringsstrategi. I desember 2017 plasserte Ripple 55 milliarder Ripple XRP i en kryptografisk sikret sperringskonto for å sikre at det er XRP forsyninger til enhver tid.

En kontrakt er også på plass som nå frigjør 1 milliard XRP i markedet hver måned. På den måten, Ripple Labs har ikke makten av å oversvømme markedet med XRP-er hvis det ville. Så, jeg vil si at Fare av Ripple-mynt blir sentralisert har redusert synlig.

Nå som du vet hva Ripple er og hvordan det brukes, la oss finne svar på andre viktige spørsmål rundt Ripple.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Er Ripple Secure?

For å svare på dette spørsmålet må vi først forstå hvordan det fungerer.

Nå skal du forstå at Ripple ikke er en vanlig kryptovaluta som Bitcoin eller Litecoin. Det er noen få fordeler som XRP tilbyr:

✓ Lave transaksjonsgebyrer

✓ Den raske transaksjonshastigheten på omtrent 4-5 sekunder

Med tanke på denne informasjonen, la oss se hvordan Ringtransaksjon virker. La oss anta at Kate fra USA vil overføre midler til Carl som bor i Tyskland. Forutsatt at begge bankene deres er på Ripple-nettverket, vil transaksjonen gå gjennom følgende trinn.

Trinn 1: Kate initierer overføringen av $ 500.

Steg 2: Ripples messenger vil bekrefte den grunnleggende kontoinformasjonen til Kate og Carl gjennom den opprinnelige banken og mottakerbanken.

Trinn 3: Deretter bekrefter noder i Ripple-nettverket at det er nok midler til å sende betalingen. Som du kan se på øyeblikksbildet nedenfor, etter vellykket bekreftelse, avvikler Ripple betalingen.

Ripple Coin: transaksjonsprosess

Det er viktig å merke seg at i de fleste andre kryptovalutaer utføres dette trinnet av et desentralisert nettverk av noder. Disse noder er kalt gruvearbeidere fordi de sammen med å verifisere transaksjonen, også gruver de nye myntene til den kryptovalutaen.

Imidlertid har alle myntene allerede blitt utgitt i tilfelle Ripple-mynt, noe som eliminerer behovet for gruvedrift. Så, noder som verifiserer Ripple-transaksjoner er kjent som validatorer.

Disse validatorene er også godkjent og utnevnt av Ripple Labs. Mens noen kan bli en node når det gjelder andre kryptovalutaer.

Dette er en annen grunn til at Ripple har blitt merket som ‘sentralisert’.

Trinn 4: Etter vellykket bekreftelse sendes betalingsbekreftelse til både Kate og Carl.

Hele denne prosessen, som kan ta dager gjennom en vanlig kanal, blir fullført på bare noen få sekunder.

Så er denne prosessen sikker?

De fleste kryptovalutaer er basert på blockchain-teknologi, som anses å være veldig sikker når den er bygget godt. Selv om Ripple er bygget på noe lignende, er det ikke en blockchain-teknologi.

Ripple er i stedet basert på sin egen form for DLT (Distribuert ledgerteknologi). Det er en open source-protokoll, vert for en delt og offentlig reskontro, ved hjelp av en konsensusmekanisme for å sikre sikkerhet. Det er lett å se likhetene.

Ripple-mynt: Ripplenet.

Sikkerheten er gitt av validatorene som er regelmessig sammenligne transaksjonsregistrene sine før du kommer til enighet. På denne måten kan de sørge for at de samme pengene ikke blir brukt på to eller flere steder (også kjent som dobbeltbruk).

Men hva skjer når en validator bestemmer seg for å gå imot konsensus? I en slik situasjon, validator som er uenig trenger digitalt Signer det og informere de andre validatorene.

Andre validatorer kan deretter lytte til denne validatoren og erstatte den hvis det viser seg å være skadelig. På denne måten kan de fortsatt fortsette å opprettholde sikkerheten til systemet og unngå forsinkelser forårsaket av en uenig validator.

Mens Ripple-mynt ser ut til å være sikker, er teknologien fortsatt i en veldig tidlig fase og vil trenge en kontinuerlig oppgradering å oppfylle sitt mål, spesielt fra sikkerhetsperspektivet.

Også, hvis du er bekymret for sikkerhet, velg en trygg lommebok for å beholde den. En av de anbefalte alternativene er Ledger Nano S. I tillegg kan du kjøpe den på Coinbase – en pålitelig kryptovalutaplattform, eller velg et enklere alternativ og kjøp det via Simplex – sikre betalings prosessering som lar deg kjøpe kryptovalutaer med kredittkort.

Nå må du ha en god ide om hva som er Ripple, hvordan det fungerer, hvem brukerne er og så videre. La oss oppsummere denne guiden med en liste over fordeler og ulemper med Ripple-mynt.

Ripple PROS

Transaksjonsgebyrer

De kostnaden for en standard transaksjon på Ripple-protokollen er omtrent 0,00001 XRP. Kostnaden for 1 XRP er for tiden rundt $ 0,29. Det betyr at transaksjonsgebyret er så billig at det er praktisk talt gratis!

Som jeg sa tidligere, er det ingen gruvearbeidere av Ripple-mynt. Så hvem får gebyret? Ingen!

I denne unike mekanismen er XRP som brukes til å betale avgifter ødelagt.

Dette betyr at antall XRP-er reduseres dag for dag. Dette innebærer også at verdien av XRP-ene som er igjen er forventes å øke i fremtiden.

Transaksjonshastighet

Ripple-transaksjoner er raskere sammenlignet med tradisjonelle betalingsmåter. Øyeblikksbildet nedenfor avslører hele sannheten om Ripples ytelse i form av transaksjonshastighet.

Ripple Coin: transaksjonshastighet.

Partnerskap

Som nevnt tidligere blir Ripple pilotert av mange store finansinstitusjoner og betalingsapper. Dette er en av de viktigste årsakene til at Ripple er en favoritt blant investorer.

Team

Ripple blir ledet av en veldig dyktig team med en god blanding av erfaring og kompetanse. I en så ung bransje hvor ting ennå ikke er klart definert, kan et godt team virkelig gjøre en forskjell.

Ripple CONS

Sentralisering

En av hovedårsakene til at Ripple har blitt kritisert mest er sentralisering. Ripple Labs kontrollerer majoritetsandel av XRP. I tillegg til det er Ripple Labs også enheten som godkjenner validatorene for nettverket.

Også grunnleggerne ga seg rundt 20 milliarder XRP på tidspunktet for utgivelsen.

Kritikere sier at det ikke er i ånden til den grunnleggende filosofien om kryptovalutaer, som har desentralisering i sin kjerne.

Fokusert på store selskaper

Vi så at mange store selskaper allerede bruker Ripple for å redusere kostnadene og gi bedre service. Når det er sagt, har Ripple foreløpig ikke så mye å tilby en sluttbruker som deg og meg.

De fleste tilbudene til Ripple er designet med tanke på banker og betalingsleverandører. Du vil ikke personlig se mye endring i sending eller mottak av betalinger når som helst snart.

Konkurranse

Den internasjonale betalingsoverføringen er en attraktiv bransje for kryptovalutaer. Så Ripple må møte konkurrentene – Fantastisk (XLM), som er målrettet mot det samme området.

Faktisk har Stellar også klart å finne et sted innenfor de 10 beste kryptovalutaene med en markedsverdi på 10,78 milliarder dollar.

Ripple mynt: Ripple mynt på bordet.

En annen konkurransemessig ulempe for Ripple er at du ikke kan kjøpe Ripple på Coinbase, til tross for at det er en av de mest populære kryptovalutaene! Evnen til å kjøpe Ripple på Coinbase vil absolutt generere mye sprøytenarkoman og gjøre det lettere for nybegynnere å bli involvert.

OPPDATERING 2021: Du kan nå kjøp Ripple og flere andre mynter Coinbase i noen få enkle trinn! Tatt i betraktning det faktum at Coinbase er en av de mest pålitelige plattformene for utveksling av kryptovalutaer, det er fantastiske nyheter!

Siden vi allerede har dekket de viktigste aspektene angående Ripple-mynt, er det på tide å gå til konklusjonene.

Sammenlign Ripple Coin side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Ripple Coin side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Avsluttende ord

Ripple er en kryptovaluta fokusert på løse problemene knyttet til grenseoverskridende pengeoverføringer. Den brukes allerede av mange store banker og finansinstitusjoner.

Det største problemet når det kommer til Ripple er sentralisering. Heldigvis har Ripple Labs begynt å iverksette tiltak for å ‘desentralisere’ Ripple.

Hvis du vil kjøpe Ripple, vil jeg anbefale å velge Coinbase som er en av de mest pålitelige plattformene for kryptoutveksling. Det er også viktig å merke seg at du aldri skal oppbevare store mengder Ripple i varm lagring, du bør velge kalde lommebøker, som f.eks. Ledger Nano S, i stedet.

Følg disse enkle trinn å få Ripple:

1. Få en pålitelig kryptolommebok som støtter Ripple (Ledger Nano S eller Trezor).

2. Opprett en Ripple-konto.

3. Registrer deg til Coinbase.

4. Kjøp Ripple med fiat-valutaer.

5. Send dine Ripple-mynter til Ledger Nano S eller Trezor.

ELLER

Velg en enklere måte, kjøp Ripple via Simplex og overfør myntene dine til en pålitelig kryptolommebok.

Jeg håper at denne artikkelen om Ripple-mynten var nyttig, og at du klarte å finne all nødvendig informasjon.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map