Ethereum Cloud Mining – Hvor skal jeg begynne?

Kryptovalutaer får stadig mer anerkjennelse etter hvert som tiden går. Folk begynner å bruke mange nye ord relatert til kryptoer. “Hashing”, “HODLing” og “mining pool” er bare for å nevne noen få – og de fleste av dem dreier seg om å tjene på kryptovalutaer. I dag er vi imidlertid bare interessert i ett bestemt begrep – Ethereum sky mining.

I denne guiden vil vi diskutere all Ethereum sky mining – hva det er, hvorfor folk gjør det og hvordan man gjør det. Jeg vil fortelle deg alt om de mange forskjellige alternativene du kan velge mellom når du tenker på å bli med i sky gruvedrift. Videre vil jeg lede deg gjennom prosessen med å etablere din første sky mining-konsert og hva du skal gjøre etterpå.

Også, Hvis du er en fan av Ethereum, kan du gjøre en investering. For å gjøre det, må du velge en pålitelig kryptokursutveksling – Coinbase, Binance og Coinmama er gode alternativer.

La oss nå komme til sky mining.

Cloud Mining

For å si det veldig enkelt, sky mining er en prosess der du betaler noen for å “leie” ut cryptocurrency-gruvedriftene sine, strøm og – naturlig nok – selve gruvedriften..

Siste Coinbase-kupong funnet:

Mennesker (selv om det oftere er selskaper) som tilbyr Ethereum skygruvetjenester, har vanligvis store gårder til rådighet. En gård er rett og slett en stor mengde gruvedrift som opererer i ett bestemt anlegg. Dette anlegget må være godt utstyrt, men kjøling må være på nivå, det må ha mye plass til å lagre alle gruveriggene. Et behov for enorme mengder strøm er også en ting å vurdere.

Hvis du for eksempel ønsker å starte skymining Ethereum, er det første du må gjøre å finne en vert – noen som er villige til å selge Ethereum sky mining-tjenester. Etter det ville du bare bli enige om en kontrakt, håndhilse (fysisk eller via internett) og så er det!

Verter tilbyr vanligvis et bredt utvalg av tilgjengelige kontrakter som spenner fra “mindre investering – mindre fortjeneste” til “enorme investeringer – større fortjeneste”. Folk som aldri har hatt noen erfaring med kryptovalutaer, har en tendens til å starte fra de lavere investeringsnivåene. Når du ser at tjenesten faktisk er legitim og du sakte men sikkert tjener penger, kan du oppgradere kontrakten når som helst.

Alternativt kan det være lurt å finne en gratis Ethereum cloud mining-vert. Dette har naturlig fordeler og ulemper, så la oss ta tak i saken med en gang.

Gratis Ethereum Cloud Mining

Som jeg har nevnt tidligere, er en av måtene du kan starte med sky mining å finne en gratis Ethereum cloud mining-tjeneste. I denne sammenheng betyr “gratis” at du ikke trenger å betale noen innledende avgifter til verten din, noe som vanligvis vil være tilfelle. Du kan velge å oppgradere planen din hvis du vil. Imidlertid, hvis det ikke er i betraktning, er det ikke behov for innskudd.

Så hvordan tjener disse vertene for skygruvedrift? Vel, først og fremst har folk ofte en tendens til å oppgradere til høyere profitt som gir planer. Dette gir bedre resultater, men har i sin tur et tilstrekkelig gebyr. Hvis du ikke vil oppgradere til en bedre plan, vil verten ganske enkelt ta en liten prosentandel av inntektene dine som “leiepenger” på slutten av hver måned..


Når det er sagt, la oss se på noen av de mest populære gratis Ethereum-gruvedriftstjenesteleverandørene. Listen er ikke rangert i en bestemt rekkefølge.

Swiss Gold Global

Swiss Gold Global (fra dette tidspunktet: SGG) har vært aktiv i rundt ti år nå. De har etablert seg et rykte som et profesjonelt, hederlig og legitimt selskap og tilbyr en rekke mynter – inkludert Ethereum – til mine.

Ethereum sky mining - sveitsisk gull globalt

SGG tilbyr daglige utbetalinger og en sikker plattform å utvinne fra. Totalt har de fire forskjellige nivåer av skygruvedrift (unntatt gratis) som varierer fra $ 249 til $ 5000.

Selskapet har også et tilknyttet program. En av de beste funksjonene i programmet for folk som er interessert i sky mining, er at du kan konvertere tilknyttede kommisjoner til en livstid (ja, LIFETIME) sky mining-kontrakter. Dette er en så sjelden funksjon at det nesten høres for godt ut til å være sant.

SGG tilbyr også full støtte for alle emner relatert til sky mining. Videre har de en funksjon som lar deg selge inntektene dine tilbake og stoppe kontrakten til enhver tid hvis du bare ønsker det.

Swiss Gold Global er virkelig en del av lederne når det gjelder gratis Ethereum-skyvedrift. Med nesten ti års erfaring kan dette selskapet være verdt å sjekke ut hvis du er interessert i sky mining generelt.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Nice-Miner

Nice-Miner er et annet alternativ hvis du leter etter en gratis Ethereum cloud mining-tjeneste. Disse karene lar deg starte sky mining uten behov for maskinvare.

Ethereum sky mining - Hvorfor velge nice-miner?

Nice-Miner tilbyr en gratis registreringsbonus og en raskt svarende støttetjeneste. De har også et tilknyttet program (henvisning), det samme som Swiss Gold Global. Nice-Miners tilknyttede bonus kan stables opptil 15%.

Nice-Miner lar deg velge mellom tre forskjellige nivåer – 3 måneder, 5 år og en levetidspakke. Disse nivåene varierer i pris, men er relativt rimelige sammenlignet med andre Ethereum-skyvedriftstjenester i bransjen.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner er en brukervennlig og godt optimalisert Ethereum cloud mining-vert. De tilbyr deg et raskt oppsett og et bredt utvalg av planer å velge mellom hvis du er interessert.

Ethereum sky mining - ETH miner plans

Ethereum Miners priser for planer varierer fra 0,5 ETH til 10 ETH. De er gjennomsiktige med sine tjenester og gir til og med forslag til hvor du kan lage en Ethereum-lommebok hvis du ikke har en, og hvor du kan kjøpe Ethereum fra.

I følge deres offisielle nettsted kan du tjene opptil 0,0035 ETH per dag hvis du velger å ikke kjøpe noen av deres foreslåtte planer og bare gruve ETH gratis. Når du husker det faktum at dette ikke krever noen investering fra din side, er det ikke så ille av en avtale.

Betalt skygruvedrift

Nå som jeg har dekket noen av de mer populære gratis Ethereum sky gruvedrift nettstedene og selskapene, kan vi gå videre og snakke om verter som krever en innledende avgift for deres sky gruvedrift tjenester.

Det er fornuftig at gratis sky mining er mye mer attraktivt enn en du må betale for ut av lommen, men det er ikke bare svart og hvitt. Selv om de ovennevnte nettstedene tilbyr en tjeneste uten en innledende avgift, er gruve- og hashhastighetene så mye langsommere enn de som er betalt for verter for skygruvedrift.

I tillegg til hastighet, gir gratis Ethereum sky gruvedrift nettsteder deg sjelden noen eller noen kontroll over saken, der Ethereum sky gruveselskaper som krever en slags forhåndsbetaling er ofte en annen historie. Disse vertene kan for eksempel ha kameraer installert på gårdene sine og la kundene stille inn når som helst via internett for å sjekke hvordan riggene deres gjør.

Nå vet du fordelene og ulempene med gratis og betalte Ethereum skyetjenester. La oss se gjennom en liste over noen av de mer populære og etablerte vertene som er kjent for sky mining Ethereum. De er ikke oppført i en bestemt rekkefølge.

Genesis Mining

Genesis-gruveselskapet for gruvedrift er trolig en av de mest kjente og anerkjente leverandørene av skygruvedrift. De er allment akseptert som det største og best utviklede selskapet i krypto gruvedriftverdenen.

Ethereum sky mining - Genesis mining

Genesis tilbyr sine kunder toppmoderne gruvedrift. De er designet for å utvinne Bitcoin og en rekke andre altcoins. Selskapet sier stolt at de er et reelt, virkelighetsbasert team av profesjonelle og kryptoentusiaster.

Genesis Mining tilbyr kundene fire forskjellige planer å velge mellom når det kommer til Ethereum sky mining, den fjerde planen gir muligheten til å tilpasse prisene på måter som passer deg best.

Ethereum sky gruvedrift priser

Prisene på Genesis-planene varierer, men det er trygt å si at du får det du betalte for.

Med ambisiøse fremtidige produkter, kvalitetssikring og et døgnåpent arbeidsteam har Genesis Mining bygget rykte som et pålitelig, prestasjonsorientert selskap. Hvis du planlegger å investere i Ethereum sky mining, bør disse karene dukke opp på radaren din.

HashFlare

HashFlare er et annet gjenkjennelig navn i gruvedriftens kryptovaluta. Nettstedets standardtilbud er Bitcoin-gruvedrift, men du kan også bryte Litecoin, Dash, Zcash og – selvfølgelig – Ethereum.

Ethereum sky mining - ethash priser

De krever ingen vedlikeholdsavgift og bruker vanlige GPU-gruverigger for skygruvedrift.

Det som er hyggelig med HashFlare er at de tilbyr detaljert statistisk informasjon på nettstedet deres, slik at du ikke bare kan få tilgang til informasjonen, men også analysere og tenke på gyldigheten til tjenestene deres. Videre lar selskapet deg velge gruvebassenget som passer best til dine behov – dette er en flott funksjon for det fremmer friheten du som kunde har når det gjelder å ta ting i egne hender..

Faste avgifter, øyeblikkelige uttaksalternativer, umiddelbar tilkobling – HashFlare har alt som ethvert selskap trenger for sky mining Ethereum. Hvis du er på jakt etter en anstendig Ethereum cloud mining-tjeneste, gi disse karene et skudd!

HashGains

Med et lignende navn som konkurrenten, er HashGains også et populært valg for folk som vil delta i kryptovaluta-gruvespillet.

Ethereum sky mining - Hashgains-priser

HashGains har fem forskjellige alternativer å velge mellom når det gjelder Ethereum sky mining (den femte er et tilpasset valg). Det som er hyggelig med denne tjenesteleverandøren, er at de har et morsomt og interaktivt grensesnitt. Folk ser ut til å like det.

HashGains utbryter også stolt at de har banebrytende teknologimaskinvare, eksepsjonelle ytelsesstandarder og et alltid klart strømbackupsystem. Utbetalingen på hash-priser og har konkurransedyktige priser, så husk å sjekke dem ut!

I’m Got My Ethereum – What Now?

Så du valgte en tjenesteleverandør av skymining og har allerede begynt å oppnå gevinster. Kul! Det neste logiske trinnet vil være å selge det du har samlet.

Mange forskjellige online-selgere har å gjøre med salg av kryptovaluta. Det gode er at du prøver å selge Ethereum – det er enorm og populær krypto, du bør ikke komme over noen problemer med å finne noen å selge den til.

Velg alltid en forhandler som har et godt rykte, er kjent i samfunnet og prioriterer sikkerhet som nummer én. Etter at du har valgt, dobbeltsjekk online – bare for å være sikker. I tilfelle du bestemmer deg for å lagre Ethereum, bør du sørge for å få en pålitelig lommebok. Maskinvare de, som Ledger Nano X og Trezor Model T, er de mest anbefalte.

Etter dette punktet er du sannsynligvis god. Mange av de elektroniske kryptohandelsidene har omfattende guider om hvordan du registrerer og begynner å handle forskjellige kryptovalutaer.

Konklusjon

Når det gjelder Ethereum sky mining, kan det være vanskelig å bestemme deg først. Du må bestemme om du vil ha en gratis eller betalt tjeneste. Så hvis det er betalt, hvor mye er du villig til å betale? Etter det bør du velge en anerkjent tjenesteleverandør, bli kjent med alle tropene i bransjen osv. På slutten av dagen, med kryptovalutaprisene som er så volatile, er det til og med verdt å investere i sky mining generelt?

Hvis du har bestemt deg for å følge opp og gi Ethereum sky mining en sjanse – bra! Sjekk alltid den valgte verten for å unngå enhver form for svindel. Du kan gjøre dette ved å besøke forskjellige nettfora og chatterom.

Til slutt, spill alltid trygt når det gjelder kryptovalutainvesteringer (eller andre typer investeringer!). Det er ikke nødvendig å skynde deg – ta deg god tid og undersøk! Og når du har gjort leksene dine og er klar til å sette inn – begynn sakte! Du kan alltid oppgradere planen din hvis du ser at sky mining-tjenesten din fungerer. Ikke hold deg til en tjenesteleverandør som du kommer til å hate. Det er rett og slett ikke verdt det.

Når du snakker om investeringer og sikre plattformer, bør du sørge for å sjekke ut Coinbase, Binance og Coinmama. Disse kryptovaluta-børser er blant industriledere og anses å være veldig pålitelige.

Coinbase-avtale aktiv akkurat nå:

Når det er sagt, ønsker jeg deg lykke til i din sky gruvedrift!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map