En MyCelium lommebok gjennomgang

Plukke en Bitcoin lommebok kan være en tøff utfordring – det er det mange forskjellige lommebøker i markedet at å velge en enkelt kan virke nesten umulig. I dag vil jeg imidlertid gjøre den prosessen enklere for deg ved å gi en MyCelium lommebok gjennomgang.

Hvorfor MyCelium? Vel, det er spørsmålet jeg vil prøve å svare på i denne guiden. Vi vil snakke om lommebokens begynnelse og opprinnelsen til selskapet som står bak, MyCelium lommebok avgifter og dekke noen av de beste MyCelium-ene egenskaper samt oppdage de verste ulempene.

Helt på slutten, når alt er sagt og satt i stein (eller piksler; avhenger av hvor du leser dette fra), bestemmer vi oss om denne lommeboken er en verdig konkurrent til vurdering når det gjelder krypteringslommebøker.

Fordeler

 • Pålitelig
 • Åpen kilde
 • Raske og flytende tilkoblinger
 • En rekke kontoer

Ulemper

 • Ingen stasjonær versjon
 • Kan være vanskelig å navigere

Bli kjent med MyCelium

MyCelium, som et selskap, var opprettet tilbake i 2008. Det ble unnfanget av et team av teknologikyndige mennesker som for det meste var maskinvareingeniører. Det opprinnelige formålet med selskapet var å utvikle et nettverksprosjekt for nettverk.

Etter utgivelsen av Bitcoin tilbake i 2009 endret det seg imidlertid: selskapet tok en dyp interesse for blockchain-teknologi, og de anerkjente umiddelbart Bitcoin som et lovende konsept. Med tiden lærte de mer og mer om ny teknologi.

Til dags dato har MyCelium lansert tre Bitcoin-relaterte prosjekter – dette viser bare hvor mye de tror på denne kryptovalutaen.

Prosjektene det gjelder er MyCelium Wallet, Entropy og Gear.

Nå som du vet litt om selskapet, la oss sjekke ut lommeboken.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

MyCelium Wallet Review

La oss starte denne MyCelium-lommebokgjennomgangen fra begynnelsen og snakke om begynnelsen av lommeboken.

Start

Sannsynligvis et av selskapets mest ambisiøse prosjekter – MyCelium Bitcoin-lommeboken – ble utviklet for å skape en allsidig funksjonell, men likevel enkel å bruke Bitcoin-lommebok.

MyCelium lommebok gjennomgang: hjemmeside.

Teamet bak lommeboken var absolutt i en flott posisjon – det faktum at de allerede hadde bygget og etablert selskapet et år før Bitcoins utgivelse ga dem en strategisk fordel. Gjennom årene kunne de også vokse og utvikle seg sammen med den aktuelle kryptomynten – dette ga MyCelium fordelen av å kunne følge med på trendene i et stadig voksende konkurransemiljø..

Lommebokfunksjoner

MyCelium-lommeboken er annonsert for å være en av de beste Bitcoin-lommebøkene der ute – selv om skaperne kanskje ikke sier at i disse ordene er listen over tilgjengelige funksjoner som lommeboken tilbyr virkelig imponerende. La oss hoppe inn i dette MyCelium anmeldelse og finn ut hvorfor.

Til å begynne med er det sannsynligvis verdt å nevne at MyCelium-lommeboken er det spesielt designet for Bitcoin – lommeboken kan ikke inneholde noen annen kryptovaluta foreløpig.

I tillegg er lommeboken designet som en mobilapp for begge Android og iOS – Desverre må stasjonære brukere bli skuffet. Helt fra begynnelsen var MyCelium Bitcoin-lommeboken designet for å være både funksjonell OG mobil – mens telefoner passer til denne beskrivelsen, er stasjonære datamaskiner en annen historie.

Jeg har lagt merke til at noen MyCelium-lommebokanmeldelser som er funnet på nettet ikke understreker dette nok, men lommeboken er det også kompatibel med Trezor og Hovedbok – Det betyr at du kan ha denne lommeboken selv om du bruker en offline Bitcoin-lagringsenhet!

MyCelium lommebok gjennomgang: integrasjoner.

Når det gjelder selve lommebokens funksjoner, er det tre bemerkelsesverdige grupper det er verdt å snakke om – the markedsplass, de kontoer, og integrering.

Markedsplassen er integrert i selve MyCelium Bitcoin-lommeboken. Dette betyr at når du vil gjøre en transaksjon (enten det er å kjøpe eller selge noe), er det ikke behov for å overføre Bitcoin- eller fiat-valutaene fra lommeboken til markedet. Dette legger til ekstra sikkerhet til hele prosessen.

Det er også ganske åpenbart at MyCelium er veldig opptatt av personvern og anonymitet – selskapet krypterer alle dataene dine fra chatter og transaksjoner.

MyCelium garanterer maksimal diskrethet ved å si at den eneste informasjonen de mottar fra chattene dine, er tidsstempler og kryptert tekst. Når det gjelder transaksjoner, ser MyCelium bare generell informasjon – Bitcoin-adresse, beliggenhet, kallenavn, handelshistorie osv.

Tabell: Funksjonene til lommebøkene Electrum og MyCelium

MyCelium har et ganske kult utvalg for å velge hvordan du vil administrere kontoen din.

Selv om selskapet oppgir at passordgodkjenning av gamle skoler er en saga blott, tilbyr de en på noen måter du kan sikre kontoen din. Imidlertid sørger det åpne protokollsystemet som er på plass i lommeboken at pengene dine alltid er under et lag med sikker autentisering.

Noen av typer kontoer som MyCelium Bitcoin-lommeboken tilbyr, inkluderer “bare se” -kontoer, enkeltadressekontoer og maskinvarekontoer. Igjen, den siste er veldig viktig – det betyr at du kan lage en MyCelium lommebok på en offline maskinvareenhet som en gruvedrift eller en ASIC!

Når det gjelder integrering, nevner MyCelium fem forskjellige navn fra bransjen: Cashila, Coinapult, Glidera, Trezor, og Hovedbok.

MyCelium lommebok gjennomgang: integrasjoner.

Dette er det faktisk flotte integrasjoner – de tre første foretar transaksjoner og innskudd & uttak ganske flytende og enkel prosess, mens de to siste er de største navnene i kryptovaluta som lagrer maskinvare.

Som du sannsynligvis har samlet hittil, tilbyr MyCelium-lommeboken mye forskjellige og unike funksjoner mens du også jobber med noen av de største navnene i bransjen.

Med en liste over alle disse flotte funksjonene har MyCelium også en måte å ta sikkerhetskopi av – i 2014 vant selskapet prisen “Best Mobile App” fra Blockchain.info. Dette er absolutt ganske imponerende og gir selskapet så mye mer kreditt og legitimitet.

Lommebok Ulemper

I denne MyCelium-lommebokgjennomgangen har vi allerede snakket om bedriftshistorikken og funksjonene til lommeboken. La oss se over det mest merkbare MyCelium lommebok ulemper.

Mens du prøver å finne ut mer om manglene på MyCelium-lommeboken, kan det hende du får litt av en vegg – det er ikke for mange ulemper som kunne skilles.

En av hovedspørsmålene med lommeboken som er verdt å nevne i en MyCelium-gjennomgang er en som vi allerede har snakket om – the ikke finnes en stasjonær versjon av lommeboken.

Selv om dette er helt forståelig fra selskapets perspektiv, er det ikke tilfellet fra forbrukerens side. Noen mennesker ønsker ikke å ha sin Bitcoin-lommebok hvor som helst de går, og foretrekker å ha den et trygt sted, andre setter pris på et skrivebord mer for det er brukergrensesnittet og den generelle estetikken.

Uansett hva som måtte være, mister MyCelium noen kunder på grunn av dette.

En annen klage du kan komme over er at lommeboken er ikke optimalisert på iOS så vel som det er på Android. Noen brukere rapporterer at de mangler visse funksjoner, merker langsommere behandlingstid osv. Det er imidlertid verdt å understreke at lommeboken i seg selv fungerer bra – det er bare at den er tregere og ikke like optimalisert.

Lommeboken Fordeler og ulemper – Sammendrag

Nå som vi har gått gjennom både de positive og negative egenskapene til MyCelium-lommeboken, er det neste trinnet i denne MyCelium-lommebok-gjennomgangen å gjøre en rask oppsummering.

PROS ULEMPER
 • Superkjent og etablert;
 • Tilbyr et bredt utvalg av kontoer å opprette;
 • Tilkoblinger er veldig raske og flytende;
 • Åpen kilde;
 • Den er kompatibel med de to store navnene i kryptomaskinvarelagringsindustrien – Trezor og Ledger.
 • Har ingen stasjonær versjon;
 • Optimalisering ikke bra på iOS-enheter;
 • Det kan være litt vanskelig å håndtere hvis du aldri har brukt en Bitcoin-lommebok før.

Lommebokgebyrer

Hvis du har kommet så langt inn i MyCelium-lommebokanmeldelsen, er sannsynligvis det ene spørsmålet i hodet ditt akkurat nå – “hvor mye?”. Vel, la oss se på MyCelium-lommeboken.

Lommeboken i seg selv er gratis å bruke. Du kan få tilgang til alle funksjonene, tilpasse den og så videre – alt dette er gratis.

Imidlertid er det transaksjonsgebyrer. Disse avhenger av størrelsen på transaksjonen – de kan gå alt fra $ 0,25 til rundt $ 7.

Annet enn det er det ingen MyCelium-lommebokgebyrer involvert i selve lommeboken.

Sammenlign MyCelium side om side med andre

Visste du?

Sammenlign MyCelium side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Hvordan lage en MyCelium-lommebok?

La oss si at du likte lommeboken – alt du har lest i denne MyCelium lommebok-gjennomgangen passer deg perfekt, og nå vil du lage en av dine egne så snart som mulig. Vel, la oss sjekke hvordan du kan gjøre det.

Først av alt, husk at det ikke er nok til å bare last ned lommeboken, installer det og det er det. Det er mange av ekstra trinn du bør ta for å sikre at lommeboken fungerer som den skal, og et av disse trinnene er sikkerhet.

Så det du vil gjøre er å gå til tjenestemannen MyCelium lommebokside (wallet.mycelium.com) og last ned lommeboken selv (enten på iOS eller Android). Etter at nedlastingsprosessen er fullført, installere og åpne lommeboken.

Gå nå til hovedmenyen og trykk på Sikkerhetskopiering knapp. På skjermen vises 12 ord. Du kan ikke ta skjermbilder, så skriv dem ned. Dette kommer til å være sikkerhetskopinøkkelen til lommeboken din – lagre den og oppbevar den trygt og utilgjengelig.

MyCelium lommebok gjennomgang: MyCelium UX.

Den siste tingen du bør gjøre er angi en gyldig PIN-kode. Dette kan gjøres ved å gå til Innstillinger og velge å angi PIN-koden.

PIN-koden kreves når du foretar de forskjellige Bitcoin-baserte transaksjonene fra og til lommeboken din, så husk den eller skriv den ned.

MyCelium Wallet – Endelig dom

Så dette er nesten slutten av MyCelium lommebokanmeldelse! Hvis du har kommet så langt, er det nå på tide å se på all informasjonen som er gitt i denne veiledningen og ta en endelig dom om MyCelium-lommeboken..

Sannsynligvis den sterkeste funksjonen som MyCelium-lommeboken har, er selskapet bak. Når du har et team som har jobbet med forskjellige Bitcoin-relaterte prosjekter helt fra mynten, utvikler du en helt annen forståelse og tankegang og er nesten bundet til å skape noe stort.

Teamet har jobbet veldig hardt for å lage MyCelium-lommeboken – den er veldig godt optimalisert (iOS-versjonen kan bruke litt mer arbeid) og fullt funksjonell, er klarert av nesten hver eneste person som har noe å gjøre med kryptovalutaer og har en oversikt over å tilby noen av de beste transaksjonshastighetene i markedet.

Alt i alt er MyCelium-lommeboken et flott produkt og en frukt av superhardt arbeid – og det beste er at den er tilgjengelig for alle som vil prøve den fordi den er GRATIS!

Konklusjon

Det er mange forskjellige kryptovaluta lommebøker i markedet, akkurat som det er mange forskjellige lommebokanmeldelser. Denne MyCelium-lommebokgjennomgangen har kommet til en slutt, men det er et par avsluttende uttalelser som jeg ønsker å komme med før jeg sier farvel.

I det meste av MyCelium lommebok anmeldelser du finner online (inkludert denne), får lommeboken ros og sett på ganske gunstig. Hvorfor det?

Det som gjør MyCelium-lommeboken unik og interessant er kombinasjon av omdømme & veletablert med samfunnet og teamet bak det.

Tabell: Fordeler og ulemper med MyCelium-lommeboken og Ledger Nano X

Mange lommebøker på nett hevder å være overlegne og tilbyr mange forskjellige funksjoner og tilpassbare alternativer for brukerne, men MyCelium-lommeboken har en ting som gjør den bedre enn mange andre lommebøker. – erfaring. Det er lang levetid og lidenskapen til MyCelium-teamet bak den gjør at denne lommeboken skiller seg ut som en av de beste kryptovaluta lommebøkene der ute.

Vel, jeg håper du likte denne MyCelium-lommeboken. Som jeg har nevnt tidligere, er det ganske mange MyCelium-lommebokanmeldelser online, men mange av dem ser ikke ut til å grave dypt nok eller nevne noen av de viktigste funksjonene bak selve lommeboken..

Innholdet som er publisert på dette nettstedet, er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map