Den beste mynten min – Dine beste Altcoin gruvevalg

Hei og velkommen til denne guiden med den beste mynten til meg. Første ting først må jeg påpeke at kryptovaluta-gruvedrift er et stort tema, og å forstå det fullt ut vil ta en mye lengre artikkel enn denne.

Når det er sagt, håper jeg at dette vil tjene som en perfekt introduksjon til emnet. Til slutt håper jeg det vil hjelpe deg å bestemme den beste mynten til meg.

I løpet av guiden vil jeg dekke mange forskjellige aspekter av Bitcoin og altcoin mining. Sammen skal vi se på:

 • Hva er en cryptocurrency mining?
 • Hvordan kryptomynter faktisk utvinnes?
 • Hva mener folk når de sier problemer med gruvedrift?
 • Noen nyttige ord som ofte dukker opp når du leser om gruvedrift av altcoins eller Bitcoin
 • Hvordan velge hva jeg skal gruve?
 • Til slutt vil jeg se på noen av fordelene ved å utvinne noen av de beste kryptoene i dag?

Før vi begynner å se på hvordan vi kan velge den beste mynten til meg, må jeg først forklare hva gruvedrift er, for de som er helt nye i emnet.

Husk også at det er enklere måter å få altcoins på. Bare velg en pålitelig kryptoutveksling og start reisen! Det anbefales på det sterkeste å gå til Coinbase og Binance.

La oss begynne!

Hva er Cryptocurrency Mining?

Gruvedrift er en viktig funksjon i mange kryptovalutaer. Enkelt sagt, det er prosessen der transaksjoner blir sjekket for å se at de følger visse regler i nettverket. Gruvearbeidere oppfordres til å utføre de nødvendige kontrollene og verifikasjonene økonomisk.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Dette gjøres med gebyrene som samles inn fra brukere som betaler for å sende transaksjonene, samt en spesiell belønning av ny valuta som blir utgitt med hver nye blokk som legges til kjeden. Denne typen betaling kalles blokkbelønning.

På det mest grunnleggende er alt du trenger for å bryte kryptovaluta en datamaskin, internett og en spesiell programvare. Du finner denne programvaren i GitHub-databasen for kryptovalutaen du har valgt å bryte. Alternativt kan det hende du allerede finner den innebygd i kryptovalutaens lommebokprogramvare. Dette er tilfelle med slike som Monero og Electroneum.

En oversikt over Cryptocurrency Mining

La oss se på en oversikt over hva en gruvedrift for kryptovaluta faktisk gjør for å sikre nettverket og frigjøre nye mynter. For enkelhets skyld vil jeg referere til valutaen som utvinnes som Bitcoin. Prosessen er veldig likt for alle kryptovalutaer som krever gruvedrift skjønt:

 • Først sjekker datamaskinen en liste over ventende transaksjoner mot blockchain. De sørger for at ingen av myntene er brukt to ganger, og hver konto eller lommebok har nok saldo til å sende Bitcoin-transaksjonen som blir bedt om.
 • Deretter samler datamaskinen disse bekreftede transaksjonene i en blokk.
 • Når et sett med transaksjoner er formet til en blokk, må gruvearbeideren løse et slags puslespill for å publisere blokken i kjeden. Dette puslespillet er å gjette “hash” av blokken.

Merk: En hash opprettes ved å bruke en kryptografisk algoritme for å gjøre teksten som representerer alle transaksjonsbeløpene for den blokken, samt avsendere og mottakere til en streng med tegn. Denne karakterstrengen er helt unik og kan bare referere til blokken som prøver å bli publisert. Hvis du skulle endre noen detaljer i informasjonen om blokken, ville hasjen også endret seg fullstendig. Dette er veldig viktig.


 • Når gruvedatasystemet endelig gjetter riktig kombinasjon av bokstaver og tall på hasjen, kan det publisere blokken på slutten av kjeden.
 • Siden hver blokk også inneholder hasj fra den forrige blokken, kan det ikke tukles med kjeden. Hvis noen skulle prøve å endre antall Bitcoin på en bestemt adresse, ville det gjøre hver blokk i kjeden (etter manipulasjonen) ugyldig.

Vanskeligheter med gruvedrift

Et kryptovaluta-nettverk endrer automatisk vanskeligheten med problemene som må løses. Dette sikrer at mynter slippes jevnt. Hvis mange gruvearbeidere bryter nettverket, vil vanskeligheten øke.

Hvis svært få gruvearbeidere sikrer nettverket, vil det være relativt enkelt å løse problemene. Vanskeligheten med en mynt påvirker også lønnsomheten for å min. Hvis maskinvaren din er begrenset til GPU-enheter, vil den beste mynten til meg ha lavere problemer.

Ordliste med Cryptocurrency Mining Terms

 • Hash rate – hvor mange gjetninger en gruvearbeider kan gjøre ved hasj av en blokk.
 • ASIC – applikasjonsspesifikk integrert krets. Disse sjetongene er spesielt designet for å utvinne kryptovaluta. De er dyre å kjøpe og ha sult, men er de beste på markedet for gruvedrift.
 • Gruverigg – En gruverigg er en samling av CPUer, GPUer eller ASIC-brikker som kjører sammen for å øke gruvearbeiderens hashrate.
 • GPU – Grafikkbehandlingsenhet designet for å gjengi 3D-grafikk. De kan lage flere gjetninger på en hash enn en CPU på samme tid.
 • CPU – sentral prosesseringsenhet. En CPU er som hjernen på datamaskinen din. Den behandler informasjonen som er gitt av dataprogrammer. CPUer er også den billigste, lettest tilgjengelige måten å utvinne kryptovaluta på.
 • Bevis på arbeid – prosessen med å gjette hash er kjent som proof-of-work. Arbeidsbevis gjør det veldig dyrt å jukse et kryptovaluta-nettverk. Det er en viktig sikkerhetsfunksjon i de fleste blockchain-nettverk.

Så du vet nå hvordan gruvedrift fungerer, men hvordan går du frem for å velge den beste mynten til min?

Hva du skal se etter når du velger en mynt

Hvis du vil plukke den beste mynten til meg, er det mye å se på. Først må du tenke på hva du gruver kryptovaluta for å oppnå. For noen vil dette være åpenbart – umiddelbar fortjeneste. Andre vil vurdere gruvedrift som en hobby som kan gjøre dem veldig rike på lang sikt.

Endelig er det de menneskene som ønsker å utvinne kryptovaluta for å sikre et nettverk. Dette er tilfelle med mange Bitcoin-hobbyister. Selv om de ikke tjener direkte, hjelper de med å desentralisere nettverket. For dem er gruvedrift av nettverket som å betale for antivirusprogramvare for å sikre datamaskinen din – alle burde gjøre det.

I forbindelse med denne artikkelen vil jeg anta at du ønsker å tjene på gruvedriften din.

Kort Term Profitability

Hvis du bare leter etter kortsiktig fortjeneste, må du holde deg oppdatert med endrede gruveforhold for forskjellige prosjekter. Siden gruvevanskeligheten til hver valuta endrer seg kontinuerlig, er det ikke bra at jeg forteller deg å peke maskinvaren din mot en mynt, og bare la maskinvaren din jobbe med den. Det som er lønnsomt i dag, er kanskje ikke i morgen!

Av denne grunn er det mye mer fornuftig for meg å forklare hvordan jeg kan oppdage hva jeg skal selv. På den måten kjenner du stadig de beste myntene du kan gruve og kan bytte til gruvedrift av altcoins som representerer mest lønnsomhet til enhver tid!

Mining lønnsomhet kalkulatorer

En av de enkleste måtene å kontrollere lønnsomheten til hver kryptovaluta er å bruke en kalkulator for lønnsomhet for gruvedrift. Det er mye å velge mellom.

En som jeg liker å bruke er levert av CryptoCompare. Alt du trenger å gjøre er å legge inn noen detaljer, og kalkulatoren viser deg hvilken som er mest lønnsom av BTC, XMR, DASH, ETH, ZEC, LTC, ETC og PASC. Andre kalkulatorer viser også lønnsomheten til andre mynter.

Det er enkelt å finne ut hva du skal bryte ved hjelp av kalkulatoren. Jeg har beskrevet trinnene nedenfor:

 • Angi den totale hasjkraften (hashfrekvensen) for gruvedriftene dine. Hver GPU eller CPU vil ha forskjellig hastighet. Du kan sjekke dem her for ikke-spesialiserte enheter (GPUer og CPUer), eller her for ASIC-sjetonger.
 • Angi den totale kraften som riggene dine bruker i watt. Dette vil bli beskrevet et eller annet sted på spesifikasjonssiden til et stykke gruvedrift, eller på de to koblingene i forrige punkt.

  Nvidia GPU-sammenligning

 • Angi prisen på strømmen din. Dette vil være i kilowatt-time (kWh). Du kan få dette fra strømleverandøren din.
 • Angi avgiften for gruvedrift om nødvendig.

Kalkulatoren viser deg fortjenesten du kan forvente å gjøre per dag, per uke, per måned og per år. Hvor enkelt er det?

CryptoCompare-applikasjon for å få den beste mynten

Langsiktig potensial for prosjektet

En annen måte å bestemme den beste mynten på er å se på prosjektets langsiktige potensiale. Det er kanskje ikke den mest lønnsomme mynten å gruve i dag, men gruvedriften din kan være en måte å samle mange mynter før prisen øker med fremtidig adopsjon. En mynt som Ethereum vil være et eksempel på et prosjekt med stort langsiktig potensiale som kanskje ikke er det mest lønnsomme i dag.

En ting å merke seg, hvis du vurderer å ta denne tilnærmingen til å bestemme den beste mynten å gruve, er at du må bestemme om gruvedriften din vil være mer nyttig å bryte en annen mynt og deretter handle den mynten for din valgte langsiktige prosjekt. Dette vil innebære litt mer arbeid på dine vegne (faktisk handle myntene, samt å sjekke kontinuerlig hvilken som er den mest lønnsomme mynten å gruve), samt noen transaksjons- og handelsavgifter.

Nå som du har noen ide om Bitcoin og altcoin mining, og noen ideer om hvordan du velger hvilken mynt du skal gruve, vil jeg snakke deg gjennom noen av de mest populære alternativene for cryptocurrency mining i dag.

Best Coin to Mine: Noen eksempler

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Bitcoin

Bitcoin er for tiden den første rangerte kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi. Dessverre betyr dette ikke at det er den beste mynten å gruve når det gjelder fortjeneste. Dette er fordi det allerede er så mange ASIC-gruvedrift på gruvedrift. For en gruvearbeider som ikke er villig til å investere bokstavelig talt millioner av dollar på maskinvare, vil det ikke være verdt å utvinne Bitcoin.

Alt som er sagt, det er fortsatt en veldig god grunn til å bryte Bitcoin – for å øke desentralisering på nettverket. Mange Bitcoin-purister mener at bare Bitcoin tilbyr det nivået av uforanderlighet og sensurmotstand som trengs for en virkelig desentralisert valuta. For dem er kostnadene ved å kjøre en liten Bitcoin gruvedrift en liten pris å betale for å spille en rolle i å sikre den viktigste av alle kryptovalutaer.

Imidlertid, hvis det er strengt fortjeneste du søker, lever du ikke i et kaldt klima med billig kraft, og du har ikke millioner å investere, bør du sannsynligvis se etter muligheter med gruvedrift av altcoins.

I tilfelle du vil kjøpe Bitcoin og begynne å handle, anbefales det å gå for sikre kryptobørser som Coinbase og Binance.

Ethereum

Ethereum er et prosjekt med stort langsiktig potensial. Faktisk forutsier en av Reddits medstiftere, Alexis Ohanian, at hvert Ether-token vil være $ 15 000 innen utgangen av 2018. Han tror at det vil innhente Bitcoin og bli den mest verdifulle eiendelen i hele kryptovalutaområdet. Hvis dette gikk i oppfyllelse, ville det gjøre gruvedrift Ethereum til et veldig godt langsiktig spill. La oss se nærmere på emnet for å finne ut om Ethereum kan være den beste mynten til meg.

Ohanian og andre bullish kommentatorer baserer sine spådommer på det faktum at applikasjoner kan bygges på toppen av Ethereum-nettverket. Det er snakk om desentraliserte hjemdelingsapper som Air Bnb eller tilsvarende Ubers rittdelingsplattformer som blir opprettet på Ethereum-nettverket. Hvis en av disse applikasjonene viser seg å være like vellykket som deres sentraliserte ekvivalenter, vil verdien av Ether-tokens skyte opp.

Det er også viktig å merke seg Enterprise Ethereum Alliance. Denne gruppen av noen av de største selskapene på planeten tester for øyeblikket ut blockchain-applikasjoner støttet av Ethereum-nettverket. Hvis du ser på skjermbildet nedenfor fra gruppens nettsted, vil du se at det er noen ganske imponerende og spennende navn som er interessert i Ethereum.

Ethereum myntpartnerskap

Monero

Monero er en kryptovaluta med en veldig reell brukssak allerede som allerede eksisterer i den virkelige verden. Siden det er en av de mest vellykkede personvernmyntene, er det alle mulige grunner til at folk ønsker å bruke den. La oss se i Monero er den beste mynten til meg.

Det er mange Monero-brukere som for øyeblikket kjøper og selger ting til Monero på mørke markedsplasser. Men det er også mange eksempler der personvernfokuserte mynter er nyttige som ikke er ulovlige.

Det er til og med hele nasjoner som er interessert i Monero. Ta for eksempel Nord-Korea. Den useriøse staten har angivelig brukt Monero for å unndra seg økonomiske sanksjoner som er pålagt Vesten.

Selv om de ulovlige applikasjonene av Monero kan sette noen mennesker utenfor gruvedrift, vil personvernfunksjonene til mynten gjøre det veldig vanskelig å slå ned på Moneros bruk. Tross alt, hvordan kan du politiere noe du ikke kan se?

En av de beste tingene med gruvedrift Monero er at du fremdeles kan gruve den lønnsomt ved hjelp av enten CPUer eller GPUer. Dette er fordi den bruker en annen hashingalgoritme til Bitcoin og andre kryptovalutaer, som kalles CryptoNote.

Det er også veldig enkelt å sette opp en Monero-gruvedrift. Det kan gjøres ved hjelp av GUI-versjonen av lommebokprogramvaren. Dette gjør Monero til en av de beste myntene for mine for absolutt nybegynnere.

Electroneum

Electroneum var basert på Monero. Dette betyr at det er like enkelt å gruve som Monero er. Igjen, lommeboken i seg selv har en veldig brukervennlig “mine” -funksjon som begynner å generere Electroneum med et klikk på en knapp.

Beslutningen fra Electroneum-teamet om å gjøre mynten sin til en av de enkleste valutaene som startet gruvedrift, var bevisst. Electroneum har også noen store mål. Teamet bak det ønsker virkelig at det skal bli kryptovaluta for de ikke-bankede.

Ved å gjøre det enkelt for mobiltelefonbrukere å bruke den innebygde gruvedriftprogramvaren som er koblet til standard Electroneum-lommeboken, håper de at den vil utvikle seg til den mest desentraliserte kryptovalutaen. Denne enkle måten å bryte valutaen på skal gi alle disse mobiltelefoneierne i fremvoksende økonomier en sjanse til å delta i den digitale økonomien uten å trenge tradisjonelle banktjenester..

Zcash

Zcash er en annen personvernfokusert kryptovaluta. En av tingene som gjør det til et populært valg blant gruvearbeidere i kryptovaluta, er at den er ASIC-bestandig. Dette betyr at det fortsatt er veldig lønnsomt å gruve Zcash ved hjelp av de mye billigere GPU-sjetongene, så det er et stort pluss når du velger den beste mynten min hvis du ikke vil bruke mye på GPU.

Takket være personvernfunksjonene støttes Zcash av slike som Edward Snowden. Han påstander at dets “personvernegenskaper er virkelig unike”. Den tidligere NSA-agenten er (selvfølgelig) noe av en ekspert på å beskytte online data. Det er delvis takket være hans avsløringer om den skyggefulle fremgangsmåten fra forskjellige regjeringer over hele verden at personvern på nettet til og med fikk den store oppmerksomheten de har gjort de siste årene.

Det er Lots av andre mynter også!

Selvfølgelig er dette ikke en fullstendig liste over kryptovalutaene som er tilgjengelige for meg. Det er hundrevis av andre å velge mellom. De som er oppført ovenfor er bare noen av de mest populære. Å plukke de beste myntene til meg vil avhenge av målene dine som gruvearbeider.

Men forhåpentligvis vil tipsene jeg ga deg om hvordan du velger hva du skal gruve før de spesifikke eksemplene, hjelper deg å begrense valgene dine selv..

Konklusjon

Det er vår guide til Bitcoin og altcoin mining. Jeg håper du syntes det var både underholdende og, enda viktigere, informativt.

Som du kan se, er det mange forskjellige ting å tenke på når man gruver altcoins, får en pålitelig maskinvare lommebok, som Ledger Nano X og Trezor Model T er en av dem. Det er umiddelbar lønnsomhet, et langsiktig suksess for et prosjekt, og til og med om du vil bryte valuta av en eller annen grunn enn fortjeneste.

I denne guiden dekket vi mye, så la oss få et raskt sammendrag.

 • Hva cryptocurrency mining er.
 • Hvordan prosessen med cryptocurrency mining fungerer.
 • Hva vi mener med gruvedrift vanskeligheter.
 • Noen nyttige ord du kan komme over når du utforsker læring om gruvedrift av altcoins eller Bitcoin.
 • Jeg dekket deretter hvordan jeg skulle velge den beste mynten til meg. Dette innebar å se på målene dine som gruvearbeider.
 • Til slutt snakket jeg om fordelene ved å utvinne noen av de beste kryptoene i dag. Jeg dekket: Bitcoin, Ethereum, Monero, Electroneum og Zcash.

Når det gjelder disse kryptovalutaene, kan du kjøpe eller handle på Coinbase, Binance eller Coinmama.

Nå som vi alle er ferdige, hva tror du? Har du en bedre ide om hvordan du velger forskjellige mynter du skal gruve. Vi vil også gjerne høre hva du synes er den beste mynten til meg! Gi oss beskjed!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map