CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

EN kryptovaluta er bare verdifull når den er der. Du vil sannsynligvis ikke bry deg så mye om prisudsvingene på Bitcoin eller Ethereum hvis du ikke holdt noe selv – sikkert, det er fortsatt interessant, men ikke i det omfanget når du har noe.

Imidlertid er det folk der ute som kan prøve å frarøve deg kryptovalutaene dine – enten det er med en keylogger, et virus, et sikkerhetsbrudd eller på annen måte. Derfor trenger folk en trygg kryptovaluta lommebok – og det er akkurat det vi skal snakke om i dette CoolWallet S vs. Ledger Nano S vs. Trezor krypto lommebok sammenligning.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano S og Trezor One

Vi begynner med å legge ned evalueringskriterier. Etter det fortsetter vi og snakker om de faktiske lommebøkene, fordelene og ulempene osv. Til slutt vil jeg gi deg et kort sammendrag og la deg bestemme hvilken lommebok som er best å bruke.

Innledning – Evalueringskriterier

Det ville være vanskelig å begynne å snakke om og sammenligne kryptovaluta lommebøker uten å fastslå begrunnelsen vi kunne sammenligne dem med.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Det er mange forskjellige aspekter og funksjoner som en kryptovaluta burde ha for at den skal være attraktiv og brukbar, men siden vi for det meste ønsker å sammenligne de tre krypteringslommebøkene og finne deres styrker og svakheter, vil vi holde oss til de viktigste tingene.

Følgende er kriteriene vi vil bruke som grunnlag for våre Sammenligning av CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor:

 • Sikkerhet. Hendene ned, sikkerhet er det viktigste aspekt når det gjelder å velge en kryptovaluta-lommebok. Selv om CoolWallet, Ledger og Trezor, som standard, mer eller mindre har dekket dette (alle er maskinvarekrypto-lommebøker), skal vi fremdeles se litt grundigere på hver og en og prøve å skille begge styrkene. og manglene ved dette aspektet.
 • tilgjengelighet. Hvis du kjøper en kryptovaluta-lommebok, vil du sannsynligvis ha det tilgjengelig og enkel å bruke. Det er mange klumpete og utdaterte krypto-lommebøker i markedet – selv om de kanskje er på den billigere siden av prislappen, er de fryktelige å bruke. I denne CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor krypto lommebok sammenligning, vil vi se på hver av de tre maskinvare lommebøkene og se om vi kan oppnå en klar enighet om hvor brukervennlige de er.
 • Støtte for kryptovaluta. Nye kryptovalutaer kommer inn på markedet nesten hver eneste dag. De fleste har nå ikke en, men to eller tre (eller fem eller ti) forskjellige kryptovalutaer, enten det er av forskjellige transaksjoner av andre grunner. På grunn av dette er det viktig at en god hardware-lommebok ikke bare har gode lagringsforhold for kryptovaluta men vil også tillate lagring av flere valutaer. Vi får se om vi kan finne en klar vinner i denne CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor-sammenligningen.
 • Visuell side. Selv om dette sannsynligvis er et av de minst viktige aspektene når det gjelder gode kryptolagringsplater, er det alltid hyggeligere å ha med seg en glatt, estetisk tiltalende enhet i stedet for en klumpete og heslig.
 • Prislapp. Til slutt skal vi snakke om prislappene til disse tre lommebøkene. Prisen på en maskinvarekryptovaluta lommebok er oftest den avgjørende faktoren bak beslutningen om å kjøpe eller hoppe over enheten. Du bør huske på at vi skal snakke om tre av mest avanserte crypto lommebøker i spillet – prisene deres vil sannsynligvis gjenspeile dette faktum.

Dette blir de viktigste evalueringskriteriene vi skal bruke til å analysere og sammenligne alle tre lommebøkene. Før vi begynner, la oss imidlertid få en kort oversikt over hver av lommebøkene, bare slik at vi kan vite hva vi har å gjøre med.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor – En kort oversikt

Bare slik at vi begge kan være på samme side, la oss kort dekke de tre aktuelle lommebøkene.

CoolWallet S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?


CoolWallet S kryptolommebok er verdens første mobil kryptovaluta lommebok. Firmaet CoolBitX (og produktet bak) er ikke like kjent som andre konkurrenter på denne listen, men lommeboken går sakte, men sikkert inn i mainstream.

Selv om selskapet selv lansert først tilbake i 2014, flere og flere mennesker som bruker tiden sin i kryptovaluta-samfunn over hele verden, begynner å høre om hvor stor denne nye spilleren i kryptovaluta-lommebokmarkedet er.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Ledger Nano S

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Ledger Nano S er en av mest omtalte maskinvarekryptovaluta lommebøker på markedet. Det har bygget et solid rykte gjennom årene for å være på toppen når det gjelder pålitelighet, sikkerhet og generell ytelse. Med mer enn 1 million produktsalg over hele verden, er Ledger fortsatt en av de ledende kryptovaluta lommebøkene i markedet.

Trezor

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Trezor er det først maskinvare kryptovaluta lommebok noensinne opprettet. Den dag i dag blir det sett på som den viktigste konkurrenten til Ledger Nano S – begge disse maskinvarepungene dominerer for tiden markedet. Med Trezor som har vært i bransjen så lenge og konkurrert om den øverste rangeringen av de beste krypto-lommebøkene der ute, fungerer dette som et godt bevis på hvor pålitelig og tidstestet denne maskinvareboksen virkelig er.

Sammenligningen

Nå som du har en ide om hva vi har å gjøre med, kan vi endelig gå videre til den faktiske CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor produktsammenligning. Kriteriene vi sammenligner lommebøkene etter, er ikke oppført i en bestemt rekkefølge med mindre annet er oppgitt.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, er CoolWallet S crypto lommebok har for øyeblikket ingen mangler. Det tilbyr noen få forskjellige sikkerhetselementer, nemlig Secure Element, kryptert Bluetooth, 2 + 1-faktorautentisering og et par andre.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: CoolWallet S-funksjoner.

Foreløpig er allmenheten om CooWallet S sikkerhet er overveldende positivt – det er ingen bemerkelsesverdige sikkerhetsbrudd som ville ha kompromittert brukerens kryptomynter eller avslørt en slags stor feil i systemet.

Samme som CoolWallet, Hovedbok er også på toppen når det gjelder sikkerhet. Enheten tilbyr offline lagring, en muligheten til å sikkerhetskopiere og gjenopprette kryptomyntene hvis du mister lommeboken eller hvis den blir stjålet (du trenger et gjenopprettingsark), PIN-sikrede låser osv. Ledger Nano S tilbyr førsteklasses sikkerhet, som er akkurat det du bør se etter i en kryptovaluta-lommebok.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Ledger Nano S og CoolWallet S

Samme som de to konkurrentene, The Trezor Model T har dekket deg i sikkerhetsavdelingen. Lommeboken tilbyr også PIN-kodebasert sikkerhet, med lockouts, sikkerhetskopier og flere bekreftelser aktivert.

Det var noe kontrovers angående både Ledgers og Trezors sikkerhet for sent, men det viste seg ikke å være så stor en avtale. I det minste fra Ledgers side – Trezor fikk et større slag. Selv da måtte en hacker imidlertid være i nærheten av enheten din og kjenne alle slags identifiserende data.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Så det er sannsynligvis trygt å si at når det gjelder sikkerhetsaspektet ved CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor-sammenligningen, er alle tre lommebøkene konkurrenter på toppnivå.

tilgjengelighet

Siden et av hovedmålene for CoolBitX var å lage en enhet som ville være lett tilgjengelig og morsom å bruke, tilbyr CoolWallet S crypto lommebok ingen problemer og gir ingen klager når det gjelder dette aspektet.

Det tilbyr en trykknappstype med én knapp av en enkel tilkobling til appen, fungerer uten problemer og får deg ikke til å føle at du vil endre noe for å “gjøre ting lettere”. Det faktum at CoolWallet S er mobilvennlig, sier mye om hvor tilgjengelig den er! Samlet sett en flott forestilling på denne delen!

Akkurat som CoolWallet, Hovedbok også reiser ikke noen problemer i tilgjengelighetsavdelingen. Det er superenkelt å bruke, overvelder ikke brukeren med et bredt utvalg av ubrukelige funksjoner og er ganske rett fram alt i alt. Ledger har to knapper (som er en mer enn CoolWallet S), og alle operasjonene kan utføres og vises direkte på skjermen..

Trezor er superenkel å bruke – samme som med Ledger, kan du se operasjonene dine på skjermen. Hovedgrensesnittet er imidlertid plassert på et bestemt, utpekt nettsted. Selv om den generelle bruken av lommeboken er ganske enkel, tilbyr Trezor brukere muligheten til å se noe av den mer komplekse informasjonen og funksjonene, hvis de velger å.

Støtte for kryptovaluta

Ettersom dette er et veldig viktig aspekt for enhver maskinvarekryptovaluta-lommebok der ute, er det sikkert en av hovedfaktorene for analyse i denne sammenligningen av CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, også for krypteringslommeboken..

CoolWallet S lar brukerne lagre seks viktigste kryptovalutaer – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, ERC 20 tokens (de som er basert på Ethereum-nettverket – BitDegree BDG-tokens støttes også på lommeboken!), Litecoin og Ripple. Selv om det er et relativt lite antall valutaer, dekker lommeboken markedets viktigste kryptoer.

Tabell: De støttede kryptovalutaene til CoolWallet S og Trezor One

I tillegg til de viktigste kryptomyntene, støtter Ledger Nano S også flere forskjellige kryptovalutaer. Hvis du ønsker å lagre krypto som ikke er så kjent eller vanlig, kan Ledger bare være verktøyet for deg.

Samme som Ledger støtter Trezor et bredt utvalg av altcoins, inkludert de viktigste som er nevnt tidligere. Det faktum at Trezor tillater brukere å lagre slike mynter som Bindestrek, NEM, ETH Klassisk og Dogecoin gjør det til en veldig attraktiv enhet for altcoin-entusiaster.

Visuell side

Hva ville en sammenligning av CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor være uten å snakke om estetikk av lommebøkene, ikke sant?

De CoolWallet S crypto lommebok skiller seg ut fra konkurrentene ved å være super-slank og flat. Det er en estetisk tiltalende lommebok som tiltrekker øyet og bare ser stilig ut. En annen flott ting med lommebokens design er at den er veldig enkel å passe hvor som helst og bære den rundt – størrelsen og formen på enheten lar deg plassere den nesten hvor som helst, uten at den tar mye plass i det hele tatt.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Hovedbok er kan sammenlignes med en standard USB-enhet – både i størrelse og i form av hardware-lommeboken. Den metalliske designen gjør det til å være ganske iøynefallende, noe som alltid er bra når man snakker om lommebøker for kryptering generelt.

Av de tre, Trezor ser ut mest unike – og den klumpete. Størrelsen og formen er langt fra å være vanskelig å håndtere eller skjule når det er nødvendig, men det faller fremdeles kort i den estetiske avdelingen, i det minste sammenlignet med de andre konkurrentene på denne listen..

Prislapp

Endelig har vi nådd prislappen. La oss ta en titt på prisforskjellene som disse lommebøkene tilbyr.

De CoolWallet S lar deg velge mellom to alternativer – hovedlommeboken eller duo-versjonen. CoolWallet S selv koster $ 99, mens duo-alternativet kommer til å være $ 159. Duo-versjonen lar deg kjøpe 2 CoolWallet S-enheter i stedet for 1. Dette sparer du rundt $ 20 per lommebok.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

De Ledger Nano S står til en prislapp på € 59 EUR, eller nesten $ 68.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Trezor Model T viser seg å være € 180,29 EUR, eller $ 206,85.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Hvilken er bedre?

Så … Hva forteller disse prisene oss??

Ledger er den billigste av partiet, med Trezor som det sinnsykt dyre alternativet å lagre kryptovalutaene dine. CoolWallet S viser seg å være det søte stedet, å være helt overkommelig og tilby en fantastisk ytelse til sin pris.

Fordeler og ulemper

Til slutt, la oss få en rask oppsummering av denne CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet sammenligning som fremhever fordeler og ulemper med hver av lommebøkene.

CoolWallet S

PROS ULEMPER
 • Enestående sikkerhet
 • Flott design
 • Vanntett
 • Nybegynnervennlig – enkel å bruke
 • Er ikke åpen kildekode
 • Støtt bare noen få av de viktigste valutaene

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Ledger Nano S

PROS ULEMPER
 • Støtter mange forskjellige kryptovalutaer
 • Støtter og integreres med ganske mange varme lommebøker
 • Tilbyr et flott forhold mellom pris og kvalitet
 • Litt klumpete, sammenlignet med CoolWallet S
 • Kan være litt vanskelig å sette opp og komme inn i

Trezor

PROS ULEMPER
 • Et etablert rykte
 • Lett å bruke
 • Veldig sikker
 • Brukervennlig
 • Veldig kostbar
 • Bare navigerbar på berøringsskjermen

Konklusjoner

Så vi har nådd slutten av vår CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor maskinvare lommebok gjennomgang.

Som du sikkert kan se og fortelle selv, har hver av lommebøkene vi har dekket i denne opplæringen forskjellige fordeler og ulemper. Avhengig av folks ønsker og behov når det gjelder kryptolagring, kan alle finne forskjellige lommebøker som passer dem best.

Denne CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor-opplæringen var ikke ment å få deg til å kjøpe ett produkt fremfor et annet. Snarere har jeg som mål å fremheve noen av de mest fremtredende funksjonene og manglene ved hver av lommebøkene, og la deg bestemme deg for hva du synes er den beste maskinvareboksen å bruke er.

I tilfelle du vil sjekke ut et alternativ til, anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut Coinbase-lommeboken.

Jeg håper at denne “CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor” sammenligningsartikkelen var nyttig for deg. Lykke til med alle dine kryptovaluta-satsinger!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map