CoolWallet S gjennomgang

Verden av kryptovaluta lommebøker er faktisk en konkurransedyktig. Mange forskjellige selskaper streber etter å skape “det nest beste” – noe som er bra, spesielt hvis du er en bruker som trenger det god kryptolagringsenhet! Innimellom kommer det imidlertid et produkt som rokker hele samfunnet og sender folk ned i måneder med diskusjoner og sammenligninger. I denne gjennomgangen vil vi snakke om ett slikt produkt – CoolWallet S-maskinvaren som lagrer kryptovaluta.

Jeg begynner med å fortelle deg det om selskapet – hvordan det ble til, hva det streber etter å bli og alt i mellom. Etter det går vi over til å snakke om produktet i seg selv – jeg forteller deg hva det er, hvordan det fungerer, hvordan du kan sette det opp, hvilke mynter CoolWallet S støtter og så videre.

La oss ikke kaste bort tid og hoppe rett inn i den.

Fordeler

 • Unik stil og funksjonalitet
 • Kryptert tilkobling
 • Kul lagring – det sikreste

Ulemper

 • Lommeboken er ikke åpen kildekode ennå

CoolWallet S – Om selskapet

Det ville være ganske tøft å snakke om CoolWallet S uten å vite konteksten til selskapet som ligger bak, synes du ikke? Derfor skal vi dekke før vi begynner å avsløre lommeboken CoolBitX – selskapet bak verdens første mobile maskinvare kryptovaluta lommebok.

CoolWallet S anmeldelse: produkt.

CoolBitX lanserte tilbake i 2014, i Taiwan. Grunnleggeren og administrerende direktør, Michael Ou, lærte at krypteringslommebøker for mobil maskinvare er fremtiden når hackere klarte å bryte seg inn Mt. Gox og stjele kosmiske mengder penger kort tid etter oppstarten av Mr. Ou’s selskap.

En pålitelig, funksjonell og brukervennlig kald lommebok var målet for CoolBitX. I 2015 klarte selskapet å lansere sin første krypto lommebok – CoolWallet. Denne kampanjen ble drevet og støttet av folk som bestemte seg for å sikkerhetskopiere den på Indiegogo (en crowdfunding-plattform).

Etter erfaringene fra den første lanseringen (og mange forespørsler om billetter og support senere), hadde CoolBitX nok data til å forbedre sitt produkt og service. Så de lanserte CoolWallet S tidlig i 2018. I skrivende stund anses lommeboken å være en stor suksess.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Hva er det?

Så nå som du har en viss kontekst på skaperne og utviklerne av CoolWallet S, kan vi begynne å snakke om selve lommeboken.

CoolWallet S er “verdens første mobile hardware lommebok”. Men hva betyr utsagnet, akkurat?

Først og fremst må du vite hva en “kald lommebok” er. For ikke å gå for mye i detalj, lagres kryptovalutaer i to hovedtyper av lommebøker – varmt og kald de. Varmt lommebøker er online grensesnitt og programvare – de er alltid koblet til internett. EN kald lommebok (akkurat det Mr. Ou satte seg for å lage) er en maskinvareenhet som sporer kryptovalutaen din på blockchain – “lagrer” den i lommeboken.. Kalde lommebøker ikke trenger internettforbindelse.

CoolWallet S anmeldelse: kort.

Så dette er en maskinvare lommebok gjennomgang. Men hvor kommer den “mobile” delen inn, da? Vel, CoolWallet S er lett tilgjengelig på telefonen din – alt du trenger er en app. Med den kan du utføre alle nødvendige og valgfrie operasjoner på lommeboken.

Sammenlign CoolWallet S side om side med andre

Visste du?

Sammenlign CoolWallet S side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Spesifikasjoner

CoolWallet S er på størrelse med en standard kredittkort og har en innebygd metallknapp. Hvis du utfører den “standard” mengden transaksjoner per dag – det vil si 2 -, vil batteri skal holde i omtrent 2 uker på en enkelt lading (det tar 2 timer å lade den fullstendig). Den har et innebygd litium oppladbart batteri (3 V, 15 mAh).

Når det gjelder CoolWallet S Bitcoin spesifikasjoner, støtter lommeboken transaksjons signeringsalgoritmen ECDSA (elliptisk kurve – secp256k1). Det anbefales å utføre frøgenerering fra selve CoolWallet S. Dette anbefales fordi å gjøre det fra lommeboken garanterer a høyere sikkerhetsnivå enn å gjøre det fra mobilappen.

Egenskaper

CoolWallet S lar deg spore dine kryptovaluta-investeringer, så vel som sende og motta kryptovalutaer på den raskeste måten.

Lommeboken tilbyr også en funksjon av øyeblikkelig bytte valuta. Dette er et flott alternativ for handelsmenn å ha – spesielt de som deltar i kortsiktig kryptovalutahandel.

CoolWallet S anmeldelse: funksjoner.

CoolWallet S støttes av begge deler iOS og Android. Den gir god sikkerhet, støtter alle de viktigste kryptovalutaene og er til og med vanntett!

De CoolWallet S støttede mynter er som følger: Bitcoin, Ethereum, ERC 20 tokens (Bitdegrees BDG-token er en av dem!), Ripple, Litecoin og Bitcoin Cash.

Lommeboken i seg selv koster $ 99, men det er også en duo-alternativ (to lommebøker) for $ 159, gjennomsnitt på ~ $ 80 per lommebok. Hvis du tar en titt på noen andre priser for kald lommebok i markedet (jeg ser på deg, Trezor), er det sannsynligvis trygt å si at $ 99 eller $ 80 avhengig av om du kjøper en eller to lommebøker for en kald kryptolagringsenhet. rimelig, mellomliggende pris.

Hva er i boksen?

Til slutt, la oss sjekke ut selve boksen. Tross alt ville det ikke være en skikkelig CoolWallet S-gjennomgang uten å faktisk åpne produktet og se det på nært hold.

CoolWallet S anmeldelse: gjenopprettingskort.

Lommeboken kommer i en elegant, trendy svart boks. Når du har åpnet den, vil du bli møtt av god mat til ettertanke av skaperen og administrerende direktør for selskapet, Michael Ou.

CoolWallet S anmeldelse: kort i en boks.

Inne i esken finner du Gjenopprettingskort CoolWallet S, et klistremerke, de ladeplate med en standard USB-kabel og selvfølgelig CoolWallet S-enhet seg selv.

CoolWallet S anmeldelse: utpakking.

Alt i alt er det et ganske kompakt oppsett – det er ingen rot eller unødvendige mengder papirarbeid.

Om appen

De mobilapp kan nås i begge Android app store og videre iOS.

Når du har slått på den, vil den be deg om det par enheten med det. Hvis du slår på CoolWallet ved å trykke og holde inne knappen på den, vil appen be deg om å bekrefte enheten. Når du har paret enheten og appen, er du klar.

Tabell: Programvarefunksjonene til CoolWallet S og Ledger Nano S

Appen tilbyr en stort utvalg av forskjellige funksjoner. Du kan sjekke eiendelene dine, spore kryptoinvesteringene dine, bytte, handle, sende og motta kryptovalutaer. Appen er estetisk tiltalende og enkel å navigere – den behøver deg ikke med massevis av unødvendig informasjon eller popup-vinduer.

Hvordan sette opp?

Nå, hva er en CoolWallet S-anmeldelse uten å fortelle deg hvordan du skal sette opp alt, he?

Prosessen er enkel og rett fram. Jeg deler den opp i noen få enkle trinn.

Trinn 1. Slå på lommeboken og naviger til CoolWallet S-applikasjon på telefonen din.

Steg 2. Appen din viser en streng med bokstaver og tall. Det er din lommebok-ID. trykk "Koble".

CoolWallet S anmeldelse: koble til.

Trinn 3. Når du blir bedt om å trykke på knappen på CoolWallet S, gjør du det. Du er paret!

Trinn 4. Trykk på “Opprett” i appen.

CoolWallet S anmeldelse: CoolWallet S

Trinn 5. Nå må du velge lengden på frøet ditt. Det anbefales imidlertid at du setter hastigheten på lommeboken selv, i stedet for på mobilappen, av sikkerhetshensyn.

Trinn 6. Du får en tilfeldig generasjon av ord og tall. Enten skriv dem ned eller lagre dem som en bildefil.

CoolWallet S anmeldelse: frø.

Trinn 7. Når det er ferdig, er alt som er igjen å gjøre å trykke på “Opprett lommebok” -knappen, og det er det! Du er nå den offisielle eieren av en CoolWallet S!

CoolWallet S anmeldelse: Opprett lommebok.

Send / motta krypto

Sende og motta kryptomynter er en viktig funksjon i enhver kryptolagringslommebok. Siden dette er en maskinvare lommebok gjennomgang, vil vi snakke om Cool Wallet Bitcoin sende- og mottaksfunksjoner.

Hvis du vil sende Bitcoins, er alt du trenger å gjøre skriv inn adressen av lommeboken du vil sende den til, angi beløpet og gebyret. Etter det, avslutt alle bekreftelsesprosessene (på selve CoolWallet S – trykk på knappen) og det er det! De transaksjonshastigheter av lommeboken er flott, så det tar ikke lang tid før mottakeren får mengden av dine Cool Wallet Bitcoins.

CoolWallet S anmeldelse: send.

Hvis du vil motta BTC, ga du alternativene til skann en QR CoolWallet S-kode eller bare kopier og lim den inn. Det er så enkelt!

CoolWallet S anmeldelse: motta.

Sikkerhet

Det er allment kjent og akseptert det sikkerhet er den hovedfaktor når det gjelder å velge en lommebok for kryptovaluta. Når alt kommer til alt, som jeg har nevnt i begynnelsen av denne CoolWallet S-gjennomgangen, ble denne lommeboken født av ideen om en super-sikker og pålitelig kryptolagringsenhet! Hvem bryr seg om du har en fancy lommebok med hundrevis av funksjoner og den stiligste designen, selv om den mislykkes i sikkerhetsavdelingen?

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Trezor One og CoolWallet S

Ingen av disse tingene vil ha noen betydning om alle kryptomyntene dine blir stjålet på grunn av feil eller en enkel feil i sikkerhetsutviklingsprosedyren. Med det sagt, la oss sjekke CoolWallet Bitcoin lagring og oppbevaring sikkerhet.

Først og fremst krever CoolWallet S at du bestiller en 3-trinns bekreftelse hver eneste gang en transaksjon utføres. Selv om dette kan virke kjedelig i begynnelsen, er det en flott funksjon som hjelper deg med å sikre pengene dine i det lange løp.

Videre er lommeboken beskyttet av frøet som du velger å stille. Det er et gjenopprettingskodebasert system – du kan gjøre det så sterkt som du vil at det skal være.

CoolWallet S anmeldelse: CoolWallet S-priser.

Til slutt er lommeboken beskyttet av noe som er kjent som Sikkert element – et mikrochip som sørger for at alle transaksjonene og valutaene dine blir kryptert slik de burde.

Alt i alt er det sannsynligvis trygt å si at CoolWallet S er ganske solid når det gjelder sikkerhet side av ting. Det å være en kald lommebok er bare et kirsebær på toppen av et allerede godt sikkerhetssystem.

Fordeler og ulemper

Med alt som er sagt og gjort, vil den neste smarte tingen å gjøre være å oppsummere det vi allerede har snakket om. Tross alt, ville det ikke være en skikkelig maskinvare lommebok gjennomgang uten en bestemt pro og con seksjon, ville det??

PROS ULEMPER
 • Unik stil og funksjonalitet. CoolWallet S unngår de stadig populære voluminøse designalternativene som mange andre maskinvarekrypteringslommebøker velger å bruke. I stedet er det en slank, estetisk, kredittkortmodellbasert kryptovaluta-lommebok som bruker en kryptert Bluetooth-tilkobling i stedet for en USB eller WIFI.
 • Kryptert tilkobling. Det faktum at lommeboken bruker en kryptert Bluetooth-tilkobling i stedet for WIFI eller USB, er bare et annet argument for sikkerheten. Ofte vil du ikke kunne finne en sikker internettforbindelse, spesielt når du reiser.
 • Fantastisk pakke. Boksen som lommeboken kommer i, er fin å åpne for første gang – den er rotfri, har papirgjenopprettingskort og klistremerke, og lommeboken i seg selv passer inn i din fysiske lommebok på grunn av sin enkelhet og slanke design.
 • Enkel å lese. “E-paper display” er et godt valg når det gjelder å måtte lese informasjonen som presenteres på skjermen.
 • Brukervennlig. Både lommeboken og appen er super brukervennlig og enkel å bruke. Hele installasjonsprosessen er rask og flytende, uten at det oppstår problemer.
 • CoolWallet S er alltid frakoblet. Informasjonen oppdateres når appen er oppdatert. Dette muliggjør maksimal sikkerhet for lommeboken.
 • Lommeboken er ikke åpen kildekode – YET! Det er planer om å gjøre det åpen kildekode snart.

Som du kan se, er det lite eller ingen ulemper med å bruke CoolWallet S – alle mulige problemer du kan møte med enheten vil trolig bli løst i fremtiden (åpen kildekode og QR-lommebokoverføring).

Konklusjoner

Som jeg har nevnt helt i begynnelsen, lagringsenheter for kryptomynter er en tøff å konkurrere i. CoolWallet S ser imidlertid ut til å klare seg helt bra.

En av de viktigste tingene når du velger en kryptovaluta-lommebok (annet enn funksjonene i lommeboken) er visjonen om selskapet. Hvis et selskap er grådig og “bare har det for pengene”, viser det raskt på design- og sikkerhetsavdelingene. Dette er imidlertid ikke tilfelle når det gjelder CoolWallet S.

Det er ganske klart at CoolBitX har en klar visjon som de tar sikte på å følge. Selv om flertallet av selskapene gir opp etter å ha mistet omdømme og troverdighet, CoolBitX, kom tilbake med CoolWallet S, en av de mest vellykkede kryptopunglommene i markedet.

Hvis du er interessert i å sjekke ut andre anbefalte og enda sikrere kryptovaluta-lommebøker, bør du sjekke ut Ledger, Coinbase og Trezor.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map