CoinExchange gjennomgang

CoinExchange er NEI lenger tilgjengelig! Det var stengt tilbake i 2019 på grunn av økonomiske problemer. Imidlertid er det ingenting å være bekymret for, det er det enda bedre plattformer som jeg vil anbefale. Sjekk ut TOPP 3 kryptovaluta-børser:

  • Binance
  • Coinbase
  • Kraken

For klarhets skyld vil du fortsatt kunne finne en grundig CoinExchange gjennomgang nedenfor.

Interessert i å handle kryptovalutaer, men ikke sikker på hvor du skal begynne? Jeg kjenner følelsen … Det er bare for mange forskjellige utvekslinger å velge mellom, og hver av dem handles til forskjellige typer handelsmenn.

Siden du kom til denne anmeldelsen, antar jeg imidlertid at du vurderer CoinExchange. I dag vil jeg introdusere deg for CoinExchange og alle aspektene at du trenger å vite om denne plattformen.

Jeg vil starte denne CoinExchange-gjennomgangen med bedriftsbakgrunn, etterfulgt av listen over fordeler og ulemper samt a trinnvis guide om hvordan du bruker plattformen og foretar din første handel.

Så på slutten av denne CoinExchange-gjennomgangen vil du ha alt den nødvendige informasjonen å ta en endelig beslutning om CoinExchange er den rette plattformen for dine behov!

Vel, hva venter du på? La oss finne ut mer om CoinExchange!

Fordeler

  • Enkel plattform
  • Anonymoustrading
  • God sikkerhet

Ulemper

  • Ingen fiat valutainnskudd
  • Høye avgifter
  • Uhjelpsom kundesupport

Hva er CoinExchange?

CoinExchange er en tredjepart kryptokursutveksling som spesialiserer seg på altmynter. Nå, før jeg fortsetter, ville jeg bare sørge for at du forstår hva et altcoin er så mange blir forvirret av dette begrepet.

De fleste refererer til en altcoin som hvilken som helst annen kryptovaluta det er ikke Bitcoin. Dette er stemmer ikke. En altcoin er en kryptovaluta som har sin egen innfødte blockchain, som Ethereum eller Ripple. Hvis den ikke har sin egen unike blockchain, men i stedet er bygget på Ethereum eller NEO, etc., så er det en token!

Kryptovaluta-logoer

Nå som jeg har ryddet det, la oss gå videre!

CoinExchange er en krypto-til-kryptoplattform, betyr at det ikke er involvert i virkelige valutaer som USD / GBP / EUR. I stedet setter du inn en kryptovaluta som Ethereum, og bytter den deretter mot en annen kryptovaluta. Det samme gjelder uttak – du kan bare ta ut kryptovaluta.

Dessverre, selv om jeg har brukt hele dagen på å finne ut CoinExchange.io-plasseringen, kunne jeg ikke finne noen nyttig informasjon. Det er litt bekymringsfullt, TBH.

Uansett, hvis du leter etter et altcoin eller token som ikke er veldig populært, er det stor sjanse for at det blir oppført på CoinExchange. Det er det faktisk mer enn 400 forskjellige kryptovaluta-sammenkoblinger tilgjengelig på plattformen, noe som er ganske mye hvis du spør meg.

Merk: En kryptovaluta-sammenkobling brukes til å beskrive to forskjellige mynter som kan handles med hverandre. For eksempel hvis du ønsket å handle Bitcoin (BTC) med Litecoin (LTC), må du finne en BTC / LTC eller LTC / BTC sammenkobling! Banker bruker også sammenkoblinger i den virkelige verden, for eksempel USD / GBP eller EUR / YEN!

En annen ting som CoinExchange gjør er å være ny ICO. I utgangspunktet, når et nytt kryptokurrencyprosjekt lanseres, vil prosjektet liste mynten eller symbolet på CoinExchange, slik at folk kan investere.

Så nå vet du kort informasjon om selskapet, neste del av denne CoinExchange-gjennomgangen vil fokuseres på fordeler og ulemper

CoinExchange gjennomgang: Fordeler & Ulemper

✓ Handelsgebyrer. En av de viktigste tingene du bør vurdere når du velger en børs, er handelsgebyrer. CoinExchange belaster et fast beløp på 0,15% for både kjøp og salg av mynter.

Selv om det ikke er den laveste avgiften i bransjen, er den mye lavere enn mange andre kryptovaluta-børser kan gi deg. Selvfølgelig snakker jeg ikke om de mest anbefalte børsene, de tilbyr enda lavere avgifter.

Gratis innskudd. Det eneste du må betale for er blockchain-transaksjonsgebyret som vanligvis ikke koster mye i det hele tatt.

Enkel plattform. Så snart du besøker CoinExchange-nettstedet, vil du først legge merke til hvor enkelt det er å bruke det. Dette betyr at det er bare perfekt for nybegynnere. Siden børsen bruker veldig få farger, er det også veldig hyggelig å se på!

Utvalg av mynter. En av de største fordelene er at CoinExchnage tilbyr hundrevis av forskjellige mynter å kjøpe, selge og handle. Du kan ikke bare finne de mest populære myntene, for eksempel BTC eller ETH, men også mindre populære alternativer.

Anonym handel. Mange av de større kryptovaluta-børsene vil be deg om det sende inn ID før du kan handle. Dette er ikke et krav hos CoinExchange, som betyr at du kan kjøpe, selge og handle mynter anonymt.

Gode ​​sikkerhetsverktøy. I februar 2018 bestemte CoinExchange seg for å gjøre alle brukere satt opp Tofaktorautentisering (2FA). Dette betyr at for å handle eller ta ut mynter, må du bekrefte en kode som sendes til mobiltelefonen din. Dette gir ekstra sikkerhet for pengene dine!

Nå som jeg har diskutert alle fordelene, er det på tide å ta en titt på det CoinExchange ulemper.

Ingen informasjon om selskapet. Den største bekymringen jeg har når det gjelder CoinExchange er at de ikke oppgi noe informasjon om selskapet deres. Ingen vet hvor den er basert, når plattformen ble etablert eller hvem som eier den.

Årsaken til at dette er et problem er at hvis noe ille skjer, slik som CoinExchange som stjeler alles mynter, ville det ikke være mulig å finne ut hvem som gjorde det. Dette kalles ansvarlighet og CoinExchange har ingenting av det.

Kundeservice. En annen ulempe som jeg føler er viktig å nevne i denne CoinExchange-gjennomgangen, er at deres kundesupport er dårlig. Det er ingen live chat eller telefonsupport, og den eneste måten å få hjelp på er å bruke en online billett. Deres hjelpeseksjonen er også ganske begrenset.

Ingen Fiat-valutainnskudd. Det er alltid skuffende når en kryptovalutautveksling ikke lar deg sette inn penger ved hjelp av hverdags betalingsmåter for eksempel et debet- / kredittkort eller en bankkonto.

Høye uttaksgebyrer. Selv om CoinExchange-avgifter vises tydelig, la jeg merke til det da jeg tok meg tid til å analysere dem noen er ganske dyre. For eksempel hvis du vil trekke Ethereum (ETH), det vil koste deg 0,01 ETH. Dette høres kanskje ikke så mye ut, men hvis Ethereum steg tilbake til sitt forrige $ 1000-merke, vil det koste deg $ 10.

Minimum innskudd. CoinExchange har en høy minimum innskudd på noen av myntene deres. Hvis du for eksempel vil sette inn Ethereum (ETH), må du sette inn minst 0,1 ETH! Som jeg forklarte i min forrige ulempe, ville Ethereum betalt et minimum innskudd på $ 100 hvis Ethereum var $ 1000!

Lavt handelsvolum. Sammenlignet med andre børser har CoinExchange lave handelsvolumer. Selv deres mest populære handelspar når ikke mer enn 1 million dollar i løpet av en 24-timers periode, med noen mynter som har handelsvolumer på mindre enn 10 dollar per dag! Dette kan gjøre det vanskelig å kjøpe og selge mynter.

Tekniske problemer. Tidlig i 2018 måtte CoinExchange bruke en annet domenenavn (www.coinexchange2.com) som deres serverne gikk ned. De sa senere at dette var fordi de hadde domenet sitt svartelistet.

Dårlige anmeldelser. Da jeg søkte på kryptovalutafora for brukeranmeldelser på CoinExchange, la jeg merke til at det er mange dårlige kundeopplevelser. Ting som forsinket uttak og nedetid.

Siste Coinbase-kupong funnet:

CoinExchange gjennomgang: mynter, avgifter og bekreftelse

Som jeg nevnte tidligere i denne CoinExchange-gjennomgangen, er det hundrevis av forskjellige mynter levert av selskapet! Du kan velge mellom BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, og mange andre alternativer.

Når det gjelder handelsavgifter, de er 0,15% hver gang du kjøp eller selg en mynt og innskudd er gratis! Binance, imidlertid kostnader mindre enn 0,1%, det er enda billigere.

Når det gjelder bekreftelse, det er ikke noe krav om å sende på tvers av dokumentasjon. Du trenger faktisk ikke engang å oppgi annen personlig informasjon enn e-postadressen din.

Dette er en stor fordel for de som vil handle anonymt. Det er heller ingen uttaksgrenser, noe som gjør det veldig enkelt å flytte penger.

Sammenlign CoinExchange side om side med andre

Visste du?

Sammenlign CoinExchange side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Hvem skal bruke CoinExchange?

Hvis du har lest dette CoinExchange gjennomgang til dette punktet, bør du være klar over begge deler fordeler og ulemper av denne utvekslingsplattformen. Noe av det positive er at plattformen er det lett å bruke – gjør det egnet for nybegynnere eller de med liten erfaring.

En annen funksjon som kan appellere til folk er det faktum at du trenger ikke å oppgi ID eller personlig informasjon å komme i gang. Uansett hvor mye du handler, kan du faktisk få tilgang til alle CoinExchanges tjenester uten noen begrensninger.

Jeg tror også at CoinExchange er bra for de som liker å kjøpe mindre populære mynter som normalt er billige. Selv om disse typer mynter kan være risikable investeringer, kan de noen ganger også være givende.

Jeg vil ikke anbefale CoinExchange for de som ønsker å handle virkelig store beløp. Dette fordi de velger å være anonyme. Så hvis noe gikk galt, ville midlene være borte for alltid.

Selv om tyveri kan skje med hvilken som helst tredjepartsutveksling, identifiserer i det minste andre børser seg gjerne. Hvis du bare ser hvor du skal sette inn små beløp, da kan CoinExchange være egnet for dine behov!

Så nå som du vet hvilke brukere CoinExchange som passer best, skal jeg gi deg en trinnvis guide om hvordan du åpner en konto! Dette er en veldig enkel prosess og tar bare 5 minutter!

Hvordan lage en konto?

1. Først må du besøke det offisielle CoinExchange-nettstedet.

2. Klikk deretter på det grønne Registrer deg nå.

CoinExchange anmeldelse: Cryptocurrency altcoin exchange registrering

3. Nå må du oppgi e-postadressen din og velge et brukernavn. Du må også velge en virkelig sterkt passord. Klikk deretter Registrere.

CoinExchange anmeldelse: Hvordan kjøpe MiNEX på Coinexchange

4. Du må da bekreft e-posten din adresse ved å klikke på lenken som CoinExchange sender deg. Og boom, du har nå en konto!

CoinExchange gjennomgang: Kontoinnstillinger og sikkerhet på Coinexchange

5. Nå vil det være en god tid å konfigurere kontosikkerheten, siden du må gjøre dette før du kan handle. Klikk på Kontoinnstillinger & Sikkerhet.

6. Klikk på Google Authenticator og følg instruksjonene for å koble CoinExchange-kontoen din til mobiltelefonen!

Hvordan kjøpe mynter på CoinExchange.io?

Så nå som du har en konto hos CoinExchange, er det nå på tide å gå og kjøpe noen mynter! Det første du må gjøre er å sette inn penger. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøpe Ethereum med Coinbase og overfør deretter myntene til CoinExchange.

Først må du opprette en konto hos Coinbase. Så når du har bekreftet identiteten din og satt opp debet- / kredittkortet ditt, kan du deretter kjøpe noe Ethereum.

1. Klikk på Kjøpe selge.

Coinexchange gjennomgang

2. Klikk deretter på Ethereum.

Coinexchange gjennomgang

3. Bla ned og skriv inn mengden Ethereum du vil kjøpe. Jeg kjøper 125 euro verdt. Ikke glem at når du setter inn ETH i CoinExchange, må det være minimum 0,1 ETH!

Coinexchange gjennomgang

4. Til slutt klikker du på Kjøp Ethereum øyeblikkelig. Du har nå dine egne Ethereum-mynter!

Overføring av ETH til CoinExchange

1. Klikk på på toppen av Coinbase-skjermen Kontoer.

Coinexchange gjennomgang

2. Velg deretter Ethereum og klikk på Sende.

Coinexchange gjennomgang

3. Det er her du må oppgi CoinExchange-lommebokadressen. Så åpne en ny fane og logg inn på CoinExchange-kontoen din.

4. Klikk på på øverst til høyre på skjermen Min konto, klikk deretter på Saldoer.

Coinexchange gjennomgang

5. Denne siden kan ta litt tid å laste inn, men når den gjør det, skriv inn Ethereum inn i søkeboksen.

Coinexchange gjennomgang

6. Finn linjen som viser Ethereum (ETH), og klikk deretter på den blå Handlinger knapp. I rullegardinlisten velger du Innskudd ETH.

Coinexchange gjennomgang

7. CoinExchange vil nå advare deg om at minimum innskudd er 0,1 ETH. Klikk deretter på Generer ny adresse.

Coinexchange gjennomgang

8. Du vil nå se din personlige innskuddsadresse for Ethereum. Kopier den til utklippstavlen!Coinexchange gjennomgang

9. Til slutt, gå tilbake til Coinbase-fanen og lim inn lommebokadressen du nettopp kopierte. Når du klikker på Sende, midlene skal nå CoinExchange-kontoen innen 10 minutter.

Hvordan bruke CoinExchange.io

Nå som CoinExchange-innskuddet ditt er klarert, vil jeg nå vise deg hvordan du kan gjøre din første handel! Jeg vil vise deg hvordan du kjøper et token som heter Minex (MNX), du kan imidlertid bruke den samme prosessen på mynten du vil kjøpe.

Coinexchange gjennomgang

1. Klikk på Velg et marked og velg deretter ETH Ethereum.

Coinexchange gjennomgang

2. Klikk deretter på Velg ett eller flere markeder og søk deretter etter mynten du vil kjøpe. Når jeg kjøper Minex, klikker jeg deretter på MINEX / ETH sammenkobling.Coinexchange gjennomgang

3. Nok en gang, klikk på valutakoblingen.

Coinexchange gjennomgang

4. Du vil nå være på handelsskjermen for mynten du vil kjøpe! Rull ned under diagrammet og se etter det grønne Kjøp Minex eske.

Coinexchange gjennomgang

5. I Beløp boksen, skriv inn antall mynter du vil kjøpe.

6. Til slutt klikker du på det grønne Send inn kjøpsordre for å fullføre handelen!

Konklusjon

Det er slutten på dette CoinExchange anmeldelse! Jeg håper du syntes det var interessant og lærte noe av dette. Leser du den fra start til slutt, bør du nå ha god forståelse av hvordan sentralen fungerer, fordelene og ulempene, og hvordan du starter handel.

CoinExchange er absolutt ikke best bytt der ute, men hvis du ønsker å bytte mye nytt altcoins og tokens, da kan dette være riktig bytte for deg.

Mitt eneste råd er å ikke sette inn store mengder mynter, da jeg er bekymret for deres beslutning om å være anonym. Viktigst, bytt aldri et beløp du ikke har råd til å tape!

Hvis du vil finne en annen, sikrere kryptovalutautveksling, bør du sjekke ut Binance, Coinbase og Kraken. De er de mest pålitelige kryptovaluta-børsene i markedet. Ikke bare gir de sterk sikkerhet og en lang liste med kryptovalutaer å velge mellom, men også lave avgifter og nyttig kundesupport.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map