Coinbase gjennomgang

Hei, velkommen til min Coinbase anmeldelse!

Med over 13,3 millioner aktive brukere, det er få børser som er like pålitelige og pålitelige som Coinbase.

Hvis du vil kjøpe kryptovalutaer med din fiat penger (USD, EUR osv.), Coinbase kan være byttet for deg.

I denne Coinbase-gjennomgangen vil jeg dekke det grunnleggende om Coinbase inkludert hva det er, hvordan det fungerer, dens fordeler og ulemper og om det er riktig for deg.

Når du er ferdig med å lese denne Coinbase-gjennomgangen, vil du ha god forståelse av Coinbase og hva den tilbyr. Enda viktigere er at du kan bestemme om Coinbase er den rette børsen for deg!

Så la oss komme i gang!

Fordeler

  • Fiat-valutaer – akseptert
  • Enkel å bruke
  • Godtar bare de mest pålitelige kryptovalutaene
  • Veldig sikker

Ulemper

  • Ikke tilgjengelig i alle land
  • Noen av de mindre kjente myntene støttes ikke

En rask kort beskrivelse av Coinbase

Coinbase er en digital valuta megler utveksling der du kan kjøpe og handle Bitcoin og noen få andre kryptoer. Det er forskjellig fra tradisjonelle kryptokursutvekslinger fordi det lar deg gjøre det kjøp krypto ved hjelp av fiat-valutaer.

Coinbase regnes som en av de største kryptomeglerbørser i verden!

De holder over 20 milliarder dollar i eiendeler og over $ 50 milliarder i krypto har blitt handlet bruker plattformen siden den ble grunnlagt i San Francisco, California i 2012.

Coinbase har faktisk to kjerneprodukter; en meglerbytte og en profesjonell handelsplattform som heter GDAX. Imidlertid kan de to brukes uavhengig av hverandre.

Er Coinbase en lommebok?

Det er et bytte, men det har det en innebygd lommebok, ja.

Så du kan beholde kryptoen din på Coinbase-plattformen, hvis du ønsker det. men, det anbefales ikke. Jeg vil absolutt råde deg til å flytte kryptoen din fra Coinbase når du har kjøpt den, da byttelommebøker er de minst sikre typer lommebøker.

Du bør tenke på å få en maskinvare lommebok i stedet – dette er den sikreste typen krypteringslommebøker!


Coinbase anmeldelse: Coinbase forsiden.

Les min Trezor vs Ledger guide for å se en sammenligning mellom de to øverste maskinvarepungene.

Er Coinbase Legit?

Det er mange børser på markedet som ikke er så pålitelige som de hevder å være, og det er en av grunnene til at jeg skriver denne Coinbase-gjennomgangen – for å vise deg hvor legitim Coinbase er, blant annet.

Så er Coinbase legitimt? Sannheten er det, Coinbase er sannsynligvis så legitimt som det blir.

Bare for å operere i 30 stater i USA alene, har det gjort det over 40 forskjellige lisenser. Dette sikrer at deres praksis er lovlig og at de håndterer pengene dine med integritet.

Hvis du leser denne Coinbase-gjennomgangen, er det første du trenger å vite om du kan bruke denne sentralen i din region.

Coinbase kan brukes i mange land til å gjøre transaksjoner som å sende, motta eller lagre midler. Plattformens kjøps- og salgsfunksjoner er imidlertid bare tilgjengelig i 32 utviklede land jorden rundt.

Sørg for å sjekke om du kan bruke Coinbase fra landet ditt før du prøver å registrere deg!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Funksjoner av Coinbase

La oss raskt kjøre ned noen av hovedfunksjonene til den aktuelle kryptoutvekslingsplattformen.

Den tilbyr bare pålitelige kryptoer

Coinbase brukes ofte som et inngangspunkt inn i kryptomarkedet. Gjennom det kan du kjøp Bitcoin, Litecoin, Ether og Bitcoin kontanter. Disse fire digitale valutaene er de eneste du kan kjøpe fra Coinbase.

Dette er fordi Coinbase bare vil tilby mynter som er garanterte valutaer eller varer, og det åpner ikke for tokens som potensielt kan være verdipapirer eller aksjer. Det er veldig sjelden at de legger til nye mynter.

Dette er en annen grunn til at Coinbase regnes som en pålitelig og sikker plattform.

Brukervennlig grensesnitt

Coinbase har et veldig brukervennlig grensesnitt det gjør det til et flott verktøy for de som akkurat har begynt i kryptoindustrien. Den rene designen gjør det enkelt å navigere og verktøyene du trenger er rett ved fingertuppene.

Coinbase anmeldelse: Coinbase dashboard.

Den godtar Fiat

I motsetning til tradisjonelle kryptokursutvekslinger, Coinbase godtar en rekke fiat i bytte for de fire digitale valutaene de tilbyr. Valutaene den aksepterer er EUR, GBP og USD.

På toppen av det tilbyr Coinbase også et godt utvalg av betalingsmåter for å hjelpe kundene sine med å få sine fiat-penger på plattformen for å kjøpe krypto. Disse inkluderer bankoverføring, debet / kredittkort, PayPal Til og med SEPA overføringer for europeiske borgere.

Øyeblikkelig utveksling

For de som vil send penger i Bitcoin men ønsker å gjøre transaksjoner med fiat, Coinbase har en funksjon kalt “Instant Exchange”. I stedet for bare å bruke fiat til å kjøpe Bitcoin og deretter sende den til mottakeren, kan du bruke denne funksjonen til å gjøre prosessen til en sømløs, øyeblikkelig handling.

Du betaler ganske enkelt med fiat, og betalingen konverteres til Bitcoin.

Det er ingen ekstra avgifter for denne tjenesten, og det er et annet positivt aspekt som denne Coinbase-gjennomgangen tar hensyn til!

Skiftkortet

Hvis du ønsker å bruke Bitcoin i Coinbase-lommeboken din, kan du enkelt gjøre det med skiftkortet. Betraktet som Coinbase-debetkort, det er faktisk et Visa-debetkort som lar amerikanske brukere i utvalgte stater bruke Bitcoin fra Coinbase-lommeboken..

Det fungerer like enkelt som ethvert annet Visa. Når du handler med kortet, blir den tilsvarende verdien av Bitcoin belastet din online lommebok. Dessverre er kortet ennå ikke tilgjengelig i alle statene Coinbase opererer i eller andre land utenfor USA.

Oppgrader til GDAX gratis

Hvis du er en hyppig kjøper og selger av krypto og er interessert i å handle, kan du enkelt overføre til søstersplattformen på Coinbase GDAX (eller Coinbase Pro).

Coinbase gjennomgang

Gjennom GDAX kan du handel mellom kryptoer. Faktisk, på GDAX, vil du kunne finne et større utvalg av kryptoer å handle mellom.

Imidlertid står Coinbase-policyen for verdipapirer og aksjer fortsatt. GDAX håndterer kun mynter som betraktes som virtuelle valutaer.

Dine penger er sikre

Selv om det aldri er 100% trygt for pengene dine på hvilken som helst online-børs, Coinbase er en av de tryggeste lommebøkene du kan bruke.

Coinbase holder nesten 99% av eiendelene sine i en offline fryselager som ikke er tilgjengelig – når de er i fryselager, kan de ikke hackes!

Bare 1% av eiendelene på plattformen er tilgjengelige online i hot wallet-systemet og disse eiendeler er forsikret i tilfelle tap. På den måten, hvis pengene dine noen gang skulle bli stjålet fra Coinbase, ville du få dem tilbake.

Ganske kult, ikke sant?

Coinbase anmeldelse: Coinbase juridisk side.

Sammenlign Coinbase side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Coinbase side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Er Coinbase trygt?

Coinbase er en av bare 4 børser som har lisens i NY under pilotprogrammet BitLicense. Som sådan overholder det strenge KYC (Kjenn kunden din) regler og holder seg så kompatible som mulig med forskrifter og regler.

Som jeg nevnte tidligere, har den over 40 lisenser til å operere bare i USA alene og har lisens til å operere lovlig i de andre 31 landene som lager listen.

På toppen av det holder Coinbase eiendelene forsikrede, slik at du ikke teknisk kan miste noen av pengene dine ved hacking og tyveri!

En annen ting som gjør Coinbase så trygt å bruke er det faktum at den kan ikke brukes anonymt. På grunn av KYC-reglene, må brukerne sende inn et statlig utstedt ID og i noen tilfeller adresseverifisering for å kunne bruke plattformene KJØPE og SELGE egenskaper. Som du sikkert kan se, er sikkerhet enda et positivt aspekt av denne Coinbase-gjennomgangen.

Coinbase anmeldelse: en Coinbase anmeldelse fra en bruker.

Det gjør plattformen veldig legitimt å bruke for ærlige brukere, og alle som ønsker å gjøre noe lyssky eller scammy, vil ikke kunne komme unna med det på denne utvekslingen.

Ulempen med å bruke Coinbase

Så langt i denne Coinbase-gjennomgangen har jeg dekket mange positive ting om Coinbase. Det er viktig at du vet at det også er noen ulemper for noen mennesker.

Kontobegrensninger

Mens Coinbase lar deg bytte fiat for kryptovalutaen, det begrenser hvor mye du kan bruke og hvor ofte du kan gjøre det.

I følge deres nettstedstøtte forum, dette er “for sikkerhet, overholdelse av regelverk og forebygging av svindel”. Grensene er basert på flere faktorer som inkluderer betalingsmåten du brukte, hvor gammel kontoen din er, kjøpshistorikken din, og mer. Disse grensene beregnes automatisk.

Heldigvis er det noen måter du kan øke kontogrensene dine, men noen av disse trinnene er allerede obligatoriske for å bruke kjøps- og salgsfunksjonene..

Du kan legge til et telefonnummer, gi mer personlige detaljer, sende inn bilde-ID og lage en etablert kjøpshistorikk ved å kjøpe og selge (handle) ved hjelp av Coinbase-plattformen.

Husk at grensene er forskjellige for hver konto du kobler til Coinbase-lommeboken din. For eksempel vil kjøpsgrensen for kredittkortet være annerledes og skille fra kjøpsgrensen for den tilknyttede bankkontoen.

Høye avgifter

Coinbase handler i mange forskjellige valutaer og gjør en rekke betalingsmåter. På grunn av dette koster tjenesten relativt høye avgifter sammenlignet med andre børser. Høye avgifter er en av de største negative sidene ved denne Coinbase-gjennomgangen.

Disse avgiftene er belastet per transaksjon og beregnes på en av to måter. For transaksjoner under $ 200 påføres et minimumsgebyr. For transaksjoner over $ 200 påføres imidlertid en prosentavgift.

Hvis du for eksempel kjøper eller selger med en amerikansk bankkonto, er den effektive konverteringsgebyret 1,49% for transaksjoner over $ 200. Hvis transaksjonen din imidlertid er under $ 200, gjelder en grunnrente på 4%. Denne basissatsen er spesifikk for USA, og den varierer avhengig av land og region.

Coinbase gjennomgang: betalingsmåter på Coinbase.

Mangel på anonymitet

Selv om det er en av funksjonene som gjør Coinbase trygt å bruke, for noen, mangel på anonymitet kan være et problem. For det første er Coinbase forpliktet til å rapportere brukernes informasjon til de styrende organene som regulerer den. Dette betyr at det du har i kryptoaktiva offisielt vil bli registrert, og at du vil bli forventet å betale kryptoavgiftene ditt lands lover krever.

Dette beseirer formålet med kryptovaluta for noen, ettersom det var designet for å være en desentralisert og anonym måte å handle rikdom på.

Det andre problemet med dette er at Coinbase sporer og overvåker også hvordan brukere bruker myntene sine.

De kan også fryse Coinbase-lommeboken din hvis de oppdager at du gjør tvilsomme transaksjoner, for eksempel å betale eller motta betaling for voksentjenester, gambling, selge ulovlige varer eller noe annet som virker skyggefullt.

Hvis Coinbase var desentralisert, dette ville ikke være tilfelle. De kunne ikke fryse kontoen din, da de ikke hadde kontroll over den.

Så, her er et raskt sammendrag av fordeler og ulemper i denne Coinbase-gjennomgangen:

tommel opp PROS

✓ Enkelt å bruke grensesnitt;

✓ Tilbyr bare de 4 mest pålitelige kryptoene: BTC, LTC, ETH & BCC;

✓ Godtar fiat-transaksjoner;

✓ Flere betalingsmåter og kobles enkelt til amerikanske bankkontoer;

✓ Høyt regulert for å holde plattformen sikker og legitim;

✓ Overholder retningslinjer som gjør den gjennomsiktig og pålitelig;

✓ Kobler til GDAX slik at du kan handle kryptoer;

✓ Coinbase debetkort kjent som Shift Card for amerikanske brukere.

tommel ned ULEMPER

✗ Ikke tilgjengelig i alle land;

✗ Begrenser hvor mye du kan bruke eller ta ut;

Fees Avgifter som er høyere enn gjennomsnittet;

Streng KYC-policy tillater overvåking av transaksjoner og forhindrer anonymitet;

✗ Skattemessig og vil dele informasjonen din med skattemyndighetene.

Hvem bør bruke Coinbase?

Nybegynnere

Coinbase er en utmerket plattform for nybegynnere!

Det er lettlært grensesnitt vil hjelpe deg med å lære tauene ved å bruke online børser. Gjennom det kan du enkelt overføre til GDAX for å handle og handle med enda flere valutaer enn det som tilbys på Coinbase.

Alle som ønsker å kjøpe med Fiat

Coinbase er en meglerbytte som lar deg kjøp krypto med din fiat-valuta, som nevnt gjennom denne Coinbase-gjennomgangen. Dette gjør det til et utmerket inngangspunkt i kryptosektoren. Faktisk har en stor del av kapitalen som strømmer til kryptoindustrien kommet gjennom Coinbase fra brukerne.

Mindre bedrifter og investorer

For småbedrifter og investorer som ønsker å investere kontanter i krypto, Coinbase er et utmerket alternativ. For større bedrifter og investorer som er interessert i å investere større pengesummer, kan Coinbases gebyrer imidlertid være litt for høye.

Denne typen investorer kan være bedre med et alternativ som gir billigere avgifter og bedre klienters personvern.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjoner

Hvis du har kommet så langt inn i Coinbase-gjennomgangen min, gratulerer – du vet nå om Coinbase passer for deg eller ikke! Du vet fordelene, ulempene og hva det er best brukt til.

Sannheten er, Coinbase er en av de beste meglerutvekslingene som for øyeblikket er tilgjengelige på nettet. Det er veldig pålitelig, godt forsikret og veldig enkelt å lære og bruke til begynnelsen.

Til tross for de få ulempene, er det den klart enkleste måten å kjøpe inn krypto på. Når det er sagt, du trenger ikke å legge igjen kryptoen din på Coinbase-nettstedet. I stedet overfører du den til en maskinvarepungebok hvis du holder den på lang sikt.

Så hva tror du? Er Coinbase riktig for deg? Vil du bruke den til å kjøpe, selge, handle eller lagre kryptoen din? Gi meg beskjed!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map