Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Cardano kryptovaluta var utgitt i 2017. Selv om det er relativt ung krypto, har Cardano allerede fått ganske mye oppmerksomhet både fra investorer og fra befolkningen generelt. Når det blir populært, prøver flere og flere å finne ut av det Cardano gruvedrift.

I denne veiledningen skal vi dekke alle ting Cardano – hva det er, hvor det kom fra, hvorfor det er verdt oppmerksomheten vår – og viktigst av alt – hvordan man utvinner Cardano (heller KAN du utvinne Cardano?).

Husk at hvis du bestemmer deg for å investere i Cardano, velger du pålitelige utvekslingsplattformer for kryptovaluta, som Coinbase og Binance. Sørg også for å få en sikker maskinvarelommebok for eiendelene dine!

Hva er Cardano?

Først og fremst er det verdt å nevne at folk ofte blander ordene Cardano og ADA.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvis du snakker om selve selve kryptovalutaen, da bør du referere til ADA. Cardano er det plattform som er vert for kryptomynten – med andre ord, Cardano er ADAs blockchain.

For enkelhets skyld, og fordi folk er vant til å si “Cardano” når de snakker om mynten, vil jeg i denne “Cardano mining” -opplæringen også referere til kryptovalutaen som “Cardano”.

Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Cardano ble opprettet av et selskap som heter Inngangsutgang Hong Kong. Utviklingen av plattformen startet tilbake i 2015, men den ble utgitt for allmennheten tilbake i 2017.

En av lederne av Cardano-kryptokurrencyprosjektet var medstifter av IOHK Charles Hoskinson. Hans navn er bemerkelsesverdig i kryptovalutaverdenen fordi han også er medstifter av Ethereum (en av de mest kjente kryptovalutaene der ute) og et selskap som heter BitShare.

Charles har blitt ganske populær og respektert i kryptovalutaverdenen på grunn av hans engasjement med de nevnte prosjektene – som alle så ut til å være svært vellykkede.

Cardano ligner på mange andre etablerte kryptovalutaer fordi den er desentralisert (den har ikke en eneste eier – i stedet kan nesten alle bidra til myntens velvære). Strukturmessig er mynten nærmest Ethereums.

Selv med alt det likheter til andre kryptoer i markedet, har Cardano som mål å revolusjonere kryptovalutaverdenen. En av måtene den gjør dette på er å bruke et “Proof of Stake” -system.

PoS

I de fleste tilfeller bruker kryptokurver ett av de to systemene – “Bevis for stav” og “Bevis for arbeid”. Når det gjelder kryptomyntdrift, er sistnevnte mer vanlig.

Måten PoW-systemet fungerer på er at gruvesystemet ditt løser vanskelige matematiske problemer, og dermed delta i gruveprosessen. Når en blokk utvinnes, vil PoW systemet ser ditt bidrag og du blir tildelt for arbeidet ditt – du mottar en viss mengde av den kryptovalutaen.

Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Når det gjelder PoS, prosessen er imidlertid ganske annerledes. I PoS-system, myntholderen genererer nye blokker og verifiserer utbetalingene (transaksjoner). Alle som har en mynt av den kryptovalutaen (i dette tilfellet Cardano (ADA)) kan bli leder for denne prosessen.

De PoS-system regnes gunstig fordi det eliminerer tvunget og brute mynt hashing (det som ofte kalles gruvedrift) og sørger for en mye jevnere og mer stabilisert prosess for utvikling av blockchain.

De fleste (om ikke alle) kryptoene som for tiden er i markedet sliter med balansere sikkerhet, desentralisering, og hastighet. Med dagens teknologi virker det nesten umulig å ha alle de tre ovennevnte faktorene som fungerer like bra.

Cardano har som mål å være det ene unntaket. Ved hjelp av PoS-systemet utvikles plattformen kontinuerlig for å være raskere uten å ofre noen sikkerhets- eller frihetsfunksjoner (desentralisering). PoS-metoden for Cardano-gruvedrift tar sikte på å utnytte det.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

ICO

Cardano ICO (Initial Coin Offering) skjedde for noen år siden. Under det første tilbudet hevet ADA-token rundt $ 60 millioner. Prisen per token var verdsatt til 0,02 dollar.

I ettertid hadde Cardano ICO generert ganske mye hype rundt det. Det var noen viktige grunner til at det var tilfelle.

En av de største av disse grunnene måtte være medstifterens innflytelse på potensielle kunder. C. Hoskinsons navn var allerede veldig kjent i kryptovalutaverdenen på grunn av Ethereum og hans andre prosjekter.

Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Mange mennesker så på ham som en veldig målrettet matematiker som har som mål å revolusjonere måten blockchain-teknologien fungerer på. I tillegg til det understreket Mr. Hoskinson ordet "forskning" gjennom hele utviklings- og annonseringsprosessen til Cardano. Alle visste at denne plattformen (og mynten den har) vil være fullstendig forskningsbasert – det ville være det første i sitt slag i markedet.

En annen stor grunn var løftene som fulgte med plattformen. Og jeg snakker ikke engang om Cardano gruvedrift – heller funksjonene som mynten ville bringe inn i kryptoverdenen.

Helt fra begynnelsen ble Cardano annonsert for å være revolusjonerende i måten den håndterer transaksjoner på. Det faktum at det ville klare å balansere sikkerhet, hastighet og fortsatt være helt desentralisert var hovedpoenget med alle diskusjonene rundt det.

Normalt ville folk være veldig skeptiske til slike påstander. Det er bemerkelsesverdige eksempler på utviklere som annonserer og lovende banebrytende teknologisk fremgang før og under ICO, og deres produkt vender og svikter helt etterpå.

I slike tilfeller brukes snakk om storhet for å bygge sprøytenarkoman rundt produktet, men liten eller ingen oppmerksomhet er gitt til sin faktiske tilstand.

Med Cardano er situasjonen imidlertid ganske annerledes. Igjen, dette er hovedsakelig på grunn av Mr. Hoskinson – navnet hans ga løftene rundt Cardano mange fordeler.

Cardano-pris

Ovenfor kan du se Cardano-prisdiagrammet siden det utgivelse til dags dato.

De gjeldende pris på ADA mynten er $ 0,14. Cardano traff pristopp på $ 1,15 og begynte deretter å avta i begynnelsen av 2018. Dette var ikke relatert til noe rundt Cardano gruvedrift eller IOHK, men.

På slutten av 2017 og begynnelsen av 2018, kryptovalutamarkedet opplevde et stort krasj. Dette skyldtes et par årsaker, med den viktigste at noen regjeringer over hele verden sanksjoner mot kryptoer.

Cardano gruvedrift: Cardano pris.

Noen kryptovalutaer egentlig aldri kom opp igjen fra den første krasj (med noen som fremdeles krasjer den dag i dag!), andre har begynt å stige i pris igjen. Som vi kan se fra grafen ovenfor, er Cardano noe i midten – etter myntens første krasj, har ADA-kryptokurrency siden stabilisert. Verken regjeringer eller Cardano-gruvedrift hadde noe med denne stabiliseringen å gjøre.

Det er allment akseptert at Cardano har stabilisert og vil trolig begynne å vokse igjen på grunn av dens samlede styrke. Plattformen utvikler seg kontinuerlig med støtte fra et stort og innflytelsesrikt selskap bak seg, folk ser ut til å ha en faktisk bruk av mynten og tror på medstifterens løfter.

Disse og noen andre detaljer anses å være de viktigste faktorene som påvirker Cardanos rehabilitering.

Cardano Mining

Så nå som vi har dekket hva som er Cardano, kan vi begynne å analysere hvordan man utvider Cardano. Selv om, som du kanskje sikkert allerede har forstått, bør spørsmålet være KAN du utvinne Cardano?

Det korte svaret på det spørsmålet ville være Nei. Cardano-gruvedrift er umulig fordi det ikke er en del av “Proof of Work” -konsensus. Imidlertid kan Cardano være satset.

Hva betyr dette? Du beholder bare din Cardano lommebok (den viktigste du bruker kalles Daedalus) online, og mottar igjen en viss prosentandel av dine allerede eide ADA-mynter som betaling. Denne metoden brukes av “Proof of Stake” -systemet, som bekrefter transaksjoner via allerede eksisterende ADA-mynter, i stedet for ved å bruke maskinvare (det ville være tilfelle med gruvedrift på Cardano).

Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Når det gjelder “Cardano mining”, er dette veldig nyttig av et par årsaker.

Først og fremst trenger du ikke å bekymre deg for gruvedrift. Det er ingen sky gruvedrift, GPU eller prosessor gruvedrift – ingen av det. Du sparer massevis av penger på gruveutstyr, kjøling og strøm, som du deretter kan investere i selve ADA-mynten.

I tillegg er prosessen * så * mye enklere – alt du trenger å gjøre er å holde lommeboken online og det er det – inntektsfordelingen vil takle seg selv. Jo flere Cardano-mynter du eier og eier, desto mer vil du motta.

Utviklerne lover også at de under “Reward Era” skal gi ut kontinuerlige oppdateringer og funksjoner angående Cardano.

I løpet av denne tiden, stavbassenger (det samme som et gruvebasseng, bare med “Proof of Stake” -systemet på plass) vil dukke opp og folk som holder små mengder Cardano men delta i transaksjonsprosessene vil kunne motta større belønninger.

Alt i alt ser “Proof of Stake” -systemet ut til å være stakepooler. Myntens utviklingsteam er profesjonelt og erfarent innen sine respektive felt, så denne kryptovalutaen har stor støtte og kan fortsette å vokse og gå videre, både i pris OG teknologisk, uten å ha et faktisk Cardano-gruvedriftalternativ.

Sammendrag

Nå som vi har dekket det meste av det vi har tenkt å dekke, kan vi få en rask oversikt over hva som er Cardano.

De plattform (sammen med kryptovalutaen) ble utviklet og utgitt for et år siden, i 2017. Det ble opprettet av et selskap kalt “Input-Output Honk Kong”, med selskapets administrerende direktør Charles Hoskinson som ledet prosjektet.

Cardano-kryptovalutaen er spesiell fordi den er helt forskningsbasert og tar sikte på å balansere sikkerhet, hastighet og fortsatt være helt desentralisert. Prosjektet er ICO var ganske vellykket og høstet en stor mengde sprøytenarkoman – det er ikke en overraskelse når du tar en titt på lagets og Mr. Hoskinsons prestasjoner på forhånd.

Cardano Mining: En omfattende opplæring om hvordan man gruver Cardano

Hvordan gruver jeg Cardano? Kan du bryte Cardano? Nei, nei du kan ikke. Mining Cardano er ikke mulig, men du kan satse Cardano – kryptovalutaen bruker et “Proof of Stake” -system, som anses å være gunstig til “Proof of Work”. Du holder ganske enkelt Cardano-lommeboken din på nettet og ser fortjenesten din vokse – det er så enkelt som det!

Konklusjon

Hvis du leter etter kryptovalutaer, vil begge være noe populær og gunstig til meg, vil du sannsynligvis møte tiere om ikke hundrevis av kandidater. Det kan bli betydelig vanskelig å velge, spesielt hvis du har liten eller ingen forkunnskaper om kryptovaluta.

Cardano er en slik kryptovaluta. Dessuten – myntens skapere prøver å gjøre den til den BESTE i sitt slag. Og selv om gruvedrift Cardano gammeldags måte er umulig, tilbyr IOHK et flott alternativ til det problemet.

På grunn av vanlig popularitet av kryptovaluta-gruvedrift, har mange sannsynligvis aldri engang hørt om staking. Dette kan ofte motvirke – ikke alle ønsker å delta i noe de ikke har noen forkunnskaper om, spesielt når det er et kjent alternativ. Men denne metoden for Cardano “gruvedrift” er gunstig på de fleste måter man kan tenke seg – det er (på en måte) gratis, krever ingen kontinuerlig innsats og er ganske fleksibelt.

I tillegg til alt, lover utviklerne bak Cardano kontinuerlige oppdateringer og fornyelser. Teamet ser ut til å være veldig fast på å produsere et best mulig produkt – de har holdt seg til planene sine helt siden begynnelsen av mynten.

Så selv om Cardano-gruvedrift ikke er noe, er det det mulig å få det på andre måter, for eksempel kryptovalutautvekslinger. Noen av de mest populære inkluderer Coinbase og Binance.

Hvis du skaffer deg kryptovaluta er ditt hovedmål, og du ikke nødvendigvis bryr deg om prosessen med hvordan den gjøres, bør du sjekke Cardano. Hvis du skaffer deg store mengder Cardano, bør du også ta vare på en sikker lommebok. Noen av de anbefalte alternativene inkluderer Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Jeg håper du syntes denne guiden var nyttig. Mange mennesker over hele verden tror på Cardanos suksess og er villige til å bidra til den. Det er dedikerte fora online som du kan besøke og lese gjennom for å få en bedre forståelse av ADAs mål og motivasjonsfaktorer hvis det fremdeles ikke er klart for deg.

Jeg ønsker deg lykke til med Cardano-gruvedriftene dine!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map