Bittrex VS Binance: Hvilken er bedre?

Handel med kryptovaluta er en aktivitet som flere og flere mennesker over hele verden deltar i. Med det er det imidlertid også et økende antall mennesker som leter etter den beste plattformen for utveksling av kryptovaluta for seg selv. I dette Bittrex VS Binance sammenligning, vil vi diskutere to av bransjegigantene.

Både Binance og Bittrex er blant de mest populære utvekslingsstedene for kryptovaluta på internett. De har også begge stor anseelse, og er klarert av de aller fleste kryptoholdere der ute.

Naturligvis vil de fleste imidlertid ønske å velge en av de to – dette fører til diskusjoner om sikkerheten og kvaliteten på tjenestene som plattformene tilbyr. Enten det er Binance VS Bittrex avgifter, støttede mynter, eller sikkerhet, ikke bekymre deg – alt det vesentlige vil bli diskutert i denne artikkelen!

Bittrex VS Binance: Sammenligningskriterier

Hvis du har sammenlignet utvekslingssider for kryptovaluta i noen tid har du sannsynligvis fått noen spesifikke kriterier som du prøver å analysere plattformene og sjekke hvilke av dem som passer best til beskrivelsen din.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Vel, det er den rette måten å gjøre det på – det er metoden vi vil bruke i denne Bittrex VS Binance-sammenligningen også.

Siden det er mange forskjellige vinkler som vi kan vurdere de to kryptohandelsstedene fra, vil vi imidlertid fokusere på fem kjernefunksjonersikkerhet, brukervennlighet, avgifter, støttet mynttall, og antall brukere.

Mens det er andre funksjoner som det absolutt er verdt å se på (dvs. kundesupport og mobilhandel), blir de ovennevnte fem ofte sett på som noen av de viktigste. La oss se nærmere på hver av dem, skal vi?

  • Sikkerhet. Det trenger trolig ikke nevnes, men sikkerhet bør være øverst på prioritetslisten når du sammenligner Bittrex VS Binance, eller andre to plattformer der ute. Hvis en kryptobørs ikke har riktige sikkerhetstiltak på plass, kan du forvente at det verste vil skje – nemlig at alle eiendelene dine blir hacket og stjålet. Mens kryptohacks har blitt en relativt sjelden forekomst, skjer de fortsatt – for å få litt ro i sjelen, bruk alltid en plattform med de beste sikkerhetsfunksjonene på plass!
  • Brukervennlighet. Selv om det ikke er en absolutt viktig faktor, vil brukervennlighet fortsatt være en veldig viktig del av et flott sted for utveksling av kryptovaluta. Tenk på det – hvis du registrerer deg for en børs eller megling, vil du sannsynligvis være det gjør mye handel, kjøpe, og salg. For å være effektiv med slike prosesser, vil du trenge plattformen å være enkel å bruke, lett å navigere, og ugyldig for forvirrende funksjoner. Er Bittrex bedre enn Binance i denne forbindelse? Vi får se!
  • Avgifter. Hvis du vil bli en stor investor – som virkelig flott – en av de viktigste tingene du vil finne ut i denne Bittrex VS Binance-sammenligningen er forskjellen i avgifter mellom de to plattformene. Ser du, noen av de beste investorene i verden tar hensyn til dette veldig seriøst – hvis avgiftene er høye, resulterer dette i noe tap av potensiell fortjeneste, og kan være skadelig for din totale inntekt. Naturligvis avgifter avhenger av mange forskjellige faktorer – vi kommer til det i god tid.
  • Støttede mynter. Hvis du er en komplett nybegynner for handel med kryptovalutaer, mesteparten av tiden vil du ønske å holde deg til noen av de mest kjente myntene på markedetBitcoin, Ether, Litecoin, Tron, og så videre. Men med tiden vil du kanskje diversifiser eiendelene dine, og se på noen andre altcoins og kanskje til og med kryptotoken å investere i. For å kunne gjøre det, trenger du kryptobørsen din til lar deg faktisk kjøpe og selge de mindre kjente krypto eiendelene! Visst, du kan alltid registrere deg på en annen plattform, i tillegg til å bruke din viktigste, men hvis det var så enkelt som det, ville du sannsynligvis ikke lese denne Bittrex VS Binance-sammenligningen, ikke sant?
  • Antall brukere. Ved første øyekast kan du si – dette er ganske trivielt! Mens jeg kan forstå hvorfor antall brukere virker ikke som det viktigste å se på når man sammenligner Bittrex VS Binance, må jeg si – det er sannsynligvis viktigere enn du tror! Hvis en plattform har et stort antall brukere, dette betyr at det er en konstant, jevn balanse mellom tilbud og etterspørsel blir opprettholdt. Med andre ord, du trenger aldri å vente med å selge kryptovalutaen din, eller oppleve å kjøpe lag eller noen enorme avgifter når du kjøper nye mynter helt. Sikkert en av de mer undervurderte faktorene for alle som prøver å bestemme seg – Bittrex eller Binance?

Med alt dette blir sagt, er du nå klar over det de viktigste aspektene du bør se på når du bestemmer deg for Bittrex VS Binance, eller når du plukker ut hvilken som helst annen kryptobørs, for den saks skyld.

La oss ikke kaste bort tid og gå videre til den faktiske sammenligningen.

Bittrex VS Binance: The Comparison

For å holde ting klare og konsise, vil vi følge ovennevnte liste over funksjoner, og se hvordan begge plattformene i denne Bittrex VS Binance-debatten sammenligner og kontrasterer med hverandre. Betydning, vi kommer ikke inn i Binance VS Bittrex avgifter eller antall brukere ennå – heller, vi begynner med sikkerhetsaspektet.

Sikkerhet

Det er mange forskjellige måter hvordan et kryptovaluta-utvekslingssted kan beskytte eiendelene til brukerne. Ulike plattformer bruker forskjellige beskyttelsestiltak – det samme gjelder også for Bittrex VS Binance-sammenligningen.

Kort fortalt, uansett om du velger Binance eller Bittrex som din go-to crypto exchange-plattform, kan du være trygg – begge sentralene bruker ypperlige sikkerhetsfunksjoner.

Bittrex VS Binance: oppgrader til global Bittrex.

På begge disse nettstedene kan du muliggjøre tofaktorautentisering – Dette vil legge til et ekstra sikkerhetslag til kryptovaluta-eiendelene dine.

I tillegg tilbyr Bittrex også brukerne en veldig unik funksjon – børsen har 80% – 90% av alle kryptoaktiva i fryselager. Hva dette betyr er at, nesten, det ville være nesten umulig for hackere å bryte og stjele kryptomyntene dine! Det er ikke rart at Bittrex ofte blir referert til som "den tryggeste kryptobørs på planeten".

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Brukervennlighet

Bruksfaktoren til en utvekslingsplattform for kryptovaluta avhenger av mange forskjellige aspekter. Det er også verdt å påpeke at det som er “enkelt å bruke” til en krypto trading pro kommer til å bli ganske vanskelig for en nybegynner!

Når det er sagt, er det ikke noe du trenger å bekymre deg for når det gjelder denne Bittrex VS Binance-sammenligningen – begge plattformene det er snakk om er veldig enkle å bruke, og ganske grei i designet.

Spesielt betyr dette ikke at verken Bittrex eller Binance mangler noen spesifikke funksjoner. Alle viktige funksjoner som du kanskje trenger ut av et avansert kryptohandelssted kommer til å være til stede på begge plattformene – alle nødvendige grafer, knapper og lignende.

Plattformene har også funksjoner noen nyttige tips for alle som nettopp har begynt – du vil kunne gå gjennom hver av funksjonene og se hva de gjør, og hvordan de kan være til nytte for deg i ferd med å handle, kjøpe og selge krypto.

Registreringsprosessene for begge nettstedene det er snakk om, er også ganske enkle, og kan fullføres veldig raskt. Alt i alt når det gjelder brukervennlighet, begge plattformene kommer til å gi deg god brukervennlighet – sikkert et flott poeng å vite for alle som ser på sammenligninger mellom Binance VS Bittrex!

Avgifter

Nå, de Bittrex VS Binance avgifter er sikkert et av de mest etterspurte emnene av de som ønsker å begynne å handle kryptoaktiva.

Som påpekt tidligere i artikkelen, hvis du vil tjen en slags fortjeneste med krypto, dette er absolutt en av tingene du må være ganske nøye med! Naturligvis er det kanskje ikke den avgjørende faktoren, men tenk på det selv – du vil sannsynligvis handle og bytte kryptomynter flere ganger i uken.

Hvis gebyrene er høye, vil de helt sikkert legge opp til en ganske betydelig sum penger!

Bittrex er et godt valg når det gjelder små avgifter. Børsen vil belaste deg en flat avgift på 0,25% for transaksjonene dine. Visst, det er litt høyere enn med noen andre børser, men på samme tid, siden det er løst, kan du ende opp med å spare mye penger på sikt.

Bittrex VS Binance: Valg av myntmynt.

Alt dette sagt, Binance utfordrer Bittrex ganske hardt!

Ser du, med Binance kommer du til å ha det en avgift på 0,1% på alle dine handler. Det er en av de minste avgiftene i bransjen! Dette gjelder imidlertid ikke uttaksgebyrene – bare de som har med transaksjoner å gjøre.

Så – så langt som Binance-avgifter VS Bittrex ener, Binance er helt klart overlegen!

Antall støttede mynter

Uansett hva slags a handelsplattform for kryptovaluta det er det du velger, du kan nesten alltid forvente det støtte alle de viktigste kryptomyntene – Det vil si at du alltid skal kunne handle og bytte Bitcoin, Ether, Litecoin og lignende. Hvis det ikke er tilfelle, har du sannsynligvis det bedre med en annen utveksling, helt.

Når det er sagt, mens du sammenligner Bittrex VS Binance, vil du sannsynligvis være mer interessert i det faktiske antallet støttede kryptovalutaer, i stedet for spørsmålet om de to plattformene støtter de viktigste kryptoaktivaene der ute. Jeg mener, kom igjen – vi snakker om to av bransjeledere her!

Bittrex VS Binance: topp myntmarkeder.

Vel, uansett tilfelle, vær trygg – begge børsene støtter ganske betydelig antall kryptomynter.

Med Bittrex har du det mer enn 200 forskjellige krypto eiendeler å velge mellom. Binance, derimot, støtter færre mynter – rundt 150, for å være semi-eksakt.

Mens Bittrex støtter flere mynter, og er “vinneren” i denne delen av Bittrex VS Binance-sammenligningen, er det fortsatt verdt å nevne at folk kommer ikke engang til å bruke opp alle disse handelsmulighetene. Når du kommer inn i hundrevis med mynter som støttes, blir det mer relevant for handelsfolk, snarere enn bransjens nykommere.

Antall brukere

Til slutt, la oss snakke om aspektet av antall brukere – med andre ord, antall aktive brukere på de to plattformene.

Når du prøver å velge den beste kryptoutvekslingsplattformen for deg selv – enten det er å sammenligne Bittrex VS Binance eller noen andre plattformer -, vil antall brukere fortelle dere begge hvor godt plattformen gjør det handelsmessig, og også hva er den generelle følelsen rundt det i samfunnet.

Hvis sentralen har mange brukere, vil det i de fleste tilfeller være det pålitelig og pålitelig – gir mening.

Bittrex har over 500 000 aktive brukere – det er ikke noe å spotte! Selv om det absolutt er i den lave enden av spekteret sammenlignet med andre store krypto-børser, det er fortsatt ganske bra.

Binance, derimot, har nærmere 14 millioner brukere. Ya – forskjellen er ganske betydelig.

Kort sagt, hvis du planlegger en langvarig karriere innen kryptovalutahandel, vil Binance være det bedre alternativet, med mindre Bittrex plutselig eksploderer med brukere.

Konklusjoner

Nå, så – når det gjelder denne Binance VS Bittrex-sammenligningen, hvilken av de to plattformene som kommer til å være det bedre alternativet?

Vel, som du kanskje allerede har lagt merke til, mens begge børsene er “der oppe” med hensyn til deres rykte, Binance er helt klart det bedre alternativet (med mindre du er helt paranoid om sikkerhetsaspektet ved kryptovalutaen din).

Bittrex VS Binance: Binance-funksjoner.

Binance kommer med en absolutt stor antall brukere, er veldig sikker og pålitelig, og har også noen av de beste avgiftene i hele bransjen. Samtidig som Bittrex tilbyr eksepsjonelle sikkerhetsfunksjoner, det faller litt kort i de fleste andre aspekter, når det plasseres i en sammenligning med Binance.

Avslutningsvis, hvis du er en kryptovalutaentusiast og leter etter det beste stedet å begynne å handle med kryptoaktiva, Binance vil helt sikkert være et av de beste valgene. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map