BitMart Exchange gjennomgang

Økningen i bruker BitMart utvekslingsanmeldelser funnet online vil sannsynligvis fortelle deg at plattformen det er snakk om kan være verdt å undersøke for alle som leter etter den beste kryptovalutautvekslingen der ute.

Vel, det ville være riktig å anta det.

BitMart er et hyppig navn du ser nevnt i topp-20 kryptovaluta utvekslingslister. Plattformen ble til i 2017, og begynte å operere offentlig ett år senere.

Som du vil kunne se selv om litt, gir BitMart-sentralen faktisk brukerne et bredt utvalg av forskjellige funksjoner og fordeler. Naturligvis er det imidlertid noen ting du må huske på før du bestemmer deg for om det også er den riktige plattformen for deg – ikke bekymre deg, siden vi kommer til det i tide.

Fordeler

  • Lave handels- og uttaksgebyrer
  • Nybegynnervennlig
  • Kjøp krypto med kreditt & debetkort, PayPal, bankoverføring
  • Sikker, mange ekstra funksjoner
  • Et bredt utvalg av kryptovalutaer

Ulemper

  • Ikke så mange brukeranmeldelser funnet online

BitMart Exchange Review: PROS

Som vanlig skal vi begynne med å se på noen av kjerne, viktige funksjoner at BitMart gir sine kunder, og sjekk for å se hva plattformen gjør så godt som å fortjene den ganske merkbare ros den mottar.

Støtter et veldig bredt utvalg av kryptovalutaer

Disse dager, kryptovaluta Brukerstøtte er sannsynligvis en av de viktigste aspektene som folk ser på mens de velger beste kryptokursutveksling for dem selv. Dette var imidlertid ikke alltid tilfelle!

Hvis du skulle spole tilbake tiden for 2 eller 3 år siden – til en periode da brukerens BitMart-utvekslingsanmeldelser ikke engang eksisterte -, vil du sannsynligvis merke at flertallet av mennesker bare var interessert i noen få kryptovalutaer. Bitcoin, Ethereum, og mynter som Litecoin eller XRP var de som dominerte markedet – så langt som vanlig kryptohandel gikk, var det det.

Med tiden, skjønt, kryptopopularitet vokste eksponentielt. I dag pleier til og med komplette nybegynnere og nykommere i bransjen å ønske å investere i flere forskjellige kryptoaktiva, hvorav noen kan være ekstremt nisje!

BitMart-utvekslingsanmeldelse: antall BitMart.

Vel, den gode nyheten her er den BitMart-sentralen lar deg gjøre det – plattformen støtter mer enn 170 forskjellige kryptovalutaer!

Sannheten blir fortalt, 170 er mye! Naturligvis vil alle disse kryptovalutaene også være tilgjengelige i noen forskjellige handelspar.

Mange av de topprangerte kryptovaluta-børsene på markedet kan du handle rundt 150-200 forskjellige mynter, så 170 er rett rundt midten. Uansett om du leter etter de 10 beste myntene på markedet, eller er interessert i noen alternative krypto eiendeler, sjansen er at du vil finne hva det er du leter etter, ikke noe problem!

Det er imidlertid verdt å nevne at det faktum at BitMart-børsen har et bredt utvalg av kryptokurver, ikke bare er bra for det faktum! Tillat meg å gi deg et eksempel.

Si, du er foreløpig bare interessert i investere i Bitcoin og Ethereum. Imidlertid, med tiden, forventer du at bassenget av interesser utvides, og er også fast bestemt på at du kanskje vil invester i et bredere utvalg av mynter, også.

BitMart utvekslingsanmeldelse: strømlinjeformet, pålitelig, flere valg.

Tenk deg at du, etter å ha lest gjennom noen bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser, har bestemt deg for å bruke denne plattformen som din utveksling. Så når tiden til å kjøpe noen altcoins kommer, vil du være i stand til å gjøre alt dette på samme plattform.

Hvis du skulle bruke en annen utveksling – en som bare har et par av de viktigste kryptovalutaene tilgjengelig – må du finne, forskning, og registrer deg på et nytt nettsted for å begynne å kjøpe altcoins.

Lang historie kort, de fleste BitMart-anmeldelser fra kunder er ganske enstemmige i denne forbindelse – ved å bruke en BitMart-henvisning eller til og med bruke nettstedet alene, takket være fantastisk utvalg av kryptovalutaer, kanskje du bare kan spare mye tid og tålmodighet, i det lange løp!

Ganske anstendige avgifter

Avgifter er en integrert del av å plukke ut den beste kryptokursutvekslingen for deg selv. De kan være den avgjørende faktoren når det gjelder å tjene penger mens du handler kryptovalutaer, og til og med måtte innrømme og selge eiendelene dine til en lavere pris enn du har kjøpt dem.

Selv om de fleste BitMart-utvekslingsanmeldelser ikke vil fortelle deg dette, vil du sannsynligvis ønske å bruke en sentral som vil ha avgifter under gjennomsnittet, som de fleste bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser. vi vil.

Som du sikkert kan forestille deg, kryptobørs vet dette veldig godt, også. De konkurrerer konstant med hverandre om de mest konkurransedyktige avgiftene – noen kommer på toppen, mens andre … Vel, la oss bare si at de må tvinge kundene sine på noen andre måter.

Hvor faller BitMart-utvekslingen i spekteret, kan du spørre? For å være ærlig har utvekslingen ‘skikkelig’Avgifter.

BitMart utvekslingsanmeldelse: avgifter.

Bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser vil fortelle deg at plattformen bruker noe som er kjent som en “flat fee” -modell. Hva dette betyr er at både markedsaktører og markedstakere vil ha samme eksakte handelsavgift – 0,25%.

Riktignok er 0,25% ikke veldig lavt. Når det er sagt, er det også langt fra å være “høyt” – mens produsenter kan finne mye mindre avgifter på noen andre plattformer, for takere er 0,25% ikke så ille! For å legge til det kan du også få 25% rabatt på handelsavgifter hvis du bruker BMX – BitMarts opprinnelige token.

Du kan få rabatt på to forskjellige måter, faktisk – av holder litt BMX, eller av handel med en større mengde kryptovaluta.

Innskuddsmessig, du blir glad for å høre det det er ingen faktiske avgifter, overhodet – i motsetning til Bitmart-handelsavgiftene, du kan sette inn så mye kryptovaluta som du vil på plattformen, uten å betale en krone for å gjøre det. Når det er sagt, er det verdt å nevne at dette er standard med de fleste high-end børser på markedet.

BitMart utvekslingsanmeldelse: staking crypto.

Når det gjelder de faktiske Bitmart-handelsavgiftene når det gjelder uttak, ting er imidlertid litt annerledes. Du skjønner, disse spesielle avgiftene kommer til å varierer avhengig av blockchain-forholdene til en bestemt kryptovaluta du vil ta ut. I de fleste tilfeller ser det imidlertid ut til at bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser er enige i det uttaksgebyrene er ikke opprørende.

Så kort sagt tilbyr BitMart faktisk noen av de bedre avgiftene på markedet. Definitivt en flott funksjon som enhver wannabe-kryptohandler bør huske på!

Et bredt utvalg av betalingsmåter

Uansett om du har vært interessert i den aktuelle plattformen siden BitMart ICO, eller nylig har kommet over den før du har lest denne BitMart-utvekslingsanmeldelsen, er en av de mest sannsynlige funksjonene du vil sjekke ut. alle de forskjellige måtene du kan kjøpe kryptomynter på børsen.

Heldigvis er jeg glad for å si at BitMart-sentralen støtter et ganske bredt utvalg av betalingsalternativer.

Riktignok kommer du ikke til å kjøpe noen kryptovaluta via hvilken som helst betalingsmåte du velger – det er ganske enkelt ikke tilfelle. Imidlertid, hvis du bare teller betalingsmåter, vil du være glad for å vite det BitMart støtter alle de viktigste – inkludert bankoverføringer og kreditt & Bankkort.

Børsen har til og med en mulighet for å tillate deg å kjøp BTC via PayPal – det er sjelden! De bruker også en pålitelig og, tør jeg si, ganske populær kryptobetalingsløsning for kreditt- og debetkortkjøp – Simplex. Bra saker!

BitMart utvekslingsanmeldelse: fiat-metode for kjøp av krypto.

Hvis du har mottatt en BitMart-henvisning fra en venn, og tenker å prøve utvekslingen, vil dette helt sikkert være et stort skyv i riktig retning. Selv noen av kryptohandelekspertene foretrekker å kjøpe kryptovalutaer med fiat penger – for ikke å nevne nybegynnere i felten!

Fiat-crypto kjøp gir entusiaster muligheten til å kjøpe krypto i en fort, sikre, og enkel måte – du trenger ikke å bekymre deg for å handle par (med mindre du leter etter noen mindre enn kjente kryptovalutaer) eller noen overføringer mellom sentralene. Definitivt et fint tillegg til en allerede lang liste over positive bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser og proffene som er nevnt i dem!

Mange nyttige funksjoner for både nybegynnere og eksperthandlere

Mens BitMart-børsen åpenbart har gode ting å tilby sine brukere, er det verdt å erkjenne, i det minste kort tid, at det er mange funksjoner som ofte er usagte, og det er faktisk like verdig oppmerksomhet som BitMart-handelsavgifter eller fiat-kjøpsalternativer.

For eksempel når det gjelder sikkerhet, BitMart lagrer nesten alle brukernes kryptovalutaer i enheter med kald lommebok. På andre ting garanterer dette absolutt sikkerhet for eiendelene dine, og viser at plattformen det er snakk om er på nivå med andre bransjeledere, sikkerhetsmessig.

BitMart utvekslingsanmeldelse: utvekslingsskjerm.

BitMart henvisning er også noe du kanskje er interessert i, hvis du bestemmer deg for å bruke børsen på lang sikt. Du kan tjen opptil 30% provisjon (henvisningsbelønning) for å invitere vennene dine til å bruke børsen til spothandel formål. Imidlertid for futures trading, du kan tjen en kommisjonssats på opptil 70%! Det er kult!

Utlånsprogrammer, opptil 100 ganger gearing, avanserte pristabeller som vil tilfredsstille både nybegynnere og eksperter på kryptovalutahandel – du heter det! De fleste brukere av BitMart utvekslingsanmeldelser online er enige om at plattformen har mye å tilby til den gjennomsnittlige handelsmannen – Jeg vil si, det er ganske selvinnlysende!

BitMart Exchange gjennomgang: CONS

På dette punktet i BitMart-sentralen gjennomgang, kan vi nok si med sikkerhet at den aktuelle børsen tilbyr noen fantastiske funksjoner til brukeren. Men er det virkelig et levedyktig alternativ for å handle kryptokurver på lang sikt? Eller er ting litt for gode til å være sanne? Vel, la oss finne ut av det ved å se på noen av de mindre positive bruker BitMart-vurderingene!

Høyere avgifter når du kjøper kryptovaluta med Fiat-penger

Oppriktig, når det gjelder de mer bemerkelsesverdige “problemene” relatert til BitMart-utvekslingen, er dette det eneste faktiske punktet det er verdt å huske på! På toppen av det, det er ikke engang et BitMart-eksklusivt aspekt, enten.

Hvis du ikke allerede har kryptovaluta å sette inn på BitMart, må du anskaffe den på en eller annen måte. Som nevnt tidligere i BitMart-utvekslingsgjennomgangen, sentralen støtter kjøp av fiat-kryptokurrency, i form av kreditt & debetkort, bankoverføring og til og med PayPal.

Den eneste tingen du bør huske på, er at fiat-crypto-kjøp er vanligvis dyre – mye dyrere enn avgiftene du betaler når du handler krypto-krypto.

Riktignok, som nevnt tidligere i BitMart-utvekslingsgjennomgangen, dette er ikke akkurat feilen til BitMart. Gebyrene er ofte avhengig av betalingsløsningen du velger – si, med Simplex kan avgiftene gå opp til 5%, noe som er betydelig!

BitMart utvekslingsanmeldelse: funksjoner i BitMart.

Nå kan du si – hvis gebyrene er så høye, hvorfor skal jeg i utgangspunktet kjøpe kryptovalutaer via disse metodene?

Vel, tre grunner – hastighet, enkelhet, og sikkerhet.

Kjøpe kryptovalutaer via PayPal, kreditt & debetkort eller bankoverføringer kommer til å være en av de sikreste måtene å gjøre det på. Det kommer også til å bli superrask (vel, bortsett fra kanskje for bankoverføringsmetoden), og også veldig enkelt, spesielt når du sammenligner det med kryptokryptokjøp.

Alt i alt er valget, til slutt, opp til deg – hvis du foretrekker å kjøpe kryptovalutaer på en rask, enkel og også sikker måte, vil bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser definitivt oppfordre deg til å gjøre det via den aktuelle børsen, selv om avgiftene kan være i den øvre enden av spekteret.

Ikke så mange brukeranmeldelser funnet online – ennå!

Dette er egentlig ikke noe i seg selv, men det er fortsatt noe det er verdt å nevne, siden det helt sikkert kan påvirke beslutningsprosessen din når det gjelder å velge BitMart-børsen som ditt viktigste alternativ for handel med kryptokurrency..

Et enkelt blikk på nettet vil avsløre at det ikke egentlig er så mange bruker BitMart-utvekslingsanmeldelser du kan sjekke ut og konsultere før du begynner å bruke sentralen. Spesielt er de aller fleste av anmeldelsene som finnes uforholdsmessig positiv mot plattformen – det er bra.

I noen tilfeller kan mangelen på brukeranmeldelser bety at børsen er en slags underjordisk, skyggefull handelsplattform som bare noen få utvalgte vet om. La meg understreke dette – dette er IKKE tilfelle med BitMart.

BitMart utvekslingsanmeldelse: handle når som helst og hvor som helst.

Nei, med den aktuelle plattformen er ting faktisk ganske motsatt! Selv om BitMart ikke har fått mye oppmerksomhet i starten, er det begynner å bli lagt merke til blant kryptovalutahandlere, og de positive funksjonene ved børsen blir sakte mer og mer anerkjent.

Børsens alder er noe å huske på også. Med BitMart ICO fremdeles fersk i mange av plattformens supporteres tanker, hadde ikke børsen egentlig mye tid til å “lage bølger”, spesielt når industrien ser ut til å bli dominert av andre ledende plattformer, som f.eks. Coinbase og Binance.

Kort sagt, hvis mangelen på BitMart-utvekslingsanmeldelser fra brukerne funnet på nettet ser ut til å være alarmerende for deg, ikke bekymre degdet er ingenting å bli stresset over. Utvekslingen er 100% legit, og med tiden skal det bare vokse i popularitet og beryktelse.

Sammenlign BitMart side om side med andre

Visste du?

Sammenlign BitMart side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Hvordan bruke BitMart Cryptocurrency Exchange?

Så, som et siste poeng i vår BitMart gjennomgang, la oss ta en titt på noen bruksaspekter av utvekslingen, og prosessen med hvordan du skal gå frem anskaffe dine første kryptovalutaer på siden.

Hvordan registrere deg på BitMart?

For nybegynnere, registreringsprosessen.

Trinn 1: Gå til BitMart offisielle nettside, og trykk på det store Kom i gang -knappen øverst til høyre på skjermen.

BitMart utvekslingsanmeldelse: forsiden.

Steg 2: Her må du Tast inn ditt epostadresse, lag et passord, og bekreft at du er over 18 år.

BitMart utvekslingsanmeldelse: e-post og passord.

Trinn 3: Neste, må du Bekreft e-postadressen din.

BitMart utvekslingsanmeldelse: e-postbekreftelse.

Trinn 4: Til slutt er alt som er igjen å logg på kontoen din – det er det!

BitMart utvekslingsanmeldelse: påloggingsside.

Snakke om en rask registreringsprosess – wow! Registrering på BitMart-sentralen vil bokstavelig talt ta deg ikke mer enn et minutt – hvis du har e-postadressen din åpen og klar i en egen fane, kan du gjøre alt på, som 30 sekunder, topper!

Det er det riktignok, veldig forfriskende, spesielt hvis du har brukt børser som krever at du gjør det passere full KYC-bekreftelse rett etter at du registrerer deg på dem. Hele prosessen på denne spesielle utvekslingen er frustrasjonsfri, og du kan begynne å utforske og bruke utvekslingen rett etter. Rått!

Når du registrerer deg vellykket, blir du omdirigert til den viktigste handelssiden. Selv om det til å begynne med kan virke litt forvirrende (spesielt hvis du er en nybegynner av kryptohandler), forsikrer jeg deg – det er standardskjermbildet du ser med annen utveksling der ute.

Faktisk er BitMart det ganske enkel å bruke, og er også ganske nybegynnervennlig. Du trenger ikke å navigere gjennom noen omfattende og vanskelige grensesnitt, eller bruke noen intrikate gearing-handelsfunksjoner, hvis du velger å.

Hvordan kjøpe Cryptocurrency på BitMart Exchange?

Nå som du har registrert deg på plattformen, er det eneste som gjenstår å gjøre kjøp din første kryptovaluta, og begynn å handle!

Trinn 1: Fra handelsdashboardet du ble omdirigert til etter registreringsprosessen, naviger til øvre venstre del av skjermen, og trykk på Kjøpe mynter knapp.

BitMart utvekslingsanmeldelse: kjøp mynter.

Steg 2: På skjermen som dukker opp, vil du kunne velg den foretrukne kryptokjøpsmetoden du ønsker. Du vil også se de forskjellige alternativene for kryptovalutaer som er tilgjengelige via hver av metodene. Av hensyn til denne BitMart-utvekslingsgjennomgangen har jeg tatt de Simplex (kreditt- / debetkort) rute.

BitMart utvekslingsanmeldelse: betalingsalternativer.

Trinn 3: Nå blir du bedt om det velg kryptovalutaen (og fiat penger) som du vil kjøpe, og også skriv inn beløpet, også. Nedenfor vil du kunne se lommebokadressen din.

BitMart utvekslingsanmeldelse: Kjøp krypto med fiat-penger.

Trinn 4: Etter at du har bekreftet opplysningene dine, vil du bli gitt sjansen til å velge enten et kreditt- / debetkortkjøp, eller en som er gjort via en bankoverføring. Når du har valgt, må du bekreft din identitet (KYC) – det er en standard Simplex og mest kryptoutvekslingsprosedyre.

BitMart-utvekslingsanmeldelse: Simplex-bekreftelse.

Når du betaler, er det bare å gjøre vente – etter noen minutter, bør du motta den angitte mengden kryptovaluta i BitMart-lommeboken. Så enkelt som det!

Å kjøpe kryptovaluta på denne spesifikke måten er nok en gang, veldig enkelt og greit! Du trenger ikke å ha spesiell kunnskap om BitMart eller kryptohandel, generelt – prosessen er meget lett, og plattformen “holder hånden” hele veien gjennom, og forteller deg nøyaktig hva du trenger å gjøre hvert trinn på veien.

Å kjøpe krypto med PayPal eller via bankoverføring er akkurat som, om ikke mer enkelt. Med mindre du allerede har kryptoer som du vil overføre til BitMart og begynne å handle på denne måten, bør du møte ingen bemerkelsesverdige problemer med innkjøp Bitcoin eller hvilken som helst annen kryptovaluta på den aktuelle plattformen!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjoner

Så, alt som er igjen er å fullføre BitMart-utveksling gjennomgå og svare på spørsmålet en gang for alle – er utvekslingen verdt det?

Ja, BitMart er absolutt verdt å sjekke ut!

Som du kanskje har samlet på dette punktet, har utvekslingen det gjelder mange forskjellige funksjoner og fordeler, når det gjelder brukeren. Det har et fantastisk utvalg av kryptovalutaer for deg å velge mellom, er enkel å bruke, bruker sterk sikkerhet målinger, har fiat tradingopsjoner, og mange andre, tilleggsfunksjoner (utnytte handel, henvisninger osv.).

Når det gjelder ulempene ved utvekslingen, er det ikke så mange “problemer” å snakke om. Det er sjelden! Visst, fiat-crypto-avgiftene kan være litt høye, men det er egentlig ikke feilen ved utvekslingen – hvor som helst du ser, vil situasjonen være den samme, eller i det minste veldig lik.

De faktiske avgiftene for handel og uttak av BitMart-børsen er veldig rimelig, og selv om plattformen kanskje ikke vinner noen priser med hensyn til antall BitMart-anmeldelser du kan finne på nettet, Det er sakte å gjøre seg bemerket, og bli en av beste kryptovaluta-børser på markedet.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map