Bitcoin-prisforutsigelse: Vil Bitcoin krasje eller stige?

Så du har hørt om Bitcoin og du vil investere…

Du er ikke den eneste! Bitcoin har vært en av de beste investeringene du kunne ha gjort de siste 5 årene. Folk bruker det fortsatt til å tjene mye penger, på mange forskjellige måter.

I denne guiden vil jeg lære deg historien til Bitcoin, fremtiden for den, og hvordan man forstår hva som ligger i prisforutsigelsen. Vi vil se på spådommer for forskjellige år, inkludert Bitcoin-prisforutsigelsen 2021. Jeg vil svare på spørsmålene som er i tankene til alle, som “vil Bitcoin krasje?” og “hvorfor stiger Bitcoin?”.

Å forstå hvordan man kan forutsi og investere er det første trinnet for å bygge en vellykket portefølje. Imidlertid er det risiko involvert med alle investeringer. Så du bør alltid snakke med en finansiell rådgiver før du tar noen viktige beslutninger – enten det er å investere i Bitcoin, eller bruke en krypto-utvekslingsplattform for å kjøpe noen kryptovalutaer, generelt.

Merk: Porteføljen din består av investeringene dine. For eksempel hvis du skulle investere i Bitcoin, Ethereum og Litecoin, så er disse myntene i porteføljen din.

Bitcoins røtter

Før vi begynner å forutsi bitcoin-projeksjoner, la oss gå litt tilbake til det grunnleggende. Jeg antar at når du leser denne guiden, må du ha hørt om Bitcoin. Bitcoin er verdens første digitale valuta, og det har vært veldig populært det siste året! Mange mennesker har tjent store fortjenester ved å kjøpe Bitcoin til en lav pris og deretter selge den til en høy pris.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Forvirret? La meg forklare.

Bitcoin er en valuta, akkurat som amerikanske dollar, japanske yen eller britiske pund. Den kan kjøpes, selges og byttes mot varer og tjenester. Og, akkurat som enhver annen valuta, kommende Bitcoin-prisforutsigelser er alltid av spekulant.

Bitcoin-prisforutsigelse: Vil Bitcoin krasje eller stige?

Når du går i butikker, kan du enten bruke papirpenger til å kjøpe varer, eller du kan betale med bankkortet ditt. Når du bruker bankkortet ditt for å foreta en betaling, blir pengene hentet fra bankkontosaldoen.

Bitcoin er veldig lik det, bortsett fra at du ikke klarer å motta den i form av papirnotat (som amerikanske dollar). Det er en peer-to-peer-valuta, som betyr det er ingen banker involvert.

Alle Bitcoin-transaksjoner er elektronisk – du kan bruke den til å kjøpe og selge ting på nettet, og også i noen utvalgte butikker. Ikke bare det, men det er det nå Bitcoin-minibanker som kan gjøre Bitcoin til din lokale valuta.

Noen kule fakta om Bitcoin:

  • Bitcoin ble etablert i 2009 av Satoshi Nakamoto;
  • Ingen vet hvem Satoshi Nakamoto er – dette er et av de største mysteriene om Bitcoin;
  • Satoshi Nakamoto ønsket å lage en valuta som ikke stole på dagens banksystem;
  • Det er bare 21 millioner Bitcoins som kan opprettes.

La oss gå videre og diskutere de faktiske operasjonsprosessene til Bitcoin.

Hvordan fungerer Bitcoin?

En ting til å diskutere før du faktisk går til Bitcoin-prisforutsigelsen er måten Bitcoin fungerer på. Hver eneste Bitcoin-transaksjon finner sted på Bitcoin blockchain. En blockchain er et stykke teknologi som beskytter Bitcoin og dets brukere ved å beskytte dem mot hackere.

Den drives av et nettverk av datamaskiner, som ofte kalles “noder”. Disse nodene jobber sammen for bekreft alle Bitcoin-transaksjoner som finner sted.

Enkelt sagt, når noen sender en Bitcoin til en annen person, vil en node i blockchain-nettverket verifisere transaksjonen ved hjelp av en matematisk ligning. Transaksjonen plasseres deretter på blockchain-nettverket.

“Nodene” som hjelper til med å betjene blockchain-nettverket blir belønnet for sitt bidrag. Når en node verifiserer transaksjoner, mottar de Bitcoin for sin innsats. Dette er en prosess som kalles “gruvedrift”.

Bitcoin er desentralisert: noder over hele verden driver nettverket. Nettverket styres ikke av hovedserveren eller en gruppe hovedservere. Dette er bra for sikkerheten til Bitcoin, da det gjør det mye vanskeligere for hackere å få tilgang til nettverket.

Hvorfor svinger Bitcoins pris?

Merk: å svinge betyr å endre uten fast mønster.

“Hvorfor stiger Bitcoin?” og “kommer Bitcoin til å krasje?” er spørsmål vi hører mye. For å lage eller forstå en Bitcoin-prediksjon, må du først vite hvordan Bitcoin svinger.

Akkurat som de fleste valutaer, prisen på Bitcoin endres hver dag. Den eneste forskjellen er at prisen på Bitcoin endres i mye større skala enn lokale valutaer.

Prediksjon av Bitcoin: Bitcoin-mynt.

Bitcoins verdi er basert på hvor verdifullt markedet (de som kjøper og selger Bitcoin) tror det er. Tenk på noen av de mer fysiske tingene du kan investere i, for eksempel gull. Prisen på gull avhenger av tilbud og etterspørsel. For eksempel, når en ny gullgruve blir oppdaget, faller prisen. Dette er fordi mer gull blir tilgjengelig, og det er ikke lenger så sjeldent. Så sjeldnere Bitcoin er, jo høyere Bitcoin-spådommer er.

Eksemplet på gull ligner på hvordan prisforutsigelser for Bitcoin endres. Imidlertid endres prisen på Bitcoin vanligvis på grunn av nyheten som blir publisert om den. Slik fungerer det:

  • Når det er dårlige nyheter publisert om Bitcoin, er det mange flere som selger Bitcoin enn å kjøpe den. Disse menneskene selger sine Bitcoins til lavere priser enn dagens verdi, slik at de kan selge den raskt. Dette forårsaker prisen å miste.
  • Når det er gode nyheter om Bitcoin, er det flere som kjøper Bitcoin enn det er folk som selger det. Disse menneskene kjøper Bitcoin til høyere priser enn dagens verdier, slik at de kan kjøpe den raskt. Dette forårsaker anslagene til Bitcoin å heve.

Naturligvis, som du kan forestille deg, er ting mye mer kompliserte enn det – likevel, det skal tjene som et anstendig generelt veipunkt.

Tilgangen og etterspørselen etter Bitcoin

Da Bitcoin ble opprettet av Satoshi Nakamoto, satte han en grense for hvor mange Bitcoins som kan lages – 21 millioner. Dette betyr at så lenge Bitcoin eksisterer, kan det bare være 21 millioner – ikke mer. Så hvis populariteten til Bitcoin øker, vil også Bitcoin-prisforutsigelsene øke.

Bitcoin historie

Prisen på Bitcoin er opp en dag, ned neste dag … den har en historie om å være vanskelig å forutsi på kort sikt.

Ennå, mange investorer som dette. Med priser som svinger (går opp og ned) regelmessig, kan investorer ofte kjøpe Bitcoin til en lav pris og deretter selge den til en mye høyere pris.

Det er imidlertid andre investorer som kjøper Bitcoin for å holde det på lang sikt – slik ble mange rike! Noen investorer kjøpte Bitcoin for over 5 år siden for super lave priser (under $ 100) og holdt den til slutten av 2017 da den var verdt mer enn $ 18 000!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

2017 Bitcoin Rush

Fram til 2021 nådde Bitcoins verdi sitt høyeste punkt i januar 2017 da den traff $ 19,498.63. På dette punktet var Bitcoin en av de mest omtalte tingene i media. Alle du kjente – mødre, besteforeldre, skolelærere og leger – spurte alle “hvor høyt vil Bitcoin gå?”. "Bitcoin-pris" og "Bitcoin-pris" spådommer var to av de største trendene på Twitter!

Denne medieoppmerksomheten, eller “hype”, førte til at Bitcoins pris økte mer enn den noen gang hadde hatt før. Det gikk helt opp. Det var sprøtt! Nyhetsreportere og finansanalytikere gjorde alle sine Bitcoin-spådommer – noe som gjorde publikum interessert. Flere og flere mennesker prøvde å kjøpe Bitcoin, og så økte prisen.

Prediksjon av Bitcoin: Bitcoin-diagram.

Rett etter det, Bitcoin Bitcoins prisulykkered.

Rask merknad: ‘ATH’ betyr All-Time High. Det er den høyeste prisen noensinne har vært.

Spørsmålet “når vil Bitcoin krasje?” hadde endelig blitt besvart. Da Bitcoin-prediksjonen begynte å bli mindre og mindre, solgte millioner av mennesker sin Bitcoin, og prisen falt til under $ 10.000.

Bitcoin-prediksjon: andre Bitcoin-prisdiagram.

Det er en betydelig krasj!

Det tok litt tid, men Bitcoin klarte å komme opp igjen, og i januar 2021 økte prisen betydelig og nådde sin høyeste tid på 41.940 $.

Andre Bitcoin-krasjer

Bitcoins pris har krasjet mange ganger gjennom årene:

  • I 2011 krasjet prisen 93% på fem måneder;
  • Fra november 2014 til januar 2015 var Bitcoins verdi halvert, omtrent som krasjet i desember 2017.

En annen gang Bitcoin krasjet var da investorer ble bekymret for nye lover og regler. Det var nyheter om at Sør-Korea og Kina kan forby kryptovalutautveksling. Som du kan forestille deg, gjorde dette mange investorer redde, og så solgte de Bitcoin.

Merk: Det er ikke mange lover på plass for kryptovaluta, og mange kryptotransaksjoner er anonyme. Mens noen investorer liker dette, blir det sett på som et problem av de fleste regjeringer.

Bitcoin-prisforutsigelse: Fremtiden for Bitcoin

Vi lurer alle på hvor Bitcoin kommer til å være 1 år, 2 år, 5 år eller til og med 10 år fra nå. Det er vanskelig å forutsi, men alle elsker å gjøre det.

Vil Bitcoin krasje igjen?

Hvis flere land lager regler / lover for kryptovaluta, flere dårlige nyheter vil bli publisert. Dette betyr at vi kan se at Bitcoin krasjer igjen. Land som Sør-Korea, Japan, Kina, Frankrike og USA ønsker alle å lage nye regler.

Selv om de ønsker å lage nye regler, må vi huske at:

  1. Dette kan ta lang tid.

  2. Det påvirker kanskje ikke prisen på Bitcoin.

Inntil da er den mest populære Bitcoin-projeksjonen det den vil fortsette å stige.

Hva er Bitcoin-anslagene for 2021?

Dette er den typen spørsmål som starter argumenter på middagsfester. Vil Bitcoin stige i år? Vil det falle neste år? Hvem vet? Hva er Bitcoin-prediksjon? Selv om Bitcoin og dets teknologi er det veldig nyttig og som forandrer verden, noen som hevder å ‘vite’ om prisen på Bitcoin vil stige eller falle er en løgner. Beklager, men det er sannheten.

Det tror jeg sterkt blockchain-teknologi og kryptovalutaer er fremtiden. Dette er grunnen til at jeg tror at prisen på Bitcoin vil øke i år enda mer. Dette er det jeg tror, ​​men jeg kan aldri vite. Alt jeg kan gjøre er å gjette og komme med Bitcoin-spådommer. Du kan se på kartene, du kan se på nyhetene, men du kan aldri ‘vite’ sikkert.

Bitcoin-prisforutsigelse: en mann som spekulerer i Bitcoins prisforutsigelser.

Mens vi snakker om Bitcoin-prisforutsigelser, er det folk som sier at Bitcoin er en ‘boble’ som ‘dot-com-boblen’ det skjedde da internettbedriftenes aksjer begynte å øke i pris på slutten av 1990-tallet. De sa at Bitcoin vil ‘sprekke’ i 2021, noe som betyr at de tror det vil krasje. Siden Bitcoin har nådd sin heltidshøyde i begynnelsen av 2021, ser det imidlertid ikke ut til å krasje.

I dot-com-boblen kom aksjene til virkelig høye priser. Men da boblen ‘sprakk’, gikk aksjene rett ned igjen til lave priser. Menneskene som kjøpte aksjene da de var til høye priser, mistet mesteparten av pengene sine. Det er derfor det er viktig ikke å investere mer penger enn du har råd til å tape.

Det er også mennesker som John McAfee (grunnleggeren av McAfee Security) – som spår at Bitcoin-prisen vil fortsette å øke. John McAfee spådde faktisk at Bitcoin vil multiplisere med 10 (øke med 1000%) i 2021! Han sier også at det vil være $ 1 000 000 innen 2021. Dessverre skjedde dette ikke, men i begynnelsen av 2021 økte Bitcoins pris betydelig og nådde sin heltidshøyde. For øyeblikket ser Bitcoins fremtid lys ut, men ingen vet hva den vil bringe.

Bitcoin-spådommer fra eksperter

La oss nå sjekke ut hva noen kryptovalutaeksperter har å si om denne saken.

Bitcoin-prisforutsigelse: Fremtiden til Bitcoin

Saxo Bank tror Bitcoin vil øke mye i år. Ikke fullt så mye som John McAfee gjør, men fortsatt mye. Saxos Bitcoin-spådom 2021: de sier at Bitcoin-prisen vil stige over $ 60.000 i 2021! Dette er ikke alt de sier. De sier også at Bitcoin-prisen da vil krasje og miste mer enn 98% av verdien! Det er ganske berg-og dalbane.

To Saxo Bank-analytikere sa: “Bitcoin vil fortsette å stige – og stige høyt – i løpet av det meste av 2021, men Russland og Kina vil sammen lage et krasj.” De tror det vil krasje på grunn av nye kryptovaluta forskrifter / lover fra regjeringer.

Blockchain Capital Partner, Spencer Bogarts Bitcoin Price Prediction – How High Will Bitcoin Go?

Andre analytikere har gjort Bitcoin-prisframskrivninger i 2021 som sier det vil øke til mer enn $ 50.000. Blockchain Capital-partner, Spencer Bogarts spådommer på Bitcoin er akkurat det. Denne spådommen ser ut til å være en av de mest realistiske fordi Bitcoins pris allerede klarte å nå nesten $ 42.000 i januar 2021.

Han sa at økningen skyldtes store investeringer fra store selskaper og investeringsbanker. Bogart mener bankene har sett hvor mye penger folk tjener med Bitcoin og ikke vil gå glipp av det.

Grunnlegger av Wawllet, Mihail Lala’s – What’s the Bitcoin Projections i 2021?

Det er klart at mange eksperter tror at Bitcoin vil gjøre gode ting i år, men hva med det på lang sikt?

Prediksjon av Bitcoin: Bitcoin aksepteres.

Mihail Lala (grunnleggeren og administrerende direktøren i Wawllet) har en Bitcoin-spådom i 2021. Hans Bitcoin-projeksjon er at Bitcoin vil komme til over $ 100.000 innen 2021. Igjen, det er mindre enn John McAfees 1 million dollar spådommer, men det er fortsatt stort!

Vi bør ikke spørre oss selv: “Bitcoin kommer til å krasje?”, Men “når vil Bitcoin krasje?”. Dette er fordi når det krasjer, kan vi kjøpe Bitcoin til en mye lavere pris!

Konklusjon

Det er klart: hvis det gjøres riktig, kan kjøp og salg av Bitcoin bety stor fortjeneste. Det har tjent mange penger for folk tidligere og er fortsatt i dag. Det er imidlertid også klart at du også kan tape mye penger.

Du bør nå ha en større forståelse av hvordan og hvorfor Bitcoin-prisen endres (tilbud og etterspørsel, forskrifter, nyheter osv.), Noe som betyr at du vet hvordan folk gjør sine Bitcoin-spådommer. I tillegg til å tenke på disse tingene (tilbud og etterspørsel, forskrifter, nyheter osv.), Tenker de også på teknologien til Bitcoin (Bitcoin blockchain) og dens fremgang.

Nå som du har lest om spådommer fra Bitcoin-eksperter, og er klar til kjøpe eller selge noen BTC, har du en egen Bitcoin-prisforutsigelse? Gi oss beskjed!

Viktig notat!

Før du investerer i Bitcoin (eller annen kryptovaluta), bør du gjøre videre undersøkelser og snakk alltid med en finansiell rådgiver. Invester aldri mer enn du har råd til å tape. Bitcoin er fortsatt ung, og prisen endres alltid, så det hender ting som ingen kan forutsi.

* Merk: denne artikkelen er en personlig mening. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du konsultere en fagperson.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map