Bitcoin Mining Hardware: Hvordan velge den beste

Hei der! La meg ønske deg velkommen til denne veiledningen for å velge den beste Bitcoin gruvedrift maskinvaren. Hvis du ønsker å komme i gang med å tjene en passiv inntektsdrift Bitcoin, har du kommet til rett sted. Denne guiden vil forklare forskjellene mellom de beste Bitcoin-gruvedriftene på markedet i dag.

Hvis du ikke kjenner DragonMints fra Antminers, må du ikke bekymre deg. Som vanlig vil jeg forklare deg alt dette på en lettfattelig måte.

Denne guiden til Bitcoin gruvedrift maskiner vil dekke følgende:

 • Hva er Bitcoin mining?.
 • Hvordan velge en Bitcoin gruvedrift maskin avhengig av dine egne forhold.
 • En titt på de beste gruvedriftene på markedet i dag. Jeg skal dekke: DragonMint T1, Antminer T9 +, Antminer R4, Avalon6, Antminer S9 og PangolinMiner M3X. Det vil også være hint om hvilken type gruvearbeider hver av disse vil appellere til.
 • Et praktisk bord som hjelper deg å sammenligne hver av enhetene.

Som alltid er det mye å komme igjennom i denne veiledningen til den beste Bitcoin-gruvedriftmaskinvaren rundt. La oss begynne uten videre!

Før du gjør det, bør du imidlertid vite at det finnes en rekke pålitelige kryptokursutvekslinger for kjøp og handel med Bitcoin. Det inkluderer Coinbase, Binance og Coinmama.

Hva er Bitcoin Mining?

Rollen til Bitcoin-gruvedrift er å verifisere at transaksjoner i nettverket følger reglene. For å gjøre dette brukes komplekse datamaskinenheter til å kontrollere transaksjonene og kringkaste dem til andre datasystemer rundt om i verden. Operatørene av disse datasystemene blir belønnet for sin innsats. Denne belønningen kommer fra både gebyrene som hver transaksjon og en gruvebelønning fastsatt av selve nettverket.

Siste Coinbase-kupong funnet:

For å stoppe folk som lurer på nettverket, brukes et system kjent som “proof-of-work”. Bevis for arbeid er nødvendig før noen gruppe (blokk) av transaksjoner blir lagt til blockchain. Når datamaskinene utfører arbeidsprøven, prøver de å gjette en lang streng med tall og bokstaver. Denne strengen er kjent som hasj.

Bare datamaskinen som gjetter hasjen riktig, kan legge blokken til kjeden. Bevis for arbeid krever beregningskraft, og prosessen er verken rask eller billig. Å jukse nettverket vil kreve så mye av en investering at det ikke er økonomisk lønnsomt for noen å prøve å endre blockchain. Dette er den viktigste sikkerhetsfunksjonen i Bitcoin (og andre kryptovaluta) nettverk.

Bitcoin-gruvedrift pleide å kunne utføres av CPUer (sentrale prosesseringsenheter) som de som finnes i datasystemet ditt hjemme. Men da flere enheter begynte å bryte nettverket, økte vanskeligheten med hasjene de prøvde å gjette. Dette fikk folk til å henvende seg til kraftigere prosessorer som GPUer (grafiske prosesseringsenheter). Disse GPU-ene finnes ofte i avanserte spill-PC-er.

I dag er hasjene så vanskelige å løse, og det er så mange gruvearbeidere som prøver å løse dem at bare spesialiserte datasystemer kan løse dem. Disse enhetene bruker applikasjonsspesifikke integrerte kretsbrikker – eller kort sagt ASIC. Det er det denne artikkelen handler om!

Gruvedrift avhenger av omstendighetene dine

Selv om Bitcoin-gruvearbeidere nå er begrenset til å velge mellom en rekke ASIC-er for å utvinne Bitcoin, er det fortsatt mange alternativer. Å velge en vil avhenge av hver gruvearbeiders individuelle omstendigheter. Noen gruvearbeidere vil ha en enkelt enhet som kan fungere i deres ekstra soverom. Andre vil ha et par rimelige ASIC-er for å starte gruvedrift for første gang. Til slutt er det noen mennesker som vil fylle et lager med den absolutt beste Bitcoin-gruvedriftmaskinvaren rundt.

Det er mange ting du bør vurdere når du velger Bitcoin-gruvedrift. Det er viktig å bedømme hver enhet basert på hasjkraft, strømforbruk, omgivelsestemperatur og opprinnelige kjøpskostnader.


Det er også noen ideologiske grunner til å velge en produsent fremfor en annen. Disse er relatert til desentralisering, og jeg vil berøre noen av problemene som omgir dette senere i denne artikkelen.

Den beste gruvedrift

Endelig kan jeg komme ned til det virkelige emnet i denne artikkelen – Bitcoin mining hardware. Jeg har sett på Bitcoin gruvedrift fra noen av de største og mest kjente produsentene på planeten for å lage denne listen.

Jeg har også prøvd å gruppere de forskjellige enhetene når det gjelder applikasjonene de passer best for. Jeg vil gi deg mine anbefalinger for Bitcoin gruvedrift for:

 • Folk på et stramt budsjett.
 • Folk som vil gruve hjemme.
 • De som aldri har gruvet Bitcoin før.
 • Folk som ønsker å bruke mest på den mest kraftige Bitcoin gruvedrift maskinvare rundt.
 • Et par alternative valg for profesjonelle gruvearbeidere som ikke finner nok DragonMint T1-er for deres drift.

Uansett hvilket alternativ du bestemmer deg for, må du sørge for å få en pålitelig Bitcoin lommebok. Det anbefales å gå til Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Beste Bitcoin Mining Hardware på et budsjett – Antminer T9+

For Bitcoin gruvearbeidere som har et budsjett, er Antminer T9 + en av de beste Bitcoin gruvedriftene rundt. Det kan hentes mye billigere enn de fleste andre enheter på denne listen. Ikke la prislappen lure deg – det er fortsatt en anstendig maskin.

I tillegg til å være bra for de som er bekymret for prisen på gruveenheten, er Antminer T9 + ideell når plass er et problem. Dette er fordi den har en kompakt design. Dette gjør det flott for å stappe mange enheter inn i en gruvedrift. Hvis dette er hvordan du har tenkt å bruke ASIC-gruvearbeiderne dine, vil du være enda mer glad for de temperaturreduserende funksjonene til Antminer T9 +. Du sparer også mye penger på utvinningsutstyr.

Når det gjelder maskinvaren denne enheten bruker, har Antminer T9 + 162 av Bitmains BM1387-brikker. Dette gjør at den kan produsere en strålende hashrate på 10,5 TH / s mens den trekker bare 1332W fra veggen.

I tillegg til å være en god artist, har Antminer T9 + også et lettfattelig brukergrensesnitt. Dette brukes til å konfigurere forskjellige innstillinger og gjøre oppgraderinger av fastvaren ettersom nye utgivelser kommer fra Bitmain.

Antminer T9 + er priset mellom $ 550 og $ 600 per Bitcoin gruvedrift, og er absolutt den rimeligste enheten på listen vår. Du kan hente en fra her.

Dessverre selges strømforsyningen, i likhet med den gjennomsnittlige Bitcoin-gruvedrevet, separat.

Bitcoin Mining Hardware

Værest for nybegynnere – Avalon6

Det neste stykket Bitcoin-gruvedrift jeg skal se på, er en for nybegynnere til Bitcoin-gruvedrift. Skaperne av gruvedrigen Avalon6 Bitcoin, Canaan Creative, bygde den med tanke på enkelhet.

Avalon6 Bitcoin-gruvearbeideren er en av de enkleste ASIC-enhetene å sette opp. Både den avanserte og grunnleggende prosedyren er enkel, og dette gjør enheten flott for nybegynnere. Dessverre er det ikke den mest lønnsomme enheten rundt. Fra 1050W den trekker fra veggen, klarer den bare å produsere 3,5 TH / s.

Selv om det absolutt ikke kommer til å imponere noen seriøse Bitcoin-gruvearbeidere, vil den enkle måten du kan sette opp denne biten av settet sammen med den rimelige prislappen gjøre det til en flott enhet for de som ønsker å komme i gang i verden av Bitcoin-gruvedrift.

Dessverre, som de fleste av våre enheter i denne guiden til Bitcoin-gruvedrift, kommer Avalon6 ikke med sin egen strømforsyning. Disse selges separat.

Det er muligheter for å kjøpe selve enheten direkte fra Canaan Creative, men disse er bare for bulkbestillinger. Heldigvis er det mulig å hente dem i mindre ordrestørrelser for rundt $ 650 hver her.

Kjører en Avalon6 (eller en hvilken som helst Bitcoin Mining Machine) ikke for fortjeneste?

I tillegg til å være bra for nybegynnere, er Avalon6 et godt stykke maskinvare for de som ønsker å utvinne Bitcoin uten å tjene penger. Dette kan høres bisart ut til å begynne med, men det er en veldig god grunn til at folk ønsker å bryte Bitcoin uten å nødvendigvis generere fortjeneste.

Enkelt sagt, jo flere enheter som gruver på et kryptovaluta-nettverk, jo sikrere er nettverket. Robustheten til Bitcoins sikkerhet kommer fra desentralisering. Det er mange hobbyister og lidenskapelige utviklere over hele verden som enten ikke er i stand til eller ikke ønsker å bryte Bitcoin med fortjeneste. Det er mange grunner til at dette kan være tilfelle. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til følgende:

 • Ikke å ha et område av hjemmet ditt som du vil vie til å kjøre flere gruveenheter.
 • Å bo et sted veldig varmt, noe som betyr at alt utstyret som kjører, vil generere en uutholdelig mengde varme.
 • Strømmen er for dyr til å generere fortjeneste fra å kjøre Bitcoin-gruvedrift.
 • Du er ikke hjemme ofte nok til å bry deg med å sette opp en Bitcoin-gruve riggfarm som tross alt kan utgjøre en brannfare.

Avalon6 er en god enhet for å kjøre på et kontor eller hjemme som kan miste penger, men tjener et veldig altruistisk formål – å sikre nettverket. For mange utviklere er kostnadene ved å drive gruvedrift en liten pris å betale for fullstendig økonomisk frihet fra banker og andre institusjoner som har absolutt kontroll over opprettelsen og forsyningen av penger.

Bitcoin Mining Hardware Avalon 6

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Best for hjemmebruk – Antminer R4

I likhet med Avalon6 er det neste valget på listen over de beste Bitcoin-gruvedriftene bra for små applikasjoner der plass er et problem. Dette er fordi det går så stille. Du kan til og med få den til å utføre sine viktigste nettverkssikringsoppgaver i samme rom som du sover i!

I likhet med T9 + -enheten bruker R4 Bitmains BM1387-sjetonger. Den bruker 126 av dem til å produsere svært konkurransedyktige 0,098 J / GH. Hvis du ikke er sikker på hva dette betyr, kan du lese det som “veldig effektivt”!

Det viktigste salgsargumentet til Antminer R4 er selvfølgelig den hviskende stille driften. Bitmain har oppnådd dette ved å redesigne fansen helt. Teamet ble inspirert av lydløse splittede klimaanlegg. Ved å låne designfunksjoner klarte de å lage en vifte som er like effektiv som tradisjonelle, men som gir mindre enn halvparten av støyen. De utstyrte også R4 med en automatisk kontroller. Dette sikrer at viften aldri lager mer lyd enn det som er nødvendig.

En av de største ulempene med Antminer R4 er at den er veldig dyr. Prisen ser ut til å variere dramatisk avhengig av hvor du henter en. Noen nettsteder annonserer $ 1000, men har ingen lenke til å se dem til denne prisen. Det eneste nettstedet som solgte enheten som jeg klarte å finne, var et europeisk nettsted som het AntMiner Distribution Europe BV. De hadde dem oppført til 1500 euro, eller $ 1700.

Bitcoin Mining Hardware Antminer R4

Problemer med Bitmain?

Som alle Antminer-enheter er R4 selvfølgelig bygget av de kinesiske Bitcoin-gruvedigantene Bitmain. Bitmain er noe av et kontroversielt selskap. Faktisk ble de anklaget i 2017 for å forsinke den viktige SegWit-oppgraderingen til Bitcoin-nettverket.

Mange beskyldte dem for å gjøre dette slik at de kunne dra nytte av de ekstra høye avgiftene som var nødvendige på den tiden. Av denne grunn nekter noen Bitcoin-gruvearbeidere å bruke Bitmain-produkter. Men hvis du ikke er interessert i politikk, gjør de noen gode Bitcoin-gruvedriftenheter!

Best hvis penger ikke er noe – DragonMint T1

Vi kommer nå til den absolutt beste gruveenheten på markedet i dag. DragonMint T1 er opprettet av Halong Mining, et nytt selskap som spesialiserer seg på ASIC gruvearbeidere. Halong hevder å ha brukt over 30 millioner dollar på å utvikle dette dyret av en enhet!

DragonMint T1 bruker en moderne chipdesign (DM8575). Dette gjør det til den første ASIC som klarer å oppnå den bemerkelsesverdige hashhastigheten på 16 TH / s.

Dessuten klarer den å oppnå denne utrolige hashhastigheten, samtidig som den forblir effektiv når det gjelder energiforbruk. Enheten bruker bare 0,075J / GH. Det er rundt 1480W kraftuttak. Dette knuser Bitmains flaggskipmodell, Antminer S9, som har en strømforbruksvurdering på 0,098J / GH.

Kjøling av DragonMint T1 håndteres av to ni-blad variabel vifte. Disse klarer å holde den gjennomsnittlige omgivelsestemperaturen nede på bare 25 grader.

Igjen, som med de fleste Bitcoin-gruverigger, kommer ikke DragonMint T1 med strømforsyning. Selskapet anbefaler å bruke DragonMint 1600W.

Dessverre er DragonMint T1 et enormt behov for å være et slikt dyr av en enhet. Dette betyr at du kanskje må bli med på en venteliste for å få tak i en! Når du endelig får muligheten til å kjøpe den, kan du bli litt overveldet av prisen. Du ser på en startpris på $ 2,729 for selve enheten. Den offisielle strømforsyningen gir deg $ 115 ekstra.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe DragonMint-enheter, støtter du også desentralisering av gruvedrift ved å gi din skikk til et selskap som ikke er Bitmain. For noen kan dette også være en avtalsbryter!

Hvis alt dette ikke var nok til å overbevise deg om DragonMints evner, er det også en fantastisk grafikk av en drage på siden også!

Bitcoin Mining Hardware Dragonmint T1

Antminer S9 – Det neste beste de DragonMint T1

Siden DragonMint T1 er så populær, sliter produsentene med å holde tritt med etterspørselen etter dem. Av den grunn bestemte jeg meg for å ta med et par andre deler av Bitcoin-gruvedrift som var nesten like bra.

Hvis du er en seriøs gruvearbeider og ikke klarer å få en DragonMint T1, ikke bekymre deg. Enheter som Antminer S9 vil produsere nesten like mye hasjkraft.

Som de andre Antminer-enhetene jeg har tatt med i denne guiden, er S9 utstyrt med Bitmains BM1389-brikke. Imidlertid, i motsetning til de andre, har dette dyret 189 av dem. Da den ble opprettet, gjorde dette den til den høyeste hashingenheten på planeten. Selv om den ikke lenger kan hevde å være den beste når det gjelder hash-hastighet, med 14 TH / s, er det et nært sekund til DragonMint T1.

Antminer S9 kjøler seg selv ved hjelp av skreddersydde kjøleribber. Disse er bygget med en høyverdig aluminiumslegering. Den bruker også to høyhastighetsvifter i hver ende av enheten. Dette sikrer at varm luft raskt blir kvitt og erstattet.

Å være en Bitcoin gruvedrift med så høy hashing, vil du tro at det ville være et mareritt å sette opp. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Antminer S9 har det samme brukervennlige grensesnittet som de fleste Bitmain-gruvearbeidere bruker. Dette lar deg raskt justere innstillingene og oppgradere fastvaren når det er nødvendig.

I likhet med DragonMint T1, kommer ikke den beste Antminer-enheten på markedet. Du ser på rundt $ 2700 – $ 3000 hver for dem. Igjen, som med de fleste ASIC Bitcoin gruvedriftmaskiner, selges strømforsyningen separat. Dette vil koste ytterligere $ 100 – $ 150. Det er klart at de ikke er for hobbybearbeidere av Bitcoin!

Du kan hente en Antminer S9 her.

Bitcoin Mining Hardware PangolinMiner M3X

Best hvis unngå Bitmain og kan ikke få en DragonMintPangolinMiner M3X

Til slutt, gitt kontroversen om Bitmain produsert Bitcoin mining maskinvare, trodde jeg det var best å inkludere et DragonMint alternativ som ikke ble laget av dem.

For mange vil Pangolin-enheten representere en god balanse mellom verdi og hashkraft. Den kan kjøre mellom 12 og 13 TH / s. Selv om dette bare er tre fjerdedeler av kraften til DragonMint-flaggskipmodellen, er den fortsatt respektabel.

Denne kraften blir enda mer merkbar når du vurderer den opprinnelige kjøpesummen på Pangolin. Den er for øyeblikket i salg hos selskapets offisielle nettsted til bare $ 850. Sammenlign det med $ 2700 som en DragonMint fra Antminer S9 vil koste, og du kan øyeblikkelig se appellen til Pangolin M3X.

Akkurat nå høres det sannsynligvis for godt ut til å være sant. Bare vent på en annen tanke. Det er ganske mange ulemper!

For det første er Pangolin sannsynligvis den høyeste enheten jeg har dekket i denne artikkelen. Hvilket betyr at den ikke egner seg godt til hjemmebruk.

All den støyen skyldes sannsynligvis den enorme mengden kraft som trengs for å kjøre Pangolin M3X. På 2100W er det den mest strømsultne enheten jeg har dekket i denne guiden til Bitcoin-gruvedrift. Det betyr at eventuelle besparelser du har gjort på forhåndsprisen vil gå tapt over tid når strømregningene begynner å komme inn.

Imidlertid vil de som bor et sted hvor kraften er billig, favorisere Pangolin. Alternativt, hvis du brukte en der strømmen er gratis, og du ikke bor på stedet, vil Pangolin være det beste valget av Bitcoin-gruvedrift..

Sammenligningstabell for gruvedrift

Nedenfor har jeg tatt med en sammenligningstabell over de seks bitene av Bitcoin mining-maskinvare jeg har dekket i denne veiledningen. Dette skal hjelpe deg med å bestemme hvilken som vil være den beste enheten for gruvedriften din.

Selskap Pris Hash rate Strømforbruk
DragonMint T1 Halong Mining $ 2,729 16 TH / s 1480W
Antminer T9+ Bitmain $ 550-600 10,5 TH / s 1332W
Antminer R4 Bitmain 1700 dollar 8,6 TH / s 845W
Avalon6 Kanaan Creative $ 650 3,5 TH / s 1050W
Antminer S9 Bitmain $ 2700 – $ 3000 14 TH / s 1.372W
M3X Pangolin $ 1000 12 – 13 TH / s 2.100W

Konklusjon

Så det er min oppsummering av den beste Bitcoin mining-maskinvaren som er tilgjengelig i dag. Jeg håper du syntes det var både interessant og informativt.

Som du kan se, er det mye å vurdere når du tar et valg om gruvedrift. Så det som er best for en person, kan være det motsatte for deg. Derfor prøvde hvert av mine valg å målrette mot en annen gruppe potensielle gruvearbeidere.

Etter å ha lest denne guiden, kan du også bestemme at det ikke er noe for deg. Men hvis du fortsatt vil investere i Bitcoin, bør du velge sikre og brukervennlige kryptokursutvekslinger, som Coinbase, Binance og Coinmama.

La oss raskt runde opp noen av de viktige tingene du bør vurdere om din egen gruvedrift, med noen spørsmål du kan stille deg selv:

 • Hvor skal du gjøre Bitcoin-gruvedrift? Trenger du en stille maskin?
 • Hvor mye har du å bruke på Bitcoin gruvedrift? Med enheter fra $ 550 til $ 3000, er det et enormt utvalg her!
 • Trenger du høyest mulig hashkraft for å generere maksimal fortjeneste?
 • Hvor mye er strømmen din? Hvis det er billig, vil strømforbruket være mindre viktig for deg.
 • Bryr du deg om Bitcoin-maskinvaren din ble bygget av Bitmain, eller ville du foretrekke å desentralisere nettverket ytterligere og bruke en av konkurrentene?

Når du har utvunnet Bitcoin, er det viktig å finne en pålitelig maskinvare lommebok for å holde det sikkert. Ledger Nano X og Trezor Model T er blant de mest anbefalte alternativene.

Nå som vi har kommet til slutten av denne veiledningen, bør du ha noen mye sterkere meninger om de forskjellige gruvedriftene som er tilgjengelige i dag. For Bitcoin-gruvedrift trenger du sikkert programvare, sjekk gjerne guiden min om Bitcoin-gruveprogramvare her.

Så hva tror du? Hvilken tror du er den beste Bitcoin mining maskinvaren på markedet i dag?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map