Bitcoin Gold Mining: Hvis du hater ASIC, er det noe for deg

Det kan være vanskelig å komme inn i kryptokurvedrift. Det er mye maskinvare å kjøpe, ting å lære, faktorer å vurdere. Selv om det samme kan være sant for Bitcoin Gold, har utviklerne som mål å gjøre det lettere. Hvordan? Ved å kutte av ASIC-datamaskiner og gjøre Bitcoin Gold mining tilgjengelig for alle.

Gullgruvedrift av Bitcoin - LogoBitcoin Gold er en hard gaffel med den mest populære og eldste kryptovalutaen i verden, bitcoin. Utviklere gjorde det med et enkelt veiledende prinsipp. De utviklet det for å gjøre det umulig å bryte Bitcoin Gold med ASIC-datamaskiner.

Hva er ASIC-datamaskiner? Forkortelsen betyr Application Specific Integrated Circuit. I sammenheng med denne artikkelen er det en maskin som ble skreddersydd for å utvinne Bitcoin Gold. Heldigvis eksisterer ikke maskiner som dette for denne kryptovalutaen.

Bortsett fra gruveopsjonene, er Bitcoin Gold identisk med forfederen. Den følger de samme retningslinjene. Den har lignende overføringshastigheter. Du kan bruke den til samme formål, handel er en av dem. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, må du sørge for å velge en sikker kryptokursutveksling plattform, som Coinbase, Binance og Coinmama.

Hvorfor er ASICs et reelt problem?

Bitcoin Gold forked bort fra Bitcoin blockchain for å forhindre ASIC-gruvedrift. Disse gruvedriftene er så mye mer effektive i gruvedrift enn GPU- og CPU-gruvearbeidere har ingen sjanse.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Min suksess bestemmes av maskinens hashrate.

Hashrate er beregningen for å beskrive hvor rask en maskin er ved gruvedrift av en kryptovaluta. De beste forbrukerkvalitets CPUene og GPUene kan rett og slett ikke konkurrere mot ASIC.

Hvorfor er dette et problem? Kryptovaluta purister mener at gruvedrift bør være noe alle kan gjøre. Du bør være i stand til å gjøre det med bare en bærbar datamaskin i et sovesal. ASIC-er gjør det umulig.

Hvorfor er det umulig? Enkel. Minearbeidere tjener kryptovalutaer for å løse hashfunksjoner først. Dette krypterer blockchain, og sikrer den. Når du lykkes, får du rett til å publisere neste blokk i kjeden og få kompensasjon i form av Bitcoin Gold.

Når bare den første som løser problemet blir tildelt, finner folk alltid måter å stable dekk til deres favør. ASIC er en uoverstigelig hindring for alle som kjører en maskin av forbrukerkvalitet.

Hva er hashfrekvens?

Det er hvor mange hashing-operasjoner systemet ditt kan fullføre per sekund. ASIC-datamaskiner er milevis foran de to andre metodene, GPU og CPU-gruvedrift. Så foran det er det ikke engang morsomt.

Hva betyr dette?

Enkel. Hvis du er mindreårig, har du ingen sjanse til å tjene penger uten ASIC. Med mindre du starter Bitcoin Gold mining. Grunnprinsippet er INGEN ASIC.

Når det gjelder ikke-ASIC-gruvedrift, ligger GPU-gruvedrift foran alle andre alternativer. Dette er grunnen til at prisene på GPU har steget kraftig de siste årene.

Ok, hva trenger jeg å starte?

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Maskinvare

Greit, er du klar til å lære å gruve Bitcoin Gold med hjemmecomputeren din? Dette er hva du trenger å vite for å starte reisen.

Maskinvare

Den eneste metoden for effektiv Bitcoin Gold mining er via GPU (skjermkort). Det er mulig å bryte Bitcoin Gold ved hjelp av datamaskinens prosessor. Det er imidlertid ikke like effektivt.

Tenk på å male et gjerde. Ja, du kan male et gjerde med en tannbørste (CPU). Men hvorfor skulle du gjøre det når du kan bruke en skikkelig malebørste (GPU)?

Ok, hvordan gruver jeg Bitcoin Gold? Hvilken maskinvare trenger du å kjøpe? Det kommer an på. Hvis du nylig har oppgradert systemet ditt og vil prøve gruvedrift, for å se hva det handler om, kan du være god å gå.

En anstendig CPU, et GTX 10xx skjermkort, litt RAM og en god SSD? Du er god å starte. Ikke forvent å tjene bank eller pensjonere deg fra den daglige jobben din. Bitcoin Gold mining krever et mye kraftigere system for å tjene seriøse penger.

Husk at du bare får betalt hvis maskinen din løser hash-funksjonen først når du bryter alene. Det er måter å komme seg rundt ved å bli med i et Bitcoin Gold gruvedrift, men vi vil snakke om det litt senere.

Foreløpig skal du bare se hvordan Bitcoin Gold mining på en datamaskin for forbrukerklasse er. Hvis du tjener litt Bitcoin Gold i prosessen, flott!

Når du har kjent deg rundt prosessen, kan du begynne å jobbe mot en mer gruvesentrert PC. Hva innebærer det?

Du må skaffe deg flere kraftige GPUer og finne en måte å avkjøle hele systemet på. Hvis du sparer på kjøling, vil dine $ 900-GPUer brenne ut og koste deg mye mer til slutt.

Seks skjermkort er et godt mål å jobbe med.

Du bør også sørge for at PSU (Power Supply Unit) kan støtte alt utstyret. Ikke spar på det. Billige vil ikke være effektive når det gjelder å konvertere kraft. Systemet ditt vil gå varmere. Du trenger mer strøm for å drive systemet, og redusere fortjenesten.

Et godt hovedkort er også viktig. Det spiller ingen rolle at du knuste sparegrisen for seks NVIDIA RTX 2080 Ti-kort hvis hovedkortet bare kan støtte to. Relatert til det, bør du enten finne en gruvefokusert sak eller lage en selv. Tross alt er PC-tilfeller av forbrukerklasse ikke laget for å inneholde seks grafikkort.

Selv om det er nok PCIE-spor for seks GPUer, betyr det ikke at hovedkortet vil kjøre dem alle bra. Det beste du kan gjøre er å undersøke helvetet ut av det spesifikke brettet du vil ha før du kjøper det.

Du trenger også et operativsystem. Glem aldri operativsystemet. Mens både Linux og Windows fungerer, vil vi starte med Windows fordi det er lettere å bruke og sette opp.

Sammendrag: Du kan begynne å gruve Bitcoin Gold på spill-PC-en din, men du trenger en GPU-gruverigg for å bli seriøs. Seks high-end skjermkort. En god harddisk. Effektiv strømforsyning med nok strøm til å levere skjermkortene dine. Et hovedkort som kan kjøre hele greia. Ikke spar på en god kjøleløsning. Det vil lønne seg til slutt.

Hvis du bestemmer deg for å foreta en investering, bør du også velge en sikker maskinvare lommebok for lagring av Bitcoin Gold. Noen av de anbefalte alternativene inkluderer Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ok, du er en del av veien dit for å vite hvordan du skal utvinne Bitcoin Gold. Les videre for å finne ut mer.

Programvare

For å starte Bitcoin Gold mining trenger du tre stykker programvare, muligens også en fjerde.

Først bør du åpne en konto i en kryptovaluta-utveksling du stoler på. Etter at du har gruvet Bitcoin Gold, trenger du en børs for å gjøre det om til fiat-valuta (eller ekte penger for oss plebs).

Deretter trenger du en cryptocurrency-lommebokonto for å lagre Bitcoin Gold. Tross alt, hva slags Bitcoin Gold miner ville du være hvis valutaen ikke har noe å gå?

Til slutt trenger du spesialisert gruveprogramvare. Denne programvaren kobler datamaskinen din til blockchain. Det setter det også i arbeid, og løser hash-funksjoner for å tjene deg det Bitcoin Gold. Når du endelig slår den på, kan du kalle deg selv en Bitcoin Gold miner. Bare ikke bli redd hvis datamaskinen din begynner å lage jetflylyder.

Noen av de anbefalte gruveprogramvarene inkluderer:

  • ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Den fjerde programvaren du trenger, er en gruvebassengklient hvis du velger å gå med det alternativet. Hvorfor vil du bli med i et Bitcoin Gold gruvebasseng? Heldig, det er det neste avsnittet handler om!

Bitcoin Gold Mining Pools

Bitcoin gullgruvedrift - bassenghastighet

Det kan være lurt å være en solo Bitcoin Gold miner, ta på deg alle bryet og få full belønning. Dette er kanskje ikke en veldig god idé.

Du skjønner, du får bare noe hvis maskinen din er den første i verden som løser hashfunksjonen, som vi har nevnt før. Med en enkelt spill-PC eller til og med en 6-GPU gruvedrift, har du ikke mye sjanse.

For å få en jevn avkastning, må du bygge en hel Bitcoin Gold-gruvedrift. Det ville ha flere 6-GPU rigger, ta en formue i strømkostnader og være en konstant hodepine for å fortsette å kjøre. Rommet du beholder hele Bitcoin Gold-gruvedriften vil også være en ovn.

Selv om du bygde alt det, er det mennesker med store gruvebruk og mye mer datakraft. Du konkurrerer mot dem når du starter Bitcoin Gold mining.

Du må ha utrolig flaks for å ha en sjanse.

Det er imidlertid en løsning. Gruvearbeidere over hele verden fant ut en måte å samle ressursene sine i et Bitcoin Gold-gruvedrift. Slik konkurrerer du med de store gruvedriftene.

Når du er en del av et gruvebasseng, bryter du ikke akkurat Bitcoin Gold selv. Du lar bassenget bruke systemets prosessorkraft til å bryte det i stedet.

La oss si at det er 200 personer interessert i Bitcoin Gold mining. De har alle maskiner med 500 h / s eller 500 hashrate. Kan de konkurrere mot alle andre som gruver Bitcoin Gold alene? Vel nei.

Kombinert har de imidlertid et hashrat på 100.000 h / s eller 100 Kh / s. Nå har de en mye bedre sjanse til å få gjort noe når de konkurrerer mot resten av verden.

Det stiller spørsmålet, hvordan tildeles Bitcoin Gold bassenget vinner? Systemet er forskjellig i hvert gruvebasseng. Tross alt er de alle uavhengige av hverandre. Det er imidlertid populært å dele fortjeneste i henhold til hashraten en bestemt person bidrar med.

Bitcoin Gold mining i et basseng er en mye mer stabil måte å tjene Bitcoin Gold på. Så lenge bassenget vinner ofte nok og Bitcoin Gold-prisen er verdt det, vil du tjene penger. Det vil være en drypp i stedet for en flom, men bedre en spurv i hånden enn en due på taket, ikke sant?

Hva om du ikke vil bli med i et gruvebasseng? Hva om du ikke vil kjøpe maskinen din, vedlikeholde den og betale høyere strømregninger? Det er en annen måte å kalle deg selv en Bitcoin Gold miner, men vi vil snakke om det i neste avsnitt.

Cloud Mining

Ideen bak sky mining er som cloud gaming. La oss si at du har en dårlig datamaskin, men vil gruve Bitcoin Gold. Eller spill det nyeste Assassin’s Creed-spillet.

Skytjenester kan hjelpe deg i begge tilfeller. I spill betaler du et månedlig abonnement for å bruke en kraftig datamaskin et sted i verden. Du ser hva som skjer på den datamaskinen og får gjøre bevegelsene dine. Alt du trenger er en god internettforbindelse.

Cloud mining er lik. Du betaler et gebyr, si $ 500. For pengene dine får du bruke et spesifikt beløp av hashrate 24/7 til gruvedrift i to år.

Selskapet som driver tjenesten vil vedlikeholde maskinvaren. Det vil sikre at du får hashrate.

Du må imidlertid betale daglig for å spore inn strøm og vedlikeholdskostnader. Summen du betaler vil være liten, du trenger ikke å bli bekymret for det.

Det høres bra ut, ikke sant? Alle fordelene med Bitcoin Gold mining uten problemer. Det er for godt til å være sant noen ganger.

Ser du, skygruvedriftmarkedet er fullt av svindlere. Når du velger en tjeneste, må du være en skeptiker.

Bitcoin gullgruvedrift - sky miningDu må også vurdere hvor lang tid det vil ta for deg å få tilbake den opprinnelige investeringen. Det kan ta lang tid, ellers kan prisen på Bitcoin Gold skyte opp i morgen, og du vil bli rik om en uke.

Du må også stille deg et annet spørsmål. Disse cloud mining-tjenestene har imponerende hash-priser å kaste rundt. Hvorfor leier de det ut til andre i stedet for å bryte kryptovalutaer selv?

Å ta full fortjeneste for deg selv må være bedre, ikke sant? Det er mulig at mange skytjenester er Ponzi-ordninger. Minimaliserte (fordi brukere dekker dem) verktøyregninger og nye abonnenter holder dem i gang. Når pengene fra innkommende mennesker ikke kan dekke utgiftene, lukkes tjenesten.

Betalte du $ 500 for to års hashrate i går? Synd.

Det er kanskje ikke tilfelle i det hele tatt, men det lønner seg å være forsiktig i dette og alle andre tilfeller relatert til kryptovaluta. Der det er penger å tjene, er det alltid folk som ønsker å dra nytte av det.

Bitcoin Gold mining kan være en god kilde til (for det meste) passiv inntekt. Forhåpentligvis vet du nå hva du trenger for å lære å gruve Bitcoin Gold.

En annen ting du kan prøve hvis du vil tjene penger, er å handle. Velg en pålitelig kryptokursutveksling, som Coinbase eller Binance og begynn å gjøre det!

Sørg også for å holde kryptovalutaene dine inne sikre lommebøker for maskinvare til alle tider. Start med å sjekke Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map