Bitcoin.com gjennomgang

Uten tvil, Bitcoin er den mest populære kryptovalutaen i verden – jeg mener, det er den som startet det hele! Naturligvis, med så mye oppmerksomhet at den mottar, besitter denne spesielle kryptovalutaen mange dedikerte lommebøker. I dette Bitcoin.com gjennomgang, vil vi se på en av dem.

Nå, hvis du tenker – med et domenenavn som det, bør denne lommeboken være bra, ikke sant? -, du tar ikke feil. Mens du finner mange “er Bitcoin.com trygt?” henvendelser på nettet, synes flertallet av svarene å indikere det lommeboken er virkelig verdt å ta hensyn til.

Vi kommer til å komme inn på detaljene på sikt, men vi vil snakke om det legitimiteten av nettstedet, hvordan det fungerer, og om det er verdt å bruke det som en pålitelig kryptolommebok.

TL; DR: De fleste bruker Bitcoin.com-anmeldelser som er funnet på nettet, er ganske positive når det gjelder den aktuelle lommeboken. Brukere hevder at det er superenkelt å bruke, spesielt når det gjelder å kjøpe de faktiske myntene med fiatpenger. Mens det er noen mini-kontroverser rundt plattformen, er den generelle konsensus at Bitcoin.com faktisk er legitimt.

Fordeler

  • Veldig enkel å bruke
  • Glatt brukergrensesnitt
  • Anerkjent lommebok
  • Tilgjengelig på alle større plattformer

Ulemper

  • Relativt store avgifter
  • Støtter bare Bitcoin og Bitcoin Cash
  • Noe tidligere kontrovers
  • Mangler sikkerhetsfunksjoner

Bitcoin.com gjennomgang: PROS

Den nåværende versjonen av Bitcoin.com ble lansert på nytt i 2015. Et enkelt google-søk vil avsløre for deg det domenenavnet (og operasjonene bak det) har hatt en ganske kompleks historie med juridiske tvister og miniatyr kontroverser. Fra 2015 til august 2019 ble Bitcoin.com drevet av en kryptoentusiast med navnet Roger Ver.

Hvis det navnet høres kjent ut, er det sannsynligvis fordi du har sett det komme opp i andre bruker Bitcoin.com-vurderinger – riktignok, Mr. Ver er en av de mer kontroversielle figurene i kryptovalutaverdenen.

Bitcoin.com gjennomgang

Morsomt nok ville det faktisk være umulig å snakke om Bitcoin.com og alle fordeler og ulemper uten å diskutere Roger Ver og hans synspunkter på Bitcoin. De er faktisk ganske tungt sammenflettet med den aktuelle kryptolommeboken, spesielt når det gjelder bruker Bitcoin.com-anmeldelser, og spørsmål som “er Bitcoin.com lommebok trygg?”.

Dette gjelder også i dag – mens Roger Ver har trukket seg fra stillingen som administrerende direktør i selskapet helt tilbake i august 2019, er hans følelser angående Bitcoin, Bitcoin kontanter og konseptet med desentralisering, generelt, fremdeles somle rundt lommeboken. Bekymre deg ikke, for alt dette skal utdypes i løpet av tid – for nå, la oss konsentrere oss om de faktiske bruksaspektene til lommeboken.

Veldig enkelt å sette opp og bruke

En av de første fordelene som du vil se nevnt ganske ofte blant brukere av Bitcoin.com-anmeldelser, er det faktum at Bitcoin.com faktisk er en kryptolagringsplattform. veldig enkel å bruke, og grei å sette opp, i utgangspunktet.

Riktignok har brukervennlighet alltid vært den “merkelige funksjonen” når det gjaldt kryptopunglommer, uansett om det var dedikerte, eller de som kan lagre flere kryptovalutaer samtidig. Mens du kommer over spørsmål som “er Bitcoin.com legit?” og “er lommeboken trygg å bruke?”, vil du sjelden støte på spørsmål angående brukervennlighet.

Bitcoin.com gjennomgang

Ikke misforstå meg – som nevnt ovenfor, påpeker brukere regelmessig enkelhetsaspektet ved Bitcoin.com. Når det er sagt, har temaer som ‘gebyrer’ eller ‘sikkerhet’ en tendens til å overskygge alle aspekter av brukervennlighet.


Alt dette blir imidlertid sagt, la meg understreke dette igjen – Bitcoin.com er veldig enkelt å sette opp og begynne å bruke, som en Bitcoin-oppbevaringslommebok. Det er en programvarebasert lommebok, også, noe som betyr at den kommer med noen ekstra sikkerhetsfunksjoner.

Programvarebasert Bitcoin Wallet (tilgjengelig på de fleste operativsystemer)

Å være en programvarebasert Bitcoin lommebok betyr at du må last ned en fil fra Bitcoin.com og installer den på systemet ditt. Forskjellen fra en online lommebok er at med sistnevnte vil du bare kunne bruke den mens du er koblet til nettet, på et bestemt nettsted, mens førstnevnte har en dedikert programvare.

Naturligvis, som du sikkert kan forestille deg, er dette noen gode nyheter for alle som lurer på “er Bitcoin.com lommebok trygg?”.

Jeg har ikke sett mange bruker Bitcoin.com-anmeldelser utdype dette, men en programvarelommebok kommer til å gi bedre sikkerhetsfunksjoner enn de fleste online. Det er rett og slett fordi program- eller appbaserte lommebøker er vanskeligere å hacke enn de som er basert på nettleseren.

Bitcoin.com anmeldelse: last ned lommebok-appen.

Bedre sikkerhet, til side, ser det ut til at en av de bedre funksjonene som er nevnt i flere Bitcoin.com lommebokanmeldelser er det faktum at den aktuelle lommeboken er tilgjengelig på alle hovedoperativsystemeneiOS, Android, Mac, Windows, og Linux.

Selv om dette sannsynligvis er ganske selvforklarende, gjør omfattende enhetsstøtte lommeboken veldig tiltalende for en stor gruppe mennesker, siden uansett hvilket operativsystem du bruker, vil du alltid ha tilgang til lommeboken din og sjekke pengene dine.

Godtar Fiat Money / Lett å kjøpe Bitcoin

Fiat-valutaer er de som er utstedt av regjeringen – USD, EUR, GBP, og så videre. Oppriktig, de er valutaer som vi håndterer hver eneste dag – de er også penger som kryptovalutaer og desentraliseringsprosessen tar sikte på å erstatte.

Problemet med mange kryptolommebøker er det enten godtar de ikke fiat-penger, eller ikke tillat deg å kjøpe kryptoer fra dem, generelt.

Bitcoin.com anmeldelse: funksjoner i lommeboken.

Som bruker Bitcoin.com-anmeldelser vil fortelle deg, er det ikke tilfelle med Bitcoin.com.

Den aktuelle lommeboken lar deg enkelt integrere kredittkortet ditt og kjøpe Bitcoin eller Bitcoin Cash på den måten. Integrasjonen er enkel, selve innkjøpsprosessen – alt relatert til bruksaspektet er enkelt og greit!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Bitcoin.com gjennomgang: CONS

Som nevnt i denne artikkelen allerede noen ganger, bruker Bitcoin.com lommebokanmeldelser vil ha deg til å tro at lommeboken det er snakk om er ganske populært blant kryptosamfunnet, og at det faktisk er flott å lagre Bitcoin i. Selv om det kan være tilfelle, er det generelt noen ulemper som må tas opp.

Kun i stand til å lagre Bitcoin og Bitcoin Cash

Jeg mener, når domenenavnet bokstavelig talt er ‘bitcoin.com’, så du sannsynligvis denne komme fra miles unna, ikke sant?

En av de største proklamerte ulempene ved Bitcoin.com er det faktum at du kan ikke lagre noen annen kryptovaluta i den, bortsett fra Bitcoin og Bitcoin Cash.

Bitcoin.com anmeldelse: brukeranmeldelser.

Enten det er noen av de mest populære altcoins som Ethereum og Litecoin, eller noen mindre kjent som Bindestrek og NEO – ingen av dem er tilgjengelige for lagring på Bitcoin.com-lommeboken.

Hvis du er bare interessert i Bitcoin, så kommer du naturligvis ikke til å se dette som et stort problem. Når det er sagt, med kryptokurver som blir mer og mer populære etter hvert, begynner også et økende antall mennesker å utvide deres interesser å inkludere forskjellige altcoins – for denne gruppen individer vil Bitcoin.com bare ikke “gjøre det”.

Mangler sikkerhetsfunksjoner

Når noen refererer sikkerhetsaspektet av kryptovaluta-lommebøker (enten det er i Bitcoin.com-anmeldelser eller andre), er de to store begrepene som vanligvis spiller inn “tofaktorautentisering”Og“egendefinerte PIN-koder”.

Begge disse sikkerhetssikringstiltakene har blitt nesten obligatoriske når du velger riktig krypteringslommebok for deg selv. Egendefinerte PIN-koder er selvforklarende – de er ganske idiotsikre, med mindre du bruke de samme PIN-kodene flere forskjellige steder på nettet.

Bitcoin.com anmeldelse: kryptoportefølje.

2FA, derimot anses å være et sikkerhetstiltak på toppnivå når det gjelder å holde kryptovalutaene dine trygge – børser og lommebøker som bruker 2FA (dvs.. Cex.io) blir ofte hyllet for det, siden det er åpenbart at de bryr seg om sikkerheten til sine brukerkryptomynter.

Nå, dessverre, mangler Bitcoin.com tofaktorautentisering.

Sikkert betyr dette ikke at lommeboken er “usikker” å bruke. Når det er sagt, betyr det bare at det er visse sikkerhetstiltak som rett og slett ikke blir tatt av selskapet bak plattformen – tiltak som kan sikre høye sikkerhetsnivåer, og som ellers vanligvis blir sett på som viktige..

Involvert i kontrovers

Husk da jeg sa at nå-tidligere administrerende direktør for Bitcoin.com – Roger Ver – er en ganske kontroversiell figur i kryptoverdenen, med noen ganske kontroversielle syn på ting?

Ya, vel, hans rykte gjør det tilsynelatende, skade måten folk ser på Bitcoin.com, også. Dette fremgår av ganske mange Bitcoin.com-anmeldelser igjen på nettet, og spesielt fra sosiale fora som Reddit.

Mr. Ver er en ivrig fan av Bitcoin kontanter – så mye at han fremmer det i størst mulig grad, mens han unngår den “originale” Bitcoin med argumentet om at den “mangler skalerbarhet”.

Bitcoin.com anmeldelse: betal raskere.

Noen av Mr. Vers praksis blir sett på som ganske umoralsk i samfunnet, og på toppen av det anses hans synspunkter å stå imot “filosofien” bak Bitcoin og konseptet med desentralisering, generelt.

Riktignok har ingenting av det noe å gjøre de faktiske bruksaspektene av Bitcoin.com. Imidlertid har det ført til at mange mennesker stiller spørsmål ved “er Bitcoin.com lommebok trygg?” og “er Bitcoin.com legitimt, i utgangspunktet?”.

Hvis du er en ivrig kryptovaluta-fan selv, og er en sann tro på at kryptoer er fremtiden, kan Roger Vers kommentarer og synspunkt også etterlate en bitter smak i munnen din. Hvis du bare er i det “for pengene”, og ikke bryr deg virkelig om den filosofiske siden av ting, så påvirker det ikke deg eller den aktuelle lommeboken, enten.

Ingen Live kundesupport

Så mye som filosofien til Bitcoin.coms tidligere administrerende direktør var et subjektivt tema som er oppe til debatt, det faktum at lommeboken har ikke dedikert, live kundestøtte er objektivt dårlig.

Det ser ut til å være noen få forskjellige bransjer som lider av dette problemet, og krypto-lommeboken (og bytte) er en av dem. Mens noen merker har ganske dårlig kvalitet, har selskaper som Bitcoin.com generelt ikke noe live-alternativ.

Bitcoin.com gjennomgang

Som du sikkert kan forestille deg, dette er ikke bra – spesielt hvis du støter på et problem med lommeboken og tilsynelatende ikke klarer å løse det selv.

Ingen live kundestøtte betyr også det ofte, du må stole på samfunnet for å hjelpe deg. Ofte er dette et skudd i mørket – mens noen mennesker kan være det velmenende og vil virkelig hjelpe deg, andre vil søke etter måter å svindle deg ut av Bitcoins. Klikk aldri phishing-lignende lenker sendt til deg av en tilfeldig person!

Sammenlign Bitcoin Com side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Bitcoin Com side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Pris

En viktig del av noe Bitcoin.com lommebokanmeldelse har å gjøre med prissettingen (avgiftene) for den aktuelle lommeboken.

Som du vet, kan du kjøpe Bitcoin og Bitcoin kontanter fra den aktuelle lommeboken. Naturligvis, som med de fleste andre utvekslingslommebøker der ute, vil du være det belastet et fast gebyr for transaksjonen.

Bitcoin.com har et ganske greit gebyrsystem på plass, skjønt – det består av “Takers”Og”Makere”. Avgiftssystemet ser litt ut som dette:

Nå riktignok, gebyrene er faktisk ganske høye! Det er mange lommebøker der ute som vil ta et mye mindre gebyr fra transaksjonen din, og som har et skaleringsgebyrsystem på plass.

Hvordan bruke Bitcoin.com-lommeboken?

For å avslutte vår Bitcoin.com gjennomgang, la oss raskt diskutere hvordan du faktisk bruker den aktuelle lommeboken – mening, hvordan installer og sett den opp, overføre midler, kjøp Bitcoin, og så videre. Gitt at vi har svart på spørsmålet “er Bitcoin.com legit?” ganske omfattende, vil du kanskje prøve plattformen – det er bedre å vite hva du kan forvente!

Slik installerer og konfigurerer du Bitcoin.com?

Førstemann, installasjonsprosessen.

Trinn 1: Last ned og installer Bitcoin.com lommebok fra appbutikken du ønsker. Av hensyn til denne Bitcoin.com-gjennomgangen bruker jeg Play-butikken.

Bitcoin.com anmeldelse: Bitcoin.com i Play Store.

Steg 2: Når installasjonsprosessen er fullført og du går til appen, blir du henvist til startskjermen.

Bitcoin.com anmeldelse: Bitcoin.com forsiden av appen.

Trinn 3: Fra startskjermen, gå direkte til lommeboken du ønsker – du vil legge merke til at den ber deg om å sikkerhetskopiere informasjonen. Gjør det, så får du se en gjenopprettingsfrase på 12 ord – sørg for å skrive det ned og hold notatet trygt, siden det er den eneste måten du kan få tilbake pengene dine hvis du glemmer informasjonen din!

Bitcoin.com anmeldelse: Bitcoin.com gjenopprettingsfrase.

Brukeren Bitcoin.com-anmeldelser lyver ikke – når det er gjort, installasjonsprosessen er fullført – Du kan nå sende og motta Bitcoin eller Bitcoin Cash!

Hvordan sende / motta Bitcoin?

Å sende og motta Bitcoin eller Bitcoin Cash er også veldig enkelt med den aktuelle lommeboken.

Trinn 1: Trykk på enten “fra lommebokskjermen”Sende”, Eller“Motta”.

Bitcoin.com anmeldelse: Bitcoin.com lommebokskjerm.

Steg 2: Hvis du vil sende Bitcoin, vil du kunne skanne en QR-kode, skriv inn lommebokadressen manuelt, send myntene til din egen lommebok, eller send dem til en av kontaktene dine.

Bitcoin.com-gjennomgang: Bitcoin.com-skjermen når du sender eller mottar midler.

Når det er gjort, velger du bare mengden Bitcoin du vil sende, og følger med på transaksjonen!

Trinn 3: Hvis du vil motta kryptomynter, er alt du trenger å gjøre å trykke på “Motta”-Knappen, og du får se en QR-kode og lommebokens offentlige nøkkel. Enten skann koden, eller kopier og lim inn nøkkelen til alle du vil motta Bitcoin eller Bitcoin Cash fra – det er det!

Bitcoin.com anmeldelse: Bitcoin.com lommebokskjerm når du mottar midler.

Som du kan se, er prosessene for å sende og motta Bitcoin faktisk veldig enkelt med lommeboken det er snakk om – de fleste bruker Bitcoin.com-anmeldelser er enige!

Konklusjoner

Nå, da – er Bitcoin.com verdt å bruke, i utgangspunktet?

Vel, å dømme etter flertallet av brukeren Bitcoin.com vurderinger funnet online, ja – så lenge du bare bryr deg om innkjøp, selge og lagre kryptoer, og hvis du ikke har noe annet enn Bitcoin og (eller) Bitcoin Cash.

Naturlig, lommeboken har noen feil – alt fra et lite antall sikkerhetssikrende funksjoner, opp til det holder bare to kryptovalutaer kan være irriterende. Når det er sagt, er de fleste av brukerne enige om at når det gjelder Bitcoin-lagring, det er sikkert en av de bedre og enklere å bruke lommebøkene der ute.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map