Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

Bitcoin Cash VS Bitcoin – en krig av to kryptotitaner!

Visste du at Bitcoin Cash stammer fra Bitcoin selv? Det er riktig – Bitcoin Cash noder var en gang en del av Bitcoin blockchain. Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin.

Men hvilken av de to bør du velge å investere i? Hva er forskjellen mellom Bitcoin Cash VS Bitcoin? Hva er en “gaffel”? Det er så mange spørsmål, og Jeg er her for å svare på dem alle!

På slutten av denne guiden vil du vite forskjellen mellom to forskjellige kryptovalutaer – Bitcoin Cash VS Bitcoin.

Du vil lære mer om deres historie, verdi og deres potensial for fremtiden. Etter dette bør du kunne bestemme hvilken du foretrekker å investere i, eller om du vil investere i begge deler.

La oss først se litt på Bitcoin og dens bakgrunn. Så skal jeg forklare hva en gaffel er. Etter det vil vi se på historien bak Bitcoin Cash og dens funksjoner.

Før du styrter rett inn i guiden, bør du være oppmerksom på en noen få viktige aspekter. Først av alt, sørg for å velge pålitelige kryptoutvekslingsplattformer når du kjøper BTC (Coinbase er et av de anbefalte alternativene), eller dra nytte av den enkleste måten å kjøpe Bitcoins med kredittkortet ditt – Simplex.

For det andre bør kryptovaluta lagres i sikre lommebøker. Ledger Nano S og Trezor er noen av de mest anbefalte og pålitelige hardware lommebøker.

Hvis du allerede er kjent med Bitcoin og Bitcoin Cash og bare er her for sammenligningen, kan du hoppe til seksjonen merket Bitcoin Cash VS Bitcoin: The War of the Prices!

Bitcoin

Bitcoin var første kryptovaluta noensinne og i mange år var det ikke veldig kjent. Det er akkurat som enhver annen ekte valuta. Du kan bruke den til å kjøpe, selge og handle for varer, tjenester, investeringer og mer.

Siste Coinbase-kupong funnet:

De blockchain-teknologi at den er laget av hindrer at den blir forfalsket. Det betyr også at det er det ikke eies, utstedes eller kontrolleres av en enkelt gruppe eller fest.

For eksempel Amerikanske dollar er utstedt av den amerikanske regjeringen og er kontrollert av banker. I dette scenariet er det sentrale partiet regjeringen og bankene. Når du overfører dollar til en venn, stoler du på at banken autoriserer og behandler transaksjonen.

Bitcoin, derimot er ikke utstedt eller kontrollert av noen sentral myndighet. Transaksjonene på blockchain bekreftes av datamaskiner som kjører blockchain, og disse datamaskinene kan eies av hvem som helst – blockchain er desentralisert.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

blockchain, transaksjoner er lagres og sendes inn i blokker. Datamaskinene verifiserer hele transaksjonsblokken samtidig ved å løse et komplisert matematisk problem. Når problemet er løst, blir transaksjonene i blokken bekreftet og nye Bitcoin er opprettet – det er gitt til datamaskinen som løste problemet. Denne prosessen kalles gruvedrift!

De totalt antall Bitcoin som noen gang vil eksistere er begrenset til 21 millioner. Selv om det allerede er over 16 millioner Bitcoin, vil det ta lang tid før antallet av Bitcoin når 21 millioner! Dette er fordi hvert fjerde år, mengden Bitcoin opprettet per blokk er delt i to.

Etter hvert som flere prøver å få tak i noen Bitcoin og skapelseshastigheten synker, er den vanlige troen på at verdien vil øke. Derfor er så mange gale på Bitcoin nå!

I dag, Bitcoin er den mest verdifulle kryptovalutaen som for tiden er på markedet. Mens andre valutaer er prøver å overgå Bitcoin og redusere dominansen over sektoren for digitale mynter, kan Bitcoin Cash være et unntak fra det på grunn av forskjellen mellom Bitcoin og Bitcoin Cash!

Ettersom Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin, skal jeg forklare hva en gaffel er før jeg hopper til Bitcoin Cash!

En gaffel

Det er ganske mange Bitcoin gafler, men ingen er like brukte eller så kjent som Bitcoin kontanter. EN gaffel er opprettet når den opprinnelige koden til en blockchain er oppdatert men bare noen av nodene (datamaskiner) på blockchain godtar oppdateringen.

De original blockchain (som Bitcoin) forblir det samme, og de oppdaterte nodene skilles fra den opprinnelige blockchain og oppretter en ny blockchain (som Bitcoin Cash) og myntene på blockchain bli atskilt og unik fra de på den opprinnelige blockchain.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

Alle som har den originale mynten på den tiden den ble forked, vil automatisk få gaffelversjonen av mynten de holdt på. Så når Bitcoin gikk til Bitcoin Cash, ville noen som hadde 10 BTC automatisk mottatt et visst antall BCH som tilsvarte verdien av deres 10 BTC.

La oss nå snakke om selve Bitcoin Cash!

Bitcoin kontanter

Som Bitcoin, Bitcoin kontanter er en kryptovaluta med sin egen blockchain. Det fungerer akkurat som en digital valuta og ny BCH (Bitcoin Cash) er opprettet gjennom Bitcoin Cash mining. Det ble skapt på slutten av 2016, gjør det mye yngre enn Bitcoin.

Bitcoin ble forked for å lage Bitcoin Cash fordi utviklerne av Bitcoin ønsket å gjøre noen viktige endringer i Bitcoin. Utviklerne av Bitcoin-samfunnet kunne ikke komme til enighet om noen av endringene de ønsket å gjøre. Så, a liten gruppe av disse utviklerne gaffel Bitcoin å lage en ny verson av den samme koden med noen få modifikasjoner.

De endringer som utgjør hele forskjellen mellom Bitcoin Cash VS Bitcoin er disse:

  • Bitcoin Cash har billigere overføringsgebyrer (rundt $ 0,20 per transaksjon), så å gjøre transaksjoner i BCH vil spare deg for mer penger enn å bruke BTC. En BTC-transaksjon kan koste rundt $ 1 USD per transaksjon, selv om den tidligere gikk opp til rundt $ 25 per transaksjon!
  • BCH har raskere overføringstider. Så du trenger ikke å vente de ti minuttene det tar å verifisere en Bitcoin-transaksjon!
  • BCH kan håndtere flere transaksjoner per sekund. Dette betyr at flere kan bruke BCH samtidig enn de kan med BTC.

Alle disse endringene skyldes at a Bitcoin Cash-blokk (i blockchain) er åtte ganger større enn en Bitcoin-blokk. Dette gjør BCH raskere, billigere og mer skalerbar enn Bitcoin. Bitcoin kontanter blir mer og mer adoptert for dagen på grunn av dette.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: The War of the Prices

Som nevnt tidligere liker kryptokurver Bitcoin eller Bitcoin kontanter hente verdien fra hvor mye de er adoptert, brukt og krevd. Vi kan analysere dem mht ROI (avkastning på investeringen) og verdivekst.

De er begge verdsinnehavere, og mens Bitcoin har vært innehaveren av mest verdi til nå, vinner Bitcoin Cash brukere og verdsetter fort.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

Bitcoin Cash er mye yngre enn Bitcoin. Så det er fremdeles i fasen av fange og realisere sin egen plass i kryptomarkedet. Mange spekulerer i at Bitcoin Cash kan ta en god del av Bitcoins markedsandel, noe som gjør den til den nye dominerende kryptoen i bransjen. Dette er fordi Bitcoin Cash har adressert skaleringsproblemene som Bitcoin står overfor, slik at flere kan bruke det med letthet og lavere avgifter.

Hvis Bitcoin-utviklermiljøet ikke finner en måte å godta en gjensidig oppdatering av Bitcoin-koden for å løse problemene, kan Bitcoin tape i krigen mellom BTC VS BCH. Dette betyr at flere mennesker sannsynligvis vil bytte til å bruke BCH som deres viktigste butikk med verdi og transaksjonsvaluta.

I den siste tiden, Bitcoin kontanter har vært verdt så lite som 5% av Bitcoin, til så høyt som 33%. Det holder seg for øyeblikket innenfor området 10-15% av prisen på Bitcoin. Nedenfor er diagrammer over BCH VS BTC-prisene de siste ni månedene.

(Den oransje linjen er BCH til BTC)

Bitcoin Cash prisdiagram

Bitcoin-prisdiagram

OPPDATERING 2021: Bitcoin kontanter er for tiden verdt $ 226,83 og Bitcoin er verdt $ 10 258,22 USD, som betyr at 1 Bitcoin tilsvarer 44,90 Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

En av tingene som holder BCHs raske vekst tilbake, er forvirring folk har mellom Bitcoin og Bitcoin Cash. Mange nybegynnerinvestorer ser Bitcoin Cash som en billigere Bitcoin med et lavere inngangspunkt til markedet. Dette er fordi de deler veldig like navn og kommer fra samme merkevare og fellesskap.

De forvirring har også ført til at Bitcoin Cash mottok negativ oppmerksomhet som en copycat-valuta som rett og slett er en cashgrab, med sikte på å lure nye kryptoinvestorer til å kjøpe en falsk Bitcoin. Dette er imidlertid ikke sant.

BCH er ingen falsk Bitcoin, men det kan veldig bra være en bedre.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Funksjonene

Fordeler med Bitcoin Cash

De største fordelen med Bitcoin Cash er at det er det billigere og raskere å bruke. Dette er fordi det er mer skalerbart, noe som betyr at flere mennesker kan handle på blockchain til enhver tid.

Dens utviklingsteam er raskt å implementere løsninger som gjør blockchain mer skalerbar. Noe som gir det et stort fremtidig potensial for adopsjon og bruk.

Det er også billigere å bevege seg mellom sentralene. Når kursen stiger, er det en stor handelsfordel mot Bitcoin og en solid investering for å sikre mot Bitcoin, hvis Bitcoin skulle miste markedsdominansen en dag.

Merk: Ingenting i denne artikkelen er økonomisk råd! Du burde bestandig konsulter en finansiell rådgiver før du investerer. Velg også alltid pålitelige kryptovaluta lommebøker, for eksempel Ledger Nano S, Coinbase og Trezor, for å holde myntene dine sikre!

Bitcoin Cash Ulemper

Bitcoin kontanter har ikke like stor investortillit som Bitcoin. Dessuten er adopsjonsgraden og markedsinntrengningen mye lavere enn Bitcoin. Dette har mye å gjøre med at denne mynten er mye nyere enn Bitcoin.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvilken bør du velge

Bitcoin Cash mining er relativt det samme som mining av Bitcoin. Dette betyr at noen som bryter Bitcoin Cash tjener mye mindre fortjeneste enn noen som gruver Bitcoin med samme utstyr. Av denne grunn er gruvearbeidere ikke så raske til å bryte Bitcoin Cash.

Endelig når det gjelder handel, BCH har langt færre handelspar enn BTC, gjør det mindre omsettelig enn Bitcoin. Alle disse ulempene arbeider mot å gjøre Bitcoin Cashs adopsjonsrater og priser mye lavere enn Bitcoin.

Bitcoin fordeler over Bitcoin Cash

Som den opprinnelige kryptovalutaen, Bitcoin er basisvalutaen i hele sektoren. Det er hva alle andre kryptovalutaer handler mot (så vel som ETH, mesteparten av tiden) og kan omsettes på de fleste børser. Bitcoin er den mest populære og har flest handelspar med andre kryptovalutaer.

Per 23. mars 2018 utgjør Bitcoin 44,5% av hele kapitalen i kryptosektoren og regnes som gullstandarden i en raskt voksende industri.

OPPDATERING 2021: Bitcoin er for tiden verdt 57,3% av hele kryptoindustrien.

De største fordelen Bitcoin har over Bitcoin Cash er dets fellesskap og kultlignende følgende: det er den første kryptovalutaen som noen hører om. Det er super, veldig populært – hvis bestemoren din vet om en kryptovaluta, vil jeg vedde på deg $ 100, det er Bitcoin!

Bitcoin Ulemper Over Bitcoin Cash

De ulemper med Bitcoin sammenlignet med Bitcoin Cash, gjelder hovedsakelig skalerbarhet problemer overfor Bitcoin. Bitcoin er eldre, tregere og koster mye mer per transaksjon. Det er sannsynlig at når sektoren vokser, vil Bitcoin fortsette å miste sin dominans overfor disse andre myntene.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Bitcoin-app.

En annen ulempe er at kjerneutviklingsteam av Bitcoin er ikke forent så godt som andre kryptoteam, som for eksempel Ether. De ser ut til å være delt som en gruppe og mangler tydelig ledelse.

Dette gjør implementeringen av skaleringsløsninger vanskeligere å bli enige om og implementere i nettverket – ikke bra i det hele tatt!

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hvor kan du kjøpe dem?

En av de mest populære børsene for å kjøpe både Bitcoin og Bitcoin Cash er Coinbase.

På denne plattformen kan du bruke fiat å kjøpe populære kryptovalutaer (inkludert Bitcoin og Bitcoin Cash) via kredittkortet ditt, bankkontoen din og mer. Dessverre er Coinbase bare tilgjengelig i 32 land:

USA, Canada, Storbritannia, Sveits, Sverige, Spania, Slovenia, San Marino, Portugal, Polen, Norge, Nederland, Monaco, Malta, Liechtenstein, Latvia, Jersey, Italia, Irland, Ungarn, Hellas, Finland, Danmark, Tsjekkia, Kypros, Kroatia, Bulgaria, Belgia, Østerrike, Australia og Singapore.

OPPDATERING 2021: Coinbase er for øyeblikket tilgjengelig i mer enn 100 land.

Hvis du bruker en megler som ikke selger BCH, men selger BTC, kan du alltid kjøpe Bitcoin og bytte den mot Bitcoin Cash på en handelsplattform som Binance.

Den siste og enkleste måten å kjøpe BTC og BCH med kredittkortet ditt er via Simplex – svindelfri online behandling.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Konklusjon

Mange har inntrykk av at Bitcoin Cash VS Bitcoin er en krig, og at den ene skal være bedre enn den andre. Av praktiske grunner, Bitcoin Cash er en raskere og billigere ressurs å bruke for transaksjoner på blockchain.

Men Bitcoin, å være opprinnelig kryptovaluta, Er mest adoptert og for tiden den største butikken med verdi i kryptomarkedet. Dette får meg til å tro at begge disse myntene kan forbli som stifter i bransjen når de utvikler seg og modnes.

BCH kan bli hovedverktøyet for transaksjoner og flytte penger etter hvert som flere brukere adopterer det. BTC kan fortsette å brukes som et verdilager som vurderes gullet av digital valuta. Begge vil vokse i verdi og adopsjon over tid, noe som gjør dem verdige investeringer for enhver investor å se på og vurdere.

Nå som du vet forskjellene mellom disse to myntene, kan du bedre bestemme hvordan du vil investere i dem og hvordan du vil bruke dem.

For eksempel kan du investere i Bitcoin Cash for å bruke den som din viktigste form for valuta å handle med. Du kan imidlertid investere i Bitcoin slik du vil investere i gull – for investeringsfordeler.

Spørsmålet er, hva er det du foretrekker? Og hva for? Foretrekker du Bitcoin som en investering, men Bitcoin Cash som en brukbar mynt? Hva er din mening om Bitcoin Cash VS Bitcoin? Gi meg beskjed!

Viktig notat: Gjør alltid videre, uavhengig forskning, og kontakt alltid en finansiell investor før du investerer. Husk også at det er viktig å holde kryptovalutaene dine inne sikre digitale lommebøker, som for eksempel Ledger Nano S, Trezor Model T og Coinbase. Når du kjøper BTC og BCH, er det en god ide å velge Simplex – sikker betalingsbehandling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me