Binance vs Bittrex – Hva er det bedre alternativet

Binance og Bittrex: to av de mest populære børsene som er tilgjengelige for kryptovaluta.

Vi har alle hørt om dem, men vet du forskjellene mellom dem? Vet du hva som er best for deg?

Velkommen til et av de hyppigst debatterte emnene i kryptovalutaverdenen – Binance vs Bittrex. Min plan er imidlertid å avslutte debatten med denne guiden.

I denne guiden vil jeg markere alle viktige forskjeller mellom de to sentrene og hjelpe deg med å bestemme hva som er best for deg – Binance eller Bittrex.

Jeg vil dekke deres historie, team og tjenester slik at du kan bedømme deres troverdighet. Deretter vil jeg gå inn i en fullstendig Bittrex vs Binance-sammenligning angående ting som sikkerhet, grensesnitt, transaksjonstider, avgifter og mer.

Til slutt vil du ha en klar forståelse av forskjellene mellom de to børsene og hvilke typer investorer hver børs er bedre for.

Så la oss komme i gang!

Binance vs Bittrex: Hva er Binance eller Bittrex?

Binance og Bittrex er veldig like når det gjelder hva de gjør. Som børser eller forex-børser, lar Binance og Bittrex brukere handle en eiendel. Bare med Binance og Bittrex er eiendelene kryptovalutaer.

Siste Coinbase-kupong funnet:

På noen børser kan du kjøpe kryptovalutaer med fiat-valutaer (USD, EUR, etc.). Disse børsene er kjent som meglerbørser.

På Binance og Bittrex kan du imidlertid ikke kjøpe krypto med fiat. I stedet kan du kjøpe kryptovalutaer med andre kryptovalutaer. For eksempel kan du gå på Binance for å kjøpe OmiseGo (OMG) ved hjelp av Ether (ETH). Dette er grunnen til at det omtales som handel, og Binance og Bittrex er kjent som handelsbørs.

Så for å bruke Binance eller Bittrex, må du allerede eie noe krypto. Hvis du vil kjøpe krypto for bruk på Binance eller Bittrex, kan du lese oss Hvordan kjøpe Cryptocurrency guide. Når du har fått kryptovalutaen din, kan du overføre den til Binance eller Bittrex og begynne å handle.

Folk bruker handelsbørs av mange grunner: noen bruker den til å handle for fortjeneste hver dag, og noen bruker den bare for å kjøpe en kryptovaluta som de ikke kan kjøpe med fiat. (Ettersom du bare kan kjøpe noen få kryptovalutaer på en meglerbørs / med fiat).

Med dette i tankene, la oss starte Binance vs Bittrex-undersøkelsen ved å se på historien og det grunnleggende om hver børs!


Binance

Fra Japan ble Binance startet i juli 2017 av Changpeng Zhao ved hjelp av en ICO. Det er en av de mest vellykkede ICO-ene hittil.

Merk: En ICO (Initial Coin Offering) er en crowdfunding-begivenhet vert på blockchain ved hjelp av en smart kontrakt. For mer om ICO, se vår Hva er en ICO guide.

Zhao har mye erfaring med å jobbe i kryptovalutamarkedet. Han hadde jobbet med Blockchain.info og OKCoin før du begynner med Binance.

På lanseringstidspunktet hevet Binance seg 15 millioner dollar gjennom salg av 200 millioner tokens. Det ble den største børsen på kryptovaluta på mindre enn ett år!

I følge myntmarked, Binance har for tiden (14.03.18) en handel på rundt 1,24 milliarder dollar per dag! Det er vilt!

Binance støtter 100 mynter og har blitt et flott sted for nye mynter og poletter for å få popularitet. Hvis en mynt / token er oppført på Binance, vil mange mennesker se den. På grunn av dette er Binance i stand til å belaste mange penger på nye kryptoprosjekter som ønsker å bli notert på børsen.

Selv med noteringsgebyret lader de, Binance har lagt til mynter på plattformen til en veldig rask hastighet. Som vist på bildet nedenfor, har den til og med en fane som heter ‘Launchpad’, der den inneholder kommende blockchain-prosjekter og deres myntlanseringer.

Dette har blitt et veldig populært sted for investorer som søker etter nye prosjekter å investere i.

Binance LaunchPad blockchain-prosjekter

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Bittrex

Bittrex, grunnlagt i 2014, er en av de eldste kryptovaluta-børsene. Den ble grunnlagt av Bill Shihara og Richi Lai i Las Vegas, USA, og den fungerer fremdeles derfra.

Når vi sammenligner Binance vs Bittrex, har Bittrex eksistert i mye lengre tid enn Binance, og har derfor en mer bevist historie.

I følge myntmarked, Bittrex har en omsetning på rundt 240 millioner dollar per dag! Det er ikke så mye som Binances 1,24 milliarder dollar, men det er fortsatt stort.

Blant annet fikk Bittrex popularitet ettersom det tilbød mange nye mynter da de fleste andre børser tilbød bare noen få store kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin..

For tiden støtter Bittrex rundt 190+ mynter, men i det siste har det gått sakte med å legge til nye mynter. Faktisk mangler det meste av ICO-handlingen fra Bittrex. Dette er en av grunnene til at det har begynt å miste brukere – investorer som ønsker å kjøpe ferske tokens rett ut av ICO, har blitt tvunget til å gå til andre børser for å finne det token de ønsker.

Så nå som vi vet litt mer om disse to børsene og hvordan de startet, kan vi hoppe over funksjonssammenligning av de mest populære børsene.

Binance vs Bittrex: Sammenligningen

Jeg vil ta deg gjennom en detaljert sammenligning av disse to sentrene, med fokus på de viktigste punktene som hjelper deg å bestemme hvilke som passer deg bedre. Det første punktet er avgifter …

Avgifter

Både Binance og Bittrex krever handelsavgifter. Følgende er gebyrene per handel belastet av de to børsene:

Også, hvis du har noen Binance (BNB) tokens, kan du bruke BNB til å betale for transaksjonsgebyrer som standard. Hvis du gjør det, er gebyrene dine bare 0,05%!

Merk: BNB-token er kryptovalutaen til Binance selv. Jeg vil snakke mer om det senere.

 • Bittrex avgifter: Flat handelsavgift på 0,25%

Som du kan se, i en kamp er Binance vs Bittrex – Binance den klare vinneren når det gjelder handelsavgift. Disse avgiftene kan utgjøre en betydelig forskjell, spesielt hvis du handler mye og / eller hver dag.

Vi går videre fra en viktig faktor til den neste, og la oss se hvor godt Binance og Bittrex yter med sikkerhet.

Sikkerhet

Hundrevis av millioner dollar har gått tapt på grunn av hacker på kryptovaluta-børser, så det er ekstremt viktig å vite hvor sikre disse to børsene er. La oss se hvordan de samsvarer …

Binance

Binance tilbyr e-postbekreftelser for overføringer og tofaktorautentisering for pålogging. Dette betyr at du må bekrefte hvert uttak du gjør fra Binance ved hjelp av e-postadressen din – du vil motta en e-post med en bekreftelseskobling hver gang du sender inn en overfør fra Binance-lommeboken din til en hvilken som helst annen lommebok.

Dette er bare funksjonene som lar deg beskytte din egen konto. Men for å beskytte de faktiske serverne som Binance kjører på, har Binance sine egne sikkerhetsfunksjoner. På grunn av disse funksjonene er Binance ennå ikke hacket.

Bittrex

I en match-up av Binance vs Bittrex er sikkerheten som tilbys av Bittrex den samme som den som tilbys av Binance. Den tilbyr tofaktorautentisering og e-postbekreftelser.

Sikkerheten den legger på serverne ser ut til å fungere ganske bra også, akkurat som Binance. I sin lange periode på rundt 4 år har den aldri blitt hacket.

Det er trygt å si at begge er like gode når det gjelder sikkerhetsaspektet.

Du bør imidlertid aldri la store mengder krypto være på en børs. Ikke på Bittrex, ikke på Binance, ikke på noen børs. Lagring av krypto på en børs er den minst trygge måten å lagre krypto på. I stedet bør du vurdere en programvare- eller maskinvarelommebok.

Hardware-lommebøker er den tryggeste typen, og jeg anbefaler Ledger Nano S. Trezor-lommeboken er også veldig bra. Det er vanskelig å bestemme seg for hva du skal bruke, så les min Trezor vs Ledger gjennomgang hvis du vil ha litt hjelp.

Oppsett og brukervennlighet

Oppsett

Når det gjelder Binance vs Bittrex-kontooppsett og bruk – begge børsene er ganske like.

Enten det er Bittrex eller Binance, må du bekrefte deg selv når du har registrert deg. Opplysningene du må oppgi inkluderer e-postadresse, bilde-ID, kontaktnummer og adresse osv.

Når du er registrert og bekreftet, vil du motta en bekreftelses-e-post som forteller deg at du kan begynne å handle.

Selv om det er enkelt og enkelt å registrere seg på Binance og Bittrex, er det ikke alltid tilgjengelig. Det jeg mener med dette er at Binance og Bittrex har vært så opptatt med registreringer (de mottar titusenvis av registreringer per dag), at de noen ganger ikke tillater nye brukere å registrere seg.

Så før du bestemmer deg for å registrere deg, må du sørge for å finne ut om de for øyeblikket godtar nye brukere eller ikke.

Klikk her for å registrere deg på Binance og her for å registrere deg på Bittrex.

Brukervennlighet

Ingen av de nevnte handelsbørsene får poeng i en kamp Binance vs Bittrex, ingen av dem er bra for brukervennlighet – jeg vil anbefale å se noen YouTube-veiledninger hvis du er en helt nybegynner. Som du kan se på bildene nedenfor, ser de ganske kompliserte og uvennlige ut for nybegynnere.

Binance-grensesnitt

Grensesnittet til Binance er vanskelig å forstå umiddelbart, og krever at brukeren bruker litt tid på å bli vant til det. Det er mange ting som skjer på en skjerm – selv om dette er bra for erfarne handelsmenn, kan det se ganske skremmende ut for en nybegynner..

Grensesnitt for Binance-plattform

Bittrex-grensesnitt

Bittrex har et litt mer brukervennlig grensesnitt sammenlignet med Binance, men det er fortsatt ikke så enkelt som det kan være for nybegynnere. Det er imidlertid lettere å bruke, og kartene er litt enklere å lese for nybegynnere.

I motsetning til Binance har Bittrex også 1-minutts diagrammer tilgjengelig.

Grensesnitt for Bittrex-plattform

Hvis vi må avgjøre en vinner av Binance vs Bittrex for brukervennligheten, ville det være Bittrex. Bittrex er et godt Binance-alternativ når det gjelder grensesnittet.

Selv om jeg har sagt at Binance og Bittrex ikke er de vennligste nettstedene for nybegynnere, er det viktig å merke seg at dette er det samme for de fleste børser. Det er veldig sjelden å finne en børs som er like brukervennlig som en meglerbørs (som Coinbase, Coinmama osv.).

Faktisk, hvis vi bare snakker om børser, ville Binance og Bittrex være der oppe blant mine beste valg for den mest nybegynnervennlige.

Så nå som vi har sett på Binance vs Bittrex-plattformene selv, la oss snakke om deres kundestøtte. Kundesupport kan spille en veldig viktig rolle fordi de fleste brukere av disse plattformene er helt nye for kryptohandel.

Brukerstøtte

Et annet aspekt som vi kan bedømme evnen til teamene bak Binance vs Bittrex er kundesupport.

Bittrex kundesupport

Nylig har Bittrex mottatt mange klager på manglende kundesupport. Over hele internett har brukere sagt at Bittrex har vært treg i å svare på kundespørsmål.

Tidligere var det tilfeller der Bittrex-kunder var bekymret for mangelen på åpenhet vist av Bittrex-teamet.

Dette førte til mye bekymring og mistillit, spesielt når mange Bittrex-kunder faktisk ikke klarte å ta ut kryptovalutaen i fjor. Dessverre var det som gjorde situasjonen verre, mangelen på respons fra Bittrex-teamet …

Binance kundesupport

Sammenlignet Binance vs Bittrex og deres kundesupport, har Binance ikke hatt så mange klager som Bittrex, så dette er definitivt en poengscorer. De svarer på kunder via e-post & sosiale medier, og de ser ikke ut til å ta veldig lang tid å gjøre det heller!

Med den økende trafikken på plattformen deres, har Binance møtt noen tekniske problemer, men de ser ut til å ta seg av det godt og svare på alle kundenes spørsmål

Jeg vil si at Binance er vinneren i denne saken og gir et godt Bittrex-alternativ for kundestøtte.

Mobilhandel

Binance har en fordel her fordi den har mobilapper for både Android- og iOS-brukere. Bittrex har ikke en app, og nettstedet er heller ikke veldig enkelt å bruke på smarttelefoner.

I dagens samfunn har smarttelefoner erstattet datamaskiner for mange forskjellige oppgaver. Mange brukere foretrekker å få tilgang til kryptokursutveksling fra telefonene sine. I forhold til mobilhandel er Binance en klar vinner!

Binance (BNB) mynt

Som lovet i begynnelsen av denne guiden, vil jeg nå fortelle deg litt om BNB-mynten. I denne Binance vs Bittrex-sammenligningen gir BNB-mynten en stor fordel for Binance!

BNB er symbolet som Binance opprettet og ga ut på sin ICO. Det kan handles for hvilken som helst annen kryptovaluta på Binance-børsen. Hvis du handler med BNB, sparer du også 50% av transaksjonsgebyrene dine! Det er vel ikke akkurat en liten mengde?

For det andre, hvis Binance-børsen presterer bra og fortsetter å vokse, er det ganske mulig at prisen på BNB også vil øke. Så det er en sjanse for å tjene godt overskudd fra selve BNB-tokenet.

Binances BNB-token var faktisk en av de beste kryptovalutaene i 2017. Som du kan se fra diagrammet nedenfor, gikk det fra nesten null til å berøre en høyde på rundt $ 24 dollar på mindre enn et år..

Kart over Binance-mynter

BNB var opp med rundt 25% 14. mars 2018 på grunn av kunngjøringen om at Binance lanserer sin egen offentlige blockchain. Binance gjør dette for skape en ny desentralisert utveksling. Hvis dette skjer, blir Binance mer et fellesskap enn et selskap, noe som kan være gode nyheter for brukerne.

Bittrex har ikke en egen mynt og har ikke kunngjort å lansere noe lignende ennå. Kanskje Bittrex vil gjøre noe lignende senere, kanskje de ikke vil. Vi får se!

Så jeg har nå dekket de fleste viktige punktene du trenger å vite før du bestemmer deg for hvilken bytte som passer deg bedre – Bittrex eller Binance. La oss oppsummere det vi har sett på ved å markere fordeler og ulemper.

Binance vs Bittrex: Fordeler & Ulemper

Binance

Fordeler

 • Lav handelsavgift på 0,1% per transaksjon
 • Mange nye mynter og ICO-er blir lagt til regelmessig
 • Har sitt eget token – BNB-mynt, som kan brukes til å handle til en lavere avgift på 0,05%
 • Ingen sikkerhetsbrudd har skjedd så langt
 • Teamet som støtter utvekslingen er svært erfaren og dynamisk – de jobber også med å lansere sin egen blockchain
 • Har mobilapper for iOS og Android

Ulemper

 • Grensesnittet er ikke veldig brukervennlig
 • Veldig ny utveksling, så det må fremdeles bevise seg på lang sikt
 • Kundesupport er bedre enn Bittrex, men må fortsatt forbedres
 • Godtar ikke fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Bittrex

Fordeler

 • Har en bevist rekord på ca 4 år – et godt rykte
 • Aldri blitt hacket – det har heller ikke Binance, men Bittrex har gått i 3 år lenger enn Binance, så det har overlevd lenger uten å bli hacket
 • Enklere å forstå enn Binance for en nybegynner
 • Støtter over 190 mynter

Ulemper

 • Høye handelsavgifter på 0,25% per transaksjon
 • Mangel på respons og gjennomsiktighet fra kundesupport
 • Legger ikke til nye mynter med jevne mellomrom
 • De har ikke sin egen mynt eller token slik Binance har
 • Godtar ikke fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)
 • De har ikke en mobilapp

Binance vs Bittrex: Hvilken børs bør du gå for?

Begge er veldig populære børser og brukes av et stort antall brukere over hele verden. Så om du valgte Binance eller Bittrex, kommer det virkelig an på hva det viktigste er for deg personlig.

Hva er det du ser etter i en utveksling?

Hvis du leter etter en utveksling med troverdighet og brukervennlighet, er kanskje Bittrex vinneren for deg. Hvis handelsvolumet ditt blir lavt og du ikke har noe imot å betale en høyere avgift, kan Bittrex fungere for deg.

Men hvis du ønsker å investere i kommende ICO-er og nylig børsnoterte mynter, bør du sannsynligvis finne et Bittrex-alternativ … Binance, kanskje?

Binance er et flott alternativ hvis du leter etter en børs for å kjøpe mynter og poletter som er børsnoterte rett fra ICO. De legger til nye mynter regelmessig og svarer raskt på meldinger. Og den mest åpenbare grunnen til å velge Binance, spesielt hvis handelsvolumet ditt er høyt, er de lavere avgiftene som Binance tilbyr.

(Husk at hvis du handler med BNB, sparer du ytterligere 50% på handelsavgiftene dine.)

Binance har bygget et så godt rykte for seg selv på så kort tid – det er utrolig. Den eneste store ulempen for meg er at de trenger å overleve lenger uten å bli hacket for å bevise seg.

De har det veldig bra så langt sikkerhetsmessig, men kan de holde på med det? Jeg liker å håpe det.

Mange seriøse handelsmenn bruker både Binance og Bittrex sammen. På denne måten får de de beste funksjonene til begge deler. Som nybegynner trenger du kanskje ikke å gjøre det, og i stedet kan du bare velge en – det som passer best for dine behov.

Binance vs Bittrex: Endelige tanker

Du har nå god forståelse av hva Bittrex vs Binance er, når de startet, og hvordan de skiller seg fra hverandre. Du vet hvordan de sammenligner når det gjelder handelsavgifter, støttede mynter, brukervennlighet, sikkerhet, team og andre viktige faktorer.

Ved å bruke fordeler og ulemper ved hver børs, bør du kunne bestemme hvilken børs som er best for deg og dine behov.

Så jeg håper du likte denne guiden, og at den hjalp deg med å ta din beslutning for Binance vs Bittrex! Gi meg beskjed om hvilken du foretrekker, hva du liker med den, og hvordan du tror den kan forbedres ytterligere! Jeg vil gjerne høre tankene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map