Binance gjennomgang

Som kryptovaluta vokser i popularitet, blir det opprettet flere og flere børser for kjøp, handel og salg av forskjellige kryptovalutaer. Dette gjør det vanskeligere og vanskeligere å bestemme hvilken sentral du skal bruke.

Noen er rettet mot nybegynnere, mens andre er bedre for mer avansert handelsmenn. Så det er viktig å vite hvilken utveksling som passer for deg!

Dette Binance gjennomgang vil gi deg en fullstendig oversikt over Binance-børsen. Når du har lest dette, vil du ha en god forståelse av om det er riktig utveksling for deg.

Først vil vi gi deg litt bakgrunnsinformasjon om Binance, og hvordan den har blitt en av de mest populære børsene for å handle kryptovalutaer. Vi vil deretter forklare noe av fordeler å bruke Binance, så vel som noen ulemper også.

Det vil også være en trinnvis veiledning om hvordan du gjør det innskudd, handel og ta ut mynter, sammen med noen nyttige bilder. Ved slutten av Binance-gjennomgangen vil du ha all informasjonen du trenger for å begynne å handle på børsen alene.

Vel, hva venter du på? La oss gå og oppdage mer om Binance!

Fordeler

  • En veldig kjent kryptoutvekslingsplattform
  • Mer enn 100 forskjellige kryptokurver tilgjengelig for handel
  • To-faktor autentisering

Ulemper

  • Kan være litt vanskelig for nybegynnere av kryptoentusiaster

Binance Review: Hva er Binance?

Binance er en børs som er vert for krypto-til-krypto-handler. Dette betyr at de godtar ikke ekte penger, som amerikanske dollar (USD) eller euro (EUR). Børsen ble først opprettet i 2017 og var opprinnelig lokalisert i Kina. Imidlertid, som kryptovaluta lovene er veldig strenge i Kina, har børsen siden flyttet til Japan, et land som elsker digital valuta!

Mannen som skapte Binance kalles Changpeng Zao, men han er kjent som CZ. Interessant, CZ pleide å bygge noen av handelssystemene som brukes i Tokyo-børsen. Jeg antar at han brukte denne erfaringen for å gjøre Binance til det den er i dag!

Før Binance åpnet børsen, samlet de inn penger et første mynttilbud (ICO). Dette ligner veldig på crowdfunding, hvor folk kan investere for å hjelpe et selskap i gang.

Imidlertid er en ICO fortsatt annerledes, som folk investerer kryptovaluta i stedet for ekte penger. Binance ICO hevet tilsvarende 15 millioner dollar, og til gjengjeld ga de investorer sitt eget kryptovaluta-token, som heter Binance Coin (BNB). Selv om det heter Binance “Coin”, er det faktisk et symbol, som er bygget på Ethereum blockchain.

INTERESSANT FAKTA

I 2017 investerte folk mer enn 5 milliarder dollar i ICO-er!

Binance anmeldelse: USD hevet av ICO i 2017.

Binance har hatt en veldig vellykket start siden den ble opprettet i 2017. De har nå gjennomsnittlig mer enn 1 milliard dollar i daglige handler, noe som gjør dem til den største børsen for handel med altmynt. Faktisk vokste Binance så raskt at de i januar 2018 måtte avbryte nye registreringer. Dette var fordi for mange mennesker prøvde å åpne en Binance-konto.


Raskt faktum: Bare på en dag mottok Binance over 240 000 nye kontosøknader!

Ved å lese Binance-vurderingen vår så langt, bør du nå ha en god forståelse av børsens bakgrunn. La oss nå finne ut hvorfor du bør bruke Binance!

Siste Binance-kupong funnet:

Hvorfor Binance?

Før du registrerer en ny konto på en børs for første gang, er det viktig å vurdere deres fordeler og ulemper. Dette vil sikre at du velger riktig børs for deg.

Fordeler med Binance

La oss først diskutere de faktiske fordelene med denne kryptohandelsplattformen.

Stor liste over Alt-mynter

En av hovedårsakene til at Binance-børsen er så populær, er fordi de viser så mange forskjellige kryptovalutaer.

INTERESSANT FAKTA

Det er nå mer enn 1889 individuelle kryptokurver, med nye som blir opprettet nesten hver dag!

Det er mer enn 100 forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig på Binance. De spenner fra kjente mynter som f.eks Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC), til mindre mynter som CyberMiles (CMT) og ZCoin (XZC). Coinbase, en børs som selger mer Bitcoin enn noen annen, bare lister totalt 4 mynter!

Lave avgifter

En annen utmerket funksjon ved børsen er at når du handler krypto-til-krypto, Binance-avgifter er en av de laveste i bransjen. Kundene belastes 0,1% på hver handel, Det vil si at hvis du handlet 1 ETH, vil du bare bli belastet 0,001 ETH!

Raskt tips: Hvis du handler med Binance Coin (BNB) får du 50% handelsrabatt!

Innskudd er alltid gratis, men uttak koster penger. Imidlertid opererer de fleste sentrene på samme måte. Uttaksgebyrene er forskjellige for hver kryptovaluta, og endres avhengig av verdien.

I skrivende stund vil det for hver Litecoin (LTC) du vil ta ut, koste deg 0,01 LTC i avgifter. Imidlertid, hvis verdien av Litecoin økte, ville også uttaksgebyret. Dette er fordi avgiften er festet til prisen på Litecoin, og ikke toppen av USD (eller din lokale valuta).

Det er ingen grenser for verdien av innskudd du gjør, men hvis du vil ta ut mer enn 2 BTC-verdier av kryptovaluta, må du bekrefte kontoen din ytterligere. Dette kan gjøres av sende inn identifikasjon, slik som passet ditt.

Priser

Vanlige handelsmenn på Binance exchange har sjansen til vinne premier. Disse premiene endres hele tiden, og har så langt inkludert gratis kryptovalutaer, som for eksempel Bølger (WAVES) og Ontologi (PÅ T). De har til og med gitt bort en Maserati-bil! Hvor kult er det!

ICO Launchpad

Binance er kjent for å notere nye kryptovaluta så snart ICO er ferdig. Dette viser at mange kryptoselskaper ser på Binance som deres favorittbørs. Binance viser ikke bare noen gamle kryptovalutaer, men den må virkelig bevise seg som en solid kryptovaluta for Binance å liste den.

Sikkerhet

Binance tar sikkerhet veldig seriøst, og kunder blir bedt om å sette opp tofaktorautentisering (2FA) når de registrerer en konto. 2FA er et ekstra sikkerhetsnivå som sender en spesiell kode til mobiltelefonen hver gang du vil logge på, handle eller ta ut midler.

Hvis du fortsatt lurer på “Er Binance trygt?”, Bruker nettstedet også de CryptoCurrency Security Standard (CCSS) for å beskytte kontoer, som er en industristandard for større børser.

Handel med høyt volum

Ettersom Binance har blitt en av de mest populære børsene for å kjøpe, handle og selge kryptovalutaer, er det mange handler som skjer hele tiden. Dette er en viktig faktor som det betyr du har større sjanse for å selge kryptovalutaen din umiddelbart, hvis og når du trenger det.

For eksempel, hvis du ønsket å kjøpe en kryptovaluta, men den har lavt handelsvolum, er det vanskeligere å kjøpe fordi det ikke er så mange selgere. Imidlertid, hvis mange mennesker ønsker å selge den mynten, vil det være enkelt å kjøpe.

Morsom fakta: Teknologien som støtter Binance kan behandle opptil 1,4 millioner transaksjoner per sekund!

Ulemper ved Binance

Nå som vi har diskutert noen av fordelene i denne Binance-gjennomgangen, la oss ta en titt på noen av børsens mindre enn ideelle punkter.

Kundeservice

Det er blandede anmeldelser på kundestøtten som Binance exchange tilbyr. Selv om du kan kontakt Binance via e-post eller live chat, noen brukere har rapportert lange forsinkelser. Dette kan være fordi børsen har et stort antall kunder, og dermed håper vi at Binance vil forbedre responstidene. Det er også ingen telefonsupport, som er noe som tilbys av andre populære børser som Coinbase.

Ingen innskudd eller uttak av Fiat

En av de største ulempene ved Binance-utveksling er at kunder kan ikke sette inn penger ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter. Andre kjente børser som Coinbase, Kraken, Livecoin, og HitBTC la kundene bruke debet- eller kredittkortet. Noen godtar til og med bankoverføring og PayPal!

Fordi Binance ikke støtter fiat innskudd, det gjør det umulig for nybegynnere å kjøpe en kryptovaluta for første gang. Først må du kjøpe en kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum ved hjelp av fiat, og deretter kan du sette det inn i Binance og handle for andre mynter..

Dette betyr også at du også kan ta ut kryptovalutaer fra Binance-børsen.

OPPDATERING 2021: Binance godtar nå flere fiat-valutaer, inkludert USD, EUR, GBP og så mange flere. Når det er sagt, er det ingen begrensninger!

Sammenlign Binance side om side med andre

Visste du?

Sammenlign Binance side om side med andre

Alle Crypto Exchanges kan se ut som deg, men de er IKKE det samme!

Ja! Vis meg sammenligningskartet

Hvordan bruke Binance?

Hvis du har lest denne Binance-gjennomgangen hele tiden, bør du nå få en bedre forståelse av hva Binance er, hva de gjør, og fordelene og ulempene ved å bruke sentralen. Vi skal nå vise deg hvordan du bruker Binance! Først skal jeg forklare hvordan du kan åpne en ny konto!

Hvordan åpne en konto på Binance?

  1. Besøk Binance hjemmeside og klikk deretter på "Registrere".
  2. Du må komme inn Din epostadresse og velg et sterkt passord. Ikke glem det!
  3. Til slutt må du bekreft din e-postadresse. Du har nå en Binance-konto!
  4. Når du logger på for første gang, vil et varsel spørre deg om du vil sette opp tofaktorautentisering. Husk hvordan vi forklarte tidligere at dette beskytter kontoen din?

Så skriv inn mobilnummeret ditt og fullfør oppsettet.

Hvordan sette inn midler på Binance?

I Binance-gjennomgangen forklarte vi tidligere at børsen ikke tillater kunder å sette inn penger ved hjelp av populære betalingsmåter, for eksempel et debet- eller kredittkort. Dette betyr at må du sette inn penger med en kryptovaluta. Den enkleste måten å gjøre dette på er med Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH), da det er andre børser som lar deg kjøpe dem enkelt med fiat-penger.

1. Beveg musen over Midler og klikk deretter på Innskudd.Binance gjennomgang: forklare hvordan du setter inn penger på Binance.

2. Klikk på Velg Innskuddsmynt og skriv inn Hvis du vil sette inn penger med en annen kryptovaluta, bare skriv inn koden. Hvis du for eksempel vil gjøre innskudd med Ethereum, vil du gå inn i ETH.Binance gjennomgang: forklare hvordan du setter inn penger på Binance, trinn 2.

3. Du får nå vist din unike innskuddsadresse.

Viktig: Hver kryptovaluta har en annen innskuddsadresse! Hvis du for eksempel prøver å sende Ethereum (ETH) til din Bitcoin (BTC) adresse, kan du risikere å miste Ethereum!Binance anmeldelse: et bilde av BTC innskuddsadresse.

4. Du må nå kopiere innskuddsadressen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å klikke på Kopier adresse.

5. Nå må du gå til kryptovaluta-lommeboken din og overføre antall Bitcoins du vil sende til Binance-kontoen din. Det er veldig viktig at du sender myntene til riktig Binance-innskuddsadresse. Forsikre deg om at du dobbeltsjekker adressen etter kopiering og liming.

6. Når du har sendt myntene, skal Binance-kontoen din motta dem innen ti minutter. Beveg musen over for å sjekke at de har kommet Midler og klikk på Saldoer.Binance anmeldelse: pek på hvor saldoen din er på Binance.

7. Når innskuddet ditt er bekreftet av Binance, vil ditt Total og Tilgjengelig saldoer vil bli oppdatert.Binance gjennomgang: totale og tilgjengelige saldoer på Binance.

8. Gratulerer, du har nå finansiert Binance-byttekontoen din! Jeg vil nå vise deg hvordan du kan gjøre din første handel!

Hvordan handle på Binance?

Nå som jeg har vist deg hvordan du legger til krypto i Binance-kontoen din, la oss gå videre til å gjøre din første handel. Det er over 100 forskjellige kryptovalutaer å velge mellom, men i dette eksemplet vil jeg vise deg hvordan du kjøper Litecoin (LTC). Ikke bekymre deg, hvis du vil kjøpe en annen mynt, er trinnene de samme, bare bytt ut Litecoin med kryptovalutaen du vil kjøpe!

1. Beveg musen over Utveksling og klikk deretter på Grunnleggende.

Binance gjennomgang: grunnleggende utveksling i Binance plattform.

2. Så dette trinnet kan være litt skremmende for nybegynnere … men ikke bekymre deg, jeg har dekket deg. Bare følg trinnene.Binance anmeldelse: en graf.

3. Til høyre på siden, se etter Favoritter. Her må du velge kryptovalutaen du satte inn på Binance-kontoen din. I vårt eksempel har vi valgt Bitcoin (BTC). Hvis du satte inn Ether, klikker du på ETH.Binance anmeldelse: priser på mange kryptovalutaer.

4. Nå må du oppgi valutakoden for kryptovalutaen du vil kjøpe. Når jeg demonstrerer hvordan jeg skal kjøpe Litecoin (LTC), vil jeg gå inn i LTC.Binance gjennomgang: deponering av midler.

5. Når du klikker på valutakoblingen (LTC / BTC for vårt eksempel), blir du ført til handelsskjermen.

6. Disse skumle grafene vil nå vise markedsinformasjonen for den valgte sammenkoblingen. Rull ned og se etter Grønt kjøp Sørg for at du klikker på Marked.

Binance anmeldelse: kjøp på markedet.

Hvorfor markedsføre og ikke begrense? Ved å velge markedet kan du kjøpe kryptovalutaen din til gjeldende markedspris. Dette gir deg den beste prisen som er tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du velger Begrens, vil du la deg angi den nøyaktige prisen du vil kjøpe til. Dette er det beste alternativet for mer erfaren, kortsiktige investorer.

7. For å fullføre handelen din, må du oppgi antall mynter du vil kjøpe. Du har to alternativer:

valg 1: Angi den spesifikke mengden mynter du vil kjøpe. I vårt eksempel ønsker vi å kjøpe 10 Litecoin (LTC), så vi har angitt det i boksen nedenfor.Binance gjennomgang: alternativ 1. Alternativ 2: Du kan velge en prosentandel av Binance-saldoen. Hvis du for eksempel har satt inn 0,05 Bitcoin (BTC) på kontoen din, og du vil bytte alt dette til Litecoin (LTC), kan du bare velge 100%.Binance gjennomgang: alternativ 2, som er relatert til saldoer.

8. Til slutt, for å fullføre handelen, klikker du på greenen KJØPE LTC. Som du valgte Marked, bestillingen din skal fullføres innen få sekunder!

9. Hvis du vil forsikre deg om at handelen var vellykket, kan du gå tilbake til Midler > Saldoer seksjon.

10. Gratulerer, du utførte akkurat din første krypto-for-krypto-utveksling!

Hvordan trekke deg fra Binance?

På dette stadiet av Binance-gjennomgangen vil du nå vite hvordan du setter inn penger i Binance og kjøper din første mynt! Men hva om du vil ta ut pengene dine? Vel, la oss vise deg hvordan du gjør det også!

1. Beveg musen over på toppen av siden Midler og klikk på Uttak.Binance anmeldelse: total balanse.

2. Hvis du ikke har satt opp tofaktorautentisering, lar Binance deg ikke fortsette før du gjør det.Binance gjennomgang: aktivering av 2FA.

3. Klikk på “Velg uttaksmynt ” og skriv inn kryptovalutaen du vil ta ut. Husk at du må oppgi valutakoden, som BTC eller ETH.Binance anmeldelse: velge uttaksmynt.

4. Skriv nå inn lommebokadressen du vil sende myntene dine til.

VIKTIG: Forsikre deg om at du oppgir riktig adresse, da eventuelle feil kan være kostbare! Den beste måten å gjøre dette på er å kopiere og lime inn adressen du vil trekke tilbake til.

5. Til slutt skriver du inn antall mynter du vil ta ut, og klikker på den oransje Sende inn

6. Binance-uttak er normalt raske og tar vanligvis ikke lenger enn 30 minutter for å nå din lommebok. Men hvis nettverket er opptatt, kan det ta lengre tid.

Hvem bør bruke Binance?

Du har kanskje lagt merke til fra kjøpsdelen av Binance-gjennomgangen at det er to alternativer å velge mellom – Basic og Advanced. Dette er det som gjør Binance til en så populær utveksling – det er flott for både nybegynnere og avanserte brukere.

I handelsveiledningen ovenfor viste vi deg hvordan du bruker de grunnleggende funksjonene. Når du først er blitt en proff, er det imidlertid noen ekstra funksjoner tilgjengelig i den avanserte delen!

Binance Advanced

Hvis du er en mer erfaren handelsmann, de avanserte alternativene lar deg se mer detaljert statistikk. For eksempel hvis du var interessert i prisbevegelsene mellom Bitcoin og Ethereum, det er mer avanserte grafer du kan se.

Lysestaker lar deg se åpnings-, høyeste, laveste og sluttkurs for en kryptovaluta over en bestemt tidsperiode.

Bare husk at hvis du akkurat har begynt å handle med kryptovaluta, er det sannsynligvis best at du bruker det grunnleggende alternativet til du føler deg mer komfortabel!

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjoner

Hvis du har lest Binance-anmeldelsen vår fra start til slutt, bør du nå kunne bestemme om det er riktig bytte for deg. Det er mange fordeler med å bruke Binance, men det er også noen ulemper å vurdere – for eksempel ikke å kunne sette inn med debet- eller kredittkort.

Enten du bestemmer deg for å bruke plattformen eller ikke, vet du i det minste nå hvordan du bruker Binance, og du bør lett kunne sette inn, handle og ta ut midler!

Etter min mening, Binance er en av de beste kryptovaluta-børsene der ute for handel mellom forskjellige kryptovalutaer. Det tilbyr et flott, brukervennlig grensesnitt som henvender seg til alle typer handelsmenn. Ikke bare det, men det er en plattform du kan stole på.

Så, hva synes du om børsens oppsett? Har Binance kryptovalutaen du vil kjøpe?

Gi oss beskjed hvis du likte Binance exchange review!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map