Beste Ripple-lommebok

Så – du har nettopp lest om hvor fantastisk Ripple er, hvor mange fantastiske proffer den har, og hvordan du bør kjøpe den RIKTIGT INSTANT. Vel … Det er kult, men senk litt og tenk gjennom det. Visst, Ripple er flott og alt, men hvis du ikke har det den beste Ripple lommeboken i markedet, hvor skal du lagre Ripple på?

La meg si deg det – i dag er heldig dagen din! I denne veiledningen skal jeg fortelle deg alt om de beste Ripple lommebøkene som er tilgjengelige. Vi snakker om Ripple generelt (hvorfor det er så kult som det er) og deretter gå over i lommebokguiden. Varme lommebøker, kalde lommebøker (som Ledger og Trezor) – vi dekker det hele.

Ripple (XRP)

Første ting først – la oss få noe rett. Fordi du kom hit for en krusning lommebok, Jeg antar at kryptovaluta er det du har i tankene. Vel, jeg vet ikke om du visste dette, men Ripple er navnet på selskapet som opprettet mynten, ikke selve mynten. Selve kryptovalutaen kalles XRP. Men etter hvert som folk gikk, ble folk bare vant til å kalle kryptomynten Ripple. Og det er alt bra – for å unngå forvirring vil jeg også referere til mynten som “Ripple” (med mindre annet er oppgitt).

Så, hva er Ripple? Vel, for å si det enkelt, Ripple (XRP) er det en sentralisert kryptovaluta opprettet som et middel for raskere pengeoverføringer.

Beste Ripple-lommebok: Ripple-hjemmesiden.

Merk at nøkkelordet i beskrivelsen er sentralisert. Dette er en av de viktigste unike funksjonene som XRP-mynten har.

De fleste av kryptovalutaene som for øyeblikket er til stede i markedet (spesielt de mer vanlige, kjente) er desentralisert. Dette betyr at koden deres er tilgjengelig for alle – Hvis du ønsker å delta i noen av utviklingsaktivitetene rundt kryptovalutaen og dens blockchain, vil du være fri til å gjøre det.

På den andre siden, sentralisert mynter som Ripple har ikke denne funksjonen. En sentralisert mynt tilhører en enkelt enhet (det være seg en utvikler, et team eller et selskap), og ingen andre kan slå inn når det gjelder myntenes støtte.

Dette er ganske en kontroversielt tema i kryptovaluta-samfunnet. På den ene siden betyr dette at kryptoer som Ripple (sentraliserte, det vil si) er mer stabile og mindre sannsynlig å produsere noen uventede og uønskede overraskelser når det gjelder nettverkskrasj, prissvingninger og så videre. Hvis en potensiell investor bare er opptatt av å tjene penger, blir dette en flott funksjon.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano S og Trezor One

På baksiden er imidlertid hardcore-kryptovaluta-samfunnet som er mindre opptatt av å tjene penger og mer interessert i konsept av krypto selv hater Ripple.

Ripple blir sett på som et forsøk på å infiltrere samfunnet av større, sentraliserte og regjeringsallierte aktører. Det faktum at Ripple er elsket og akseptert av en stor del av bankene over hele verden (de fleste av dem er basert i Øst-Asia) blir sett på som et stort nei-nei, snarere enn noe positivt.

Ser du, den originale formål av kryptovalutaer (som foreslått av Bitcoin-papiret) var sentrert rundt personvern, desentralisering og frihet til transaksjoner. Sentraliserte mynter som Ripple blir sett på som et skritt tilbake fra disse målene.

Beste Ripple-lommebok

Ripple (XRP) er en stort diskusjonstema innen forskjellige kretser av mennesker som er interessert i kryptovalutaer og deres støttenettverk. Imidlertid er det en funksjon som Ripple har som anses å være den viktigste årsaken til Ripples attraktivitet. Og den funksjonen er hastighet.

Raskere enn..?

Unødvendig å si at Bitcoin sannsynligvis har fått den mest lojale følge av alle kryptovalutaene som det for øyeblikket er. Men selv de mest dedikerte fansen innrømmer at det er problemer med mynten som fremdeles ikke er løst.

Sannsynligvis anses den største av disse problemene å være hastighet. Med enorme mengder mennesker som kaster seg inn i Bitcoin gruvedrift hver eneste dag blir kryptovalutas nettverk mer og mer belastet. Dette fører igjen til tregere transaksjonspriser – raske transaksjoner er ikke noe Bitcoin var kjent for, til å begynne med.

Mange altcoins prøv å løse dette problemet ved å introdusere nettverk som håndterer transaksjoner i dobbelt eller tredoblet hastigheten som Bitcoin gjør. Du har sannsynligvis gjettet det allerede, men en av de mest berømte av disse altcoins er Ripple (XRP).

Ripple sikter til revolusjonere farten der en transaksjon mellom to parter utføres. Det gjør det ved å bruke kryptovalutaformlene og kombinere dem med sitt eget, unike nettverk. Nå, ta det og legg til sentralisering i ligningen – det du får er grunnen til at så mange banker elsker og aksepterer Ripple i sine systemer.

Beste Ripple-lommebok

Nå som vi begge er på samme side, kan vi gå over til den faktiske veiledningen “Best Ripple Wallet”. Måten jeg skal gå på dette er at jeg vil fortelle deg om den beste lommeboken for Ripple (eller noen flere muligheter enn en!) i både de varme og kalde krypto lommebokavdelingene.

Hot Wallets

Hvis du ikke er veldig kjent med begrepet, er en hot cryptocurrency-lommebok en lommebok som er konstant koblet til internett (online, programvare osv.). Naturligvis har denne typen lommebøker sine fordeler og ulemper, men la det være igjen for en annen opplæring. Det er nok å vite at denne typen Ripple-myntlommebok er den mest populære – hovedsakelig fordi den nesten er gratis.

Nå tenker du kanskje – hva mener han – nesten..?

Tabell: Hovedtrekkene i Coinbase Wallet og Binance lommeboken

Du skjønner, varme kryptovaluta lommebøker er det vanligvis helt gratis (i det minste når det gjelder selve lommebøkene). Imidlertid er Ripple det eneste unntaket. Hver XRP-lommebok du oppretter, må du betale 20 XRP for å aktivere adressen. Merk at dette er tilfelle med både lommebøker med varme og kalde lommer. Derfor vil du sannsynligvis bare ha en, eneste og viktigste Ripple-myntlommebok – det kan ellers bli ganske kostbart.

Nå som vi har fått det ut av veien, la oss gå videre og snakke om varme lommebøker for Ripple. Jeg forteller deg noen av de mest populære alternativene du har når du tenker på lommebøker for XRP-myntene dine.

Myntbetalinger

En veldig kjent kryptovaluta handelsplattform, Myntbetalinger tilby brukerne muligheten til å lagre forskjellige kryptovalutaer på sin online lommebok. Ripple er ikke noe unntak.

Beste Ripple-lommebok: Coinpayments hjemmeside.

Myntbetalinger krever et flat 0,5% avgift for transaksjonene du gjør fra lommeboken. Det betyr at når du kjøper eller selger noe ved hjelp av Ripple, blir du belastet 0,5% av Ripple-beløpet i transaksjonen. Det anses å være en av de beste tilbudene i det nåværende markedet for kryptohandel. Naturligvis er innskudd og uttak helt gratis.

En annen flott funksjon som Coinpayments tilbyr er at lommeboken deres er en flermynt en. Dette betyr at du kan lagre mange flere kryptovalutaer der inne – ikke bare Ripple. Dette kan være bra hvis du vil diversifisere eiendelene dine eller bare ha noen sikkerhetskopier for Ripple. De har imidlertid ingen Ripple desktop lommebok.

Ikke nøl med å prøve Coinpayments hvis du prøver å finne den beste Ripple lommeboken – dette selskapet har en pålitelig rykte og regnes som en av de beste hundene når det gjelder tradingplattformer for kryptovalutaer og hot lommebøker.

Skål

Du kunne sannsynligvis ikke finne en “beste Ripple lommebok” guide som ikke ville ha Toast lommebok som en oppføring på et eller annet tidspunkt i guiden. Og med god grunn.

Toast er en eksklusiv lommebok designet spesielt for Ripple. Det er superenkelt å bruke, er åpen kildekode og er for øyeblikket tilgjengelig som en mobil (Android og iOS), på nett og en “Ripple desktop wallet” versjon (Windows, Mac, Linux).

En av de beste funksjonene som Toast-lommeboken har (i tillegg til at den er designet spesielt som en XRP-lommebok) er at den understreker sikkerhet som nummer én prioritet. Toast har en sikkerhetskopifunksjon, et gjenopprettingsalternativ og lar brukerne angi spesifikk, kryptografiske PIN-koder for et ekstra sikkerhetslag.

Toast er en eksklusiv XRP-lommebok som gjør det enkelt å kjempe mot tittelen “den beste lommeboken for Ripple”. Du bør beholde det som et alternativ og sørg for å prøve det!

Cold Wallets

Som du sannsynligvis allerede har gjettet, er det lommebøker med kald kryptovaluta som de ikke trenger internettforbindelse å fungere eller bare jobbe. Det gjør dem til gode kandidater for “beste Ripple-lommebok” -posisjonen.

Beste Ripple-lommebok

Kalde lommebøker er langt fra å være like populære som varme. Og dette er heller ikke en Ripple-eksklusiv ting – denne trenden sees i hele kryptovalutaverdenen. Ikke få inntrykk av at dette betyr at de er dårlige eller defekte. Problemet med populariteten deres ligger i mye enklere resonnement.

Kalde lommebøker er vanligvis ganske dyrt. En anstendig kald lommebok kan gå hvor som helst fra $ 70 opp til $ 150. Når du sammenligner dette med varme lommebøker (som vanligvis er helt gratis), blir det klart hvorfor folk ofte velger sistnevnte.

Imidlertid blir kalde lommebøker sett på som en sikrere og påliteligere alternativ. Mens du har en, trenger du ikke å bekymre deg for hacking, svindel eller systemfeil. De mest anbefalte kalde lommebøkene for øyeblikket er Ledger og Trezor. Hvis du lagrer store mengder mynter, bør du definitivt vurdere dem.

Når det er sagt, når det gjelder temaet “den beste Ripple-lommeboken”, er det en som slår konkurransen med et langskudd.

Ledger Nano S

Selv om Hovedbok bare nylig implementert Ripple (XRP) som et alternativ når det gjelder myntlagring, ble den automatisk plassert på toppen av listen “beste Ripple lommebok – kald utgave”.

Ledger Nano S er allerede veldig kjent i andre kryptovaluta-lokalsamfunn, og er en maskinvarekrypto-lagringsenhet som har bevist sin verdi igjen og igjen. Hovedårsaken til suksessen til denne kalde lommeboken er dens sikkerhet.

Først og fremst er det en kald lommebok. Dette gir automatisk mer sikkerhet og pålitelighet sammenlignet med sine varme kolleger.

Videre tilbyr Ledger 2-faktor autentisering, en individuell PIN-kode og en gjenopprettingsalternativ. Hovedårsaken til at det alltid refereres til sikkerhet, er at enheten ikke lagrer dine Ripple-mynter per si. Snarere det sporer sparepengene dine på selve blockchain og viser dem med et klikk på en knapp.

Beste Ripple-lommebok

Dette er et annet flott alternativ som Ledger tilbyr. Den har en liten, innebygd skjerm som du kan bruke til å se både besparelsene dine og transaksjonene du gjør via Ripple.

Hvis du leter etter beste Ripple lommebok, og blir ikke unngått ved å bruke penger på å få en kald lommebok, the Hovedbok blir for tiden sett på som det beste alternativet som er tilgjengelig i markedet. Husk å sjekke det ut!

Hvorfor ikke gjør det selv?

Hvis du ikke vil bruke mye penger, men fortsatt er interessert i kalde lommebøker, er det også et alternativ for deg – å lage din Ripple papir lommebok.

Selv om dette er en mindre kjent og ikke så ofte brukt metode for lagring av Ripple, det er et flott og sikkert alternativ. En Ripple-lommebok er fremdeles en ‘kald lommebok’ – den er bare annerledes. Akkurat som Ledger er en kald lommebok for maskinvare, er dette også en papirkald.

Nå er de eneste problemene du kan støte på med en Ripple-lommebok sentrert rundt det faktum at det på slutten av dagen fortsatt er papir. Du må beskytte den mot å bli våt, brent, skitten og så videre. Men hvis du har et trygt sted å lagre det, bør ikke disse tingene være noe problem.

Annet enn de ovennevnte “problemene”, papir lommebøker fungerer på samme måte som maskinvare når det gjelder sikkerhet. De er også veldig enkle å skjule – et lite notat er mye mer diskret enn en maskinvareenhet.

Et blikk på nettet viser deg mange forskjellige måter å lage Ripple-lommeboken på. Det er en kort og enkel prosess – du burde ikke støte på noen vanskeligheter. Så hvis den beste lommeboken for Ripple er det du leter etter, bør du vurdere papirlommebøker som en mulighet.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Konklusjoner

Mange på nettet leter etter den beste Ripple lommeboken der ute. Det er ofte vanskelig å gi et enkelt, solid svar på spørsmålet “hva er den beste Ripple-lommeboken tilgjengelig?”. Det er mange grunner til det.

Ikke alle er klare til å bruke penger på å lagre Ripple i en kald lommebok, men alternativer som Ledger Nano S og Trezor er helt verdt det. Visst, papirlommebøker blir et flott alternativ her, men noen mennesker liker ikke det faktum at deres sårbare koder vises på et fysisk objekt.

Tabell: Prisinformasjon for Ledger Nano S og Trezor One

Varme lommebøker er mye mer imøtekommende, men likevel så mye mindre sikre. Selv Ripple desktop lommebøker er en vanskelig ting når det gjelder internettilgang og tilkobling. På slutten av dagen blir det hele fortrinnsrett.

Vi har nådd slutten av “Beste Ripple-lommebok” opplæringen. Jeg håper at informasjonen jeg har gitt var nyttig for deg, og at du vil bruke din nye kunnskap til å finne en best mulig lommebok for deg!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map