Beste NEO lommebok

NEO-kryptovalutaen har riktignok fått mye oppmerksomhet de siste månedene. Med rette – det er en unikt og oppmerksomhetsverdig kryptoprosjekt, med noen veldig spesifikke mål og planer om å nå dem. Hvis du er interessert i investere i NEO, men du trenger det den beste NEO lommeboken på forhånd!

Samme som mange andre kryptomynter og tokens, NEO har noen forskjellige lommebokalternativer å velge mellom. På samme tid, i motsetning til mange andre lignende kryptoprosjekter, befant NEO seg i en ganske merkelig situasjon – du kan se hva jeg mener hvis du tar en titt på listen nedenfor.

Apropos dette, slik ser de beste lommebøkene til NEO ut:

Hva er NEO?

Før vi kommer inn i detaljene på de beste NEO-lommebøkene, er det noen ting som er verdt å nevne på forhånd. En av de viktigste av disse tingene er en kort og nøyaktig definisjon av bare hva NEO-mynten egentlig er, og hvorfor du i utgangspunktet skulle være interessert i det.

Hvis du har noen tidligere erfaring med kryptovalutaer, kan du tenke på NEO som en unik vri på Ethereum’s blockchain og generelle formål. Den generelle definisjonen av prosjektet virker ganske grei i begynnelsen – det er en desentralisert kryptovaluta som er sentrert rundt smart kontrakt opprettelse og utførelse. NEO er begge deler et fellesskapsdrevet, og også en utviklervennlig prosjekt.

Hva gjør NEO unikt, skjønt, og hvorfor ønsker så mange mennesker å investere i mynten og finne den beste lommeboken for NEO, i utgangspunktet?

Beste NEO-lommebok: et fellesskapsdrevet prosjekt.

Vel, i motsetning til Ethereum, er NEO det reguleringskompatibel. Hver enkelt person som handler med og bruker NEO, blir gitt en digital ID, og dermed blir kryptovalutaen et reguleringsvennlig prosjekt.

Du kan si – negerer ikke det direkte hele ideen om desentralisering? Vi vil, Nei, ikke akkurat.

Ser du, siden NEO er i samsvar med regulering, gjør dette kryptovalutaen veldig attraktivt for bedrifter og noen spesifikke finansinstitusjoner. Etter det blir kryptoen mer bredt integrert, og økte dermed det totale antallet smarte kontrakter bygget på den aktuelle blockchain.

Flere personer som leter etter den beste NEO-lommeboken, vil fortelle deg det de har stor tro på prosjektet, og se det som fremtiden til desentralisert økonomi. Dette bringer opp et annet poeng som vi trenger å dekke – årsakene til at enkeltpersoner kanskje vil investere i NEO.

Hvorfor investerer folk i NEO?

Som en generell tommelfingerregel, bør du vite at det er to store grunner hvorfor folk investerer i NEO, og søker etter de beste NEO-lommebøkene – personlig økonomisk gevinst, og en general tro på prosjektet.

Mer enn sannsynlig faller du selv i en av disse to gruppene av individer.

Den første gruppen er veldig selvforklarende, og representerer sannsynligvis den største delen av folk som kjøper NEO. Med kryptovalutaer et veldig populært verktøy for investeringer i dag og i dag (hovedsakelig på grunn av hvor enkelt det er å begynne å investere i krypto, noe vanlig dekning, DeFi-kultur osv.), håper mange enkeltpersoner å tjene penger ved å investere i noen utvalgte kryptoer.

Det faktum at det er det mest ustabile markedet i verden har sannsynligvis noe å gjøre med det også.

Beste NEO-lommebok: NEO-mynten foran en graf.

NEO er ikke noe unntak her. Det har alle elementene som kreves for å lykkes – et sterkt team bak prosjektet, en klar visjon, en unik løsning for smarte kontraktopprettelser, og til og med litt ordinær forretningsstøtte. Sikkert, kryptovalutaen har plassert seg på mange menneskers radarer!

Den andre grunnen til at folk ser etter de beste NEO-lommebøkene og tar sikte på å investere i denne kryptoen, er litt mer nisje, men like (om ikke mer) gyldig som den første – som ønsker å støtte prosjektet.

En kryptovaluta er bare så mye som samfunnet bak det er. Hvis den mangler støtte, og folk nekter å bruke den, prosjektet vil mislykkes – det er så enkelt.

Det er sikkert mange mennesker der ute som ønsker at NEO skal lykkes. En stor del av suksessen er bruksaspektet av selve tokenet! Dermed, hvis du planlegger å bruke NEO til disse formål – velkommen til samfunnet!

Beste NEO lommeboktyper

Så – la oss snakke lommebøker, skal vi?

Vår liste over de beste NEO-lommebøkene inkluderer noen forskjellige typer lommebøker. Det vil sannsynligvis være lurt å diskutere hovedtypene som du kan forvente å komme over, bare for å være sikker på at vi begge er på samme side her.

Som en generell regel er det to hovedtyper av cryptocurrency lommebøker på markedet – varme og kalde. Det er naturligvis også mindre undertyper, men på slutten av dagen faller det hele tilbake til disse to.

Hot Wallets

Varme lommebøker er programvaren din, appene dine, det utvekslingsbaserte lagringsområdet og så videre. Helt ærlig, enhver form for søknad som opprettholder en konstant forbindelse til internett og lar deg lagre kryptomynter på den kan betraktes som en varm lommebok.

Nå er hele “konstant internettforbindelse” -tingen bemerkelsesverdig her – den har begge deler noen tydelige fordeler og ulemper.

Fordelsmessig, hvordan lommebøker er eksepsjonelt behagelig. De lar deg få tilgang til midlene dine og gjøre transaksjoner på en rask og enkel måte – noe som er veldig viktig for de fleste som leter etter den beste NEO-lommeboken..

Hot lommebøker er også vanligvis helt gratis å bruke, med mindre du ser på noen premium-apper eller nedlastbar programvare. Naturligvis er dette en viktig faktor å vurdere – det gjør denne lommeboken mye mer imøtekommende og populært.

Beste NEO-lommebok: NEO-lommeboken.

Når det gjelder ulemper, er det en eneste stor å vurdere – sikkerhet.

Sikkert, jeg prøver ikke å si at alle lommebøker ikke er trygge å bruke – det er ikke tilfelle. Imidlertid sammenlignet med kalde lommebøker, varm kryptolagring er ikke på langt nær så effektiv, sikkerhetsmessig.

Noe som er verdt å nevne, er at varme lommebøker mest foretrekkes av kryptovalutahandlere – mennesker som stadig vender eiendelene sine på markedet, med den hensikt å tjene penger mens du gjør det. Dette går tilbake til bekvemmelighetsfaktoren.

Videre kan en varm lommebok være fantastisk for en person som leter etter den beste NEO-lommeboken for å hodl et lite antall mynter. Ettersom krypteringslagring for maskinvare kommer med en prislapp, avhenger det til slutt av personens individuelle ønsker og behov.

Cold Wallets

Kalde lommebøker er fysiske kryptolagringsenheter. For å holde meg på emnet vil jeg nevne at slike ting som papir lommebøker eksisterer også, men i denne listen over de beste NEO-lommebøkene vil vi fokusere på maskinvareenheter.

Så, en kald lommebok er noe du vil koble til datamaskinen din, overføre penger til / fra et bytte, og trekk deretter ut støpselet. Med andre ord, en kald lommebok opprettholder ikke en konstant forbindelse til internett – forbindelsen er veldig kort og sikret med et stort utvalg av sikkerhetsfunksjoner.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano X og Nano S

Som du sikkert kan gjette, lager dette enkle faktum lommebøker det sikreste alternativet for lagring av kryptovalutaer – NEO inkludert.

Uten konstant tilkobling til internett, og dine private nøkler lagret på lommeboken og ikke på en eller annen server på den andre siden av verden, en ondsinnet hacker vil ikke kunne nå eiendelene dine. Den eneste måten noen kunne ‘stjele’ NEO-myntene dine på en maskinvarepungebok er å bokstavelig talt stjele selve lommeboken.

Beste NEO-lommebok: økosystemet til NEO.

Gitt at du i de fleste tilfeller ikke kommer til å ha den kalde lommeboken din med deg overalt, det er sannsynligvis trygt å anta at sjansene for at det skjer er ganske små.

Hva med manglene av kalde lommebøker? Vel, for å si deg sannheten, vil alle som leter etter den beste NEO-lommeboken glade for å høre det det er ingen alvorlige mangler ved denne typen lommebøker!

Det eneste som er verdt å vurdere her er at kalde lommebøker kan bli litt dyre, avhengig av hvilket produkt du velger. Imidlertid, hvis du verdsetter sikkerheten til NEO-myntene dine, bør det ikke betraktes som noe problem!

Med alt dette sagt, la oss gå videre til listen over de beste NEO-lommebøkene i året!

1. Ledger Nano X – En maskinvare Cryptocurrency Wallet Leader

Rangerer # 1 av 7 Crypto Exchange

Ledger Nano X gjennomgang Ting vi likte:

 • + Kan administreres fra mobilenhet
 • + Veldig sikker
 • + Støtter mer enn 1500 kryptovalutaer
 • + Komfortabel design

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Jeg mener, er det mulig å diskutere de beste kryptovaluta lommebøkene – uansett hva den kryptovalutaen kan være – uten å nevne Hovedbok?

Faktisk – hvis du leter etter den beste lommeboken for NEO, vil de aller fleste kryptoentusiaster fortelle deg at Ledger er veien å gå. Nemlig selskapets siste og beste – Ledger Nano X.

Nano X er helt ærlig, en fantastisk krypto lommebok. Det gir brukerne alle hovedfunksjonene du forventer en fryselager i verdensklasse, og litt til.

For det første kan Nano X betraktes som den beste NEO-lommeboken bare på grunn av hvor sikkert det er. Lommeboken har aldri før blitt hacket, og bruker alle toppnivå sikkerhetsfunksjonene i bransjen. Enten det er egendefinerte PIN-koder eller et oppsett med to brikker, du kan være trygg på at NEO-myntene dine vil være trygge med Ledger.

Beste NEO lommebok: Ledger Nano X.

Enheten har også det som er kjent som Ledger Live – en brukergrensesnitt for å hjelpe deg med å administrere og sende / motta forskjellige kryptoaktiver som du kanskje eier. Nå er det verdt å nevne det Ledger Live støtter ennå ikke NEO – i stedet må du bruke den offisielle NEO-lommeboken og koble Ledger til den for ekstra sikkerhet.

Det er tilfelle, hvis du eier (eller planlegger å eie) noen andre kryptovalutaer som støttes av Ledger Live, vil du være glad for å høre at brukergrensesnittet det er snakk om en av de vakreste og jevneste brukergrensesnittene på markedet for kryptolommebøker.

Til slutt er det også viktig å merke seg det Nano X er en veldig godt laget maskinvareenhet. Den har en slitesterk design, har to-knapps funksjonalitet, og fungerer via Bluetooth, i tillegg til en USB-C-kabel. Lommeboken føles riktignok som et kvalitetsprodukt å ta på!

En Ledger Nano X maskinvare lommebok vil koste deg rundt $ 119, med gratis frakt til de fleste områder inkludert. Selv om prisen ganske vist er ganske høy, bør du merke deg at du vil kjøpe en av de beste NEO lommebøkene på markedet – absolutt verdt prisen!

Besøk Ledger Nano X

…eller les vår Ledger Nano X anmeldelse

2. Ledger Nano S – både for NEO-entusiaster og nykommere i industrien

Rangerer # 2 av 7 Crypto Exchange

Ledger Wallet Review Ting vi likte:

 • + Super sikker
 • + Beskyttelse mot fysisk skade
 • + Støtter mer enn 1500 mynter og poletter

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Ledger Nano S er en kryptovaluta-lommebok – med andre ord en kald lommebok. Det er en av de to NEO (og andre krypto) lagringsenhetene som Hovedbok tilbyr – Nano S er den eldre modellen.

Å være eldre betyr imidlertid ikke at det ikke er verdt å sjekke ut og vurdere som en av de beste NEO-lommebøkene som finnes. Tvert imot – du vil sannsynligvis merke det Nano S er en veldig populær funksjon på mange brukerlagde “Beste lommebok for NEO” lister.

Jeg tror for det første at Ledger Nano S er det en fantastisk kryptovaluta lommebok for både veteran NEO hodlers og nykommere i bransjen! Tillat meg å bevise poenget mitt.

Nano S tilbyr NEO-holdere toppnivå sikkerhetsfunksjoner – Ledger er kjent i bransjen for å tilby noen av de beste sikkerhetsfunksjonene til sine kunder! Dette er ytterligere bevist av kontinuerlige firmwareoppdateringer som lommeboken mottar – alt fra sikkerhetsoppdateringer til Ledger Live-forbedringer og nye tilleggstillegg.

Beste NEO lommebok: Ledger Nano S.

Det er den andre tingen også – mens Ledger Live (brukergrensesnittet til Ledger-lommebøkene) støtter foreløpig ikke NEO, det er en ganske god sjanse for at det vil, på et bestemt tidspunkt i fremtiden. Alt avhenger av entusiasmen fra utviklerne og resten av NEO-samfunnet!

Nano S-modellen kan også betraktes som en av de beste NEO-lommebøkene bare på grunn av hvor diskret det er. I motsetning til det større designbesittende Nano X, den eldre versjonen av maskinvaren lommebok ligner en USB-pinne. Dette betyr at du vil være i stand til å bruke Nano S uten bekymring for at en tredjepart med ondsinnet hensikt vil legge merke til og umiddelbart gjenkjenne den for hva den faktisk er..

Kjøpt fra selskapets offisielle nettside, Ledger Nano S vil koste deg rundt $ 59 + fraktkostnader. Det er en helt fantastisk pris for et produkt av så høy kvalitet!

Besøk Ledger Wallet

…eller les vår Ledger Wallet-gjennomgang

3. Binance – En børsbasert NEO-lommebok

Rangerer # 3 av 7 Crypto Exchange

Binance gjennomgang Ting vi likte:

 • + En veldig kjent kryptoutvekslingsplattform
 • + Mer enn 100 forskjellige kryptokurver tilgjengelig for handel
 • + To-faktor autentisering

Ting vi ikke likte:

 • Kan være litt vanskelig for nybegynnere av kryptoentusiaster

Besøk nettstedet

Hvis du har brukt noe tid i kryptoverdenen, er du sannsynligvis ganske kjent med Binance. Det er et navn som stadig dukker opp når som helst noen nevner å kjøpe eller handle kryptoer.

Ser du, Binance er det en kryptovaluta-utvekslingsplattformblant de mest populære, på det!

Vi snakker imidlertid om den beste NEO lommebøker her … Så, hva har Binance å gjøre med et tema som det??

Du skjønner, mens Binance har det en egen mobilbasert lommebok av sitt eget (Trust Wallet), refererer vi faktisk ikke engang til det i denne listen. I stedet ligger vårt fokus direkte på selve handelsplattformen Binance.

Binance kan faktisk fungere som en bytte-lommebok. Det er en type varm lommebok som lar deg lagre kryptomynter på den, men er først og fremst en kryptovalutautveksling.

Beste NEO lommebok: Binance.

Nå, hvorfor skulle noen gjøre det, kan du spørre? Enkel – bekvemmelighet.

Å holde NEO-myntene dine på Binance er veldig beleilig. Det lar deg få tilgang til eiendelene dine mens du er på farten, og også bytt dem til et gitt tidspunkt. Dette er fantastisk for daghandlere, og andre mennesker som hele tiden er ute etter å tjene penger med sine NEO-mynter.

Så langt bytting går, Binance er virkelig en av de beste NEO lommebøkene! Å være så populær og innflytelsesrik som den er, tilbyr plattformen et stort utvalg av sikkerhetsfunksjoner til sine kunder, og er også verdsatt av eksperthandlere på grunn av funksjonaliteten og en omfattende liste over funksjoner.

Høres Binance ut som den beste lommeboken for NEO? Hvis det er tilfelle, må du sjekke plattformen her.

Besøk Binance

…eller les vår Binance-anmeldelse

4. Cex.io – fantastisk app og mange handelspar

Rangerer # 4 av 7 Crypto Exchange

CEX.io gjennomgang Ting vi likte:

 • + Lett å finne ut
 • + Ulike handelspar
 • + Stor støtte

Ting vi ikke likte:

 • Mangler kanskje myntalternativer

Besøk nettstedet

Cex.io er først og fremst en kryptohandelsplattform. Det tilbyr imidlertid brukerne myntlagringsfunksjonalitet, også – samme som alle andre utvekslingslommebøker på denne listen.

Nå, da – hva gjør Cex.io spesiell?

Vel, for det første kan plattformen betraktes som en av de beste NEO-lommebøkene bare på grunn av appen den støtter. Det er sikkert en av de beste kryptoutvekslingsappene der ute!

Cex.io-applikasjonen er tilgjengelig på alle Android- og iOS-enheter veldig enkel å bruke, og behagelig for alle typer handelsmenn. Det lar deg kjøpe noen av de viktigste kryptovalutaene direkte fra startskjermen, med fiat penger (kreditt- / debetkort, bankoverføringer osv.).

Beste NEO lommebok: Cex.io

Videre er den fantastiske tingen med denne appen at den har den en bestemt seksjon som er rettet mot eksperthandlere. Hva dette betyr er at hele appen er veldig brukervennlig, men det er en egen fane som tillater det avanserte kryptohandlere å bruke noen fantastiske funksjoner for å hjelpe dem i alle deres handels- og utvekslingsbehov.

Endelig er Cex.io et av de eneste alternativene for de beste NEO lommebøkene som lar deg “utbetale” inn en superenkel måte. Alt du trenger å gjøre er passere noen KYC trinn, og velg deretter det beste alternativet for fiat-uttak for deg selv (PayPal, kreditt- / debetkort, etc.).

Kort sagt tilbyr Cex.io definitivt sine brukere en fantastisk bytte lommebok – det kan like godt være den beste lommeboken for NEO også! Hvis du er interessert i å prøve Cex.io selv, kan du få tilgang til plattformen her.

Besøk CEX

…eller les vår CEX anmeldelse

5. KuCoin – en pålitelig plattform med små handelsavgifter

Rangerer # 5 av 7 Crypto Exchange

KuCoin gjennomgang Ting vi likte:

 • + Anonym handel
 • + Sikre
 • + Støtter en rekke kryptovalutaer

Ting vi ikke likte:

 • Lavt handelsvolum

Besøk nettstedet

Riktignok, KuCoin er sannsynligvis et av de mindre kjente navnene på denne beste NEO-lommeboklisten. Først av alt er det fordi det er ikke først og fremst en lommebok (det er en kryptokursutveksling), og for det andre rett og slett fordi den ikke er så populær som for eksempel, Binance.

KuCoin har imidlertid fortsatt mye å tilby til de fleste NEO hodlers.

Exchange-lommeboken er et pålitelig valg for alle som vil holde NEO-myntene trygge og sunne. Plattformen har ikke hatt noen bemerkelsesverdige problemer siden starten, som faktisk er en ganske sjelden forekomst – til og med noen av de større navnene i kryptohandelsscenen har ikke akkurat plettfrie lister.

I tillegg lar KuCoin deg ikke bare holde NEO-myntene dine på plattformen, men også bytt dem og kjøp til og med mer, akkurat der, på selve sentralen. Dette er kjempebra, siden det setter KuCoin på en liste over børser som gjør det støtter NEO fullt ut – like nyttig som dette kryptoprosjektet ser ut til å være, er listen fortsatt ikke så lang.

Beste NEO lommebok: KuCoin.

Til slutt er det også verdt å merke seg at KuCoin har det noen ganske fantastiske avgifter å tilby til alle som er villige til å bytte NEO-mynter på plattformen. Helt ærlig, din handelsavgifter kommer til å svaie rundt 0,1% -merket – det er veldig lavt! Tenk på det på denne måten – hvis du kjøper $ 1000 i NEO-mynter, blir du bare beskattet $ 1 av børsen!

Alt i alt er KuCoin definitivt et av de mer interessante alternativene til årets beste NEO-lommebok, og er absolutt verdt å sjekke ut av både NEO-nybegynnere og eksperter! Hvis du er interessert, kan du sjekke ut siden her.

Besøk Kucoin

…eller les vår Kucoin-anmeldelse

6. BitMart – En utmerket Exchange-lommebok for nybegynnere

Rangerer # 6 av 7 Crypto Exchange

BitMart Exchange gjennomgang Ting vi likte:

 • + Lave handels- og uttaksgebyrer
 • + Nybegynnervennlig
 • + Kjøp krypto med kreditt & debetkort, PayPal, bankoverføring
 • + Sikker, mange ekstra funksjoner
 • + Et bredt utvalg av kryptovalutaer

Ting vi ikke likte:

 • Ikke så mange brukeranmeldelser funnet online

Besøk nettstedet

BitMart, som navnet sannsynligvis kan tilsi, er en kryptobørs. Det kommer imidlertid med funksjonen av å kunne lagre NEO-myntene dine, også!

Enkelt sagt kan du enten kjøp myntene dine på selve plattformen, eller overfør dem fra en annen sentral eller lommebok til BitMart.

Hvis du velger å kjøpe NEO på BitMart og holde det der, vil prosessen være så enkel som de kommer – etter deg registrer deg på siden og bestå alle nødvendige bekreftelseskontroller, så kjøper du bare så mange NEO-mynter du vil, og de går automatisk til BitMart NEO-lommeboken.

Børsen anses å være sikker – det har ikke hatt noen bemerkelsesverdige sikkerhetsrelaterte problemer tidligere. Videre hevder brukere faktisk at det fungerer som en veldig god inngangsport til kryptoverdenen for nybegynnere og nybegynnere NEO-entusiaster.!

Beste NEO lommebok: BitMart.

Du ser, BitMart er veldig enkel å bruke. Det er ganske selvforklarende, uansett hva det er du vil gjøre på plattformen – enten det er det kryptohandel, en eller annen form for markedsundersøkelser, eller til og med bruke den som den beste NEO lommeboken for deg selv.

I motsetning til det er det imidlertid verdt å nevne at selv om nybegynnere vil finne BitMart som ganske innbydende, har plattformen mange funksjoner for ekspertkryptoentusiaster, også! Helt ærlig, alle og enhver skal kunne finne det de leter etter på BitMart.

Sikker NEO-lagring, tilgjengelighet av fiat-crypto-handelspar, lave avgifter – BitMart har definitivt mange forskjellige ting å tilby til den gjennomsnittlige NEO hodler (og trader!). Hvis du vil prøve BitMart selv, kan du start fra hjemmesiden deres, og ta det derfra.

Besøk BitMart

…eller les vår BitMart-anmeldelse

7. Bittrex – En supersikker og pålitelig valuta-lommebok

Rangerer # 7 av 7 Crypto Exchange

Bittrex gjennomgang Ting vi likte:

 • + Veldig sikker
 • + Små, faste avgifter
 • + Raske utvekslinger
 • + Stort utvalg av krypto- og fiat-valutaer

Ting vi ikke likte:

 • Noen brukerklager angående støtte
 • Kan være litt vanskelig for en nykommer i bransjen

Besøk nettstedet

Bittrex er en av de plattformene jeg kunne gå på i timevis. Gjennom årene har jeg vokst til setter pris på tjenestene av denne spesielle kryptokursutvekslingen, og også observer deres sikkerhet (og annen) funksjoner i aksjon. La oss ta det fra toppen, skjønt, og diskutere hvorfor Bittrex kanskje bare er den beste NEO-lommeboken for deg.

For nybegynnere, Bittrex lar deg kjøpe NEO rett fra børsen – ikke noe problem. Du vil finne flere forskjellige handelspar – om det er USDT eller BTC, anskaffelse av NEO-mynter på plattformen bør være en veldig enkel og grei prosess.

Det er et veldig avgjørende aspekt å nevne også – enkelhet er navnet på spillet med Bittrex. Selv om sentralen kanskje ikke har noen fancy grensesnittfunksjoner eller en superslank og futuristisk design, kan det ikke benektes at alle prosessene på plattformen er veldig selvforklarende og, vel … Enkelt!

Beste NEO lommebok: Bittrex.

Nå er det verdt å nevne det Jeg anbefaler deg å bruke mobilappversjonen av Bittrex – sammenlignet med nettstedsversjonen av børsen, appen er mye mer overlegen, både i utformingsdesign, og også brukervennlighet generelt.

Mange vet ikke dette, men Bittrex er faktisk en veteranutveksling – har eksistert i ganske lang tid nå, det har ikke hatt noen større sikkerhetsrelaterte skandaler, overhodet. Dette er delvis på grunn av det faktum at Bittrex beholder flertallet av sine brukerfond (inkludert NEO) i fryselagringsenheter.

Med andre ord gir børsen deg sjansen til å lagre kryptoaktiva i fryselagringsenheter… Uten at du trenger å kjøpe en egen kald lommebok! Nå er det naturlig nok ikke så enkelt som det, og vil du utvilsomt alltid gjøre det bedre med en kald lommebok, men den generelle følelsen står fortsatt.

Hvis Bittrex høres ut som den beste NEO-lommeboken for deg, kan du sjekke ut siden her.

Besøk Bittrex

…eller les vår Bittrex-anmeldelse

Hvordan velge den beste NEO lommeboken for deg selv?

Med listen over toppvalgene av de beste NEO-lommebøkene foran deg, men det gjenstår ett spørsmål – hvordan skal du velge å velge bare en enkelt lommebok?

Faktum er at saken er det du trenger ikke! Hør på meg.

Ideelt sett vil du bruke to separate NEO lommebøker – en kald og en varm en. Den kalde lommeboken (vanligvis – en maskinvareenhet) vil fungere som din viktigste NEO-lagringsenhet, mens den varme lommeboken (for eksempel en utvekslingsbasert) ville bli brukt til alle dine handels- og utvekslingsbehov.

Med en slik kombinasjon vil du kunne delta fullt ut i alle kryptorelaterte aktiviteter. De fleste som velger å ha to lommebøker, prøver å balansere hvor mange NEO-mynter å beholde i hvilken av dem – noen sier at det er ideelt å lagre omtrent 20% av myntene dine på en varm lommebok, mens andre til og med foretrekker å dele den 50/50.

Tabell: Sikkerhetsfunksjonene til Ledger Nano X og Trezor Model T

jeg sier – alle disse tallene eller tullete. Det er en ekstremt sakavhengig sak.

Ser du, noen mennesker vil abonnere på tankegangen “hodling for life”. I en situasjon som denne vil du kanskje beholde det 95% av myntene dine i en kald lommebok, og har de ekstra 5% for en nødsituasjon.

Daghandlere kommer til å være det motsatte – de vil kanskje ha den beste NEO-lommeboken som gjør at de kan bytte mynter på farten, til enhver tid. I en situasjon som denne vil prosentandelen bli snudd rundt.

Selv om dette bare er mat til å tenke på, er den generelle ideen fortsatt ganske enkel – det beste alternativet er å bruke tjenestene til både varme og kalde lommebøker, samtidig!

Konklusjoner

Det er listen over de beste NEO-lommebøkene på det nåværende markedet!

Alle lommebøker (og byttelommebøker) som er nevnt i listen ovenfor kommer med sine egne fordeler og mangler, men alle har fortsatt en ting til felles – uansett hvilken du velger, kan du forvente topp kvalitet, egenskaper, og selvfølgelig – sikkerhet. Rått!

Når det er sagt, takker jeg for at du har lest denne listen over noen av de topprangerte NEO-lommebøkene, og håper at den var nyttig for deg! Husk – det beste alternativet er å utnytte tjenestene til både varme og kalde lommebøker, kombinert! Dette vil sikre at du mottar det “beste fra begge verdener” – sikkerhet på toppnivå, og også muligheten til å bytte mynter på farten.

Husk å også sjekke ut vår liste over de beste kryptovaluta-børsene, og også noen av beste crypto lommebøker, alt i alt. Skål, lykke til med NEO-reisen din, og til neste gang!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map