Beste Monero lommebok

Monero blir stadig en av de mest populære kryptovalutaene på det nåværende kryptomarkedet. Flere og flere mennesker retter blikket mot denne spesielle mynten, det være seg pga personvernfunksjonene, investeringsformål, ellers. Med denne økte offentlige interessen er det imidlertid viktig å finne en pålitelig Monero lommebok, også.

Hvis du tar en enkelt titt på brukeranmeldelser online, vil du kunne finne flere forskjellige kandidater for den beste Monero-lommeboken. Vi tar en titt på de topprangerte valgene her på denne listen.

Merk at vi skal diskutere begge deler på nett Monero lommebøker, og også de som er basert offline (fryselager). Vår liste i dag vil se litt ut som dette:

Hvordan finne den beste Monero lommeboken for deg selv?

Før vi hopper inn i listen over de beste Monero lommebøkene på markedet, må vi diskutere et par viktige ting. På toppen av disse tingene står spørsmålet om hvorfor folk vil investere i Monero, i utgangspunktet!

Vel, den første viktigste grunnen er nettopp det – investeringsformål. Mange kjøper Monero og søker deretter etter den beste Monero lommeboken for å lagre disse myntene trygt, og da selge dem på et senere tidspunkt, med den hensikt å tjene penger.

Mens kryptovalutamarkedet er et virkelig ustabilt sted, har nyere historie vist at dagens kryptokurrencypriser ikke egentlig gjenspeiler virkeligheten – denne teknologien blir stadig mer verdsatt, og dermed øke prisen på de fleste store kryptomynter, også. Monero er ikke noe unntak.

Det er tilfelle, en annen stor grunn til at folk kanskje leter etter den beste lommeboken for Monero personvern – Monero blir ofte ansett for å være den sikreste kryptovalutaen på markedet.

Monero lommebok: en Monero-mynt på en bærbar datamaskin.

Ovenstående er takket være teknologien bak XMR. Hver transaksjon er skjult for publikum via ringsignaturer – disse signaturene gjør Monero-transaksjoner usporbare. Det er med andre ord ingen måte at avsender og mottaker kommer til å bli knyttet til hverandre – du kan være sikker på at betalingene dine blir helt anonyme.

Så, som du sikkert kan forestille deg, har Monero ganske mange funksjoner som gjør mynten og teknologien bak den ganske attraktiv for et bredt spekter av mennesker. Når det er sagt, … Hvordan går du frem for å velge den beste Monero lommeboken til deg selv?

To typer lommebok – Fordeler og ulemper

Hvis du skulle undersøke de beste Monero-lommebøkene, ville du raskt lære at det finnes to store typer av dem tilgjengelig for deg å bruke – varme og kalde.

Naturligvis har hver av disse sine egne fordeler og ulemper – begge disse typene vil også bli vist på denne listen! Når det er sagt, skjønt, som du sikkert kan forestille deg, vil de fremdeles være ganske forskjellige fra hverandre, og vil dermed passe forskjellige typer mennesker.

La oss se nærmere på både varme og kalde lommebøker, og se hva du kan forvente av hver av dem.


Hot Wallets (programvare, stasjonær, mobilapp osv.)

Varme lommebøker er de som er konstant koblet til internett. Disse lommebøkene inkluderer programvare og på nett de, mobilapper, og så videre.

Nå er den viktigste fordelen med varme Monero-lommebøker at de er det veldig tilgjengelig. Hva dette betyr er at du kan overfør XMR-myntene dine veldig raskt, uten å måtte gjennomgå noen vanskelige oppsettprosesser.

Monero lommebok: Binance.

Som du kan forestille deg, er dette spesielt viktig for de menneskene som ønsker det handle Monero. En online Monero-lommebok lar deg reagere raskt på markedsendringene – det vil du kunne kjøpe og selge XMR umiddelbart, og overfør de nyanskaffede myntene dine rett i lommeboken.

Når det er sagt, som du snart vil se fra listen over de beste Monero-lommebøkene, er det noen varme lagringstjenester faktisk integrert rett i spesifikke kryptobørser. Dette har naturligvis noen fordeler og ulemper, men mange foretrekker faktisk å beholde myntene sine på børs. Mer om dette senere.

Kalde lommebøker (maskinvareenheter, papirlommebøker osv.)

I motsetning til varme Monero-lommebøker, kalde er de som er koblet fra internett – disse kan inkludere maskinvareenheter Til og med papir lommebøker.

Nå er riktignok kalde lommebøker vanligvis sett på som “veien å gå”. Hvis du vil toppsjiktet sikkerhet, deretter det er ingen bedre alternativer enn fryselagringsenheter.

Med en Monero offline lommebok trenger du ikke å bekymre deg for at hackere eller svindlere når ut pengene dine uten at du legger merke til det. Helt ærlig, det er umulig – siden enheten din aldri er koblet til internett (bortsett fra kanskje de gangene du sender og mottar XMR-mynter), vil ondsinnede tredjeparter egentlig ikke ha muligheten til å nå myntene dine!

Nå vet jeg hva du tenker – hvor er fangsten?!

Ærlig talt, det er ingen fangst. Det er imidlertid et par ting som er verdt å vurdere når du bestemmer deg for om du skal kjøpe en kald Monero-lommebok eller ikke.

Monero lommebok: Ledger Nano X.

For det første brukes kalde lommebøker vanligvis til langvarig lagring. Det kan være et lite problem å måtte selge eller bytte mynter – du må overføre dem fra lommeboken på en utveksling, og utfør deretter transaksjonene dine. Det tar tid, og i en bransje som er ustabil som krypto, teller hvert minutt!

Den eneste andre “ulempen” relatert til Monero offline lommebøker er at maskinvareenhetene koster litt penger. Men hvis du vil ha den beste sikkerheten i spillet, kan du være sikker på at det ikke finnes noe bedre alternativ rundt!

Så da – med alt dette sagt, bør du nå ha en ganske god ide om hva du kan forvente når det gjelder de beste Monero lommebøkene på markedet! Uten videre, la oss gå rett til listen, og sjekk ut de beste alternativene som er tilgjengelige.

1. Ledger Nano X – Den beste Monero lommeboken på markedet

Rangerer # 1 av 7 Crypto Exchange

Ledger Nano X gjennomgang Ting vi likte:

 • + Kan administreres fra mobilenhet
 • + Veldig sikker
 • + Støtter mer enn 1500 kryptovalutaer
 • + Komfortabel design

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Ledger Nano X blir ofte ansett for å være den beste Monero lommeboken på markedet. Det er en hel mengde grunner til at det også er tilfelle.

For det første er Ledger Nano X det en toppmoderne enhet. Det er en av de mest moderne kryptovaluta lommebøkene på hele markedet – den har et solid design, er varig, har en ganske stor skjerm og to-knapps funksjonalitet, og er godt gjort, alt i alt.

Når det gjelder Monero, bruker Ledger noe som er kjent som brukergrensesnittet til Monero – Monero grafiske brukergrensesnitt. Hva dette betyr er at den aktuelle mynten støttes av Ledger Nano X-enheten, men når det gjelder selve visuell fremstilling av saldo og transaksjoner (sende, motta XMR osv.), må du stole på GUI.

Dette er faktisk ganske likt som med noen andre kryptovalutaer – et godt eksempel ville være MIOTA, eller ADA (Cardano). Begge disse myntene er støttet av Ledger, men begge har det også deres egen, spesifikke lommebøker som må kobles til Ledger-enheten din.

Når det gjelder den beste Monero-lommeboken, kan du være sikker på at du mottar alt av sikkerhetsfunksjonene på toppnivå av Ledger Nano X lommebok. Alt du trenger å gjøre er å installere Monero-appen (blockchain) på Ledger Nano X-enheten din, og konfigurere Monero GUI – når det er gjort, vil du kunne sende, motta og stake XMR-mynter, alt fra komforten i lommeboken din!

Alt er greit og dandy, men … Hva får Ledger til å skille seg ut fra mengden, sikkerhetsmessig?

Vel, Nano X-modellen er den nyeste og største som Ledger har å tilby sine kunder. Enheten er utstyrt med alt av den mest avanserte sikkerheten egenskaper som en maskinvare lommebok kan ha!

Ledger Nano X koster deg $ 119, og frakt er helt gratis. Selv om det riktignok er en av de dyrere maskinvarekrypto-lommebøkene på markedet bransjelederen, du kan være sikker på at det definitivt er en av de beste Monero offline lommebøkene der ute!

Et ord med forsiktighet, skjønt – sørg for at du bare kjøp Ledger-enheten din fra selskapets offisielle nettside. Tredjepartsforhandlere kan prøve å selge deg en defekt enhet, og kan gjenopprette pengene dine senere. Ikke noe du ønsker skal skje!

Besøk Ledger Nano X

…eller les vår Ledger Nano X anmeldelse

2. Trezor Model T – En leder innen maskinvarepungesikkerhet

Rangerer # 2 av 7 Crypto Exchange

Trezor Model T gjennomgang Ting vi likte:

 • + Førsteklasses sikkerhet
 • + Berøringsskjerm brukergrensesnitt
 • + Enkel å sette opp
 • + Støtter rundt 1000 krypto eiendeler

Ting vi ikke likte:

 • Stor design
 • Dyrt

Besøk nettstedet

Trezor er en av de to store lommebokleverandørene på kryptovaluta på markedet (hvor den andre er Hovedbok). Trezor Model T er selskapets siste produkt – og det er en rettmessig konkurrent å være en av de beste Monero-lommebøkene på markedet!

Trezor Model T overgår i sikkerhetsavdelingen. Det er en ekstremt sikker lommebok som kan fungere som et U2F-maskinvaretoken!

Som en av de ledende lommebøkene for kryptomaskinvare, kan du forvente det Trezor holder de private nøklene dine helt trygge og sunne. Nøklene skal lagres på den enkelte lommeboken du eier, og holdes der på en isolert måte – ingen tredjepart kommer til å ha tilgang til dine Monero-midler!

Når det gjelder Monero, fungerer Trezor på en veldig lignende måte som sin hovedkonkurrent – Ledger. Du vil nemlig kunne lagre myntene dine på enheten, men må bruk GUI for Monero for å sjekke pengene dine, og foreta transaksjoner.

Nå er det verdt å nevne at hovedkritikken som ofte retter seg mot Trezor, er det faktum at lommeboken er veldig dyr. Model T vil koste deg rundt $ 170 – det er faktisk betydelig dyrere enn Ledger Nano X, Model Ts hovedkonkurrent!

Er produktet verdt prislappen? Vi vil, det kommer an på. Det kan ikke benektes det Trezor er en av bransjelederne, og tilbyr en av de beste Monero lommebøkene på hele markedet. Hvis sikkerhet er det du leter etter, da er Trezor sikkert et anstendig valg – det er tross alt en kald lagringsenhet!

Besøk Trezor Model T

…eller les vår Trezor Model T anmeldelse

3. Ledger Nano S – Et kompromiss mellom sikkerhet og pris

Rangerer # 3 av 7 Crypto Exchange

Ledger Wallet Review Ting vi likte:

 • + Super sikker
 • + Beskyttelse mot fysisk skade
 • + Støtter mer enn 1500 mynter og poletter

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Hovedbok er et navn du garantert vil se nevnt et par ganger på denne listen over de beste Monero lommebøkene. Det er i motsetning til konkurrenten Trezor, Ledger tilbyr faktisk to forskjellige hardware-lommebøker for å holde XMR-myntene dine inne, med S-modellen å være det eldre og rimeligere alternativet.

Ledger Nano S fungerer på samme måte som den mer forbedrede versjonen – Nano X. Det jeg mener med det er at du må installer Monero-applikasjonen på enheten, og også bruke tjenestene til XMR GUI.

Så … Hvis begge enhetene fungerer likt, hva er egentlig den forskjellen mellom dem??

Vel, for det første har S litt mer ydmyk design. Lommeboken er mindre enn den avanserte versjonen, og dermed, vil ikke være så merkbar. Dette kommer til å bli verdsatt av de som vil forbli diskret mens du bruker lommeboken på for eksempel offentlige steder.

Riktignok, Ledger Nano S vil støtte færre altcoins enn Nano X. Dette er et bemerkelsesverdig aspekt for de som leter etter den beste Monero lommeboken, men som også planlegger å beholde og handle flere mynter.

Som nevnt ovenfor kan du forvente at Ledger Nano S skal være mye rimeligere enn den mer avanserte versjonen av lommeboken. Hvis du velger denne lommeboken som alternativet for den beste Monero offline lommeboken, vil det nemlig koste deg rundt $ 59, pluss frakt.

Nå som alltid må jeg nevne det – vær så snill å bare kjøpe Ledger Nano S fra selskapets offisielle nettside! Best practices gir ordre om at krypteringslommebøker for maskinvare aldri skal kjøpes fra en tredjepart – legg merke til det!

Besøk Ledger Wallet

…eller les vår Ledger Wallet-gjennomgang

4. Binance – En måte å handle Monero øyeblikkelig på

Rangerer # 4 av 7 Crypto Exchange

Binance gjennomgang Ting vi likte:

 • + En veldig kjent kryptoutvekslingsplattform
 • + Mer enn 100 forskjellige kryptokurver tilgjengelig for handel
 • + To-faktor autentisering

Ting vi ikke likte:

 • Kan være litt vanskelig for nybegynnere av kryptoentusiaster

Besøk nettstedet

Nå vet jeg hva du tenker – Binance? Egentlig? Det er en børs, ikke en lommebok!

Vel, du tar ikke feil – men det er mer i denne utvekslingen enn det du ser.

I begynnelsen av denne listen over de beste Monero lommebøkene har vi diskutert to typer av mulige lommebøker – varme og kalde. Børser som gjør at du kan beholde kryptoaktiva etter at du er ferdig med handel, faller inn under den tidligere kategorien.

Å holde XMR-myntene dine på børs er kanskje ikke et tryggere alternativ til å lagre dem en high-end, pålitelig maskinvare lommebok. Men som du sikkert har funnet ut nå, har dette fremdeles sine fordeler og fordeler.

La oss diskutere de Binance-spesifikke, skal vi?

Binance er kjent i kryptohandelverdenen for å tilby sine brukere noen av de mest varierte handelsparene der ute. Hva dette betyr er at du vil kunne handle noen ganske nisjemynter på plattformen – XMR er ikke annerledes.

Mens Monero riktignok har klatret seg inn i de øverste myntstedene på markedet, er det fortsatt vanskelig å finne en måte å skaffe seg XMR på en rask og enkel måte. Dette skyldes anonymitetsfaktoren av kryptovalutaen.

Binance løser dette problemet!

Faktisk lagringsmessig, kan du forvente noe høye sikkerhetsnivåer på Binances side av ting. Utvekslingsplattformen er like trygg som de kommer, og er stolt av utallige antall brukere over hele verden.

Hvis du er interessert i å bruke Binance som din viktigste metode for lagring av XMR, kan du sjekke ut plattformen her.

Besøk Binance

…eller les vår Binance-anmeldelse

5. Kraken – Kjølerom, 2FA

Rangerer # 5 av 7 Crypto Exchange

Kraken gjennomgang Ting vi likte:

 • + Sikker og pålitelig
 • + Lave avgifter
 • + En god mengde fiat-valutaer akseptert

Ting vi ikke likte:

 • Ikke den mest nyttige kundeservicen

Besøk nettstedet

Kraken er, primært, en handelsplattform for kryptovaluta. Imidlertid kan børsen også fungere som en Monero-lommebok!

Hvis du velger Kraken som hovedmetode for lagring av XMR, to aspekter kommer sannsynligvis til å dukke opp fremfor alt annet – kjølerom, og tofaktorautentisering.

Kjølerom refererer til det faktum at Kraken har de aller fleste av brukernes midler i, vi vilKaldelagringsenheter! Dette er faktisk gode nyheter!

Oppriktig, hva dette betyr er at hvis du bestemmer deg for å beholde XMR-myntene dine på Kraken, og anser det for å være den beste online Monero-lommeboken for dine egne behov og behov, flesteparten (hvis ikke alle) av myntene dine vil bli oppbevart i maskinvareenheter. Disse enhetene er vanligvis litt forskjellige fra dine vanlige, brukerorienterte kalde lommebøker – tenk dem som hvelv, snarere enn individuelle lommebøker.

Uansett hvordan du ser på det, er det fortsatt fantastisk at Kraken benytter en slik kryptolagringsteknikk. Det lar deg – brukeren – være trygg på at pengene dine er trygge med plattformen. Ingen hacker vil kunne nå dem, siden de aller fleste Monero-myntene dine vil være frakoblet!

To-faktor autentisering – 2FA – er den andre tingen.

Mens 2FA nylig har blitt standard praksis med de fleste av de høye nivåer sentrene, som fortsatt ikke tar bort fra det faktum at det er et veldig effektivt verktøy for å holde kryptoaktiva – i dette tilfellet Monero – trygge. Med 2FA mottar du det ekstra sikkerhetslaget – det fraråder de fleste ondsinnede tredjeparter, og hjelper deg å være sikker på at XMR-myntene dine er trygge og sunne.

Hvis du er interessert i å bruke Krakens Monero lommebok-tjenester, kan du sjekke ut bytteplattformen her!

Besøk Kraken

…eller les vår Kraken-anmeldelse

6. KuCoin – Flott for raske handelsbehov

Rangerer # 6 av 7 Crypto Exchange

KuCoin gjennomgang Ting vi likte:

 • + Anonym handel
 • + Sikre
 • + Støtter en rekke kryptovalutaer

Ting vi ikke likte:

 • Lavt handelsvolum

Besøk nettstedet

KuCoin er riktignok et av de mindre kjente alternativene for hodlers å lagre sine Monero-mynter i. Den første bytteplattformen tilbyr imidlertid en veldig spesifikk type XMR-lommebok – den som er designet for folk som delta i dagshandelaktiviteter, og kan trenge det få tilgang til og overføre midlene raskt.

Nå er det verdt å nevne at dette ikke akkurat er bevisst på KuCoins side. Mens du ser etter den beste Monero lommeboken, kan du imidlertid finne ut av det KuCoin ser ut til å holde de fleste av brukerne kryptoer på varme lommebøker.

Dette motsetter seg direkte bransjens beste praksis. Imidlertid tilbyr det fortsatt et ganske anstendig alternativ for rask Monero-handel.

Det er imidlertid verdt å merke seg det KuCoin har 2FA-støtte, og også noen omfattende KYC krav.

2FA legger til det ekstra lag av forsikring om at ingen tredjeparter kommer til å ha tilgang til dine Monero-midler. KYC-kravet fremmer bare dette!

På toppen av alt dette har KuCoin også en funksjon som lar deg låse handler under et angitt passord. For alle som ønsker å handle XMR-mynter, er dette noen gode nyheter!

Hvis du vil prøve KuCoin selv, kan du sjekke ut siden her.

Besøk Kucoin

…eller les vår Kucoin-anmeldelse

7. Bittrex – Sterke sikkerhetsfunksjoner, fryselager

Rangerer # 7 av 7 Crypto Exchange

Bittrex gjennomgang Ting vi likte:

 • + Veldig sikker
 • + Små, faste avgifter
 • + Raske utvekslinger
 • + Stort utvalg av krypto- og fiat-valutaer

Ting vi ikke likte:

 • Noen brukerklager angående støtte
 • Kan være litt vanskelig for en nykommer i bransjen

Besøk nettstedet

Bittrex er en av de eldre og mer pålitelige børsene på markedet. Det anses også å være en av de beste Monero lommebøkene, i det minste så langt som byttetjenester går.

Ovennevnte skyldes sikkerhetsfunksjonene av børsen.

Ser du, Bittrex har klart å bygge seg et rykte om å være en svært pålitelig og sikker plattform. Det blir ofte ansett som værende en av de sikreste plattformene å handle og holde kryptoer på, rett og slett på grunn av det det har aldri blitt hacket.

Ja, det stemmer – sikkerhetssiden til Bittrex har aldri blitt brutt! Dette er faktisk en ganske stor avtale, gitt at mange av de enda mer kjente børsene har hatt noen sikkerhetsproblemer på et eller annet tidspunkt..

Bittrex også holder opptil 90% av brukerens midler på fryselagringsenheter. Hva dette betyr er at hvis du velger Bittrex som din Monero-lommebok, vil flertallet av midlene dine lagres på frakoblede lommebøker..

Uttak på Bittrex er beskyttet av 2FA, også. Ærlig talt, hver gang du vil ta ut XMR-myntene dine, blir du bedt om å angi en PIN-kode fra autentisatoren din. Dette er det Fantastisk – det er et enormt ekstra beskyttelseslag for XMR-kryptoen din, og det gjør Bittrex helt sikkert til en av de beste Monero-lommebøkene i sitt slag!

Hvis du vil prøve Bittrex selv, kan du sjekke plattformen her.

Besøk Bittrex

…eller les vår Bittrex-anmeldelse

Alternative Monero Wallet-alternativer

Så det er noen av de beste lommebøkene for Monero på det nåværende markedet!

Som du kan se, er det en ganske god blanding av maskinvarelagringsenheter og også hot lommebøker (de som er basert online, og i tilfelle XMR – på børser). Naturligvis vil det faktiske beste alternativet avhenge av en rekke faktorer, for eksempel mengden Monero du vil lagre, enten du vil handle eller handle på en aktiv måte, og så videre.

Maskinvareenheter og utvekslingsbasert lagring til side, noen kryptoentusiastanmeldelser nevner alternative Monero lommebokalternativer, også! Noen av disse alternativene inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Mosebok. Mosebok er en programvare lommebok – med andre ord en varm en. Spesielt er det faktisk en av de mer populære hot-lommebøkene på markedet! Exodus er ikke en Monero-eksklusiv lommebok, siden den lar deg gjøre det lagre et bredt utvalg av kryptovalutaer i seg selv. Imidlertid er det faktisk en god ting – det betyr at du kan lagre både XMR og noen andre kryptoer på samme lommebok! Dette garanterer lettere tilgang til eiendelene dine, og er ganske enkelt mer behagelig generelt.
 • MyMonero. Som navnet antagelig antyder, er MyMonero en Monero lommebok – som i, eksklusivt! Lommeboken ble opprettet og administreres av en av kjerneteammedlemmene bak Monero-prosjektet, og er opprettet for å tillate brukere å ha XMR-mynter i et trygt og lett å administrere miljø. Det blir ofte sett på som en av de beste Monero lommebøkene, og er absolutt verdt å sjekke ut hvis du leter etter nettbasert Monero lagring.
 • Guarda. Guarda er en generell lommebok for kryptovaluta. Hva dette betyr er at du kan lagre et bredt utvalg av kryptomynter og tokens på Guarda – det er ikke Monero-eksklusivt. Når vi ser gjennom tilbakemeldinger fra Monero-holdere funnet online, ser det ut til at navnet har en tendens til å dukke opp ganske ofte – Guarda kan brukes både som en nettbasert lommebok og en programvare, og tillater til og med staking å gjøres fra seg selv. Et interessant alternativ!

Riktignok er det mange, mange flere Monero-lommebøker der ute. De aller fleste av dem er imidlertid, nett- og programvarebasert. Når det gjelder XMR-lagring av maskinvare, diskuteres de faktisk levedyktige alternativene i listen ovenfor.

Med alle disse forskjellige Monero-lommebøkene kan det forståelig nok være vanskelig å velge den beste for deg selv. Som unnviket til et par ganger allerede, er det imidlertid noen gyldne regler du kan følge, og dermed velge det perfekte alternativet for deg selv!

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano X og Trezor Model T

Det aller første trinnet er enkelt – du må spørre deg selv om planene dine med XMR. Det nytter ikke å søke etter den beste lommeboken for Monero hvis du ikke er sikker på dette enkle punktet!

Noen mennesker leter bare for å gjøre noen gevinster, andre er teknologientusiaster som kan være interessert i myntens anonymitetsfunksjoner og blockchain bak den. Begge disse gruppene av mennesker kommer til å ha forskjellige ønsker og behov!

Monero lommebok: Exodus.

På toppen av det, bør du også bestemme om du vil hold Monero langsiktig, eller hvis du planlegger dagshandel og aktivt spekulasjon. Dette kan påvirke din beslutning om en Monero lommebok betydelig!

Alt dette blir sagt, men det er faktisk ganske enkelt – hvis du planlegger å ha et større antall XMR-mynter og er “i det” i det lange løp, bør du se på hardware lommebøker. Hvis du bare “tester vannet”, men, en varm lommebok kan være et anstendig alternativ.

Når vi snakker om det, når det gjelder online Monero-lommebøker, bør du vurdere det børsene nevnt på listen ovenfor! Selv om de ikke akkurat er Monero-eksklusive lagringstjenester, kan de være perfekte for de som fortsatt er nye på scenen, og bare vil “få en følelse” av hvordan ting fungerer.

Utvekslingsbaserte lommebøker er også kjempebra for daghandlere. Du vil kunne utføre alle dine handler fra lommeboken og i et marked der hvert minutt teller, dette kan være en stor fordel!

Konklusjoner

Nå har vi nådd slutten av listen over de beste Monero lommebøkene i året – takk for at du leser! Før vi slipper deg, la oss raskt kjøre hovedpoengene som vi har diskutert i artikkelen ovenfor.

Det er generelt to typer Monero lommebøker på markedet – maskinvare, og programvare (eller nettbaserte). Begge disse typene har sin egen, spesifikke fordeler og mangler.

Maskinvare lommebøker er, naturlig, ditt beste alternativ – de er super-sikker, og gi deg alle viktige funksjoner som du kan forvente av en XMR-lommebok med høy nivå. Ledere i denne bransjen er Hovedbok og Trezor.

Programvare og nettbaserte lommebøker (eller ganske enkelt – hot lommebøker) bør vurderes av de som fortsatt er nye i bransjen, eller handelsmenn som ønsker å selger og kjøper hele tiden XMR-mynter, dermed tenkt å tjene penger.

Tabell: Prisalternativene til Ledger Nano X og Trezor Model T

Når det gjelder varme lommebøker, kan du enten gå med et programvare- eller app-spesifikt verktøy, eller bruke XMR-lagringstjenestene til et bytte du velger. Ikke alle børser støtter Monero, skjønt, så sørg for å referere til listen ovenfor!

Uansett hva målene dine med Monero kan være, må du alltid fokusere på sikkerhetsaspektet i saken! Hvis lommeboken din ikke er sikker, er det ingenting annet som virkelig betyr noe – den kan ha alle de innebygde innsats- og delegeringsfunksjonene i verden, og støtter et bredt utvalg av andre kryptoer, men hvis den mangler sikkerhet, risikerer du å miste alle Monero-myntene dine til et potensielt hackforsøk.

Når det er sagt, skjønner jeg imidlertid at du leser denne listen over de beste Moenro-lommebøkene, og håper at den var nyttig for deg! Sørg for å sjekke ut noen av de topprangerte børsene hvis du vil kjøpe XMR-mynter, og også lære om noen andre altcoins på markedet, også. Lykke til, og til neste gang!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du konsultere din finansielle rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map