Beste IOTA lommebok

IOTA – kryptovalutaen som ikke bruker en blockchain. Det er riktig! I stedet bruker IOTA sin egen form for Distribuert Ledger-teknologi kalt The Tangle!

Uansett, la oss komme til det – jeg antar at du har kjøpt deg noen IOTA-mynter, og nå vil du vite det beste stedet å oppbevare dem? Enten det eller du ser på det før du kjøper IOTA. Uansett hva det er, har du definitivt kommet til rett sted!

I min IOTA-lommebokguide skal jeg begynne med å snakke om hvorfor det er viktig å lagre myntene dine i en privat lommebok, i stedet for å legge dem i tredjepartsbytte..

Deretter skal jeg diskutere noen av de forskjellige lommeboktypene og hvordan den du velger vil avhenge av visse faktorer som ekstra sikkerhet eller ekstra bekvemmelighet..

Til slutt skal jeg fortelle deg om noen av de beste IOTA-lommebøkene på markedet, så vel som noen nye og spennende som snart kommer ut!

Så hva venter du på? La meg begynne med å forklare hvorfor du TRENGER en IOTA-lommebok!

IOTA lommebok – hvorfor trenger du en?

Når du kjøper kryptovalutaer fra en sentralisert børs (dvs. Binance, Bittrex, etc.), setter du din lit til noen andre – den sentraliserte børsen.

Dette betyr at når du setter inn penger, stoler du på at børsen vil beskytte dem. Den største risikoen for å stole på et selskap som bruker sentraliserte servere, er at hvis de blir hacket, er hele databasen i fare.

Dessverre, siden Bitcoin ble opprettet i 2009, har det vært mange og mange hack.

I 2016 fikk den største kryptovaluta-utvekslingen Bitfinex hacket serverne sine, noe som tillot kriminelle å stjele mer enn 120 000 BTC. Den gang utgjorde det 72 millioner dollar.

Bitfinex prisdiagram

Året etter ble en børs kalt CoinDash stjålet mer enn 7 millioner dollar av Ethereum. Igjen ble de sentraliserte serverne hacket, slik at hackere kunne stjele andres midler.

Så, hva skjer hvis en børs blir hacket og de stjeler pengene dine? Dessverre for deg er det ingen garanti for at børsen vil gi deg den tilbake. Dette er grunnen det er veldig viktig å flytte myntene dine i din egen IOTA-lommebok, borte fra enhver sentralisert utveksling.

Så nå som du vet hvorfor det er viktig å aldri legge mynter i bytte, vil neste del av IOTA-lommebokguiden min snakke om de forskjellige typer lommebøker som er tilgjengelige..

Ulike typer lommebøker

Før jeg diskuterer de forskjellige typer lommebøker som er tilgjengelige, er det viktig å huske at IOTA fortsatt er et veldig nytt prosjekt. Dette betyr at de for øyeblikket faktisk ikke har en lommebok som passer for alle typer. Imidlertid er det mange nye lommebøker under utvikling, så det er stor sjanse for at du ikke trenger å vente for lenge før du får lommeboken du vil ha.

IOTA lommebok

Web lommebok

En nettlommebok er den minst sikre lommeboken på markedet, og det betyr ganske enkelt at du bare kan få tilgang til myntene dine via en nettleser. Faktisk, i eksemplet jeg ga tidligere der sentraliserte børser ble hacket, er det et eksempel på en nettlommebok.

Selv om lommebøker er mest utsatt, er de også de mest praktiske. Dette betyr at hvis du raskt må sende noen penger til noen, er det best å bruke en nettlommebok.

Bare husk imidlertid at du bare noen gang bør oppbevare små mengder IOTA-mynter i en nettlommebok, bare i tilfelle noe dårlig skjer.

Ved å bruke en nettlommebok overleverer du også kontrollen over midlene til noen andre. Dette er som å la noen du ikke kjenner ta vare på besparelsene dine, og så be dem om å la deg få tilgang til den når du trenger det – hvis du har en mengde IOTA-mynter som du ikke er interessert i å miste, er dette definitivt ikke ikke måten å lagre dem på!

IOTA lommebok

Mobil lommebok

Som navnet antyder, er en mobil lommebok når du holder myntene dine på mobilenheten din. Det er noen fordeler ved å gjøre dette, men det er også noen ulemper.

For det første er det veldig praktisk å sende og motta midler. Ikke bare har du øyeblikkelig tilgang til myntene dine, men du kan også bruke funksjonene til QR-skanning. Dette er som en strekkode som telefonen skanner, som deretter automatisk kan konvertere strekkoden til en unik lommebokadresse.

For eksempel på steder som Japan, der det nå er mer enn 200 000 virkelige butikker som godtar kryptovaluta-betalinger, kan du ganske enkelt skanne telefonen i kassen, og midlene sendes automatisk til leverandøren!

Glem aldri, hvis noen er i stand til å stjele telefonen din, kan de kanskje få tilgang til myntene dine før du får sjansen til å gjenopprette dem på en annen enhet. Videre er mobile enheter ikke 100% sikre mot skadelig programvare eller virus.

IOTA lommebok

Desktop Wallet

Dette spesielle alternativet er litt sikrere enn en mobil lommebok, men det er litt mindre praktisk. I hovedsak laster du ned lommeboken på datamaskinen eller den bærbare enheten og lagrer deretter myntene dine offline. Den eneste gangen lommeboken trenger å opprette forbindelse til internett, er når du faktisk vil sende penger til noen.

Når du bruker en anerkjent stasjonær lommebok, holdes ikke dine private nøkler av tredjeparts servere, noe som betyr at bare du har tilgang til dem. Samtidig betyr dette også at hvis du forplasserer dem, vil myntene dine være borte for alltid!

På samme måte som en mobil lommebok, er myntene dine i fare på flere måter. For eksempel, hver gang du kobler deg til internett, er lommeboken din sårbar, spesielt hvis en hacker er i stand til å infisere den bærbare datamaskinen din med et virus eller keylogger.

Hvis du glemmer å sikkerhetskopiere lommeboken din og enheten går i stykker, kan du miste IOTA-myntene dine. La aldri noen bruke den bærbare datamaskinen din uten at du er til stede, og ikke la den være uten tilsyn hos et verksted!

IOTA lommebok

Hardware Wallet

I en setning er en kryptovaluta maskinvarepungebok like nær en sikker safe som du skal få for IOTA-myntene dine! I utgangspunktet holdes myntene dine frakoblet i en fysisk maskinvareenhet, noe som betyr at de bare noen gang er koblet til en server når du kobler den til.

For å godkjenne en overføring av penger, må du oppgi PIN-koden i maskinvareboksen. Selv om du hadde stjålet lommeboken din, ville ikke hackerne få tilgang til myntene dine. I stedet kan du gjenopprette dem ved å bruke passordgjenopprettingsfrasen!

I motsetning til de andre lommebokkypene jeg har nevnt, må du faktisk betale for en hardware-lommebok, men hvis du ønsker å ha et stort antall mynter, er det vel verdt investeringen.

Så nå som du vet om de forskjellige typene cryptocurrency-lommebøker, skal jeg nå diskutere hvilken som er den beste IOTA-lommeboken av IOTA-lommebøkene som er tilgjengelig for øyeblikket.!

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

IOTA-lommebok — Hvilken er den beste?

Selv om IOTA-teamet først begynte å jobbe med prosjektet sitt i 2015, er det fortsatt bare noen få lommebøker å velge mellom. Her er tre som du kan få tilgang til med en gang.

GUI IOTA Light Wallet

GUI IOTA lett lommebok er perfekt for nybegynnere, da den er veldig enkel å installere.

Leter du etter en IOTA lommebok MAC? Du har flaks! Den er tilgjengelig for nedlasting på MAC, Windows og Linux. Imidlertid er denne spesielle IOTA-lommeboken ikke kompatibel med mobile enheter.

IOTA mobil lommebokapplikasjon

Når det gjelder sikkerhet, er du den eneste personen som noensinne har tilgang til dine private nøkler, noe som betyr at de ikke lagres av en tredjepart.

Når du først konfigurerer den, blir du spurt om du vil installere full- eller lysnoden. Hvis du er nybegynner og bare ønsker å holde ting enkelt og trygt, er det best å velge en lysnode.

Hvis du liker lyden fra denne IOTA-lommeboken, kan du laste den ned fra dette nettstedet.

Nostalgi IOTA Light Wallet

Igjen, hvis du er ute etter en IOTA-lommebok Mac, Windows eller Linux, har du hell! Nostalgia IOTA Light Wallet er tilgjengelig for nedlasting på Windows-, Mac- og Linux-enheter, noe som gjør den til en desktop IOTA-lommebok.

Det er kjent at det har veldig gode sikkerhetsfunksjoner, men det er ganske komplisert å bruke. Så med mindre du har en god forståelse av grunnleggende koding, er dette kanskje ikke den beste IOTA-lommeboken for deg.

Nostalgi IOTA lett lommebok

Hvis du er i stand til å bruke Nostalgi, vil bruk av den gi deg raskest tilgang til IOTA-nettverket, noe som gjør det veldig praktisk hvis du trenger å foreta raske innbetalinger.

Ved å klikke på dette lenke, du kan finne instruksjoner om hvordan du konfigurerer den, samt finne en lenke for å laste ned IOTA-lommeboken direkte til enheten.

IOTA Wallet for Android

Den siste lommeboken på listen min er den offisielle IOTA-lommeboken for Android. Dette er selvfølgelig en mobil lommebok som gir deg mye bekvemmelighet på farten.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned den offisielle appen, og du kan sende, holde eller motta lommeboken til IOTA-mynter til lommeboken. Andre funksjoner inkluderer en QR-skanner, en IOTA-til-Fiat-valutakurs og ekstra passordverktøy.

Lommeboken ble bare nylig utgitt, noe som betyr at den fortsatt er i beta. Dessverre, siden lommeboken fortsatt er i sine tidlige dager, har det vært ganske mange klager angående feil.

IOTA Lommebok BETA

Hvis du er heldig nok til å ha en Android-telefon, kan du slå ned den offisielle IOTA-lommeboken for Android ved å besøke Google Play-butikken.

Jeg vet hva du sannsynligvis tenker. Er det det? Vel på dette stadiet er jeg redd det. IOTA-plattformen er ennå ikke et ferdig produkt, så det vil ta en stund før alt er i gang.

Ikke bekymre deg, men det er nok å komme. Deretter tar vi en titt på noen av IOTA-lommebøkene som vil bli utgitt i fremtiden.

(Forresten, hvis du vil lese den komplette guiden min om “Hva er IOTA?”, Så kan du få tilgang til den ved å klikke her!)

IOTA-lommebok – Kommer og kommer?

Selv om antallet tilgjengelige IOTA-lommebøker for øyeblikket er svært begrenset, er det noen få nye som er under utvikling. Hvis du leter etter en IOTA lommebok Mac, så inkluderer dette deg også! Jeg har listet opp to nedenfor som jeg synes du bør holde øye med.

Trinity Wallet

Trinity-lommeboken utvikles av en student ved University College London (UCL), og den forventes å bli utgitt veldig snart. I følge den siste kunngjøringen i mars 2018 vil Trinity Wallet være den første brukervennlige IOTA-lommeboken som kommer inn på markedet.

Det vil være mange tilgjengelige funksjoner, inkludert flere språk, grunnleggende modus eller ekspertmodus, og muligheten til å skrive ut en IOTA-papirlommebok.

Merk: En IOTA-papirlommebok er en måte å holde de private nøklene offline. I virkeligheten er det bare å skrive dem ut på et papir! Bare husk å holde IOTA-lommeboken sikker, da den er sårbar for brannskader osv. – Vurder å laminere den!

Trinity-lommeboken er i endelige utviklingsfaser, og når den lanseres forventes den å bli utgitt på alle enhetstyper, inkludert iOS!

Nelium lommebok

Nelium er en annen brukervennlig lommebok som for tiden er under utvikling. Når den er klar for utgivelse, vil denne IOTA-lommeboken være kompatibel med både Android og iOS, noe som gjør den til en bare lommebok for mobil. Den største fordelen med å bruke Nelium lommeboken er at den vil være helt perfekt for nybegynnere.

Nelium mobil lommebokapplikasjon

Når det gjelder sikkerhet, blir dine private frø bare holdt på mobilenheten din, så de blir aldri sett av Nelium-serverne. Det er et rent brukergrensesnitt, og det er også et alternativ å skanne en QR-kode, noe som gjør det veldig enkelt å overføre penger

Hvis du vil ha mer informasjon om denne spesielle IOTA-lommeboken, eller hvis du vil vite når den skal utgis, klikk på lenken her!

Ledger Nano S IOTA

Jeg har spart det beste til sist! I april 2018 kunngjorde IOTA-teamet at kryptovalutaen deres snart er kompatibel med Ledger Nano S lommebok!

Ledger er en maskinvare lommebok, som hvis du husker fra tidligere i guiden min, er så nær en safe som du vil få. Dette vil være den sikreste måten å lagre IOTA-myntene dine på, som selv om du har stjålet maskinvarepungen din, kan du fortsatt få tilgang til pengene dine.

Det er viktig å huske at du bare kjøper Ledger Nano S fra det offisielle nettstedet, som du kan få tilgang til ved å klikke på denne lenken.

Hvis dette er lommeboken du er interessert i, kan du fortsette å sjekke om det er oppdateringer. Når det er gjort kompatibelt, koster det deg rundt 90 euro.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Konklusjon

Så, der går du! Hvis du har lest IOTA-lommebokguiden min fra start til slutt, bør du nå ha god forståelse for de forskjellige lommebokkypene.

Hvilke lommebøker bruker du normalt? Liker du lyden av et IOTA-papir?

Du bør også ha en god ide om de tre IOTA-lommebøkene som er tilgjengelige for øyeblikket. Høres noen av dem bra ut for deg? Jeg vet at det er veldig begrenset for øyeblikket, men det gode er at det for tiden utvikles noen kule lommebøker.

Tabell: Fordeler og ulemper med Ledger Nano X og Trezor Model T

Jeg liker virkelig lyden fra Ledger Nano S IOTA lommebok, da det er det tryggeste stedet å oppbevare myntene dine!

Gi meg beskjed om tankene dine om lommebøkene jeg har gjennomgått, samt eventuelle erfaringer du har hatt med dem!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map