Beste DASH lommebok

For ti til tjue år siden, da noen brukte begrepet “lommebok”, kan du antagelig forestille deg et sammenleggbart lærhylster som huser penger, ID-kort og lignende. Men nå har begrepet overgått sin betydning til digital verden – Hensikten med en “lommebok” er fortsatt den samme, men nå, i stedet for papirpenger og mynter huser digitale valutaer.

I dag vil vi prøve å finne de best egnede boligforholdene for en slik valuta – vi vil prøve å finne beste Dash lommebok der ute.

Ser at det er mange forskjellige typer av kryptovaluta som lagrer lommebøker i verden, er dette kanskje ikke en enkel oppgave. Selv om jeg med litt hell (og med flaks mener jeg timer og timer med teknisk og analytisk analyse), tror jeg at vi – i det minste – kan gjøre en ganske nøyaktig liste.

For din komfort har jeg sammenlignet lommeboken i en pro og ulik analyse. Jeg har dekket hovedtrekkene deres & ulemper og presenterte resultatene. Du trenger bare å lese guiden og, basert på det du har lært, velg din Dash-lommebok.

Dash Wallet Review: Alt om Dash

Hvis du leser denne guiden, er sjansen stor for at du sannsynligvis er det ganske kjent med Dash. For å gi deg bare en rask oversikt, er Dash en desentralisert kryptovaluta som har gått fra Bitcoin-grenen (noe som betyr at det er et ‘altcoin’). Vel, hvis du vil bli bedre kjent med det, kan du lese denne Dash-kryptovalutaveiledningen først.

Dash lommebok: Dash hjemmeside.

Morsomt faktum: Visste du at Dash opprinnelig ble lansert som “Xcoin” tilbake i januar 2014?

I skrivende stund, Dash holder for øyeblikket 15. plass i kryptovalutamarkedet, med capset i underkant av 975 millioner dollar. Prisen er rundt $ 101 per enhet. Å dømme etter denne informasjonen, tror jeg vi trygt kan si at Dash er en stor aktør i kryptovalutaverdenen, så å finne en anerkjente og brukervennlig Dash-myntlommebok bør være en prioritet for alle som tenker på å investere i denne kryptoen.

Kryptovaluta lommebøker

Du har sannsynligvis en ganske god idé av hva en ‘kryptovaluta-lommebok’ faktisk er, men bare for å være sikker på at vi begge er på samme side, vil jeg gi deg en rask oversikt over alle de forskjellige typene lommebøker som finnes.

Generelt er det fem forskjellige typer lommebøker som lagrer kryptovaluta: online, stasjonær, mobil, maskinvare og papir. Hver av dem tjener samme formål – å lagre innehaverens digitale valuta (krypto) på en trygg og kryptert, men likevel lett tilgjengelig av holderen..

Beste DASH lommebok

Mange mennesker elsker papirlommebøker for deres sikkerhet. De kan være lett oppbevares i holderens lomme, men en potensiell tyv eller svindler kunne ikke ha tilgang til dem – kodene skrives trygt (eller skrives ned) på et ark, alltid ved holderens side når de trenger dem.

Andre lommebøker med digital valuta har også sine fordeler og ulemper, men det er ikke verdt å liste dem alle her – tross alt kom du hit for å finne ut om den beste Dash-lommeboken.

Morsomt faktum: Visste du nå at ordet “Dash” er en blanding av ordene “digital” og “cash”?

Velge en Dash Wallet

Nå som vi begge er på samme side og har oppdatert informasjonen vår, kan vi hoppe rett inn i Dash-lommebokens valgveiledning. Jeg skal fortelle deg om noen av de beste Dash lommebøkene til tre av hovedtypene lommebøker nevnt før – skrivebord, maskinvare og papir.

Av hensyn til gjennomsiktighet vil jeg at du skal vite at jeg har valgt disse lommebøkene for digital valuta som er lette å bruke (UI), deres sikkerhetskopierings- og sikkerhetsfunksjoner, privat nøkkelkontroll og noen få andre alternativer.

Lommebøkene nedenfor er ikke oppført i noen bestemt rekkefølge.

Desktop Dash Wallets

La oss begynne med de mest brukervennlige stasjonære lommebøkene.

Jaxx

Jaxx digital valuta lommebok er veldig kjent i kryptoverdenen. Det regnes av mange for å være den beste digitale Dash-lommeboken der ute.

Jaxx tilbyr sine brukere en porteføljemodul, up-to-par sikkerhet, siste kryptovaluta nyheter, og mange flere forskjellige funksjoner. Du kan bruke den elektroniske versjonen av lommeboken deres, men de gir deg også muligheten til å laste ned lommeboken rett til skrivebordet.

Dash lommebok: Jaxx hjemmeside.

Jaxx er stolt av at de har det millioner av nedlastinger over hele verden, som oppsummerer til en fin og velprøvd track record. De tilbyr også 24-timers global kundesupport, som alltid er kult å ha når man snakker om kryptopunglommer.

Jaxx Pros:

 • En av de mest kjente og velprøvde digitale Dash lommebøkene der ute;
 • Høyt personvernnivå (dvs. skannede bilder lagres bare på enheten, ikke engang lagret online);
 • Støtter mer enn 100 forskjellige valutaer.

Jaxx Cons:

 • Jaxx-lommeboken har en sårbar frøutvinning;
 • De mangler tofaktorautentisering.

Kjennelse: Til tross for sine ulemper, er Jaxx en flott Dash-lommebok som støtter mange forskjellige funksjoner og har et bevist rykte i kryptovalutaverdenen..

Mosebok

Exodus er en annen velkjent stasjonær Dash-myntlommebok. En av hovedfunksjonene som Exodus tilbyr er dens kompatibilitet med et kjent øyeblikkelig utvekslingsprogram for kryptovaluta ShapeShift. På grunn av dette kan Exodus-brukere handle et stort antall forskjellige kryptovalutaer uten noen bemerkelsesverdig tidsbegrensning.

Beste DASH lommebok

En annen ting å huske på er at Exodus er en liten lommebok. Hva dette betyr er at du aldri trenger å laste ned hele blockchain til datamaskinen din – de av dere med en langsommere internettforbindelse vil forholde seg!

Exodus Pros:

 • Exodus tilbyr et visuelt tiltalende, brukervennlig grensesnitt;
 • Den ble spesielt designet med tanke på nybegynnere av kryptovaluta, noe som gjør den perfekt for din første Dash-lommebok;
 • Det tilbyr et bredt utvalg av kryptokurver å handle – det vil ikke være behov for å begrense deg selv!

Exodus Cons:

 • De er fremdeles et “fersk-ut-av-ovnen” selskap, noe som betyr at mange forskjellige tvil flyter rundt. Dette faktum blir ytterligere understreket av at de ikke er åpen kildekode;
 • Mangel på høyt beskyttelsesnivå;
 • Mangel på tofaktorautentisering.

Kjennelse: Selv om Exodus fremdeles er et noe nytt selskap, er de allerede ganske kjent i kryptohandelssamfunnet. Hvis du tenker på å stole på Dash med Exodus Dash-lommeboken, bør du avveie henholdsvis fordeler og ulemper.

Dash Core Wallet

Yup, du har lest det riktig. Dash har lommeboken.

“Dash Core Wallet”, som navnet antyder, er en spesielt designet Dash lommebok. Det tillater et bredt utvalg av funksjoner (masternode-administrering, PrivateSend, etc.) og er ganske godt optimalisert for bruk på skrivebordet.

Dash lommebok: Dash app.

Med Dash-lommeboken trenger du ingen bekreftelse mens du får tilgang til andre midler enn en sikkerhetsnøkkel. Du trenger ingen ID, bilder eller noe i mellom for å få tilgang til Dash lommebokfondene dine.

Dash Core Wallet Pros:

 • Det er *DE* Dash lommebok;
 • Den har et bredt utvalg av tilgjengelige funksjoner.

Dash Core Wallet Cons:

 • Høye krav til plass på datamaskinen din (hele blockchain lastes ned).

Tabell: Fordeler og ulemper med Jaxx og Exodus lommebøker

Kjennelse: Folk har kommet til å akseptere Dash Core Wallet som THE Dash-lommebok, gitt navn og opprinnelse. Hvis du har en internettforbindelse over gjennomsnittet (eller du er veldig tålmodig, og lange nedlastings- og synkroniseringstimer skremmer deg ikke), kan Dash Core Wallet være noe du kan prøve ut.

Siste Ledger Wallet-kupong funnet:

Hardware Dash lommebøker

Det er på tide å gå til Dash-lommebøker for maskinvare. De er absolutt det beste valget hvis du ønsker optimal sikkerhet.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er sannsynligvis en av de mest populære maskinvare digital valuta lommebøker der ute. Dette betyr igjen at det – teoretisk sett – burde være en av de beste Dash lommebøkene.

Ledger Nano S sikrer Dash med en privat nøkkel OG en PIN-kode. Naturligvis, det støtter alle de store kryptovalutaene der ute – Dash er bare en av dem.

Dash lommebok: Ledger Nano S.

Det beste med Ledger Nano S er at den har en sikkerhetskopi. Hvis noe ikke går etter planen, kan du være trygg på at Dash (eller annen kryptovaluta) er trygg og sunn!

Ledger Nano S Pros:

 • Støtter mange forskjellige kryptovalutaer;
 • Holdbar og solid, ikke en plage å ha rundt seg;
 • Den har en sikkerhetskopi for når ting tar en uventet vending.

Ledger Nano S Cons:

 • Ganske kostbar. I skrivende stund er standardprisen for en Nano S $ 99,99;
 • Ingen mobilstøtte.

Kjennelse: Ledger Nano S er et flott maskinvareverktøy og Dash-lommebok hvis du ikke blir skremt av prislappen og mangel på viss enhetsstøtte.

Trezor

Trezor var den OG av hardware crypto lommebøker – det var den første maskinvare lommebok for digital valuta noensinne opprettet! Å dømme ut fra det ene faktum alene, har det fortsatt den dag i dag vært et veldig populært valg i kryptovaluta-samfunnet.

Beste DASH lommebok

Trezor støtter mange forskjellige kryptovalutaer, Dash er en av dem. Den er liten, kompatibel og enkel å bruke, noe som tilsvarer en flott Dash-lommebok. Ulempen er imidlertid den samme som med Ledger Nano S – i skrivende stund, Trezor koster $ 99,99.

Trezor Pros:

 • Liten og kompatibel, enkel å bruke;
 • Har forskjellige kryptovalutaer.

Trezor Cons:

 • Kostbar;
 • Noen funksjoner mangler for øyeblikket (selv om det er planer om å legge dem til i fremtiden).

Kjennelse: Hvis prislappen ikke svinger deg bort, kan Trezor være en flott Dash-lommebok.

KeepKey

KeepKey er sannsynligvis ikke så kjent, spesielt når du sammenligner det med Ledger Nano S eller Trezor.

Det er også ganske kostbart – det er gjennomsnittlig prisstativ opp til $ 99. Denne maskinvaren digital valuta lommebok for øyeblikket støtter syv forskjellige kryptovalutaer – Dash, selvfølgelig, å være en av dem. Den eneste store forskjellen fra konkurrentene er at KeepKey er mye større og har en betydelig større skjerm, noe som kan være praktisk for noen brukere.

KeepKey Pros:

 • Sammenlignet med andre enheter, har en stor skjerm;
 • Den har fine sikkerhetsfunksjoner.

KeepKey Cons:

 • Er litt klumpete sammenlignet med andre enheter for digital valuta valuta;
 • Ganske kostbart.

Kjennelse: Når det plasseres sammen med andre kryptolagringsenheter for maskinvare, mislykkes KeepKey i sammenligning ganske mye. Men hvis du har lyst på deg en større skjerm og en større enhet, så er KeepKey veien å gå!

Paper Dash lommebøker

Papir lommebøker er ganske annerledes fra andre typer cryptocurrency-lommebøker. Hovedforskjellen er at papirlommebøker er det offline – en bruker ville ganske enkelt skrive ut de private og offentlige nøklene på et ark og bær det deretter rundt.

Tabell: Hovedtrekkene i Ledger Nano S og Trezor One

Folk har en tendens til å betrakte papirlommebøker høyt på grunn av deres lagt til sikkerhetsnivå. Kodene dine er ikke tilstede på Internett. Dette betyr at enhver potensiell hacker, svindler eller annen type person med en slags syk hensikt ikke vil ha tilgang til informasjonen din – med mindre de kommer til å trekke den ut av lommen din!

Paper Dash Wallets ’proffer:

 • Sannsynligvis tilby den høyeste sikkerheten;
 • Lett å bære rundt, super bærbar;
 • Veldig kostnadseffektivt.

Paper Dash Wallets ‘Cons:

 • Ikke holdbar (ikke motstandsdyktig mot vann, brann osv.);
 • Hvis noen finner ut at du bærer den, kan du bli utsatt for lommetyveri.

Kjennelse: Hvis du ikke vil bruke mye penger på maskinvarelager i digital valuta, men likevel ikke stoler på krypteringslommebøker på nett, kan papir-lommeboken være det beste valget for deg!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Konklusjon

Det er det mange forskjellige typer Dash lommebøker tilgjengelig, at det er fullt forståelig hvis det er vanskelig å bestemme seg for bare en enkelt. Når det gjelder å ta en beslutning, gir online opplæringsprogrammer, guider og anmeldelser vanligvis gode råd.

Vanligvis foretrekker den gjennomsnittlige personen skrivebordet eller mobile versjoner av disse lommebøkene, både for tilgjengelighet og tilgjengelighet.

Folk som kanskje har spørsmål om sikkerhetstillit (eller bare vil ha lommeboka alltid ved siden av seg i en bestemt enhet) kan velge maskinvareenheter eller papir lommebøker. Det er et sak-til-sak-scenario – hver person er forskjellig, men jeg har alltid anbefalt å velge maskinvarepunger, som Ledger Nano S og Trezor.

Uansett hva du måtte velge, bør du anser alltid sikkerhet som topprioritet av din Dash lommebokinnstilling. Det burde også være tilfelle med enhver annen lommebok med kryptoholding! Når du vet at pengene dine er trygg, ting som den visuelle appellen til et brukergrensesnitt, langsom nedlastingshastighet eller enhetens estetiske verdi blir sekundære.

Jeg håper du fant denne opplæringen til Dash lommebok nyttig, og jeg ønsker deg lykke til med å velge den riktige lommeboken for deg!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map