Beste Cryptocurrency Trading Platform: Topprangerte

Hei der! Velkommen til guiden min til den beste handelsplattformen for kryptovaluta.

Handel med kryptovaluta har blitt en veldig populær aktivitet de siste 12 månedene. For mange mennesker er det den første opplevelsen de får av å kjøpe og selge eiendeler for å prøve å tjene penger. Det er ikke overraskende at slike nybegynnere trenger denne typen guide for å hjelpe dem med å finne ut hvor de skal begynne å handle kryptovaluta!

I løpet av denne artikkelen vil du lære om fire av de største børsene for handel med kryptovaluta. De jeg har valgt er gode av minst en eller to forskjellige grunner. En kan være best for daghandlere som ønsker å kjøpe og selge store volumer. I mellomtiden kan man være mer egnet for absolutte nybegynnere.

I denne guiden vil vi se på Bittrex, GDAX, Binance og Bitfinex. Jeg vil dekke følgende om hver plattform: gebyrer, funksjoner, sikkerhet, mynttilgjengelighet, volum og hvor brukervennlig hver sentral er.

Forhåpentligvis vet du på slutten av guiden hvilken som er den beste handelsplattformen for daghandlere med mye erfaring med å bruke børser, og hvilken som er best for absolutte nybegynnere. Du bør også vite litt om historien til disse fire massive børsene, samt informasjon om hvert av punktene som er oppført ovenfor.

Dessverre må vi glanse over noen ting. Denne artikkelen handler egentlig ikke om hvordan du skal handle kryptovaluta! Det er nok å dekke uten å gi trinnvise veiledninger om teknisk analyse og lesekart! Dessuten er det å lære å handle cryptocurrency mye for avansert av et emne for bare en enkelt artikkel.

Med alt sagt, er det mye å komme igjennom før vi kan identifisere hvilken som er den beste handelsplattformen for kryptovaluta for deg.

Hvis du sitter komfortabelt, begynner jeg!

Så, hva er den beste handelsplattformen for kryptovaluta?

Før vi begynner å forklare noen av forskjellene mellom de mange børsene der ute, er det viktig å skille de potensielt beste kryptovalutahandelsplattformene i to grupper.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Gruppe 1

For det første er det plattformer som tillater handel med kryptovaluta mot fiat-valutaer. Disse børsene ber vanligvis om mange flere former for identifikasjon for å registrere deg.

De har også ofte færre typer digitale mynter som tilbys. Du finner Bitcoin, Ether, Litecoin og noen få andre, men forvent ikke å finne uklare små cap-prosjekter på dem.

Gruppe 2

Den andre typen plattform for handel med kryptovaluta er en som ikke godtar fiat-innskudd. Disse børsene som kun tilbyr kryptovaluta, tilbyr vanligvis alle slags digitale eiendeler, hvorav mange du aldri har hørt om (faktisk har jeg ikke engang hørt om mange av dem!)

I tillegg vil disse handelsplattformene for kryptovaluta vanligvis be om svært få former for ID. Noen av dem ber ikke engang om noe!

Å bestemme hvilken av disse to typene børser som er den beste handelsplattformen for kryptovaluta, vil komme til dine personlige behov. Med det i bakhodet, la oss se på hva som tilbys!

Merk: Fiat-valuta refererer til penger som er utstedt av en nasjonal regjering. Eksempler på fiat-valutaer er dollar, euro, pund og yuan.

Børs som tillater Fiat-innskudd

La oss utforske ‘Gruppe 1’ først, fra og med Bitfinex.

Bitfinex

Den første børsen jeg vil se på med deg i vår beste guide for tradingplattform for kryptovaluta er Bitfinex.

Bitfinex er en kryptovaluta-utveksling som er basert i Hong Kong. Plattformen ble først lansert tilbake i 2012 og har vokst i brukere siden den gang. Bitfinex markedsfører seg som en profesjonell kryptovalutahandelsplattform. Når det er sagt, er det ingenting for skummelt med det for å utsette nybegynnere!

Bitfinex-avgifter

Som mange profesjonelle kryptovaluta-handelsplattformer har Bitfinex en glidende skala for å finne ut hvor mye som betales i avgifter per handel. Jo mer penger som handles de siste 30 dagene, jo billigere blir plattformen. Dette er bare en av de mange måtene Bitfinex passer for større volumhandlere.

I stedet for å prøve å forklare gebyrene selv, kan du se på tabellen nedenfor. Du trenger sannsynligvis ikke se så langt ned – beløpene som trengs for å nå til og med tredje nivå vil være mye høyere enn den gjennomsnittlige næringsdrivende kan klare!

Bitfinex kryptovaluta handelsplattform ordreutførelse

Merk: En produsent er en handelsmann som tilfører markedet likviditet. Dette betyr at hvis du legger ut en handel som ikke blir fylt umiddelbart, er du en produsent. Hvis du legger ut en handel som blir fylt umiddelbart (fjerner likviditet), er du taker.

Bitfinex-funksjoner

Bitfinex-handelsplattformen for kryptovaluta har følgende funksjoner:

 • Handel i USD og Euro. Merk: Hvis du vil handle i fiat-valuta, må du bekrefte kontoen din.
 • Avanserte handelsfunksjoner – 3,3x gearing, marginhandel og ti forskjellige ordretyper. Hvis du ikke er sikker på hva dette er, er det best å ikke rote med dem! Hvis du vil lære mer om hvordan du handler kryptovaluta, kan du lese vår fulle guide.
 • Innskudd kan gjøres med enten bankoverføring eller kryptovaluta.
 • Kan tilpasse handelsgrensesnittet. Dette betyr at du kan tilpasse arbeidsstasjonen din med funksjoner du bruker mest.

Er Bitfinex brukervennlig?

Bitfinex er ikke den mest brukervennlige kryptovaluta-handelsplattformen. Hvis du vet hva du gjør, er det flott. Imidlertid, hvis du ikke har begynt å handle, vil mye av det være vanskelig å forstå, og du vil kanskje oppdage at det er flere alternativer enn du virkelig trenger. Disse grunnene kan gjøre Bitfinex til den beste handelsplattformen for daghandlere som allerede har mye erfaring.

Bitfinex sikkerhet

Sikkerhet er en av de viktigste faktorene for å kunne kalle deg den beste handelsplattformen for kryptovaluta. Bitfinex tilbyr følgende sikkerhetsforbedringer for brukerkontoer:

 • To-faktor autentisering – brukere kan aktivere 2FA. Dette gir et ekstra sikkerhetslag når du logger på.
 • Bekreftelse av IP-adresse ved uttak – brukere kan bare tillate uttak som blir bedt om fra en bestemt IP-adresse.
 • Uttaksbekreftelsesfrase – brukere må legge inn en setning som er satt opp på et tidligere tidspunkt for å behandle et uttak.
 • Krypterte e-poster – brukere kan be om at alle e-poster mellom seg og Bitfinex blir kryptert, noe som betyr at bare de kan lese dem.
 • Brukere kan be om at en e-post blir sendt til dem når kontoen er logget på. Kontoer blir frosset hvis mistenkelig aktivitet oppstår.
 • Bitfinex hevder å lagre 99,5% av brukernes kryptovaluta i en fryselager med flersignaturlommebok.
 • Bitfinex har forskjellige forholdsregler for å beskytte mot et distribuert angrep på tjenestenekt.
 • Brukerinformasjonsdatabasen blir sikkerhetskopiert og lagret på flere steder utenfor stedet.

Bitfinex Coin tilgjengelighet

For en plattform som aksepterer fiat-innskudd, støtter Bitfinex en stor liste over digitale valutaer. Følgende mynter kan omsettes på børsen:

BTC, BCH, BTG, TRX, GNT, AVT, DASH, DATA, EDO, EOS, ETC, ETH, ETP, LTC, MIOTA, NEO, OMG, QTUM, SAN, USDT, XMR, XRP, ZEC, BAT, ZRX, MORO, MANA, SPANK, TNB, RLC, RCN, REP, ELF, AID, SNGLS, SNT, QASH, YOYO, MITH.

Bitfinex-volum

Det totale kryptovalutahandelsvolumet de siste 24 timene i skrivende stund (10. mai 2018) på Bitfinex var $ 699816667.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

GDAX

Deretter ser jeg på GDAX i vår guide til den beste handelsplattformen for kryptovaluta.

GDAX er den profesjonelle handelsseksjonen for det nærmeste et kjent navn i kryptovaluta – Coinbase.

GDAX står for Global Digital Asset Exchange. Siden den er koblet til Coinbase, er den en av de mest populære handelsplattformene på markedet i dag. Den er basert i San Francisco, USA og ble lansert noen år etter Coinbase i 2016.

GDAX-avgifter

Avgiftene til GDAX er strukturert på samme måte som Bitfinex. De beregnes ved hjelp av en “maker / taker” -modell. Takergebyret beregnes ut fra hvor mye USD en kunde har handlet den siste måneden. Disse varierer fra mellom 0,3% og 0,1%.

Alle produsenter handler imidlertid helt gebyrfritt hos GDAX!

GDAX-funksjoner

GDAX tilbyr brukere en rekke funksjoner som gjør det til et godt sted å kjøpe og selge digitale eiendeler. La oss se på dem og se om GDAX kan være den beste handelsplattformen for kryptovaluta:

 • Ubegrenset fiat innskudd ved bankoverføring. Penger kan også deponeres ved hjelp av en av Coinbases muligheter (kreditt- / debetkort) og overføres gratis.
 • Svært klarert av kryptovaluta-samfunnet.
 • Avanserte handelsfunksjoner – markedskjøp, begrens kjøp, stopp og marginhandel (3x).
 • Forsikring – GDAXs fiat-innskudd er forsikret av FDIC-forsikring. Kundene dekkes opp til $ 250.000.
 • Brukere som startet på Coinbase kan enkelt bekrefte identiteten sin og komme i gang med GDAX.

Er GDAX brukervennlig?

Siden det er en del av Coinbase, kan GDAX argumenteres for å være ideell for både nybegynnere og mellomliggende kryptovalutahandlere. Coinbase tilbyr mange øyeblikkelige kjøpsmuligheter som gjør det enkelt å komme i gang med digital valuta.

GDAX er for litt mer avanserte brukere som er opptatt av å begynne å sette sine egne priser eller kanskje dagshandel for et overskudd. Når det er sagt, tilbyr det ikke helt det samme valget av Bitfinex-alternativer. Dette gjør den litt mindre avansert av en plattform, og derfor kan noen brukere på høyt nivå foretrekke Bitfinex. For de fleste handelsmenn vil imidlertid alternativene som er tilgjengelige på GDAX være mer enn nok.

Diagrammer på GDAX er mer grunnleggende enn på Bitfinex, og som sådan er grensesnittet litt mer brukervennlig. Dette gjør GDAX igjen mer egnet for mellomhandlere i stedet for avanserte.

GDAX-sikkerhet

GDAX gir brukerne et høyt sikkerhetsnivå.

 • Fiat-innskudd er FDIC-forsikret. Dette gir brukerne stor trygghet når de foretar innskudd ved hjelp av bankoverføringer.
 • 98% av kryptovalutainnskuddene oppbevares i fryselager. For å få tilgang til disse kreves det flere signaturer som gjør dem veldig sikre.
 • To-faktor autentisering på kontoer.
 • Ingen historie med sikkerhetsbrudd eller hack.
 • Historien om økonomiske og sikkerhetsrevisjoner.
 • Sterkt klage med eksisterende amerikanske finansforskrifter.

GDAX mynt tilgjengelighet

Følgende mynter er tilgjengelige på GDAX:

BTC, ETH, BCH og LTC.

GDAX Volum

Det totale handelsvolumet for kryptovaluta de siste 24 timene i skrivende stund (10. mai 2018) på GDAX var $ 224.047.290.

Kun Crypto-utvekslinger

La oss nå ta en titt på ‘Gruppe 2’ – kun kryptobørser.

Børsene vi har sett på så langt i min beste kryptovaluta handelsplattform guide har alle vært fullstendig lisensiert og svært sikre. Nå drar vi inn i det ville vesten av digital valutautveksling!

Siden krypto-til-kryptobørs ikke håndterer noen tradisjonelle valutaer, er det ikke mange eksisterende forskrifter de må følge. Dette er fordi forskrifter som regulerer kryptovalutaer ikke eksisterer riktig ennå i de fleste land (selv om noen land har begynt å introdusere dem). Disse tradingplattformene for kryptovaluta trenger heller ikke nødvendigvis å registrere seg som en pengehåndteringstjeneste.

Ikke bekymre deg, de som vi har valgt ut som de beste tradingplattformene for kryptovalutaer som ikke tillater fiat-innskudd, er svært sikre. La oss begynne!

Binance

Binance er en av de yngste, men største kryptovaluta-handelsplattformene i bransjen. Det så ut til å synes ut av ingenting i midten av 2017, og det ble raskt tydelig at det ønsket å bli den største børsen på markedet. Vanvittig nok oppnådde den det tidlig i år med en samlet markedsverdi på 1,3 milliarder dollar!

Binance ble grunnlagt i Kina, men usikkerhet i regelverket så at det flyttet til Japan i september 2017. Grunnlegger Zhao Chengpeng har siden kunngjort at han ser på den europeiske øya Malta å basere sitt selskap i. Dette er fordi Malta raskt utvikler kryptovalutavennlig lovgivning. å gi unge selskaper som Binance friheten til å innovere.

Binance-avgifter

Binance-kryptovaluta-utvekslingen krever brukere en gjennomsnittlig avgift på 0,1% på hver handel. Imidlertid har plattformen faktisk også sitt eget token. For å få folk til å bruke det, vil de som betaler med Binance Token (BNB) få saftige 50% avslag på gebyrene sine! Kanskje dette er nok til å være den beste handelsplattformen for kryptovaluta?

Slike lave avgifter kan gjøre Binance til en sterk konkurrent for den beste handelsplattformen for daghandlere som ønsker å gjøre mange børser.

Dette vil ikke være tilfelle for alltid. Fordelingen av rabattene er vist i tabellen nedenfor.

Binance-handelsplattforms diskonteringsrenter

Binance-funksjoner

 • Binance-mobilapplikasjonen lar brukere handle kryptovaluta på farten.
 • Flerspråklige støttealternativer: Engelsk, kinesisk, koreansk, japansk.
 • Den har sin egen mynt som har eksklusive fordeler.
 • Det tilbyr konkurranser til handelsmenn. For eksempel var det en måned der den næringsdrivende som var i stand til å kjøpe og selge mest WAVES-kryptovaluta, fikk 20 000 WAVES-tokens. En annen konkurranse så brukere vinne biler og datamaskiner som premier!
 • Støtter et stort antall forskjellige mynter og poletter – et av de største valgene som er tilgjengelige.
 • Den tilbyr tidlig støtte for Bitcoin gafler. Bitcoin Gold og Bitcoin Diamond ble notert på Binance veldig raskt etter at de ble opprettet.
 • Ingen begrensning på størrelsen på kryptovalutainnskudd.
 • Grenser for uttak. Disse løftes når en konto bekreftes. Dette krever at brukerne sender inn sitt fulle navn, land, kjønn, et bilde av passet / et bilde av et myndighetsutstedt identitetskort og et fotografi av seg selv som holder dokumentet.
 • Stabile mynter støttes. De som ønsker å konvertere en investering til fiat for å bestemme sitt neste trekk i markedet, kan gjøre det ved å bruke USDT (Tether) hvis handelsparet er tilgjengelig.

Er Binance brukervennlig?

Til tross for at det tilbyr både en grunnleggende og avansert visning, er ikke Binances grensesnitt det enkleste å forstå. Det kan ta litt tid for enda mer erfarne brukere å bli vant til det. Når de først gjør det, blir de imidlertid belønnet med en stor mengde informasjon tilgjengelig på en enkelt skjerm.

Selv grunnvisningen har ganske mye på gang.

Siden det gir brukere en potensielt forvirrende opplevelse, er Binance sannsynligvis bedre for mellomhandlede til avanserte handelsmenn. Nybegynnere bør i det minste bruke en anstendig tid på å studere grensesnittet for å forstå hele oppsettet før de begynner å handle på plattformen..

Binance Security

Binance har raskt oppnådd et høyt nivå av tillit innen kryptovaluta-samfunnet, noe som er ekstremt viktig hvis du vil kalle deg den beste Bitcoin-handelsplattformen. Imidlertid er det ikke mange detaljer som er kjent om hvordan plattformen sikrer sine kryptovalutainnskudd og hvordan den beskytter seg mot hack.

Når det er sagt, tilbyr Binance følgende sikkerhetsfunksjoner:

 • To-faktor autentisering.
 • Ukjent plassering av sentrale servere. De antas for øyeblikket å være i Hong Kong, selv om det ikke er kjent informasjon om dem.
 • E-postvarsel for å bekrefte uttaket. Brukere må følge en lenke i e-posten for å bekrefte at de ba om uttaket.

Binance Coin tilgjengelighet

Uten tvil er det beste med Binance-plattformen antall mynter som støttes der. Listen er altfor lang til å vises her. Dette er fordi den også viser mange tokens så snart de er ferdig med sitt første mynttilbud. Dette tillater brukere å få dem tidlig og potensielt låse inn mest mulig fortjeneste på eventuelle pumper etter ICO.

Noen av de mest bemerkelsesverdige oppføringene på Binance inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, Litecoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple.

Det er mange flere oppført på børsen. For en fullstendig liste, besøk selve nettstedet.

Bitcoin-volum

Det totale kryptovalutahandelsvolumet de siste 24 timene i skrivende stund (10. mai 2018) på Binance var helt massive $ 2 210 146 604!

Handel med kryptovaluta på Binance

Deretter vil jeg i vår guide til den beste handelsplattformen for kryptovaluta forklare hvordan du skal handle kryptovaluta på Binance. Trinnene som er skissert nedenfor, vil være veldig like for de fleste børser. For denne guiden vil jeg anta at du allerede har satt opp en konto.

 1. Besøk Binances nettsted på binance.com.
 2. Klikk på “logg inn” øverst på siden og fyll inn påloggingsinformasjonen.
 3. Deretter bruker du telefonen for å få den forespurte tofaktorautentiseringskoden. Skriv det inn i boksen uthevet nedenfor.

  Google-autentisering på Binance-handelsplattform

 4. Klikk på “midler” øverst på skjermen. Du blir ført til lommeboksiden.

  Binance kryptovaluta handelsplattformfond

 5. Klikk på “innskudd” ved siden av den digitale eiendelen du vil handle. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre innskuddet ditt.

  Binance kryptovaluta handelsplattform innskudd

 6. Når kontoen din er kreditert, klikker du på “bytt” øverst til venstre på skjermen.

  Binance kryptovaluta handelsplattform utveksling

 7. Du får to alternativer i en rullegardinmeny. For denne veiledningen bruker jeg “grunnleggende” modus. Dette anbefales for førstegangsbrukere, da det er færre alternativer for å forvirre deg!

  Binance som en av handelsplattformen for kryptovaluta

 8. I dette eksemplet bytter vi ut den lille mengden NEO jeg hadde på kontoen min for BTC ved hjelp av en begrensningsordre. En begrensningsordre betyr at handelen kun skjer til den prisen jeg har oppgitt eller bedre, noe som betyr at jeg er produsent. Hvis du vil at bestillingen din skal fylles ut umiddelbart, bruk “marked”. Dette betyr at du er en taker.
 9. Angi beløpet du vil handle, sjekk at prisen er i samsvar med gjeldende kurs for eiendelen du kjøper eller selger, og trykk på “selg” -knappen.
 10. Når bestillingen er fylt, kan du gå tilbake til delen “midler” på nettstedet og trekke tilbake kryptovalutaen din igjen.

Merk: Med mindre du handler dag ofte, anbefales det ikke at du legger igjen penger på et børsnettsted. Børs har blitt hacket før, og de vil bli hacket igjen. Gjenta: En børs er IKKE et sikkert sted å lagre kryptovalutaene dine trygt! Se vår guide om Beste kryptovaluta lommebøker for mer informasjon.

Bittrex

Den siste børsen jeg skal se på i min beste guide for kryptovalutahandelsplattform er Bittrex. I likhet med Binance tillater ikke Bittrex fiat-innskudd. I likhet med Binance har Bittrex et stort antall kryptovalutaer som brukere kan kjøpe og selge.

Bittrex ble lansert i desember 2014. Den har siden blitt en av de mest brukervennlige altcoin-børsene rundt.

Den ble grunnlagt av Bill Shihara, Richie Lei, Rami, Kawach og Ryan Hentz i Las Vegas. Siden det er basert i USA, overholder Bittrex fullt ut de få eksisterende forskriftene som er i dag.

Bittrex-avgifter

Gebyrene på Bittrex er litt høyere enn andre børser. Plattformen har heller ikke forskjellige avgifter for produsenter og takere, eller en glideskala for brukere med høyt volum. Bittrex krever en fast sats på 0,25% per handel.

Bittrex-funksjoner

Bittrex er kanskje ikke den billigste børsen, men den utmerker seg i visse funksjoner. Det er en brukervennlig plattform som er en fin måte å begynne å handle med en rekke altcoins på. Her er noen av de beste funksjonene, la oss se om det er nok til å gjøre det til den beste handelsplattformen for kryptovaluta:

 • Mange altcoins støttet.
 • Initiativ enkel å bruke layout.
 • Ingen bekreftelse for grunnleggende kontoer. Disse kontoene kan gjøre uttak på opptil $ 3000 per dag.
 • Ingen begrensning på innskudd.
 • Tilgjengelig for de fleste land rundt om i verden.
 • Flatgebyr gjør dem enkle å beregne.

Bittrex sikkerhet

Stiftelsesteamet til Bittrex består av tidligere eksperter innen digital sikkerhet. Som du forventer av et slikt team, er Bittrex-plattformen en av de sikreste. Sikkerhetsfunksjonene på Bittrex er som følger:

 • Flertrinns lommebøker. Dette betyr at de fleste digitale eiendeler oppbevares i fryselager.
 • To-faktor autentisering.
 • Fullt regulert og i samsvar med amerikanske myndigheter. Har en Money Service Business lisens fra FinCEN.
 • Har to tidligere eksperter innen innenriks sikkerhet som jobber for dem.
 • E-postvarsler når en ny IP-adresse oppdages. En lenke må følges fra brukerens registrerte e-post for å bekrefte at forsøket ble gjort av dem.
 • E-postvarsler når ny pålogging er gjort.
 • E-postvarsel for å bekrefte uttaket.

Bittrex Coin tilgjengelighet

Med over 250 forskjellige kryptovalutaer på Bittrex er det stor sjanse for at prosjektet du vil handle med tokens av, er oppført der. Teamet er imidlertid nøye med å dyrke kildekodene til forskjellige mynter for å sikre at de er legitime tilbud.

I tillegg blir myntene som viser seg upopulære, raskt fjernet fra plattformen. I stedet for å være en alt-alt-utveksling, tilbyr Bittrex et mer raffinert utvalg av tokens og mynter, og det gjør det et skritt nærmere å bli kalt den beste handelsplattformen for kryptovaluta..

Alle de mest populære myntene er oppført på Bittrex med handelspar mellom Bitcoin, Ethereum og USDT eller BitCNY for de som ønsker å konvertere til fiat-valuta mens de venter på gunstige betingelser for å handle.

Bittrex Volum

Det totale handelsvolumet for kryptovaluta de siste 24 timene i skrivende stund (10. mai 2018) på Bittrex var $ 197,237,259.

Konklusjon: Finnes det en “Beste Cryptocurrency Trading Platform”?

Så det er det. Det er vår beste kryptovaluta-handelsplattformguide. Som du kan se, har hver utveksling litt forskjellige fordeler og ulemper. Noen spesialiserer seg på å gi en brukervennlig opplevelse, mens andre foretrekker mer avanserte handelsalternativer.

Dette gjør valg av en beste handelsplattform for kryptovaluta ganske vanskelig – jeg føler at det ikke er noen “beste” utveksling, men det er utvekslinger som er de “beste” for hver enkelt bruker i henhold til deres behov og preferanser.

Det som er bra for en bruker, kan være forferdelig for en annen.

Hvis du er en uerfaren kryptotrader eller bruker, vil du kanskje synes en plattform er strålende. For meg, en erfaren bruker av forskjellige utvekslingsplattformer, mangler det imidlertid noen mer avanserte funksjoner som jeg foretrekker.

Når det er sagt, håper jeg at du har lært noen ting om noen av de største handelsplattformene for kryptovaluta i virksomheten. Vi har skissert fire totalt: Bittrex, Binance, Bitfinex og GDAX. De to første er de som ikke tillater fiat-innskudd, og den andre er de som gjør det.

Jeg har dekket: gebyrer, funksjoner, hvor brukervennlige hver er, handelsvolum, sikkerhet og mynttilgjengelighet på hver. Jeg har også gitt litt historie om dem alle.

Nå som vi alle er ferdige, hva tror du? Hvilken tror du er den beste handelsplattformen for kryptovaluta for deg??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map