Beste Cardano lommebok

Cardano er en blockchain der ADA-kryptokurrency bor. Det brukes mest til å sende og motta digitale midler. For øyeblikket er det de 6. mest populære kryptovaluta med en markedsverdi på mer enn 10 milliarder dollar. Nå, siden du kom til denne beste Cardano lommebok-gjennomgangen, vet du sannsynligvis allerede det.

Hvis du tilfeldigvis har en enorm mengde (eller bare det beløpet du ikke hadde råd til å miste) ADA-mynter, bør du også finne en pålitelig lommebok for dem. Når alt kommer til alt, er det sterkt å anbefale å lagre eiendelene dine på kryptovalutautvekslingsplattformer. På grunn av mangel på sikkerhet, millioner av kryptovalutaer blir stjålet hvert år.

I dette beste Cardano lommebokliste, du vil finne to forskjellige typer lommebøker – Hardware og software. Jeg vil introdusere deg for hver av dem en etter en og hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen. Her er topp 7 alternativer som anses å være noen av de beste Cardano lommebøkene, og vil bli diskutert i denne artikkelen:

La oss begynne med introduksjonen til forskjellige typer lommebøker som finnes i markedet. Det er lettere å velge en lommebok for dine personlige behov når du har en bredere forståelse.

Beste Cardano lommebok: forskjellige typer alternativer

Det er fire forskjellige typer lommebøker som du kan finne når du leter etter den beste Cardano lommeboken. Her er listen der du kan finne dem alle:

 • Online lommebøker
 • Programvare / app lommebøker
 • Maskinvare lommebøker
 • Papir lommebøker

Hver av disse lommebøkene kommer med forskjellige fordeler og særegenheter og kan anbefales for forskjellige individer. Før du går til den beste Cardano-lommelisten, bør du ha en bredere forståelse av hver av dem.

Online lommebøker

Online lommebøker er kjent for å være minst sikker. Hvis du velger en slik lommebok, bør du virkelig stole på leverandøren. Mens de fleste online lommebøker på toppnivå ikke lagrer dine private nøkler, myntene dine kan fortsatt bli stjålet i tilfelle noen klarer å hacke den.

Beste Cardano lommebok: digital lommebok.

Den største fordelen med slike lommebøker er brukervennlighet. For å få tilgang til lommebøker på nettet trenger du bare å ha en internettforbindelse. Det er det også superenkelt å gjøre transaksjoner fordi de private nøklene dine er lagret på serverne deres.

Alt i alt kan online lommebøker bare anbefales hvis du lagrer små mengder kryptovaluta. Ellers bør du gå for sikrere alternativer.

Programvare / app lommebøker

Hvis du planlegger å gjøre daglige handler, da programvare lommebøker kan være et veldig godt valg. De er sikrere enn online lagring, imidlertid, ikke så pålitelig som maskinvare lommebøker.

Programvare eller app lommebøker er superenkel å bruke. I tillegg kan du holde rede på eiendelene dine mens du er på farten ved å bruke en mobilapp. De påliteligheten til lommebøker for programvare helt avhengig av plattformen. Det er noen veldig sikre alternativer som jeg vil introdusere når jeg snakker om den beste Cardano lommeboken, men du kan også komme over mindre pålitelige leverandører, ikke i denne artikkelen, skjønt.


Alt i alt anbefales programvare lommebøker for folk som lager flere transaksjoner gjennom dagen, og også for de som lagrer små mengder kryptovaluta i dem.

Hardware lommebøker

Når du leter etter beste Cardano lommebok, vil du legge merke til at de mest anbefalte alternativene er hardware lommebøker. De er også kjent som kalde lommebøker fordi din private nøkler lagres offline, så det blir ikke problemer med hacking.

Beste Cardano lommebok: Ledger.

Flertallet av høykvalitets hardware lommebøker er laget av holdbare materialer, noe som betyr at du ikke skal være bekymret for å slippe eller ødelegge dem. Gjenopprettingsprosessen er også vanligvis ganske enkel i tilfelle du mister den.

Selvfølgelig, når det gjelder maskinvare Cardano-lommebøker, er de det ikke like enkel å bruke som online eller programvare, men hvis du lagrer store mengder kryptovaluta, er det nødvendig å få en slik lommebok.

Papir lommebøker

Samtidig som papir lommebøker anses å være den sikreste, i tilfelle du mister dem eller det skjer en slags vannulykke, går kryptovalutaene dine tapt. Dette er det eneste ikke-teknisk måte å lagre kryptovalutaene dine på.

Hvis du velger en papir lommebok, da trenger du de offentlige nøklene hver gang du foretar en transaksjon. Unødvendig å si kan det være virkelig tidkrevende, slike lommebøker er imidlertid fantastiske hvis du anser ADA-mynter som en langsiktig investering.

Nå som du har en grunnleggende forståelse, la oss ta en titt på de beste Cardano-lommebøkene.

Beste Cardano lommebok: TOPP 7 Alternativer

I listen “beste Cardano lommebok” finner du en rekke valg, men du bør være oppmerksom på det forskjellige faktorer som du bør ta hensyn til når du velger beste ADA lommebok for dine behov.

La meg raskt gå gjennom disse aspekter:

 • SIKKERHET. Sikkerhet er definitivt den viktigste faktoren bør du vurdere når du bestemmer hvilken Cardano-lommebok du skal velge. Alle de andre aspektene er ikke viktige hvis sikkerheten din er i fare.
 • Brukervennlighet. En god kryptovaluta lommebok bør være lett å bruke og har en klart grensesnitt. Denne faktoren er kanskje ikke like viktig for de som anser ADA-mynter som en langsiktig investering, men er avgjørende for de som utføre flere transaksjoner Gjennom dagen.
 • Mobilitet. Hvor enkelt er det å få tilgang til en lommebok? Hvis vi snakker om en maskinvarelommebok, må du også sørge for at gjenopprettingsprosess er lett i tilfelle du mister det, og tar hensyn til materialene det er laget av. De burde være motstandsdyktig mot fysisk skade.
 • Støttede mynter. Selv om du nå ser etter den beste Cardano-lommeboken, kan du bestemme deg for å bruke den til å lagre andre kryptovalutaer i fremtiden. Derfor er det viktig å sørge for at lommeboken støtter en god mengde kryptovalutaer. Du vil bli overrasket over å høre at noen av dem støtter tusenvis av forskjellige eiendeler.

Hver lommebok kommer med forskjellige fordeler og ulemper, det er derfor hver enkelt bør velge et alternativ etter å ha vurdert sine personlige ønsker og behov. Nå er det på tide å hoppe til den beste lommeboken for Cardano-listen og finne det mest passende alternativet for deg.

1. Ledger Nano X – Den sikreste maskinvarelommeboken

Rangerer # 1 av 7 Crypto Exchange

Ledger Nano X gjennomgang Ting vi likte:

 • + Kan administreres fra mobilenhet
 • + Veldig sikker
 • + Støtter mer enn 1500 kryptovalutaer
 • + Komfortabel design

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Det aller første navnet du sannsynligvis vil høre når du leter etter den beste Cardano lommeboken er Hovedbok. Selskapet tilbyr to pålitelige alternativerLedger Nano S og Ledger Nano X. Sistnevnte er den nyeste og mest avanserte maskinvarepungen som selskapet tilbyr.

Ledger-selskapet var grunnlagt i 2014 av 8 eksperter som hadde tidligere erfaring med kryptovaluta, cybersikkerhet og entreprenørskap. Hovedmålet deres var å skape sikre løsninger for blockchain-applikasjoner, og de klarte å oppnå det.

For tiden er Ledger Nano X en av de ledende lommebøkene for Cardano og flere andre kryptovalutaer på grunn av dens sikkerhetsmålinger. Denne enheten lagrer alle dine private nøkler offline som sikrer fullstendig personvern og anonymitet.

Beste Cardano lommebok: Ledger Nano X sikkerhet.

Dessuten har den funksjoner Sikkert element (SE) altså i stand til å beskytte deg i tilfelle Bluetooth-tilkoblingen din er hacket. Det fungerer ved å be om autorisasjon før du gjør noen endringer. Når det er sagt, mens noen mennesker var bekymret for det Bluetooth Low Energy (BLE) tilkobling, bør du ikke bekymre deg mer.

Nå, siden Ledger Nano X er en fysisk enhet, bør du vite at den er laget av førsteklasses materialer, gjelder også rustfritt stål. Så hvis du ved et uhell slipper det på gulvet, vil det ikke skje noe med det. Selvfølgelig kan du merke noen riper i å bruke den, men det vil ikke påvirke enhetens ytelse.

Det som er utrolig er at Ledger Nano X har en bredere skjerm sammenlignet med selskapets forrige modell – Ledger Nano S. Men akkurat som denne har den det to knapper for navigering. Selv om du kanskje trenger litt tid til å bli vant til det, er denne enheten ganske grei. Den kommer også sammen med en brukerhåndbok der du kan finne alle instruksjonene.

Denne enheten kommer sammen med en USB-C-kabel som du kan bruke til å koble den til datamaskinen. I tillegg tilbyr Ledger en app som lar deg kontrollere alt fra ett sted. Alt i alt bør du ikke ha problemer når det gjelder brukervennlighet.

Et annet fantastisk aspekt ved denne lommeboken er at den støtter mer enn 27 mynter og over 1500 poletter. Dette betyr at du ikke bør begrense deg til ADA-mynter, det er så mange andre digitale eiendeler du kan velge å investere i.

Hva er Ledger Nano X-priser?

Ledger Nano X kan virke litt kostbar. For øyeblikket er det koster $ 119, Du bør imidlertid huske på at du bare betaler en gang og kan nyte en av de beste Cardano-lommebøkene i årevis.

Også, selskapet tilbyr noen virkelig attraktive tilbud og rabatter ved spesielle anledninger, så du bør ikke gå glipp av dem. Og hvis du kjøper en pakke, vil en Ledger-lommebok koste deg mindre.

Besøk Ledger Nano X

…eller les vår Ledger Nano X anmeldelse

2. Trezor Model T – Pålitelig maskinvarepung

Rangerer # 2 av 7 Crypto Exchange

Trezor Model T gjennomgang Ting vi likte:

 • + Førsteklasses sikkerhet
 • + Berøringsskjerm brukergrensesnitt
 • + Enkel å sette opp
 • + Støtter rundt 1000 krypto eiendeler

Ting vi ikke likte:

 • Stor design
 • Dyrt

Besøk nettstedet

Trezor Model T er en annen lommebok som må inngå i listen “beste Cardano lommebok”. Siden Trezor Model T er en maskinvare lommebok, akkurat som Ledger Nano X, lagrer den din private nøkler offline. Det er praktisk talt umulig for en hacker å stjele eiendelene dine fordi lommeboken aldri er koblet til internett.

Ved å bruke Trezor Model T kan du sende og motta samt lagre kryptovalutaene dine (åpenbart) og sjekke saldoen din. Før du gjør noen endringer, må du skriv inn din personlige PIN-kode. Dessuten får du din sikkerhetskopifraser som er nødvendig i tilfelle enheten går tapt eller blir stjålet.

Trezor Model T-funksjoner førsteklasses sikkerhetsfunksjoner. Du vet allerede at dine private nøkler er lagret offline, men denne lommeboken låser også alle passordene dine Trezor Password Manager individuelt ved å bruke de digitale nøklene. Dessuten støtter Trezor BIP39 passord, slik at dine private og offentlige nøkler aldri blir husket av enheten.

Beste Cardano lommebok: Trezor.

Merk: Det er viktig å ikke dele PIN-koden eller sikkerhetskopifrasene med noen!

Trezor Model T støtter videre mer enn 1600 kryptokurver, inkludert de mest populære myntene og enda mindre kjente poletter. Unødvendig å si, støttes også ADA-mynten.

Også, basert på kundeanmeldelser, Trezor Model T er relativt enkel å installere og bruk, selv mennesker uten erfaring vil kunne sette det opp raskt. Siden den kommer med alle nødvendige instruksjoner, vil prosessen bli enda mindre komplisert.

Trezor Model T har to knapper for navigering, imidlertid hva er forskjellig fra forrige modell (Trezor One) er at denne enheten har en berøringsskjerm som er en åpenbar forbedring sammenlignet med den forrige modellen.

Alt i alt er Trezor Model T definitivt et av de beste alternativene du bør ta hensyn til når du velger den beste Cardano lommeboken..

Hva er Trezor Model T-priser??

Å være en av de beste ADA-lommebøkene, Trezor Model T kommer med en pris. En enhet koster $ 169,99, eller du kan velge en pakke som inkluderer Trezor Model T, Trezor One og en Cryptosteel safe for $ 274. Virker som en god avtale.

Du vil også kunne finne noen virkelig attraktive Trezor-tilbud ved spesielle anledninger, så pass på at du ikke går glipp av dem!

Besøk Trezor Model T

…eller les vår Trezor Model T anmeldelse

3. Ledger Nano S – Stor pris-kvalitet-forhold

Rangerer # 3 av 7 Crypto Exchange

Ledger Wallet Review Ting vi likte:

 • + Super sikker
 • + Beskyttelse mot fysisk skade
 • + Støtter mer enn 1500 mynter og poletter

Ting vi ikke likte:

 • Relativt dyrt

Besøk nettstedet

Hvis du leter etter den beste Cardano lommeboken før, vedder jeg på at du kom over Ledger Nano S flere ganger. Det er en maskinvarepungebok som lar deg ikke bare lagre, men også sende og motta kryptoaktiva.

Ledger Nano S støtter mer enn 1500 forskjellige kryptovalutaer (26 mynter og mer enn 1500 poletter), inkludert ADA-mynter, selvfølgelig. Selv om det ikke er noen lommebok som støtter alle eksisterende kryptovalutaer, forbedrer Ledger Nano S listen over støttede kryptovalutaer hver dag.

En av grunnene til at Ledger ofte regnes som den beste Cardano-lommeboken, er sikkerhet. Forskjellig fra programvare lommebøker, din private nøkler lagres i selve enheten – offline. I tillegg må du velge en PIN-kode som må inneholde minst 4 sifre, og du får en 24-ords gjenopprettingsfrase det er nødvendig i tilfelle du glemmer nålen din.

Mens det er noen bekymringer når det gjelder holdbarheten til maskinvarepunger, bør det ikke være noen tvil om Ledger Nano S. Enheten er laget av rustfritt stål som gjør den motstandsdyktig mot fysisk skade.

Nå, mens Ledger Nano S er selskapets mer populære modell, finnes det også en forbedret versjon – Ledger Nano X. Den har en større skjerm som lar deg se fullstendige lommebokadresser samt alle andre nødvendige detaljer.

Beste Cardano lommebok: Ledger Nano S.

Selv om Ledger Nano S kanskje ikke er like enkel å bruke som programvare eller lommebøker, er det sterkt forbedrer brukervennligheten ved å tilby en app som lar deg kjøpe ADA-kryptovaluta samt administrere den. Når det er sagt, er alt du trenger er en enkelt app.

Et eksepsjonelt aspekt ved både Ledger Nano S og Ledger Nano X er at de har tilpasset operativsystem (BOLOS) som sørger for at applikasjoner er isolert fra hverandre, og som også beskytter deg mot ondsinnede angrep. Det integrerer også en Sikkert element (SE) som vert dine private nøkler sikkert og kan beskytte deg mot alvorlige angrep.

Hva er Ledger Nano S Pricing?

En av hovedårsakene til at folk ofte velger lommebøker på nettet eller programvaren i stedet for maskinvaren, er at du faktisk må eie dem. Faktum er at noen av dem kan være relativt dyre, men hva er Ledger Nano S-priser?

Ledger Nano S vil koste deg bare $ 59 det er relativt billig med tanke på det faktum som gir deg optimal sikkerhet, flotte funksjoner og elegant design.

Enheten blir sendt umiddelbart etter at du har betalt, slik at du kan forvente å motta den så raskt som en virkedag.

Både Ledger Nano S og Ledger Nano X kan betraktes som den beste Cardano-lommeboken, men du bør velge en basert på dine personlige preferanser.

Besøk Ledger Wallet

…eller les vår Ledger Wallet-gjennomgang

4. Trezor One – Rimelig maskinvarepung

Rangerer # 4 av 7 Crypto Exchange

Trezor Wallet Review Ting vi likte:

 • + Førsteklasses sikkerhet
 • + En veldig kjent kryptoboks
 • + Har et stort antall kryptovalutaer
 • + Konstant firmwareoppdateringer

Ting vi ikke likte:

 • Dyrt
 • Har vært utsatt for uautorisert tilgang tidligere

Besøk nettstedet

Når du søker etter den beste lommeboken for Cardano, kommer du over det Trezor One. Det er en av de mer anbefalte maskinvarelommebøkene der du kan lagre ADA-mynter.

Trezor One er den originale Trezor-lommeboken som var utgitt i 2014 av et selskap som heter SatoshiLabs. Lommeboken er CE og RoHS sertifisert noe som betyr at den oppfyller kvalitets- og pålitelighetsstandarder.

En av grunnene til at det anbefales å velge denne lommeboken, er sikkerhet. Når du sender eller mottar ADA-mynter ved hjelp av Trezor One, må du oppgi en PIN-kode kode hver gang du vil utføre en handling. Ingen endringer vil bli gjort uten din tillatelse.

Nå, hvis du mister denne enheten, bør du vite at gjenopprettingsprosessen er ganske enkel. Du får en passordfrase når du setter opp lommeboken. Det vil være nødvendig for å få tilbake pengene dine.

Trezor One er relativt enkel å bruke sammenlignet med andre hardware-lommebøker i markedet. Den kommer med alle instruksjonene du trenger for å finne ut hvordan du bruker den.

Hva er Trezor One Pricing?

Trezor One er en av de rimeligste maskinvarepungene til Cardano. Akkurat som Ledger Nano S det koster for tiden bare $ 59. Når det er sagt, betaler du bare en betaling og kan bruke en sikker maskinvare lommebok for ADA-kryptovaluta i årevis.

Når du snakker om prisingen, vil du se at Trezor noen ganger tilbyr veldig attraktive tilbud for begge lommebøkene, slik at du kan spare besparelsene betydelig. Også når du kjøp en 3-pakke for deg og vennene dine, vil en Trezor-lommebok gjøre det koster deg mindre.

Besøk Trezor

…eller les vår Trezor-anmeldelse

5. Coinbase – Secure Software Wallet

Rangerer # 5 av 7 Crypto Exchange

Coinbase Wallet Review Ting vi likte:

 • + Lett å bruke
 • + Gratis å registrere og holde kryptomynter inne
 • + Anstendig avgift
 • + Støtter de fleste av de viktigste kryptovalutaene
 • + Førsteklasses sikkerhet

Ting vi ikke likte:

 • Lite antall støttede kryptovalutaer
 • EN "vert" lommebok – konstant tilkobling til internett opprettholdes

Besøk nettstedet

Selv om jeg i begynnelsen av denne guiden nevnte det programvare / hot lommebøker er ikke like sikre som maskinvare, det er flere grunner til at Coinbase fortjener å være på denne listen for de beste ADA-lommebøkene.

Før du går videre, bør du vite at Coinbase ennå ikke støtter Cardano, men det bør inkluderes i listen over Coinbase-kryptovalutaer som støttes på kort tid. Så du trenger ikke å vente lenge.

Coinbase er en av de mest populære og pålitelige kryptovaluta-børsene i markedet, men den har også en av de sikreste lommebøkene for digital valuta som kan brukes til å lagre ADA-mynter. Det du bør vite er at du trenger det to separate apper for Coinbase-utveksling og lommebok.

En av grunnene til at Coinbase-lommeboken er så anbefalt, er sikkerhet. Det gir ikke bare tofaktorautentisering men også flere signaturer, bekreftelsesforespørsler og flere andre sikkerhetstiltak. Det er viktig å nevne at Coinbase aldri har blitt hacket. Dette aspektet gir ekstra pålitelighet.

Hva er Coinbase Wallet Pricing?

Den gode nyheten er at Coinbase-lommeboken i motsetning til maskinvarepungbøker er helt gratis. Dette betyr at det ikke påløper noen ekstra kostnader for sikker kryptovalutalagring. Du trenger bare å laste ned en app og begynne å bruke den.

Besøk Coinbase Wallet

…eller les vår Coinbase Wallet-gjennomgang

6. Guarda Lommebok – Krypto-lommebok med flere plattformer

Rangerer # 6 av 7 Crypto Exchange

Guarda Wallet Review Ting vi likte:

 • + Gode ​​sikkerhetstiltak
 • + Lett å bruke
 • + Live kundesupport
 • + Stort antall støttede kryptovalutaer

Ting vi ikke likte:

 • Fortsatt nytt selskap
 • Relativt høye avgifter

Besøk nettstedet

Guarda er en multi-plattform kryptovaluta lommebok som tilbyr lommebøker på nettet, stasjonær og mobil Det som er utrolig med denne lommeboken er at den er kompatibel med Ledger. Av denne grunn kan du oppbevare deler av ADA-mynter i en maskinvarepungebok og en del av dem i Guarda-lommeboken.

Guarda lommebok tilbyr både lommebøker på nettet og programvare som er kjent for å være mindre sikre enn maskinvare. Imidlertid kommer den med gode sikkerhetsfunksjoner, som krypterte sikkerhetskopier, ansikts- eller ID-gjenkjenning.

Når det gjelder støttede kryptovalutaer, støtter Guarda mer enn 40 mynter og tusenvis av tokens gjelder også ERC20s, BEP-2, og annen populære eiendeler. Når det er sagt, anser noen det ikke bare den beste Cardano-lommeboken, men også et veldig godt alternativ for andre kryptovalutaer.

Endelig er Guarda-lommeboken veldig enkel å bruke, den har en klart grensesnitt og nyttige funksjoner. Derfor anbefales denne lommeboken for nybegynnere.

Hva er Guarda Wallet-priser?

Guarda lommebok er helt gratis, akkurat som de fleste andre lommebøker på nettet og programvaren. Guarda stasjonær lommebok er tilgjengelig for begge Windows- og macOS-brukere. Mobilversjonen kan lastes ned for iOS- og Android-enheter.

Besøk Guarda

…eller les vår Guarda-anmeldelse

7. Atomic Wallet – Stor brukervennlighet

Rangerer # 7 av 7 Crypto Exchange

Atomic Wallet Review Ting vi likte:

 • + Lett å bruke
 • + Støtter mer enn 300 kryptovalutaer
 • + Sikre
 • + ShapeShift og Changelly integrasjoner
 • + 24/7 live kundesupport

Ting vi ikke likte:

 • Ikke så sikker som en maskinvarepungebok
 • Få mynter kan byttes ut med atom

Besøk nettstedet

Det siste alternativet på listen “beste lommebok for Cardano” er Atomic lommebok. Atomic er en programvarebasert kryptolagring plattform som også har en integrert sentral for ekstra funksjonalitet. Det betyr at du kan bruke Atomic ikke bare til å lagre krypto, men også til å kjøpe, selge og handle forskjellige kryptovalutaer.

Atomic-lommeboken ble opprettet i 2017, året da kryptovalutamarkedet blomstret. Skaperen av denne lommeboken er Konstantin Gladych, som også er mannen bak Changelly – en av de mest pålitelige utvekslingsplattformene for kryptovaluta.

For øyeblikket Atomic lommebok støtter mer enn 300 kryptovalutaer og alt det eksisterende ERC-20 tokens. Selv om antallet ikke er det mest imponerende vi har, er det definitivt mer enn nok, spesielt hvis du leter etter den beste Cardano lommeboken.

Som tidligere nevnt er det en programvarelommebok, noe som betyr at den kan mangle noe sikkerhet. Imidlertid sammenlignet med online lommebøker, er det definitivt et bedre alternativ. Atomic lommebok er fremdeles ny, men jeg har ikke lagt merke til noen kundeanmeldelser som ville være veldig negative overfor sikkerheten til denne lommeboken.

Atomic lommebok er veldig enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er last ned appen og opprett en konto. Når det er gjort, kan du overføre ADA-mynter fra en annen lommebok til Atomic, eller bare kjøpe denne kryptovalutaen på plattformen. Også, hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte selskapets kundestøtte. Ifølge brukerne er Atomic-kundesupport veldig nyttig når det gjelder ulike spørsmål relatert til problemer med brukervennlighet.

Hva er Atomic Wallet Pricing?

Akkurat som andre programvare lommebøker på denne listen, vil det ikke koste deg noe å laste ned Atomic lommebok.

Besøk Atomic

…eller les vår Atomic-anmeldelse

Konklusjoner

Når plukke den beste Cardano lommeboken for dine personlige behov, bør du alltid vurdere de mest avgjørende aspektene som vi allerede snakket om: sikkerhet, brukervennlighet, tilgjengelighet og antall støttede kryptovalutaer. Mens hver av disse aspektene er viktig, sikkerhet bør komme først. Husk på det.

Hver av lommebøkene i listen har det er egne fordeler og ulemper, så det avhenger helt av dine personlige behov hvilken du skal velge. Generelt, hvis sikkerhet er den første funksjonen du leter etter på en enhet, så bør du definitivt gå etter hardware lommebøker, som for eksempel Ledger Nano X eller Trezor Model T.

Tabell: Tilkoblingsfunksjonene til Ledger Nano X og Trezor Model T

Imidlertid, hvis du lagrer bare små mengder kryptovalutaer og leter etter enkleste måten å kjøpe og lagre kryptovalutaer på i tillegg til å gjøre transaksjoner, kan det være lurt å vurdere programvare lommebøker. Når du velger den beste programvarelommeboken for Cardano, bør du ta hensyn til Coinbase lommebok. Det gir både kryptovalutaveksling og en sikker lommebok.

Hvis du ikke har ADA-mynter ennå, bør du også velge en sikker kryptoutvekslingsplattform å kjøpe denne kryptovalutaen. Noen av de mest pålitelige og anbefalte plattformene inkluderer

 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama

Jeg håper at denne guiden hjalp deg med å finne den beste Cardano lommeboken for dine behov. Ikke glem at sikkerhet alltid skal komme først.

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map