Beste Altcoin Exchange

Hvis du ønsker å begynne å kjøpe, handle og selge altcoins, men er du ikke sikker på hva den beste altcoin-utvekslingen er? Jeg kjenner følelsen – det er hundrevis av forskjellige børser å velge mellom, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Men ikke bekymre deg, du har kommet til rett sted! I dag skal jeg gi deg en gjennomgang av syv av de beste altcoin-børsene, der jeg viser deg hvor du kan kjøpe altcoins og hvordan du kjøper altcoins med USD.

Visste du forresten at den første altkoinen som ble opprettet var Namecoin i 2011?

I denne beste altcoin-utvekslingsguiden vil jeg gjennomgå noen av de beste børsene, og fremheve gebyrer, sikkerhetstiltak, mynttilgjengelighet, handelsvolum og brukervennlighet. Så når du har lest gjennom alle de syv børsene, vil du kunne bestemme hvilken som passer best til dine behov.

Vel … hva venter du på? Den første gjennomgangen i denne beste altcoin-utvekslingsguiden vil dekke Gemini-utvekslingen!

Et glimt av Gemini

Tvillingens nettside

Gemini ble opprettet i 2015 av Cameron og Tyler Winklevoss. Tvillingene er kjent for å saksøke Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg for $ 65 millioner, som de sier, at han stjal ideen deres!

Gemini er basert i New York, og de har noe som kalles en “BitLicense”. Dette betyr at de er regulert på samme måte som banknæringen, noe som betyr at de tar sikkerhet veldig alvorlig.

Ettersom Gemini også brukes av institusjonelle investorer, er det alltid høye handelsvolumer, noe som betyr at du ikke har problemer med å finne likviditet. Gemini har også gode forhold til regulatorer, slik at de lar deg sette inn og ta ut ved hjelp av en bankkonto.

Merk: En institusjonell investor er noen som investerer på vegne av en stor organisasjon, for eksempel en bank eller et hedgefond. De investerer normalt veldig store mengder penger.

Før du kan finansiere kontoen din, må du fullføre en bekreftelsesprosess. Dette inkluderer å legge inn dine personlige opplysninger og laste opp en offentlig utstedt ID (for eksempel et pass). Avhengig av hvor opptatt bekreftelsesavdelingen er, kan det ta noen dager før kontoen din bekreftes.

Du har lov til å gjøre opptil 30 bankkontouttak og 10 Bitcoin- eller Ethereum-uttak gratis hver måned. Innskudd er også gratis. Handelsgebyrer starter på 0,25%, men når du begynner å handle med større beløp, reduseres disse gebyrene.

En av de største ulempene ved å bruke Gemini er imidlertid at den eneste altcoin de oppgir Ethereum!

Når det gjelder selve plattformen, selv om det er mange verktøy tilgjengelig for avanserte brukere, er utvekslingen veldig enkel å bruke, noe som gjør den perfekt for førstegangskjøpere.

Fordeler

 • Godtar innskudd og uttak på bankkontoer
 • Registrert hos New York regulatorer så veldig godt rykte
 • Utmerket sikkerhet
 • Svært lave avgifter
 • Brukervennlig plattform
 • God likviditet

Ulemper

 • Bare 1 altcoin tilgjengelig – Ethereum
 • Bekreftelse kan ta noen dager

Så nå som du vet alle fordelene og ulempene med Gemini, i neste del av denne beste altcoin-utvekslingsguiden, vil jeg gjennomgå Coinbase!

Hva med Coinbase?

Coinbase kryptovaluta dashbord

Hvis du har vært involvert i kryptovaluta i lang tid, er det en god sjanse for at du ville ha hørt om Coinbase.

Coinbase ble opprettet i 2011 og ligger i San Francisco, og har et av de største handelsvolumene for Bitcoin. Imidlertid lar de deg også kjøpe og selge tre altcoins, som er Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Bitcoin Cash (BCH)!

Plattformen er veldig enkel å bruke, noe som gjør den perfekt for nybegynnere. Ikke bare dette, men de har utmerket kundeservice, som inkluderer telefonsupport!

En av hovedårsakene til at folk elsker Coinbase er fordi de lar deg sette inn med et debet- / kredittkort eller en bankkonto.

Før du kommer i gang med fiat-penger, må du bekrefte identiteten din. Dette er greit, da alt du trenger å gjøre er å oppgi noen få personlige opplysninger og deretter laste opp en myndighetsutstedt ID (for eksempel passet ditt).

Sikkerhet er også veldig bra, Coinbase har 98% av kundemidlene i fryselager, og du har også muligheten til å sette opp tofaktorautentisering.

Merk: Kald lagring er når kryptovaluta holdes offline, uten forbindelse til internett. Dette gjør dem ekstremt sikre og nesten umulige for kriminelle å stjele dem!

En av de største ulempene ved å bruke Coinbase er at den bare er tilgjengelig i noen få utvalgte land. Dette inkluderer Australia, Canada, Singapore, USA og de fleste E.U. land.

Å bruke et debet- eller kredittkort for å sette inn er også ganske dyrt med i underkant av 4%, men dette er normalt når du bruker denne betalingsmåten. Handelsgebyrer er også veldig bra, med Coinbase lading like over dagens markedsrente!

Fordeler

 • Veldig grunnleggende plattform – perfekt for nybegynnere
 • Godtar debet- / kredittkort og bankoverføring
 • Billige handels- og uttaksgebyrer
 • Utmerket sikkerhet
 • God kundesupport
 • Rask og enkel verifisering

Ulemper

 • Dyrt gebyr for debet- / kredittkortinnskudd
 • Bare 3 altcoins tilgjengelig
 • Godtar bare brukere fra noen få land

Så nå som du vet fordeler og ulemper ved å bruke Coinbase, vil den neste delen av denne beste altcoin-utvekslingsoversikten skissere funksjonene i Kraken!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Kraken

Kraken bitcoin-utveksling

Kraken er veldig lik Coinbase, og de har også en veldig grunnleggende plattform, noe som gjør den perfekt for førstegangskjøpere! De ble også opprettet i 2011 og er en av de mest populære altcoin-børsene for europeiske handelsmenn.

Dessverre tillater ikke Kraken deg å finansiere kontoen din med debet- eller kredittkort, men du kan bruke en bankkonto hvis du bor i Canada, Japan, USA eller i de fleste deler av EU..

Akkurat som Coinbase, må du bekrefte kontoen din før du begynner. Hvis du bare setter inn penger med en kryptovaluta, trenger du bare å oppgi grunnleggende informasjon. Men hvis du vil bruke bankkontoen din, må du oppgi ytterligere detaljer som adressen din.

Når det gjelder handelsavgifter, vil dette avhenge av beløpet du vil handle, og også av hvilket alt-valuta du vil kjøpe. Dette kan være så lavt som 0,02% eller så høyt som 0,26%. Du kan sjekke hvert enkelt gebyr innen klikke her.

I motsetning til Coinbase har Kraken et veldig godt utvalg av altcoins tilgjengelig, inkludert Stellar Lumens, Ripple, ZCash og mer!

Selv om det ikke er telefonsupport tilgjengelig, kan du be om hjelp gjennom live chat-anlegget. Imidlertid ser det ut til å være mange dårlige anmeldelser om kvaliteten på kundeservicen.

Fordeler

 • Godtar bankkontoer for innskudd og uttak
 • Veldig bra utvalg av altcoins
 • Lave handelsavgifter, men kan være ganske forvirrende å forstå strukturen
 • God sikkerhet
 • Live chat-støtte
 • Grunnleggende grensesnitt for nybegynnere
 • Enkel verifisering

Ulemper

 • Ingen debet- eller kredittkortinnskudd
 • Rapporter om dårlig kundeservice

Ikke bekymre deg hvis du ikke har tatt en beslutning om hvilken børs du skal bruke ennå, vi har fortsatt noen få å gå! Den neste delen av denne beste utvekslingen av altcoin skal snakke om Bitstamp!

Etterlate et merke med bitstempel

Bitstamp nettsteder forsiden

Bitstamp ble opprettet i 2011 og var opprinnelig basert i Slovenia, men de har nå kontorer i mange forskjellige land. Plattformen er faktisk designet for mer erfarne handelsmenn. Så hvis du fortsatt er i de første årene av kryptovaluta, er det kanskje ikke den beste altcoin-utvekslingen for deg.

Imidlertid har de et av de høyeste handelsvolumene i bransjen, så likviditetsnivået er veldig bra. Likevel er en av de største fordelene ved å bruke Bitstamp at du også kan sette inn penger ved hjelp av debet- / kredittkort, bankkonto og kryptovaluta..

Innskuddsgebyrer er forskjellige, avhengig av hvilken betalingsmåte du bestemmer deg for å bruke. Her er et eksempel på hva du vil betale.

Debetkort: $ 10

Kredittkort: 5%

SEPA: Gratis

Internasjonal ledning: 0,05% (minimum / maksimum – $ 7,5 / $ 300)

Ved uttak av internasjonal ledning er gebyrene ganske dyre til $ 15, men SEPA er imidlertid bare $ 0,90!

Handelsgebyrene er fastsatt til 0,25% for hver transaksjon, men hvis du handler mer enn $ 20 000 i en enkelt måned, går dette ned. Jo mer du handler, jo billigere blir avgiftene, med den laveste 0,10% hvis du er i stand til å handle mer enn 20 millioner dollar. Noe som er litt utenfor budsjettet!

Selv om Bitstamp nå har et av de beste sikkerhetssystemene som er tilgjengelige, har sentralen blitt hacket mer enn en gang, med siste gang i 2015. Denne spesielle hackingen var så alvorlig at den kriminelle stjal mer enn 19 000 BTC. Heldigvis har ingenting skjedd siden.

Selv om mengden altcoins som er tilgjengelig å kjøpe ikke er så mye som andre børser, kan du kjøpe Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) og Litecoin (LTC).

En av de største ulempene ved å bruke Bitstamp er at bekreftelsesprosessen kan være veldig treg. Dette er fordi de prøver å ta igjen det enorme antallet kontosøknader de hadde i desember 2017! Noen mennesker har rapportert ventetid på opptil to uker, så hvis du ønsker å starte med en gang, kan det være best å bruke en annen sentral.

En annen ulempe ved å bruke Bitstamp er at kundeservicen deres kan være veldig treg, med at teamet noen ganger tar opptil 3 dager å svare..

Fordeler

 • Godtar debet- / kredittkort og bankoverføring
 • Lav uttaksavgift for SEPA
 • Den gode handelsavgiftsstrukturen
 • Utvalg av verktøy for avanserte handelsmenn

Ulemper

 • Lange bekreftelsestider
 • Bare 4 altcoins tilgjengelig
 • Treg kundesupport
 • Selv om sikkerheten nå er god, har den blitt hacket mer enn en gang
 • En plattform passer kanskje ikke for nybegynnere

Så, hva er dine synspunkter på Bitstamp? Høres de ut som den slags bytte du vil bruke? Hvis ikke, så les videre! Den neste delen av min beste altcoin-utvekslingsanmeldelse skal diskutere Poloniex.

Poloniex

Poloniex bytecoin utveksling

Poloniex er en amerikansk basert børs som ble opprettet i 2014 av Tristan D’Agosta. De er nå en av de mest populære børsene for å kjøpe og selge kryptovalutaer, og listen over altcoins er enorm!

Handelsvolumene er også høye, noe som betyr at du aldri skal ha problemer med å finne likviditet.

Dessverre er en av de største ulempene ved å bruke Poloniex at den ikke støtter fiat-valutaer. Dette betyr at i stedet for å bruke debet- / kredittkortet eller bankkontoen din, må du finansiere kontoen din med en kryptovaluta.

Den gode tingen er imidlertid at både innskudd og uttak er gratis, bortsett fra blockchain-transaksjonsgebyrene som er tatt for å betale gruvearbeidere (som er normalt ved overføring av kryptovaluta). Som noen av de andre altcoin-børsene jeg har vurdert, vil handelsavgiftene avhenge av beløpet du handler.

Det høyeste du betaler er 0,25%, og dette reduseres til 0% hvis du handler med store beløp. Dette er en av grunnene til at Poloniex alltid har mye likviditet.

Med mindre du ønsker å handle mer enn $ 2000 per dag, er det ingen krav for å sende inn identitetsdokumenter, så du kan begynne å handle så snart du åpner en konto.

De har også en god kundeserviceavdeling, som inkluderer et live chat-anlegg for øyeblikkelig assistanse. Videre, selv om børsen har mange handelsverktøy, som diagrammer og grafer, er den faktiske plattformen virkelig brukervennlig.

Ettersom Poloniex er registrert og lokalisert i USA, har de faktisk et av de beste sikkerhetssystemene på plass. Det er imidlertid viktig å merke seg at de i 2014 opplevde et stort hack, der hackerne stjal mer enn 12% av deres totale Bitcoin-beholdning..

Dette skal minne deg på at uansett hvor god en børs sikkerhet er, er midlene dine aldri 100% sikre.

Fordeler

 • Veldig stort utvalg av altcoins oppført
 • God kundeservice
 • S. basert – må prioritere sikkerhet
 • Brukervennlig plattform bra for både nybegynnere og avanserte tradere
 • Bare betal blockchain-avgift for innskudd og uttak
 • Handelsgebyrene er gode – maksimalt 0,25%
 • Ingen bekreftelse med mindre du handler mer enn $ 2000 / dag

Ulemper

 • Ingen fiat valutainnskudd og uttak
 • Hadde 12% av Bitcoin stjålet i 2014

Nå som du vet alle fordelene og ulempene med Poloniex, vil den neste delen av min beste altcoin-utvekslingsguide snakke om Cex.io!

Cex.io

CEX.IO bitcoin-utvekslingsplattform

Cex.io ble lansert i 2013 og er basert i Storbritannia. I løpet av de to første årene de handlet, var de begge en børs og et gruvebasseng. Siden 2015 har de imidlertid vært 100% fokusert på handelsplattformen, la oss undersøke om CEX har potensial til å bli kalt den beste altcoin-børsen.

En av de beste funksjonene ved å bruke Cex.io er at du kan sette inn og ta ut penger ved hjelp av en bankkonto. Hvis du er basert i EU, kan du bruke SEPA, men du må bruke internasjonal wire hvis du er basert andre steder.

Det er mange forskjellige altcoins som du kjøper på Cex.io, med nye som blir lagt til hele tiden.

Det er viktig å forstå at handelssystemet CEX.io er litt annerledes enn de andre børsene jeg har vurdert hittil. Dette er fordi de behandler ordrer som ligner på en “fyll eller drep” -handel.

En fill or kill-handel er der kjøperen enten får det de ber om, eller så blir bestillingen kansellert. For eksempel, hvis Peter ønsker å kjøpe 500 ETH til $ 600 per ETH, vil handelen bare gå gjennom hvis Peter er i stand til å få hele beløpet til den prisen. Ellers vil bestillingen bli kansellert!

Hvis du bare handler lave beløp, bør dette ikke være et problem, da det alltid vil være nok likviditet til å fylle bestillingen din!

For å gjøre innskudd med fiat, må du fullføre en bekreftelsesprosess. Dette inkluderer å laste opp ID-en din og sende dem et bilde av deg som holder ID-en! Det tar normalt Cex.io to dager å bekrefte ID-en, så hvis du vil kjøpe med en gang, må du kanskje vurdere å bruke en annen sentral.

Innskudd med debet / kreditt vil koste deg 3,5%, men bankoverføringer er gratis! Uttaksgebyrer avhenger av hvilken valuta og betalingsmåte du bruker – klikk på denne lenken her for å se strukturen. Handelsgebyrer er ganske dyre på Cex.io, da du må betale 7% på toppen av den nåværende markedsprisen.

Som et britisk selskap er sikkerheten hos Cex.io veldig god, og hovedparten av midlene holdes i fryselager.

Fordeler

 • Godtar debet- / kredittkort og bankkonto
 • Godt utvalg av altcoins
 • Storbritannia baserte så utmerket sikkerhet

Ulemper

 • Høye handelsavgifter på 7%
 • Sakte bekreftelse som kan ta opptil to dager
 • Ingen telefon- eller live chat-støtte

Det er nå tid for min siste beste altcoin utvekslingsanmeldelse, som kommer til å bli BitSquare!

BitSquare

BitSquare kryptovaluta handelsplattform

BitSquare er litt annerledes enn de andre børsene jeg har vurdert så langt det er en desentralisert børs. Dette betyr at, i motsetning til de andre, er det ingen tredjepart mellom kjøper og selger, og ingen enkelt myndighet har kontroll over nettverket. Viktigst er det at børsen aldri har pengene dine.

BitSqaure ble først lansert i 2016 og lar brukerne ikke bare bytte krypto-til-krypto-, men også krypto-til-fiat. Det er ikke nødvendig å oppgi en ID eller til og med noen personlige opplysninger, som lar deg handle anonymt! Så la oss se om BitSquare kan være den beste altcoin-utvekslingen.

Når du har lastet ned programvaren til enheten din, kan du kjøpe og selge et godt utvalg av altcoins som Litecoin og Dash.

Det er mer enn 20 forskjellige betalingsalternativer tilgjengelig, for eksempel en nasjonal bankoverføring, SEPA, OKPay og til og med kontant innskudd. Videre, hvis du bruker tredjeparts betalingsbehandler Perfect Money, kan du bruke debet- eller kredittkortet ditt!

Handelsgebyrsystemet er ganske komplisert og avhenger av hvor mye du planlegger å handle. I følge deres FAQ-side starter minimumsavgiften på 0,00005 BTC.

Fordi du handler peer-to-peer, er det ingen innskudds- eller uttaksgebyrer annet enn blockchain-transaksjonsgebyret.

Selv om plattformgrensesnittet ser veldig klart ut, kan det ta litt tid før du blir vant til det desentraliserte aspektet ved handel. Dette er grunnen til at det kanskje ikke passer best for nybegynnere. Så hvis det er første gang du bruker BitSquare, må du sørge for at du begynner med en liten mengde!

Fordeler

 • Desentralisert, så ingen har pengene dine
 • Utmerket sikkerhet
 • Et bredt utvalg av altcoins
 • Utmerket utvalg av fiat betalingsmåter
 • Ingen identitetsbekreftelse – anonym handel

Ulemper

 • Den kompliserte handelsgebyrstrukturen
 • Plattformen kan være forvirrende for førstegangshandlere

Sammenligningstabell

Jeg har laget en sammenligningstabell nedenfor over alle børsene nevnt ovenfor. Dette kan gjøre det lettere for deg å sammenligne børsene ovenfor og hjelpe deg med å bestemme hvor du skal kjøpe altcoins.

Fiat innskudd Handelsgebyrer Brukervennlig? Sikkerhet Altcoin tilgjengelighet
Tvillingene Bankkonto Det avhenger av volum. Maks = 0,025% Veldig Utmerket Bare Ethereum
Coinbase Debetkort & Bankkonto Rett over markedsrenten Veldig Utmerket bruker kjølerom Ethereum, Litecoin & Bitcoin kontanter
Kraken Bankkonto 0,02% – 0,26% Veldig Utmerket bruk av kjølerom Mange tilgjengelige
Bitstempel Debetkort & Bankkonto 0,10% – 0,25% For avanserte tradere Hacket mer enn en gang 4 Tilgjengelig
Poloniex Ingen fiat innskudd 0% – 0,25% OK Bra nå, men ble hacket i 2014 Mange tilgjengelige
CEX.io Debetkort & Bankkonto 7% over markedsrenten For mer avanserte tradere Utmerket bruk av kjølerom Mange tilgjengelige
BitSquare Mer enn 20 – Inkludert debetkort & Bankkonto Avhenger av handelsvolum For avanserte tradere Utmerket – desentralisert Mange tilgjengelige

Siste Coinbase-kupong funnet:

Konklusjon

Og det er slutten på min beste Altcoin Exchange-guide!

Jeg forstår at det kan være veldig vanskelig å velge en bestemt, siden de alle har sine egne fordeler og ulemper! Men i det minste vet du nå de beste stedene hvor du kan kjøpe altcoins og hvordan du kjøper altcoins med USD.

Og mens noen er perfekte for nybegynnere, er andre gode hvis du ønsker å handle anonymt.

Dette er grunnen til at jeg personlig bruker mer enn en sentral. Noen ganger trenger jeg en altcoin-utveksling som godtar debetkortinnskudd, men andre ganger ser jeg etter lavere handelsavgifter – alt avhenger av handelsmålene mine!

Uansett, hvis du leser guiden min fra start til slutt, bør du nå ha en god ide om de gode og dårlige poengene til hver av disse populære børsene! Kanskje du vet et bedre sted å kjøpe altcoins som jeg ikke har oppført her? I så fall gi meg beskjed i kommentarene nedenfor hva som er din beste altcoin-utveksling!

Innholdet som er publisert på dette nettstedet er ikke rettet mot å gi noen form for økonomisk, investering, handel eller noen annen form for rådgivning. BitDegree.org støtter ikke eller foreslår at du kjøper, selger eller har noen form for kryptovaluta. Før du tar økonomiske investeringsbeslutninger, må du rådføre deg med din økonomiske rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map