Anonym Bitcoin Wallet og hvordan få Bitcoins anonymt

Da Bitcoin-grunnlegger ‘Satoshi Nakamoto’ opprettet Bitcoin, ønsket han ikke bare å skape et finansielt system uten tredjepartsformidlere, men han ønsket også å la folk sende og motta midler anonymt. I denne anonyme Bitcoin Wallet-guiden skal jeg begynne med å forklare hvorfor Bitcoin kan brukes anonymt. Etter det vil jeg vise deg hvordan du får Bitcoins anonymt.

Jeg skal da snakke om noen av de beste anonyme Bitcoin-lommebøkene for forskjellige enheter og plattformer, inkludert programvare-, mobil- og hardware-lommebøker.

Så, ved slutten av å lese denne guiden fra start til slutt, vil du ha all informasjon du trenger for å komme inn i Bitcoin-verdenen uten å gi noen ditt virkelige navn.

Vel, hva venter du på? La oss begynne med å finne ut hvordan Bitcoin kan brukes anonymt!

Bitcoins Anonymitet

I den virkelige verden avslører du identiteten din flere ganger om dagen, spesielt når du bruker penger ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter som debetkort eller bankkonto. Dette skyldes at finansinstitusjonen du er registrert i har all din personlige informasjon.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Ikke bare dette, men hver gang du sender eller mottar midler elektronisk, vet banken hvor mye du sender og hvem du sender det også.

Dette er hvor Bitcoin er annerledes. I stedet for å avsløre din virkelige identitet, når du sender eller mottar midler, handler du på peer-to-peer-basis, noe som betyr at det ikke går gjennom en tredjepart. Videre er midlene dine knyttet til en ‘Bitcoin-adresse’, som ikke har dine detaljer knyttet til den.

Her er et eksempel på hvordan en anonym Bitcoin-lommebokadresse ser ut:

1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa

(Morsom faktum: Den ovennevnte anonyme Bitcoin-lommebokadressen tilhører Satoshi Nakamoto, og det var den aller første adressen som ble opprettet!)

Selv om formålet med å tillate brukere å gjøre transaksjoner anonymt var å fjerne behovet for tredjeparter, har det dessverre også blitt brukt av feil grunner.

Dette er fordi når folk begår forbrytelser, vil de holde identiteten hemmelig. Som et resultat tillater Bitcoin folk å kjøpe og selge ulovlige varer på nettet, noe som betyr at politiet ikke kan finne ut hvem som står bak transaksjonen.

Et eksempel på dette var Silk Road, en ulovlig markedsplass som tillot brukere å kjøpe en rekke ulovlige produkter som narkotika og våpen, samt andre ulovlige tjenester. Hovedvalutaen du valgte var Bitcoin, som beskyttet slemme gutta.

Det viktigste å huske når du prøver å være anonym er å ikke avsløre identiteten din når du først kjøper Bitcoin. Dette er fordi hver transaksjon som finner sted i Bitcoin blockchain er tilgjengelig for alle, slik at transaksjonene dine kan spores tilbake til din opprinnelige adresse.

Så i neste del av denne guiden skal jeg fort forklare hvordan jeg får Bitcoins anonymt!  

Kjøpe Bitcoin anonymt

Før jeg fortsetter, ønsket jeg å forklare kort at det på grunn av ulike myndighetsregler har blitt vanskeligere å kjøpe kryptovalutaer anonymt på børser. Dette er fordi når du bruker fiat-valutaer som USD eller EUR, må du gi en utveksling med en rekke personlige opplysninger.

Videre må du også bekrefte denne informasjonen ved å laste opp kopier av ID-en din (for eksempel et pass) og adressebevis (for eksempel en kontoutskrift). Årsaken til dette er å forhindre at kriminelle bruker Bitcoin-nettverket til kriminelle aktiviteter.

Ellers ville folk være i stand til å begå forbrytelser som hvitvasking, skatteunndragelse og svindel uten å måtte avsløre hvem de er!

Hvis du gir en utveksling med informasjonen ovenfor, bruker du ikke Bitcoin anonymt. Imidlertid, selv om det nå er vanskeligere å unngå disse identifikasjonskravene, er det et par måter å omgå det!

Ikke bekymre deg, fordi du ikke bryter loven ved å følge metodene nedenfor!

Den første anonyme Bitcoin-utvekslingen som jeg ønsket å vise deg, heter ‘LocalBitcoins’.

LocalBitcoins

anonym bitcoin-lommebok - localbitcoins.com

LocalBitcoins ble opprettet i juni 2012 og er basert i Finland. De lar folk fra mer enn 248 forskjellige land kjøpe og selge Bitcoin ved hjelp av en rekke betalingsmåter.

I motsetning til sentraliserte børser er LocalBitcoins en peer-to-peer-plattform, noe som betyr at de tillater kjøpere og selgere å handle direkte. Som et resultat er det mulig å handle anonymt.

Plattformen støtter over 20 forskjellige virkelige betalingsmetoder, inkludert en lokal bankoverføring, PayPal, kontanter i hånden, kontanter i posten osv..

Når du først registrerer en konto, blir du ikke bedt om å gi plattformen noen identifikasjonsdokumenter. Noen selgere vil imidlertid bare selge til en bruker som har bekreftet identiteten sin med LocalBitcoins, men hvis dette er tilfelle, kan du bare finne noen andre.

En annen ting å merke seg når du kjøper Bitcoins på LocalBitcoins, er at det ikke påløper gebyrer for kjøperen når du kjøper. Selgeren kan imidlertid sette prisen de vil selge Bitcoin til, så bare sørg for at du ikke betaler for mye mer enn gjeldende markedspris..

Dette er bare en av hvordan du kan kjøpe Bitcoins anonymt, og det er alternativet jeg vil anbefale (jeg har brukt denne plattformen mange ganger). Når du har fullført en handel med LocalBitcoins, kan du deretter overføre myntene dine til en anonym Bitcoin-lommebok (mer om dette senere).

For å legge til, hvis du føler at du vil ha enda mer anonymitet, anbefaler jeg også å bruke en sikker VPN-forbindelse (virtuelt privat nettverk) når du utfører Bitcoin-transaksjoner på LocalBitcoins. På denne måten vil du også skjule IP-adressen din & beliggenhet fra de andre. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal se, er det en liste over topp VPN-tjenester verdt å prøve ut.

Så nå som du vet om den anonyme Bitcoin-børsen LocalBitcoins, var den neste metoden jeg ønsket å diskutere å bruke en Bitcoin-minibank!

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Bitcoin minibankmaskiner

Visste du at akkurat som en minibank i virkeligheten, finnes det også Bitcoin-minibanker? I stedet for å angi kortet og ta ut kontanter, legger du inn kontanter og mottar Bitcoins!

Siden Bitcoin er en digital valuta, tar du ikke ut noen fysiske mynter (selvfølgelig)! I stedet gir du maskinen din Bitcoin-lommebokadresse, og den overfører den til deg. Hvis du ikke allerede har en Bitcoin-lommebokadresse, kan Bitcoin-minibanken opprette en for deg.

Den aller første Bitcoin-minibanken ble installert i 2013 på en kaffebar i Vancouver, Canada. Imidlertid er det nå Bitcoin-minibanker plassert over hele verden, med nye som blir installert hele tiden. Hvis du besøker coinatmradar.com, den viser plasseringene til alle maskinene.

anonym bitcoin lommebok - bitcoin atm map

Ikke alle Bitcoin-minibanker tillater deg å kjøpe mynter anonymt, da noen krever at du skanner ID-en din før bruk. Imidlertid, ved å besøke Coinatmradar-nettstedet, kan du begrense søket til kun å omfatte maskiner som lar deg kjøpe anonymt.

En ting til, på grunn av hvitvaskingsregler vil du bare kunne kjøpe et begrenset beløp hvis du ikke gir ID!

En av ulempene ved å bruke en Bitcoin-minibank er at avgiftene er høye. Du må ofte betale 8% -20% mer enn dagens markedspris! Dette er imidlertid forståelig, ettersom kostnadene ved å bygge og betjene maskinen kan være dyre.

På den annen side er ikke bare Bitcoin-minibanker praktisk, men de er også veldig brukervennlige!

Så nå som du vet to forskjellige måter å kjøpe Bitcoin uten å avsløre identiteten din, skal jeg nå snakke om hvordan du kan lagre det trygt i en anonym Bitcoin lommebok!

Lagring av Bitcoin anonymt

Hvis du har lest guiden min til dette tidspunktet, vet du nå to av måtene du kan kjøpe Bitcoins anonymt. Hvis du velger ATM-metoden, kan minibanken gi deg en anonym Bitcoin-lommebokadresse.

Imidlertid, hvis du bruker LocalBitcoins-metoden, stopper ikke prosessen der. Du må nå sende Bitcoins til en anonym Bitcoin-lommebok.

Denne delen er lett skjønt.

Når du lagrer Bitcoin i en privat lommebok, trenger du aldri å oppgi personlig informasjon. Du kan enkelt overføre penger inn og ut av din anonyme Bitcoin-lommebok, uten å måtte oppgi identifikasjon.

Imidlertid, fordi Bitcoin opererer på et desentralisert nettverk, har du full kontroll over midlene dine. Så bare husk dette – hvis du noen gang mister den private nøkkelen til Bitcoin-lommeboken din, vil ingen kunne hjelpe deg, og du vil miste tilgangen til alle pengene dine.

Som jeg nå vil vise deg, er det forskjellige typer anonyme Bitcoin-lommebøker, hver med sine fordeler og ulemper. La oss starte med programvarelommebøker!

Programvare lommebok

En programvare lommebok er den mest populære typen Bitcoin lommebok, da de er enkle å få tilgang til og bruke. Alt du trenger å gjøre er å laste ned lommeboken til din stasjonære eller bærbare enhet. Programvare lommeboken gir deg en offentlig og privat nøkkel. Du kan da bare overføre Bitcoins inn og ut av lommeboken.

La oss se på en av de mest populære Bitcoin-lommebøkene – Electrum.

Electrum

Selv om det er hundrevis av forskjellige lommebøker tilgjengelig, er Electrum en av de beste anonyme Bitcoin-lommebøkene. Den ble først lansert i 2011, noe som gjør den til en av de eldste lommebøkene i markedet. Den kan lastes ned gratis og støttes av Windows, Mac og Linux.

Når myntene dine er lagret i Electrum, er det enkelt å sende dem til andre mennesker. Du skriver ganske enkelt inn antall mynter du vil sende, sammen med mottakerne Bitcoin-adresse, og deretter klikker du på send! Dette gjelder imidlertid nesten alle Bitcoin-lommebøker.

Selv om lommeboken er gratis, tjener Electrum pengene sine ved å belaste et lite transaksjonsgebyr hver gang du sender betaling. Teamet hevder at Electrum er en av de tryggeste programvarelommebøkene i bransjen, ettersom de krypterer alle private nøkler. Så det er en liten avgift for sikkerheten til myntene dine, noe jeg mener er greit nok.

Electrum gir deg også et passordfrø, som lar deg gjenopprette myntene dine hvis du mister din private nøkkel. Så lenge du holder begge disse trygge, bør pengene dine for alltid være sikre. Bare prøv å holde enheten du har lommeboken lastet ned på, fri for virus.

For å laste ned lommeboken, besøk det offisielle Electrum-nettstedet innen clicking her!

Mobil lommebok

En mobil lommebok lar deg lagre Bitcoin på mobiltelefonen. Akkurat som en programvare lommebok, laster du den ned direkte til enheten. Denne lommeboktypen er den mest praktiske måten å lagre Bitcoin på, da du enkelt kan sende og motta penger mens du er på farten.

Brødlommebok

Det er nå mange forskjellige lommebøker tilgjengelig for nedlasting i appbutikkene, men den beste anonyme Bitcoin-lommeboken for mobil (tror jeg) er brød!

Hovedkontoret i Sveits kan brødlommeboken lastes ned gratis fra Google Play og Apple-butikkene.

Når du først setter opp lommeboken din, må du velge en 6-sifret PIN-kode som brukes til å logge på kontoen din. Deretter vil du få vist 12 tilfeldige ord, som brukes til å gjenopprette kontoen din hvis du glemmer PIN-koden.

En av de beste funksjonene ved å bruke en anonym Bitcoin-lommebok som Bread er at den lar brukerne sende og motta betalinger ved hjelp av en QR-kodeskanner. Så hvis du fant en butikk som godtar Bitcoin, kan du ganske enkelt skanne butikkens QR-kode, og brødlommeboken overfører automatisk betalingen.

En annen unik funksjon for brød er at når transaksjoner behandles, sendes de direkte til Bitcoin blockchain. Dette er en god sikkerhetsfunksjon fordi de fleste andre lommebøker trenger transaksjoner for å gå gjennom serverne sine før de blir lagt ut i blockchain.

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer TouchID, som krever fingeravtrykk for å få tilgang til lommeboken!

En ulempe med å bruke brødlommeboken er at den bare støtter Bitcoin, noe som betyr at hvis du har andre mynter, må du lagre dem andre steder..

Så nå som du vet om programvare og mobile lommebøker, er den neste typen anonyme Bitcoin-lommeboken som jeg ønsket å snakke med deg om, en maskinvarelommebok!

Hardware Wallet

En maskinvare lommebok er det tryggeste stedet å lagre kryptovalutaer. De lagrer mynter offline, så de risikerer aldri å bli hacket. De to mest populære maskinvarepungene i markedene er Ledger Nano S og Trezor. Begge har veldig like funksjoner, men jeg vil diskutere Ledger Nano S ettersom den er litt sikrere!

Ledger Nano S

anonym bitcoin lommebok

For det første er det viktig å huske at i motsetning til de andre lommebøkene jeg har diskutert, er ikke en hardware-lommebok som Ledger Nano S gratis. Når du kjøper den fra den offisielle produsenten (som du alltid bør gjøre av sikkerhetsmessige årsaker), koster det deg cirka 90 euro.

Når du først setter opp Ledger, vil du få et 12-setningsgjenopprettingspassord, som er nødvendig i tilfelle du glemmer pin eller enheten din blir stjålet. Når du mottar enheten, må du også angi en PIN-kode. Dette kreves hver gang du vil bruke enheten eller sende penger til noen.

Når du overfører mynter til Ledger Nano S, sender du dem bare til en Bitcoin-adresse på samme måte som du ville gjort med en hvilken som helst annen lommebok. Dette betyr at du kan lagre dem anonymt.

En annen god funksjon ved bruk av Ledger-lommeboken er at den støtter mange andre mynter, som Ethereum, Ripple og ZCash!

Selv om en hardware-lommebok gir best sikkerhet, gjør det det litt mindre praktisk å sende mynter til noen. Dette er fordi du må koble lommeboken til enheten din før du kan overføre penger. Så hvis du liker å sende penger mens du reiser, kan det hende at en maskinvarepung ikke er noe for deg.

Når det er sagt, er det et must-ha for brukere som har store mengder kryptovaluta.

Anonym Bitcoin Wallet: Final Words

Kryptovalutaer som Bitcoin er en fin måte å sende og motta penger uten å bruke en sentralisert tredjepart. Som et resultat lar systemet brukerne være anonyme.

Jeg tror folk skal ha rett til å sende, motta og lagre sin formue uten å måtte avsløre identiteten sin – på samme måte som vi bruker når vi bruker fysiske kontanter i den virkelige verden.

Imidlertid begynner regjeringer å installere nye forskrifter som kan tvinge enhver anonym Bitcoin-børs til å verifisere identiteten til en ny bruker før de får kjøpe Bitcoin ved hjelp av fiat-valuta. Så hvis denne loven håndheves på alle børser, er det en mulighet for at du ikke vil kunne kjøpe Bitcoin anonymt i fremtiden.

For øyeblikket kan du imidlertid kjøpe Bitcoin anonymt – og ganske enkelt også. Men hvis du har problemer med å gjøre det, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map