Alternativer til Coinbase: Hva annet er der ute?

Så du ønsker å begynne å kjøpe, handle eller selge kryptovaluta på en børs … men du er ikke sikker på hvor du skal dra?

Vel, du har sikkert hørt om Coinbase – en meglerbørs med mer enn 13 millioner kunder. (Det er mer enn den totale befolkningen i Belgia!)

Grunnen til at Coinbase er så populær er at de gjør det enkelt for alle brukere å bruke debet- / kredittkortet eller bankkontoen sin for å kjøpe mynter. Imidlertid selger de bare til 32 land og tilbyr bare 4 forskjellige mynter!

På grunn av dette trodde vi det ville være lurt å gi deg noen alternativer til Coinbase. Hvorfor? Vel, kryptokurver har blitt utrolig populære nå, og det er over 100 forskjellige børser å velge mellom. Så det er viktig for brukerne å vite hvilken utveksling som er best for dem.

Denne guiden vil gi deg en rask introduksjon om Coinbase og hvorfor den er så populær. Vi vil da gi deg noen alternativer til Coinbase og forklare noen av fordelene og ulempene ved å bruke dem. Dette inkluderer gebyrer, innskudds- og uttaksmetoder, sikkerhet og noen av myntene de har tilgjengelig.

Mot slutten av denne guiden vil du ha god forståelse av noen av de beste alternativene til Coinbase.

Så, la oss begynne med å finne ut mer om Coinbase og hva de gjør!

Coinbase – det enkleste stedet å handle

alternativer til Coinbase

Siste Coinbase-kupong funnet:

Hvis du er interessert i å kjøpe kryptovaluta med bankkortet ditt, vil du ikke kunne gjøre dette uten å bruke meglerbytte. Meglerutveksling lar deg kjøpe og selge mynter for Fiat-valuta direkte på deres hjemmeside.

Tenk på børsen. Hvis du ønsket å kjøpe noen aksjer i Apple, ville du ikke kjøpe dem direkte fra selskapet. I stedet kjøper du dem fra en megler.

For at meglere skal tjene penger, krever de deg et gebyr for behandling av handelen din. Børser fra kryptovaluta megler gjør det samme!

Coinbase selger mer Bitcoin enn noen annen børs og holder en veldig stor mengde Bitcoin og USD i reserve. Slik kan de behandle så mange bestillinger.

Det faktum at Coinbase tillater brukere å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av bankkortet sitt, gjør det veldig enkelt for nybegynnere som kjøper kryptovaluta for første gang. Imidlertid har det sine ulemper, og det er derfor folk søker etter alternativer til Coinbase.


Det første er at det bare er 4 forskjellige mynter du kan kjøpe og selge. Dette er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Bitcoin Cash (BCH). Dette er et lite utvalg sammenlignet med andre børser.

Kult faktum: Det er nå mer enn 1500 kryptovalutaer totalt!

En annen grunn til at folk nå ser etter alternativer til Coinbase, er at avgiftene deres er høye. Hvis du for eksempel vil bruke debet- / kredittkortet ditt til å sette inn penger i virkeligheten, må du betale ca 4% i transaksjonsgebyrer! Noe som er uheldig for de som ønsker å gjøre sitt første cryptocurrency-kjøp ved hjelp av et bankkort.

Imidlertid er det noen gode alternativer til Coinbase, hver med sine egne fordeler og ulemper. Så hvis du leter etter en billigere måte å sette inn, eller ønsker å bytte med flere mynter å velge mellom, så fortsett å lese.

Uansett hva du har for å se på alternativer til Coinbase, har vi deg dekket! Så, la oss se på noen Coinbase-konkurrenter!

Hvilke andre meglerutvekslinger er der?

Som vi nevnte tidligere, er det nå hundrevis av alternativer til Coinbase – og det er nye børser som åpner hele tiden. Imidlertid har vi holdt listen vår til bare 4. Børsene vi har valgt har alle sine egne fordeler og ulemper, men vi er sikre på at du vil finne en som er riktig for deg! La oss starte med å se på Coinmama.

Coinmama

alternativer til Coinbase

Coinmama-børsen ble opprettet i 2013 og ligger i Israel, men de opererer i mer enn 200 forskjellige land! Coinmama er veldig enkelt. De eneste myntene du kan kjøpe er Bitcoin og Ethereum, og du kan heller ikke selge eller handle med andre kryptovalutaer.

Du kan bruke et debet- eller kredittkort for å kjøpe fra Coinmama, men gebyrene er høyere enn Coinbase. Du blir belastet et transaksjonsgebyr på 5,5% på hver bestilling, og da må du betale ytterligere 5,0% for å bruke debet- eller kredittkortet ditt.

En av de gode tingene med Coinbase-alternativer som Coinmama er at de godtar ordrer fra de fleste land. Coinbase tillater bare kjøp fra (og selger til) 32 land! Dette betyr at flere mennesker som kan kjøpe Bitcoin og Ethereum fra Coinmama.

En annen fordel med Coinmama er at så snart betalingen din er mottatt, blir myntene dine automatisk sendt til din personlige lommebok. Du må imidlertid bekrefte kontoen din før du kan kjøpe mynter.

Bekreftelsesprosessen er ganske rart, siden du må gjøre følgende:

 • Last opp en offentlig utstedt ID (pass, førerkort osv.)
 • Ta en “selfie” av deg mens du holder ID
 • Ta en “selfie” av deg som holder et papir med dagens dato og ordet “Coinmama” skrevet på

Coinmama tar sikkerhet veldig seriøst, og det er derfor de får deg til å ta selfies for å bekrefte deg selv! De bekrefter normalt kontoen din innen 1 time, og når det er gjort, kan du kjøpe opptil 10 000 dollar i mynter.

Coinmama krypterer kreditt- / debetkortopplysningene dine, slik at de aldri ser dem. Det er ingen andre sikkerhetsfunksjoner, men dette er egentlig ikke nødvendig, da myntene dine sendes direkte til din personlige lommebok når du har betalt.

Alternativene til Coinmama kundesupport er også veldig begrenset, og det er ingen live chat eller telefonsupport. Du kan imidlertid sende dem en e-post.

For å oppsummere, her er fordelene og ulempene ved å bruke Coinmama:

Fordeler

 • Tilgjengelig for kunder i mer enn 200 land
 • Godtar debet- og kredittkort
 • Mynter sendes rett i lommeboken etter at du har betalt
 • Betalingsdetaljer er kryptert

Ulemper

 • Høye avgifter – 5,5% for hver handel og 5,0% for bruk av debet- / kredittkortet ditt
 • Selger bare 2 mynter: Bitcoin og Ethereum
 • Kunder som ikke kan selge mynter eller bytte dem mot en annen kryptovaluta
 • Kundesupport: Ingen live chat eller telefon
 • Ganske vanskelig verifiseringsprosess

Så hva synes du om vårt første alternativ til Coinbase?

Fortsatt ikke fornøyd? Vel, la oss gå videre til den neste.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

CEX

CEX er en av de første og originale Bitcoin-meglerne. Det er en børsbasert børs som ble grunnlagt i 2013. I de første to årene var CEX en av de største skygruvedriftene. Imidlertid suspenderte de sine skygruvetjenester og fokuserte på utvekslingen.

Cool Fact: Et gruvebasseng er når grupper av mennesker går sammen for å bryte Bitcoin. De kombinerer all sin datakraft slik at de har større sjanse for å få gruvebelønningen! Dette gruvebassenget deles deretter likt mellom gruvearbeiderne avhengig av kraftuttaket. For mer informasjon om hvordan Bitcoin mining fungerer, se vår Komplett guide om hva som er Bitcoin Mining og hvordan det fungerer.

CEX er blant de sterkeste av Coinbase-konkurrentene. CEX lar deg kjøpe 8 forskjellige kryptovalutaer med et debet- eller kredittkort. Disse myntene inkluderer Bitcoin, Ethereum og Ripple. Du kan også sette inn penger via bankoverføring eller SEPA hvis du er i EU. Fiat-valutaene de støtter er USD, EUR og GBP.

Systemet som CEX bruker for å behandle ordrer er litt forvirrende og er best sammenlignet med “fyll eller drep” -instruksjonen som brukes på børsen. Her er et eksempel fra den virkelige verden på dette:

 1. John ønsker å kjøpe 10.000 aksjer til $ 10 per aksje.
 2. John vil bare fullføre bestillingen hvis han er i stand til å kjøpe alle 10.000 aksjene til $ 10 per aksje. Hvis det ikke er mulig å gjøre umiddelbart, vil han kansellere hele bestillingen.
 3. For å gjøre dette, ber John megleren sin om å gjøre en “fyll eller drep” ordre.
 4. Det er bare to muligheter: Johns ordre er oppfylt, eller ordren blir kansellert!

CEX gjør dette for å beskytte kundene mot plutselige prisendringer. Men med mindre du handler en alvorlig sum penger, er dette ingenting å bekymre deg for!

CEX bankoverføringer koster $ 10. Også, hvis du bestemmer deg for å sette inn med debet- eller kredittkortet ditt, må du betale 3,5% i avgift pluss $ 0,25 (eller tilsvarende i valuta). Imidlertid legger CEX også til ytterligere 7% til den nåværende markedsprisen. Som er veldig høyt!

Før du kan kjøpe kryptovaluta fra CEX, må du bekrefte kontoen din. For å gjøre dette, må du laste opp ID-en din og ta en selfie av deg som holder den (ja, en annen merkelig)! Det tar vanligvis 48 timer å bekrefte, noe som ikke er veldig praktisk hvis du vil kjøpe raskt.

Sikkerheten er god i CEX, men jeg vil alltid anbefale brukere å unngå å lagre kryptovalutaene sine på online utveksling!

Når det gjelder kundesupport, er det ingen chat eller telefonsupport på CEX, men de svarer raskt på e-post.

For å oppsummere, her er fordelene og ulempene ved å bruke CEX:

Fordeler

 • Du kan sette inn med debet- / kredittkort eller bankkonto
 • 8 forskjellige mynter tilgjengelig
 • God sikkerhet for en online utveksling

Ulemper

 • Høye gebyrer – 7% lagt til hver handel og 3,5% for bruk av debet- / kredittkortet ditt
 • Ingen live chat eller telefonsupport
 • Langsom bekreftelsesprosess – kan ta opptil 48 timer

Så, hva synes du om vårt andre alternativ til Coinbase? La oss nå finne ut om BitPanda, den tredje på listen over Coinbase-konkurrenter!

BitPanda

BitPanda digital kryptovaluta handelsplattform

BitPanda er en annen kryptovalutamegler, opprettet i slutten av 2014, som spesialiserer seg på salg av mynter til kunder i Europa.

En av de beste tingene med BitPanda er at de godtar mange forskjellige betalingsmåter. Dette inkluderer et debet- / kredittkort, bankoverføring, Neteller, Skrill og Giropay!

Gebyrene endres avhengig av betalingsmåten du vil bruke. Hvis du bestemmer deg for å bruke debet- eller kredittkort, betaler du mellom 3-4%. Dessverre vises ikke andre betalingsgebyrer tydelig på nettstedet, noe som ikke er bra.

BitPanda tilbyr totalt 6 kryptovalutaer, som er: Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Dash (Dash), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH).

Hvis du har problemer med kontoen din, kan du sende en e-post til BitPanda supportteam. Igjen er det ingen live chat eller telefonstøtte.

BitPanda bruker tofaktorautentisering for å sikre kontoen din. Dessuten holder de aldri pengene dine, ettersom myntene dine sendes rett til lommeboken din etter at du har kjøpt dem.

For å oppsummere, her er fordelene og ulempene ved å bruke BitPanda:

Fordeler

 • Mange forskjellige betalingsmåter, inkludert debet- / kredittkort og Skrill
 • 6 forskjellige mynter tilgjengelig å kjøpe
 • Avgifter lavere enn de fleste andre meglere
 • Har ikke penger – myntene dine sendes rett til lommeboken

Ulemper

 • Bare tilgjengelig for europeiske kunder
 • Avgifter blir ikke gjort tydelige på nettstedet deres
 • Ingen live chat eller telefonsupport

Nå som du vet mer om BitPanda, hvilke av alternativene våre til Coinbase liker du så langt? Tror du at dette er det beste alternativet til Coinbase?

Hvis ikke, les videre for å se om du foretrekker BitStamp!

BitStamp

BitStamp digital valuta handelsplattform

BitStamp har solgt kryptokurver siden 2011, noe som gjør dem til en av de eldste meglerne rundt! De var opprinnelig lokalisert i Slovenia, men har nå kontorer i både Storbritannia og Luxemburg.

BitStamp er populært blant kryptoinvestorer, ettersom de lar deg sette inn penger ved hjelp av tradisjonelle betalingsmåter som debet / kredittkort eller bankoverføring. Gebyrene som megleren tar, er forskjellige for hver betalingsmåte.

Å bruke debetkortet ditt vil koste $ 10 i avgift hvis det totale innskuddet er mindre enn $ 1000. Hvis det er mer, vil det koste 2%. Dette er mye billigere enn andre meglere, noe som gjør det til det beste Coinbase-alternativet for debetkortinnskudd.

Imidlertid, hvis du ønsker å betale med kredittkortet, er avgiftene høyere med 5%. Og ikke glem, du kan også bli belastet ekstra av kredittkortutstederen din.

BitStamp tilbyr fem mynter, som inkluderer: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC).

I 2015 fikk BitStamp serverne hacket, med hackerne som stjal mer enn 19 000 Bitcoins! Siden den gang har BitStamp imidlertid forbedret sikkerheten deres, og de har ikke blitt hacket siden.

BitStamp oppgir på deres nettside at deres sikkerhet nå er på et høyt nivå, og at de holder de fleste myntene sine på fryselager. De bruker også tofaktorautentisering, noe som gir kontoen din ekstra beskyttelse og er nødvendig når du kjøper eller selger mynter.

Kunder fra over 60 forskjellige land kan åpne en konto hos BitStamp, inkludert hele Europa og USA. Men før du kan kjøpe kryptovaluta, må du bekrefte identiteten din ved å laste opp ID-en din og et bevis på adressen (for eksempel en kontoutskrift).

Etter hvert som BitStamp blir mer og mer populært, blir bekreftelsestidene langsommere og langsommere. Noen sier at de har måttet vente i to uker før de ble bekreftet. Noe som ikke er ideelt hvis du ønsker å kjøpe / selge krypto raskt!

Det er noen kunder som sier at e-poststøtten også er veldig treg, noe som kan være frustrerende.

For å oppsummere, her er fordelene og ulempene ved å bruke BitStamp:

Fordeler

 • Betalingsmåter inkluderer debet- / kredittkort og bankoverføring
 • 5 forskjellige mynter tilgjengelig å kjøpe
 • Gebyrene for debetkortinnskudd er lave
 • Tilgjengelig i mer enn 60 land

Ulemper

 • Kredittkortavgiftene er høye
 • Langsom bekreftelsesprosess
 • 19 000 Bitcoin’er ble hacket i 2015
 • Kundestøttene går tregt

Så der har du det! Fire alternativer til Coinbase. Men før du tar en endelig avgjørelse om du skal prøve noen av dem, se diagrammet nedenfor for en endelig sammenligning av børsene ovenfor:

Megler Trading Fess Debet- / kredittkortgebyrer Antall mynter Bekreftelse Sikkerhet
Coinbase Markedspris 3,99% 4 Rask / automatisert God. De tilbyr offline lagring brukes til de fleste mynter.
Coinmama + 5,5% 5,0% 2 Rask / manuell God. (Har aldri penger.)
CEX + 7% 3,5% 8 Sakte / manuell God. Det tilbyr litt frakoblet lagring.
BitPanda Uklart / Volumendringer 3-4% 6 Medium God. (Har aldri penger.)
BitStamp 0,25% Maks

Debetkort:

$ 10 (under $ 1000) 2% (over $ 1000)

Kredittkort:

5%

5 Veldig sakte / potensielt mer enn en uke OK. De tilbyr litt frakoblet lagring, men har tidligere blitt hacket.

Konklusjon

Hvis du har lest denne komplette guiden om alternativene til Coinbase, bør du nå ha en god ide om hva andre meglere kan tilby deg. Hver megler har sine fordeler og ulemper, men du må bestemme hvilket som er det beste alternativet for deg.

Enten du leter etter små avgifter, et raskt kjøp / salg eller god sikkerhet … det er mange ting du bør vurdere. Det viktigste er selvfølgelig at du velger en børs som tillater kjøp / salg i ditt land eller din stat!

Så hva tror du? Skal du bytte til noen av disse alternativene til Coinbase? Eller skal du bare holde deg til Coinbase? Valget er ditt. Men uansett hvilket alternativ du velger – husk, vær trygg og invester aldri mer enn du har råd til å tape.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map